Otteluseurantaketju La 31.3. Kärpät-Pelicans ja Sport-Ilves

• 165 713
  • 490

Epätietoinen

Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Onko mahdollista että Suikkasen poppooo lähtee puolivälierissä kesälomalle noin munattoman esityksen jälkeen? Nyt kyllä pelottaa, että Pelicans tulee lujaa kolmanteen erään ja laittaa pelin liiiiian jännäks. TAISTELE KÄRPÄT!

Brett

Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Mun mielestä peli on 2-0 Kärpille.

Pelillinen tasapeli, sama se mitä tulostaululla on =D Tulostaulun lukemat ratkaisee, kuka jatkaa ja voittaa, mutta paremmuutta sieltä ei pysty näkemään lyhyessä juoksussa ja yksittäisissä peleissä.

Harppa-setä

Jukurit
Kun avasin SM-liigan sivun ja näin tuloksen niin tuli kyllä mieleen heti yksi ottelusarja, missä Sport oli täysin sillassa ja persraiskattuna kahden pelin jälkeen ja nousi vielä silti voittoon.
No, Ipa ei ole Jukurit tai KooKoo, mutta onhan sitä hauska visioida :)
Tsemppiää Vaasaan!!!

Tenkrat#67

Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Peli näyttää hyvälle. Mutta linnut tulee kyllä kovaa viimeseen erään, ja täytyy olla valmiina. Pakko tätä Aran terottaa joukkoeella ja varoa ylilyöntejä tai niihin mukaan lähtemistä. Puolustus kasaan, muttei liian passiivista.

Muhkea

Kärpät, NHL:n suomalaiset
Pelsu muuten tulee lujaa kolmanteen. Nyt luistellaan ja pistetään kaikki peliin. Vaikka riskillä.

Paskan vitut. Riskillä saattaa tulla, mutta Kärpät on ollut paljon paremmalla jalalla liikkeellä ensimmäiset erät. Kärppien taktiikka pitää kiekkoa kulmissa näyttää vievän voimat kankeilta Pelsu-pakeilta. Samahan se oli edellisessä Oulun pelissäkin, jossa Kärpät dominoi täysin kolmannenkin erän.

Merovingi

Kärpät, Blue Jackets
Pelillinen tasapeli, sama se mitä tulostaululla on =D

Jääkiekossa ei peliä voiteta näteillä syötöillä ja piruettiluistelulla laidassa vaan maaleilla. Turha valittaa kuinka ollaan pelillisesti tasoissa, jos valotaululla on 2-0.

Naamavelli

NHL
Sillä hetkellä kun kirjotin tuon Sport oli ollut koko erän aivan purjeessa. Ja tarkoitinkin että jos pyöritys pysyy tuollaisena niin ipa tuskin enää vastaavia hyökkäyspään jäähyjä ottaa.

Ei kestä johto loppuun asti mikäli ipa saa vielä samanlaisia paikkoja. Josain vaiheessa dumaritkin viheltää sporalle lisää bokseja. 2-1 maalikin tuli ylivoimasta mitä ei olisi tullut jos raitapaidat olisivat viheltäneet siitä pitkästä painostuksesta muutaman sportin rikkeen pois. Nyt kävi näin, mutta jos samalla käsikirjoituksella jatketaan en usko että Sportin johto kestää. Ymmärsitkö?

Ymmärrän. Mutta ilman perusteluita ei aina ymmärrä, kun en pysty peliäkään (Aasiasta) seuraamaan.

yki

Pittsburgh Penguins

Noniin, eli peli-ilmeeltään Pelicans on lähellä mestaruutta, hienoa.

Pitkässä juoksussa Kärpät ollut parempi, tähän mennessä.

Dishier

Rauman Lukko
Minkäs tuomarit sille voi, jos Pelicans ottaa tyhmiä jäähyjä koko ajan, ja Kärpät pelaa siististi. Mun mielestä hyvää tuomarointia Oulussa.

Porin Ässät, Varjotuuli

Pystyykö paras seitsemästä sarjassa? Vai pitäiskö vetää paras yhdeksästätoista?

msg

Sopimustekninen verovelka
Eli sun mielestä tuomarit on tuolla sitä varten että ne antaisi molemmille tasapuolisesti ylivoimaa?

Et tainnut lainkaan lukea sitä viestiä jonka lainasin?

Brett

Eihän tässä mistään valituksesta olekaan kyse, häviöhän siitä tulee jos tekee vähemmän maaleja kuin vastustaja. Mutta turha sitä on itkeä, että Kärpät oli tässä sarjassa selkeästi Pelicansia jäljessä ja huonompi joukkue.

Itse tunnustan suorin selin Kärppien huonommuuden ja sen että he enemmän maaleja tekemällä ansaitsivat jatkopaikan.

Mikkelin Kittaajat
Mielenkiintoinen kolmas erä tulee. Pystyykö kärpät säilyttämään saman intensiteenin myös toisessa erässä? Vähän kyllä ennakoisin passivoitumista Kärpiltä. Pitää kyllä toivoa, että oppirahat maksettiin ensimmäisessä Oulun kohtaamisessa, jossa passivoitumisella päästettiin Pelicans vielä otteluun mukaan. Edellisessä Oulun matsissa oli kyllä loistava kolmas erä.

Raid76

FASlapsi ja Jari Porttila
Se että Hodgman menettää ajan ja paikan taklauksen jäljiltä + verta ei tarkoita sitä etteikö pystyisi seuraavassa pelissä pelaamaan. Tuomariston + median ylireagointi ei ole Justinin vika.

Hieno peli tähän mennessä ja Pohjois-Suomi taistelee.

BlackWolf

In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
On kyllä hieno peli tuo Sport - Ilves.
Jos osais vaasalaiset viimeistellä niin olis kyllä rumat lukemat taululla.

Fläppis

Pelicans
ai saatana kuinka hyvältä karma tuntuukaan. Hodari kusee kiekon ja siitä maali omiin. Teki näin ulkopuolisenkin silmin aivan prkleen höpöä!

Haha, parasta viihdettä on Ässäfanin itkeminen kesälomalta. Ässät suli kuin Zaborskyn kulli suomalaisen lähiöruusin käsissä, Pelicans sentään pelaa :D

Petr T.

Blackhawks | Kärpät | SoJy
Ei jumalauta.....mikä maali. Tuosta saa kyllä Pelicans hurjasti lisää virtaa. Menee vaikeaksi, todella vaikeaksi.