SM-liigajoukkueiden peliasut

  • 559 240
  • 1 208

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Ei ole Nupe pariin kauteen tolppien välissä ollut, kentällä kyllä esiintynyt ja Sato astui remmiin vasta tälle kaudelle. Paita on tosiaan Pulicansin paita. Samassa jengissä kurvailee myös mm. Vauhkonen, Kolu ja Kaarna.

Sorry Offtopic.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vielä tuosta samasta aiheesta mistä kirjoitin aiemmin, eli mitä yksinkertaisempi design sen paremman näköinen paita. Lukon paitoja kun katselee niin siellä on noita mainoslappuja lätkitty melkein minne sattuu, pitkin ja poikin ja jokainen on vielä eri värinen, eri mallinen ja eri kokoinen. Mutta silti tuokaan ei näytä niin oksettavalta sekamelskalta kuin tuo Ilveksen paita, koska tuo Lukon paidan perusdesign on erittäin yksinkertainen kuten Pelicansillakin.

Eihän nuo nyt mitkään superkomeat paidat ole, mistä saisi fanina ylpeänä paukutella henkseleitä, mutta ei silti ihan oksettavan rumatkaan vaikka noita mainoksia onkin ihan helvetisti.

Annan teille siis vinkin hyvät liigaseurat. Jos ja kun teidän on pakko noita mainoksia paitoihinne laittaa niin hommatkaa ihan yksiväriset paidat korkeintaan jollain ihan yksinkertaisilla hiharaidoilla varustettuna niin peliasuista tulee heti paljon rauhallisemman ja tyylikkäämmän näköisiä vaikka ne laitettaisiinkin täyteen mainoksia.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Kärppien paidoista oli harjoitusotteluista poiketen "kultaisuus" harmittavasti häipynyt. Eritoten nimeen ja numeroon se sävy sopi, kuin nyrkki perseeseen. Nyt se on korvattu perustylsällä mustalla ja lopputulos on todella tönkkö. Onhan sitä kultaa hieman kainalossa jos suurennuslasilla katsoo.

Toivottavasti kotipaidassa tosiaan on kultainen selkämys, eihän tuo sävy välttämättä vieraspaitojen valkoisuuteen välttämättä passaakkaan.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No Kärppien vieraspaidat olivat kyllä aikasta rumat, taas kerran.

Kotipaidoista odotukset hitusen korkeammalla...
 

Fat Jesus

Jäsen
Jokerien paitaa ehdinkin kommentoimaan Jokerit-osioon:
Mutta olihan komeat paidat mainoksien jälkeenkin!

Oli käytetty järkeä mainoksien värien suhteen. Ei epäilystäkään kenellä liigan hienoimmat paidat.

Ilveksen ja Jokerien paidat oli aika samalla viivalla ilman mainoksia, nähdään hyvä esimerkki kummassa mainokset on osattu sijoitella ja kummassa menny "hieman" reisille...
 

SjV

Jäsen
Jokerien paitaa ehdinkin kommentoimaan Jokerit-osioon:
Jokereiden paidat Urheiluruudusta nähtynä näyttivät suorastaan oudoilta, mainosten "vähyydestä" johtuen. Sen sijaan tumman punainen pelinumero tumman sinisellä taustalla ei TV-kuvassa erotu mihinkään.
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli kyllä komeat paidat Jokereilla. Selkeästi erottuvat muista isolla logollaan, selkeydellään ja mainosten kohtuullisella määrällä.

Pakko myös mainita, että jotenkin ne uudet pleksit tekivät kaukalostakin paremman näköisen. Toivottavasti muut seuraavat perässä!
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tykkäsin kovasti Jokerien paidoista ja sinisistä kypäristä. Paidassa oli etupuolella niin pieniä mainoksia, ettei niitä oikein erottanut, vaikka alakatsomossa istuin. Takana oli sitten iso Fonectan mainos, joka sekin kuitenkin sopi siedettävästi paitaan.

Kiitos Kekäläiselle, että laittoi tämänkin puolen kuntoon.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä tykkäsin kans kovasti Jokerien paidoista. Silloin joskus kesällä kun näin valokuvan noista paidoista pelaajien päällä, eivät numerot erottuneet ollenkaan mutta telkkarikuvasta katsottuna numeroista sai oikein hyvin selvää.

Mulle tuli tuosta Jokerien paidasta ihan vanhat hyvät ajat mieleen, samoin siitä kypärässä olevasta mainoksesta. Ihan kuin oltaisiin oltu 70-luvulla ja kypärässä lukee isolla että "Hymy" tai "Apu".
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Yhdytään kehujiin; pakko myöntää että ovat aivan helvetin hienot paidat. Kunpa muut ottaisivat noista mallia.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jokereiden uusi peliasu on mukava yllätys. Siinä on nyt kunnioitettu Aimo Mäkisen perintöä ja värit ovat vihdoinkin ne oikeat narrivärit. Hjalliksen ajan seikkailut kaikkine violetteineen on unohdettu ja annettu "perinteille" se kunnia mikä kuluukin. Edellisten vuosien tumman sininen, lähes musta, on myös nyt vaihdettu oikeampaan sävyyn.

Sanomattakin on sitten selvää, että kun mainokset loistavat poissaolollaan niin se tekee sen lisäksi että asu on hieno niin joukkueestakin huomattavasti ammattimaisemman näköisen. Valitettavasti nuo joidenkin joukkueiden tilkkutäkkipaidat tuovat mieleeni vain joko-joko-pallon.

Etupuolen pienet mainokset on sijoitettu oivasti yläossan riviin niin että kauempaa näytää kuin siinä olisi vain tarkoituksenmukainen viiva ja vain lähikuvista näkee mitä siinä mainostetaan. Toki sitten Fonecta on saanut housuissa ja takana paljon tilaa, mutta etupuolen hyvä lay-out pelastaa senkin. Ainoa miinus on siinä että numerot selässä eivät oikein näy kunnolla.

HIFKin peliasu on tutun turvallinen ja siisti. Taisimme eilen nähdä liigan parhaat peliasut samassa pelissä.
 

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Itse olen aika pitkälti sitä mieltä, että kaikilla pääkaupunki-seudun joukkueilla on Sm-liigan top-3 pelipaidat. Kaikissa saa hyvin logosta selvää, ja mainokset ovat tarpeeksi vähäisiä tai järkevästi aseteltuja.


Hatunnosto Narrien uusille paidoille, on kyllä komeat!
 

Patapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori
Pakko se on täälläkin myöntää, että oli kyllä tyylikäs Jokerit eilen kaikin puolin, pelipaidat todella hienot nimenomaan värien ja noiden mainosten määrän ansiosta, eikä kaukalokaan kalpene tuossa rinnalla. Onkos Hartwallilla nyt sitten koko kauden tuo "pikkukaukalo" vai muuttuuko Premieren jälkeen normaaliksi? Jos on koko kauden, niin on siinä vierasjoukkueilla ihmettelemistä, mutta vastaavasti Jokereiden vieraspelaaminen voi takkuilla...
 

Puksprööti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täällä suunnassa ei Jokerien paita vakuuta ollenkaan. Sori kaverit! Paidan kuuluisi olla valko-violetti -kuten silloin kun Jokerit olivat huipulla. Kertooko paitauudistus kieltään siitä että viimeisetkin rippeet menestyksestä on unohdettu ja aloitettu uudestaan alusta. Myönnetty fakta että Jokerit aloittaa tyhjältä pöydältä keskikastista.

Hienoista paidoista rispektit jälleen kerran Tampereelle ja Poriin tällä kaudella, jälleen!
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Jokereiden peliasu on yksi hienoimmista mitä on nähty SM-Liigan historian aikana, ellei hienoin. Kyllä minä ainakin niin kateellisena kuolaan noille paidoille. Jos sininen olisi vihreä ja jos punainen olisi musta... ja jos...

Todella hieno paita.
 

Force

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien tämän kauden pelipaita: Porin n Vai pitäisikö sanoa Puustelli-joukkueen paita? Hirveä tilkkutäkki.
Kahdeksan vuotta(!) vanha paita kaipaa kipeästi uudistusta, Jokereista voitaisiin ottaa mallia ja vähentää mainosten määrää edes hieman. Ja minkä takia Ässien paidassa on valkoista? Takaisin perinteisiin väreihin!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit & Rälläkädet.
Jokereiden tämän kauden paidoissa on kyllä ihastuttavan vähän mainoksia. Tai no olihan niitäkin, mutta loistavasti on saatu pieneksi ja vielä sijoitettu näppärästi, että joukkueen logo todellakin näkyy ja erottuu.
Itseä ehkä hieman vielä häiritsi nämä siniset kypärät, mutta eiköhän niihinkin vielä ehdi tottua.
 

scholl

Jäsen
Jokereiden uusi peliasu on mukava yllätys. Siinä on nyt kunnioitettu Aimo Mäkisen perintöä ja värit ovat vihdoinkin ne oikeat narrivärit.

Se on totta, värit ovat hyvät, mutta mainokset ovat ihan hanurista. Fonecta ja DHL sekä varauksin Karjala eivät sovi mainostensa pohjavärin takia lainkaan noihin peliasuihin ja etuosan pienellä kirjoitettu kärpäsenpaska on yksinkertaisesti liian pientä. Yksi iso à 100 yksikköä on parempi kuin 4 pientä à 25 yksikköä noin rautalangasta väännettynä.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Nyt sitten ihan oikeasti herätystä Ilveksen toimistolla! Ei niinkään havaiji-kiekon osalta, vaan pelipaitojen. Tässä ketjussa on jo äimistelty Ilveksen mustaa kotipaitaa, ja nyt on aivan pakko äimistellä epäuskoisesti valkoista (kuva 1) vierasnuttuakin (kuva 2). Erivärisiä tilkunpaloja siellä täällä, ja punaista, vihreää, mustaa, keltaista ja valkoista kaoottisessa järjestyksessä: lopputuloksena aivan vitun törkeä räpellys, ja tässä tapauksessa kokonaisuutta ei pelasta katastrofilta edes puhtaanvalkoinen paidan väri. (Linkit ohjaavat Aamulehti.fi:n ja Jatkoaika.comin kuviin.)

Todella sääli, että Ilveksen kaltainen perinteikäs ja hieno seura ei yksinkertaisesti saa järjestettyä itselleen edes jokseenkin säällisen ja asiallisen näköisiä peliasuja, tai edes hitusen parempia kuin Junnon poppoolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös