Anaheim Ducks 2011-2012

  • 472 577
  • 891

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
4-1 voitto Montrealista viime yönä, mutta ei riittänyt pelastamaan Carlylen työpaikkaa. Carlylelle potkut ja tilalle aiemmin viikolla Washingtonista potkut saanut Bruce Boudreau.

Lähteenä Bob McKenzie.
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Vihdoin Carlyle erotettiin, tilalle Capseista potkittu Boudreau! Aika mielenkiintoista valmentajarulettia, en nyt tiedä saiko Ducks nyt parempaa valmentajaa, mutta hyvä että viimein jotain isompia muutoksia tapahtui. (Lähde nhl.com) Lisäksi viime yönä tuli viimen voitto kotona Sakun entisestä joukkeesta.

E: Hidas
 

mchi

Jäsen
Huhhuijaa, aikamoinen pamaus. Kyllähän Carlylen potkuja tässä ollaan odoteltu, mutta täytyy sanoa, että en kyllä Boudreauta osannut odottaa.

Varovaisen positiivisin mielin ainakin itse olen, sillä kyllähän BB hyvä valmentaja on kaikesta viime aikaisesta huolimatta, Capseissa nyt vaan tuli tankki tyhjäksi. Eiköhän Caps-ajalta tarttunut aika paljon kokemuksia ja oppia mukaan, joten luulisi, että BB on nyt taas asteen verran parempi itsekin valmentajana.

Ainakin vihdoin penkin takana on joku, joka uskaltaa potkia eräitä persauksille, joten toivotaan, että tulostakin alkaa tulla ennen kuin on liian myöhäistä.

Ja Teemusta samaa mieltä, en usko että on kiinnostunut siirtoon cup contenderiin. Eiköhän tuo halua lopettaa uransa Duckeissa, kävi miten kävi. Varsinkin kun se sormus jo löytyy taskusta. Koivu on sitten toinen tapaus, hänellä ei samalla lailla ole siteitä Ducksiin, eikä pelivuosiakaan enää kovin paljoa ole jäljellä, joten Sakua voisi siirto kiinnostaakin.
 

janóz

Jäsen
Ja miksi juuri Boudreau!?! Jos hän ei saanut Washingtonin tähtiä menestymään niin miten se onnistuu Anaheimissakaan. Enpä usko, että tästä liikkeestä oli mitään haittaa, mutta ei varmaan hyötyäkään. Noh, voitto tuli viime yöltä joten tempassaan tähän nyt sellainen kunnon voittoputki, jolla ollaan edes jonkin matkan päässä viivasta.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Kirosanoja tuskin säästellään Ducks-kopissa jatkossa, jos peli ei ala menemään uomiinsa ;)

Duck-päättäjät katsoivat ilmeisesti Tyllerön voitettujen otteluiden määrää ja tekivät nopean muuvin. Vähän sixtififti fiilis, mutta saattaa olla hyvä juttu ankoille juuri nyt.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Melko varma olen että Boudreau onnistuu loistavana runkosarjavalmentajana johdattamaan Ducksin playoffeihin, mutta siitä eteenpäin kaikki on auki. Ei tarvitse olla ennustaja eikä toimitusjohtaja, jos veikkaa että ensi kesänä Anaheimissa tapahtuu pelaajistossa isoja muutoksia.

Boudreau on tähän väliin hyvä valinta Murraylta, kuinka pitkä miehen sopimus mahtaa olla?
 

Ferris

Jäsen
Ja miksi juuri Boudreau!?! Jos hän ei saanut Washingtonin tähtiä menestymään niin miten se onnistuu Anaheimissakaan. Enpä usko, että tästä liikkeestä oli mitään haittaa, mutta ei varmaan hyötyäkään. Noh, voitto tuli viime yöltä joten tempassaan tähän nyt sellainen kunnon voittoputki, jolla ollaan edes jonkin matkan päässä viivasta.

Kiitos päivän ensimmäisistä nauruista. Kannattaa pikkasen tsekata BB:n aikakautta Capseissa ennen kuin lähtee moisia kirjoittelemaan... toki Stanleytä ei tullut, mutta muuta menestystä kyllä.

Jos et satu tietämään/muistamaan niin BB otti aikanaan Capsit johtoonsa tilanteessa, jossa seura oli näihin aikoihin liigan viimeisenä ja nosti sitten pudotuspeleihin! Se on totta että tällä kaudella ei homma toiminut, mutta tausta lienee sama kuin teillä Carlylen kanssa: naama alkoi kyllästyttää pelaajistoa monen vuoden katselun jälkeen.

Väitän että BB on Anaheimin tämän hetkisessä tilanteessa PARAS vapaana oleva koutsi hoitamaan Ankat pudotuspeleihin. Nimenomaan sen takia, että kaveri on runkosarjahokissa ollut liigan menestyksekkäin koutsi koko NHL:ssä. Tuskin teidän seurajohdolla on tällä hetkellä muuta tavoitetta kuin että saataisiin jengi edes pudotuspeleihin ja siihen projektiin BB on loistava hankinta. Pudotuspeleissä on kaikki sitten mahdollista.

Kannattaa muistaa BB:n taustoista sen verran, että mieshän valmensi AHL:ssa Manchesteriä nelisen vuotta samaan tyyliin kuin Capseja (runkosarjassa loistava, seinä tuli vastaan pudotuspeleissä aikaisin). Kings antoi sitten kenkää ja BB siirtyi Hersheyhyn Capsien alaisuuteen ja katos mitä tapahtui. Heti ekalla kaudella AHL:n mestaruus ja tokalla kaudella finaalipaikka. Nyt Capseissa on harjoiteltu nelisen kautta NHL:n runkosarjan saloja ja nyt muutto uuteen joukkueeseen -> Stanley Cup tiedossa?

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä palaako BB hyökkäysvoittoiseen taktiikkaan Anaheimin penkin takana samaan tapaan kuin ensimmäisinä Caps-vuosina. Pelaajamateriaali antaisi siihen ainakin mahdollisuuden.

Boudreau on loistava valinta Anaheimin penkin taa. Nyt vaan teinä alkaisin jännittää, että raahaako BB mukaansa Caps-aikaisen kakkoskoutsinsa Bob Woodsin, joka vastasi puolustuspelaamisen ja AV:n organisoinnista. Teinä toivoisin ettei Woods seuraa BB:n perässä...
 
Viimeksi muokattu:

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Hieno homma, että Carlyle sai lähteä, mutta hieman kaksijakoiset fiilikset on Boudreausta (lähinnä viime kauden HBO 24/7 perusteella). Nuoria pelaajia Boudreau on Capseissa ainakin pystynyt kehittämään hyvin, joten siinä positiivinen juttu tästä siirrosta. Tosin niin pahasti Ducks on jäljessä playoff-viivasta, että mahdollisesti siirto tapahtui liian myöhään tätä kautta ajatellen. Eiköhän tämä saa pelaajat ainakin hereille, saapa nähdä millaiseksi pelitapa muodostuu ja vieläkö 3&4-ketjut pelaa dump and chasea?!

Mielummin tämä koutsinvaihto jokatapauksessa kuin esimerkiksi Ryanin treidaus, joka viime päivinä pyörinyt paljon huhuissa. Taisipa GM Murray pelastaa oman työpaikkansa ainakin tällä muutoksella toistaiseksi, kun vihdoinkin jotain muutosta. Itse olen sitä mieltä, että Murray saisi mennä kanssa, tosin kesken kauden aika mahdoton tehtävä. Apuvalmentajat Farrish ja Foligno saivat myös lähteä Carlylen mukana ja toiseksi apuvalmentajaksi nousee Syracusen 2-koutsi Brad Lauer. Toinen apuvalmentaja nimetään lähipäivinä. Lisää juttua siirrosta.

EDIT: Ferris siinä kertoikin lisää Boudreausta Capsien peräsimessä, kiitokset täältä.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Pääasia, että joukkue teki vihdoinkin jotain ja koko valmennus sai monoa. Boudreausta en nyt pahemmin tiedä, toivottavasti onnistuu ja lämmittää mieltä se että on saanut nuorista pelaajista paljon irti. Ducksin kokoonpanossahan näitä nuoria riittää.

Tähän nyt vaan jokin pidempi voittoputki, niin alkaisi taas toivo elämään.

Ja Ferrikselle, kakkoskoutsiksi taisi tulla Syracuse Crunchista Brad Lauer.
 

janóz

Jäsen
Kiitos päivän ensimmäisistä nauruista. Kannattaa pikkasen tsekata BB:n aikakautta Capseissa ennen kuin lähtee moisia kirjoittelemaan... toki Stanleytä ei tullut, mutta muuta menestystä kyllä.

Ole hyvä vaan. Itseäni ei paljon naurata. Tottakai tiedossa on Boudreaun runkosarjamenestys (mm. nopeimmat 200 voittoa ja Jack Adams Award 2008), mutta homma kiikastaakin siinä playoff-menestyksessä ja tiukasssa paikassa pelaamisessa. Toki myös pelaajat saavat ottaa syytä niskoilleen Washingtonin sukeltamisesta pudotuspeleissä, mutta kyllä valmentajankin on tiukassa paikassa saatava joukkueesta enemmän irti. Minulle on jäänyt sellainen kuva, että hän on hyvä valmentaja myötätuulessa, mutta kun vaikeampi hetki tulee niin työkalupakista ei enää löydykkään oikeita välineitä. Tämän takia juuri Anaheim ei ole se paras vaihtoehto hänelle (tai toisinpäin). Mutta jos hän saa esim. Getzlafista ja Ryanistä enemmän irti kuin Carlyle niin hyvä niin.
 

Ferris

Jäsen
Ja Ferrikselle, kakkoskoutsiksi taisi tulla Syracuse Crunchista Brad Lauer.

Juu, huomasin tämän kyllä. Tuossa Bilin linkittämässä jutussa mainitaan että:

Brad Lauer, an assistant at Syracuse (AHL) was hired to be one of Boudreau's assistants with the Ducks. Another assistant coach will be added.


Pitäisin aika todennäköisenä, että tuo another A-coach tulee olemaan Woods, joka toimi BB:n kakkosena ensin Hersheyssä ja sitten Capseissa. Siinä välissä koutsasi Hersheyn ykkösvalkkuna AHL-mestaruuteen.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Yhdyn Ferrisin kehuihin, älkää hyvät ihmiset muodostako käsitystänne pelkän HBO:n perusteella. Vai ajattelitteko, että Boudreau syö jäätelöäkin joka aamu aamupalaksi.

Kyllä Brucella on todennäköisesti paljon annettavaa tälle porukalle, en todellakaan näe Ankkoja tässä vaiheessa muutenkaan pudotuspelijoukkueena, saatikka sitten pudotuspeleissä pitkälle menijäksi, mutta Boudreau voi sytyttää joukkueen huomattavasti virkeämpään iskuun. Kuinka moni Ankoista muka tekisi nyt muutenkaan jonkun cup-contenderin?

Ducks parantaa. Se on se henkilövalmennus ja hyökkäävä pelityyli, johon rosterilla on valmiuksia kyllä.

Olisiko vuoden hauskin/irvokkain/feelgood-story, jos Boudreau nostaisi ankat pudotuspeleihin ja Caps tippuisi sieltä? Hullumpaakin on nähty...
 

Ferris

Jäsen
Minulle on jäänyt sellainen kuva, että hän on hyvä valmentaja myötätuulessa, mutta kun vaikeampi hetki tulee niin työkalupakista ei enää löydykkään oikeita välineitä. Tämän takia juuri Anaheim ei ole se paras vaihtoehto hänelle (tai toisinpäin). Mutta jos hän saa esim. Getzlafista ja Ryanistä enemmän irti kuin Carlyle niin hyvä niin.

Olen samaa mieltä osittain kanssasi. En itsekään pidä Boudreauta minään herkästi pelin sisällä reagoivana taktikkona, joka osaa hetkessä muuttaa palapelinsä toiseksi. Mutta kyllähän Boudreaulla on näyttöä siitäkin, että hän pystyy työkalupakistaan kaivamaan erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkkinä vaikka tuo vuoden takainen surullisen kuuluisa HBO-jakso, jolloin Caps hävisi kahdeksan peliä putkeen ja kengän pohja kävi lähellä BB:n persusta. Mitä teki BB? Muutti pelisysteeminsä puolustusvoittoisemmaksi ja käänsi laivan kurssin takaisin kohdalleen.

Miksi sitten homma ei toiminut keväällä on toinen juttu. Moni asia viittaa siihen, että koko joukkue ei ollut valmis tuollaista rajoitettua pelityyliä omaksumaan ja tämä sitten näkyi pelin tiukimmilla hetkillä. Eli pukukopissa oli sitä porukkaa joka pelasi täydestä sydämestään systeemin mukaan ja sitten niitä jotka rakastavat mieluummin vapaata liekaa eivätkä puheistaan huolimatta täysillä omaksuneet tätä uutta rajoittavampaa pelitapaa. Tästähän kommentoi mm. Arnott ja Bradley kauden jälkeen.

Boudreau loi mielestäni Caps-aikana itselleen tahtomattaan ongelmatilanteen, josta ei ollut paluuta. Tullessaan Hanlonin jälkeen koutsiksi BB vapautti Capsien pelaamista ja antoi taitopelaajien pelata vahvuuksillaan. Kaikilla oli kivaa ja homma toimi, mitä nyt keväällä ei oltukaan ihan niin hyviä kuin ajateltiin. Parin kauden kokeilun jälkeen hän viime kaudella totesi (varmasti sen 8 pelin tappioputken ansioista), että ei näin tulla pärjäämään. Silloin hän alkoi ajaa puolustusvoittoisempaa taktiikkaa sisään, onnistuneesti. Tämän vielä venäläisosasto ehkä jotenkin sulatti, mutta tällä kaudella homma ei enää toiminut kun BB yritti palauttaa pelaajia ruotuun vanhan koulukunnan tapaan vaatimalta kaikilta täyttä panosta pelin joka osa-alueella.

Eli lyhyesti osa Capsien pelaajista ei enää sulattanut sitä, kun "setä mukava" yritti palauttaa pukukoppiin ns. normaalin meiningin. Olen sitä mieltä, että Boudreaun potkujen takana oli enemmän Capsien pelaajamateriaali, joka määrätyiltä osin ei ole valmis pelaamaan millä tahansa voiton vaatimalla tavalla vaan siellä mietitään omia juttuja senkin edestä.

Tämän takia näen BB:llä loistavan mahdollisuuden Anaheimin peräsimessä, jos hän nyt vain alusta lähtien lähtee vetämään tiukempaa ja tasa-arvoisempaa linjaa vaatimustasonsa suhteen. Carlylesta saamani mielikuvan pohjalta uskaltaisin veikata, että BB tulee pelaajista tuntumaan joka tapauksessa varmasti rennommalta ja pelaajaläheisemmältä tyypiltä kuin Carlyle, joten hieman vapaampi hyökkäyspelaaminen yhdistettynä hengenluontiin -> Anaheim tulee parantamaan reilusti.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Väitän että BB on Anaheimin tämän hetkisessä tilanteessa PARAS vapaana oleva koutsi hoitamaan Ankat pudotuspeleihin. Nimenomaan sen takia, että kaveri on runkosarjahokissa ollut liigan menestyksekkäin koutsi koko NHL:ssä. Tuskin teidän seurajohdolla on tällä hetkellä muuta tavoitetta kuin että saataisiin jengi edes pudotuspeleihin ja siihen projektiin BB on loistava hankinta. Pudotuspeleissä on kaikki sitten mahdollista.

Kannattaa muistaa BB:n taustoista sen verran, että mieshän valmensi AHL:ssa Manchesteriä nelisen vuotta samaan tyyliin kuin Capseja (runkosarjassa loistava, seinä tuli vastaan pudotuspeleissä aikaisin). Kings antoi sitten kenkää ja BB siirtyi Hersheyhyn Capsien alaisuuteen ja katos mitä tapahtui. Heti ekalla kaudella AHL:n mestaruus ja tokalla kaudella finaalipaikka. Nyt Capseissa on harjoiteltu nelisen kautta NHL:n runkosarjan saloja ja nyt muutto uuteen joukkueeseen -> Stanley Cup tiedossa?

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä palaako BB hyökkäysvoittoiseen taktiikkaan Anaheimin penkin takana samaan tapaan kuin ensimmäisinä Caps-vuosina. Pelaajamateriaali antaisi siihen ainakin mahdollisuuden.

Boudreau on loistava valinta Anaheimin penkin taa. Nyt vaan teinä alkaisin jännittää, että raahaako BB mukaansa Caps-aikaisen kakkoskoutsinsa Bob Woodsin, joka vastasi puolustuspelaamisen ja AV:n organisoinnista. Teinä toivoisin ettei Woods seuraa BB:n perässä...

---

MITÄÄÄÄÄH... TOIVEESEENI ON VASTATTU!!

---

Uskomaton fiilis, hienoa työtä Bob Murraylta. Ei ihan huono valmentaja saa hyvääkään joukkuetta menestymään... Glen Hanlon ei saisi Capsin nykypäivänäkään joukkueesta mitään irti, sen verran jäinen tyyppi se jätkä on, vaikka esittää ihan muuta.

Otan Boudreaun mielelläni vastaan, markkinatilanne kun ei kummoinen tietenkään ole.
Katsoin Canadiens-pelin ekan erän tai juuri ennen Getzlafin maalia lähdin. Pelin nähneiltä kommenttia pelistä, kiitos, jos joku sattui pelin katsomaan.
 

Japi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
Vihdoin Carlyle erotettiin, tilalle Capseista potkittu Boudreau! Aika mielenkiintoista valmentajarulettia, en nyt tiedä saiko Ducks nyt parempaa valmentajaa, mutta hyvä että viimein jotain isompia muutoksia tapahtui. (Lähde nhl.com) Lisäksi viime yönä tuli viimen voitto kotona Sakun entisestä joukkeesta.

E: Hidas

Mitähän tästä vaihdoksesta tuumaisi? No hyvä, että Carlyle sai kenkää, mutta muuten minulla on kyllä vähän samanlainen fiilis kuin Petteri Sihvosella silloin kuin Juha Pajuoja vaihtui Seppo Hiitelään Ilveksessä. Toki Boudreaun valmennuskokemus on tuoretta, mutta silti. Mies ei saanut mitään kuria Seminiin, Greeniin Ovetshkinista nyt puhumattakaan. Getzlaf surffannee Boudreaun johdolla vielä pahemmin kuin Carlylen kanssa.
 

janóz

Jäsen
Mukavaa, että Golden AWe ja Ferris jaksavat luoda uskoa. Myönnän kyllä, että tiedätte BB:n tekemisistä enemmän kuin minä, mutta silti nuo pudotuspelien vaikeudet ja ongelmat joidenkin pelaajien kanssa mietityttää.

Yhdyn Ferrisin kehuihin, älkää hyvät ihmiset muodostako käsitystänne pelkän HBO:n perusteella. Vai ajattelitteko, että Boudreau syö jäätelöäkin joka aamu aamupalaksi.

En tiedä muista, mutta itselläni tuon minisarjan myötä Boudreaun osakkeet jopa nousivat omissa papereissani.

Ducks parantaa.

No eipä tuosta enää paljon huonomminkaan voi mennä.. Katsotaan kuinka nopeaa kelkka kääntyy.

Olisiko vuoden hauskin/irvokkain/feelgood-story, jos Boudreau nostaisi ankat pudotuspeleihin ja Caps tippuisi sieltä? Hullumpaakin on nähty...

Tätä odotellessa :D

Tämän takia näen BB:llä loistavan mahdollisuuden Anaheimin peräsimessä, jos hän nyt vain alusta lähtien lähtee vetämään tiukempaa ja tasa-arvoisempaa linjaa vaatimustasonsa suhteen.

Samoin tätä. Eiköhän hänkin ole virheistään oppinut. Anaheim on varmasti haastava paikka valmentaa, kun ykkösketju on noin lahjakas kuin on, mutta välillä lepsuilee. Kakkoskentästä löytyy sitten veteraanit ja pukukoppijohtajat Selänne ja Koivu, joista varsinkin Ducks-ikoni ja yleisön suosikki Selänne antaa myös mielipiteensä kuulua jos ei ole samalla linjalla valmentajan kanssa. Toivotaan nyt sitä hyvää starttia niin saadaan tästä murheellisesta Ankka-laumasta se iloinen disney-tarina, joka päättyy onnellisesti.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Aika erikoinen valinta valmentajaksi. Näköjään Anaheimin johto ei halunnut keikuttaa liiaksi venettä, koska näin ulkopuolisen silmin Carlylen ja Boudreaun välillä ei ole suurta eroa. Kumpikin tykkää ylipeluuttaa tähtiään. Toki nyt BB pääse Aleksanteri Suuren hovista pois ja voi tuoda mukanaan omiakin ajatuksia, mutta pahoin pelkään, että Koko Suomen Ducks jatkaa samalla linjalla kuin tähänkin asti.
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Ducks on suurien muutosten kourassa. Carlylein peli perustui 1. ketjun rajattomaan vapauteen ja yli menevään peluutukseen. Bourdeau on aivan toista maata. Hänen pelinsä perustuu 1. ketjun rajattomaan peluutukseen ja yli menevään vapauteen.

Hohhoijjaa, tulee Selännettä sääliksi. Kaveri pelaa uran viimeisen kautensa ylimielisessä rupusakissa
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Katsoin Canadiens-pelin ekan erän tai juuri ennen Getzlafin maalia lähdin. Pelin nähneiltä kommenttia pelistä, kiitos, jos joku sattui pelin katsomaan.
En katsonut, mutta radiosta osittain kuultuna Getzlaf pelasi kauden parhaimman pelinsä ja todella yritti koko ajan ja teki parhaansa. Tuloksena 1+2=3 pistettä.Toivottavasti tämä jatkuu hänen kohdallaan ja tarttuu Bobby Ryaniinkin jos häntä ei nyt pois treidata (toivottavasti ei).

Ja sitten valmentajavaihdos...kun katselee äijien kuvia (Carlyle vs. Boudreau) niin melkein identtisiähän nuo ovat. Samannäköisiä kaljupääkoutsejahan on liigassa muitakin (Bostonin Claude Julien ja Nashvillen Barry Trotz nyt tulevat heti mieleen, mutta he vaikuttavat käytökseltään vähän fiksummilta kuin kaksi ekaksi mainittua). Joten ei ollut Boudreau se toivomani valmentaja. Sanotaan, että hän osaa olla "pelaajien koutsi" mutta vähän sellainen räyhääjäkuvahan hänestä Capseissa jäi minulle. Olisin toivonut jotain uutta nuorta neroa koutsiksi a la Guy Boucher, joka olisi muuttanut Ducksien systeemit totaalisesti ja ruvennut pelaamaan jotain modernia taktiikkakiekkoa tai mitä näitä viivehyökkäyksiä ja 1-3-1 systeemejä nyt onkaan. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä kuinka Ankkojen pelaajat reagoivat sellaiseen peliin. Vaan en osaa sanoa kuka olisi sellainen hyvä kandidaatti, tietämys loppuu.

No, ehkä Boudreau on hyvä lyhyen aikavälin pomo a la Aurinkokuningas J. Tamminen joka saa porukan heräteltyä ja potkittua parempaan menoon. Kauden lopussa sitten viimeistään B. B. pihalle ja joku uusi nero tilalle. Tai katsotaan nyt miten menee. Perjantaina menen paikan päälle Ankkalammelle ihmettelemään ja katselemaan että mikä on uusi meno vai onko uutta ollenkaan. Hienoa kuitenkin, että Habseista tuli voitto, tappioputki alkoi jo tuntua toivottomalta.

---

Ankkojen jäähyjen tappo on tällä kaudella muuten ollut aika hyvää, tällä hetkellä prosentti on 86.5 ja seitsemäs tila NHL:ssä. Kun lähes kaikki muu tekeminen on ollut vähän heikkoa, niin täytyy iloita noista pienistäkin asioista (eikä tuo nyt ihan pieni asia ole). Pistepörssissäkin alkavat Salami, Perry ja Getzlaf olla kaikki noin Top-50 kamaa. Harvalla joukkueella on kolmea pelaajaa Top-50:ssä. Play-offs paikka on 10 pisteen päässä ja kautta jäljellä melkein 60 matsia joten ei tätä nyt ihan vielä olla hävitty.

Lisäys: Pikku-Hakilta komeasti maalitili auki Duckseissa kun osui tyhjään maaliin ottelun lopussa. Kyllä se tästä vielä.
 
Viimeksi muokattu:

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
En katsonut, mutta radiosta osittain kuultuna Getzlaf pelasi kauden parhaimman pelinsä ja todella yritti koko ajan ja teki parhaansa. Tuloksena 1+2=3 pistettä.Toivottavasti tämä jatkuu hänen kohdallaan ja tarttuu Bobby Ryaniinkin jos häntä ei nyt pois treidata (toivottavasti ei).

No en nyt ihan noinkaan sanoisi. Ihan perus tämän kauden peli Getzlafilta, tällä kertaa vain tuli kunnon tulos taululle. Tosin sen verran täytyy sanoa, että miehen maali 14 pelin maalittoman putken jälkeen tuntui helpottavan koko joukkueen peliä. Ja kyllähän tuuletuksista näki että teki se hyvää Getzlafillekkin.
Mutta ei se miehen pelaaminen minusta eronnut juuri mitenkään kauden aiemmista peleistä. Väittäisin jopa että alkukaudella nähtiin selkeästi parempia pelejä mieheltä, mutta tällöin sitä ei vaan näkynyt tulostaululla.


Mitä tulee tuohon valmentajanvaihtoon, niin enpä ainakaan tällä hetkellä suhtaudu siihen kovinkaan positiivisesti. Tyyris Tylleröksikin ristitty Boudreau on ollut muistaakseni kovastikkin Washington fanien hampaissa, ja juurikin sen takia ettei saa joukkuetta pelaamaan kunnolla(tämä tosin pudotuspeleissä).
Mutta mutta, pakkohan Carlyle oli kuitenkin pistää pois. Kausi kauden jälkeen vaikeammaksi menneet startit ei vain ole jotain mitä voi hyväksyä. Olkoonkin, että tämän kauden ihan ensimmäiset pelit Anaheim pelasi about organiaastion historian parhaalla tavalla. Ja ehkä nyt kun Carlyle on poissa, nähdään Anaheimilta muitakin avauskuvioita kuin puolustajalta pitkäsyöttö laitaan, tai puolustajan luistelu keskiviivan yli jonka jälkeen kiekon heitto hyökkäyspäätyyn.
Että katsellaan nyt mitä tuleman pitää, ja dumataan Boudreauta sitten lisää jos tarve vaatii. Toivottavasti tähän ei kuitenkaan tule tarvetta.
 
Mukavaa, että Golden AWe ja Ferris jaksavat luoda uskoa. Myönnän kyllä, että tiedätte BB:n tekemisistä enemmän kuin minä, mutta silti nuo pudotuspelien vaikeudet ja ongelmat joidenkin pelaajien kanssa mietityttää.

Uskoisin, että Ducks-fanien huoli pudotuspeleissä menestymisestä on ongelmista pienin tällä hetkellä. Ainakin jos puhutaan tästä kuluvasta kaudesta.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Varmaan tyhmä kysymys, mutta mites tuo Carlylen palkanmaksu nyt menee? Miehellä on kai sopimus Ankkojen kanssa vuoteen 2014, joten Ankat nyt sitten jatkavat palkanmaksua vaikkei mies enää Duckseille töitä teekään. Mitäs jos joku muu joukkue ottaa hänet valmentajakseen, siirtyykö palkanmaksu tälle toiselle joukkueelle vai maksaako Anaheim edelleen Randyn palkan? Auttakaa tietämätöntä.
 

Ferris

Jäsen
Varmaan tyhmä kysymys, mutta mites tuo Carlylen palkanmaksu nyt menee? Miehellä on kai sopimus Ankkojen kanssa vuoteen 2014, joten Ankat nyt sitten jatkavat palkanmaksua vaikkei mies enää Duckseille töitä teekään. Mitäs jos joku muu joukkue ottaa hänet valmentajakseen, siirtyykö palkanmaksu tälle toiselle joukkueelle vai maksaako Anaheim edelleen Randyn palkan? Auttakaa tietämätöntä.

Ymmärtääkseni Ducks maksaa palkkaa Carlylelle siihen asti kunnes tämä tekee uuden sopparin jonkun toisen kanssa. Tällöin nykyinen sopimus purkautuu, ei siis mitenkään siirry uudelle joukkueelle tms.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös