Blågult - EM-kisat 2012

  • 10 884
  • 52

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ruotsille on myös pakko avata oma ketju kisoihin! YLEltä poimittu kokoonpanotiedot:

Maalivahdit:
1 Andreas Isaksson (PSV Eindhoven)
12 Johan Wiland (FC København)
23 Pär Hansson (Helsingborg)

Puolustajat:
2 Mikael Lustig (Celtic)
3 Olof Mellberg (Olympiakos)
4 Andreas Granqvist (Genoa)
5 Martin Olsson (Blackburn)
13 Jonas Olsson (West Bromwich)
15 Mikael Antonsson (Bologna)
17 Behrang Safari (Anderlecht)

Keskikenttäpelaajat:
6 Rasmus Elm (AZ Alkmaar)
7 Sebastian Larsson (Sunderland)
8 Anders Svensson (Elfsborg)
9 Kim Källström (Lyon)
16 Pontus Wernbloom (TsSKA Moskova)
18 Samuel Holmén (Istanbul BB)
19 Emir Bajrami (Twente)
21 Christian Wilhelmsson (Al-Hilal)

Hyökkääjät:
10 Zlatan Ibrahimovic (Milan)
11 Johan Elmander (Galatasaray)
14 Tobias Hysén (IFK Göteborg)
20 Ola Toivonen (PSV Eindhoven)
22 Markus Rosenberg (Werder Bremen)

Päävalmentaja: Erik Hamrén

Eli jotain ongelmia Hamrenilla on vielä. Johan Elmanderin toipuminen on yksi tärkeimmistä jutuista kun Rosenborg ei vakuuttanut Islantia vastaan pelatussa ottelussa. Samalla Isakssonin pelikunto on myös arvoitus, toivottavasti paikat kestää pelaamisen. Z näyttäisi avaavan sitten kisat 10-paikalla, missä Islantia vastaan ainakin oli hyvä.

Hamrenilta pari mielenkiintoista kommenttia ennen kisoja:

- Zlatan pelaa siellä missä hän käskee
- Hänellä ei ole vakioavausta
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omat katseet ja tunteet tietenkin entisen kotimaani Tanskan puolella, mutta kyllä Ruotsikin on tiukassa seurannassa ja varsinkin sieltä se ykköstähti, yksi omista suosikkifutaajistani aina sieltä Malmö-aikojensa tähtihetkistä asti eli Zlatan.

Hänen vireensä on luonnollisesti Ruotsille elintärkeä asia, Zlatan on kuitenkin seurajoukkueissaan osoittanut todellista johtajan ja esimerkin roolia suorituksillaan mm. Interissä ja sittemmin Milanissa, eli jos vaan Källström, Larsson ja muu jengi takanaan osaa tukea ja ruokkia niin kyllä tämä futismaailman supertähti osaa palloa verkkoon laittaa vasurilla, oikealla, päällä ja millä tahansa tyylillä. Ja jos joku muu Ruotsin kalustosta kykenee maalintekoon kuten ainakin edellämainitut Larsson ja Källström hieman kauempaakin kykenevät, on Zlatan todennäköisesti se kaveri joka ne paikat rakentaa ihailtavalla kyvyllään ja voimallaan pitää palloa fiksusti ja toimittaa sitä oivaltavasti omilleen oikeisiin paikkoihin.

Ruotsilla on ihan hyvä joukkue kasassa, jos vaan pelisysteemi on hallussa ja homma rullaa on tuloksiakin mahdollista saada aikaan.
 
Viimeksi muokattu:

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Englanti pelaa tasollaan ja Ranska ja Ruotsi menevät kaikkien mieliksi jatkoon... ja suomalaisia vituttaa, kun pubin kansan kohmeisen kulmikkaat pelaajat pärjää arvokisoissa.

Elämä on.

edit: siis eivät pärjää... nämä väinöt, kun tulevat niistä pubeistaan kentällä puolihorroksessa.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Englanti pelaa tasollaan ja Ranska ja Ruotsi menevät kaikkien mieliksi jatkoon...

Erittäin kimurantti ja mielenkiintoinen lohko! Jokainen ottelu on aivan pakko nähdä. Ristiinpelaamisia tulee ihan varmasti ja uskallan veikata, että 4 pisteellä mennään varmasti tästä lohkosta jatkoon.

Ukrainasta tiedot on aika vähäiset, mutta kotikisat ja aiemmat otteet antaa olettaa, että kovaa vastusta tulee heti alusta lähtien. Tämä on myös molempien turnausavaus joten mitä vaan saattaa tapahtua. Tasapeliä veikkaan tästä.

Englanti on Hodarin alaisuudessa osoittanut ainakin sen, että maaleja heille ei ole helppo tehdä. Siellä on myös Chelseassa koko kevään loistanut puolustuslinja joten maalinteko ei tule olemaan helppoa. Onneksi Rooney huilaa tämän ottelun vielä ja veikkaan sinikultaisille tästä voittoa.¨

Ranska tulee päätöskierroksella vastaan ja siinä ottelussa saattaa olla hirvittävät panokset. Siellä on Ribery ja Nasri huikeassa kunnossa ja suuren päivätyön saa Ruotsi tehdä, jos tästä pisteitä mielii. Ranska varmistanee tässä lohkovoittonsa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi Rooney huilaa tämän ottelun vielä ja veikkaan sinikultaisille tästä voittoa.
Sori jo etukäteen pilkunnussiminen siltä varalta että kyseessä oli vaan kirjoitusvirhe, mutta tuo otsikossakin mainittu jengin lempinimi on siis sinikeltainen, eikä -kultainen.

Nyt kun tärkein on pois alta, samaa mieltä siitä että tämäkin lohko on todella mielenkiintoinen.

On Ukrainaa kotiasetelmissaan, Englanti aikalailla vähin odotuksin, edelliskisojen sekasortojoukkue Ranska ja sitten aina yllätysvalmis Ruotsi vielä siihen päälle. Mitä tahansa voi käydä missä tahansa matsissa ja koko lohkossa, heitetään nyt oma veikkaus niin että Ranska on päässyt yli pahimmasta myrskystä ja palailee sinne huipulle josta romahti pari vuotta sitten. Heille siis lohkovoitto ja Zlatanin maaleilla Ruotsille sopivat voitot 1-0 Englantia ja Ukrainaa vastaan, eli Ranska ja Ruotsi tästä nähdäkseni ja toivoakseni jatkoon.

Mutta on siellä samanlaisiin tuloksiin saumat myös Englannilla ja Ukrainalla ja kukaties ranskalaiset laittavat taas lakon pystyyn kesken kisojen, eli voi olla lohko erilaisessa järjestyksessä kun pelit on pelattu ja pisteet jaettu.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Sori jo etukäteen pilkunnussiminen siltä varalta että kyseessä oli vaan kirjoitusvirhe, mutta tuo otsikossakin mainittu jengin lempinimi on siis sinikeltainen, eikä -kultainen..

Haha, kirjoitusvirhe tosiaan, mutta hyvä korjaus!

On Ukrainaa kotiasetelmissaan, Englanti aikalailla vähin odotuksin, edelliskisojen sekasortojoukkue Ranska ja sitten aina yllätysvalmis Ruotsi vielä siihen päälle.

Oikeastaan on kaveriporukassa niin kovat panokset tästä lohkosta, että pakko Ruotsin on mennä tästä jatkoon, mutta kuten sanoit, kaikilla on siihen realistiset mahdollisuudet. Nykykunnolla Ranskaa on vaan vaikea haastaa. Kenenkään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nykykunnolla Ranskaa on vaan vaikea haastaa. Kenenkään.
Höpsistä. Jopa Islanti löysi tilaa iskuille. Toki Ranska tällä hetkellä on lohkon suosikki, mutta ei voi kuitenkaan kovin suoritusvarmana jenginä pitää. Vastahyökkäysjengit saattavat löytää tarvittavan tilan.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Höpsistä. Jopa Islanti löysi tilaa iskuille..

Islanti oli koko pelin alakynnessä ainoastaan Evran kaksi henkilökohtaista munausta antoi heille mahdollisuuden ja he käyttivät ne surutta hyödykseen. Mun mielestä oli aika vakuuttava näyttö kun täydellisestä hallinnasta huolimatta oli 0-2 tulossa naamaan ja silti pystyivät nousemaan voittoon. Varsinkin Ribery oli kentälle tullessaan joka kerta palloon koskiessaan vaarallinen. Sinikeltaiset tulee kumminkin pitämään palloa enemmän kuin Islanti ja siinä tapauksessa laittamaan Ranskan puolustuksen kovempaan testiin eli jähtäväksi jää miten se selviytyy.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Blågult avaa tänään Serbiaa vastaan: Andreas Isaksson – Mikael Lustig, Olof Mellberg, Andreas Granqvist, Martin Olsson – Anders Svensson, Kim Källström – Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Rasmus Elm – Ola Toivonen.

Toivonen siirtyy piikkiin ja Z jatkaa 10-paikalla.
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tällaista erityiskohtelua Zlatan saa Ruotsilta- iltasanomat.fi.

Aika naurettavaa touhua. Oma lentokone ja auto käytössä, kun muu joukkue lentää yhdessä ja kulkee bussilla, Zlatan nukkuu sviitissä ja muut normaaleissa huoneissa, Zlatan saa päättää ampuuko vaparin vai ei jne. Onkohan tällainen toiminta yleistäkin jalkapallopiireissä, kun joukkueessa on yksi pelaaja ylitse muiden (esim. Portugali & Ronaldo)? Luulisi syövän joukkuehenkeä melkoisen paljon.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
2-1 voitto Serbiasta. Zlatan on hurjassa iskussa tällä hetkellä ja se on Ruotsille huikea juttu, kaikilla muilla riittää sitten ympärillä parannettavaa. Ola Toivoselle tärkeä maali ja hankki vielä rankipotkun minkä Z laittoi varmasti sisään. Jos Elmander ei kuntoudu ajoissa, niin Toivonen on 1 vaihtoehto kärkeen ja samalla Rasmus Elmin otteet vasemmalla oli niin hyvät, että antaisin jatkaa vasemmalla.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Johan Elmander treenaa siis jo täydellä teholla huomenna. Tässä Aftonbladetin uutinen: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article14944097.ab.

Tässä oma näkemys Ruotsin avauksesta avausotteluun:

-----------Elmander-----------
Toivonen----Zlatan------Larsson
-------Svensson--Källström----
M.Olsson-Granqvist-Mellberg-Lustig
----------Isaksson--------------


Jos Elmanderin kanssa ei otetaan mitään riskiä, niin Ola kärkeen ja Rasmus Elm vasemmalle. Elmiä voi käyttää myös keskikentän pohjalle, Svenssonin tilalle.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Pilkunviilausta mutta onko jokin erityinen syy laittaa Källström oikealle? Viihtyy paljon paremmin vasemmalla puolella.

Hauska myös nähdä vetääkö Zlatan halutessaan kaikki erikoistilanteet. Joukkueessa riittää muitakin osaajia. Muutenkin Zlatan kymppipaikalla on mielenkiintoinen tapaus. Pääsee ehkä enemmän laukomaan kaukaa sillä tontilla.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Pilkunviilausta mutta onko jokin erityinen syy laittaa Källström oikealle? Viihtyy paljon paremmin vasemmalla puolella.

No joo, lähinnä en kiinnittänyt huomiota tähän kun Kimillä on vapaampi rooli kuin Svenssonilla. Eli todellisuudessa se menee niin, että Svensson on alempana ja Källström vähän ylempänä sinä pohjalla.

Hauska myös nähdä vetääkö Zlatan halutessaan kaikki erikoistilanteet.

Vetää varmasti, mutta osannee myös kattoa vähän tilanteen mukaan kun Källströmin hevosenpotku ei mikään salaisuus ole. Luotetaan, että kapteeni tietää mitä tekee.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Johan Elmander on pelikunnossa! Ainoa kysymys on enää, että aloittaako hän penkiltä vai piikissä. Toivottavasti ei hätäillä tämän kanssa, Toivonen rohkeasti kärkeen kun sai tulostakin ja Elmander sitten tarvittaessa sisään. Muuten ~ 60 minuutin kohdalla sisään ja seuraavassa avaukseen.

Vähän on tullut Hamrenin kohtaan kritiikkiä tai suuntaa antavia neuvoja kun pelaajat on ilmoittanut, että haluavat vähintään päivää ennen tietää kuka aloittaa ja kuka ei.

Huomenna starttaa sitten Blågultin urakka!
 
Kyllähän oli huvittava katsoa eilen Ruotsin peliä!

Joukkue on täysin Zlatanin armoilla, joka on kuin diktaattori seistessään keskellä kenttää kädet lanteilla ja odottaen syöttöä. Koko Ruotsin joukkue tuntuu etsivän, vaikka läpiajosta tätä miestä, ettei vaan hän turhaudu, kun ei saa tarpeeksi palloa. Sen jälkeen kun Ruotsi päättää tuhria hyvän vastahyökkäyksen syöttämällä taaksepäin tälle miehelle pallon, yrittää hän ensin tulla kankeilla harhautuksillaan koko kentän läpi.. ei onnistunut kertaakaan. Toki hän teki yhden maalin, mutta siitä nyt olisin varmaan minäkin saannut 1/3:sta sisään.

Ilman Zlatania Ruotsi olisi kovempi joukkue ei voi mitään. Yksi mies on ylitse joukkueen ja sen näkee.. sääliksi käy muita janttereita, kun hakevat kuninkaalta kaveripisteitä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kyllähän oli huvittava katsoa eilen Ruotsin peliä!

Ilman Zlatania Ruotsi olisi kovempi joukkue ei voi mitään. Yksi mies on ylitse joukkueen ja sen näkee.. sääliksi käy muita janttereita, kun hakevat kuninkaalta kaveripisteitä.

Minä pidin Ruotsin pelistä ihan pelinä, en tarkoita nyt jotenkin oikeaa lopputulosta. Zlatan ei ollut parhaimmillaan, mutta ... tarkka pusku vain senttejä liian oikealle (tolpasta ulos) ja muutama aivan maaginen maalipaikka joukkuekavereille. Viimeistely ontui koko joukkueella, paikkoja oli, vaikka Ukraina ihan hyvyyttänsä hallitsi peliä.

Ennekari saattoi olla oikeilla jäljillä siinä, että Ruotsi on tottunut hallitsemaan pelejä. Se, ettei se onnistunut ennakkoon helpoimmassa pelissä, saattoi olla negatiivinen yllätys. Lohko on vielä auki, koska tilanteen dilemma on siinä, että Ranska ja Ruotsi pystyvät vielä parantamaan, Englannin ja Ukrainan maksimi alkaa olla nähty. Tämä on tietenkin vain mutua, mutta en usko Ukrainan venymisen sittenkään riittävän, ja Hodgson vei Suomen lähelle kisoja, mutta voiko samalla tyylillä peluutta "hieman" parempaa nippua. Se jää nähtäväksi.

Elmanderille annetaan iso miinus siitä lopun täysin turhasta polvella selkään ajosta. Tuomari tosin kompensoi lisäajan lisäajalla hoivaamiset, mutta turha antaa tuollaista mahdollisuutta tuossa tilanteessa, ja oli vielä selvä rike.
 

kovalev

Jäsen
Ilman Zlatania Ruotsi olisi kovempi joukkue ei voi mitään. Yksi mies on ylitse joukkueen ja sen näkee.. sääliksi käy muita janttereita, kun hakevat kuninkaalta kaveripisteitä.
Tyypillistä suomalaista horinaa. Meillä Suomessa voidaan kyllä rauhassa keskittyä rakentamaan joukkueita joissa yksikään jalaton / kädetön ei pääse egoilemaan. Se on helppoakin, kun ei koskaan ole erottuvia yksilöitä.

Portugalin piti olla täysin Ronaldon varassa ja kaatua tämän tuittuiluun. No, ei siltä näyttänyt Saksaa vastaan.
Mitä Ruotsiin tulee, niin siellä tarvitsisi olla 1 - 2 Zlatania lisää. Jessus mitä tarjoilua, mutta kavereista huomasi etteivät olleet suurten pelien miehiä. Toki Zlatan olisi itsekin voinut laittaa toisen joko puskulla tai hevosenpotkullaan.
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Horinaa tai ei, niin kyllähän KKtigilla mielestäni on pointtia tuossa vertauksessa yhden miehen "diktaattorista". Johan tässä ennen kisoja joku iltapaskakin uutisoi siitä kuinka Zlatanilla on sitä ja tätä etuoikeutta verrattuna muihin pelaajiin. Esimerkiksi olikohan nyt joku hotelliasumiseen viitattu etuus, en muista uutista enää tarkalleen. Eikä se nyt näin äkkiä ajateltuna kuulostaisi kauhean suurelta, mutta jo pitkään on hehkutettu kuinka Ruotsi = Zlatan & Zlatan = Ruotsi. Eli jos tämä iprahimovitsi puuttuu kentältä tai hän nauttii vain samaa kohtelua kuin muutkin pelaajat niin Ruotsi olisi valmiiksi jo kaulaa myöten pississä.

On mainittava sekin että onhan se ihan taidokas pelaaja ja näin, mutta sen kuvan minkä minä olen hänestä saanut niin on luonteeltaan aikamoinen primadonna eikä viitsi ilmeisesti tehdä yhtään töitä puolustussuuntaan (nähtiin eilen voittomaalissa). Pinnan alla joukkueen sisällä voi kyteä jotain syvempää joukkuehengen rakoilua aina, kun tällainen henkilö on suoraansanottuna yksinvallassa pelikentällä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Onhan noita primadonnia muitakin, vrt. C. Ronaldo. Kukaan tuskin voi kiistää kyseisten herrojen peliä, onhan ne maagisia kavereita. Itse pidin yksinään Zlatanin eilistä peliä kohtalaisen hyvänä. Jos mies vaeltelee kädet lanteilla kentällä hetken aikaa, jonka jälkeen puskee yhden tolpan, tekee maalin ja järjestää 2-3 loistavaa paikkaa pelikavereilleen ei paljon paremmin voi pelata. Sitten kun lisätään miinuksena juuri nämä löysäilyt puolustuspäähän ja varsinkin voittomaalissa puolustaminen voi yhteenvetona sanoa jokseenkin keskinkertainen. Mutta esimerkiksi se tsippi puolustuslinjan ylitse muistaakseni Elmanderille oli semmoinen miksi näistä pelaajista välitetään ja mikä tekee jalkapalloilusta hienoa. Se oli suorastaan taidetta.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja kannattaa muistaa että Zlatanin kokoisen helposti yli 90-kiloisen hyökkääjän ei välttämättä kannata esim. eilisessä 30 asteen helteessä juosta kieli pitkänä jokaiseen puolustussuunnan tilanteeseen, sitä varten on muitakin kavereita keskikenttä ja puolustus täynnä. Kunhan nyt omat hommansa tietenkin tekee sovitun mukaisesti, niin ei se ole aina niin traagista ja itsekästä fleguilua kuin moni antaa ymmärtää jos hyökkääjä pysyttelee tehtävässään ja säästelee voimiaan siihen kun se oma paikkansa maalintekoon tulee.

Oliko se juuri van Basten aikanaan kun Ajaxissa otti Zlatanin sivuun ja painotti olevansa eri mieltä kuin van Gaal, eli puolustaminen ei ole sinun duunisi, keskity olemaan terävimmilläsi maalipaikoissa.

Ja edelleen toistan, tottakai omat puolustushommat pitää tehdä eikä sovituista rooleista tule lusmuilla, mutta joka jätkälle ei aina ole sitä 100-prosenttista tarvetta juosta boksista boksiin joka tilanteessa.

Näihin kädet lanteilla -heittoihin suhtaudun muutenkin aina pienellä ihmetyksellä jos nyt ei jotain eilistä vakavampaa kuitenkaan tapahdu, tuskin nyt joukkuehenki tuolla tasolla menee pilalle jos välillä joku hieman sanoo pahasti tai antaa eleillä ymmärtää ettei nyt mennyt ihan putkeen. Tuota nyt tapahtuu jopa Suomen Kolmosessa eli saa sille jengikaverille välillä muutakin kentällä heittää kun yläfemmaa ja se ei tarkoita että siellä joukkuehenki rakoilee ja kaikki vihaa toisiaan.

Zlatan on muutenkin kova kaveri kannustamaan omiaan, jos miehen pelejä enemmän katselee niin antaa hyvin palautetta koko ajan ja siitä tyylistä minä ainakin tykkään. Turha taas keskittyä liikaa epäolennaisiin pikkuseikkoihin tuon tason futaajassa, eiköhän ne avut kuitenkin ihan snadisti plussalle jää verrattuna kaverin tuomiin miinuspuoliin omalle jengilleen.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Jos pelaat piikissä, niin on ihan luonnollista ettei siellä kauheasti juosta turhia. Ei kauheaa prässiä, vaan ainoastaan ohjataan pelin avaamista sopivaan suuntaan. Zlatan pelasikin mielestäni väärässä roolissa puolustaessa, kun hän pelasi siinä kären alapuolella missä pitäisi jo liikkua selväsit enemmän puolustaessa.

Zlatan on muutenkin kuitenkin ennenkaikkea viimeistelijä, sitten vasta järjestelijä. Varsinkin jos kaverit ei ole mitään davidvilloja.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ankea avaus Blågultilta ja Ukraina pääsi vielä yllättämään loistavalla pelillä. Koko ensimmäinen jakso oli Ruotsilta huonoa suorittamista ja myöhässä koko ajan. Topparit sentään saivat jalkoja väliin noihin vaarallisimpiin tilanteisiin, ettei omissa soinut.

Reini otti sitten puoliajalla kantaa Zlataniin ja hänen takiaan Ruotsin keskikenttä vuotoo. Ja miksi helvetissä? Vasemmalla Ola Toivonen pelaa käytännössä tuolla munaravilla keskikenttää samalla, pohjalla on jo Källström-Elm sekä oikealla Larsson.

Toinen jakso alkoi lupaavasti kun Kim löysi Zlatanin ja Ibrahimovic pisti pallon sisään mestarimaisesti, mutta sitten kaksi nukahdusta puolustukselta ja peli ohi. Ensiksi Mellberg nukahtaa ja Sheva kiittää. Myöhemmin kulmapotkusta Lustig on tolppamiehenä ja Shevchenko saa pallon maaliin tolpan ja Lustigin välistä. Kyllä.

Nyt Ruotsin urakka sitten vaikeutui totaalisesti. Pitäisi voittaa Ranska ja Englanti. Avaukseen saisi tulla myös muutoksia. Elmander avaukseen, kuten Svenssonkin. Elm vasemmalle, Toivonen-Rosenberg penkille.
 
Toinen jakso alkoi lupaavasti kun Kim löysi Zlatanin ja Ibrahimovic pisti pallon sisään mestarimaisesti

Rautaesiriipun takaako nämä kommentit tulee? Hurjaa, että sait väännettyä tuon maalin mestarilliseksi, kun kaverin ei tarvinut, kun ohjata maalia kohti.

... mutta sitten kaksi nukahdusta puolustukselta ja peli ohi. Ensiksi Mellberg nukahtaa ja Sheva kiittää. Myöhemmin kulmapotkusta Lustig on tolppamiehenä ja Shevchenko saa pallon maaliin tolpan ja Lustigin välistä. Kyllä.

Toki siinnä olisi Lustig voinnut saada pelastettua maalin, mutta kyllähän vanhajermu Sheva vei liikkeellään Zlatanin aivan kebabkioskille ja pääsi vapaasti puskemaan ja pienellä tuurillakin pallo etukulmasta meni.

Onhan Ibra yksi parhaimmista pelaajista, mutta eilen teki oikein pahaa katsoa, kun kaveria yritettiin ruokkia ties mistä paikoista, vaikka parempia saumojakin olisi ollut syöttää. Yleensä nämä tilanteet sitten päättyivät menetykseen ja monen hyökkäyksen tuhriitumiseen. Kyllähän kerran hienosti vippasi ruotsalaisen läpi ja vetäisi toivotaantoivotaan kanuunan päin Ukrainan molkea, mutta silti pahaa teki välillä katsoa, kun mies seisoo keskiympyrässä kädet supussa.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki siinnä olisi Lustig voinnut saada pelastettua maalin, mutta kyllähän vanhajermu Sheva vei liikkeellään Zlatanin aivan kebabkioskille ja pääsi vapaasti puskemaan ja pienellä tuurillakin pallo etukulmasta meni.
Siis faktahan on se, että Lustig teki tokassa maalissa aivan karmaisevan virheen. Lustigin tehtävä oli pitää etutolppa ja kaveri lähti E-junnumaisesti höntyilemään tilanteessa, mikä oli oikeasti aivan käsittämätön ratkaisu. Toki myös Zlatan pelasi tilanteen huonosti, mutta maali menee selkeästi Lustigin piikkiin, minkä mies on itsekin myöntänyt. Eikä mistään tuurista ollut kyse vaan Lustigin mokasta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös