Eric Fehr – Kerho-hyökkääjä

  • 125 518
  • 307

Ferris

Jäsen
Niin kyseessähän ei ole lockout-sopimus, mutta tuo sopimus voi olla mahdollinen vain lockout kaudella. :) Kerros Ferris hiukan miehestä jos on aikaa ja halua. Tiedät sen verta Washingtonista että tietoa on kaverista enemmän kuin meillä yhteensä. Kiitos etukäteen jos jaksat vaivautua.

Ehdin jo tonne edellisen sivun viestiini editoida pienen tekstin kaverista, mutta kun se jäi sinne jo piiloon niin laitetaan tähän uudestaan.

Edit: Fehr on kyllä mielenkiintoinen kaveri sm-liigaan. Suurin kyssäri tullee olemaan miehen liikkeen riittävyys isommassa kaukalossa sekä paikkojen kestävyys, etenkin kun taustalla on ollut noita loukkaantumisia.

Jos saa itsensä toistuvasti parkkiin siihen parin metrin päähän maalista/kaarien väliin ja joku tarjoilee passia, niin rannari on hengenvaarallinen ja tulee tekemään pahaa jälkeä. Täytynee käydä katsomassa miehen nykytaso kun saapuu Tampereelle ensikerran.

Kirjottelen miehestä enemmän jossain kohdin jos vaan ehdin/saan aikaiseksi.

Jaahas, Awe jo ehtikin miehestä kertoa. Mutta saatan palata silti asiaan myöhemmin, koska kyse on yhdestä suosikkiprospekteistani tällä vuosituhannella.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ehdin jo tonne edellisen sivun viestiini editoida pienen tekstin kaverista, mutta kun se jäi sinne jo piiloon niin laitetaan tähän uudestaan.

Kiitos paljon sinulle ja Awelle teksteistä. On näitä kiva aina lukea. Ja luultavasti joudut jo perjantaina menemään Hakametsään katselemaan, sillä Fehrin pitäisi jo perjantaina pelata Tapparaa vastaan.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno hankinta teiltä ja olkaa todella tyytyväisiä siihen, että sopimus kestää loppukauden. On siinä NHL optiokin, mutta se on aika harvinaista että joku pelaaja NHL optionsa käyttää ja niissä on jokin takarajapäiväkin. Turussa Juraj Mikus käytti sen viimeisenä päivänään tuossa pari kautta takaperin. Osasi vituttaa ;)
 

Ferris

Jäsen
Tässä jotain pientä juttua Fehrin urasta tähän asti.

Fehr veti kaksi viimeistä junnukauttaan tehden 50 ja 59 maalia viime vuotisen TPS-sentteri Ryan Stonen passeista. Etenkin viimenen junnukausi oli todella dominantti, 59 maalia ja 110+ pistettä. Odotukset oli Fehrin kohdalla korkealla, etenkin kun Capseilla oli tuolloin iso vaje maaliahneista laitureista. Kanukkien U20-joukkueesta Fehr tippui 2004 ja 2005 viimeisten joukossa. Kyseisten vuosien joukkueita kun katsoo, niin näkee minkä tason äijiä siellä oli Fehrin edellä...

Fehrin eka ammattilaiskausi alkoi miehen kuuluisammalla lausahduksella Hersheyn harkkaleirillä: "I only score Big goals". Joku voisi pitää tuota aikamoisena itsekehuna, mutta osoitti mies myöhemmin että oli sille katettakin. Fehr oli heti ekalla ammattilaiskautenaan tehokas, ja etenkin pudotuspeleissä mies oli sanojensa mukainen. Maaleja tuli rookielle mukavat 8 yhdeksässätoista pof-pelissä, kruununa 7. konferenssifinaalin voittomaali jatkoajalla. Kesäkuussa sitten ekan pro-kauden kruununa tuli AHL-mestaruus.

Capseissa mies yritti sitten useana vuonna saada vakipaikkaa parista ekasta ketjusta, mutta kun edellä oli lähes koko ajan kaksi right-kätistä Alexia (sekä kokeneita samantyylisiä jannuja kuten Chris Clark ja Mike Knuble) niin isoa peliaikaa ei löytynyt. Toki osasyynsä oli Fehrissä itsessään tai hänen ominaisuuksissaan, tästä myöhemmin lisää tuolla alempana.

Tuo Awen mainitsema 09-10 kausi nostatti odotukset todella suureksi seuraavalla kaudella, mutta homma ei vaan natsannut. Olkapää- ja yläkehon vammat rajoittivat pelimäärää tuolloinkin. Kesällä mies sitten kaupattiin Winnipegiin, ja odotinkin sieltä löytyvän uuden startin miehelle. Ymmärtääkseni vanha tarina kuitenkin uusiutui, eli paikat eivät pysyneet ehjinä. Ja sitten kun Fehr pääsi kentälle, niin koirankoppi kutsui nopeasti kun ei tehoja alkanut löytyä. Winnipegin miehet korjanevat jos edellämainittu mielikuvani ei pitänyt paikkansa.

Millainen pelaaja Fehr mielestäni on? Hän on mielestäni melko puhdas maalintekijä, jolla ei valitettavasti oikein löydy muuta vahvuutta pelissään. Fehristä ei ole iloa esim. alivoimalla, vaikka hän tasakentin hoitaa puolustusvelvollisuutensa ihan kohtuuhyvin. Fehr nimenomaisesti päättää hyökkäyksiä, ei pahemmin pysty niitä muille tai itselleen rakentamaan. Jossain määrin pystyy haastamaan pakkeja 1-1 -tilanteissa, mutta rajallinen nopeus vaikeuttaa tätäkin hommaa etenkin keskialueella. Kulmissa ja sieltä maalille vääntämisissä Fehr on ihan ok NHL-mittarilla.

Isossa showssa miehen luistelunopeus taisi olla yksi suurimpia esteitä menestykselle loukkaantumisten lisäksi. Suoraan luistelussa miehellä on kohtuullisesti vauhtia kun saa ensin kiihdytettyä. Ensimmäiset luistimen piirrot ovat kuitenkin sen verran verkkaiset että ei niillä tahtonut hyvin pakeilta karkuun päästä. Fehr on kohtuullisen hyvä fyysisessä väännössä, mutta mikään taklaaja kaveri ei todellakaan ole isosta raameistaan huolimatta.

Parhaimmillaan Fehr on nimenomaisesti silloin kun hänellä on sentterinä sellainen kaveri, joka pystyy hänelle kiekkoa jakamaan laukaisupaikoille. Ranne lähtee melko nopeasti ja siinä on voimaa takana sekä tarkkuuttakin ihan mukavasti. Capseissa Fehr ei pahemmin ylivoimalla päässyt vetäjänpaikoille, ja muutenkin yv-aika oli aika kortilla. Siksi uskonkin että mies voi olla tappavankin hyvä liigassa jos hänelle saadaan kiekkoa pelattua vetopaikalle ja olkapäät/kroppa on riittävässä kunnossa. Vaikkei Fehr ole mikään pelinrakentaja niin mielestäni hän tekee kuitenkin kiekollisena järkeviä ratkaisuja eikä heittele esim. sokkosyöttöjä sinisellä.

Fehr on mielestäni päästään ihan perusjannu eli mitään egoilua ei varmastikaan ole odotettavissa Kerhon kopissa. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että Fehr ei ole myöskään niitä pelaajia jotka läpi pelin ovat yltiövaarallisia tai näkyviä. Fehr tekee duunia kyllä kuten hyvän joukkuepelaajan kuuluukin, mutta jos maaleja ei synny niin miehen hyöty joukkueelle jää aika vähiin. Tämän takia peliaika NHL:ssä on jäänyt kohtuullisen vähiin ja kohtalona ollut katsomo tai hyödyttömänä pelaaminen alemmissa ketjuissa.

Tuossa nyt jotain matskua miehestä, Awe tai muut Capitaalifanit korjannee jos jossain kohdin menin metsään muisteluissani. Täytynee tosiaan raahautua miestä bongaamaan Hakamettään joko perjantaina tai tiistaina.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Olisiko Kerho niin radikaali, että pyrkisivät kauppaamaan Luomalaa? Tällä osittain kuitataan Fehrin palkkausta, kuitenkin saman tyylinen pelaaja, eli maalintekijä. Onko Kerholla sitten varaa luopua Luomalasta, etenkin jos Fehr ei ole 100 % varma kortti, vammojensa tähden. Suostuuko joku ostamaan Luomalan, on taas asia erikseen.

Mielenkiintoista on, piru vieköön. Pelko persiissä kuitenkin, että hidas ja veto ei lähde vammojen syystä kovinkaan napakasti.
 

Aln

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mielenkiintonen hankita.

Hassua tässä on, että sillonkun pärjättiin niin kaikki joshholdenit* onnistu vähintäänkin mukavasti. Nyt taas jokaisen hankinnan alla on pelko perseessä. Vaikka sieltä tulis itse Sidney Crosby niin...

Terveisin, Thaimaan passiivinen HPK osasto.


* yhtään aliarvioimatta itse Josh Holdenia.

EDIT: ainiin pelasin eilen Ryan Laschin kaverin kanssa ball hockeytä. Voisin muistuttaa, että siellä Lahden toisella puolella on se parempi joukkue.

Ja puoli vuotta sitten pelasin samaista peliä itse Matt Lindlandin kanssa, jos vaikka HPK tarvis enforceria? Oli kyllä niin puukäsi, ettei miehestä muuhun oliskaan.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vaikuttaa paperilla oikein hyvältä hankinnalta. Kyseessä on siis mitä ilmeisimmin tyylipuhdas snaipperi. Siis jokin sellainen, mitä ei suomalaisesta kiekkokoulusta meinaa valmistua. Tuossa on hyvät ja huonot puolensa. Hyvä puoli on se, että kaiken onnistuessa hyökkäykseen saadaan kaivattua tulivoimaa. Huono puoli on taas se, että maalintekijätyypit voivat olla näkymättömiä kentällä, ja jos onnistumisia ei alkuun jostain syystä tule, kaveri voidaan tuomita epäonnistuneeksi tapaukseksi, mikä taas tarkoittaa vähemmän peliaikaa ja vähemmän mahdollisuuksia löytää se maalijyvä. Ja juurikin tästä maalintekijät elävät.

NHL-optio ei kyllä minusta kuulosta kovinkaan kivalta. Jos kausi alkaa, on kai mahdollista, että käsky käy tuonne nopeastikin - etenkin jos mies on onnistunut täällä. Onko tietoa, onko optiossa jonkinlainen deadline?
 

Ralph

Jäsen
Eric Fehriä kiinnostaa yhä NHL, siksi hän varmastikin halusi sen option tuohon sopimukseen. Itseäni ei kyllä se pelota, että joku vie Fehrin NHL-kauden alkaessa. Fehristä tuli vapaa agentti 1.7. ja työsulku alkoi joskus syyskuussa. Kaikilla joukkueilla oli yli kaksi kuukautta (Winnipegillä enemmäkin) aikaa tehdä hänelle sopimus, jos olisi ollut kiinnostunut hänestä. Ja jos Fehr olisi ollut varma, että saa NHL-sopimuksen kauden alkaessa, miksei olisi tehnyt vaikkapa kuukauden pituista sopparia, jota jatketaan aina kun tiedetään ettei NHL:ssa kausi vielä ala.

Marek Zagrapaninkin sopimuksessa muuten oli NHL-optio, harmi ettei sitä käytetty silloin.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Fehr on nähtävästi tehnyt parhaimmillaan NHL-kauden aikana pisteet 21+18=39, Washingtonissa 2009-10. On hän kyllä Kerhon tasoiselle joukkueelle kova vahvistus ja ehdottomasti ykkösketjun kaveri. Toivotaan vaan, ettei hänestä tule alisuorittajaa. Millainen ykkösketju muodostetaan lauantain peliin?
Saarinen-Viitaluoma-Fehr?
Sallinen-Viitaluoma-Fehr?
Vänttinen-Viitaluoma-Fehr?
Santavuori-Viitaluoma-Fehr? Tämä on se koostumus jonka itse haluaisin nähdä kärkiketjuna, ainakin alussa. Jos ei toimi, niin ainahan voi ketjuja sotkea.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Niin juu vaikka sanoin, ettei missään tapauksessa menetetty lupaus, niin tarkoitin sitä tällaisessa "zagrapan/bonsignore"-mielessä. Fehrillä on runsaasti töitä tehtävänä NHL-paikan lunastamiseksi.

Se on lähinnä selkeää, että parhaimmat ominaisuudet sinne riittävät, ja on näyttänyt osaamisensa NHL-tasolla, mutta se ei tarkoita että sopivaa paikkaa noin vain vielä löytyisi.

SM-liigassa taas pitää kerholaisten toivoa, että löytyy Ramzi Abidin tavoin paikka, ketju ja onnistumisia. Edellytykset ovat olemassa.

Eilen vertasin Jussi Makkoseen. Tänään vertaisin "Luomala with hands and skill".
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Fehr on ehdottomasti Kerhon näköinen "riski".

Ajatelkaapas tilannetta pelaajan näkökulmasta. Kiinnostus NHL-joukkueilla minimissä, lock-out päällä, edelliset kaksi kautta klesana ja Miettinen puhunut jotain Suomesta sekä HPK:sta. En yhtään ihmettelisi, vaikka sopimusneuvottelut on aloitettu pelaajan ja agenttinsa aloitteesta. Kerho nähnyt mahdollisuuden, numerot kohdallaan ja mies loppukaudeksi näytönhaluja puhkuen oranssipaitaan parantamaan osakkeitaan ensikautta varten. Ennen kaikkea Fehr pelaajana tarvitsee ehjän kauden saadakseen vielä mahdollisuuden pelata hyvällä tasolla NHL:ssa. Ainahan näitä NHL-sopimus pykäliä voi olla, mutta Fehrin tilanteessa ne eivät välttämättä tuo kuin isomman tilipussin. Kerhossa on luvassa paljon vastuuta ja peliaikaa, mitä mies tänne tullessaan tiedostaa tarvitsevansa.

Mitä tulee Kerhon hyökkäyksen leveyteen, niin en näe mahdollisuutta luopua yhdestäkään pelaajasta ilman uutta korvaavaa hankintaa. Fehrin myötä Selin sai lisää vaihtoehtoja hyökkäysrotaatioon ja mahdollisuuden penkittää kokeneempiakin pelaajia otteiden huonontuessa. Vaikka juniorit, etunenässä Rautiainen, olisi hienoa nähdä kärkiketjuissa, on sekin oma riskinsä pitkässä juoksussa (lue: kevättä ajatellen). Nelosketjussa Rautiainen ei ole omimmillaan, joten yksi vaihtoehto on laittaa mies Mestikseen hakemaan vastuuta ja isoja peliminuutteja lainasopimuksella. Leino, Paajanen ja Sallinen ovat osoittaneet kykenevänsä pelaamaan monipuolisesti kahteen suuntaan ja siksi oikeutetusti pelaavassa kokoonpanossa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Heh, juuri kun eilen ehdin Miettisen tulemisen mahdollisuuksia pyörittelemään ja vertaamaan asiaa Joensuun tuloon Ässiin, niin saman tien sieltä sitten sen sijaan paukahti ainakin ennakkotietojen pohjalta Kerholle oma "jessejoensuu"

Jos vain säilyy ehjänä, niin Fehr on varmasti erinomainen vahvistus, vaikkei toki mikään pomminvarma mies olekaan. Mutta jos löytyy yhteinen sävel vain millään tasolla, niin uskon että tulosta tulee. Ja parasta on toki se, että Kerho sai miehen nimenomaan sopimuksettomana pelaajana..
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Menin sanattomaksi. Puku-osasto jaksaa yllättää. Tällä kertaa positiivisesti.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Kieltämättä hyvinkin yllättävä hankinta. Huomattavasti riskipitoisempi kuin esim. Miettinen, mutta toisaalta taas kaiken natsatessaan miehen lisäarvo juuri tuolle joukkueelle on todennäköisesti huomattavan paljon suurempi kuin Miettisen.

Siinä mielessä varmasti Kerhon kannalta erittäin hyödyllinen hankinta, koska Fehr on todennäköisesti hyvin alhaisella palkalla tullut (johtuen koko aika enemmän ja enemmän kasvavasta pelaajatarjonnasta, jolloin kiire saada pelipaikka kasvaa koko aika). Luulen, että varsinkin Selinin suhteen tuo korkeahko todennäköisyys sille, että mies pelaa koko kauden, on ollut merkittävä tekijä "vihreille valoille".

Kyllä minä hieman epäilen miehen onnistumista (heikon liikkeen ja loukkaantumishistorian takia), mutta eiköhän tämä ihan katsomisen arvoinen kortti silti ole.

Offtopic: Jotenkin kyllä tarvittaisiin tuohon kakkosen keskelle joku pätevämpi sentteri, Piispasesta on hyvää vauhtia tulossa väliinputoaja, jolle ei kyllä jatkossa taida paljoa käyttöä olla...
 

TJ MACKEY

Jäsen
Kerhon johto osaa kyllä yllättää. On helvetin kova äijä Kerhon resursseilla. Isokokoinen maalille parkkeeraava maalintekijä, sitähän tässä on huudeltu. Ja kyllähän tuo mielenkiintoa lisää, nyt on sitten myös Viitaluomalle tasokas laituri, joka pistää lättyä verkkoon.

Ja eihän tämä Fehr nyt mikään Scott Barney ole, eihän..?
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Ja eihän tämä Fehr nyt mikään Scott Barney ole, eihän..?

Älä manaa, älä manaa, älä manaa.. Toivon syvästi, että tämä on viimeinen kerta kuin näiden kahden herran nimeä edes tarvitsee mainita samassa lauseessa. Tuo on juuri sama ajatus, mikä minulla kävi mielessä. Toivottavasti vain ohimenevä ajatus.
 

M10

Jäsen
Muodissa nyt puhua Fehrin nopeudesta uhkakuvana. Heikko liike ja heikko liike... Ihan hyvin tuntui karkaavan Winter Classicissa pakeilta. Ja heikko se on liike aika monella Kerhon hyökkääjällä, esim. Viitaluomalla ja ihan hyvin ne tuolla pärjää. Ja itse asiassa hyvä, kun Vili ja Eric ovat liikkeeltään samalla tasolla - siinä on sitten ykkösessä diesel-miehet jotka jauhaa maaleja. Itse heittäisin Vänttisen siihen toiseen laitaan.

Hieno hankinta tämäkin! Melkoisia yllätyksiä seurajohdolta olleet nämä Larsson ja Fehr.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Älä manaa, älä manaa, älä manaa.. Toivon syvästi, että tämä on viimeinen kerta kuin näiden kahden herran nimeä edes tarvitsee mainita samassa lauseessa. Tuo on juuri sama ajatus, mikä minulla kävi mielessä. Toivottavasti vain ohimenevä ajatus.
Joku sen olisi kuitenkin täällä nostanut esille. Yksi asioista perillä oleva taho kommentoi näiden samankaltaisuudesta, että samantyylisiä, sillä erotuksella että Fehr ei ole paska. Uskon Fehrin olevan kuitenkin hieman sähäkämpi ja selkeästi paremman laukauksen omaava, kuin tuo viime kaudella nähty jääkiekkoilijan irvikuva, minkä nimeä ei sanota ääneen. Ja Fehr on ammattijääkiekkoilija.

Olit muuten Kennedy oikeassa. Tuli vaan paha mieli kun edes ajatteli B******. Erittäin positiiviset fiilarit edelleen Fehristä.

Edit: Fehr-Viitaluoma-Vänttinen, jotenkin tämä olisi toteutuessaan helvetin tyylikäs ketju! Siihen lisänä tuo nykymuodossaan oleva Piispasen ketju, niin Kerhon hyökkäys näyttää jopa vaaralliselta.
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja eihän tämä Fehr nyt mikään Scott Barney ole, eihän..?
Kyllähän nämä ovat pelaajatyypiltään hyvin samanlaisia.
- Maaleja suunnilleen yhtä paljon kuin syöttöjä
- Samankokoisia
- Vaikka ovat isoja, niin eivät ole mitään erityisen kovaotteisia
- Hitaita
- Pisteitä per ottelu NHL:ssä: Fehr 0,36 Barney 0,41
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Kuten tuolla lottoketjupuolella totesin, niin minusta Fehr tulisi ajaa sisään tiputtamalla Turtiainen nelosesta pois. Joukkue on nyt pelannut maalivahteja ja Mielonen -> Larsson vaihdosta lukuunottamatta samalla kokoonpanolla kaksi edellistä voitto-ottelua. Ja voittavaahan ei vaihdeta. Fehrin peluutusta voisi lisätä ottelun kuluessa, jos muutoksille on tarvetta.

Mikäs sen parempi paikka, kuin paineettomana kahden kuuman junnun vierellä, jotka tarvitsevat kaverin jolla ruuti on kuivaa ja laukoo paljon. Kyllähän se Paajanen sinne maalille punnertaa maskiin, jos Leinolla on kaveri kenelle heittää lättyä.

Fehr nähtäneen toivottavasti myös ylivoimalla maalinedustalla.
 

Wallin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho & Pittsburgh Penguins
Eikös tää ole se jannu, joka paukutti pari kaappia Pensiä vastaan Winter Classicissa pari vuotta sitten? Eric, en kanna enää kaunaa!
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Kunnossa oleva Fehr on kyllä kaukana Barneyn tason yläpuolella, myös nopeudessa. Fehr ei ole hidas. Meillä pelaa jo VV joka on taatusti häntä hitaampi :) Ainoa isompi kysymysmerkki Fehrin kohdalla on miten fysiikka kestää. Muuten kaikki edellytykset todella hyvään kauteen ovat olemassa.

Tai sitten ylläoleva on kirjoitettu yhden hyvän WSH-kauden perusteella ja mies on uusi Scott Barney. Tähän en kyllä jaksa tai halua uskoa :)
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olkapää- ja yläkehon vammat rajoittivat pelimäärää tuolloinkin.
--
Ymmärtääkseni vanha tarina kuitenkin uusiutui, eli paikat eivät pysyneet ehjinä.
--
rajallinen nopeus vaikeuttaa tätäkin hommaa etenkin keskialueella.
Isossa showssa miehen luistelunopeus taisi olla yksi suurimpia esteitä menestykselle loukkaantumisten lisäksi.


Tässä nyt pääpiirteet sille miksi olen hyvin varautunut tämän hankinnan onnistumisesta. Luistelu on kaikista tärkein ominaisuus kun liigaan katsotaan vahvistuksia, eikä tästä kaavasta kauhean usein ole poikettu ellei pelaaja omaa sitten jotain todella äärimmäistä erikoisosaamista. mm. Locke ja O'Sullivan ovat molemmat todella puutteellisen liikkeensä takia olleet fanien hampaissa koko alkukauden. Tämä huono liike vaan korostuu pelaajilla, jotka tulevat ensimmäistä kertaa pelaamaan isoon kaukaloon, sillä etäisyydet ovat aivan erilaiset. Jos miehen edellinen peli on vielä helmikuulta, niin kuntokin saattaa olla aika surkea.

Fehr voi onnistuakin, mutta en olisi yhtään yllättynyt, jos näin ei kävisikään.

PS. JYP:in Abid on oiva esimerkki siitä että myös isommat, ja eivät niin supernopeat järkäleet löytävät nekin paikkansa meidän liigassa, vaikka viime kauden Lasch- ja miksei myös tämän kauden Moses-esimerkit luovatkin sellaisen yleisilluusion että pieni koko ja hemmetin kovaa kulkeva jalka takaavat onnistumisen.

Abidilla on takana 5 kautta Euroopassa ennen JYP:n tuloa, joka on pohjana aika paljon parempi, kuin kesken kauden ja 8kk pelitauon jälkeen kentälle tuleminen.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikös tätä Fehriä huhuttu Ilvekseen aika paljon ja Ipa-fanit vissiin jo pidemmän aikaan kuolanneet miehen perään? Aika jännä asetelma sikälikin, että kun Ilves viime viikolla hankki kuitenkin tuon Driesin rapakon takaa, ja Fehr tulikin Hämptoniin, niin on mielenkiintoista seurata näiden suorittamista vaikka toki erityyppisiä pelaajia ovatkin.

Fehr on 09-10-kauden näkemissäni änärimatseissa ollut kelpo pelaaja, mutta viime kaudella kun oli jotain kremppaa niin oli tasollisesti erittäin kaukana tuosta. Ei pelkästään pinnojen muodossa, vaan joku (itseluottamuksen puute?) siinä mätti ja pahasti. Kerho on kuitenkin optimaalinen paikka tulla onnistumaan ja tuomaan itseään uudestaan suuren yleisön tietoisuuteen, sillä jengi suorittaa ihanteellisella tasolla taitojensa ylärajoilla (ainakin ulkopuolisen silmin) ja silti saa eteensä lähestulkoon niin suuren roolin kuin vain jaksaa ottaa. Peukkua täältä tälle hankinnalle, ja toivon todella että onnistuu.

PS. JYP:in Abid on oiva esimerkki siitä että myös isommat, ja eivät niin supernopeat järkäleet löytävät nekin paikkansa meidän liigassa, vaikka viime kauden Lasch- ja miksei myös tämän kauden Moses-esimerkit luovatkin sellaisen yleisilluusion että pieni koko ja hemmetin kovaa kulkeva jalka takaavat onnistumisen.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Huh Huh noniin nyt kun on pöksyt joutunut muutaman kerran kuivattamaan niin näin aluksi iso kiitos toimistolle ja entenkin Laukkaselle, joka on tätä joukkuetta ollut rakentamassa.

Itse olen jonkin aikaa tuossa manaillut peleissä, että kun meiltä puuttuu selvä maalintekijä joka hakkaa riparit sisään ja tekee sen kassin paikan tullen. No eipä tarvitse manailla enää. Olen nähnyt jokusen Fehrin pelin ja nyt, kun katselin noita herran tekemiä maaleja tuolta NHL:n sivuilta niin silmiin pistävää on, että aika monessa hänen tekemissään maaleissa laukaus lähtee p-pisteen alakaarteelta ja aivan järkyttävällä voimalla. Jos Fehr saa kiekon 10m etäisyydellä maalista niin niin en haluaisi olla maalivahtina olla ottamassa kiinni. Hieno hankinta ei voi muuta sanoa, kun JES!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös