Puolivälieräsarja kevät 2012: Pelicans-Kärpät

  • 136 678
  • 540

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivon, että Pelicans voittaa sen mestaruuden tällä kaudella, niin ei tarvitse tuota loputonta Nurmisen ja Suikkasen nuolemista katsella...

Johan oli itkuvirsi kaikkinensa. En nyt koko virttä edes viitsinyt lainata kun kaikki jatkon kannalta oleellinen on jo sanottu alussa. Minä toivon kanssasi ihan samaa, että Pelicans voittaa mestaruuden. Keskitytään siis jatkossa kannustamaan suosikkijoukkueemme voittoon.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Toivon, että Pelicans voittaa sen mestaruuden tällä kaudella, niin ei tarvitse tuota loputonta Nurmisen ja Suikkasen nuolemista katsella. Kaikesta paistaa, että Pelicans on tämän vuoden The Joukkue. Niin SM-Liiga kuin media hehkuttaa tätä ikinuoren Latvalan joukkuetta, ja kaikki Pelicans rikkeet annetaan anteeksi. Vain vastustaja tekee törkeitä rikkeitä vaikka esimerkiksi Mikkola vedettiin poikittaisella niskaan kolmannen erän alussa kiekon 'tavoittelutilanteessa'. Koko Pelicans lento on irvokas farssi, jota eepoksellisesti pidetään ilmassa, jotta Suomeen saadaan kiimainen uusi Suomen Mestari.

Mutta Pelicans faneille murheellisesti on ennustettava, ettei tämän otteluparin voittaja tule voittamaan tällä kaudella mestaruutta. Pelicansin taidot ja manipulointi ei riitä enää Etelä-Suomen joukkueita vastaan ja Kärppien energia ei voisi millään riittää tulevia vastustajia vastaan. Jokerit on Suomen Mestari 2012 ja sitä ei estä mikään mahti Suomessa. Ei Esko Seppänen, ei surkea tuomarilinja eikä edes Liusjärvi. Kalpa menetti etsikkoaikansa jo pari vuotta sitten - ei mitään jakoa. Blues tuo mediaseksikäs uusespoolainen voisi teoriassa haastaa, mutta Bluesin pelitapa ei ole enää niin vahva kuin aiempina vuosina.

Uskon, että maanantaina Lahdessa nähdään ylivoimanen Pelicans. Tuomarit paskoo Nurmisen ja Suikkasen prässissä, jota säestää Pikkarainen. Tuo lahtelainen rotta, joka pitäisi joka vaihdon jälkeen pistää boksiin vihellyksen jälkeisestä pelaamisesta. Kärppien usko ei riitä enää voittoon tässä sarjassa. Aivan kuin se usko olisi ollut joku tekijä näillä luokattomilla tuomarilinjoilla. Kauden paskinta tuomarointia koko ottelusarja, ja tuomarilinjasta kärsivä on selkeästi Kärpät. 2500 euroa! Well spent!

Ei sillä. Tähän alkaa tottua, viimeiset kolme vuotta tuomaritoiminta on heikentynyt ja heikentynyt.

Kärpät vois alkaa pelaamaan KHL:ää, kun siellä pelit kuitenkin ratkaistaan muutoin kuin läpipaskovien tuomareiden toiminnalla.

Onnea Pelicans sarjan voittamisesta seitsemännessä. Siihen se sitten teilläkin jää.

Makeat naurut vielä näin aprillipäivän aatoksi. Olit 53 minuuttia ja risat etuajassa viestisi kanssa, jotta sillä olisi painoarvoa.

Mitä valmentajien "itkemisiin" muuten noin ylipäätään tulee, niin asiahan alkaa olla niin, että esim. Suomesta ei löydy montaakaan valmentajaa, joita ei voisi syyttää ämmämäisestä itkusta tappion hetkellä jossain vaiheessa uraa. Kai Suikkanen on noussut nyt äijäporukasta itkijöiden listalle tämän Pelicans-Kärpät -sarjan yhteydessä, kun hän on ottanut kantaa tuomaritoimintaan kovin sanoin. Itsekin myönnän, että vaikka Suikkanen ihan aiheesta Aleksi Rantalaa ja tuon Lahden pelin tuomaritoimintaa moitti, niin toki se turhautuneen valmentajan itkuvirreltä pääasiassa kuulosti siinä kuin meidän jatkoaikalaisten katkerat itkut täällä omiemme hävittyä. Vain muultakin kuin väriltään vihreät valmentajat tuntuvat olevan enää äijä-valmentajien listalla kun viimeinen mohikaani Suikkanenkin sieltä on jo alas ajettu.

Valmentajien spontaanit itkuvirret tappion hetkellä kuuluvat asiaan - inhimillisyyteen ja ovat mukavaa viihdettä kiekkoa seuraaville. Harvoin näillä itkuilla on ollut vaikutusta jatkossa tuomarilinjaan ainakaan positiivisessa mielessä, enkä kyllä näe mitään yhteyttä Suikkasen saati sitten Pasi Nurmisen kommenteilla näihin Pelicans-Kärpät -sarjan otteluiden tuomarointeihin. Tuomarointi on surkeaa SM-liigassa kauttaaltaan ja sitä se oli kyllä tuossa game 3:ssa Lahdessa eritoten, mutta onneksi siitä ei kumpikaan juuri hyötynyt tuolloin, mitä nyt Kärpät tasoitti pelin 1-1:een Hodgmanin aiheettoman jäähyn takia ;) Aprillia ?
 
Viimeksi muokattu:

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ylihuomenna THE PELI! Vaikka ottaakin rankasti päähän, ettei pystytty pistämään hommaa poikki eilen, eikä tänään, niin hei onhan tuo seitsemäs matsi näkemisen arvoinen. Peli on EtäKärppien jäsenille todellinen makupala, jollaisia harvoin pääsee kokemaan. Joukkue on tehnyt tästä hienon sarjan ensimmäisen ottelun räpellyksen jälkeen. Sarjassa on sattunut ja tapahtunut. Pelikieltoja on tullut, loukkaantumisia, parantumisia ja monia hienoja tarinoita jälkipolville kerrottaviksi. Kaksi kypärätemppuakin peräkkäisissä peleissä.

Kyllä odotan hienoa kiekkoiltaa. Pelicansilla on nyt kaikki avaimet ja henkiset yliotteet, sekä momentumit käsissään. Toisaalta, niin oli ensimmäisen pelin jälkeenkin. Koskaan ei voi tietää. Joko pelistä tulee todella tiukka tai sitten Pelsut vie 5-0.

Lahteen mennään taas, eikä siellä varmasti seisota kädet puuskassa valittamassa maailman menoa. Kaikki on laitettava peliin ja lopusssa katotaan tulostaululta, miten kävi. Uskon joukkueeseeni ja siihen, teeä tämä homma hoidetaan. Ei tämä ylivoimainen paikka ole.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
... jota säestää Pikkarainen. Tuo lahtelainen rotta, joka pitäisi joka vaihdon jälkeen pistää boksiin vihellyksen jälkeisestä pelaamisesta.

Odottelinkin jo että milloin tästä Pikkaraisen jälkipelaamisesta tulee avautumisia. Hieno mies joukkueelle kunhan nyt ei itse vedä överiksi ja hommaa omalle jengille jäähyjä. Onnistuneestihan tuo on nuo tilanteet nyt vetänyt ja toivottavasti jatkossakin.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Odottelinkin jo että milloin tästä Pikkaraisen jälkipelaamisesta tulee avautumisia. Hieno mies joukkueelle kunhan nyt ei itse vedä överiksi ja hommaa omalle jengille jäähyjä. Onnistuneestihan tuo on nuo tilanteet nyt vetänyt ja toivottavasti jatkossakin.

No on on sehän se tässä just eniten vituttaa, että Pelicans käyttää niitä aseita, jotka Kärpiltä puuttuu. Kyllä valmentajat saa avautua paskoista tuomareista, ja rotta saa olla jos tuomarit sen sallii. Juuri näin. Juuri näin. Kullan arvoinen kaveri. Tänään suorastaan nauratti ja vitutti kun Henrikson eritoten sanoi Pikkaraiselle, että ei koiruuksia eräässä paitsioaloituksessa, ja kun kiekko tipahti jäähän, niin nykiminen ja mailalla tökkiminen alkoi heti. Juuri näin. Rottaa saa pelata kun tuomarit sen sallivat. Ja se pitääkin hyödyntää. Samoin maalille ajot ja moken päälle menemiset. Ruuhkaa ja vastustajan mailanrepimisiä. Juuri vanhan ajan pleijarikiekkoa parhaimmillaan. Se vain perkele pitäisi sallia molemmille, eikä antaa ensin toiselle jäähy huitomisesta kun vastustajalla tippuu maila siihen kohdistuneesta lyönnistä, mutta seuraavassa erässä kun tilanne on toisinpäin, ja toisella katkeaa maila iskun voimasta, niin sitä ei vihelletä. Siitähän tässä oon vittu itkeny koko kauden ajan, että se linja muuttuu koko ajan ja niistä samoista rikkeistä ei anneta jäähyjä toisinpäin. Ja oikeasti olen sitä mieltä, että Kärpät sai alitajuisesti vaikka mitä koiruuksia läpi aikoinaan kun Kärpät oli pop, mutta nyt on Pelicans pop ja ei todellakaan ole Kärppien suosion aika. Aivan yks ja sama käsittääkö muut tätä asiaa nyt vai ei. Mutta jälkikäteen luulen muidenkin sen ymmärtävän... siis sitten kun se menestys on siellä Pelicans leirissä saavutettu. Pitkä matkahan sinne heillä vielä on, ja tällä kaudella se loppuu seuraavassa sarjassa. Ei sillä, Pelicans on mielenkiintoinen sekoitus taitoa ja 'kovuutta'. Sexyä.
 

zlyvlk1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
Rotta?

Kyllähän Huml on tämän ottelupariin the rotta. Huipputaitava, mutta ihan pommi omalle joukkueelle.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Turha tassa on hissutella. Karpilla oil paikka jos tonekin laittaa sarja poikki,mutta ei vain onnistunut. Turha siella Oulussa on tilannetta hapeilla, Ara on Johtanut tuon materialin niin pitkalle kuin vaan pystyy. Nyt on Suikkasen ja Lahden vuoro, ei kahta sanaa kumpi menee jatkoon maanantaina...
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Enpä olisi uskonut, että tämä sarja voisi ratketa Backlundin totaaliseen sulamiseen. Kärpillä oli peli täysin hyppysissä, mutta sitten ruotsalaisvahdilta aivan uskomaton tason notkahdus pelin tärkeimmässä vaiheessa. Samaan syssyyn vielä Aran joskus aiemminkin nähty jäätyminen (miksi ei vaihtanut Hostikkaa sisään, tuliko edes aikalisää?) niin Suomet tehtiin.

Lahteen lähdetäänkin suhteellisen suurten kysymysmerkkien leijuessa ilmassa. Pystyykö Backlund kasaamaan itseään käytännössä ojennettuaan vastustajalle voiton? Entä missä Antti Ylönen on silloin kun häntä kaivataan?

Oulussa aletaan jo tottua aikaisiin kesälomiin. Ehdin jo kaksi erää luulla kurssin muuntuneen.

Kyllähän Huml on tämän ottelupariin the rotta. Huipputaitava, mutta ihan pommi omalle joukkueelle.

Hä? Miten niin?
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Kärpillä oli pari ottelua aikaa ratkaista sarja, mutta siihen ei nyt valitettavasti joukkue pystynyt. Nyt sitten on ollaan 3-3 tilanteessa. Äkkiä mietittynä voisi kuvitella, että vahvimmin kiinni voitossa on maanantaina Pelicans. Veitsikurkulla on pari viimeistä peliä pelattu ja sarja viety seitsämänteen peliin. Ilmanmuuta se varmasti on henkisesti todella iso tekijä. Kärpillä taas tilanne on päinvastainen. Vieläkö saadaan koneesta se viimeinen puristus irti ja pystytään seitsämännessä pelissä nousemaan voittoon? Pelitahti on erittäin tiivis ja henkisiä voimavaroja tässä vaaditaan todella paljon. Fyysisesti tämä on molemmille ollut raskas sarja. Varmasti siellä molemmilla joukkueilla on useammalla pelaajalla jonkunlaista pientä vammaa päällä. Se ei taas varmasti yllätä ketään.

Vaikka Pelicans eilen pelit jatkoajalla voitti, vaikka maanantaina pelataan Lahdessa, niin silti pitää omiin uskoa. Mitään ei olla vielä hävitty ja vieläkin unelma elää mitalipeleihin menosta. Vaikka eilisen pelin häviö raskas olikin, niin maanantaina uskon, että nähdään helvetin nälkäinen Kärpät kentällä. Mihinkään nöyristelyyn ei ole mitään syytä vajota. Korvat luimussa on aivan turha lähteä maanantaina pelaamaan. Nyt on kauden tärkein paikka näyttää omaa osamistaan. Joku siellä kuitenkin on maanantaina sankari ja juhlittu mies.

Minulle ei ainakaan tyydytä puolivälierissä putoaminen. Ei vaikka se tapahtuu pisimmän mahdollisen kaavaan mukaan. Uskon, että Kärpissä riittää myös joka jätkällä nälkää jatkaa kautta vielä maanantainkin jälkeen. Jos jollakin on jo maha täynnä tässä vaiheessa, niin voi aivan huoletta jäädä pois kokoonpanosta.

Toisen taivas on toisen helvetti. Maanantaina pelataan isoista asioista. Ainoa mikä on selvää on se, että parempi joukkue jatkaa kauttaan maanantain jälkeen.
 

Raskolnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
gunners
Keskiajalla eli vahvasti uskomus, jonka mukaan kärppä siitti korvan kautta. Korvan taas katsotaan kuvaavan muun muassa Jumalan ilmoitusta Neitsyt Marialle, että tämä synnyttää Jeesuksen. Kärppä siis yhdistetään Jeesuksen inkarnaatioon.
Maanantain jälkeen puoli Suomea voi jälleen hengittää rauhassa kun synnit on kuitattu ekonomisesti käytetyillä pesoilla. Hieno sarja käsillä, parempi voittakoon ja Lahdessa päästään jännittämään mitalipelejä ensi kerran sitten vuoden 1928.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Kaikki respectit Kärppien puolelle! Tämä sekundaseura filmaavine kanukkeineen ja jenkkeineen ei sytytä kyllä ollenkaan. Vaikka Pelsu onkin helvetin hyvin pelannut,en sitä kiistä. Mutta ihmeellisesti tämä Hodgman oli taas parantunut seuraavaan peliin. Perus lahtelaisesta neitimeininkiä. Hodgman Tervetuloa Stadiin! Sä et pärjää täällä yhtä erääkään.
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämä viimeisin Hodgmanin kaatuminen tapahtui Backlundin päälle...

"Rottaa saa pelata kun tuomarit sen sallivat. Ja se pitääkin hyödyntää. Samoin maalille ajot ja moken päälle menemiset. Ruuhkaa ja vastustajan mailanrepimisiä. Juuri vanhan ajan pleijarikiekkoa parhaimmillaan. Se vain perkele pitäisi sallia molemmille, eikä antaa ensin toiselle jäähy huitomisesta kun vastustajalla tippuu maila siihen kohdistuneesta lyönnistä, mutta seuraavassa erässä kun tilanne on toisinpäin, ja toisella katkeaa maila iskun voimasta, niin sitä ei vihelletä. n Kärpät oli pop, mutta nyt on Pelicans pop"

hyvin pelattu Hodgmanilta
 
Viimeksi muokattu:

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Backlund

Huomasitteko...häiritsikö tämä jo niskavammainen "päänsä täräyttänyt" #16 Backlundin torjuntaa Smolenakin maalissa?
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Tässä näkee miksi pidän Sihvosen kommentoinnista ja miksi Esko laput silmillä Seppänen ei ikinä pääse kirjoituksissaan lähelle ydintä. Sihvonen löytää uusia näkökulmia asiaan. Ei vain yhtä. Sihvonen käsittääkseni kuitenkin jossain välissä oikeasti oli Pelicans tiimissä töissäkin. Seppänen... hoh hoijaa. Laput silmille, vilaus ja huomiot paperille. Näkihän sen tänäänkin kuinka hyvin Pelicans Hodgson väistää maalivahtia. Päälle vaan ja voittoa tuulettaan.

Tapaus Salomäen tiukka tuomio â€lähetti selkeän viestin†koko SM-liigalle | Jääkiekko | Urheilulehti.fi
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Huomasitteko...häiritsikö tämä jo niskavammainen "päänsä täräyttänyt" #16 Backlundin torjuntaa Smolenakin maalissa?

Öö... Backlund heittäytyy tilanteessa tavoitellen kiekkoa, Hodgman kompastuu Backlundiin ja kaatuu tämän päälle. Smolenak huomaa tilaisuutensa koittaneen ja iskee kiekon tyhjänä ammottavaan maaliin. Ei tuosta maalista voi mitään sikamaisuuksia löytää muuten kuin värilasit päässä.
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nähdäkseni Backlund ajautuu omalla alueellaan samoille raiteille Hodgmanin kanssa, jälkimmäisen "pärjätessä" kuten Kaitsu ennakoi..

Yhtä kaikki, toivottavasti Salomäki pelaa maanantaina = Kärpät protestoi LiusXXX päätöstä
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Öö... Backlund heittäytyy tilanteessa tavoitellen kiekkoa, Hodgman kompastuu Backlundiin ja kaatuu tämän päälle. Smolenak huomaa tilaisuutensa koittaneen ja iskee kiekon tyhjänä ammottavaan maaliin. Ei tuosta maalista voi mitään sikamaisuuksia löytää muuten kuin värilasit päässä.

Ei kukaan sikamaisuudesta ole puhunutkaan. Tosin Salomäen olisi pitänyt vastaavassa tilanteessa tehdä kolmoiszalkov ja laskeutua b-pisteen kaarelle, jotta maali olisi hyväksytty. Nyt vihellettiin näin. Mitenhän Lahdessa maanantaina kun viesti on selkeästi annettu, että maalivahtia ei tarvi väistää. Nyt oltiin kuitenkin maalivahdin alueella, eikä seikkailemassa jossain maalin takana. Onnea vaan Hovisen nivusille.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ei kukaan sikamaisuudesta ole puhunutkaan. Tosin Salomäen olisi pitänyt vastaavassa tilanteessa tehdä kolmoiszalkov ja laskeutua b-pisteen kaarelle, jotta maali olisi hyväksytty. Nyt vihellettiin näin. Mitenhän Lahdessa maanantaina kun viesti on selkeästi annettu, että maalivahtia ei tarvi väistää. Nyt oltiin kuitenkin maalivahdin alueella, eikä seikkailemassa jossain maalin takana. Onnea vaan Hovisen nivusille.

Tulen nyt ulkopuolisena väliin, mutta vaikka Hodgman olisi tehnyt tuon mainitsemasi kolmoiszak...:n eikä olisi kaatunut Backlundin päälle, niin silti tuosta olisi maali syntynyt. Poikittaissyöttö oli sen verran hyvä, ettei Backlund kerennyt kuin loikkaamaan takatolpalle, josta ponnisti poikittain kiekkoa kohti. Kilvellä sai pelattua kiekon pois Hodgmanilta, mutta suoraan Smolenakin syliin. Eli oli se Hodgman siellä tai ei, olisi maali tuosta melkovarmasti syntynyt.

Joku syyllisti Backlundia Koskirannan maalista, mutta aika ilkeästi kiekko pomppi n. vajaan metrin ennen torjuntaa. Aikamoisen reaktion Backlund joutuu tuossa vetämään patjallaan, ettei jo ensimmäinen roikkukiekko päässyt yllättämään. Eli en ihan suoraan miehen piikkiin tuota laittaisi vaikka joku muu ehkä olisikin voinut torjua.
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
.. Kilvellä sai pelattua kiekon pois Hodgmanilta, mutta suoraan Smolenakin syliin. Eli oli se Hodgman siellä tai ei, olisi maali tuosta melkovarmasti syntynyt.

Ilman Hodgmanin härintää kiekko ei olisi päätynyt Smolenakille, tärkeä jätkä (kiva että pääsi pelaamaan) tähän paikkaan.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ilman Hodgmanin härintää kiekko ei olisi päätynyt Smolenakille, tärkeä jätkä (kiva että pääsi pelaamaan) tähän paikkaan.

Mielenkkiintoista että sinun mielestä maalillenousu on "häirintää".
Hodari nyt sattuu olemaan sellanen harhauttelijatyyppinen pelaaja ja harhautti itsensä ehkä hieman liian lähelle Backlundia jolloin romahti tämän päälle. Muutenhan olen samaa mieltä kanssasi, mutta en nyt sanoisi että yritti mitenkään häiritä. Mielestäni yritti tehdä maalin. Noh, nyt sen teki Smolenak
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ilman Hodgmanin härintää kiekko ei olisi päätynyt Smolenakille, tärkeä jätkä (kiva että pääsi pelaamaan) tähän paikkaan.

Kuten Smitty mainitsikin, niin ei maalinteko ole häirintää. Backlundilla ei oikeastaan puolenvaihdon jälkeen ollut muuta vaihtoehtoa kuin hyökätä suoraan kiekkoon, jonka seurauksena kiekko päätyi Smolenakille. Hodgman koitti tehdä maalia, eikä yhteentörmäyksellä ollut mitään tekemistä sen kanssa miten Backlund koitti kiekkoa torjua.

Ei tää oo niin vaikeeta.
 

peikko#13

Jäsen
Ennustelin sarjasta ikimuistoista, tasaista ja jomman kumman vievän 4-3. Aikalailla tätä on nyt saatu. Joskin sivurooliin on tipsutellut mukaan liigatoimiston hameväki, mitä harva olisi kaivannut.

Viimonen peli olisi vielä edessä ja Pelicans hommasi siihen jonkin asteisen edun vipattamalla vielä lentoon köysi kaulassa. Hurmos ja kotietu saattaa olla kipsaava tekijä tai sitten se viimeinen sytyke, vaikia sanoa ennakkoon.

Käppyröiden päässä lienee tänään melko myllerrys. Pelicans oli jo haudutettu kesäkuntoon, mutta ruotsalaisvahti päätti viedä jännityksen vielä astetta korkeammalle. Mielenkiintoista olisi tietää mimmonen luotto kärppäläisten alitajunnasta löytyy Backlundia kohtaan. Toisaalta Kärpiltä alkaa taas loppua puolustajat ja olisikin suotavaa, että ainakin Lehtonen on kunnossa maanantaina. Kolmas pienoista epävarmuutta kylvävä seikka on Aravirran sulamisominaisuudet mahdollisessa johtoasemassa.

Pelot on kuitenkin tehty voitettaviksi. Kunnon fanin tavoin uskon, että Kärppien kokenut kaarti kierolla tavalla nauttii tämän kaltaisista tilanteista. Näitä on ennenkin nähty ja näissä miehet punnitaan. Kärpillä on hyvä punnitushistoria. Siihen siis olkoot luottaminen ja maanantaina kysymään miksi Lahti mököttää.
 
Viimeksi muokattu:

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yhtä kaikki, toivottavasti Salomäki pelaa maanantaina = Kärpät protestoi LiusXXX päätöstä

Onko Kärpät protestoinut? Toisaalta en usko sillä olevan merkitystä, sillä tuskinpa päätöstä muutetaan,tai menee uskottavuus. Onko valituksista aiemmin mitään muutettu? En muista nyt ainakaan heti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös