Pelicans kaudelle 2011-2012

  • 639 329
  • 1 491

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pöyhösen roikottamista mukana en ymmärrä. Joku viisaampi perustelkoot minulle tämän jatkosopimuksen. Joukkueessa on mielestäni aivan tarpeeksi duunareita. Pöyhösestä ei tee hyvää nelosketjun miestä pelkästään se, ettei miehellä ole käsiä nimeksikään.

Viisaammasta en tiedä, mutta minun mielestäni yksi peruste Pöyhösen jatkolle on se, että meillä ei vielä ollut tarpeeksi alivoimapelaajia. Oikeastaan laitureista vain Wärn ja Tavi osaavat kunnollla pelata alivoimaa. Rinkinen ja Tyrväinen ihan ok. Sopaset, Laschit ja Sihvoset ovatkin sitten jo lähes käyttökelvottomia siinä hommassa. Mielestäni tällä osastolla oli vielä tilaa ja Pöyhönen on ihan hyvä lisä siihen. Plussana se, että hän pystyy pelaamaan myös keskushyökkääjänä, niin on vielä pieni toive siitä, että Loppia ei tarvitse laittaa kentälle.

Katsellaas muistin virkistämiseksi mitä on kevään aikana pois lähtenyt ja mitä ollaan saatu tilalle.

Sindel -> Lasch
Helminen -> Wärn
York -> ? (tulossa)

Forsström -> Järvinen
Uotila -> Seikola

Puolustus on petrannut kirkkaasti, mutta hyökkäys ei niinkään. Lasch korvaa varmasti Sindelin, mutta Wärnillä on kyllä tekemistä Helmisen viime kauden tehoihin. Saattaa kyllä olla kokonaisuutena parempi pelaaja. Tuo tuleva ykkössentteri ratkaisee paljon. Kunnon ukko siihen tontille, niin hän saa tehtyä laitureistaankin parempia. Rahaa sellaiseen pitäisi olla, kun kerran pelaajabudjetti on noussut siihen kahteen miljoonaan. Muistelen Kaarnan jossain vaiheessa lausahtaneen budjetin olevan vähintään kaksi miljoonaa? Kyllä tuohta pitäisi olla sukanvarressa vielä reilusti sillä en usko uusista miehistä, kuin Seikolan olevan huippupalkattu.

Kyllä vielä yhtä hyvää laituria kuitenkin kaipailisin minäkin, vaikkakin mielestäni on hyvä ensin katsoa pystyykö nuorista potentiaalisista maalitykeistämme jotkut ottamaan riittävän suuria harppauksia kesän aikana. Mielenkiintoinen huomio on se, että vanhin laitahyökkääjämme on Kari Sihvonen (s.1983). Muut laiturit ovat -87 tai sen jälkeen syntyneitä. Jotenkin on uuden valmennustiimin myötä luottavaisempi olo siihen, että tällaisia kehitysaskelia pystyy useampi jätkä nuoresta hyökkäyskalustostamme ottamaan. Ja kunhan vaan pelitapa on kunnossa, niin materiaalinkaan ei välttämättä tarvitse olla mitään kaikkein huikeinta, jotta voi pärjätä. Siitä osoituksena esim. Ässät ja Blues viime kaudelta. Toisaalta ei voida tuudittautua myöskään siihen, että nyt kun meillä on Suikkanen, niin paska muuttuu automaattisesti kullaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Itse näen kyllä hyvinkin paljon järkeä Pöyhösen jatkossa. Hän on kumminkin se luotettava ratsumies ja pyytteetön työntekijä joka osaa hoitaa nuo jarrumiehen roolit loistavasti. Sitä kun hän on koko uransa tehnyt.

- Toisaalta, Pöyhönen ei todennäköisesti olisi jatkanut, mikäli TJ olisi tarjonnut Juhani Tyrväiselle edes kohtalaista palkkaa...

Ehkä joku voikin sanoa että "onhan meillä noita duunareita jo tarpeeksi". Mutta onko todella ?

Janne Tavia ja Antti Tyrväistä siihen rooliin voisi kaavailla, mutta miehet ottavat näytöillään paikat ylemmistä ketjuista, varsinkin kun enää ei todennäköisesti tule kuin se yksi 1.korin pelaaja.
Teemu Rinkistä älkää mieluusti edes kaavailko siihen. Hänen vahvuutensa ovat täysin muualla kuin jarrupelaamisessa, vaikka hän senkin pyytteettömästi hoitaa. Mieluummin Temen kumminkin istuttaisin sinne 2-3 kentän laitaan Immosen tai Lopin rinnalle, koska hänen vahvuus on nimenomaan maalinteko.

Sihvonen - Paakkolanvaara - Pöyhönen ei tule paljoa häviämään, sille ketjulle, kun Henri Heino tuota orkesteria johti. Paakkis sai lokaa niskaansa paljon kun ei onnistunut "1.sentterinä", mutta hän on kumminkin omassa päässä loistava. Sen voi pohjustaa Kärppien kulta-ajoilta kun mies sielä pelasi puolustavassa roolissa.
Näin jälkiviisaana on hyvä kysyä, että miksi Paakkis hankittiin 1.sentterin rooliin ? Itse kysyin sitä jo silloin, mutta nyt mies pääsee takaisin siihen omimpaan rooliinsa, joten eiköhän jälkikin ole sen mukaista.

Mutta, katsotaan nyt ketkä siellä pelaa, Kai Suikkanen sen päättää loppupeleissä.
Reservistä nimittäin löytyy nälkäisiä kavereita jahtaamaan pelipaikkaa Sami Blomqvistin, Iiro Sopasen ja Pekka Jormakan muodossa, joten kierrätystä tulee varmasti tapahtumaan.
Laajuutta löytyy ja sen hyvä, nimittäin koskaan ei tiedä mitä loukkaantumisia sattuu.

EDITEDIT

Tuo pelaajabudjetti nousee siis tuonne 2 miljoonaan. Mutta kannattaa tosiaan ottaa huomioon, nuo jatkosopimuksien tuottamat mahdolliset palkankorotukset.
 
Viimeksi muokattu:

Mike Hyndman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Puuttuvan palasen tulee olla todella kova kaveri, koska hyökkäysosasto on mielestäni jopa heikentynyt viimekauden lopusta, jolloin York ja Helminenkin osoittivat elonmerkkejä.

Lasch nimisestä pelaajasta en ollut koskaan kuullutkaan, vaikka jonkinverran elitserieniäkin tulee seurattua, tosin vain kärkikahinoita. Pelkkien tilastojen valossa katsottuna korvaa Sindelin, muttei sekään mitään varmaa ole. Toivon, että onnistuu, mutta menee mielestäni osastoon toivotaan toivotaan.

Hyökkäyksen kärki näyttää pelkkiä nimiä toljottamalla "huolestuttavalta". Tuttu tasapaksuus paistaa silmään.

Tosin täytyy muistaa, että mikäli Suikkanen onnistuu realisoimaan pelaajiemme oletusarvoiset kyvyt niin esimerkiksi Tavi, Paakkis, Wärn, Immonen, Rinkinen ja miksei Loppikin voivat takoa yllättävän koviakin tehoja.

Nyt näyttäisi syntyvän 4 hyvää ketjua, mutta 3 hyvää ja 1 huippu antaa vielä odotella ja eiköhän kausarimyyntiä varten elokuussa viimeistään napsahda kovan luokan tekijä rosteriin.

Erityisen heikkoa lenkkiä ei tämän hetkisestä rosterista löydy mielestäni laisinkaan, joten siinä mielessä ei huolestuta ollenkaan, mutta ei tässä nyt äkkiseltään mistään mitaleistakaan uskalla haaveilla.

Levollisin mielin voi siis jatkaa kesän odottelua ja Pelicansin julkaisemaa ykköskorin ukkoa.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuo pelaajabudjetti nousee siis tuonne 2 miljoonaan. Mutta kannattaa tosiaan ottaa huomioon, nuo jatkosopimuksien tuottamat mahdolliset palkankorotukset.

Otin ne huomioon, mutta ei tuolla Hovista lukuun ottamatta ole muita, jotka olisivat merkittäviä korotuksia ansainneet. Joidenkin kohdalla paremminkin olisi ollut syytä tarkastaa hintaa alaspäin. Kaarnan palkkapolitiikan tuntien näin on varmasti myös tapahtunut. Edelleenkin väitän, että budjettia ei ole todellakaan käytetty loppuun tai sitten on tehty jotain penamaisia soppareita. Ykkössentterille on varattu ehkä jopa Helmiselle maksettu jättipalkka, mutta edelleen rahaa löytyy. En ole vain kovin vakuuttunut noiden verorajapelaajien hyödystä, joten mieluummin hankkisivat sen kolmannen vahvistuksen jo kesän aikana.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Kun tossa on ollu arveluja meidän laiturien iskuvoimasta, niin huvikseni katsoin paljonko maaleja on liigassa tullu parhaalla kaudella (Laschin tapauksessa Elitserien).

Sopanen V. 21 (09/10)
Tyrväinen 14 (10/11)
Tavi 12 (10/11)
Lasch 12 (10/11 Elitserien)
Rinkinen 11 (09/10)
Sihvonen 9 (08/09)
Wärn 6 (10/11)
Pöyhönen 6 (08/09)
Blomqvist 6 (10/11)
Jormakka 1 (10/11)
Sopanen I (ei maaleja)

Kuten tiedossa oli, että kummosiin urotekoihin ei ole Sopasta lukuunottamatta muut pystyneet. Mikäli laiturit paukuttavat parhaimman kautensa tehot ensi kaudella, niin päästäisiin 86-maaliin. Tosin jokainen ei varmaan sivua ennätystään, mutta on tuolla tosi monella sitä potentiaalia parantamiseenkin.

Kyllähän tuossa halusti näkisi yhden "sateentekijän" ennen kauden alkua, mutta vielä tärkeämpää olisi kuitenkin saada se huippu-sentteri sinne ykköseen.

Katoin lisäksi keskushyökkääjiemme maalit, niin sattumalta jokainen on toistaiseksi pelannu maalien suhteen elämänsä parasta kiekkoa samalla kaudella.

Immonen 19 (07/08)
Loppi 18 (07/08)
Paakkolanvaara 13 (07/08)
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
bay22 kirjoitti:
Sopanen V. 21 (09/10)
Tyrväinen 14 (10/11)
Tavi 12 (10/11)
Lasch 12 (10/11 Elitserien)
Rinkinen 11 (09/10)
Sihvonen 9 (08/09)
Wärn 6 (10/11)
Pöyhönen 6 (08/09)
Blomqvist 6 (10/11)
Jormakka 1 (10/11)
Sopanen I (ei maaleja)
Sopanen, Tyrväinen ja Sihvonen kun pystyisivät noihin lukemiin, niin olisin tyytyväinen. Muiden kohdalla on lupa odottaa vielä kovempia lukemia. Kuin nuo enkat, puhun siis laitureista.
Jos Rinkinenkin saa hyvän roolin voi hän paukuttaa sen 15 maalia rikki ja Mallu Wärn 10-15.
Ryan Laschilta on lupa odottaa myös lähemmäs 18 kaappia kaappia.

Kukaan senttereistä tuskin tulee tekemään noin paljoa maaleja, mutta luotoissa on se että tuohon tulee vielä se 10-15 maalin, +40 pisteen sentteri.

Jokatapauksessa hyvin fiiliksin voi odottaa kauden alkua.

bay22 kirjoitti:
Tosin jokainen ei varmaan sivua ennätystään, mutta on tuolla tosi monella sitä potentiaalia parantamiseenkin.
Kiteytettynä tuo lause on sopiva tähän rakoon.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Haiskahtaa vähän siltä, että jos ykkössentterihankinta onnistuu, niin siinä tapauksessa voidaan nappisuorituksella tavoitella kuuden sakkiin pääsemistä. Vrt. 07-08 Lopin onnistuminen ykkössentterinä ja niin sitä painettiin top-kutoseen, toki roolitus natsasi muutenkin joka kentällisessä aivan täydellisesti. Leveyttä löytyisi nyt kolmeen pelaavaan ketjuun ja nelosestakin vielä Paakkolanvaaran fyysinen preesens.

Jos taas tehään yorkit, niin säälit on maksimi ja siihenkin muiden hyökkääjien pitää latoa niitä maaliennätyksiään. Ja tietty juuri tämä Matska L. limboaa kunnolla, Paakkis nostetaan kolmoseen ja Pöyhönen stunttaa nelosessa. Eli hyvä että signattiin Pöyhönen.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Täältä Isosti peukkua Pöyhösen jatkolle!

Niin ja jottei ihan one-lineriksi menisi, niin yksi kappale mikkopeltolaa ykköseen, kiitos.
 
Ilmeisesti koko henkinen johtajuus lasketaan Suikkasen varaan. Varsinkaan hyökkäyksestä ei meinaa millään löytää johtajuutta, mutta perässä hiihtelijöitä on todella paljon. Ei se tosin välttämättä ole pahakaan asia, ehkä jopa harkittu strategia tämä tasapäistäminen. Suikkasella jos kenellä on kapasiteettia ottaa porukka haltuun. Vaikea nähdä että ulkkarisentteristäkään on apua tähän. Silti vähän kylmää keneen päin katsotaan tiukan paikan tullen maalia tarvitessa. Tuskin pakkeihin, ja jäljelle jää..? Aika hissua on.
 

Esmeralda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Heki,Tinatuopit
Hyökkäys on heikentynyt paljon viime kauden lopusta, kun Pelsu oli parhaimmillaan. Nyt on tehty sopimuksia niiden kanssa kenen ei pitänyt tehdä ja uudet pelaajat eivät korvaa menetettyjä. Pistäkää se Kaarna jo sivuun pelaaja neuvotteluista taikka ollaan taas ensi kauden lopulla karsinnoissa.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Nyt on tehty sopimuksia niiden kanssa kenen ei pitänyt tehdä ja uudet pelaajat eivät korvaa menetettyjä.

Näistä olisi mukavaa ja mielenkiintoista kuulla nimiä?
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Varmaan se Tyrväisen Juhani, joka oli kuulemma toiseksi paras sentteri loppukaudesta. Heti nousisi materiaali top3:een.

Katsos. Olinkin unohtanut tämän seuraavan Granlundin. Olihan se surkeaa kun ei miehelle saatu 8+2 vuotista sopparia seuran optiolla. Varsinkin noilla näytöillä.

Ja vissiin olisi sitten pitänyt pitää York ja Helminen meillä. Onhan molemmat ihan ykköskorin tavaraa.

Pöyhönen ja Rinkinen ovat vähän siinä ja siinä jatkoista, mutta muuten ok.

Pöyhönen menee helposti sinne nelosen laitaan. Lisänä voi stuntata sentterinä. Teemulle tahdottiin antaa vielä mahdollisuus. Tuovat laajutta ja vahvistavat Peliittoja jos eivät mahdu kokoonpanoon.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Rinkinen ja Pöyhönen saanevat tosiaan sen viimeisen mahdollisuutensa. Tässä näkyy vielä se, ettei me mikään suurseura tai ehkä edes keskikastin seura olla. Isommassa jengissä näin pahasti paikallaan polkevat pelaajat olisi heitetty jo pihalle. Myös Kari Sihvosen voinee liittää tähän ryhmään. Rinkisen ja Pöyhösen viime kautta leimasi myös loukkaantumiset kesken kauden.

Toisaalta kaikki pystyvät pelaamaan minuutteja puolustavammassa/rikkovammassa roolissa. Taustalla on kuitenin useampi kehittyvä nuori, jotka nälkäisenä kärkkyvät näyttöpaikkoja. Tämä on tärkeää.

Tässä valossa ulkopuolelta tullut Wärn on outo hankinta. Mies on aivan samasta muotista kuin kyseiset herrat. Ehkä laukaus on hieman parempaa tasoa kuin edellämainituilla herroilla. Tuleva kausi näyttää saatiinko Wärnissä yhtään paremman hyökkäyspelikäsityksen omaava pelaaja.

Selvähän se on, että laituri-osastolla on Lach ja Sopanen ovat ainoat kunnollisen maalintepotentiaalin omaavat pelaajat. Tavi toisaalta on loistavaakin loistavampi yleispelaaja, jonka voi heittää huoletta aina kakkosnyrkkiin.

Näkisin yhden laiturihankinnan olevan väistämätön. Onnistuneella ykkössentterin hankinnalla saadaan paljon, mutta siitä huolimatta uskoisin, että jossain vaiheessa sniper-kaupoille on lähdettävä. Tietenkin on mahdollista, että kaksikosta Wärn/Rinkinen jompikumpi löytää uralleen sen tulenpunaisen kohtisuoraan ylöspäin osoittavan nuolen.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Hyökkäys on heikentynyt paljon viime kauden lopusta, kun Pelsu oli parhaimmillaan. Nyt on tehty sopimuksia niiden kanssa kenen ei pitänyt tehdä ja uudet pelaajat eivät korvaa menetettyjä. Pistäkää se Kaarna jo sivuun pelaaja neuvotteluista taikka ollaan taas ensi kauden lopulla karsinnoissa.
Noista huonoista soppareista olisi kiva tietää ? Julle Tyrväisen menetys oli mielestäni paha rasti, sillä olisin hänet mieluummin ottanut kuin Pöyhösen. Se meni kuulemma täysin Kaarnan piikkiin, mutta ei kyllä muute ole valittamista.

Tietenkin jos esimerkiksi itse olisit halunnut jättää Sihvoset ja Pöyhöset pois, niin okei. Mutta ketä olisit 4 laitaan laittanut pelaamaan 7-10 minuuttia ottelua kohden ? Blomqvistia, Rinkistä ja Jormakkaa vai ?

Tuo vaihtoehto olisi yhtäkuin heittäisi rahaa roskiin, sillä noissa jätkissä on potentiaalia aina sinne 15-20 maalin miehiksi kotoliigassa, eikä heitä kannata pilata penkkiä kuluttaen.

Nyt kun Pöyhönen ja Sihvonen saatiin halvalla kiinnitettyä, olisi ollut suoranaista hulluutta palkata heidän tilalle ulkopuolelta kalliimpia "mahdollisia arpoja" kun nyt saatiin tutut ja luotettavat sotaratsut pidettyä.
 

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Rinkinen ja Pöyhönen saanevat tosiaan sen viimeisen mahdollisuutensa. Tässä näkyy vielä se, ettei me mikään suurseura tai ehkä edes keskikastin seura olla. Isommassa jengissä näin pahasti paikallaan polkevat pelaajat olisi heitetty jo pihalle. Myös Kari Sihvosen voinee liittää tähän ryhmään.

Samoilla linjoilla, kyllä nyt Rinkisen, Pöyhösen ja Sihvosen on saatava todella peli kulkemaan tai ura voi äkkiä löytyä jopa Mestis seuroista?

Tässä valossa ulkopuolelta tullut Wärn on outo hankinta. Mies on aivan samasta muotista kuin kyseiset herrat.

Mielestäni Wärn on hyvä hankinta. Vihdoin kunnon voimahyökkääjä Lahteen, joka blokkaa laukauksia, tekee puhtaita taklauksia, yrittää aina loppuun asti. Mieluummin ylä kolmikosta olisi pitänyt pistää joku jo pihalle …

Näkisin yhden laiturihankinnan olevan väistämätön. Onnistuneella ykkössentterin hankinnalla saadaan paljon, mutta siitä huolimatta uskoisin, että jossain vaiheessa sniper-kaupoille on lähdettävä. Tietenkin on mahdollista, että kaksikosta Wärn/Rinkinen jompikumpi löytää uralleen sen tulenpunaisen kohtisuoraan ylöspäin osoittavan nuolen.

Samoilla linjoilla! Kyllä ykkössentterin vierelle huutaa avoin paikka myös ykköslaiturille, joka pistää kiekot hyvällä prosentilla pussiin …
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Pelsut on neuvotellut erään espoolaislähtöisen hyökkääjän kanssa, joka on aikaisemminkin pelannut Suikkasen alaisuudessa.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Pelsut on neuvotellut erään espoolaislähtöisen hyökkääjän kanssa, joka on aikaisemminkin pelannut Suikkasen alaisuudessa.
Jaaha, Töykkälä sittenkin neloseen ja näillä mennään? Ei muuta ku tulta päin... Pari elämääkin suurempaa hankintaa sitten verorajan jälkeen.

Kattellaa...
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Elmeri Hautamäki kirjoitti:
Pelsut on neuvotellut erään espoolaislähtöisen hyökkääjän kanssa, joka on aikaisemminkin pelannut Suikkasen alaisuudessa.
Kyseessähän on siis Joni Töykkälä. Onko tietosi miltä ajalta peräisin ?

Töykkälä ja Pelicans olivat tosiaan yhteyksissä ainakin noihin aikoihin kun Kari Jalonen oli tulossa coachaamaan ja Tommi Paakkolanvaaralla ei ollut sopparia.

Voisin ehkä melkein teilata tämän, sillä tuossahan ei käytännössä ole mitään järkeä kun Suikkanen on 1.sentteristä luvannut, ja sellainen ei Töykkälä ole edes Mestiksessä. Hän on puolustava sena.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Kyseessähän on siis Joni Töykkälä. Onko tietosi miltä ajalta peräisin ?

Töykkälä ja Pelicans olivat tosiaan yhteyksissä ainakin noihin aikoihin kun Kari Jalonen oli tulossa coachaamaan ja Tommi Paakkolanvaaralla ei ollut sopparia.

Jompella on myös muita vaihtoehtoja ilmeisesti, mutta liigasta Pelsut näyttää näillä näkymin todennäköisimmiltä. Mutta mitä vaan voi tapahtua. Kyseessä on joka tapauksessa liigan parhaimpia alivoimapelaajia, mutta pistenikkaria miehestä ei saa tekemälläkään.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan hyvin voi olla, että Suikkanen haluaa Lopin tilalle puolustavan roolin sentterin. Näin ollen luulisi näiden Loppi-antifanien olevan jo tippahepinnokassa täällä kirkumassa.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Ihan hyvin voi olla, että Suikkanen haluaa Lopin tilalle puolustavan roolin sentterin. Näin ollen luulisi näiden Loppi-antifanien olevan jo tippahepinnokassa täällä kirkumassa.
Ei se Loppi sieltä lähde, vaikka olis antifaneilla kolme tippaa. Kukaanhan ei Lopin sopparia ulos osta menneillä näytöillä.

Itse kyllä suon miehelle reilun mahdollisuuden näyttää. En pidä minään mahdottomuutena että Matska löytäisi kadoksissa olleen vireen ja pelihuumorin Suikkasen alaisuudessa, vieläpä kun menneen kauden jälkeen kukaan ei odota mitään joten paineet ovat hiukan eri luokkaa kun viime kaudeksi.

Kuntoa ja jalkaa lisää viime kauteen verrattuna niin hyvä tulee. Taidot ne eivät mihinkään katoa, eikä Matska mikään ikäloppukaan ole. Asenneparannukseen uskon kun Toivola/Räsänen vaihtuu reilumpaan ja vaativampaan Suikkaseen.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
X
Immonen
Paakkolanvaara
Töykkälä

Tuossahan jo oltaisiin lähellä alkuperäistä suunnitelmaa sentterien osalta. Kelpaisi mulle.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikäli Töykkälä tulee, täytyy jonkun lähteä. Ei meillä ole IFK-tyyliin varaa pitää tällaista kaveria jatkuvasti varamiehenä katsomossa ja tuskin Töykkälä siihen rooliin lähtisikään. Immonen ei lähde, Paakkolanvaara ei lähde ja yksi sentteri tulee... ainoa mahdollinen lähtijä on siis Loppi. Kukaan senttereistä ei taida kovin hyvin laiturina pelata.

Shejbalin sommitelmat näyttävät kyllä hyvältä. Sitten vielä se yksi laituri verorajalla, niin kausi näyttäisikin jo suht lupaavalta. Töykkälä menisi hyvin köyhän miehen Heinosta, vaikka alkuperäinen huomattavasti parempi vaihtoehto olisikin.

Takaisin maan pinnalle. Loppia ei saada täältä pois kirveelläkään...

Edit: Beech olisi ollut kova sana tännekin. Saman tason kaveria ykkönen huutaa, mutta voi olla tietysti haihattelua. Pisteitä Lasch on toki tehnyt lähes saman verran, mutta ilmeisesti kyseessä on hyvin kokonaisvaltainen pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös