Patrick O'Sullivan

  • 282 025
  • 712

scholl

Jäsen
Silti ihmettelen, että miten tähän kaikkeen on varaa, koska taatusti HIFK hankkii vielä yhden pakin?

Rosterin on täytynyt olla todella halpa sarjan alkaessa, koska viime kauden jälkeen lähti niin paljon nimekkäitä pelaajia. Samoin valmentaja on nykyään junnu, joten ei hänkään tienaa 200k kuten esim. Jalonen tienasi pari vuotta sitten. Vähintään miljoona on säästynyt. Petrellille ja Bergenheimille tuskin hirveästi maksetaan ja nämä muut menee todella hyvin budjettiin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Onko ensimmäinen irkku IFK:ssa?

Eikös Walsh ollut irkku? Sen lisäksi hän oli paska pelaaja.

En ihmettelisi, jos HIFK:n tuleva pakki olisi ruotsalainen.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Heino juttu, varsinkin se, ettei NHL vaikuta asioihin millään tavalla. Sitten olisi vielä se puolustajan hankkiminen edessä.

Ai niin, milloin pelaaja liittyy joukkueen mukaan?
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Heino juttu, varsinkin se, ettei NHL vaikuta asioihin millään tavalla. Sitten olisi vielä se puolustajan hankkiminen edessä.

Ai niin, milloin pelaaja liittyy joukkueen mukaan?

Treeneissä jo tänään. Kuten myös Bergenheim.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Axbor Nocturne kirjoitti:
Ai niin, milloin pelaaja liittyy joukkueen mukaan

Tänään. Eli toiveita on, että pelaa jo huomenna.

Tästä kaverista on kyllä tällaisella NHL-megafanilla pelkästään positiivisia mielikuvia ihan sieltä ison liigankin puolelta. Pystyy pelaamaan keskellä ja laidassakin homma toimii. Taitaa olla kuitenkin alkuperäiseltä "koulutukseltaan" sentteri. Erittäin nopea ja hyvät kädet omaava kaveri. Lähtökohtaisesti erittäin kova hankinta. Hienoa!
 

akke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leeds United, TPS
Onnittelut!!

Ehkä kovin hankinta näin ensituntumalta, perustan väitteeni koko kauden kattavaan sopimukseen. Mielenkiintoisia nimiä liigaan tullut...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Suosikkijoukkue
HIFK, HCK
Paperilla aivan perhanan kova haku tähän saumaan. Ja vielä koko kauden sopparilla, pakko ottaa hattu käteen ja pyytää nöyrästi anteeksi Nybarilta.
 

scholl

Jäsen
Pieni erikoinen detaili on, että seurasta riippumatta kaveri on lähes aina päätynyt miinuksen puolelle.

Pieni detalji. Hän on melkein aina pelannut paskoissa seuroissa, joilla ei ole asiaa pudotuspeleihin. Toivottavasti se ei ole enne. 07/08 Kings kausi aika huikea, sen jälkeen vähän ura daivannut.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oletusarvoisesti hyvä hankinta. Plussaa koko kauden diili. Toivottavasti kaverista tulee meidän St. Patrick!

Hei, hei Klubi. Ei tuu ikävä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jos ei NHL-pakolaisia lasketa niin kovin hankinta liigaan tähän mennessä hands down. Toivottavasti on motivaatio kunnossa, sillä pelityyliltä sopii mielestäni liigaan erinomaisesti.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Kova hankinta. Olisi joka tapauksessa kova, mutta tekee tästä vielä paremman, että pelaa varmasti sen koko kauden. Tosin monesti näillä pienehköillä sentterilaitureilla tuo sentteripelaaminen ei olekaan tarpeeksi hyvää, mutta tuskin katastrofi on, vaikka laitaan jouduttaisiinkin laittamaan.

Puolustukseen vielä kaveri, niin ei ainakaan junnuille jää peliaikaa edes vahingossa. Muistuttaa kovasti Kärppien touhua pari-kolme vuotta takaperin. Se on kyllä mielestäni iso ongelma, jos ei junnuista pystytä pelaajia nostamaan edustukseen ollenkaan. Ostamalla ei pysty jatkuvasti pärjäämään.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Niin pitää vielä sanoa, että muistaakseni O'Sullivan oli alkuaikoina hyvin Jeff Skinnermäinen kaveri, eli liikkuu liukkaasti ja alle 80 kg kynäniska, mutta pystyi korvaamaan nopeudellaan fyysistä heikkouttaan. Sitten kävi legendaariset eli käskettiin kasvattaa massaa, jonka seurauksena luistelusta hävisi tarpeeksi terävyyttä, jonka jälkeen ei ole parasta nähty enää mieheltä. Kuitenkin silti vielä nopea kaveri.

Käsittääkseni oli myös ihan draftin TOP-10 joukossa, mutta tuo isä-poika suhde tiputti miehen toiselle kiekalle. Erittäin lahjakas pelaaja siis kyseessä.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Onnittelut ifk:lle kovan pelaajan hankinnasta! Tulee varmasti tekemään pisteitä liigassa ja tuottamaan paljon ilon hetkiä faneille.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä nyt puhutaan erittäin kovasta hankinnasta sm-liigaan. Loistava pelaaja joka todennäköisesti nakuttaa täällä päälle PPG-tahtia pisteitä. Yrittänyt aikanaan tosissaan murtautua NHL-joukkueiden kärkiketjuihin, mutta ei aivan ole siinä onnistunut, mutta profiililtaan kärkiketjun kamaa. Taitava ja nopea, loistava pelinlukutaito, siinä parhaita ominaisuuksia.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
O'Sullivan oli nuorena melkoinen ongelmapelaaja. Minnesota ei varauksen jälkeen suostunut kaveria heti signaamaan päihdeongelmien vuoksi. Sen jälkeen kun otti itseään niskasta kiinni, tulostakin syntyi.

Jos vaan asenne on kunnossa, on liigan parhaita hyökkääjiä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös Walsh ollut irkku? Sen lisäksi hän oli paska pelaaja.
Näyttää aika kultaavan muistoja. Walsh oli paska, mutta myös läski. Läskipaskapakki.

En ihmettelisi, jos HIFK:n tuleva pakki olisi ruotsalainen.
Fernholmia kaiholla muistellen. Toki parasta olisi, jos sisään tulisi se mikkokousa, eli kiekollinen yv-pakki rivakoilla jaloilla varustettuna, sekä right.

Ai joo, täähän oli jonkun Paten ketju. Juuri O'Sullivanin kaltaista jantteria rosteri jo huusikin. Toki olisi tosi jees, jos olisi kaiken kukkuraksi taklauskonekin, mutta ei haittaa, jos Pate keskittyy vain pistetehtailuun. Nopea, taitava, sentteri. Juuri tätä tarvittiin.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Mä en ymmärrä miksi Hifk hankkii yhden NHL-vahvistuksen/päivä.

Älä vaivaa päätäs liian vaikeilla asioilla. Nauti vaan kyydeistä.

O'Sullivan oli nuorena melkoinen ongelmapelaaja. Minnesota ei varauksen jälkeen suostunut kaveria heti signaamaan päihdeongelmien vuoksi.

Ai mitenniin sopii IFK:hon, kuin viallinen kasetti Semir Ben-Amourin päähän?

Kiitos Nyyperi, ihan hyvä haku.
Klubertanz, who?
 

Carlos

Jäsen
Kylläpäs Nybari nyt meitä hemmottelee, tulee melkein päivittäin huippu-uutisia. Patelle erittäin lämpimästi tervetuloa, sanoisin että on rikkaan miehen Niko Kapanen, jota myöskin tänne niin kovasti on toivottu.

Toivotaan että saa myöskin täällä veden toisella puolella menneisyyden haamut niskastaan, ellei se ääshoul-faija sitten seuraa vielä tännekin. En kyllä usko. Nyt vaan kaverille kainaloon joku nätti friidu stadista, aina välillä kunnolla radalle ja sitten verkko töttöröölle useamman kerran viikossa. Siitä se elämä alkaa hymyillä. Traumoille voisi tehdä hyvää myöskin kannun nostelu keväällä, että eiköhän oteta sekin listalle.

Profiililtaan vaan sellainen että onnistuneen kauden jälkeen pelailee kyllä alppien lähimaastossa seuraavan kauden. Mutta ei murehdita sitä vielä.

Tervetuloa vaan Patrick, show us what you got!
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Onnittelut IFK:lle hyvästatsisesta hankinnasta.

Näin NHL-aktiiviseuraajana heitän kuitenkin pientä kysymysmerkkiä, sillä NHL:n puolella kaksi viimeistä kautta ovat olleet 0´Sullivanille tosi hankalia. Pelejä on kertynyt 31 ja viime talvena vain 10, vieläpä ei niin erityisen hyvissä organisaatioissa. Samalla tuo hyvä pisteputki on hyytynyt.

O´Sullivan ei ole perinteinen "liian hyvä AHL:ään, mutta liian huono NHL:ään"-pelaaja, koska on pärjännyt hyvin isossa liigassakin. Silti kaksi edellistä kautta asettaa vähän epäilyksiä. AHL:n puolellahan statsit ovat sitten hirmuiset.
 

scholl

Jäsen
Profiililtaan vaan sellainen että onnistuneen kauden jälkeen pelailee kyllä alppien lähimaastossa seuraavan kauden. Mutta ei murehdita sitä vielä.

Mulla on vähän sellainen fiilis, että jos pelaa hyvin niin Nokka nappaa hänet Venäjälle. Nokka ryöstökalastaa meitä niin kauan kuin siirtyy mahdollisesti sinne kummeliliittoon.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ykkösvaraus IFK:hon!

No helvetti, eilen laitoin snadit tuuletukset täällä toimistossa Sean Bergenheimista, nyt samat fiilikset Patriarkka O´Sullivanista.

Tää jätkä muistetaan jo nuorten MM-kisoista vuosien takaa, varsinkin niistä täällä pelatuista kotikisoista 2003/04 jäi mieleen lupaavista otteistaan USA:n paidassa jengin voittaessa kultaa ja kunniaa.

Ja silloin kun jäi mieleen niin on jossain määrin jaksanut aina tasaisesti seurata kuulumisiaan NHL:n ja AHL:n puolella, ja mikäs sen hienompi kuin nyt saada tämä kaveri IFK:n paitaan todellisen tehotarkkailun alle. Vielä kun paljastaa Soonin tavoin olleensa pikkupojasta asti IFK:n fani, niin morjens mikä tähdissä kirjoitettu liitto tämäkin sopimus. Helvetin tyytyväinen olen, että tuli koko kaudeksi eikä keikkamieheksi ja mikäs siinä jos stadi ja peli maistuu, niin olkoon vaikka pari vuotta samalla keikalla maisemissa.

Ei nyt vielä liikaa ylistetä ennen kuin näyttöjä tulee kaukalossa, mutta tekijämies ilman muuta saatiin jääkiekon perustaitojen ja pelisilmän suhteen. Kaverilla on ollut ongelmia päästä täysipainoiseen NHL-sykkeeseen hyökkäävässä roolissa, mutta AHL:ssä on mennyt ihan tehokkaasti.

Saadun kokonaispaketin lisäksi lämmittää uransa tehot pudotuspeleissä. NHL:ssä ei ole niissä leikeissä päässyt edes kokeilemaan, mutta AHL:ssä ja aikanaan OHL:ssä on näköjään ollut kevään pelaajia ilman muuta.

Ja lisättäköön vielä, että oli aikanaan koko varaustilaisuuden ykkösvaraus vuonna 2001. OHL:ssä siis.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Eikös Walsh ollut irkku? Sen lisäksi hän oli paska pelaaja.

En ihmettelisi, jos HIFK:n tuleva pakki olisi ruotsalainen.

Olisi muuten pienen orgasmin paikka kun Nybari nappaisi tuon swedun, Erik Karlssonin narrien nokan edestä. Ai sitä poraamista.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ei ylistetä vielä ilman näyttöjä kuten Iker tuossa ylempänä toteaa, mutta silti pakko nostaa hattua Nybarille. Ei taida isompaa kalaa pl. lock-out äijät löytyä markkinoilta, joten upea hankinta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös