Joukkue ei kiinnosta - miksi ostat tai et osta peliin lippua?

  • 83 802
  • 259

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aloin tuossa pohtia ottelutapahtuman mielekkyyttä toisesta näkökulmasta seuraava kautta ajatellen...


Juurikin näin. Myös itse olen kiinnittänyt huomiota kauden aikana kyseisten katsomoiden täyttöasteisiin ja toisaalta ihmetellyt miksi näitä ei voitaisi myydä halvemmalla täyteen. Kokonaisuutena järkevän kuuloisia ehdotuksia toverilta.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
n. 70 istumapaikkaa vielä illan peliin jäljellä. Alkaa kiinnostamaan näköjään savolaisia junttejakin!

Mä laskin, että n. 110 istumapaikkaa olis vielä jäljellä. Joten joku 4850 katsojaa on tänään montussa. Se on kuitenkin ~1000 enemmän kuin ensimmäisessä pelissä, joten tänään ei tarvitse olla pettynyt yleisömäärään. Toivotaan, että yleisö antaa tänään täyden tuen joukkueelle ja joukkue kiittää kannatuksesta pistämällä sarjan poikki tänään.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuleeko liikaa säätöä hinnoitteluun ja markkinointiin?

Onhan siellä jo tällä hetkellä useampia hintaluokkia. Toisaalta, jossainhan se raja menee, montako niitä on kannattavaa pitää. Mainitut A4 ja D5 ei kuitenkaan ole edes halvinta luokkaa, joten nuo voisi tiputtaa ainakin siihen halvimpaan kategoriaan.

Sinänsä hinnoittelua on hyvinkin olennaista miettiä, koska oikealla hinnoittelulla saadaan paras tuotto ja jos/kun se tuo vielä paremman tunnelman (enemmän ihmisiä) halliin, niin aina parempi.
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Piti palata tähän aiheeseen, koska näyttää siltä, että tällä palstalla on kohtuullisen hiljaista. Tietenkin kevät on tulossa ja kaikilla on muuta tekemistä, mutta silti näyttää siltä, että kiinnostus ei joukkuetta kohtaan ole mitään tajunnan räjäyttävää. Miksi?

Haikeudella muistelee niitä aikoja kun A-junnut voittivat mestaruudeen ja joukkueen rakentaminen ja kiusaava tiedottaminen aloitettiin siitä. Kiinnostus joukkuetta kohtaan kasvoi koko ajan. Nyt tiedottaminen on mennyt vittumaisen kliiniseksi, jossa todetaan, että tämmöiset sopimukset on tehty ja vielä kaksi on tulossa. Ei muuta. Jotakin tästä nyt puuttuu, että tähän tilanteeseen syttyisi oikein kunnolla..?

Tämähän on juuri sitä aikaa kun toimiston väen pitäisi kaikin keinon saada ylläpidettyä keskustelua KalPasta ja tulevasta joukkueesta. Kun pelit alkavat syntyy keskustelua itsestään pelien kautta, mutta nyt on se aika jolloin innovatiiviset tavat rakentaa joukkueen kiinnostavuutta pitäisi tuoda esille. Nyt ei näytä hyvältä.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Piti palata tähän aiheeseen, koska näyttää siltä, että tällä palstalla on kohtuullisen hiljaista. Tietenkin kevät on tulossa ja kaikilla on muuta tekemistä, mutta silti näyttää siltä, että kiinnostus ei joukkuetta kohtaan ole mitään tajunnan räjäyttävää. Miksi?

Olisikohan kaikkien aikojen playoff-pupeltamisella osuutta asiaan? Aikamoisia gretzkyjä saisivat tähän väliin julkistella, jotta tajunta räjähtäisi.
 

MVD

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK, Dallas Stars & Liverpool
Pleijjarit on käsitelty ja MM-kisat ohi ! Ensi kaudelle Niiralaan paikat lunastettu ja nyt vaan odotellaan tulevaa. En ole tänne kirjoittanut todella pitkään aikaan mutta nyt on korkea aika. Vaikka vihkoon menikin kevään odotukset ja roimaa kiukkua aiheutti niin siitä huolimatta kausarin hommaan joka kerta, tiedän sen melkein samantien kun ovista astun ulos hävityn pelin jälkeen. Vituttaa saa ja pitääkin mutta ei tule edes kysymykseen jättää seuraava kautta väliin. Tuli ovista sitten sisään/ulos ketä tahansa. Asioita seuraan melkein päivittäin mutta en jossittele niitä näitä vaan odotan syksyä. Silloin nähdään mikä toimii ja on toimimatta.

Näin se vaan täällä menee !

Kisulle onnea ja menestystä maailmalle !
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Kyllähän tuota KalPaa tuli käytyä Suomi-sarja aikoinakin useasti katsomassa, vaikka kuvitteli putoamisen jälkeen, ettei tule katsottua kuin vasta sitten, kun on liigassa takaisin. Hetken hengähdystauko on vitutuksen hetkellä ookoo, mutta kyllä oikeasti todella kovaa saa vituttaa jos kokonainen kausi jää väliin.
 

Dängleri

Jäsen
Kyllähän tuota KalPaa tuli käytyä Suomi-sarja aikoinakin useasti katsomassa, vaikka kuvitteli putoamisen jälkeen, ettei tule katsottua kuin vasta sitten, kun on liigassa takaisin. Hetken hengähdystauko on vitutuksen hetkellä ookoo, mutta kyllä oikeasti todella kovaa saa vituttaa jos kokonainen kausi jää väliin.

Eipä sen tauon tarvitse aina vitutuksesta johtua.

Seurasin todella aktiivisesti kaudet 2007-2008, 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, omistaen kolmella jälkimmäisellä kaudella kausikortin. Ensimmäisellä noista kävin peleissä irtolipuilla aina kun kerkesin, pääsääntöisesti A1 katsomon alarivin istumapaikoilla (olivat tuolloin muistaakseni 10€/ottelu, ilman mitään Lippupalvelun wänkki-lisää). Lisäksi muutamalla jälkimmäisistä kausista tuli myös käytyä jonkin verran Mustan Verkoston järjestämillä vieraspelimatkoilla.

Noiden kausien jälkeen tapahtui suuria muutoksia niin kentällä, kuin sen ulkopuolella; itselleni tärkeä kolmikko Virta, Laakso & Salo häipyi Turkuun, seisomokatsomoja supistettiin, otteluajankohtia aikaistettiin, kohdalleni sattui muutama heikosti hoidettu asiakaspalvelutilanne seuran toimiston toimesta, ja muutenkin ilmapiiri muuttui enemmän ja enemmän bisnespainotteiseksi. Samaan aikaan tapahtui myös muutoksia omassa henkilökohtaisessa elämäntilanteessani.

Näiden kaikkien muutoksien myötä kiinnostus KalPaan väheni siinä määrin, että en tuntenut enää samanlaista "paloa" otteluissa käymiseen ja KalPan kannustamiseen, joten päätin olla ostamatta kausikorttia kaudelle 2011-2012. Seurasinkin valtaosan otteluista kotisohvalta Urho Webplayn välityksellä, huokeaan 3€/ottelu hintaan, ja kävin paikan päällä Montussa 5-10krt, maksaen vähemmän huokean hinnan (n.25€/ottelu). Tämä järjestely tuntui itselleni sopivaksi, ja olin lopulta todella tyytyväinen kokonaisuuteen.

Kausikorttia en tule hankkimaan myöskään ensi kaudeksi, ellei a) niiden hinnat halpene huomattavasti... , tai b) jostain siunaannu ylimääräistä rahaa... , niin paljon että on varaa ostaa istumapaikka kausikortti itselleni ja seuralaiselle. Vertailun vuoksi: ostin ensimmäistä kertaa eläissäni KuPS:in kausikortin lähes parhaille paikoille pääkatsomoon hintaan 150€, jossa mielestäni hinta-laatu-suhde on kohdallaan. Muutenkin tuon jalkapallon aktiivinen seuraaminen on tuonnut kaivattua vaihtelua.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Seurasin todella aktiivisesti kaudet 2007-2008, 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011...
...Noiden kausien jälkeen tapahtui suuria muutoksia niin kentällä, kuin sen ulkopuolella.
Seurasinkin valtaosan otteluista kotisohvalta Urho Webplayn välityksellä, huokeaan 3€/ottelu hintaan, ja kävin paikan päällä Montussa 5-10krt, maksaen vähemmän huokean hinnan (n.25€/ottelu). Tämä järjestely tuntui itselleni sopivaksi, ja olin lopulta todella tyytyväinen kokonaisuuteen.

Ymmärrän kyllä erittäin hyvin nämä fiilikset. Itsellä meni maku siinä vaiheessa kun Joukki Rinne lopetti. Vaikea on ollut sen jälkeen löytää yhtään hyvää asiaa koko seuran toiminnasta.

Soittelin tuossa viime keväänä KalPan toimistolle jos he voisivat maksaa MULLE siitä että käyn peleissä. Ja Hannesklubillahan matseja on kiva seurata. Seurahan siihen suostui ja olen ollut hyvin tyytyväinen tähän pakettiin. Harkitsen jopa kausarin uusimista.

ja muutenkin ilmapiiri muuttui enemmän ja enemmän bisnespainotteiseksi. Samaan aikaan tapahtui myös muutoksia omassa henkilökohtaisessa elämäntilanteessani.

Tässä tulee moderni, innovatiivinen ja rohkea bisnesidea (Nyt toimistolla korva hörölle): KalPa voisi maksaa sulle terapeutin. Sen jälkeen on vielä sen verran rahaa lompakossa, että voit ostaa Pielaveden Sammon kausarin. Se olisi hyvä kokonaisuus johon kaikki osapuolet voisivat olla tyytyväisiä. Toisi myös kaivattua vaihtelua.
 

Dängleri

Jäsen
Ymmärrän kyllä erittäin hyvin nämä fiilikset. Itsellä meni maku siinä vaiheessa kun Joukki Rinne lopetti. Vaikea on ollut sen jälkeen löytää yhtään hyvää asiaa koko seuran toiminnasta.

Otan osaa. Kova jätkähän se Rinnekin toki oli.

Tässä tulee moderni, innovatiivinen ja rohkea bisnesidea (Nyt toimistolla korva hörölle): KalPa voisi maksaa sulle terapeutin.

Ei oo käyttöä, sillä mä sain nimittäin sellaisen ihan ilmaiseksi kotiin, jonka myötä intressit siirtyi lätkästä perhe-elämään.
 

Belsebuubi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Niiralanmonttu, United
Kyllä pleijareissa tuli mietittyä että miten helvetissä ei ole mökki täynnä kun kevään pelit alkaa. Itse myös poissa hallilta, kotona sohvalla radiosta kiekkokierrosta kuunnellen.

Kävin muutenkin peleissä vähemmän viime vuonna kun aiempina vuosina, joka harmitti sinäänsä paljonkin koska pelit paikanpäällä on sitä jotakin.
Kuitenkin kun kannattamani seura pelaa toisella paikkakunnalla ja muutenkaan ei oikeastaan ns. KalPan tekemiset/menestymiset ole sydämenasia niin mietin että miksi en mennyt paikanpäälle, jos seuraa muuten tuolla kirkolla avoimesti kannattavansa kuuluttavatkaan ei sinne mene.

Asiaa kun tarkastelin niin vastaus on hyvinkin yksiselitteinen (omaltaosaltani), halli vaan on kertakaikkisen paska.
Palvelut ei toimi, kuselle, kaljalle, kahville, makkaralle, jokapaikkaan on jonotettava aivan helvetillisessä tungoksessa, eikä kyseisistä asioista oikein kyllä voi sanoa nauttivansa kun tilat on täysin riittämättömät.

Ajatellaanpas henkilöä joka ottaa kaljan ja haluaa käydä vielä röökillä sekä kusella ennenkuin kaukalon taisto jatkuu, mahdoton yhtälö.
En itse polta mutta en ole sitä käsittänyt miksi ei oluen kanssa jonkun hallin kulmaovien yhteyteen aidata aluetta mihin pääset tupakalle kaljan kera tai ilman, myöskin ilman tätä pääsylippujen piippailua edestakaisin.

Tämä vähentäisi varmasti osittain ihmismassaa siellä pubin puolella, sekä ihmiset kerkeäisivät paikalleen häiritsemättä toisten pelin seuraamista. Toki varmaan tämän voi jättää tekemättä vedoten jonkin savuton savo yms hömppään mutta kannattaisi kokeilla. Yllämainituista syistä jää jonkin verran porukkaa hallista pois, näin ainakin uskoisin. Lipun hinta minulle kun pitää sisällään muutakin kun pelkän lentävän kalpan ukon.


Pahoittelut jo etukäteen miljoonista virheistä joita tekstissä on.
-Belsebuubi
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Samat tila - ja jonotusongelmat ovat arkipäivää kaikissa pienhalleissa joita löytyy monella paikkakunnalla, harva paikkakunta on kyennyt saneeraamaan niin hyväksi tiloja etteikö hallin ollessa täysillään jokapaikkaan joutuisi jonottelemaan ainakin jonkin verran ostipa tai kävipä vessassa. Kuopio ei tässä tee poikkeusta vaikkapa lappeenrantaan tai poriin verrattuna. Mennessä peliin joutuu tekemään väkisin ratkaisuja itse, mitä ostaa tai monastiko menee pelin aikana jonoon ja paljonko sille aikaa uhraa. Viihtyisyyden syntymisessä omat ratkaisut ovat siten väistämättömät kun kaikkea ei voi kuitenkaan saada, ja itse peli ja tapahtumat ovat kuitenkin se pääasia miksi paikalle mennään.

Seuran kannattaminen ei ole suurimmalle osalle ihmisistä intohimon määräämä pakko vaan arki-elämän pakotteiden sanelema asia: Enemmän kuin miettiä sitä kuinka huono halli palveluineen mahdollisesti on olisi hyvä funtsia kuinka siitä omasta keikasta saataisiin omilla toimilla mukava tapahtuma. Siis senkerran, kun siellä pelissä tulee kaukaa käytyä. Itse tiesin mennessäni, että jonoja myynnissä on joten varasin katsomossa sallittua syötävää hiukan ennen ottelun alkua ja poikkesin kerran jonossa hetkeä ennen seuraavan erän alkua hakemassa kupin kahvia jälkiruoaksi, ja mukavasti meni ilta. Pienellä suunnittelulla tuli ihan ok ilta.

Varmasti tahtoisi niiralastakin täydellisen palvelukeskuksen mutta se joutuu mukautumaan kaupungin eli omistajan muutostahtiin. Kun nämä edellämainitut asiat tiedetään, ei sen kausarin hankkiminen pitäisi olla näistä itse pelin kannalta toissijaisista asioista kiinni, Toissijainen asia ei sensijaan tosiaan ole vaikkapa perheen rahatilanne, lasten kasvattamiseen keskittyminen tai muu elämän perusasia joka vie huomion tästä huvipuolesta.
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ei Kuopion kokoisen kaupungin kannata ainakaan rakentaa isompaa jäähallia. Seura on kuitenkin vuosittain tehnyt pieniä päivityksiä halliin ja edelleen sitä työtä riittää. Yksi helpompia asioita korjattaviksi olisi laskea niitä istumapaikkojen hintoja ja suurentaa taas sitä seisomakatsomoa. Anniskelualue pitäisi myös palauttaa entiselleen, eli plekseihin asti.

Ja vielä tämän ketjun kysymyksestä niin itselleni KalPan pelissä käyminen on myös sosiaalinen tapahtuma, siellä on hyvä vaihtaa kuulumiset kavereiden kanssa!
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Ei Kuopion kokoisen kaupungin kannata ainakaan rakentaa isompaa jäähallia. Seura on kuitenkin vuosittain tehnyt pieniä päivityksiä halliin ja edelleen sitä työtä riittää. Yksi helpompia asioita korjattaviksi olisi laskea niitä istumapaikkojen hintoja ja suurentaa taas sitä seisomakatsomoa. Anniskelualue pitäisi myös palauttaa entiselleen, eli plekseihin asti.
Tuollainen muutos taas tarkoittaisi suoraan sitä, että tulot pienentyisivät.
Tulojen lisäyksen takia istumapaikkoja on rakennettu lisää kokoajan ja rakennettaisiin vieläkin lisää jos olisi vaan mahdollista.
Seisomakatsomon suurentaminen on siis mahdollista vain jos hallia laajennetaan.
Toisekseen jos halliin mahtuisi se 5500 kunnolla niin siihen se n.1500-2000 katsojan seisomakatsomo mahtuisi nykyisellä kapasiteetilla isoon seisomakatsomoon ei ole paluuta.

Anniskelualueen taas torppattiin viranomaisten puolelta siihen ei KalPalla ollut juuri sanomista.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Jani82, entäs ne hyvät uutiset? ;) Tässä vielä muiden seurojen hallit ja kapasiteetti:

Blues, Barona Areena (1999)
Kapasiteetti: 7017

HIFK, Helsingin jäähalli (1966)
Kapasiteetti: 8200

HPK, Ritari-areena (1979)
Kapasiteetti: 5360

Ilves, Tampereen jäähalli, Hakametsä (1965)
Kapasiteetti: 7600

Jokerit, Hartwall Areena (1997)
Kapasiteetti: 13506

JYP, Synergia-areena (1982)
Kapasiteetti: 4500

Kärpät, Oulun Energia Areena (1974)
Kapasiteetti: 6768

Lukko, Kivikylän Areena (1970)
Kapasiteetti: 5400

Pelicans, Isku Areena (1973)
Kapasiteetti: 5530

SaiPa, Kisapuiston jäähalli (1972)
Kapasiteetti: 4825

Tappara, Tampereen jäähalli, Hakametsä (1965)
Kapasiteetti: 7600

TPS, HK Areena (1990)
Kapasiteetti: 11820

Ässät, Porin jäähalli, Isomäki (1971)
Kapasiteetti: 6466

eli ei KalPan kotiareena ole sentään pienin mutta pieni kuitenkin.

Lähde SM-liiga
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Unohtakaa yleisökadot ja kaikki muu huono! Tämä räjäyttää pankin:
KalPan pojat larppaamassa
"KalPan pelaajat tarttuvat aseisiin ja syöksyvät jälkikäsittelyllä lisättävän lohikäärmeen kimppuun." Kilpiä, miekkoja, haltioita ja lohikäärmeitä. Fanit vielä mukaan tähän larppaus-teemaan niin saadaan vähän väriä katsomoihin. Menee erätauotkin rattoisasti miekkailessa ja loitsuja luodessa.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Unohtakaa yleisökadot ja kaikki muu huono! Tämä räjäyttää pankin:
KalPan pojat larppaamassa

Tässä on potentiaalia kyllä aikamoiseen klassikkoon. Kalpallahan on ennestäänkin muutama aika hauska mainos (mm. tämä! Linkki vie youtubeen), mutta tällä on kyllä hyvät mahdollisuudet nousta kaikkien aikojen liigamainokseksi!

Olen jo tovin koittanut etsiä sitä kaikista huvittavinta mainosta, mutta en vaan löydä sitä mistään. Se on muistaakseni työsulkukaudelta tai ainakin jostain sen lähikausilta, sekä videolla nähdään mm. Hannu Kapanen. En kuollakseni muista mitä siinä tapahtui, mutta huikea sen on ollut pakko olla kun vieläkin sitä muistelen! Joku lähemmin näitä seuraava voisi auttaa miestä mäessä ja laittaa tänne linkkiä kyseiseen videoon.
 
Viimeksi muokattu:

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Tässä on potentiaalia kyllä aikamoiseen klassikkoon. Kalpallahan on ennestäänkin muutama aika hauska mainos (mm. tämä! Linkki vie youtubeen), mutta tällä on kyllä hyvät mahdollisuudet nousta kaikkien aikojen liigamainokseksi!

Olen jo tovin koittanut etsiä sitä kaikista huvittavinta mainosta, mutta en vaan löydä sitä mistään. Se on muistaakseni työsulkukaudelta tai ainakin jostain sen lähikausilta, sekä videolla nähdään mm. Hannu Kapanen. En kuollakseni muista mitä siinä tapahtui, mutta huikea sen on ollut pakko olla kun vieläkin sitä muistelen! Joku lähemmin näitä seuraava voisi auttaa miestä mäessä ja laittaa tänne linkkiä kyseiseen videoon.

En tiedä oliko Jokerifanin viesti puhdasta viisastelua vai mitä, mutta vastapalloon on sanottava että kyllähän KalPan muutaman viimevuoden tv-mainokset ovat olleet ihan sieltä kärkipäästä kotoisassa liigassamme, heti Pelsujen kutkuttavien treenimainosten jälkeen. Kato vaikka:

08-09
jatkoa
jatkoa
09-10
10-11
11-12 (no joo, kausarin uusimismainos, ei hääppönen)
viime kaudella pyörinyt haaste-mainos (hjuumoria kato..)

Mutta eiköhän tuohon sarjaan yksi lohikäärmetaisto käy enemmän kuin hyvin. Klassikkoainesta ehdottomasti, vaikka Tuokkolasta ei kyllä julmaa heimopäällikköä saa maskeeramallakaan. Olisivat nyt edes hiukset möyhineet pystyyn..

Muuten ketjun aiheeseen sen verran että kaksi kausaria hankittu (tai jatkettu sopimusta) myös ensi kaudelle. Edes vessa- ja kaljajonot eivät saaneet takkia kääntymään tänäkään vuonna. Ärsyttäviähän nuo ruuhkat pahimmillaan on, mutta siihenkin on olemassa lääke, jota meikäläiset ja muutamat muut näyttävät käyttävän.. Sitähän ei sitten tietenkään täällä kerrota.

linkit: youtube - KalPa-mainokset
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
KalPan joulumainos YouTubista
Siinäpä sitä menneiltä vuosilta mieleenpainuvin.
Tämähän oli jo tuossa aivan pari viestiä taaksepäin Masculinen toimesta linkitetty, vai eikö uskallettu tarkistaa kun suosikkijoukkueena olikin Jokerit? ;)

Mutta tuleva kausi kyllä kiinnostaa jälleen, Voutilaisen ja Levokarin hankinnat ovat sellaisia että katsottavaa montussa kyllä riittää. Uuden kauden paitoja juuri odottelen että pääsee törsäämään.
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sen verran aiheeseen että tänään tuli uusittua kausikortti. Tottakai joukkue ja KalPa kiinnostaa myös ensi kaudella! Hyvät uudet hankinnat ja vahva runko viime kauden pelaajia. Kaikki mahdollisuudet menestykseen myös ensi kaudella. Jääkautta odotellessa.
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kokonaan uuteen aiheeseen, joka koskettaa itseäni. Syy miksi vielä en ole ostanut on kausikorttia on se, että mielestäni se ei ole riittävän helppoa. Kyllä minä sen kortin ostan, mutta mielestäni sen pitäisi olla helpompaa.

Eli ongelma on se, että en voi sitä ostaa suoraan netin kautta niin, että pääseen valitsemaan itse tarkasti ne paikat, joihin kausarin haluan.

Parhaimmillaan tilanne olisi se, että systeemi olisi sama kuin kertalippuja ostettaessa. Eli valitaan paikka ja maksetaan suoraan netissä. Karvalakkimaisempi versio voisi olla sellainen, jossa seuran puolesta päivitetään nettiin päivittäin vapaana olevat paikat, joiden perusteella yhteyden oton jälkeen laskutus ym. käytännöt olisivat kuin ennenkin.

Nyt täytyy paikka valita ilman, että sitä voi visuaalisesti arvioida mistään karttapohjasta. Tämä harmittaa minua siksi, koska viimeksi ostin toimiston neuvojen perusteella paikan, jonka piti olla n. 5 metriä keskemmällä kuin se todellisuudessa oli. Sinällään pieni asia, mutta jos siinä paikalla pitää se koko kausi istua niin haluaisi saada mieleisen paikan.
 

Dängleri

Jäsen
Tämä harmittaa minua siksi, koska viimeksi ostin toimiston neuvojen perusteella paikan, jonka piti olla n. 5 metriä keskemmällä kuin se todellisuudessa oli. Sinällään pieni asia, mutta jos siinä paikalla pitää se koko kausi istua niin haluaisi saada mieleisen paikan.

Kyllähän sitä pitää olla paikkaansa tyytyväinen noilla hinnoilla. Itse kävi KuPS:in kausikorttia ostaessani istuksimassa katsomossa, ja etsiskelin sellaisen paikan, ettei siitä ollut mitään näköesteitä kentän strategisimpiin paikkoihin (etenkin molemmille maalialueille). Muutenkin paikka jonka lopulta valitsin tuntui "omalle". Jäähallilla ei taida olla samanlaista mahdollisuutta?

Toimiston neuvot, heh. :D
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Parhaimmillaan tilanne olisi se, että systeemi olisi sama kuin kertalippuja ostettaessa. Eli valitaan paikka ja maksetaan suoraan netissä. Karvalakkimaisempi versio voisi olla sellainen, jossa seuran puolesta päivitetään nettiin päivittäin vapaana olevat paikat, joiden perusteella yhteyden oton jälkeen laskutus ym. käytännöt olisivat kuin ennenkin.

Nyt täytyy paikka valita ilman, että sitä voi visuaalisesti arvioida mistään karttapohjasta. Tämä harmittaa minua siksi, koska viimeksi ostin toimiston neuvojen perusteella paikan, jonka piti olla n. 5 metriä keskemmällä kuin se todellisuudessa oli. Sinällään pieni asia, mutta jos siinä paikalla pitää se koko kausi istua niin haluaisi saada mieleisen paikan.

Kyllähän sitä pitää olla paikkaansa tyytyväinen noilla hinnoilla. Itse kävi KuPS:in kausikorttia ostaessani istuksimassa katsomossa, ja etsiskelin sellaisen paikan, ettei siitä ollut mitään näköesteitä kentän strategisimpiin paikkoihin (etenkin molemmille maalialueille). Muutenkin paikka jonka lopulta valitsin tuntui "omalle". Jäähallilla ei taida olla samanlaista mahdollisuutta?

Toimiston neuvot, heh. :D

Eiköhän tuolla hallissa saa käydä koeistumassa vaikka jokaisen penkin, kun halli on vain auki? Sitten vain katsomo ja istumapaikka mieleen ja marssii Sairaalakadulle (kunhan sekin aukeaa) ja sanoo, että se ja se paikka siitä ja tästä katsomon osasta. Ettekä varmaan ensimmäistä kertaa ole halliin menossa, joten jonkinlainen tuntuma paikkojen sijainteihin lienee jo ennestään?

Ainakin kun pleijjarikausarin kävin keväällä hakemassa, katseltiin toimistolla katsomokartalta kriteereihini sopivat vapaat paikat ja valitsin niistä mieleiset paikat. Asiaa toki auttoi se, että Monttu on tuttu paikka ja tiedossa on suurpiirteisesti näkymät mitä mistäkin katsomon osasta näkyy. Viisi paikkaa sinne tänne ei kummoisesti näkymää muuta, etenkään pitkillä sivuilla (A-D1-katsomot). Katsomokarttaahan ne siellä toimistollakin näyttävät ja siinäkin näkyy nuo penkkien numeroinnit, joiden avulla voi muutaman istuinpaikan tarkkuudella arvioida tietyn paikan sijantia.

Saattas turhan vaikeaksi mennä tuo kausareitten hankkiminen, jos paikka varattaisiin netistä ja laskut tulisivat kuten nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös