Kenen bandwagoniin keväällä 2012?

  • 80 644
  • 335

Jindebyne

Jäsen
Blues. Toivon todella, että jengi menisi tänä vuonna päätyyn asti, olisi huikea aloitus uusille omistajillekin aloittaa kausi hallitsevalla mestarilla.

Tekee kyllä gutaa tämä Bluesin historiallinen temppu!
 

Notorious

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers, Wild, Kerho, Finns
Siinä vaiheessa kun Hifki tippu, hyppäsin pelsun bandwagoniin, ja siellä pysyn tappiin asti..
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Kenenkään bandwagoniin en periaatteesta hyppää, koska omat ovat aina omia. Ja omat ovat viettäneet ansaittua kesälomaa jo pitkään.

Toivomuslista on kuitenkin seuraavanlainen:

1. Jokerit
2. Blues
3. Jyp
4. Pelicans
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
1. Jokerit

Muille ihan sama. Muut joukkueet ei oikeastaan kiinnosta millään tasolla. Noh, aina ei mee niin kuin tahtois x)
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
1. Jokerit

Muille ihan sama. Muut joukkueet ei oikeastaan kiinnosta millään tasolla. Noh, aina ei mee niin kuin tahtois x)

Oho. Mitäs täällä alkaa tapahtua, kun Jokereiden bandwagonin ensimmäisen luokan paikat alkavat olla kohta täynnä. Alkaako veturinkuljettaja Kekäläisen työ saada arvostusta myös muualla kuin Ilmalan asemalla?
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Bandwagoneista en tiedä, mutta kerron teille, oi veljet, faktan:

Blues voittaa keväällä 2012 Suomenmestaruuden.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kyllähän tässä nyt suosikkilistaus on tällainen:

1. Blues
2. Jokerit
3. JYP
4. Pelicans

Blues tuntuu monien taistojen jälkeen niin tutulta, vähän kuin maalaisserkulta, että kyllähän se voisi kerran vuosisadassa mestaruuden voittaa. Samoin Jokerit ja Erkka saa puolestani kerran vuosikymmenessä sen mestaruuden viedä, kun kerran valinnanvara on nyt tuollainen. Ei ollut kaukana noiden joukkueiden välisen järjestyksen toisinpäinkään olo. Hodgman, Lash ja Pelicansin lääkärit sen sijaan saavat jäädä pystittä (Oscar-pystejä en laske). JYP on HMV.
 

Voittaja

Jäsen
On kyllä helvetin ankeita vaihtoehtoja jäljellä, toivottavasti voittaja löytyy parista Pelicans - Blues, ihan sama kummalle menee.
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Laitoin jo tuonne peliketjuun, mutta tässä vielä (v)alistuneena tännekin:

Jatko, ennenkaikkea se, kenen puoleen väsyneesti nojautuu jatkossa. Neljän joukossa on kolme inhokkia plus pelicans.

* Jokerit
-> Ei ikinä, niin huono ei tilanne ole koskaan

* JYP
->Antikiekko, trappi, nollayhtä ja joku Jonne, eli ei ikipäivänä

* Blues ->
koko liigan toiseksi huonoin katsojakeskiarvo kolmanneksi
suurimmassa ja toiminnoiltaan parhaimmassa hallissa, maan
paras juniorimylly eikä Vamu-Ekikään enää pelaa tahi polliisi
valmenna. Mahdollinen "suosikki".

* Pelicans
-> Kahdesti liigan toimesta konkurssista pelastettu,
ulkosuomalaisilla jäykkäniskaisilla tai pienillä sukeltajilla, jämä-ässällä ja hylkiöjulleilla varustettu jengi, joka pelaa hienoa, allekirjoittaneeseen uppoavaa hyökkäävää kiekkoa. Ainoa miinus on äijämäisestä mestismestarista valheellisen kabinettikiekon lokaan pudonnut leukai.
Nyt olis paikka antaa kaikkien pelata, valmennus pysyköön taka-alalla.

Pakko mennä Pelicansin puolesta, Suikkasesta ja Justiinasta huolimatta. Kiekon vuoksi. Ja menkää sitten päätyyn saakka! Mutta pelaamalla!

Ps. Unohtui Pelicansin yleisö, muilla mukana olevista ei ole edes sanaa sanottavana. Loistavaa toimintaa.
 

Käytös10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Laitetaas nyt oma rivi:

Jyp: Ei natsaa. Jypissä paljon inhokkeja ja ärsyttäviä naamoja. Varmaan siksi, että viime vuosina hävitty isoja pelejä niille.

Pelicans: Kai Suikkasen sädekehä saisi hiukan himmetä. Hyvä valmentaja, mutta tehnyt äijäkiroilullaan (eli itkuvirsillään) itsestään aika ämmän. Ei jatkoon.

Blues: Paljon muistoja Kärppien vastustajana ja arvostan sinnikästä asennetta. Ari Vallin ja Oskari Korpikari, heille menestystä toki toivoisi. Blues pelaa aika puolustusvoittoisesti, joten ei siis kovin aloitteellista ja viihdyttävää peliä.

Jokerit: Rakas vihollinen. Heillä kasassa hieno joukkue, paljon sympaattisia hahmoja mukana. Hävinneet viime vuosina paljon ja katkerasti.

Eli Jokereitten bandwagoniin ja varalla Blues. Jos Ruutu hölmöilee niin vaihdetaan sitten wagonia.
 
Viimeksi muokattu:

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kenenkään dandwagoniin ei varsinaisesti ole haluja/intohimoa hypätä, mutta kyllä sympatiat menevät ilman muuta Espooseen. Noilla pelaajilla ja valmennusporukalla on varmasti ollut marraskuun synkkinä iltoina helvetin raskasta, kun peli ei ole aina kulkenut, mutta ennen muuta sen takia, että ketään ei ole tuntunut kiinnostavan. Vaikka jääkiekon pelaaminen on jokaiselle Bluesinkin jätkälle työ, josta saa koko elantonsa, niin silti tässä työssä paljon tekee myös yleisön ja koko ympäristön tuki. Tämä on puuttunut Bluesin duunareilta lähes täysin, kun verrataan muihin SM-liigapelaajiin. Sen takia tämä menestys ja vieläpä tuollainen sensaatiomainen nousu lämmittää kovasti mieltä.

Toivon siis Bluesin menevän päätyyn asti, vaikken siihen rehellisesti uskokaan. Mutta mitäpä tuo joukkue on ennenkään muiden arvioista välittänyt. Aivan oikein, ei niin yhtään mitään.

Veikkaan kuitenkin Bluesin taipuvan välierissä Pelicansille, joka on sitten se toinen joukkue, joka saa sympatiani.

Oma toivelistani:
1. Blues 2. Pelicans 3. JYP 4. Jokerit

Ja vaikka näin IFK-kannattajana Jokerien mestaruuden luulisi olevan pahin mahdollinen skenaario, niin ei sekään tänä keväänä niin pahalta tuntuisi kuin joskus muulloin. Sen verran vakuuttavaa lätkää Jokerit esitti IFK:ta vastaan, mutta välierät näyttävät kuinka iso osa siitä oli meidän huonoutta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kyllähän tässä on melkein pakko Bluesin bändäriksi ruveta. Pahoin vaan pelkään, että taas loppuu bensa kesken viimeistään finaaleissa, mutta toivotaan toki parasta!


Blues-Jokerit olisi siinä mielessä mielenkiintoinen finaali, että sitten nähtäisiin pystyisivätkö Jokeri-fanit vastaamaan Hifk-fanien viime kevään Baronan invaasioon...

Olin itse tuolloin paikalla neljännessä matsissa, oli hieno meininki ja espoolaisillakin suurella osalla punaista päällä:)
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ei nyt varsinaisesti liity mitenkään aiheeseen mutta Phoenix Coyotesin fanina voin sanoa että mielestäni Espoo on "Suomen Phoenix". Sovitaan vaikka näin kun kerran Lahtikin on Suomen Chicago.

Ensinnäkin sekä Coyotesilla että Bluesilla helvetin taistelevat ja puolustusvoittoista lätkää pelaavat joukkueet. Kummallakin ongelma saada halli täyteen. Kummallakin on silti pieni mutta uskollinen tosifaniryhmä joka on Bluesilla oman kokemukseni perusteella Suomen parhaimmistoa mitä omien kannustamiseen tulee; tai ainakin vertailukelpoinen minkä tahansa muun joukkueen faniyhteisöön.

Sitten takaisin aiheeseen... Pelsu ei siis pudonnut joten bandwagoniin ei tarvi mennä mutta jos pudotaan Blegille niin siirryn kyllä kannattamaan heitä finaaleissa.

Oikeestaan ihan sama kuka voittaa mestaruuden kunhan se ei ole Jyp...
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
JYP - Tavallaan ihan kiva joukkue. Voitti Ässät, siitä plussaa. Saa sympatiaa sillä, että joutuu pelaamaan ilman ihmelastaan. Kuitenkin ehkä kaikkein värittömin joukkue näistä neljästä.

Pelicans - Lukkofanina sitä pitäisi tällaista ei-niin-menestynyttä seuraa sympata, eikä Pelsujen mestaruus mikään huono juttu olisikaan. Silti Suikkasen henkilöpalvonta on mennyt pikkasen överiksi ja se aiheuttaa minussa tietyn vastareaktion. Lisäksi inhoan niitä saatanan lärpyttimiä. Nupe on hieno mies, samoin kuin Latvala.

Jokerit - Yllättävää kyllä, symppaan Jokereita paljonkin. Resursseja olisi vaikka muille jakaa mutta aina joutuvat fanit pettymään - kuulostaa tutulta. Pari hienoa pelaajaakin löytyy, kuten Väänänen, Hardt ja tämä Lukon tappaja -Hetenyi, ja pitäähän se Mastonkin puolesta liputtaa. Toki löytyypari vittumaistakin tapausta, ja tavaran heittelystä kentälle en pidä vaikka Eteläpääty muuten onkin suomalaisen katsomokulttuurin uranuurtajia. Lisäksi olisi ihan hienoa nähdä millaiset juhlat Ilmalassa saadaan aikaan seitsemännen finaalin jälkeen.

Blues - Loistavasti taisteleva joukkue, saisi oma joukkeenikin ottaa mallia. Useita hienoja pelaajia. Sen sijaan pari pelaajaa ovat aunuksesta, Sailio jo ennestään ja Huhtala tämän kevään perusteella. Faniryhmältä hienoa kannustamista ja joukkueen tukemista, mutta missä on suuren yleisön tuki silloin kun ei mene niin hyvin?

Summa summarum, kaikista joukkueista löytyy hyviä ja huonoja puolia, mutta minkään joukkueen mestaruus ei vituttaisi. Järjestykseni on kuitenkin seuraava:

1. Jokerit
2. Blues
3. JYP
4. Pelicans.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Kyllähän se on nyt sillä tavalla, että Suuret ja mahtava jäävät tänä vuonna ilman finaalipaikkoja.

Finaaliin suuntaa Pelicans ja JYP. Siitä parista minulle on aivan sama kumpi vie.

Blues voittaa sen pronssin narrien nenän edestä.

Erittäin hienoa nähdä, että myös pienet seurat pystyvät taistelemaan Sm-liigassa mestaruudesta!
 

mikulii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät #24
Blues ja sen takia, että heillä on mahdollisuus tiputtaa Pelicans. Seuraavaksi Jokerit, joille toivon pikkuhiljaa jo menestystäkin. Jyp ei vaan iske.
 

scholl

Jäsen
Kyllä Bluesia voisi seurata, vaikkei lätkä nyt tässä vaiheessa kiinnostakaan. Sarja on kuitenkin aika tasainen, joten miten vain voi käydä, vaikka Jyp ja narritkin vaikuttavat paperilla vahvemmilta. Joka tapauksessa Bluesin mestaruus olisi näpäytys paskansyöjälle. Tuttuja pelaajiakin siellä on kuten Töykkälä ja Ramu.
 

Patapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori
Ehdottomasti Blues!

Mikäli Pelsut nämä pudottaa, niin sitten Pulikaanit.

Huhtalan Tommista tulee vielä pudotuspelien MVP... :)
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Liftaan seuraavassa järjestyksessä: Blues-Pelicans pelin voittajan kyydissä mennään loppuun asti. Bluesin taistelijoiden kyydissä mieluummin, mutta kyllä Suikkasenkin äijämäinen kyyti kelpaa.
Jyp, no joo...kaikilla on pelityylinsä, useimmilla se kuitenkin on viihdyttävämpää kuin Jypillä.Eli mun kolmosvaununi tulee Jyväskylästä.
Harkimon vaunuihin en aio astua, sillä siellä on jo niin paljon median edustajia, että tulemme pakostakin seuraamaan tämän ryhmän edesottamuksia (tahtomattammekin), joka lehdestä ja urheiluohjelmasta, minkä vaan rahalla pystyy käyttöönsä valjastamaan.
 

Miinus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Finaali tulee olemaan Jokerit - Blues. Sitten onkin ihan sama kumpi kannun vie, ehkä mielummin Blues.

Pelicans - Blues ratkeaa siihen tosiasiaan ettei Pelicans saa enään ilmaisia helppoja maaleja, kuten Kärppiä vastaan. Blues tulee ihan eri sykkeellä päälle ja tosipelit alkavat.

Jyp - Jokerit ratkeaa Jokereiden erittäin hyvin toimivaan peliin. HIFK ei ole mikään helppo vastus ja sen pudottaminen suoraan neljässä pelissä on todella kova sana. Jyp on hajuton ja mauton joukkue ilman Vatasta, toki heillä mahdollisuus on ylivoimapelin kautta.
 

Foik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No niin. Nyt on aika hypätä Jokereiden bandwagoniin loppukauden ajaksi. Sikäli kun Jokerit ei semeissä jostain syystä pärjäisikään HYP:lle, finaalit menevät ainoastaan HYP:iä vastustaessa.

Jokerit!
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt, kun katselee mitä on jäänyt jäljelle voittajaa ajatellen selkenee vähän suosikkikin. Toki monessa joukkueessa on tuttuja, joille soisi menestystäkin, kuten esim. x-Kärpät Paakkolanvaara tai Korpikari. Kaikesta huolimatta kallistun piirun verran narripakan puoleen, sillä vaikka siellä pelaa x-Kärppää Bumea ja Ross the Bossia, niin ikuinen toteutumaton haaveeni Jani Rita on se suurin syy. Loistava pelaaja, jota olen aina halunnut Kärppiin, niinä heikompinakin aikoina. Ikinä ei tule toteutumaan, kun ikää alkaa kohta olemaan liikaa.Mut Jokerit siis. Jonkun muun voittaminen ei kans kyl kauheesti hetkauttais, sillä sydämessäni on vain Kärpät.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tärkeintä itselle ei ole se että kuka voittaa, vaan se että Jokerit ei voita.
Veikkaisin kuitenkin Pelsuja jos Hovisen lonkat kestää. Ellei kestä niin Jyp voisi olla vahvoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös