Otteluseuranta välierät U20-4.1.2012

• 333 803
  • 1 400
Mikkelin Kittaajat
Käsittämätöntä tuo ykköskentän pelaaminen noiden vaihtojen suhteen. Pakko käydä vähintään kerran hyökkäämässä joka vaihdossa, vaikka oltaisiin minuutti omassa päässä. Ei ihme, jos on kaverit puhki.

Aunt Wang

Brommapojkarna, John Eichel
Paljon mielummin katselen Raipea penkin takana, kun jotain Jukka Jalosia ja Petri Matikaisia, jotka paskovat housuunsa aina kovan paikan tullen.

HIFK
Suomalaiset on kyllä huikean paljon ruotsalaisten perässä henkilökohtaisessa taitotasossa ja luistelussa. Hyvä onni ja erinomainen maalivahtipeli saattaa kuitenkin tällä kertaa riittää voittoon.
Ensimmäinen löytyi. Eikö suomalaiset olleet aina monia vuosia niitä jotka hakkaa päätä vastustajan maalivahtiin ja laukovat ottelussa kolme kertaa enemmän kuin vastustaja ja silti häviävät. Ruotsi vetelee kaikkialta ja luottaa saavansa reboundeista maalit.

Kerrankin näin päin ottelu. Toinen hallitsee ja me tehdään maalit.

Infernal

TPS
Toi ykkösketju olis paljon parempi, jos MiGranlundin ja Pulkkisen kanssa pelaisi joku joka edes joskus voittaisi kaksinkamppailun.

Tukka

JYP, Maajoukkue
Loistava pelaaminen Armialta, rauhallisesti heti veto eikä mitää veivejä tuoho tarviikkaa!

Mutta turnauksen jälkeen, kävi miten kävi, ihmettelen jos Ilves-valmennus ei laita Aittokalliota maaliin, jätkällä on niin kova flow päällä että pelkästään maalivahti voi voittaa joukkueelle otteluita. Loistavaa pelaamista myös tänään Suomen maalilla.

EDIT: ja siis loppukauden ykköseksi.

KuKKaKeppi

KYRöskosken PÄrske
Tuo Armia on kyllä niin huono, että se pitäisi karkottaa maasta!
Taas teki tuurilla maalin, joten älkäähän innostuko.

No toivottavasti Suomi voittaa Armiasta huolimatta. :)

Ötökkä

KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Kiitos funkadelikk ja malaco!

Ihme angstausta täällä taas. Nyt sanotaan, että Suomi ei voittais jos ois paras 7:stä, kun Ruotsilla on enemmän kuteja. Jos Suomella on jossain pelissä enemmän laukauksia, niin sehän johtuu siitä että Suomi on vaan paska eikä osaa viimeistellä ja laukoo tyhmistä paikoista.

Ihanaa tämä suomalainen positiivisuus <3

RDivis

Miksi Juha Taivainen ei voi selostaa näitä Suomen pelejä. Ainakin Venäjä-Tsekki pelin kosteesta päätellen selostaa lätkää(kin) todella mielyttävästi.

Touho

HIFK, Suomi, Minnesota
Mä diggaan Ville Pokasta! On jäänyt palstaviesteillään Pulkkisen ja Armian pimentoon, vaikka peliesitykset ovat olleet noin hyviä nuorelle pelaajalle. Osaa pelata rauhallisesti ja avaukset löytävät takuuvarmasti omat pelaajat. Pokka osaa rauhoittaa peliä ja menee varmasti korkealla ensi kesän varaustilaisuudessa.

Suomen ykköspuolustaja ensi kevään U18 kisoissa ellei Määttä ole mukana.

Leijonat, Jokerit
tokan erä karvalakkianalyysi

Kyllä voitto on vielä kaukana, vaikka valo näkyy jo tunnelin päässä.

Ekan erän lopussa, pelattiin hitaasti, hallittiin kiekkoa karvaajien väsyessä ja saatiin maali.

Tokassa erässä mentiin taas Raipen peruspelitavalla, eli nopeasti, mutta tarpeen tullen ei lähdetty puskemaan mahdottomiin sumppuihin. Ruotsikin nopeutti peliään, eli nyt tämä on sitä kuuluisaa flipperikiekkoa, päästä päähän ja sen pelin vie yleensä joukkue, joka on taitavampi maalinteossa. Yllättäen Suomi handlaa sen paremmin tällä hetkellä, mutta vielä on matkaa. Ei uskalla ilman alkoholia katsoa -> jääkaapille.

Niksi

Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?

JHag

HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Toivottavasti Mikke läväyttää kolmannen erän alkuun maalin. Mies on ollut tänään yhdessä veljensä kanssa suhteellisen heikkoja. Pulkkinen on pitänyt ton vitjan mainetta tänään yllä.

Mun silmiini Markuksella ei ole kulkenut. Mikke on tehnyt hänelle 2 hyvää mestaa ja kuten Keklu hyvin pointtasi: Mikkekin tekee raakaa duunia myös kiekottomana. Suomen kannalta on äärettömän hyvä juttu, että ratkaisukykyä löytyy ympäri joukkuetta. Jos joukkueen pakisto olisi hyökkääjien tasoa, tässä vedettäisiin turnauksen loppuun Maamme-laulu.

Gags

Charlestown Chiefs
Jäitä hattuun nyt, matka on vielä pitkä. Muistakaa että Ruotsi nousi kolmannessa erässä 0-3 tappioasemasta voittoon Venäjää vastaan. Ei tämä vielä ohi ole, mutta kyllähän Suomi nyt pääsee kuskin paikalle. Kunhan vain kasetti kestäisi ja yyveellä saisivat vielä maalin tai pari tehtyä.

Iker

HIFK
Naama punoittaa ja kynnet on kaluttu läpi, tätä on välieräkiekko näissä kekkereissä ja vielä Ruotsia vastaan.

Jumalauta että mä nautin tästä tilanteesta, mutta piinaava 3. erä vielä jäljellä. Nyt vaan virheet minimiin ja saatanan tarkkaan loppuun asti. Hakanpäältä pahimmat virheet pois ja Aittokalliolta reboundit vähän väjemmille vesille niin voisi hieman helpommin hengittää. Toiminut toki näinkin mutta kuitenkin, välillä vähän pelottavan näköistä.

Turnauksen suurimmat sylkykupit pahimmillaan kuten tiedetään olleet täällä Pulkkinen ja Armia. Matseja kun katsoo, voi vaan kysyä että miksihän vitussa. No, onhan toisaalta Litti ja Hyypiäkin olleet vuosikausia aikanaan samanlaisen pilkan asemassa futiksen puolella, eli vaatimustaso vaan on kotisohvalla aika saatanan kova lajista toiseen.. Jatkuvasti ei kulje kenelläkään mutta eiköhän noilla otteilla nuoret liigassa jo taitonsa osoittaneet junnut paikkansa jengissä ansaitse. No, vantaalaisella Pulkkisella toki tuo stadilaisuusnäkökulma hieman sokaisee ylimielisiä helsinkiläisiä eli toisaalta taidan olla tästä syystä olla jäävi kehumaan hänen peliään...

Saatana nyt voitto kotiin ja loppuotteluun, eli ei muuta kun hallilla ne kaljahanat hiljalleen kiinni ja kiekko jäähän!

MustatKortit

Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Täytyy vain ihmetellä, että koko jatkis-historiani ajan jengi on täällä kaivannut Leijoniin sniperia ja valitellut maalinteon vaikeutta.

Sitten kun sellainen löytyy, niin osalle on liian kova pala, ettei kyseessä ole keskinkertaiset kädet omaava rikuhahl joka puurtaa joka vaihdossa tunnollisesti joukkueen eteen.. WTF did u expect?!

Armialla nyt USA+Ruotsi-pelit = 3 maalia (Kanada-pelissä joukkue oli kollektiivisesti paska).. Ehkä joku tulee kohta kertomaan, miten menneet tuurilla ja pompuista!