Ke 5.9.2012 Otteluseurantaketju (Harjoitusottelut)

Jukurit mennyt yv:llä Saipaa vastaan 1-0 johtoon.

Onkos kellään tietoa mikä tulos tällä hetkellä on Forssassa HPK-Ilves?

Kaukosäädin

Ilves 365
Olli Palola vienyt LeKin 1-0 vierasjohtoon Turun Kupittaalla TuToa vastaan. Tamminen ei ottanut aikalisää.

VV Vainiola ja 1-1 yv:llä.

Theofilus

SaiPa
Jukurit johtaa SaiPaa 2-0 ensimmäisen erän jälkeen. Jäätävällä rosentilla ovat kyllä mikkeliläiset iskeneet: torjunnat Jukurit 16 ja SaiPa 4.

Satunnainen

Ilves
HPK-Ilves 0-0 ensimmäisen erän jälkeen. Ilves 2*2 ja HPK 1*2 min. Muutamia paikkoja, mutta maalivahdit hoitaneet hyvin.

Edit. torjunnat 11-13.

Kaner

Hawks, SaiPa
Pelin taso oli avauserässä jotain aivan karmeaa ja hallissa on ihan helvetin kylmä. Ei oo kivaa.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
28:35 Ja Jokinen tasoittaa ylivoimalla. Jekimovs syöttää.
Ja minuutti siitä ja Jukurit johtoon, Hokkanen tekee. Hyvärinen, Ojanen syöttäjät.
Ja alle minuutti tuosta ja siirretyn rangaistuksen aikana Jukurit 4-2 johtoon. Johan nyt tulee maaleja.
Henrik Koivisto (Jesse Juntheikki, Mika Partanen) 4-2

teude

32:25
Jukurit tulee ahnaasti kohti SaiPan maalia mutta tällä kertaa laukaus pienestä kulmasta. Torjunnan jälkeen Hyvärinen lähtee mätkimään Savilahtea mutta tyytyy ensimmäisen iskun jälkeen suojaamaan itseään. Se lienee viisaampaa.

:D

Satunnainen

Ilves
HPK-Ilves

Tauolle 0-1 lukemissa. HPK:lla erän lopussa varsinainen jäähysuma, ja Ilveksellä reilusti yv2:sta erän alkuun. Vänttisellä 0.45, Tuulolalla 1.39, ja jos oikein käsitin Grönholm sai vielä kakkosen erä päättyessä. Tässä olisi siis erinomainen paikka ainakin 0-2 ja tietysti enempäänkin, mutta ylivoimalla on siis Ilves...

Raimo41

Ilves, Anaheim Ducks, MUFC, Mark Lee
Saadaankin jo näköjään vähän osviittaa onko Raipe saanut yv:hen lisäpuhtia, vaikka parhaita mahdollisia yv pelaajia ei pelissä ole (lue: Jesse ei pelaa).

Kaukosäädin

Ilves 365
Vaihtoehtoa ei ooo, hyvää yötä HooPeeKoo. :) Kiitos Ilves. Ens viikon lauantaina uusiksi.

TuTo 3 - 3 LeKi. Maaleja teki Vainiola, Niskakangas ja Keinänen, LeKiltä Palola, Wilenius ja Niemi.