Se tekee vaan hyvää että tulee pataan tässä vaiheessa turnausta.

Ässässäsäsä
5-3. Hunajata...

Kummeli

TPS, Washington Capitals
Se oli sitten siinä, Eberle heittää 5-3 tyhjiin. Hieno peli joka tapauksessa, vaikka tappio lopulta tulikin. Kyllä tästä vielä turnaus voi tulla.

Moto

HIFK
Taitaa siis tulla USA vastaan puolivälierissä ja sen pitäisi kaatua. Päästään kertaalleen harjoittelemaankin.

-Niks-

Jokerit.
Kyllä tässä on aika huolestunut fiilis, todella epätasapainossa pelaamisen laatu. Tämä on vain kuitenkin yksi peli.

thnninen

Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Kari Lehtonen vei suomelta mitalin näissä kisoissa. kiitos siitä ihan vitusti.

RaikkA

Ässässäsäsä
Itke juntti itke... Voi elämän kevät.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Vehanen sitten jenkkejä vastaan maalille ja Lehtonen loppukisojen ajaksi vaihtoon.

Leon

HPK, Stars, Panthers
Meidän peli toimi 20 minuuttia hyvin, mutta sitten kolme karkeaa henkilökohtaista virhettä tai niiden kombinaatiota käänsi pelin puolivaloilla surffailleelle Kanadalle. Eka maali Jaakola-Pyörälä -kaksikolle, toka Hietasen epäonnistunut katko ja Mäenpään heikko sijoittuminen, kolmas Jaakola-Kukkosen jäätyminen ja Lehtosen uinailu. Jalonen sanoo aina, että virheitä saa tehdä. Ei varmaan tarkoittanut tuota.

Sääliksi käy tuota surullista fania, joka lähti itkien hallilta. Taisi olla sama jantteri, joka veti Maamme-laulua kyyneleet poskilla.

Sabaton

Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Odotettu häviö, mutta kyllä tässä huolissani olen hieman, sen verran kuraa on ollut pelaaminen kahdessa viime erässä. Ei kaadu USA jos ei saada peliä kuntoon.

Chris Sharma

Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Kanada ei kyllä ihmeitä ole tänään esittänyt, tuolla pelillä ei mitään toivoa viedä turnausta. Suomen peli oli 35 min hyvällä tasolla ja sen jälkeen karmea tasonpudotus.

Onnikaan ei ollut Suomen mukana kyllä pätkääkään eikä maalivahtipeli.

Niilo

Tampereen Tappara
hyvä "syöttö" Mikolta. silmät kiinni rystyllä selän taakse....

Risa

SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Kärpän kisat oli sitten tässä, toivottavasti! Vittu kun noita keveitä pakkeja ei enää saa vaihdettua...

Kummeli

Haha! Joku Karjala-lippis itki katsomossa kuin viimeistä päivää vietäisiin. Hereillä nyt taas, nyt pelataan alkusarjaa!

Ziggy

Ilves
haha.. koville otti jollain katsojallekkin kun itki katsomossa kun suomi häviää merkityksettömän alkusarjan ottelun..
tai sit se itki menetettyä 155 euroa.. :D

-OO-

Lukko
Tämä peli meni minusta valmennuksen piikkiin. Kahden maalin johto sössittiin aivan täydellisesti passiiviseen peruutteluun ja annettiin peli vastustajalle. Surkea esitys loistavan ensimmäisen erän jälkeen.

obi-wan

Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Päästä telkkariin itkiessä alkusarjan tappiota - Priceless

Vuokralainen

Kerho! Arsenal
Tästä pitää vaan oppia. Ekassa erässä näytettiin, että kyllä pelata osataan. Tänään se ei vain riittänyt parempiamme vastaan.