Juujärven KooKoon rakentuminen kaudeksi 2012-2013

  • 546 692
  • 1 740
Jos näin on niin iso kiitos ja kumarrus Liukkoselle palveluksistaan KooKoolle. 433 ottelua KooKoo paidassa joissa 171 maalia ja 239 syöttöä eli 410 tehopistettä. Näin poistuu viimeinen suuri KooKoon oma poika eikä lisää enää ole tulossa.

Älähän nyt. Kyllä mä näen aika suuren potentiaalin kolmikossa Appelgren, Koskinen, Virtanen. Appelgrenillä on potentiaalia iskeä jo ensi kaudella yli kaksikymmentä pistettä ja niin on myös Koskisella.. riippuu paljon vain roolista. Virtasen lahjakkuutta ei ole kiistäminen ja toivottavasti onnistutaan pitämään hänet seurassa ja ettei mikään liigaseura häntä nappaa jo nyt.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Tämä on kopsattu suoraan facebookista:
Vaikka lunta tulee, niin jokakeväinen joukkueenrakennus on hyvällä mallilla. Sopimuksia on kasassa pitkälle toistakymmentä.

Facebookia kannattaa tarkkailla huomenna keskiviikkona aamuyhdeksältä ja ensi viikon tiistaina iltapäiväyhdeltä!

Ei muuta kun oottelemaan!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tietysti fanille karmaisevaa, jos Luigi lopettaa. Kuitenkin legendan päätöksiä ei voi kyseenalaistaa - hieno pelaaja, joka antoi KooKoolle valtavasti. Tyhjä olo tulee olemaan jollei Luigi ole kokoonpanossa, ei niin riipaisevaa kuin Tinken poistuminen, mutta samoilla sektoreilla ollaan. Mitä suurin kiitos Luigille ja hyviä "eläkepäiviä", toki toivotaan uutisen olevan vielä suoraan ankasta.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Facebookia kannattaa tarkkailla huomenna keskiviikkona aamuyhdeksältä ja ensi viikon tiistaina iltapäiväyhdeltä!

Huomenna tiedotetaan, että Luigi lopettaa ja ensi tiistaina julkaistaan sopimuksia.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Huomenna tiedotetaan, että Luigi lopettaa

Tämä on kyllä niin syvältä ja poikittain, jos pitää paikkansa. Ei sen takia etteikö Luigi saisi itse tehdä päätöksiään, vaan jos kyse on siitä, että toimisto ei ole suostunut tekemään sopimusta, joka mahdollistaisi puhtaan pelaamisen tod.näk. viimeiseksi vuodeksi. Tiedä sitten onko näin asiat menneet, koska lähinnä tällä palstalla tuosta kuviosta olen kuullut. Jos kuitenkin on noin, en osaa sanoa kauniimmin kuin vitun juntit.

Tinke oli ihan viihdyttävä pelaaja, mutta kyllähän Luigi viime vuosikymmenien KooKoo-ikoni on. Kuusaan pitkätukka tulee toki hyvänä kolmosena Mamban jälkeen, ei siinä. Noh toivotaan, että #13 nousee kattoon sen numeron tilalle, millä Motti ikinä pelasikaan.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tinke oli ihan viihdyttävä pelaaja, mutta kyllähän Luigi viime vuosikymmenien KooKoo-ikoni on. Kuusaan pitkätukka tulee toki hyvänä kolmosena Mamban jälkeen, ei siinä. Noh toivotaan, että #13 nousee kattoon sen numeron tilalle, millä Motti ikinä pelasikaan.

Ei siitä kyllä pääse mihinkään, että Tinke nousee kyllä itselle tässä selvästi kärkeen. Pelityyliltään varsin erilainen pelaaja ja toki persoona tuo sitä legendaarisuutta asteen-pari enemmän kuin Luigilla. Mamba oli myös ihan tärkeä osa KooKoon 2000-lukua, mutta en kyllä ymmärrä miten joku voisi edes huonona päivänään luokitella hänet Tinken ohi KooKoon legendoja vertaillessa. No mutta nämähän ovat näitä makuasioita/ikuisuuskysymyksiä, onhan niitä vanhemman polvenkin pelaajien numeroiden jäädyttämisiä pyydelty monesta suunnasta.

Ja Mottihan oli 36, miten voit unohtaa? Motti on ihan legenda.

No mutta odotellaan uutisia huomiselle.
 
KooKoolla on muuten jo 20 sopimusta kasassa. Ja huomenna tiedoitetaan aamulla jotain, sekä ensi viikolla lisää. En tiedä onko Liukkonen-juttua tulossa sitten huomenna ja ensi viikon alkuun pelaajasoppareita, joita saadaankin kasapäin!
 
Kiitoksia Luigille hienoista hetkistä KooKoossa. Jotenkin on taas sellainen fiilis, että ensikauden joukkue ei tule vakuuttamaan ja sieltä raahataan jotain ilvesläisiä jonon jatkoksi.

IFK:n palstalla oli vähän aikaa sitten huhuja, että jotain yhteistyötä olisi vireillä. Toivottavasti ei pidä paikkaana, mä en ala tukemaan mitään saatanan farmihuoraamista. Muutenkin ensikaudeksi tavoitteeksi yhtenäinen joukkue ja lainat nolliin.
 
Noihin IFK kuvioihin voi nauraa paskaisesti. Toki jos kyseessä on joku junnuhomma, niin silloin peukkua. KooKoosta ei tule mitään farmiseuraa ja jos tulee, niin minun osaltani tämä olisi välittömästi tässä.
 
Tuossa tarkastelin vähän paluumuutto-tilannetta ja kysymyksiä heräsi mieleen...

Sami Kaartinen on jatkanut hyvillä tehoilla Saksan kakkosliigassa ja taitaa siellä myös jatkella tulevaisuudessa. Tomi Pöllänen tahkosi Ruotsin kakkosta myöskin ihan ok-tehoilla, mutta jokohan olisi aika Skandinaavian seikkaluiden jälkeen palata Suomeen. Siinnä KooKoolle potentiaalinen kärkikenttien hyökkääjä.

Puolustusrintamalla tällä palstalla jo legendaariseksi ilmiöksi ristitty Kai Öhberg on elänyt Ranskassa kiekkokiertolaisen elämää ja nyt jo kolmannessa joukkueessa takoi 19p kauden. Olisi hyvä rivipakki ja korvaisi mainiosti esimerkiksi Forsbergin, ellei hänkin jatka. Tero Konttinen siirtyi Tanskasta kesken kauden takaisin Oskarshamiin, mutta homma ei yksilötasolla toiminutkaan kovin hyvin ja mies jäi runkosarjan loppupeleissä pisteittä, eikä myöskään karsintasarjassa tullut tilille kuin yksi maali. Aika hakea taas KooKoosta vauhtia? Olisi ehdoton ykköspakki ja juuri sellainen pelaaja mitä KooKoo
kaipaisi.

Lopuksi vielä jokavuotinen kysymys, että milloin Mikko Kurvinen palaa kotiin? Vieläkö liigavauhtia on? Tämä kausi päättyi pettymykseen HIFK:ssa, mutta olisihan Kurvinen samanlainen tulija kuin Kultanen aikoinaan ja toisi paljon kokemusta pakistoon. Toisaalta kiekollisena ei varmasti voitaisi hirveästi odotella.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
KooKoon sopimusuutisia luvassa tiistaina 10.4.2012 kello 13:00!
Sopimuksia kasassa jo yli 20.
Mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon joukkue tulee uusiutumaan.
Semmoista huhua ollut liikkeellä, että aika suuri vaihtuvuus tulee taas olemaan ja ehkäpä hyvä niin, koska kuten jo aikaiseminkin on jo todettu tämä kortti on nyt nähty.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Näin se Juujuu mielummin kuin nou nou sanoi KKP:n pippaloissa,että vaihtuvuutta on luvassa. Mielummin nyt kuin 2013-2014 ne muutokset.

Nyt sit ootellaan sopimuksia vesikielellä,hyvällä mielellä.
 

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko - 65
Mikähän on Jan-Mikael Järvisen tilanne? Onko sopimusta/käyttöä Tapparassa? Siinä meille oiva 2.sentteri ja ykköseen Malinen. Täydennetään vielä V-M Koposella, niin siinä olisi tarvittavan kova sentteri kalusto.

Mutta huhuista, toivotaan että pakoistoon saataisiin nyt todellinen kiekollinen liideri. Olisiko V.Kulmala vastaus pulmaan, vai haetaanko ns. isoa kalaa? Ei millään jaksais odotella tiistaihin!
 

Kioto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
J-M Järvinen kirjotti kauden loppupuolella jatkosopparin Tapparaan, samoin myös aikasemmin mainitulla Tomi Pölläselläkin on jo jatko ensi kaudeksi Ruotsiin joten kyseisiä ukkoja ei kannata haaveilla KooKooseen ainakaan ensi kaudeksi.
Ville-Matti Koponen ois kyllä mielenkiintonen nimi ja varsin monikäyttöinen pelaaja.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
V-M Koponen olisi hyvä haku sentterin tontille. Pystyy pelaamaan tarvittaessa myös laidassa ja eikös se JJ juuri tälläisiä pelaajia joukkueeseen halunnut.
Jatkaako Koponen Kärpissä sm-liiga paikan perässä ja pelaa kuitenkin pelejä lainalla Hokissa ja istuu sitten loppukaudesta katsomossa syömässä poppareita vai sitten niin,että saisi pelata isoja minuutteja KooKoossa ilman mitään laina hämminkiä.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Koponen ei viimeksi mahtunut kahteen ensimmäiseen ketjuun eikä kolmossentterin rooli varmaan kiinnosta vieläkään. Kärkihyökkääjäksi ehkä turhan epätasainen ja flegmaattinen, mutta riippuu muista vaihtoehdoista. Hyvä aloittaja, mikä on aina iso plussa.
 
Joo ei kyllä V-M Koposesta ole kärkiketjuihin sentteriksi, vaikka loistava pelimies hän onkin ja huikea aloittaja. Jännä, ettei hirveästi huhuja ole liikkunut uusista miehistä ja aika puskista tulee kaikki muut paitsi Västilä.

Veikkaisin, että Ilveksestä/LeKistä nähdään muutama naama enemmän ja Jaakko Pellinen kuulostaa ihan hyvältä maaliniskijältä Mestis-tasolle.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Tomi Pöllänen tahkosi Ruotsin kakkosta myöskin ihan ok-tehoilla, mutta jokohan olisi aika Skandinaavian seikkaluiden jälkeen palata Suomeen.

Uskaltaisin veikata, ettei Pöllänen ole tulossa Suomeen pelaamaan enää uransa aikana. Näköjään tehnyt jatkosopparinkin viime kauden seuraansa.

Ja jos tulisi, osoite lienee Joensuu ja lyhyellä sopparilla, kytäten koko ajan uutta suuntaa ulkomailta. Kuten oli viitisen vuotta sittenkin.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jännä, ettei hirveästi huhuja ole liikkunut uusista miehistä ja aika puskista tulee kaikki muut paitsi Västilä.

Aika hiljaista on ollut huhujen suhteen niin uusien pelaajien kuin mahdollisten jatkosopimustenkin suhteen. Onko yhtään lähtijää tai lopettajaa varmistunut tai ollut edes huhuissa Liukkosen lisäksi? Mikä mahtaa olla maalivahtitilanne, Rämön jatko on ollut pitkään tiedossa, mutta onko ensi kaudella toinen maalivahti Hämynen, Kaulio vai kenties joku muu?
 

Masambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Enää 46 tuntia...

Avataan huhupankkia sen verran, että LeKi/Ilves-haihattelut voidaan lopettaa, muuttoaaltoa sieltä suunnalta ei ole Kouvolaan tulossa. "Tietojeni" perusteella vain yksi-kaksi nimeä on noilta Juujärven LeKi/Ilves-vuosilta ollut mukana neuvotteluissa enää loppuvaiheessa, siis Västilän lisäksi.

Sehän on jo ollut tiedossa, että vaihtuvuutta tulee olemaan paljon. Jatkot tulevat jäämään noin kymmeneen, ja hyvä niin. Etenkin puolustusta rempataan isosti, ja hyvä niin.
 

emz1

Jäsen
Hämmennetään soppaa sen verran että yksi paluumuuttaja on tulossa takaisin Kouvolaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hämmennetään soppaa sen verran että yksi paluumuuttaja on tulossa takaisin Kouvolaan.

Näin hyvin nopeasti tulee mieleen lähinnä Paunio, Vilkman, Koponen, Keskinen ja Munamies viime vuosina mustaoranssissa esiintyneistä, jotka ovat sopparitilanteensa perusteella vapaina ja joilla voisi edes jonkinlaista käyttöä vielä olla.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näin hyvin nopeasti tulee mieleen lähinnä Paunio, Vilkman, Koponen, Keskinen ja Munamies viime vuosina mustaoranssissa esiintyneistä, jotka ovat sopparitilanteensa perusteella vapaina ja joilla voisi edes jonkinlaista käyttöä vielä olla.

Keskinen?!?! Mitä käyttöä Keskisellä voisi olla? Etsiikö KooKoo uutta bussikuskia tai huoltajaa? Heitetään tähän kuitenkin ihan potentiaalisia nimiä. Tämä ei tarkoita, että välttämättä haluaisin nähdä näitä KooKoossa, mutta kun kerran paluumuuttajista puhutaan niin tässäpä näitä lisää: Järvinen, Gröndahl, Ruisma, Huilla, Konttinen, Öhberg, Uronen, Lindholm tai Panu Poutanen!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Näin hyvin nopeasti tulee mieleen lähinnä Paunio, Vilkman, Koponen, Keskinen ja Munamies viime vuosina mustaoranssissa esiintyneistä, jotka ovat sopparitilanteensa perusteella vapaina ja joilla voisi edes jonkinlaista käyttöä vielä olla.
Vai Tinken paluu, Mamba Mattila, Mikko Tarkiainen, Eero Elo, Jussi Halme tai Sami Kaartinen kenties?

edit: Dynamiten listaltakin voi osuma tulla, mielenkiintoista sinänsä ettei yhtään samaa nimeä osunut listalleni vaikka luin Dynamiten viestin tämän viestin kirjoittamisen jälkeen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Keskinen?!?! Mitä käyttöä Keskisellä voisi olla? Etsiikö KooKoo uutta bussikuskia tai huoltajaa?

Heh, ihan heittohan tuo Keskinen oli, vaikka toki kävi vielä viime vuonna Suomi-sarjaakin kokeilemassa. Pääasiassa nelosta höntsäsi, kuten esim. Huillakin.

Elolla esim. on soppari Lukkoon ja vaikka voisi Kouvolaan tullakin, niin en usko, että vielä ainakaan tässä vaiheessa julkistettaisiin. Samoin Kaartisella on paperi Saksan kakkosdivariin ja Halmeella Tapparaan.

Noh, tiedä näistä. Ruisma voisi olla ihan hyvä haku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös