26.11.2011 Lauantai-illan tanssit Pelicans-HIFK

  • 155 048
  • 534

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
MTV:ltä tulee Jersey Shore-niminen "realityohjelma" => meikäläisen silmissä se on nuorison maailmankuvaa vääristävää uskomatonta paskaa ja meillä teinit eivät sitä katsele (ainakaan silloin kun pappa on kotona)!!

Jos jääkiekko pelinä kaikkine lieveilmiöineen ei miellytä niin "telkkari kiinni" / "älä lähre shinne hallille".

Meikäläinenkään ei sulata niitä Lätkä-Pasi vs. Rhino-tyylisiä show-otteluita tai noita itänaapurin roskajengin järjestämiä yksipuolisia päällekarkauksia, mutta eilisessä ei ollut mitään "järjestettyä" => spontaanisti siellä mentiin ja spontaanisti reagoitiin kaverin tekemisiin...
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä näkynyt Mikkeäkään mukana kahinoissa.
Nähdäkseni Mikke ei ollut edes jäällä kahinoiden aikaan. HIFK pahoittelee tapahtunutta.

Hieno tapahtumasarja ja vähän turhaa miettiä yksittäisiä haastamisia, lyöntejä ja lyömättä jääneitä lyöntejä. Molemmilta joukkuelta hienoa ja suoraselkäistä toimintaa.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulipa mieleen yksi näkökulma tuosta eilisestä joukkotappelusta. Toivottavasti en toista jonkun mielipidettä kun en jaksa kahlata koko ketjua läpi. Mielestäni spontaanit hipat sekä koodiston mukaiset opetukset kuuluu tähän lajiin. Eilisen kaltainen hulina on henkilökohtaisesti minulle yhdentekevää muuten, mutta tuollaisen paljon palstatilaa saava tapahtuma voi pahimmillaan olla kitkemässä myös niitä nyrkkihippoja, jotka tähän lajiin kuuluu oikesti.

Eli en hurskastele asialla. Eilinen episodi ei minua häiritse eikä olisi häirinnyt, vaikka olisin ollut paikalla. Mutta jos tuon kaltaisten sinällään melko turhien hässäköiden takia aletaan karsia sisäkuria ja tunnetta, alkaa nuo showt närästää.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
MTV:ltä tulee Jersey Shore-niminen "realityohjelma" => meikäläisen silmissä se on nuorison maailmankuvaa vääristävää uskomatonta paskaa ja meillä teinit eivät sitä katsele (ainakaan silloin kun pappa on kotona)!!

Jos jääkiekko pelinä kaikkine lieveilmiöineen ei miellytä niin "telkkari kiinni" / "älä lähre shinne hallille".

Hienoa!!! Kiteytit juuri ajatukseni lyhyesti ja ytimekkäästi. Olen täysin samaa mieltä, että kyllähän tv suoltaa paljon haitallisempaa paskaa kuin lätkätappelut ikinä voivat olla.

Ei näitä lätkätappeluita voi missään nimessä pitää syyllisenä yhtään mihinkään. Jos joku saa näistä vääriä vaikutteita, on tällainen ihminen lähtökohtaisesti vajaaälyinen, tai sitten hän on niin pieni, ettei ymmärrä asiaa oikein, ja tässä kohtaa pitää vanhempien osata kertoa asia lapsille.

Ainoa mikä minua tässä oksettaa, on tuollaiset tekopyhät kommentit, joita mm. Suhonen ja Vuorinen ovat nyt viljelleet. Typerä väittää, että isossa mittakaavassa tämä vaikuttaisi harrastajamääriin. Ja jos vaikuttaa, ehkä näillä mahdollisilla lopettajilla on väärä kuva jääkiekosta jo lähtökohtaisestikin. Jääkiekko kun ei ole mikään helppo ja pelkästään miellyttävä harrastus. Aivan varmasti tulee sattumaan jossain vaiheessa, joskus jopa usein ja paljon. Mutta niitä on muitakin harrastuksia, eikä mielestäni jääkiekon luonnetta pidä muuttaa vain siksi, että kaikki voisivat sitä harrastaa.

Nyt eksyttiin vähän aiheesta, mutta jos palataan eilisiin tansseihin, niin peukku molemmille valmentajille ja joukkueille. Nyholmille miinusta tuosta jäässämakaavan Laschin paukuttamisesta, ja siitä voisi vaikka pelin huilata. Muuten tapahtumat menivät kutakuin oikeudenmukaisesti, eikä ilmeisesti tuon suurempia koodistovirheitä tapahtunut. Ainakaan mun silmiin ei sellaista osunut, mistä pitäisi itkeä.
 

Sakkoliha

Jäsen
Kyllä tämä oli ehdottomasti paras ottelu, jota olen katsonut sitten viime kevään playoffien. IFK peli alkaa menemään raiteilleen ja uskon tästä lähtevän IFK:n nousun. Lopun myllyt olivat yleisön kannalta viihdyttäviä ja varmasti ne myös nostavat molempien joukkueiden henkeä. Vähään aikaan sain kerrankin IFK:n pelistä rahoilleni vastinetta. Vaikka tästä pelikieltoa ja sakkoa tulisi, niin oli se sen arvoista. Ainut miinus oli tuo Nyholm vs Lasch, mutta muuten parit olivat tasapuolisia, eikä mitään suurempia ylilyöntejä tapahtunut.

Näitä joukkotappeluita tapahtuu muutenkin SM-Liigassa max. kerran kaudessa, joten onhan nuo Suhosen ja Vuorisen kommentit hauskoja, että tämä vaikuttaisi harrastajiin. Kaikki harrastajat kyllä tietävät, että miehissä tapellaan ja tappelut yleistyvät junioreissa, mitä isommaksi kasvaa, kun peliin tulee mukaan tunnetta. Itse tappeluissa joku loukkaa hyvin harvoin itseään. Sen sijaan jääkiekossa isompi ongelma ovat epäpuhtaat taklaukset, jotka johtavat loukkaantumisiin usein.

Ne kukkahattutädit, jotka tästä itkevät, voivat siirtyä ringeten pariin. Siellä ei taklata, ei tapella, eikä nähdä muitakaan ylilyöntejä, joten voitte keskittyä pelin hienouksiin.

Tämä on se IFK, jota rakastan!
 
Viimeksi muokattu:

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Tämä kommentti oli kyllä helmi. Ensinnäkin, prosentuaalisti pienempi osa ihmisistä lienee niitä, jotka katsovat/harrastavat tappelu- sekä taistelulajeja, kuin että ei katsoisi. Toisekseen, kuinka monen tuosta prosenttijengistä luulet oikeasti menevän katsomaan jääkiekko-ottelua tappelun toivossa?! Eiköhän tuo joukko seuraa tuota viihdettä aivan jossain toisaalla.

Okei, eli sarkasmi ei täällä uponnut, et ilmesesti tiedä mitä prosenttijengi tarkoitta yleisessä käsitteessä, ehkä heittomerkeillä olisin voinut sinut pelastaa tältä.

palle fontänille:

Sitten mitä tulee tappeluissa loukkaantumisiin, niin kyllähän niitä tulee, mutta edelleenkin väitän, että harvemmin kuin monissa muissa tilanteissa ja yleensä myös vähemmän vaarallisia. Tottakai, varsinkin NHL:ssä kun kaksi oikeasti tappelun niin sanottuja "raskassarjalaisia" ottaa yhteen, niin niitä varmasti tulee jonkun verran, myös ikävämpiä sellaisia (koska osumat niin kovia), sitten näillä vähemmän osaamilla tapahtuu juuri tuollaisia Ruudun tapaisia vahinkoja. Tuomo Ruudun tilanteen lasken ennemminkin vahingoksi vaikka se tappelussa tulikin, niin se olisi voinut tulla vaikka kun luistelee vaihtoaitioon ja kompastuu, mutta laitetaan tämä nyt sitten tappeluloukkaantumiseksi.

Nyt kuitenkin kun ollaan tässä ketjussa eikä pelkästään tappeluketjussa, niin pakko vielä mainita eilisestä. Että olisi kiva nähdä tuo Nyholm-Laisch jupakka, aika vaikea antaa siitä mitään suurempaa tuomiota, kun on vaan kuulopuheiden varassa. Tuomarit muistivat kuitenkin Nyholmia 2+2+10 ja Laiska jaakkoa 2+2:sella, eli näistä kaikista kähinöistä annettiin vähäisimmät jäähyt tälle kaksikolle.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Varaukseton hyväksyntä kaikille tapahtuman osapuolille pl. Luttinen, jolta unohtui tuomarien koskemattomuus. Tuplapelikokeilu sai ainakin HIFK-Pelicans ja Ässät-Ilves peleihin ihan erilailla virtaa kuin normaalisti.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä se nyt kukkahattutappelijoilla taas niin riepoo? Se, kun kaikki täällä ei hehkuta tapahtunutta räkä poskella meuhkaten? Onhan se toki ikävää, kun joiltakin löytyy muitakin mielipiteitä. Tokihan tämän lajin pitäisi saada olla hiekkalaatikkotappelijoiden ihan oma leikkikenttä, johon muilla ei ole asiaa. Tuo touhu näytti ääliöiden nakkikioskimäiskinnältä, eikä miltään muulta. Säälittävää touhua.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Kukkahattusetäosastoon liitty Kummolakin, Suhonen oli jo etunenässä. Mä en ymmärrä näitä herroja kun siellä jätkät tappelee omasta halustaan. Ketään tuohon tuskin pakotettiin. Mun henkilökohtainen arvostus esim Kai Suikkaseen ja Petu Matikaiseen nousi 100% kun eivät itkeneet asian tiimoilta.

Liivik-Luttinen pari oli hyvä esimerkki. Arttu ei osaa tapella mutta suojaus piti aika hyvin. Liivik yritti minkä pysty mutta tuomarin tullessa väliin lopetti siihen. Juuri näin. Toinen Wärn-Wirtanen. Max vei 100-0 sen ja tuon jätkän haluaisin nähdä omassakin joukkueessa joskus.

Toivottavasti Hifkin ja Pelsun seuraavat kotipelit ovat loppuunmyytyjä jo ennakkoon niin ehkä tällaista näkee jatkossakin. 2-3 kertaa kaudessa olis sopiva määrä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kummola valehtelee, Apen pitäisi ottaa tästä kiinni. Iltasanomien haastattelussa, Kummola väittää, ettei MM-kisoissa muka tapeltaisi:

"- Ei se nyt varmaan siihen hirveästi vaikuta. Kisat on kisoja, eikä niissä tapella koskaan, Kummola naulaa."

Eikö norsuilla pitäisi olla hyvä muisti? Mitähän tapahtui 90-luvun loppupuolella kotikisoissa? Kummola ei myöskään ymmärrä, mitä Mikael Granlund tarkoitti sillä, että eilisestä ottelusta löytyivät kaikki palaset loistavalle kiekkoillalle.

Ja millähän tavalla tuo helttaleuka meinaa taas todistaa käskytyksen tapahtuneen. Sille pitäisi löytyä jotain evidenssiä, esim. jonkun pitäisi kuulla, että valmentaja on selkeästi ohjeistanut pelaajia tappelemaan. Tästä on niin monta kertaa ollut puhetta ja aina tuo syytös vesittyy näyttöjen puutteeseen. Onko jollakin todisteita käskytyksestä? Kyllä pelaajat osaavat itsekin aloittaa tuollaiset kärhämät, kun vati menee kunnolla nurin. Matti Hagman oli myös sitä mieltä, että eilen tappeluihin tuli käsky valmentajilta, tuon ensimmäisen kärhämän jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Toinen Wärn-Wirtanen. Max vei 100-0 sen ja tuon jätkän haluaisin nähdä omassakin joukkueessa joskus.

Eikai nyt sentään 100-0? Siis ihan ilman mitään värilaseja analysoituna, molemmat saivat sellaiset kymmenkunta, enemmän tai vähemmän onnistunutta iskua perille, Wärn ehkä pari enemmän johtuen siitä, ettei Wirtanen ollut valmis tappeluun kun hän alkoi jo mättämään. Edge toki Wärnille kun sai lopussa vielä selätettyäkin, mutta ei tuo nyt 100-0 ollut hyvällä tahdollakaan.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Minkä takia tämä Pelicans-jenkki sitten menee miesten peleihin jos hänestä niihin ei ole? Tappeli se aikanaan Frank Nealkin Suomessa ja oli päänsä lyhyempi kuin Lasch. Eikä valittanut vaan teki mitä piti tehdä. Mielestäni Hifk vei aika puhtaasti tuon fyysisen osaston ja on edelleenkin liigan kovin porukka sillä saralla.

Varmaan sen takia, että on tällä hetkellä yksi parhaita jääkiekkoilijoita SM-liigassa. Eikä kenenkään tarvitse tapella. Anna vastustajan hakata, niin saa hakkaava lapsi rangaistuksen kiukuttelustaan ja joutuu jäähylle. Sitten voi aikuinen näyttää lapselle, mitä tapahtuu kun menee kiusaamaan toista ja tehdä maalin ja voittaa vaikka pelin. Ehkä kakara oppii olemaan tappelematta seuraavalla kerralla, ellei ole sitten joku aivokääpiö kuten vaikkapa Pasi Nielikäinen.

Eihän siellä NHL:ssäkään enää nykysivistyksen aikana taideta juuri tapella, ns. gooneja on juuri ja juuri 1 per joukkue. Kivikausi oli ja meni, myös jääkiekolla on lajina oikeus älylliseen kehitykseen kuten ikävä kyllä ihminenkin on älyllisesti kehittynyt niin kovasti, että tuhoaa ahneuksissaan maapallon.
 
Viimeksi muokattu:

ilu

Jäsen
Ehkä kakara oppii olemaan tappelematta seuraavalla kerralla, ellei ole sitten joku aivokääpiö kuten vaikkapa Pasi Nielikäinen.

Tai Kari Sihvonen tai Pasi Nurminen. Twitterin perusteella kovimmat traumat eilisestä näyttää jääneen ihan muille kuin Laschille, mikä oli toki ihan odotettua. "#loveit".
 

Anaconda

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä tämä oli ehdottomasti paras ottelu jota olen katsonut sitten viime kevään playoffien. ... Lopun myllyt olivat yleisön kannalta viihdyttäviä... ... rahoilleni vastinetta.

Tämä ottelu jää varmasti mieleen monille. Kunnolla rahoille vastinetta.
Kentällä riitti intohimoa ja tunnetta -> pelaajat ja yleisö syttyi ihan eri tavalla peliin. Lopun nujakassa päästettiin suurimman höyryt pihalle. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Tai Kari Sihvonen tai Pasi Nurminen.

He eivät sovi ihan täysin tuohon muottiin, toki lähelle, mutta tietoni ja rahkeeni eivät luonnollisestikaan riitä kaikkia vajaaälyisiä ja lapsen tasolle ihmisenä jääneitä kiekkoilijoita tähän kuitenkaan listaamaan, joten Nielikäinen joutui nyt ensimmäisenä mieleen tulevana uhriksi. Pahoittelut jos mediasta saamani informaatio ko. kaveria kohtaan on väärää, mutta toiminee loistavana esimerkkinä juuri median ansiosta.

Eiliset tappelut olivat suurelta osin hienon spontaaneja, ilman mitään teatteria, jossa isi käy kostamassa naapuri Niemiselle, kun naapuri Koskelaisen poika oli ilkeä, jotta Niemisen poika osaa olla myös jatkossa ilkeilemättä. Ja ne Helenius ja Martikainenkin oppisivat tästä että pitävät poikansa kurissa kun poliisisetä voi käydä muuten riveliin. Eilen tapeltiin alkuun niillä pareilla ketkä olivat kentällä ja lopulta niillä jotka tulivat vastaan. Harvinaisen reilua touhua ilman mitään vajaaälyisen jättiläisen taistelua toista jättiläistä vastaan sen takia, että jotkut pienet miehet olivat taklailleet toisiaan ja jotain oli sattunut.

Mutta kaikkein kovin jätkä kaukalossa on edelleen se, joka antaa vatipään lyödä ja ottaa rangaistuksensa. Kosto tulee jäähyjen ja sen johdosta ehkä jopa tuloksen myötä. Paras tapa osoittaa vatipäille, että meitä vastaan ei tapella ---> anna idioottien lyödä ja pelata itsensä sarjatasoa alemmas.
 
Viimeksi muokattu:

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Eihän siellä NHL:ssäkään enää nykysivistyksen aikana taideta juuri tapella, ns. gooneja on juuri ja juuri 1 per joukkue. Kivikausi oli ja meni, myös jääkiekolla on lajina oikeus älylliseen kehitykseen kuten ikävä kyllä ihminenkin on älyllisesti kehittynyt niin kovasti, että tuhoaa ahneuksissaan maapallon.

Kyllä siellä on tappelut selkeästi lisääntymässä, gooneja tosin ei ole mutta kyllä joka jengistä löytyy kaliberia joukkueen puolustamiseen. NHL:ssä jos ns. koodia rikotaan tulee kuitti välittömästi.
Aivan turha juupas eipäs keskustelu tappeluiden tarpeellisuudesta. Oma kantani on täysin tappelujen kannalla, mutta en ymmärrä näitä jeesustelijoita jotka tulevat puhumaan tappeluiden tarpeettomuudesta. Kyllä näen rehellisen tappelun parempana vaihtoehtona kuin sucker punchit, mailalla lyömiset yms.
Mun puolesta tappeluita saa vastustaa ja niitä varten on olemassa vaikka jalkapallo, mutta tappeluita ei tulla ikinä kitkemään jääkiekosta. Ei ole sellaista instanssia kenellä on munaa tehdä sellaista päätöstä ja jo katsomalla mitä P-Amerikan katsomoissa tapahtuu tappelun alkaessa on turha kuvitella tappeluiden loppuvan. Money talks ja niin edelleen..

Jos tappelut kielletään Euroopassa voidaan lopettaa vertailu NHL:ään koska täällä pelataan ringetteä ja P-Amerikassa jääkiekkoa, seuraavaksi kiellettyjen asioiden listalla olisi taklaukset. Se nyt on selvää, että eilen meni yli mutta jos edellinen yhtä laaja tapaus on sattunut 60-luvulla niin ei ilmiötä voi kovin yleisenä pitää.

Sitten vielä:

- Suhonen pidä turpasi kiinni, et ole millään tavoin jääkiekko maailmassa kartalla tai ethän nyt vuosiin ole ollutkaan.

- Kummolan kannattaa tarkastaa faktat ennen kun alkaa oksentamaan tollasta paskaa suustaan. Mitenköhän tilanne on kun ensi keväänä Artjuhin teloo Granlundia, mutta MM-kisoissahan ei ainakaan Suomi tappele vaan kääntää toisen posken ja meillä siis on jääkiekko liiton johtohahmona tällänen idiootti. Ei ymmärrä mitä Granlund tarkoitti.. Mä voin käskyttää sut eläkkeelle!
 
Mikä se nyt kukkahattutappelijoilla taas niin riepoo? Se, kun kaikki täällä ei hehkuta tapahtunutta räkä poskella meuhkaten? Onhan se toki ikävää, kun joiltakin löytyy muitakin mielipiteitä. Tokihan tämän lajin pitäisi saada olla hiekkalaatikkotappelijoiden ihan oma leikkikenttä, johon muilla ei ole asiaa. Tuo touhu näytti ääliöiden nakkikioskimäiskinnältä, eikä miltään muulta. Säälittävää touhua.

Samaa mieltä joka sanasta.

Näistä eilen nähdyistä tappeluista vain ensimmäisen voi ajatella olevan spontaani, "lajiin jääkiekko" kuuluva tappelu. Muilla tansseilla ei ollut enää mitään tekemistä selkään ajeluiden, poikittaisten mailojen, huitomisten tai muiden sikailujen ehkäisemisen tai kuittaamisten kanssa. Pelleilyä isolla peellä.

Yhtä säälittävää on tämä monen kirjoittelu ja puolustelu eilisen joukkotappeluille, kukkahattujutut, ja että jos on tälläisiä tappeluita vastaan ei tiedä pelistä mitään.

Se unohtuu monelta kirjoittajalta, että Suomessa on pääsarjatasolla tasan yksi seura jolla on yksityisomistuksessa oleva hallinsa, ja jonka toiminta ei ole kuin välillisesti veronmaksajien rahoittamaa. Jos kunnat vetäisivät rahansa pois jäähallien ylläpitokustannuksista, kaatuisi koko sm-liiga samantien. Siksi lajin imago on äärimmäisen tärkeä pitää suuren yleisön (veronmaksajien) silmissä puhtaana, ja tälläiset nakkikioskitappelut eivät tue hyvää imagoa millään tavalla.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
- Kummolan kannattaa tarkastaa faktat ennen kun alkaa oksentamaan tollasta paskaa suustaan. Mitenköhän tilanne on kun ensi keväänä Artjuhin teloo Granlundia, mutta MM-kisoissahan ei ainakaan Suomi tappele vaan kääntää toisen posken ja meillä siis on jääkiekko liiton johtohahmona tällänen idiootti. Ei ymmärrä mitä Granlund tarkoitti.. Mä voin käskyttää sut eläkkeelle!

Kyllähän tuosta IL:ssä olevasta Kummolan kuvasta jo näkee, että mies on jo ikävä kyllä? sen eläkeiänkin ohittanut ja lähellä holhousikää. Ei siinä, ihailtavaa miehen palo lajia (vai sittenkin valtaa ?) kohtaan. Poliitikko on aina poliitikko. Vaikka Kummolalla vielä järki kulkisi kuinka lennokkaaseen tahtiin, niin eihän herranjestas poliittinen henkilö voi ilmaista omaa oikeaa mielipidettään ikinä, jos se on valtavirran ja ns. yleisesti hyväksytyn mielipiteen vastainen. Eli Kummolan mielipidettä emme tiedä, sen tiedämme mitä hänen odotetaan sanovan ja sen hän on sanonut poliittiseen tyyliin taas kerran.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Kummasti eilinen episodi sai tietyn porukan täällä 'kiimaseks'. Itse olisin halunnu olla paikan päällä todistamassa tapahtumaa koska ei tuollaista niin usein tapahdu.

Sopivan kuuma peli on ainakin mun makuuni täydellisesti. Silloin matsi on täydellinen kun 'kiihko' jatkuu kun hallilta lähtee. Niitä on vaan noin kerran kaudessa :(
 

Dängleri

Jäsen
Tuo oli kyllä hauska "tappelu". Onko Liivik joskus tapellut jotain tappelijaa vastaan?

Liivik aloitti tämän pelleilyn ajelemalla maestro Latvalaa selästä laitaan kauan sen jälkeen kun kiekko oli lähtenyt Laden lavasta. Liivik on meikäläisen vinkkelistä Nyholmin kanssa suomalaisen jääkiekkoilun suurin pelle. Ei mitään tajua arvostuksesta toista pelaajaa kohtaan.

No montas varsinaista "tappelijaa" koko liigasta löytyy? Tuossa tilanteessa mistä toi kahina lähti, ei kerenny oikee lähtee vaihtoaitiosta kattelee oisko siel parempaa tanssikumppania. Ja mitä tulee sun jälkimäiseen komenttiin ni vi*** siel lahdes ollaan katkeria. Pelicans on ollut ilmanen pisteautomaatti viime aikoina, mut jengi sarjas kolmantena ja silti noin paskaa peliä ja noin katkeria faneja niin ei muuta ku morjes vaa takasi karsintoihi mun puolesta. Paljoo ei löydy ymmärrystä.

No ihan samanlainen pisteautomaatti se HIFK on meille ollut, mutta silti täytyy olla Dvozakin kanssa samaa mieltä.

Taisit nyt astua omaan miinaan nimittäin IFK ei todellakaan ole ollut Pelsuille mikään pisteautomaatti. Kannattaa tarkistella hieman tilastoja ennen kun alkaa mopo liikaa keulimaan.

En kai mä mistään Pelsuista ole puhunutkaan, vaan KalPasta. Tällä kaudella KalPa on vienyt voitot niin kotona kuin vieraissa, ja viime kaudella kohtaamiset menivät muistaakseni KalPalle 4-1. Eli yhteensä 18p/21p.

Se miten tämä nyt tähän asiaan liittyi, oli se että TheJackal (HIFK) pyrki kyseenalaistamaan Dvozakin (Pelsut) mielipiteen käyttämällä tätä ikuista "katkeruus" -korttia, joten sen suhteen halusin tuoda esille, että myös objektiivisesti asiaa tarkasteleva voi nähdä asian kuten Dvozak.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ai jumankauta kun oli hieno toimintaa Pelicansilta eilen! Liivik vetää 3-6 johtotilanteessa vajaa minuutti ennen pelin loppua Pelicansin pakkia vähän ylikovalla taklauksella. Kiekko IFK:n päätyyn ja Hodgman lähtee Liivikin perään, mutta harmiksi kaatuu ja jää tuomareiden ja muiden sähläreiden toimesta jäähän eikä pääse kunnolla irti. Sitten linjatuomarit keskittyvät vain Hodgmanin kurissa pitämiseen joka yrittää päästä väliin tilanteeseen, jossa Nyholm murjoo tappeluhalutonta Laschia. Ei helvetti mitä toimintaa linjureilta taas. Samalla Luttinen pitää hifkin räppijätkän hyvin aisoissa.

Pelicansilla kärkihyökkääjät ja pakkipari Latvala - Jalvanti jäällä ja HIFK:n nelosen jätkät käy hakemassa "tappotaklausta" vajaa minuutti ennen pelin päättymistä tilanteen ollessa 3-6 HIFK:lle. Sitten vielä murjotaan useampaan otteeseen 70 kiloista kultakypärää joka on puhdas taitopelaaja. Ei ihan oppikirjan mukaista toimintaa. Jopa aika säälittävää "kovuutta" sanoisin.

Pelicans näytti hienoa joukkuehenkeä ja näytti, että meidän halliin ei sentään miten tahansa tulla riehumaan. Kaikilta neljältä jätkältä kintaat pois ja lähimmän valkopaidan kimppuun. Tämän jälkeen vielä Brocklehurstin intiaaniveri oli vielä sen verran lämmintä, että halusi ottaa pienet mylly Pöystin kanssa.

Vitutus pelillisestä perseilystä vaihtui välittömästi ylpeyteen omasta jengistä.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eiköhän tämänkin asian voisi alkaa pistää jo pakettiin kaikin puolin.
Pääosin molemmat leirit (Pelsu vs HIFK) ovat tyytyväisiä lopun talkoisiin. Pieniä näkemyseroja muutamista yksittäisistä tilanteista, mutta pääosin homma meni "juuri niin kuin pitikin".

Tästä hyötyy Pelsut, HIFK, liiga ja fanit. Seuraava HIFK-Pelicans peli on varmaan loppuunmyyty!

Selvänä vähemmistönä ovat ne, jotka tämän tuomitsevat. Ja vähemmistön ehdoilla ei pitäisi sanktioitakaan jakaa.

En kannata show-tappeluita. Ne ovat typeriä, mutta silloin kun joukkueen täytyy puolustaa omaa kunniaa,niin sen pitää tehdä se. Ja hienosti vastasi HIFK.

Tästä on hyvä jatkaa. Toivottavasti tästä tuli myös Pelikaaneille käännekohta suvantovaiheessa. Ei pitäisi olla joukkuehengestä kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tästä hyötyy Pelsut, HIFK, liiga ja fanit. Seuraava HIFK-Pelicans peli on varmaan loppuunmyyty!

Harmi vaan, että Liiga tulee olemaan ainut, joka ei tätä hyötyä tule käyttämään. Päinvastoin, nyt on jo isot pamput puhaltaneet pilliin, niin muut tahot jäpittävät jo asennossa. Loppuseuraamukset tulevat olemaan siis ylimitoitettuja, siitä voin olla varma.
 

Dängleri

Jäsen
Tästä hyötyy Pelsut, HIFK, liiga ja fanit.

Milläs tavoin ajattelit liigan hyötyneen tästä?

MM-juhlinnan aikana sattuneet toilailut ryvettivät osaltaan Jääkiekkoliiton mainetta, mutta kiitos mestaruuden, asia taidettiin lopulla painaa villaisella myös niitä kritisoineiden toimesta. Eilisen kaltainen episodi oli puolestaan omiaan tahraamaan jääkiekkoväen mainetta, ja saa takuuvarmasti kaiken maailman kukkahattutädit nousemaan barrikaadeille. Jos ja kun joukossa on poliitikkoja, lienee varma, että asialla tulee olemaan suoria vaikutuksia Jääkiekkoliiton toimintaan. Enkä usko, että esim. kaikki sponsoritkaan ovat tapahtuneesta hyvillään. Eli paine mm. Vuorisen ja Kummolan ympärillä tulee kasvamaan, ja kuten hyvin tiedämme, paska valuu aina alas päin. Niin myös tässäkin asiassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös