HIFK:n pelaajat maajoukkueessa

  • 69 754
  • 175

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Odotettuja nimiä toki, mutta kyllä mä nyt ajattelin, että Peltonen vanhana ukkona jo heivaisi nuo kalja-höntsät pois, ja huoltaisi kroppaansa kun liiga taukoaa. Mutta kaipa se kotikisojen vetovoima on niin kova, että pitää noihin höntsiinkin osallistua.

Nurkkapatriootti (NP)-ketju laulaa taas pian. Valitettavasti.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
MAHTAVAA! Tästähän se riemu repeää, kun pojat pääsevät pelaamaan Meidän Peliä. Se on voittoisaa ja sitä on hyvä käyttää silloin, kun pelaa muutaman joukkueen tiivistä turnausta alle top3 -materiaalilla. Meidän Peli, jonka on hahmotellut Jumala, hienosäätänyt Jeesus ja tehnyt todeksi Jukka Jalonen, on juuri se asia, mitä HIFK tarvitsee nyt. Laittaisin kaikki HIFK-hyökkääjät nelosketjuksi ja uskon Petun myyvän tämän ajatuksen J.Jalosellekin.

Meidän Peli(c) on myynnissä kaikissa hyvin varustelluissa lehtipisteissä kautta maan. Meidän Peli(c) on Suomen jääkiekkomaajoukkueen copyrightin alainen ja sen kopioiminen, lainaaminen ja varastaminen ovat rikosoikeuden alaisia tekoja. Erityisen raskauttavaa on varastetun Meidän Pelin(c) palauttaminen. Meidän Peli(c) tuoksuu kevyesti etanolilta ja on parhaimmillaan +4 asteisessa loskakelissä. Meidän Pelillä(c), kuten kaikilla muillakin huuhaatuotteilla, voi olla sivuvaikutuksia. Ota yhteyttä lähimpään valmentajaan, jos Meidän Pelin(c) seuraaminen tai siitä lukeminen aiheuttaa jotain sivuvaikutuksia. Urheilulehden toimitus määrittää silloin annoksesi uudestaan. Älä mene siis lääkäriin, vaan käy valmentajan juttusilla, hän on viisaampi kuin yksikään lääkäri. Seuraavia sivuvaikutuksia on raportoitu Meidän Pelin(c) yhteydessä: nilkkatulehdus, kooma, aivovamma, tampereenmurteen puhuminen (ks. edellinen kohta), todellisuudentajun hämärtyminen ja siemensyöksyn viivästyminen noin 2 vuodella.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
MAHTAVAA! Tästähän se riemu repeää.
...
Seuraavia sivuvaikutuksia on raportoitu Meidän Pelin(c) yhteydessä: nilkkatulehdus, kooma, aivovamma, tampereenmurteen puhuminen (ks. edellinen kohta), todellisuudentajun hämärtyminen ja siemensyöksyn viivästyminen noin 2 vuodella.

*reps* Muuten hyvä (etenkin kaksi viimeistä osuivat täsmäaseena), mutta tartte tampereemmurretta tähän rupee veteleen. Siellä ollaan rehellisesti pihalla ja enimmäkseen ihan omista syistä, mutta aina sentään jalat tiukasti jäässä, eikun maassa kiinni. Anteeksi, jatkakaa:).
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ylpeitä saamme olla, 4 HIFK-ukkoa lyötyy Leijonien karjala-jengistä. Turnaukseen on valitttu periaatteessa koko Euroopan kerma suomalaisittain. Turha näitä pelejä on mielestäni vähätellä, mutta toivotaan tietysti että ukot palaa ehjänä Nordikselle. Fernholm myös, Tre Kronorin riveistä.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Nyt kyllä vähän saa jännittää kakka housussa, tuleeko sieltä jätkät elävänä takaisin, niin monta tärkeää palasta meidän jengistä on maajoukkueiden mukana, että vähän kyllä hirvittää. Granlund, Pesonen, Peltonen ja Wirtanen selkeästi tärkeimmät hyökkääjät meidän jengistä (Eeron ja Killen lisäksi) ja me tarvitaan noi kaikki takaisin kunnossa, sen lisäksi uusi vahvistus Fernholm on Ruotsin maajoukkueen mukana.

Sitten vielä 20-maajoukkueessa MAG ja 18-vuotiaissa Vainonen joka on vakiinnuttanut paikkansa HIFKin kokoonpanossa. Vainonen on muuten ensimmäinen körmypakki sitten Karalahden, jonka olen HIFKissä koskaan nähnyt pelaavan noin hyvin tuossa iässä ja sijoittuminen on ihan loistavaa ja kiekon kanssa erittäin varma sekä kokoa sen verran, että varmasti tekee kipeää vastustajalle ottaa yhteen Vainosen kanssa. Vainoselle pitkä pahvi käteen kiitos ja kaverista tulee olemaan meille vielä paljon iloa, tuleva "ikoni"?

Tietysti sitä on omalla tavallaan iloinen, että meidän jätkiä pääsee maajoukkueeseen, se kertoo aina jostain hyvästä, mutta toisaalta toivon, että nämä on viimeiset höntsät ennen tulevia U20 kisoja sekä MM-kisoja, missä jätkät pelaa.

Positiivisuutta jos vielä haetaan, niin vaikka Pesonen ei nyt pääse harjoittelemaan joukkueen kanssa meidän "pelitapaa" (mitä?), niin pääsee pelaamaan kovia pelejä alle isossa kaukalossa ja suurella todennäköisyydellä Miken kanssa.
 

Kovy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Huoli pois, Arthjykin ei pelaa Venäjän joukkueessa, joten eiköhän pojat sieltä ehjänä tule takaisin.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Joukkueen valmentaja on myös maajoukkueen valmentaja?

Totta ja joukkue, on nevöforget 2011 jengi suurelta osin. Uskon silti, että ilman Petuakin samat kaverit sinne olisi valittu ja toisaalta onneksi Petu on siellä katsomassa meidän jätkien perään.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Juu,ihan hyvä, että "joutuivat" mukaan nimenomaan kotiturnauksessa. Tosin siinä turnauksessa, jossa ulkoilmapeli pelataan, kulta-Micke ja Peltonen halutaan taas varmuudella mukaan, valitettavasti.
 

scholl

Jäsen
Niin päin honkia menee, että se alkaa jo sama keitä sinne valitaan ja loukkaantuuko joku vai eikö. Mikelle ja nuorille kundeille se on ihan hyvä käydä noissa maaotteluissa, ei siellä ainakaan huonompaa valmennusta saa kuin IFK:ssa, vaikka Petukin häärää siellä jäällä apumiehenä. Sen sijaan täytyy sanoa, etten ymmärrä, minkä ihmeen takia Ville joutuu noihin matseihin. Jalosen on pakko tietää, millainen mies hän on, joten ei ole tarvetta peluuttaa joka höpöhöpö-matsissa. Se Talvisota on eri juttu, koska siitä tehdään jonkinlainen spektaakkeli, mutta harjoitusmatsit voisi jättää kyllä väliin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Voisi sanoa niin, että eilinen esityst HIFK-pelaajilta oli muutamaa välähdystä lukuunottamatta samanlaista huttua kuin viimeiset pelit seurajoukkueessakin. Fernholm ei esiintynyt yhtään sen enempää edukseen Ruotsin paidassa. Positiivisen näky oli ehkä Pesonen, koska hän oli saanut jostain jalat itselleen, vauhtia oli huomattavasti enemmän kuin HIFK:n paidassa... mitä tästä voidaan päätellä? pelitapa...
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Positiivisen näky oli ehkä Pesonen, koska hän oli saanut jostain jalat itselleen, vauhtia oli huomattavasti enemmän kuin HIFK:n paidassa... mitä tästä voidaan päätellä? pelitapa...

IFK:ssa Ville pelaa varmasti enemmän minuutteja (en jaksanut tarkistaa faktoja) kuin maajoukkueessa, että sekin vaikuttaa.
 

Ponkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Sht
Pesonen...Peltonen, who cares
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pesonen...Peltonen, who cares

Taas fiksua kommenttia Kuopion suunnalta, siellä tota kapasiteettia riittää.

Pesonen pelasi paljon terävämmin torstaina kuin IFK:n peleissä, syötti pari kertaa kolmannessa Immoselle hyvän tekopaikan. Sarjapeleissä mulla on jäänyt mielikuva pelin ulkopuolella pelaavasta, väärällä tavalla itsekkäästä pelaajasta, kuljettele kiekkoa liikaa, syötöt tulee myöhässä jos niitä yleensä tulee, jne....Katsotaan, miltä Tsekki-peli näyttää IFK:n pelaajien osalta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Suomi pelasi ensimmäisessä erässä aivan upeaa Meidän Peliä ja Venäjä oli täysin kusessa Suomen kiekkokontrollin ja viivelähtöjen kanssa. Valitettavasti kaukalon laidalla ottelua seurannut Ilkeä Mr. Fiasko antoi lapsellisen vinkin, jonka mukaan kiekkoa pitäisi pelata maalille ja vastustajaa pitää taklata lujaa. Suomen murskavoitto suli 1-1 tasapeliin. Onneksi meidän pelaajistamme Micke pelasi kerrankin myös rankkarissa Meidän Peliä, hienoa! Mickellä oli kiekkokontrolli koko ajan ja hän lähti puolinopeasti liikkeelle. Kiekko on vallan väline ja Micke piti kiekkoa 99% rankkarin ajasta, niin sitä pitää! Oppivathan muut olemaan. On aivan merkityksetön detalji, että maalia ei syntynyt.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikke ja Pesonen ovat nyt syöttäneet Immosen molemmat maalit Tsekkimatsissa, joten ehkä tästä turnauksesta on sittenkin hyötyä IFK:lle tauon jälkeen :)

Ykkönen teki siis kaikki neljä maalia.
 
Viimeksi muokattu:

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Ihan oikeasti: JHag tarvitsisi nyt muutaman purkin Esa Laihon määräämiä onnellisuuspillereitä. Micke ja Pesonen ovat jo unohtaneet Petun opit. Micke sai tänään vain kaksi syöttöpojoa, mutta oli maagisessa vedossa. Vittu tollasia lättyjä ei nähty edes Raipelta. Toki J.Immonen ja J.Niskala hakivat ne hienosti, mutta onhan se MG nerokas pelaaja.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Ihan oikeasti: JHag tarvitsisi nyt muutaman purkin Esa Laihon määräämiä onnellisuuspillereitä. Micke ja Pesonen ovat jo unohtaneet Petun opit. Micke sai tänään vain kaksi syöttöpojoa, mutta oli maagisessa vedossa. Vittu tollasia lättyjä ei nähty edes Raipelta. Toki J.Immonen ja J.Niskala hakivat ne hienosti, mutta onhan se MG nerokas pelaaja.

Ihanaa! Enää ei tarvita muuta kuin palkata Niskala ja J. Immonen kehiin ja Jukka Jalonen penkin taakse, niin purkki on taas meidän. Kolmanneksi siirroksi ehdotan sitä, että joukkueessa jo pelaavasta Miikka Tuomaisesta tehdään viive lähtö spesialisti ja hän ei lähde oman maalin takaa ikinä mihinkään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mikke ja Pesonen ovat nyt syöttäneet Immosen molemmat maalit Tsekkimatsissa, joten ehkä tästä turnauksesta on sittenkin hyötyä IFK:lle tauon jälkeen :)

Sen kun tietäisi vielä, että mitä hyötyä tästä mahtaa olla. Tuossa tulikin jo esille joka voisi auttaa, saiskohan Jarkko Immosen ja Janne Niskalan signattua loppukauden diileillä joukkueeseen? Rahasta tuo ei jäisi kiinni, vaan tahdosta... Mikke laittoi tehot 0+2 ja Pesonen ihan hyvät 1+3. Paluu arkeen tapahtuu sitten ensi tiistaina...
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Onko Fernholm loukkaantunut, kun ei ole ollenkaan Ruotsin kokoonpanossa mukana?
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On joo, joku lievä vamma. En tosin enää muista kenen twitterfeedistä luin.

Aikukiva!!! Toivotaan, että on tsekkinivuset ja IFK on ilmoittanut, että pelaaja ei ole pelikuntoinen.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen kun tietäisi vielä, että mitä hyötyä tästä mahtaa olla. Tuossa tulikin jo esille joka voisi auttaa, saiskohan Jarkko Immosen ja Janne Niskalan signattua loppukauden diileillä joukkueeseen? Rahasta tuo ei jäisi kiinni, vaan tahdosta... Mikke laittoi tehot 0+2 ja Pesonen ihan hyvät 1+3. Paluu arkeen tapahtuu sitten ensi tiistaina...

No höh. Meillä on 2/3 ketjusta, katsotaan videolta minkälaisin ajatuksin sen 1/3 pitää olla liikeessä :)
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Tuossa tulikin jo esille joka voisi auttaa, saiskohan Jarkko Immosen ja Janne Niskalan signattua loppukauden diileillä joukkueeseen? Rahasta tuo ei jäisi kiinni, vaan tahdosta...

Pahoittelut vieraisiin pöytiin huutelusta heti alkuun mutta vaikka pilke silmäkulmassa onkin niin jos olisi olemassa pienikin mahdollisuus että Niskala olisi tulossa sm-liigaan niin RTK pitäisi siitä huolen että raha olisi se viimeinen este ettei hän pukisi päälleen rumaa kettupaitaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös