TUTO Hockey 2012–2013

  • 341 964
  • 944

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Totta kai Tamille täysi tuki annetaan, mutta jos/kun Tamista päävalmentaja tulee niin täytyy toivoa, että toimistolta ja seuraorganisaatiosta löytyy vastuunkantajia keventämään Tamin seurajohdollisia hommia, jotta Tami pääsee keskittymään sataprosenttisesti valmentamiseen eikä hänen tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä tai kantaa huolta, että onko nyt hankittu riittävästi lihapiirakoita hallin kioskeihin jne.

Päävalmennus ja suuret linjat Tamille, käytännön arjen toteuttajia Tamin avuksi. Samalla myös Tamille viisautta luottaa hankkimiinsa työntekijöihin ja antaa heidän hoitaa omia toimialueitaan. Ja eiköhän sitä viisautta Tamillakin ole esim. burn-outin myötä kertynyt lisää tässä asiassa, siitä kertoo sekin, että valmennustiimiin on tulossa Tamin lisäksi kolme muutakin tekijää.

Vielä kun hommaisivat seuralle ensi kaudeksi jonkun suomen kielen taitoisen tiedottajan kirjoittamaan näitä "Kupittaalta kuuluu kummia"-artikkeleitaan. Tämän kauden heikkotasoinen äidinkielen hallinta, kirjoitusvirheet, kömpelöt lauserakenteet ja ajoittainen sekavuus eivät antaneet ammattimaista kuvaa. Organisaation tiedotushan on organisaation ikkuna ulkomaailmaan ja se määrittää osaltaan myös taustatoiminnan uskottavuuden. Ei tarvitse mikään Runeberg olla runoilemassa kunhan vain perustason kielenhuolto olisi hallussa.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Täysi tuki Tammiselle, vaikka hieman pelottaakin, kestääkö mies kaikki kannettavat asiat. Kova äijä Tami varmasti on penkin takana ja osaava aisapari, (Jyrkkiö, tuskin..?), jakamaan vastuuta, niin hyvä tulee.
Ehkäpä toimistolle palkataan apuvoimia myös, jotta Tami saa keskittyä enemmän valmennukseen.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
On se Aurinkoleijonakuningas sitkeä mies, ei voi muuta sanoa :D Sen verran on tullut Tammisen uraa seurattua jo ennen hänen Vaasan aikojaan, että tätä osasi kyllä odottaa. Odotin hänen tulevan jo Nissen tilalle, mutta ovela mies palkkasikin Makkosen pilaamaan TUTOn kauden totaalisesti, jotta voitaisiin osoittaa tarve valmennukselliselle vallankumoukselle - salaliitto hemmetti soikoon!-)

Varmasti ihan hieno momenttumi Tamillekin päättää se valmentajaura kotikaupungissaan, jossa miehelle riittää vielä kunnioitusta. Eiköhän TUTO ihan mukavaan lentoon lähde Tamin kera.

Ja loistava uutinen Mestikselle.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ilta-Sanomien mukaan Tamminen on teidän tuleva päävalmentaja. Onnea Turku ja Tuto jepjep...Siinähän odottelette sitten Suoraniemiä etc. kehäraakkeja joukkueeseenne!!!

No jopas on mielenkiintoinen kommentti tämä, aikamoisen pöljää raakkumista taas tällä kertaa arvon kotkalta. Jos/kun Tami ottaa valmennuspuolen ohjat käsiinsä, niin onhan se niin TUTO:lle kuin koko Mestikselle varsin jees homma.

Ei se tainnut pelkästään Tami olla joka teidän talouden sai perseelleen, kyllä siellä niitä tunareita riitti. Ja mitä tulee valmennukseen, niin varmaan muistat miten lähelle Liigaa Tami teidätkin ohjasi. Nähtäväksi jää kuka seuraavaksi moiseen kykenee. Toivon mukaan jo Räpsä tänä keväänä, mutta pahaa pelkään ettei pääse edes lähelle sitä kuuluisaa tolppaa.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tami aikoo siis tehdä kallunummiset, eli hän sai hallitukselta tehtäväkseen valita TUTOlle parhaan mahdollisen valmentajan ja päätyi valinnassa itseensä.

Tamin paluu valmentajaksi olisi hieno juttu. Turkulaiseen kiekkoyleisöön hän ainakin saanee liikettä jo pelkkien vastajännäreiden muodossakin. Mielenkiinto TUTOa kohtaan nousisi potenssiin 700 Tamin heiluessa vaihtoaitiossa ja kommentoidessaan (lue: haukkuessaan tuomareita ja milloin mitäkin) matseja lehdistötilaisuuksissa.

Ainoa asia mikä tässä yhtälössä epäilyttää on Tamin vetovoima pelaajien keskuudessa. Voin olla väärässä, mutta jostain on jäänyt sellainen mielikuva, että Kärppä- ja Sport-pestien jälkeen Tami on pelaajien silmissä valmentajana lähinnä jossain rasittavan ja vitsin välimaastossa. Kysymys siis kuuluu: Kuinka moni Mestis-tason huippupelaaja haluaa lähteä tuohon sirkukseen mukaan? Junioreista pelaamaan päässevät vain Tamin tuttujen pojat, joten mielenkiintoista nähdä millaisiä pelaajasopimuksia tulevien kuukausien aikana julkaistaan.

Joka tapauksessa täysi tuki Tamille, mikäli hän valmennusvastuun ottaa.
 

All Behind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ristipisto, viivelähtö & Turun Palloseura
Hienoa nähdä Tami jälleen penkin takana! Itseltäni täysi tuki tälle valinnalle.

Intohimoa ja valmentamisen paloa löytyy aivan varmasti roppakaupalla ja eiköhän Kupittaalla nähdä ensi kaudella Tamin legendaarinen pelitapa ''60-minuutin paine'', jonka avulla Tami johdatti Sportin aivan liigan porteille.

Kuten yllä mainittiin: hieno asia Mestikselle ja varsinkin turkulaiselle jääkiekolle. Toivottavasti Tamin unelma toteutuu ja mies nostaa TuTon SM-Liigaan.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onnea Turku ! Tami on hieno mies ja tuo taatusti valmentajan positiossa lisää väriä Mestikseen, ja sitähän me tarvitaan. Myös markkinamiehenä lyömätön, jota ilmeisesti on tähän saakka TuTossa tehnytkin ? Jos kuitenkin katsellaan mennyttä, niin Vaasan aikana Tami teki uroteon Sporan kanssa ja tolpasta se liiganousu jäi kiinni.. ainakin Vaasalaisten mielestä. Nyt sitten kun vertaa Törmäsen ja Räsäsen metodeja, niin en kyllä mistään hinnasta ottaisi Tamia enää valmennuspuuhiin. Vaikkakin Tami hieman on uudistanut tyyliään, niin kyllä se "vanhanliiton" metodein edelleen vetää.. Eli korvatulpat + Tamin sietokyky äärimmilleen.. ; )
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Onko muuten varainhankinta eli Höyry Häyrisen huutokauppa suoritettu jo?...:)

Ei vaan, kyllä Tami aina värinää tuo ja TuTo ei varmasti ole niin hengetön zombilauma, mitä tällä kaudella. Ekspertiisiä tulossa ja lujaa!
 
Viimeksi muokattu:

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kylläpä täällä väännetään skeidapalleroa Tammisesta. Osa puolesta osa vastaan. Minä toivotan ystäväni tervetulleeksi kaukalon laidalle taas. Vaasalaiset töppäsivät itse mahdollisuutensa. Tami yritti kaikkensa. Ei millään pahalla kotkapaidat, mutta näin se vain on. Eikö Spåra ollut aivan vekselivetoinen seura ja konkurssin partaalla jo ennen Tamia?
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Päivän Turun Sanomissa on mielnekiintoisia juttuja TUTOsta. Tietenkin Tammisesta ja että hän ei vahvista mutta ei kiistäkään sitä että hän olisi se uusi päävalmentaja. Hän lupaa vaan että maanantaina tullaan ulos kovalla arsenaalilla.

Samalla sivulla on juttua kolmesta Elitserieneissä pelaavasta Turkulasipelaajasta, jotka ovat harkinneet paluuta Turkuun. Yksi näistä on Timo Pärssinen joka sanoo että haluaa urallaan vetää TUTO-paidan päälle vielä. Pärssinen sanoo että on ehdottomasti TUTO-mies ja että on perheensä kanssa puhunut että jossain vaiheessa muuttavat vielä Turkuun. Ei ehkä vielä ensi kaudeksi, mutta Timo sanoo että on viime aikoina seurannut TUTOn edesottamuksia ja Kupittaalla on menty hyvin eteenpäin. Timon nykyinen seura Timrå pelaa tänä vuonna karsinnoissa ja hän sanoo että hän tekee ratkaisun missä pelaa ensi kaudella karsintasarjan jälkeen.

Voi siis hyvin olla että jos Timrå tippuu Allsvenskaniin niin Pärssinen pelaa jo syksyllä TUTO-paidassa. Timo! Tule kotiin!
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Pärssinen tosiaan haikaili takaisin Tuton paitaan. Tässähän olisi hieno hetki koota legendaarinen Pärssinen - Uusikartano - Virtanen ketju, edellisen kerran kolmikko teki tuhojaan TuTon paidassa kaudella 1996-1997.... Olisi se vaan niin siistiä.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Varmasti ihan hieno momenttumi Tamillekin päättää se valmentajaura kotikaupungissaan, jossa miehelle riittää vielä kunnioitusta. Eiköhän TUTO ihan mukavaan lentoon lähde Tamin kera.

Niinpä, joillain sitä tosiaan tuntuu riittävän. Sitten on kyllä aika paljon niitäkin, jotka ovat jo ajat sitten kyllästyneet säälittävään narsismiin ja jatkuvaan omien, tosi elämässä vaatimattomien, (valmentaja)meriittien esille tuomiseen. Saavutukset pelaajana on erikseen, mutta ei niitäkään ihan jokaisessa naistenlehden haastattelussa niin helvetisti kannattaisi mainostaa. Aika monessa paikassa on taakse jäänyt vain sauhuavat rauniot ja paljon poltettuja siltoja. Onnea vaan Tutolle, jos kiekkoleijona nro jotain vaihtoaitiossanne ensi kaudella todellakin voimakävelee.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Kylläpä täällä väännetään skeidapalleroa Tammisesta. Osa puolesta osa vastaan.

Eihän täällä ole kukaan muu kuin eräs kotka vääntänyt Tamista skeidapalleroa. Nähdäkseni jokainen muu tänne kirjoittanut on ollut asiasta joko tyytyväinen, tai sitten erittäin tyytyväinen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Aika monessa paikassa on taakse jäänyt vain sauhuavat rauniot ja paljon poltettuja siltoja. Onnea vaan Tutolle, jos kiekkoleijona nro jotain vaihtoaitiossanne ensi kaudella todellakin voimakävelee.

Jos ei niitä raunioita ja poltettuja siltoja syntynyt tälläkään kaudella kun Tami tuli TuTon osaomistajaksi ja varatoimitusjohtajaksi, niin miksi niitä sitten tulisi jos Tami vaihtaisi haalarihommiin? Toisin kuin usein aikaisemmin niin nyt on Tamilla kyse omista silloista, joita mies tuskin polttamaan lähtee.

Tällä kaudella TuTo syntyi uudestaan organisaationa. Seura ei enää tehnyt hidasta ja hiljaista kuolemaa kengännauhabudjetilla eikä yleisönä enää ollut vain me muutamat uskolliset ikifanit vaan yleisömäärä liki tuplaantui. Sponsorien määrä tuplaantui. Mediahuomion määrä moninkertaistui. Peli ja valmennuspuoli oli vähän nihkeää, mutta siitä huolimatta sarjasijoituskin koheni sarjajumbon paikalta kuudenneksi ja Kupittaalla koettiin puolivälierät, ei playoutit sarjapaikasta.

Kuten sanottua, Tamilla on nyt omat rahat ja oma omistus panoksena ja mies on tällä kaudella tehnyt kovasti töitä. Miksi siis tilanne muuttuisi radikaalisti jos Tami hyppäisi valmentajan penkin taakse?

Hieman tuntuu, että katkeruus ja jopa hienoinen kateus paistaa tässä asiassa. Valmentajameriiteistä voi halutessaan kättä vääntää, mutta tosiasia on, että Tami on divarista/Mestiksestä TuTon ja Kärpät jo kertaalleen liigaan vienyt, joten Tamilla jos kenellä on kokemusta siitä, mitä se liiganousu vaatii ja mitä se käytännössä tarkoittaa. Liigavalmentajien eliittiä Tami ei ehkä ole, mutta eipä ole moni varsinainen liigavalmentajakaan. Jos TuTo liigaan menisi joskus, niin katsotaan sitten valmentajakysymystä uudestaan, mutta Mestis-tasolla Tami on projektin vienyt kaksi kertaa tappiin asti ja kerran yhden tolppalaukauksen päähän, joten eiköhän mies vielä homman osaa.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Sitten on kyllä aika paljon niitäkin, jotka ovat jo ajat sitten kyllästyneet säälittävään narsismiin ja jatkuvaan omien, tosi elämässä vaatimattomien, (valmentaja)meriittien esille tuomiseen.

Joopa joo. Tuota nyt kuulee, ja tulee kuulemaan jatkossakin, enemmän kuin tarpeeksi sieltä Palloseuran suunnasta. Anyways, mieluummin Tami kuin kymmenen nakkipiirakkajutuilla pullistelevaa pekkavirtaa.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jos ei niitä raunioita ja poltettuja siltoja syntynyt tälläkään kaudella kun Tami tuli TuTon osaomistajaksi ja varatoimitusjohtajaksi, niin miksi niitä sitten tulisi jos Tami vaihtaisi haalarihommiin?

Niinpä, sitä voidaan ihmetellä sitten parin vuoden päästä, kun Tuto ei noussutkaan liigaan ja seura on konkurssin partaalla.

Hieman tuntuu, että katkeruus ja jopa hienoinen kateus paistaa tässä asiassa. Valmentajameriiteistä voi halutessaan kättä vääntää, mutta tosiasia on, että Tami on divarista/Mestiksestä TuTon ja Kärpät jo kertaalleen liigaan vienyt, joten Tamilla jos kenellä on kokemusta siitä, mitä se liiganousu vaatii ja mitä se käytännössä tarkoittaa.

Ehkä nyt menen vähän helppoon, mutta mikä vitun katkeruus ja kateus? Miksi Palloseuran kannattajien ja seuran ylipäätään pitäisi olla millään tavalla katkeria saati kateellisia kenellekään Suomessa, puhumattakaan Turusta, vaikka nyt ollaan monta vuotta kontattutkin? Palloseura on kuitenkin pitkäikäinen ja perinteikäs ja ennen kaikkea menestyksekäs seura. Aika monta viiriä siellä hallin katossa kuitenki roikkuu. Menestys on kuitenkin kokonaisuudessaan ollut ihan kohtuullista viimisen kahdenkymmenenviiden vuoden aikana, vaikka se turkulaista demaria kuinka vituttaakin.

Tami olis nyt se viiminen henkilö, ketä Palloseura kaipais. Olen jo monta vuotta sanonut kaikille vähänkään lajia seuraaville kavereilleni lopettevani Palloseuran pelien seuraamisen välittömästi siinä vaiheessa kun J. Tamminen liittyy organisaatioon millään tavalla.

Ainoana meriittinä voi ehkä pitää Tuton nostamisen liigaan, mutta onko siitäkin jo sata vuotta tai jotain? Toisekseen joku marjatyrnikin olis nostanut Kärppien sen jengin liigaan, sillon ku egoisti ryssi senkin sauman just Tutoa vastaan.

Vituttaa tollaset ihme pullistelijat, joiden ego on suurempi kun ne todelliset teot.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Reverent. Kenen ego tässä nyt on iso? Katso peiliin.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Jokin TuTon mittakaavassa iso fisu tiettävästi ollut hakusessa koutsiksi, maanantaina näkyy nappasiko kala. Muusta valmennusryhmästä en sano mitn, ihmettelen vaan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Niinpä, sitä voidaan ihmetellä sitten parin vuoden päästä, kun Tuto ei noussutkaan liigaan ja seura on konkurssin partaalla.

Millä tavalla mahdollinen konkurssiuhka parin kauden kuluttua olisi huonompi vaihtoehto kuin se, että TuTossa olisi jatkettu Paksalin kanssa seuran hidasta kuolemaa kengännauhabudjetilla, junnuilla ja yhä lisääntyvällä määrällä seuran ulkopuolisilla pelaajilla? TuTo olisi mennyt nurin tai muuttunut farmiksi jos vanha malli olisi jatkunut. Jos menee Tamin kanssa seura nurin, niin sitten se menee, mutta ainakin se menee nurin itsenäisenä seurana. Sitä paitsi jos TuTo menee konkkaan, niin Tamminenhan siinä omia rahojaan menettää - eiköhän tämä hillitse Tamin kovimpia haluja mennä yli budjetin.

Ehkä nyt menen vähän helppoon, mutta mikä vitun katkeruus ja kateus? Miksi Palloseuran kannattajien ja seuran ylipäätään pitäisi olla millään tavalla katkeria saati kateellisia kenellekään Suomessa, puhumattakaan Turusta, vaikka nyt ollaan monta vuotta kontattutkin? Palloseura on kuitenkin pitkäikäinen ja perinteikäs ja ennen kaikkea menestyksekäs seura. Aika monta viiriä siellä hallin katossa kuitenki roikkuu.

En tarkoita nyt liigamenestystä tai mitaleita vaan muita asioita. Turku on ollut pitkään ja on edelleenkin Tepsin temmellyskenttä ja siitä on pitänyt mm. "oma" sanomalehti Turun Sanomat mukavasti huolen (onhan kummankin yhtiön taustalla samoja veljeksiä). TuTo on ollut välillä lähes mediapaitsiossa ja laskusuuntaisena, hiipumassa kohti sitä tilannetta, että seura saa kautensa läpi vain TPS-junnuilla ja yhteistyösopimuksilla. Nyt tilanne on muuttunut siihen suuntaan, että Tami kerää mediahuomiota ja jos Tami TuTon valmentajaksi lähtee, niin hän on kaupungin kahdesta kiekkopäävalmentajasta se, joka on kiinnostavampi, aktiivisempi ja persoonallisempi kiekkovaikuttaja. Pidit siitä tai et, niin Tami kerää helkkaristi huomiota ja houkuttaa yrityksiä ynnä muita sponsoreita. Turussa se tarkoittaa sitä, että syntyy aidompi kilpailutilanne myös tukijoista eikä TuTon tarvitse tyytyä mihinkään Hesburgerin etukuponkeihin.

Ja kyllähän sekin liigaseuroja (ei vain Tepsiä) pännii ja aiheuttaa katkeruutta, että Mestiksessä on itsenäisiä seuroja jotka eivät olekaan liigaseuroille alisteisia laina/yhteistyö/farmisopimusseuroja. Ehtihän Virtakin jo aidosti hämmästelemään, että tiettyjen Mestis-seurojen pelaajien suurin fantasia ei olekaan tulla parin pelin ajaksi liigaan korvikkeeksi ja palata sitten takaisin sinne mistä tulivatkin.

Menestys on kuitenkin kokonaisuudessaan ollut ihan kohtuullista viimisen kahdenkymmenenviiden vuoden aikana, vaikka se turkulaista demaria kuinka vituttaakin.

Minua ei Tepsin menestys itsessään vituta, mutta en näe Tepsin menestystä synonyymina millekään "turkulaiselle kiekkoilulle", jonka varjolla muiden seurojen pitäisi toimintaansa rakentaa. TPS pääsi onnekkaastikin SM-liigan kärkikahinoihin kun TuTon SM-sarjapelaajien tähdet siirtyivät Tepsiin 1975-1976 ja toivat seuralle SM-kultaa. Tämän jälkeen TPS on tietysti ollut pitkään ainoa liigaseura, mutta ei sitä ole kiveen kirjoitettu, että TPS olisi aina ainoa liigaseura tai ainoa vaihtoehto "turkulaiselle kiekkoilulle".

Minua on moneksi kutsuttu, mutta demariksi sentään harvemmin. Kysäisepä vaikkapa TuTo-palstaveljeltäni eli Kaukalon Laidalla -nimimerkiltä kantaa siitä, olenko minä hänen mielestään demari.

Tami olis nyt se viiminen henkilö, ketä Palloseura kaipais. Olen jo monta vuotta sanonut kaikille vähänkään lajia seuraaville kavereilleni lopettevani Palloseuran pelien seuraamisen välittömästi siinä vaiheessa kun J. Tamminen liittyy organisaatioon millään tavalla.

Jos tämä joskus toteutuu, niin odotan sinun pitävän sanastasi kiinni. Ilmeisesti pidit myös vuosina 1985-1988 tauon Tepsin otteluista kun Tami oli seuran päävalmentaja?

Ainoana meriittinä voi ehkä pitää Tuton nostamisen liigaan, mutta onko siitäkin jo sata vuotta tai jotain? Toisekseen joku marjatyrnikin olis nostanut Kärppien sen jengin liigaan, sillon ku egoisti ryssi senkin sauman just Tutoa vastaan.

Joo, sata vuotta on vähintään. Ja toki Suomikin olisi voittanut aikoinaan MM-kultaa kuusi kertaa putkeen jos päävalmentajana olisi ollut joku marjatyrni eikä mikään Aravirta, Summanen tai Westerlund. Helppo se on tuollaisia katteettomia väitteitä esittää, ei niillä mitään pohjaa ole.

Vituttaa tollaset ihme pullistelijat, joiden ego on suurempi kun ne todelliset teot.

Sittenpähän vituttaa, se on sinun ongelmasi. Sehän on juuri sitä katkeruutta, jota kerroit ettei sinulla ole. Et sinä muuten Tamiin ja tähän asiaan näin reagoisi, ellei Tami herättäisi vahvoja reaktioita. Tuskin olisit kommentoinut ollenkaan, jos TuTon valmentajaksi olisi tulossa joku uusi karimakkonen.

Suomessahan ei ole sallittua olla vahva persoona joka osaa pyörittää mediapeliä, paisuttaa juttuja tietoisesti ja kertoa ns. "kalajuttuja" niin, että ne saavat nostetta aikaan. Ei, pitäisi olla kiekkojargonia fläppitaululta solkottava sakkepietilä, ylikorostetun yliasiallinen taktiikka-analysoija tai sitten Raipe-tyyppinen "emmää tiärä"-kiekkovaikuttaja, jolta saa vastaukset kiskoa hohtimilla ja ne ovat tyyliä "pelataan vaan omaa peliä".

Yritysvalmentajana ja sponsorien kerääjänä Tami on huomattavan menestynyt, piti hänen persoonastaan tai ei. Tai ehkä juuri siksi. Mitä valmentajameriitteihin tulee, niin niihin todellisiin tekoihin kuuluu kuitenkin kahden eri MM-tason maajoukkueen päävalmennus ja edelleen ne kaksi liiganousua, joita ei Tamin meriiteistä pois saada vaikka miten niitä vähättelisi.

Nyt on kuitenkin puhe Mestis-joukkueelle sopivasta valmentajasta, ei liigavalmentajasta, KHL-valmentajasta, maajoukkuevalmentajasta tai muustakaan. Mestis-joukkueen valmentamisessa Tamin saldona on kaksi liiganousua ja yksi tolppalaukauksen päähän jäänyt nousuyritys. Kenellä Mestis-valmentajalla on vastaavat meriitit? Kerropa se.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Maanantaina julkaistaan siis ilmeisesti päävalmentaja, kakkosvalmentaja, kuntovalmentaja ja maalivahtivalmentaja. Näinköhän samalla viikolla kerrotaan myös A-junnujen uusi valmentaja. Pelaajasoppareita ainakin uusien nimien kohdalta kerrottaneen vasta sitten, kun heidän osaltaan on pelit tältä kaudelta pelattu.
Tässähän olisi hieno hetki koota legendaarinen Pärssinen - Uusikartano - Virtanen ketju...
Kaksi kolmesta lienee "vaarassa" toteutua.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Koko teksti
Kiitos punnitusta palautteestasi. Olen kuitenkin edelleen aika paljon eri mieltä monissa asioissa. Otan nyt kantaa vaan sun muutamiin näkemyksiis, kaikkiin ei virta riitä (sanaleikki, huomasitko? buhahaa!)

Tamin hankkima mediahuomio kiinnostaa pääsääntöisesti niitä, joita itse peli ei kiinosta hevonvittuakaan eivätkä tajua lajista mitään. "Mennään katton sitä Tamia, kun se on niin vahva persoona ja se puhuu niin viisaita". Mikäs siinä, any publicity is good publicity, vrt. Johanna Tukiainen, Jarkko Ruutu.

Hienoa, jos toverit saavat aikaan kilpailua sponsorimarkkinoilla, senhän vaan pitäis kannustaa ylivertaista ja koulukiusaajan maineessa olevaa isoa ja pahaa Palloseuraa parempiin suorituksiin.

Ja pelkästä onnestahan se olikin kiinni, että Upi, Pappa, yms. päättivätkin siirtyä Palloseuran riveihin 1975. En ole aiheeseen sen paremmin perehtynyt, mutta kuinka lähellä mahto olla se vaihtoehto, että Palloseuran huippujätkät oliskin silloin siirtynyt Tovereihin? Jokusen sen aikaisen kiekkoilijan kanssa olen joskus jutellutkin, eikä kertaakaan tämä toinen vaihtoehto ole tullut esille. Tuuria.. niinpä.

Juuri tuolloin 85-88 antipatiani runkkua kohtaan alkoi kasvaa. Toki silloin olin vielä mistään mitään tajuamaton nuori poika enkä alkuvuosina vielä tajunnut nuijan avuttomuutta valmentajana, mutta viimeistään silloin, kun Palloseura jäi ensimmäistä kertaa kohtuullisella jengillä herran johdolla pleijareiden ulkopuolella, silmäni avautuivat. (Olen myös joskus nuorena hölmönä poikana äänestänyt Ilkka Kanervaa, shame on me!, tästä en halua kuulla yhtään kuittia, jokaisella meillä on omat synkät hetkemme) Jälkeenpäin asiasta kysyttäessä kiekkoleijona nro jotain kehtasi vielä ottaa kunniaa seuraavan vuoden mestaruudesta väittämällä koonnensa mestarijoukkuen rungon! Vittu, mitä paskaa! Mikä siinä mahto olla, että kuitenkaan hänen johdolla se mestaruus ei silloin ollut eikä sen jälkeenkään ole ollut lähelläkään?

Surkimuksen suhteellisuudentajusta ja megalomaniasta kertoo paljon myös se, että Sportin katkeran nousukarsintatappion jälkeenkin herralla oli kuulemma pöytä täynnä tarjouksia "maailmanluokan organisaatioilta", joista julkisuuteen kuitenkin tulivat vain ruotsalainen divarijengi Björklöven ja Suomesta KooKoo. Sitä en tiedä, olisko julkisuudelta piiloon jäänyt esim. Detroit Red Wingsin tarjous. Äijän sairaan julkisuudenkipeyden tuntien valistunut arvaukseni kuitenkin on, että ei jäänyt.

I rest my case.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös