To 13.9.2012 HIFK - Jokerit

  • 69 642
  • 248
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mace1970

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiekko-Vantaa (Sympatiat Pelsuille)
Nyt pulinat/ajatukset pois menneistä, ne ovat ollutta ja mennyttä. Keskitytään ja kommentoidaan vaan tämän päivän peliä, kiitos. Nyt sitten odotellaan kun kiekko putoaa jäähän ja parempi voittakoon.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Teidän leirin ylväs edustaja näytti siirtäneen keskustelun paskalla provoilullaan takaisin aihepiiriin Ville Peltonen, illan ottelun sijaan, joten kiitokset voit jakaa sinne.

Tiedän, että keskustelu on lähtenyt käyntiin eräiden Jokerifanien surkeista provoista. Mutta ei sitä välttämättä tarvitse jatkaa...

Reilu pari tuntia ja sitten kiekko tippuu jäähän. Kovaa peliä saa ja pitää olla, mutta ei viimeksi nähdyn kaltaista. Kunnioitetaan vastustajaa ja ajetaan jätkiä seinille.

Edelleenkin, tuo puolustus näyttää surkealta. Junnuilla nyt näytönpaikka, toivotaan että käyttävät hyväkseen. Mikäli Väänänen olisi kokoonpanossa, en olisi niin huolissani.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Onhan tuo Peltosen pelaaminen melkoinen neronleimaus. Vaikka olisi kunnossakin, on kuitenkin toipilas ja ei tarvita kuin muutama kunnon puhdas pusu mieheen niin jo kiehuu Ifk. Sehän tekee kyllä vaisusta illasta sähköisen, eli hyvä homma.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tunisian poikahan yritti rakastaa Bin Ladenia oikein tiukasti, mutta se ei teille kelvannut. Kaikki on ollut vain uskonveljien välistä lämmintä kanssakäymistä ja uskonkilvoittelua.

Rakastamistako se oli? Käykää nyt herran tähden pojalle tulkaamassa, että väärät ulokkeet hinkkas väärää paikkaa. Ettei sitten mahdollisesti linnassa ymmärrä tervetuliaisriittejä väärin...

Hifk voittaa tänään 7-2.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu mitä paskaa täällä taas jauhetaan. Eikö jengiä kiinnosta enää yhtään itse peli? Pitää jotain iänikuista juupas-eipäs touhua jatkaa, vastahan sitä on luettu seitsemästä eri ketjusta.

Molempien puolen tietyt tyypit jatkaa samaa menoa. Kasvakaa nyt helvetissä. Tekisi mieli toivoa että molemmat jengit ottais seuraavat 10 ottelua kuivana hanuriin niin ehkä saataisiin jotain oikeaa OMAAN JENGIIN liittyvää stooria.

Hirvittää HIFK:lla tuo kakkospakkipari. Silfver ei vaan ole riittävä liigavauhdissa(ja fysiikassa). Muuten oikeastaan ihan hyvin tuo HIFK:n rosterin leveys tuo tärkeyttään esiin. Tietysti Piiparinen nelosen laidalla on vähän niin ja näin.

Naapurilla on muuten kans aika paljon nuoruutta kentällä. Josko tänään nähtaisiin pirteä mutta siisti peli. Veskojen taistelu on helvetin tärkeä.

ps. Onko eka paikallinen missä Ruutu ei pelaa mentyään Ilmalaan? Tämä siis vain mielenkiinnosta.
 

Zoltán

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967 - 2013
Torsdagskvällen & Helsingforsderby - en tiedä parempaa!

Syksy merkitsee monille uutta alkua. Uutta työpaikkaa ja uutta asuntoa tai uutta koulua ja uusia ystäviä. Se on mahdollisuus uudistaa itsensäkin, ostaa itselleen uudenlainen tyyli ja järjestää elämänsä uudelleen uudella kalenterilla ja uudella kuntosalijäsenyydellä. Kesälomiltaan virkistyneenä palaavat ihmiset löytävät edestään uusia mahdollisuuksia silmänkantamattomiin. Televisiosta alkaa uusi tuotantokausi suosikkisarjasta, uusi syysmuoti ilmestyy juuri avattuihin liikkeisiin ja uusi jääkiekkokausikin kolkuttaa jo ovella.

Alku on yleensä paras osuus mistä tahansa, ihmissuhteista ja lauantai-illasta, lomamatkasta ja Cheap Trickin diskografiasta. Se on täynnä uskoa ja toivoa, se on aikaa jolloin mikään ei ole vielä mennyt pieleen.

Suomen pääkaupunki, synkkä syyskuinen torstai-ilta. Kello on 16.33. Vähän alle kahden tunnin kuluttua koko Suomen suurin, intohimoisin ja legendaarisin derby lähtee käyntiin. Kahden tunnin kuluttua lähtee käyntiin taas uusi yli puolen vuoden jakso, jonka aikana jokainen suomalainen jääkiekkoa seuraava ihminen antaa mielipiteensä kahdesta Helsingin joukkuesta.

Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors vastaan Helsingin Jokerit. Kaksi erilaista, silti niin samanlaista. Kaksi suurta ja kaunista, rakastettua ja vihattua. Kaksi tämän maan ylivoimaisesti seuratuinta urheiluseuraa.

Kohta se alkaa. Olethan valmis?
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Jos itsekin sanot, että ilmeisesti remmiin on tullut muutama keskenkasvuinen paskoine kommentteineen, niin tarvitseeko sitä kovaan ääneen huudella sitten kunnioituksen menetyksestä koko kannattajaporukkaa kohtaan?

Sori, huonosti muotoiltu. Mun kyllästyminen tähän jatkuvaan vinkumiseen kohdistuu näihin muutamaan nickiin, ei kaikkiin.
Tuntuu vaan olevan nämä vinkujat koko ajan äänessä. Kun fiksut on hiljaa ja ne vähän himmeämmät lamput postaa koko ajan niin koko jengi leimautuu helposti suotta.
 

chubster

Jäsen
Kuinka täynnä Sports academy tai Elmo yleensä on ku nämä joukkueet pelaa? Kannaatako edes lähteä kokeilemaan mahtuisiko istumaan?
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Siksi kallistun liioittelun puolelle, mutta jo asiasta jauhaminen voi minun puolestani jäädä.

Hetken aikaa ajattelin "There is a God".
Kuuden minuutin päästä palasin todellisuuteen kun kaverin seuraava postaus samasta asiasta pongahti näytölle.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu mitä paskaa täällä taas jauhetaan. Eikö jengiä kiinnosta enää yhtään itse peli? Pitää jotain iänikuista juupas-eipäs touhua jatkaa, vastahan sitä on luettu seitsemästä eri ketjusta.

Hyvin sanottu ja allekirjoitan tämän täysin! Tuloksesta en jaksa stressata tänään juurikaan, kunhan saataisiin vain pelit käyntiin ja keskittymiset olennaiseen. Onnistunut markkina-arvohan tälle pelille on tullut, mutta itsehän en isompiin koiruuksiin tänään usko. Eiköhän tästä tule suhteellisen siisti peli, joka on yksi runkosarjapeli muiden joukossa. Voitokas alku olisi kiva.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Pitkävedossa tuli luotetta Jokerien reilumpaan voittoon, eli eiköhän IFK tämän hoida. Pakisto on ainoa, mikä minua huolettaa. Tulivoimaa kyllä riittää, toivottavasti Eero kestää tänään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Härifrån tvättas!

Eiköhän näiden viimeaikaisten tapahtumien valossa Hei Hesa - Heja Helsingfors-grabbarna tästä ota voiton vyölleen, sillä uskon Jokereiden pelaavan ylivarovasti tänään. Minkäänlaisiin selkkauksiin ei Jokereilla ole varaa tai muuten on Supo, Karhu-joukot ja Oikeusministeriöä perässä samantien. Henry Salevasta puhumattakaan.

Eniten kiinnostaa vastustajista Kuhta ja Peltonen ikänsä puolesta ja Ortio harjoitusotteluissa esittämiensä otteiden takia. En ole ihan niin vakuuttunut Ortion otteista vielä, että hänet uudeksi Jan Lundelliksi nimeäisin, mutta aika tietenkin näyttää.

Jokereista onkin kaikki kärkimiehet pelikiellossa, mutta samasta syystä siellä on mielenkiintoista seurattavaa junnuosastolla.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
ps. Onko eka paikallinen missä Ruutu ei pelaa mentyään Ilmalaan? Tämä siis vain mielenkiinnosta.
Varmaa tietoa en pysty antamaan, mutta kyllä Rudi kuuluu ihan mutu-tuntumalta näihin teräsukkoihin. En muista, että tuo muiden kuin pelikieltojen johdosta olisi pois ollut. Paikallispeleistä on sama fiilis, on se ainakin aloittanut kaikki, loppuun asti ei sitten välttämättä ole pelannut ;)

Joka kerta avaus on mielenkiintoinen. Tällä kertaa ennen jo käsiteltyjä ikäviä tapahtumia olisin lähtenyt siitä, että nyt Jokereilla on kerrankin selkeä etu. Nyt kun katsoo kokoonpanoja niin saattaa etu jopa kääntyä. Selkeäsanaisesti toivotaan niin, että etu siirtyy Hifk:lle ja paikallisten tapaan altavastaaja vie.

Ps. kotona peliä katsovat. Kuunnelkaa radio puheen ennakkoa. Lintu puhuu jälleen kerran asiaa, ei Jokeri-näkökulmasta vaan kiekkomiehenä.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Katsooko kukaan ilmaisstreamin kautta ottelua? Jos löytyy niin älä epäröi jakaa linkkiäsi :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kertokaapa Narrifanit, että onko tämä Lindell todella niin hyvä kuin tilastot näyttävät. Uusi Vatanen?

Itse en nähnyt yhtään Teidän junnujen pelejä viime vuonna.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noniin Jokerit! Lisää pökköä pesään! 1-0 tilanteesta jo 1-2 johtoon :)

Edit. No tätä se ties ku kuus jätkää sivussa...
 
Viimeksi muokattu:

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kertokaapa Narrifanit, että onko tämä Lindell todella niin hyvä kuin tilastot näyttävät. Uusi Vatanen?

Itse en nähnyt yhtään Teidän junnujen pelejä viime vuonna.
Varsinkin liikkeeltään reilusti Vatasta jäljessä, enkä minä ole yhtä kovaa pelisilmää myöskään pystynyt näkemään. Hyökkäyspäässä kyllä hyvä ja laukaus jopa erinomainen. Ylivoimalla eniten käyttöä, mutta mikäli kehitys jatkuu vastaavana, niin kyllä tuosta voidaan ihan tähtiluokan yleispakkikin saada. Kaudella 2012-2013 ei siltikään mikään sateentekijä.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Taas se KalPan pelaajamateriaali huomattiin, Pakarisen Iiro suoraan KalPan 3-4 ketjusta Hifkin ykköseen. ;)
Näköjään ! Kaks hienoa maalia avauserään ! ;)


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kuuntelen YLE puheen jääkiekkokierrosta. Nyt taitaa olla peli tasan, kun aloitin jälkikäteen kuuntelemaan? Selostaja sanoi, että herääkö Jokerit nyt. Onko peli ollut HIFKin hallinnassa?
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pelitapahtumissa HIFK oli Jokereita parempi, mutta ensimmäisessä erässä Jokerit oli aika tehokas. Yllättävän hyvin Jokerien fanit pitivät ääntä. Sanoisin, että fanitaistelu meni Jokerien eduksi 52-48.

Moses ja Filppula olivat hyviä ensimmäisessä erässä. Saa nähdä, että mitä tapahtuu seitsemässä seuraavassa pelissä, joissa Virta on päävalmentajana. Tämän ensimmäisen pelin perusteella on hankala sanoa mitään.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Onnea naapuriin. Ei näemmä riittänyt, että Jokerit antoi pelikielloilla ja avainpelaajien loukkaantumisilla tarpeeksi tasoitusta, piti sitten Hahlin ja Eavesin mennä rikki vielä ottelun aikana.

Kattellaan sitten uudelleen, kun on edes lähelle normaalimiehistöt kehissä molemmilla. Salut.
 

Blitzkrieg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
valmennus

Pieni amatööri tuo HIFK:N koutsi kun ei laittanut Talajaa ylivoimalle, eikös pelaajalle kuulu antaa mahdollisuus hattutemppuun.... Pakarinen oli kyllä, mutta hänhän kuuluukin ykkösketjuun joka jäällä oli
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Annetaan välillä IFK:nkin voittaa. Eivät olleet pelillisesti mitenkään suvereeneja, mutta toisaalta tehokkaita. Jokereiden peli oli aikamoista säheltämistä läpi ottelun.

Kummallekin jengille tulee kyllä raskas syksy, ei vakuuta kummankaan peli pätkääkään.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut tämän illan voittajille. HIFKi oli kaikessa edellä ja vielä kun annettiin ihan helvatasti liikaa tasoitusta loukkaantumisilla niin ei voi mitään. Tänään oltaisiin tarvittu Kilpeläiseltä nappipeli, mutta ei tarttunut.

Mielenkiintoista nähdä miten Jokerit aikoo paikata poissaoloja. Vai laavakylvetäänkö tälläkin kaudella...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös