Otteluseurantaketju SM-liiga ti 10.1.2011

Epäselvä tilanne, Puhelimeen.. ainakin Blues maalivahti tais teloa kätensä

EDIT: Maaali! Tasan 2-2 ja Blues maalivahti loukkantu

Pellinenn vanhanaikasella

BlackWolf

In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Vitun vittu, sen kerran kun mä laitan rahaa likoon vastustajalle niin noi velliperseet herää pelaamaan ja oikeesti yrittää voittaa.

Leon

HPK, Stars, Panthers
Huomio! Jinxaan, lepo! Kerho vie tän matsin varsinaisella peliajalla. On vain ajan kysymys, milloin voittomaali tulee.

spaceman

JYP, #26, #15, #11, #45
Louhivaarakin osuu?! Nyt on kyllä kaikki taivaankappaleet jonossa.

Ja uskollinen lahtelaisyleisö lampsii jo parkkipaikalle.

jaaha, Ilvksellä jäähy.. vaikkaaikasmemin ei tässä erässä ole vihelletty mitään.. pitääkö loukkantumista tasotella??

alcoholic

Ässät
Nyt on Ipalla suuret mahdollisuudet voittoon, koska Volden ei ole mikään kovin kaksinen molari. Vetoja vaan heti kun on paikka, niin kyllä sinne aina 1 helppo uppoaa.

BlackWolf

Eikö tule Kolehmaiselle jäähyä tuosta kopautuksesta veskaan?
Tän täyty olla joku vitsi. Siellä on hei Favve vislaamassa, tämä moninkertainen kultainen pilli on tunnettu kolmannen erän jäähyistään... eiku.

Dev

HIFK
Se on Bomanilla ja kumppaneilla näköjään pitkävedossa tänään 1 Turun pelin kohdalla. Jäänyt aika monta TPS:n koukkua ja kamppia huomaamatta, mutta IFK:n koukut ja kampit ei näytä jäävän ollenkaan huomioimatta.

Kaukosäädin

Ilves 365 ja Real Madrid
Blues pelasi 49 minuuttia ilman maalivahtia. Kun Ilves oli tullut 2-0 lukemista 2-2 tasoihin laittoi Blues maalivahdin maaliin.