Patrick O'Sullivan

  • 282 124
  • 712

Betoz

Jäsen
Eipä tuossa miehen pelissä ollut muuta hyvää kuin tuo maali ja varsinkin tapa, jolla se tehtiin. Jos tuollaisia laukauksia on tiedossa jatkossakin, niin todellakin kannattaa peluuttaa kaveria viivassa ylivoimalla.

Kolmannen erän yv:ssä (oliko Aallon jäähyn aikana) peli pyöri ihan komeasti ja Pate oli tärkeä osa pyöritystä. Toivottavasti ei ollu hetken adreline rush tuon maalin takia, vaan saadaan jatkossakin nähdä samanlaista.

Muuten oli kyllä sysipaska tilanteen ulkopuolella hiihtelijä. Luulin, että kunnossa on vikaa mutta kyllä se asenteessa taitaa olla jos ei edes yritä. Esimerkiksi Villekin on aivan paska tällä hetkellä, mutta sentään yrittää joka tilanteen samanlailla kuin ennenkin. Ei vaan liike riitä.

PS. En ole varmaan ikinä nähnyt selkä suorassa aloittavaa pelaajaa.
 

Channe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi en ite nähnyt tuota Turun matsia, jos tämän pelin perusteella sanotaan että O'Sullivan on luisteluaan parantanut roimasti. Tuntui että kaveri veti jaloilla sen muutaman potkun eteenpäin vaihdossa, ja loput ajasta liukui täysin pelin ulkopuolella. Muutamassa hyökkäystilanteessa mistä oltaisiin saatu nopeammalla luistelulla 2-1, niin tämä kaveri liukuu kohti hyökkäyspään siniviivaa ja huomatessaan vihollisen luistelevan päin, pelästyy ja haparoi kiekon pois itseltään.

Maali oli hieno veto, syöttö munkkiloinen. Haluaisin antaa aikaa ja näyttää mihin pystyy, mutta oli tuo ihan sysipaska esitys.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Huikea kaveri.

Varmastikin 58 minuuttia ottelusta ihan sysipaska. Sitten tulee pyörittelemään vähän ylivoimaa, niin jo alkaa tapahtua. En kyllä ymmärrä, miten Tapparan pelaajat eivät ymmärtäneet paineistaa kaveria tämän enempää, sillä Patrick hävisi aika varmasti jokaisen kaksinkamppailun. Harhasyöttöjen ja epäonnistuneiden syötön vastaanottamisten laskemisen lopetin viiteentuhanteen. Tämä tapahtui ensimmäisen SM-Liigan mainoskatkon tietämillä.

Mutta voi, mikä suunnaton riemu täyttikään sieluni, kun Paddy latasi kiekon reppuun. Melkein ihan tämän ilon takia tekisi mieli adoptoida kaveri omakseni.

Tämän iltaisen perusteella tätä veljeä voisi kuvailla sanoin "Hirschovits potenssiin miljoona".
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Mun mielestä asenteessa ei ole vikaa vaan kaverilla ei yksinkertaisesti vielä ole kamppailu voimaa. Siinä harhasyöttö tilanteessa oli aivan väärässä paikassa, ei ole vielä O´Sullivanin hommia osallistua puolustus työskentelyyn ja kyllä siellä paskempiakin löytyi, Pate sentään antoi mahdollisuuden voittoon.

Katsoitko peliä texti-teeveestä? Sun ylläolevat kommentit on ihan täyttä p..kaa.
Täällä kirjoitetaan kuntopohjasta, adrenalinerushista, pelimiehen merkeistä ja 200% parannuksesta ja antoi mahdollisuuden voittoon on koko tämän ketjun huvittavin lause.

Yhdellä tuurisyötöllä, huvittavaa, että sai purkukiekon osumaan lapaan juuri siksi ettei kropalla jaksanut itseään liimata laitaan vaan kurotti mailalla. Ja yhdellä hyvällä vedolla ei voi saada lopputulosta edes lähelle plussaa.

Seurasin Sullivania, hän oikoi aina selkänsä kun siihen oli mahdollisuus ja luisteli sellaisella puoliliuku/potkutyylillä jota en ole aikaisemmin liigassa pelin aikana nähnyt.

KYSE ON ASENTEESTA siitä ei ole epäselvyyttä. Pehmeät kädet sillä on, sen näkee miten kiekko tottelee lapaa. Jos asenne ei muutu niin lähtee kotiin viimeistään ensi viikolla.
Tuollainen pelaaja ei todellakaan anna joukkueelle mahdollisuutta voittaa vaan päinvastoin. Huvittavaa oli kolmannen erän lopussa tapparan pyörityksessä yritti löytää sellaista paikkaa ettei olisi tiellä. Näytti siltä hetken, ettei hän tiennyt mihin olisi pitänyt mennä.

Sentterin yksi tehtävä on puolustaa, ammattimies ei olisi syöttänyt Makkosen lapaan ikinä, ei tuollaisesta paikasta. Jo junnnuna opetetaan, että puretaan laitojen kautta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tää on juuri se ärsyttävän ihana taiteilijatyyppi, jota olen kaivannut HIFK:hon. Huonona hetkenä surffailee ties missä ja ties mitä miettien, mutta käy sitten välillä napauttamassa maalin tai heittämässä hienon syötön. Syöttöpojo Bergenheimin maaliin ei ollut lahja, kyllä heiti POS sellaisen passin, että jokainen käsitti kaverin olevan pohjimmiltaan lahjakas kiekkoilija. Maaleja hän olisi voinut tehdä kaksikin. Teki maalin ja oli seuraavassa hyvässä paikassa sitten antelias sentteri ja syötti ihan turhaan. Ulkoisesti ja pelityyliltään #44 - joten Hirso is back! Ylivoima Erikssonin kanssa oli ajoittain todella jäätävää ja huomasittehan, että ei tämä ihan pehmonalle ole. Sinne se meni maalin eteen maskimieheksikin välillä.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Jos asenne ei muutu niin lähtee kotiin viimeistään ensi viikolla.

Ole ystävällinen ja ilmoita jatkossa, kun lausut jotain hatusta vetämääsi kakkaa, ettei vaan kukaan herkempi mene ja usko.

Lainaamani ei millään muotoa pidä paikkaansa.
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
O´Sullivan paransi peliänsä Turkuun verrattuna todella paljon. Jos sama kehityssuunta jatkuu, niin parin kuukauden kuluttua hän voittaa otteluita, vaikka pelaisi yksinään. Kaikki kirjoitettu arvostelu tältä illalta on totta eli karmeita harhasyöttöjä ja flegmaattisuutta. Toisaalta hän iloitsi aika aidon oloisesti syöttämäänsä maalia eli ei mies ihan kypsynyt Helsinkiin vielä ole ja maali oli luonnollisesti todella komea. Turun pelin jälkeen olin vaipua maan rakoon kaikkien aikojen hutiostoksen vuoksi. Nyt pieni toivonkipinä heräsi. Käy tässä miten tahansa, niin kyllä herra lisää tulevien otteluiden kiinnostusarvoa olennaisesti. Tänään nähdyn perusteella kaikki on mahdollista, joskin todennäköisyys totaaliflopille on vielä kohtuuttoman korkea.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Tänne kyllä raahataan tollanen NHL-statuksella ennen pelannut keskushyökkääjä, jonka kunto/asenne on aivan paska.
Sen sijaan Maken ei edes annetta yrittää keskellä pelaamista, vaan laitetaan juuri syttymisvaiheessa oleva Granlund katsomoon, kun Ville sinne paremmin sopisi.

Noh, eiköhän se Pate vielä paranna tosta kunhan saa vaan pelejä (ja treenejä) alle.

Ps. Maajoukkuetaukoon mennessä havittelee kultaistakypärää!
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Seurasin Sullivania

Varmaan 80 prosenttia hallista seurasi O'Sullivania. Nyt taidan tietää, kehen Chrisu Ruuttu viittasi viime torstaina Lukko-matsin erätauolla sanoessaan puhelimeen "He's lost in the defensive zone". Tuntui, että joka kerta omassa päässä Patty ei tee muuta kuin asettuu vähän seisoskelemaan muiden tielle. Sitten kun ehtii liukua paikalle. Uskomatonta hiihtoa, joka saa kaverin näyttämään maailman välinpitämättömimmältä urheilijalta. En vaadi, että pitää koohottaa ympäri ämpäri kaukaloa tehottomasti ja hyödyttömästi, mutta jotain rajaa fleguiluun.

Ehkä se siitä pelituntuman / kuntoon pääsyn / isompaan kaukaloon tottumisen ("seliseli") myötä paremmaksi muuttuu. Ei auta kuin toivoa. Nyt aiheuttaa lähinnä myötähäpeää.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
- Hävisi jokaisen kaksinkamppailun. Ihan jokaisen.

Mies oli erityistarkkailussa omalta osalta, ja en muuta mielipidettäni mihinkään suuntaan. Ulos ja ihan vitun äkkiä! Sanokaa mun sanoneeni, mutta tulee tekemään enemmän vahinkoa tälle joukkueelle kuin auttamaan. Hyi vittu mikä ilmestys kerrassaan.

Tompalle tuli oikeasti nyt kaikkien aikojen huti. En ole ikinä nähnyt IFK:ssa noin huonoa pelaajaa. Ei se riitä, että taidot on NHL-luokkaa, jos koko muu paketti on ihan täyttä paskaa.
Et sitten kovin tarkkaan seurannut, sillä kaksinkamppailuvoittoja tuli useita.

Hävetti hallissa kuunnella jatkuvaa kaverin haukkumista. Kyse kun ei selvästi ole muuta kuin siitä, että mies on vielä keskenkuntoinen. Mutta pelaamalla ne pelimiehet pääsevät pelikuntoon ja onneksi IFK-valmennus osaa arvioida tilanteen katsomokoutseja paremmin.
Maaleja hän olisi voinut tehdä kaksikin. Teki maalin ja oli seuraavassa hyvässä paikassa sitten antelias sentteri ja syötti ihan turhaan. Ulkoisesti ja pelityyliltään #44 - joten Hirso is back! .
Minä puolestani näin St. Patrickissa Jukka Sepon reinkarnaation peliasentoa, liukua ja uskomatonta pelisilmää myöten. Lisäksi vastaava liiallinen epäitsekkyys maalipaikoissa.

Viimeitään joulukuussa O'Sullivan tulee olemaan yksi liigan parhaimpia hyökkääjiä. Näen tässä niin hienon pelimiehen, että ryhdyn kohta patsashankkeen veturiksi.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Olen ehkä hullu mutta uskon tähän O'Sullivaniin. Ei hänestä ikinä mitään kokonaisvaltaista kahden suunnan pelin huippuosaajaa tule, mutta hyökkäyspäässä hän saattaa hyvinkin tehdä vielä jäätävää jälkeä. Siitä nähtiin tänään jo haaleita merkkejä. O'Sullivan on nykykunnossaan rutiköyhän miehen Jan Caloun, mutta syksy on vielä nuori.

Niille, jotka väittävät, etteivät ole ikinä nähneet IFK:n ulkomaalaispelaajalta huonompaa esitystä, sanoisin, että älkää viitsikö. Jos, ette aikoinaan nähneet esim. Eric Muranon pelaavan, yrittäkää hankkia jostain kuvamateriaalia tämän "vahvistuksen" otteista. Siinä oli sata kertaa O'Sullivania flegmaattisempi, asennevammaisempi ja suoremmalla selällä pelannut amerikanihme.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kamoon!

Hei älkääs nyt herranjumala kahden (!!) matsin perusteella olko pistämässä kädellistä kaveria ulos. Jotain realismia yltiömollaamiseenkin. O'Sullivan numeroina tänään: 1+1 ja plusmiinuksissa 0. Jos hän olisi ollut niin täysin kelvoton kuin annetaan ymmärtää, niin miten nuo numerot ovat selitettävissä? Muistakaa Redenbachin alku viime keväänä. Nähtiin varmaan 10 huonoa matsia ennen ensimmäistä hyvää. Eikös tässä jengissä ole tapana yleensä antaa aikaa ainakin 5-10 matsia tehdä näyttöjä? Ei O'Sullivan mikään sateentekijä ole, mutta ykkösketjun nukkuessa (varsinkin Ville) HIFK:lla ei ole minkäänlaista varaa nyrpistää nenäänsä kaverille, jolla on KÄDET. Enemmän mua vituttaa Somervuoren näennäistyönteko ja 0+0 ilman naarmuja ja hikeä kuin taiteilijasieluisen POS:n kylmän viileät 1+1. Ja kyllä, muu aika oli surffailua, mutta tässä lajissa lasketaan lopussa maalit.

edit: Hyvä Puscutractori! Ja kärsivällisyyttä #89:n kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on O'Sullivan katsastettu omin silmin. Mielettömän taitava kaveri, jolla on loistava pelisilmä. Taitojen puolesta täysin ykkössentteri kamaa, jos ja jos ja jos, saa kondista, jalkoihin liikettä ja pääsee eroon fleguluista, eikä edes yritä osallistua peliin puolustusalueella ;) Mielenkiintoinen kaveri. Kärsivällisyyttä. Kärsivällisyyttä.
 
Viimeksi muokattu:

Antib

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, old time hockey, Florida Panthers
Olisi tosiaan ollut hauska nähdä Turun peli. Hyviä ratkaisuja, ja selkeästi näki että pelimies kyseessä - hyökkäyspäässä. Pelaamattomuus näkyy toisilla enemmän, toisillä vähemmän, Sultsina kuuluu ensimmäiseen ryhmään. Tälle miehelle se 10 peliä aikaa ja viereen laituri, joka pysyy aivoituksissa mukana, niin hyvä tulee. Antoi todella ison määrän harhasyöttöjä, mutta jokaisessa oli idea mukana. Pelituntuman myötä nuo rupeaa napsahtelemaan paikoilleen, ja pelikaveritkin rupeaa tajuamaan, että vaikka miehen liike on näennäisesti hidasta, pää toimii nopesti ja niihin syöttöihin pitää olla valmiina heti.

Lisäksi veikkaisin, että asenne korjaantuu parantuneen kunnon myötä. Kumma kyllä, nuo menee usein käsi kädessä ja varmasti valmennusjohdollakin on tämä tiedossa.

Tykkäsin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Huonoin ulkkari HIFK:ssa ikinä? Häh, juoskaa mutkia! Mrazek, Treille, Hurtaj, Kobezda, Murano, Mark Murray.....tarvitseeko jatkaa?
 

Stigu

Jäsen
Ehkä se siitä pelituntuman / kuntoon pääsyn / isompaan kaukaloon tottumisen ("seliseli") myötä paremmaksi muuttuu. Ei auta kuin toivoa. Nyt aiheuttaa lähinnä myötähäpeää.
Noilla oman pään flegmaattisuuksilla ja täysin puutteellisislla kaksinkamppailutaidoilla ei valitettavasti taida olla mitään tekemistä ison kaukalon kanssa. Jos kaveri on pelannut yli 10 vuotta lätkää, niin hän joko omaa nuo taidot, tai sitten ei omaa, riippumatta maasta, kaukalon koosta tai darran määrästä.

Guinessit tarjoan kaikille, jos Patty-boy pelaa ensi keväällä pleijareissa IFK:n riveissä. Ja tämä ilman mitään pienellä kirjoitettua pränttiä.

Ja jos jotain positiivista hakee, niin Pat on tuonut uuden termin SM-liigaan. Unohtakaa hat-trick! Pat-trick on päivän sana, ja se tarkoittaa, ettei pelaaja yhden ottelun aikana

1) voita yhtään aloitusta
2) voita yhtään kaksinkamppailua
3) osallistu kertaakaan oman pään puolustuspelaamiseen

Kiitos Nybari!
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Varmaan 80 prosenttia hallista seurasi O'Sullivania. Nyt taidan tietää, kehen Chrisu Ruuttu viittasi viime torstaina Lukko-matsin erätauolla sanoessaan puhelimeen "He's lost in the defensive zone".

Voi olla, mutta veikkaisin että Losin skoutti Ruuttu päivitti Losin varauksen Azevedon tilanteen esimiehilleen. Toinen hyvä syy epäillä ettei kyseessä ollut viittaus O'Sullivaniin on se ettei O'Sullivan pelannut tuossa Lukko-ottelussa ...
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noilla oman pään flegmaattisuuksilla ja täysin puutteellisislla kaksinkamppailutaidoilla ei valitettavasti taida olla mitään tekemistä ison kaukalon kanssa. Jos kaveri on pelannut yli 10 vuotta lätkää, niin hän joko omaa nuo taidot, tai sitten ei omaa, riippumatta maasta, kaukalon koosta tai darran määrästä.

Ei tuolla liikkeellä kaveri ole pelannut viimeisestä 5 kaudesta suurinta osaa NHL:ssä varsinkaan, kun erityinen fyysisyys ei kuulu arsenaaliin. Viime kauteenkin mahtui isoissa valoissa reilut 20 peliä. Kyllä kaverilla jossain on isot ongelmat, jotka vaikuttaa liikkeeseen. Eri asia saadaanko noita hiottua kuntoon sopivalla aikavälillä. Itse veikkaan vastoin kertoimia Pattyn pelaavan ykkösketjussa tämän kauden liigassa välieriä. Oluita en lupaile.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Tää on aivan kuin joku maanis depressiivisten kokoontumisajo kun pääsevät paskaa jakamaan jonkun niskaan.
Ja Inge Glidille tiedoksi seurasin peliä vain tarkoituksena seurata O´Sullivania ja en ole niin pettynyt kuin esimerkiksi Redenbachiin,Somervuoreen taikka Peltoseen. Itse asiassa kolmannen erän puoleen väliin pidin O´Sullivanin ketjua IFK:n parhaimpana.

Ja voi vittu tätä itkun määrää kun Patrick nyt sattuu antamaan harhasyötön hieman ylipitkän vaihdon seurauksena. Kaverilla sattuu olemaan toinen peli Sm-liigassa, tekee 1+1 mutta on täysi paska?

Tämä kaveri on sellainen, että voi harhailla varjojen mailla 59 minuuttia pelistä ja sitten viimeisellä minuutilla ratkaista pelin. Tosiaaan eräs #11 tuli myös itselle myös mieleen. Ja sehän nyt on täyttää paskaa etteikö O´Sullivan olisi antanut mahdollisuutta voittaa, teki kavennusmaalin siitä paikasta mistä se piti tehdä ja oli mahdollisuus aloittaa myllytys, mutta ei tänään jengille maistunut.
 
Suosikkijoukkue
Suomi
Hävetti hallissa kuunnella jatkuvaa kaverin haukkumista. Kyse kun ei selvästi ole muuta kuin siitä, että mies on vielä keskenkuntoinen. Mutta pelaamalla ne pelimiehet pääsevät pelikuntoon
Niin, oliko tämäniltainen kaverin toinen matsi tällä kaudella? Kauden toinen matsi, uudessa jengissä, isossa kaukalossa. Vähän ylivarovaista, mutta hyvä pelaaja.

Viimeitään joulukuussa O'Sullivan tulee olemaan yksi liigan parhaimpia hyökkääjiä. Näen tässä niin hienon pelimiehen, että ryhdyn kohta patsashankkeen veturiksi.
Osallistun keräykseen.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Voihan tuon Patén kanssa tehdä niin, että hän käy vaan pelaamassa ylivoimat, ja nakkaa niissä pinnoja. Muun ajan huilaa penkillä, että jaksaa vetää sitten ne ylivoimat hyvillä tehoilla aina :)
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, onhan se sitten ihmeellistä että HIFK on ottanut tällaisen epävirallisen toipilaskoti-Nordis mentaliteetin. Tänne raahataan vahvistuksia toipumaan ja hakemaan pelikuntoa kevättä varten.

Tämähän ei ole Patukan syy, sehän saa heittää yläfemmat agentilleen että on saanut diilin. Mutta kyllä joukkueen kasaamisessa on jotain ihmeellistä kun tällaista tapahtuu.

Off-topic Patukan ketjuun mutta olenko ainoa kenen mielestä Nybari kasaa jengit niin että kausi aloitetaan epätasapainossa ja sitten on perkeleellinen kiire hakea sitä balanssia/puuttuvaa osaa syksyn aikana? Sen verran tämäkin katsomokoutsi tietää että pelisysteemit ja joukkuehenget rakennetaan parhaiten niin että Lauma on kunnossa 95% ennen kauden alkua. MV-pelin totaaliepäonnistuminen tai huippusentterin/pakin paha loukkaantuminen on sitten sitä mitä paikataan.

Mutta että ilman selkeää ykkössenaa ja ykköskorin toista pakkia(lasken Söden rehellisesti yhdeksi mutta se ei riitä edes sm-liigassa) lähdetään kauteen on...hämmentävää. Vai onko tämä savuviski taas vienyt järjen meikäläiseltä?

Patukasta vielä. Oli coolia kun vei kämmenpuolella aloitusvoiton. Kerran.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Ja jos jotain positiivista hakee, niin Pat on tuonut uuden termin SM-liigaan. Unohtakaa hat-trick! Pat-trick on päivän sana, ja se tarkoittaa, ettei pelaaja yhden ottelun aikana

1) voita yhtään aloitusta
2) voita yhtään kaksinkamppailua
3) osallistu kertaakaan oman pään puolustuspelaamiseen
Ei saa töniä Patrickia! Muistan yhdenkin satanolla aloitusvoiton hyökkäyspäässä, jonka jälkeen sai suosionosoitukset fanikatsomosta. Näytti kyllä siltä, että tilanteessa Tapparan sentteri ei edes yrittänyt aloittaa.

Ja eikös Paddy myös ohjannut ratkaisevasti Tapparan kolmannen maalin majesteetillisella pohkeellaan? Oli siis todistetusti myös omalla puolustusalueella ottelun aikana.

Tästä veljestä todella tulee ehkä yksi kaikkien aikojen vihastuttavimmista/ihastuttavimmista pelureista Helsingin IFK:ssa. Itse liityn ihailijoihin. Joko laitetaan Patrickin adoptioketju pystyyn?
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, onhan se sitten ihmeellistä että HIFK on ottanut tällaisen epävirallisen toipilaskoti-Nordis mentaliteetin. Tänne raahataan vahvistuksia toipumaan ja hakemaan pelikuntoa kevättä varten.

Shawn Bates pärähti aikoinaan HIFK:n paitaan ja treenasi joukkueen kanssa n. 3 viikkoa ennen kuin pistettiin ekaan matsiin jäälle. Helvetin kova äijä tähän liigaan, mutta hajosi valitettavsti ennen kevättä. Tosin Bates kävi reippaasti kolmannella kymmenellä, kun taas Patty on vasta 27 vuotta, joten tämä parantaa mahdollisuuksia positiivisessa odotusarvossa. Kyllä mulle aina välillä käy hoitokotimentaliteetti, kun tarjolla on maailmanluokan taitoa.
 

Stigu

Jäsen
Mutta että ilman selkeää ykkössenaa ja ykköskorin toista pakkia(lasken Söden rehellisesti yhdeksi mutta se ei riitä edes sm-liigassa) lähdetään kauteen on...hämmentävää. Vai onko tämä savuviski taas vienyt järjen meikäläiseltä?
Mä ihmettelin jo ennen kauden alkua, ettei IFK:lla ole ykkössenaa. Siis kertokaa mulle joukkue, joka on hankkinut ykkössenan kesken kauden ja voittanut mestaruuden.

Siinä mielessä on ihan sama kuka tuolla ykkössenan paikalla hyörii: Retiisi, O'Shittivana tai Perävalo eivät tule kantamaan keväällä pitkälle.

Mutta kuten Veli Savuviski mainitsi aiemmin, silti IFK:n isoimmat puutteet tässä hetkessä ovat pelitavassa. Esim. Tappara tänään vei paljon nimettömämmällä joukkueella IFK:ta Rautakorven opein kuin mätää kukkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös