Puolivälieräsarja kevät 2012: JYP-Ässät

  • 111 067
  • 500

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Aika naurettavaa lukea täällä Savinaisen jahdaneen Vatasta! Ilmeisesti tilannetta ei näytetty Urholta, mutta minä istui 4 metrin päästä ja seurasin tilanteen alusta loppuun, vaikka peli oli lopulta käynnissä aivan toisessa päässä. Savinainen runnoi Vatasta jäähän se on totta, mutta tilanne lähti siitä kun Savinainen karvasi Vataselta kiekon pois jonka jälkee pikkusami antoi surutta mailaa Savinaiselle ja tuomareista ilmeisesti täysin oikein. Savinainen antoi samalla mitalla takaisin ja kysymys ei todellakaan ollut mistään ajojahdista mikä olisi johtunut Dixonin ulosajosta. Nilkka meni kun Vatanen itse luisteli Leetä päin vaihtoon mennessään, ei Savinaisen kanssa nujakoidessa.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Arvon makenyyh: toivon että sinäkin osoitat hyvän voittajan elkeitä ja keskityt oman joukkueesi menestyksen seuraamiseen. Henk koht ainakin ojennan sinulle ja muillekin Jyp-kannattajille "sovinnon karhuntassun" ja toivotan hyvää jatkoa. Sanon suosiolla että parempi joukkue voitti tämän sarjan. Jos minäkin ymmärrän että suurinta osaa Ässä-kannattajia tällä hetkellä vituttaa rankasti, niin toivon että sinäkin ymmärrät.
 

Nynoamous

Jäsen
Ei kannattaisi arvostella toisten tyylitajua niin kauan kuin oman jengin valmentaja käyttää julkisilla paikoilla panssariketjua ja kiroilee medialle.
Niin. Onhan noita bongoryhmiä ollut lähes joka hallissa ympäri Soomenmaan useita vuosia sitten, mutta sitten erinäiset faniryhmät tajusivat, kuinka noloa se on, ja lopettivat. Ehkä sinne maaseudulle tulee tuo kehitys vähän jäljessä.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Arvon makeyy: toivon että sinäkin osoitat hyvän voittajan elkeitä ja keskityt oman joukkueesi menestyksen seuraamiseen. Henk koht ainakin ojennan sinulle ja muillekin Jyp-kannattajille "sovinnon karhuntassun" ja toivotan hyvää jatkoa. Sanon suosiolla että parempi joukkue voitti tämän sarjan. Jos minäkin ymmärrän että suurinta osaa Ässä-kannattajia tällä hetkellä vituttaa rankasti, niin toivon että sinäkin ymmärrät.

Usko tai älä, niin mua vituttaa kans todella paljon vaikka jatkoon mentiinkin. Sen takia tässä tulee provosoiduttua ehkä turhan herkästi.

Nynoamouskin laittanut nimimerkkinsä alle Suomen parhaan pelaajan nimen. Oikein :)
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Linkatkaa nyt joku Jyväskylästä tuon Heikkilän kuva tänne niin nähdään minkä näköinen vatipää noiden tekstien takana on. Itse veikkaan jotain finnipääteiniä.

Ja mitä itse sarjaan niin (anteeksi puolen viskipulloa jo takana) ehkä kuitenkin olisi ollut oikeutettua että Ässät olisi edes yhden voiton ottanut. Niin lähellä kuitenkin monta peliä oli. Ihan jopa voisi sanoa että Jypille pomppi kaikki ja Ässille ei mikään, vaikka eihän se nyt ihan noin ollut mutta olisi meille voinut edes vähän pomppia. Ja ikävä kyllä vaikka valmentaja olisi tuolla kuka vain niin tuo porukka on sellainen että jos sen päästää johtoon ei se kyllä kovin helpolla siitä taivu. Numerot eivät toisaalta kertaakaan olleet mitenkään rumat.

Noh, nyt on kaksi kautta otettu kokemusta playoffeista ja jos joukkueeseen löytyvät ensi kaudeksi loputkin palikat sopivasti eikä mitään Sindelejä tule niin eiköhän silloin ole jo aika ottaa se välieräpaikka. Eikä olisi mitenkään huonoa jos se otettaisiin juuri Jypiltä. Ainakin jonkin verran kalavelkoja jäi maksettavaksi.

Olitko Kapo muuten Porissa? Mielestäni näin jonkun 00 -paitaisen kaukaa, mutta naama näytti ihan liian nuorelta. Oletko käynyt nuoruudenlähteessä uinnilla? Ja joskus olen luvannut sulle kahvit tarjota, etpä ole käynyt lunastamassa ;)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Vaikea ymmärtää näitä Jyväskylän liputtajia. Tänään oli taas Venäjän lippu ja tämän lisäksi merirosvolippu liehumassa Isomäessä. Ei mene jakeluun miten kumpikaan näistä liittyy Matti Nykäseen ja Jyväskylään. Toki onhan JKL lähempänä Venäjää kun idässä sijaitsee.

Sambaryhmään tuli tänään taas tutustuttua. En tiedä saako noilla patarummuilla kovan erektion, muhun sillä ei ainakaan ollut mitään sellaista vaikutusta. Korvat hajoaa, järki karkaa ja haluaa tappaa -tulee enemmäkni mieleen.
Kommentoidaan vielä tähän. En tiedä mitä siellä jossain koulussa on sulle opetettu, mutta Venäjän lipun värit ovat punainen, sininen ja valkoinen. Tuossa JYPin lipussa värit puolestaan ovat punainen, musta ja valkoinen. Saattaa tosin olla että siellä päässä on pientä värisokeutta ilmassa. Jolly Roger lippu puolestaan symboloi pisteiden, tai tässä tapauksessa otteluvoiton, varastamista eli ryöstön hakemista.

Sambaryhmään tuskin varsinaisesti tutustuit (saattoi siellä pari kyseisen ryhmän jäsentä olla kuitenkin), koska kyseinen ryhmittymä ei matkaa sinne järjestänyt. Sitä en tosin ymmärrä miksi Fan Clubin reissuilla rumpuja oli mukana, koska se rummuttaminen ei varsinaisesti kuulu meille mutta ei me niitä olla meidän reissuilta kieltämässäkään.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ässät pelasi täsmälleen samanlaista peliä kuin JYP mutta hävisivät 4-0. Kumpi näistä on viihdyttävämpää, pelataan tylsää lätkää ja hävitään vai pelataaan tylsää lätkää ja voitetaan?

Samaa mieltä. En halua suosikkijoukkueeni pelaavan kuten jyp, vaan kuten kevään 2006 Ässät. Jos hävitään, niin samalla vaivalla voidaan hävitä tyylillä ja pistää vastustajaa sattumaan.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Ehkä sinne maaseudulle tulee tuo kehitys vähän jäljessä.

Voittamisen kulttuuri kulkee vissiin sen kehityksen edellä. Teillä on Yö, irokeesit ja tippuminen mitalipeleistä. Meillä on Nykänen, rummut ja mestaruus. Mielummin tuo jälkimmäinen.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Linkatkaa nyt joku Jyväskylästä tuon Heikkilän kuva tänne niin nähdään minkä näköinen vatipää noiden tekstien takana on. Itse veikkaan jotain finnipääteiniä.

Olet kyseisen kaverin nähnyt luultavastikin monesti lätkän MM-kisojen lähetyksissä, koska Heikkilä on ollut siellä parina vuotena tekemässä juttuja YLElle.

Edit. Tosiaan, Linnahan se on tuon jutun kirjoittanut, eikä Heikkilä, joten ton mun edellisen voi unohtaa.
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Meillä on Nykänen, rummut ja mestaruus. Mielummin tuo jälkimmäinen.
Meillä on muuten NELJÄ mestaruutta jääkiekossa. Lisäksi meillä on Porirock -ilmiö (oikeastaan kaksikin erilaista sukupolvea) ja sitten onhan täälläkin raitistuneita juoppoja joihin kuuluu kyllä yksi olympiavoittajakin ...
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Sami hankki Dixonille ylimitoitetun pelirangaistuksen ja palasi heti jatkossa kentälle ja sai siitä päälleen sontaan kuten Uusitalo avausottelussa. Ei näyttänyt loukkaantuvan tilanteensa mustelmaa pahemmin ja pelaa ihan varmasti jatkossa. Yleisö antoin suosiotaan Samin poistuessa juuri siksi että selvästi pojan rohkeus ei riittänyt vaan itse halusi pois Ässien ja yleisön hampaista. Turha puhetta telomisesta ja muusta.

Täähän nyt on silkkaa paskaa. Vatanen ei tullu seuraavaan vaihtoon yv:tä pyöritteleen, vaan lähti koppiin lärviään tikkauttamaan (fakta), vatanen tuli takaisin vasta kolmanteen erään, joten Vatanen ei esittänyt mitään kuolevia joutsenia aka taktisia hengenlähtöjä. En usko Uusitalonkaan mitään sen kummemmin filmailleen, mutta oli kuitenkin seuraavassa vaihdossa sitä yv:tä pyörittelemässä, huomannet eron (toivottavasti). Dixonin ulosajo ei myöskään ollut millään , edes hanurilla ajateltuna Vatasen syy, vaan tilanne tulkittiin ulosajoksi ilmeisesti siitä syystä, että Dixon ei oikeastaan edes tavoitellut kiekkoa, ei tapahtunut mitään tahatonta mailoista kimmokkeita, vaan pelaajan maila lärviin suoraan takaapäin ja naama auki, simple as that.

Syvästi toivon, että ennusteesi Samin vamman suhteen osuu, mutta ikävä kyllä epäilen sinun olevan tässäkin asiassa yhtä kassalla, kuin kaikessa muussakin kirjoittamassasi.

"Vatasen rohkeus petti Ässien ja porilaisyleisön edessä" tässä on yhtä aikaa klassikko allekirjoitus, tahattoman komiikan finalistilause, naamapalmujen äiti ja jatkoajan historian luokattomin kirjoitettu ajatus, ei voi mitään.

Ryhdikkäästi Ässät rimpuili sarjassa parempaansa vastaan ja myös oli jotenkin odotettavissakin, että pata lopulta palaa vääjäämättömän edessä pohjaan, lienee aika luonnollinen reaktio, kävi vaan turhan kalliiksi Vataselle, joten tästä leiristä tulee väistämättä peukku alaspäin pelihuumorin pettämisestä, kun sarja muuten olisi ollut varsin mallikas ja tämäkin lienee aika luonnollinen reaktio.

Sarja on nyt kumminkin paketissa ja parempi jatkossa, joten eikun kohti seuraavaa etappia, hyvät lomat länsirannikolle.
 
Linkatkaa nyt joku Jyväskylästä tuon Heikkilän kuva tänne niin nähdään minkä näköinen vatipää noiden tekstien takana on. Itse veikkaan jotain finnipääteiniä.

Tosin tuon tässäkin ketjussa useampaan kertaan lainatun jutun kirjoittaja on muuan Tapani Linna eikä suinkaan Heikkilä. Jokainen kokeilkoon itse millaisia tuloksia Googlen kuvahaku antaa haulla tapani linna. Itseäni aihe ei niin paljoa kiinnosta, että vaivautuisin. Kuitenkin jos nyt toimittajaa aletaan nimittelemään, niin kohde kannattaa kuitenkin katsoa ensin oikein.
 

tallaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika naurettavaa lukea täällä Savinaisen jahdaneen Vatasta!

No eipä sitä ole kaiketi juuri kukaan väittänytkään? Vai onko? Jos on, niin väärässä on. Case closed.

Ottelusarja kääntyi lopulta JYPille selvin numeroin. Kaipa sitä pitää yllätyksenä pitää, vaikka en oikein osaakaan. Etukäteen ei vain tuntunut siltä, että Ässät voisi millään omalla vahvuudellaan haastaa JYPiä kunnolla (etenkin, koska Zabo). Siinä mielessä tämä sarja muistutti viime vuoden Ilves- sarjaa. Toivottavasti yhtäläisyydet jäävät siihen ja Vatanen palaa kehiin.

Olisiko Ässät voinut voittaa pelejä? Varmasti. Lopulta kuitenkin Ässät tuntuivat menevän koko ajan kaasu pohjassa ja urku auki siinä missä JYPillä tuntui olevan enemmän varaa nostaa ja laskea pelitempoaan vastustajan otteiden mukaan. Huolimatta monista sydämentykytyksistä sarjan aikana, JYP lopulta onnistui kontrolloimaan kaikkia pelejä, niin outoa kuin se onkin. Väliä ei tuntunut olevan, ollaanko tappiolla vai johdossa (tosin 3. erän takamatkatilannetta ei näkemään päästy). Siinä mielessä täytyy sanoa, että hyvin on onnistuttu.

Mitä jäi vielä hampaankoloon? No ne lukemattomat pikkuvirheet kahdessa jälkinnäisessä pelissä tietenkin. Tyytyväinen ei myöskään voi olla YV:n toimintaan sarjan aikana, jätkät pystyvät varmasti parempaan. Näissä molemmissa asioissa tosin myös Ässillä oli sanansa sanottavana, tietenkin. Ei siellä yv:tä kukaan yksinään tuhri.

Kiitokset ässäkannattajille hyvistä ketjuista! Hienoa toimintaa! Valitettavasti aina välillä tuolta otteluseurannan puolelta saapuu näitä turhakkeita kommentoimaan, mutta ei välitetä heistä.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
...Vatanen ei esittänyt mitään kuolevia joutsenia...

Vai pitäsiköhän tässä yhteydessä sanoa Joutsenlauluja? Luojan kiitos ei.

Ihme lätinää vaikka homma on selvä. Paria harmillista kohtaa lukuunottamatta neljäskin peli meni niinkuin aiemmatkin: Ässät yritti hyvin ja pelasivat omaa peliään, mutta JYPi oli sen kuuluisan potkun verran parempi. Ei tästä loppujen lopuksi sen kummepaa seliteltävää edes jäänyt.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tosin tuon tässäkin ketjussa useampaan kertaan lainatun jutun kirjoittaja on muuan Tapani Linna eikä suinkaan Heikkilä. Jokainen kokeilkoon itse millaisia tuloksia Googlen kuvahaku antaa haulla tapani linna. Itseäni aihe ei niin paljoa kiinnosta, että vaivautuisin. Kuitenkin jos nyt toimittajaa aletaan nimittelemään, niin kohde kannattaa kuitenkin katsoa ensin oikein.

Ainakin aiemmin siellä istuivat vierekkäin Linna ja Heikkilä, eli loppujen lopuksi on ihan sama kumpi tuon on kirjoittanut. Paskaa se on silti. Ja se, mitä minä Heikkilästä sanoin, ei johtunut vain tuosta yhdestä jutusta vaan koko tuotannosta ja siitä minkälainen ihminen hän on.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno sarja eikä 4-0 tee kunniaa vastustajalle.

Tässä kohtaa todella lämmin kädenpuristus kaikille porilaisille siitä asiallisesta keskustelusta mitä tässä ketjussa käytiin koko sarjan ajan. Tässä suhteessa tehtiin mielestäni pudotuspelihistoriaa: näinkin voidaan tällä palstalla keskustella. Tästä voitaisiin mielestäni me kaikki JYP- ja Ässät-leireissä ottaa mukaan seuraaville kausille.

Kiitos Pori, kiitos JYP!

Jupa

Taidanpa ensimmäisen kerran historiassa perua sanani Jatkoajalla. Käsittämätöntä tappionsekaista perseilyä ei yhdeltä, ei kahdelta, vaan lukuisilta Ässät-faneilta. Jep lukaisin tässä välissä sekä kaikki ottelun aikaiset kommentit, tämän ketjun kommentit ja viimeistä peliä koskettavat kommentit.

Näissä tilanteissa jep yhden puusilmillä varustetun JYP-kannattajan kommentit voidaan nähdä tilastollisena poikkeamana, mutta tämän keskustelun tason jälkeen ainoa lääke, jolla porilainen "kulttuuri" voi lätkän osalta kehittyä edes siedettävälle tasolle on, että jokainen fiksuksi kehumani porilainen tulee yksiselitteisesti alasampumaan näiden idioottien ala-arvoiset kommentit.

Käsittämätöntähän tässä on, että tänne saakka asiallinen ja hyvähenkinen keskusteluketju perseiltiin totaalisesti tällaisten totaaliluusereiden keskustelutason kautta.

Jupa
 
Viimeksi muokattu:

Nynoamous

Jäsen
Voittamisen kulttuuri kulkee vissiin sen kehityksen edellä.
Niin no joo, jos tuolle linjalle lähdetään, niin Jyp on viimeisen kolmen vuoden aikana lähtenyt tosipeleihin kolme kertaa piikkipaikalta ja tosiaan kerran palannut kotiin kannun kanssa. 33%. Joku jännempi kaveri voisi kutsua sitä myös häviämisen kulttuuriksi.
Onneksi ananas on hyvää.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Meillä on muuten NELJÄ mestaruutta jääkiekossa. Lisäksi meillä on Porirock -ilmiö (oikeastaan kaksikin erilaista sukupolvea) ja sitten onhan täälläkin raitistuneita juoppoja joihin kuuluu kyllä yksi olympiavoittajakin ...

Mestaruuksia, joista viimeisin YYA-sopimuksen ja Jason-maskien aikakaudelta sekä melusaastetta, jonka tuottaneen skenen kruununjalokivenä ulvoo ylivertainen Tero Vaara. Varmaan Jkylässä ollaan tämän edessä kateellista ja nöyrää. ;D
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
melusaastetta, jonka tuottaneen skenen kruununjalokivenä ulvoo ylivertainen Tero Vaara.
Ihan oikeasti, melusaasteesta ei voi yksikään Jyp-fani puhua. Jospa tulevaisuus toisi edes jonkinlaisia rajoituksia rumpujen käyttöön.

Toisaalta, unohdinkin jo että mitä muuta Jyväskylä on tuottanut kuin Matti Nykäsen? Mahtuu ehkä tavallaan kahteen kategoriaan, mutta vaikkei Tero Vaara olekaan hypännyt olympiakultaa niin onhan hänkin silti muusikkona pikkuisen eri luokkaa kuin Matti.

Hyvää yötä!
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Voe juma, tähän se taas meni. Vituttaa jo valmiiksi aloittaa kirjoittaminen, kun joku haluaa todennäköisesti tästäkin jotenkin provosoitua/provosoida.

Syyttävä sormi ennen kaikkea JYPin kanssakannattajille, siinä Vatasen tapauksessa ei edelleenkään ollut nähdäkseni mitään sen kummempaa kuin ensin taklaus, joita viljellään totta kai vastustajan parhaisiin pelaajiin, ja lopuksi huonoa tuuria Vatasen kannalta. Totta kai tekisi mieli sanoa, että ei ole ihan sattumaa viime kauden Ilves-ottelusarja mielessäin, mutta minusta Ässien pelaajat pelasivat juuri niin kuin pitääkin eli antoivat kropan puhua ja pyrkivät jakelemaan taklauksia & kuumentamaan vastustajan pelaajia. Kuten JYP teki ekassa ottelussa Uusitaloa vastaan. Myös Ässä-leirissä ei sitten nämä vastaukset näihin menneet aina ihan nappiin ("mua ei haittaa yhtään, että Vatanen loukkaantui" - ok, jos ei haitannut niin ei olisi tarvinnut sanoa, vittuako meitä kiinnostaa), osalta kannattajista - onneksi pieneltä osalta.

En nyt jaksa alkaa keskustelupalstan keijukais-omatunnoksi, joten menen vain sitten asiaan. Tärkeimmät tulikin sanottua tuossa otteluketjussa, joka suljettiin hetkeksi. Toistetaan vähän, ja keksitään ehkä jotain uuttakin.

Elieli, minusta tämä oli hieno ottelusarja! Ässät oli juuri niin kova kuin odotettiinkin, mutta meidän onneksemme JYP oli juuri hitusen verran parempi jokaisessa ottelussa - jos ei muussa, niin maalinteossa (vrt. 3. ottelu Jyväskylässä). Ässät eivät oikein löytäneet muurinmurtajaa JYPin maalisektorille, mutta heti kun saumaa annettiin niin iskivät kyllä kimppuun. Ja rehellisyyden nimissä on toki myönnettävä, että ei aina kyllä pomppinutkaan porilaisille, mutta sanoisin silti, että pomppuja tai ei, JYP olisi tämän silti vienyt (ja tämä on se "värilasi"-arvio tietysti). JYP ei voittanut huonoa joukkuetta, mutta kieltämättä oli vähän aistittavissa, että JYPin pelityyli jotenkin sopi Ässien vastaavaan ja siihen kun lisättiin monta muuta maustetta mukaan, niin lopputulos oli tämä. Olen siis samaa mieltä siitä, että Ässät olisi tällä pelillä voittanut monta muuta joukkuetta puolivälierissä (vaikka nämä ovat tällaisia toiveajattelutason juttuja, silti).

JYPin kannalta ilahduttavaa oli huomata, kuinka tuota Ahon jo niin monta kertaa peräänkuuluttamaa "tylyyttä" löytyi otteluiden lopussa. Mutta vieläkin ilahduttavampaa oli se, että jatkettiin runkosarjan tapaan kärsivällisesti omaa peliä, vaikka oltiin välillä tappioasemassakin ja kovan pyörityksen keskellä (tämän viimeisen ottelun eka erä, jota Ässät hallitsi selvästi), ja toiseksi, vaikka peli ei heti sujunut tai tuli huonompia vaiheita, ne eivät ennakoineet huonoja suorituksia koko pelin osalta. Peli ei toisin sanoen notkahtanut missään vaiheessa.

Huomasiko muuten kukaan, että Myllykoski pelasi hemmetin hyvän pelin JYP-maalilla? Tekisi mieli verrata Heleniukseen, mutta kaikki tietävät, mitä siitä tulisi... Tilastoja ja minä väitän vastaan. Eli en mene sille linjalle, ja sanon vain, että tämäniltaisen perusteella myös Myllykosken uskaltaa helposti pistää maalille vaativampaankin paikkaan.

Mielessä olisi vaikka mitä muuta sanottavaa, mutta muutakin tehtävää olisi. Kuten nukkuminen, mutta se on harvoin prioriteeteissa ensimmäisenä. Joten lopetan, ja kiitän vielä kerran asiallisista keskusteluista monien fiksujen porilaisfanien kanssa männä viikon aikana (tämän illan repeämisistä huolimatta)!
 
Viimeksi muokattu:

August

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Porilainen jääkiekkojoukkue sulaa keväällä yhtä pahasti kuin Ässien fanit ja lumi...JYP hoiti homman tyylipuhtaasti kotiin, ja unelma pikkuveljen kohtaamisesta finaaleissa elää edelleen..
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Porilainen jääkiekkojoukkue sulaa keväällä yhtä pahasti kuin Ässien fanit ja lumi...JYP hoiti homman tyylipuhtaasti kotiin, ja unelma pikkuveljen kohtaamisesta finaaleissa elää edelleen..

Pikkuveljen pitäisi vain ensin voittaa Blues, että pääsisi välieriin. Mutta muuten samaa mieltä, KalPan voittaminen finaaleissa olisi ehdottomasti hienoa.
 

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Keskisuomalaisen mielestä Ässien ja koko Porin kaupungin tarkoitus oli ilmeisesti teloa Vatanen sairaalakuntoon? Huikeaa ja totuudenmukaista, ei yhtään ennakko-oletuksin maustettua, journalismia.

JYPin pahin painajainen toteutui Porissa - Kiekko - Keskisuomalainen

"patapaitojen leirissä napsahti totaalisesti"
"Sami Vatanen teilatiin [sic] tylysti kahteen eri otteeseen"
"Ässien kanukkisentteri Stephen Dixon ajoi korkea maila edellä Vatasen päälle. JYP-pakin päälle luistellut Dixon sai tilanteesta ansaitun suihkukomennuksen"
"Vatanen palasi muun joukkueen mukana kaukaloon. Tämä suututti porilaisyleisön totaalisesti"
"kimpaantuneet patafanit usuttivat erän alussa huudoillaan omiaan iskemään Vatasen kimppuun, eivätkä Ässä-pelaajat kannattajiaan pettäneet."
"yleisö sai mitä halusi"

--

"Ottelun tuomareilta kolmannen erän alun tilanne meni täysin ohi, eikä Savinainen saanut tilanteesta jäähyä."

Taisi mennä myös toimittajalta aika pahasti ohi, kun kyseessä oli aivan normaali taistelutilanne kulmassa, jossa Savinainen oli vahvempi...
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Keskisuomalaisen mielestä Ässien ja koko Porin kaupungin tarkoitus oli ilmeisesti teloa Vatanen sairaalakuntoon? Huikeaa ja totuudenmukaista, ei yhtään ennakko-oletuksin maustettua, journalismia.
[...]
Taisi mennä myös toimittajalta aika pahasti ohi, kun kyseessä oli aivan normaali taistelutilanne kulmassa, jossa Savinainen oli vahvempi...

Niin meni ohi, mutta haluaisin kuitenkin huomauttaa, että tajuathan tämän olevan JYPille jo toinen kerta peräkkäin keväällä, kun joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja on loukkaantumassa playoffsien ollessa täydessä vauhdissa? Se nostattaa vitutuksen määrää, ja ihmismieli toimii siitä hassusti, että se syyllinen on pakko löytää - vaikka sellaista ei olisi tässä tapauksessa ainakaan tahallisessa vahingoittamistarkoituksessa, kuten minä sen ajattelen.

Pieni hiven ymmärrystä myös Jyväskylän suuntaan siis, eikös je? Ja toistan: minä en syytä Ässä-pelaajia Vatasen loukkaantumisesta. Toivon vain, että Vatanen ei loukannut itseään siten, että kevätkausi menee kokonaan ohitse jo toista kertaa peräkkäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös