Pitäisikö itkeä vai nauraa?

  • 3 017 890
  • 12 960

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vitunko väliä sillä on, mitä se löysä-Nokka sanoi pelin jälkeen. 5-1 taululla, IFK vihdoin viimein välierissä kovalla jengillä ja veltto narrilauma kesälomille. --- Ei muuta ku kylmää ja vittumaista lomaa kaikille narrihenkisille, onneksi parempi voitti ja onneksi IFK teki sen mitä pitikin.

Narriraukat ne purkaa pahaa oloaan IFK-koutsiin, joka laukoi mitä sylki suuhun toi heti rankan sarjan päätyttyä. Oi ja voi. Mikäs siinä, kelailkaa rauhassa sitä youtube-pätkää ja naureskelkaa Jaloselle, nyt teillä on kosolti aikaa, kun ei tartte lätkää seurata. --- Ja ne narrifanit, jotka väittävät olevansa tyytyväisiä tasaiseen sarjaan ennakkosuosikki IFK:ta vastaan, vaikka tappio tulikin: älkää jauhako paskaa. Kyllä sen voi sanoa ihan suoraan, että vituttaa ku pientä sinkkiämpäriä muovikauden alkaessa.

Meepä jo telmimään sen rantapallosi kanssa.

Mutta kiitos Acidille suoraselkäisen katkerista kommenteista, löytyihän sieltä sentään joku rehellinenkin.

On se vaan kivaa olla välierissä, perkule.

Ai hitto, ilman Japan tehoja oltais menty välieriin vaan niukasti 2-1 -voitolla.


Huikeaa settiä nimimerkki Simon suoltaa :D
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kiekkomiesten sotapuheita - Pääkirjoitukset - Keskisuomalainen

Keskisuomalaisen jääkiekkoaiheinen pääkirjoitus veti sanattomaksi.

Kieltämättä. Vaikka en ole koskaan ollut erityisemmin kannattamassa väkivaltaa jääkiekossa, enkä siis pidä tappeluista tässä hienossa pelissä, pidän tuota kirjoitusta kaikesta huolimatta aika epäreiluna monessakin suhteessa.

Ensinnäkin, luonnollisesti Mervola kirjoittaa tuossa vain jääkiekosta, mutta haluaisin tästä huolimatta siirtää katseen toisaalle. Intistä muistan kivasti yhden jutun (monista), kun yliluutnantti tuli sanomaan ryhmällemme ampumaharjoituksia ennen, että kuvitelkaa maalitaulun kohdalle ryssä, jonka suolet lentävät pihalle kun ammutte niitä. Jaa. No, en kuvitellut. Kuvittelin oikein mielelläni, että ne olivat ihan vain pahvia. Niin kuin ne onneksi olivatkin. Toisin kuin lätkässä, nuo kaverit olivat aivan aikuisten oikeasti tosissaan.

Toiseksi, vaikuttaisi siltä, että Mervola ei kuitenkaan aivan tunne niitä höyryjä, mitä tulee, kun pelaa lätkää. Pidän itseäni pasifistina enkä ole koskaan tapellut, ja tasan yhden kerran on ollut lähellä, että kaveri vetää meikäläistä turpaan (totesin kaverille, että haastan sen oikeuteen ja saan siitä kivasti fyffee - ei lyönyt sitten). Tästä huolimatta itsellänikin tulee aika yllättäviä rykäisyjä pelin tiimellyksessä ja sen jälkeenkin, kun adrenaalinit on huipussaan. Olen myös saanut - täysin ansaitusti - 5 ottelun pelikiellon A-junnuissa lyötyäni kaveria mailalla päähän, en kovin kovaa, mutta se näytti kuulemma pahemmalta katsomoon kuin mitä se oikeasti oli (ja ei loukkaantunut kaveri). Eli, vaikka vastustan ylilyöntejä jääkiekossa, ymmärrän kyllä niitä. Niitä vain tulee. Järjestettyjä tappeluita en - mielestäni ne ovat samalla todella tylsiä.

Mervola mielestäni osittain aiheetta esittää moralistia tuossa, kun ei valitettavasti tunne ihan kaikkia osatekijöitä noiden esimerkkitapausten taustalla. Ymmärtäminen on joskus vaikeaa, sen myönnän, mutta silti sitä kannattaa joskus koittaa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietyt Pelicans-fanit liittyen case Kari Jaloseen. Lainaavat URHEILULEHDEN kirjoituksia pönkittääkseen omaa kantaansa siitä, että Lahti on nyt saavuttanut huikean imagovoiton esim. verrattuna Kari Jaloseen.

Vaikka mä tavallaan ymmärränkin, että heitä vituttaa, he ovat hyvin, hyvin vihaisia ja täysin vakuuttuneita siitä, että vain Kari Jalonen on se joka mokasi ja pahasti, koko touhulta menee viimeinenkin uskottavuus, kun aletaan UL:ää lainaamaan. Siis, vaikka UL olisi haukkunut Pelicansin ja Kaarnan ihan pystyyn, en ikinä kehtaisi viitata siihen. Tai olisi kehunut Kari Jalosen toimintaa fiksuimmaksi ikinä, en kehtaisi lainata sitäkään. IKINÄ! Urheilulehti on aviisi, jossa "toimittajat" kirjoittavat omia mielipiteitään jonkinlaisina yleisinä totuuksina. Siitä on saatu esimerkkejä vuosien varrella ihan riittävästi.

Vähän sama kuin New York Post kirjoittaisi etusivullaan, että suomalaiset naiset ovat maailman kauneimpia ja fiksuimpia ja siihen olisi laitettu Johanna Tukiaisen kuva.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Aprillipäivän Aamulehden etusivulla oli ylänurkassa Vihreiden Killi Jokilan pikku vaalimainos, jossa oli iskulause "Aprilliä äänestä Killiä!"

Enpä taida.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Iltapäivälehtien nettisivujen "uutiset"

Iltapäivälehtien nettisivujen uutiset alkavat olla jo sillä tasolla, etteti tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Jokainen juttu on pilkottu useampaan pieneen uutiseen, joka koostuu parista rivistä tekstiä. Ideana on tietysti, että statistiikkaan saadaan lisää klikkauksia ja sivun avauksia, joita voidaan sitten käyttää markkinoinnissa, kun myydään mainostajille bannereita. Ärsyttää vain aukoa noita sivuja, kun sama asia olisi voitu mahduttaa yhteen kattavaan juttuun. Vai ovatko suomalaiset jo niin laiskoja ja tyhmiä, että uutisetkin pitää tarjoilla pieninä valmiiksi pureskeltuina annoksina, jotta me jaksaisimme niitä lukea? Mitä seuraavaksi? Sarjakuvauutiset?

Toinen typerä piirre on lukijoiden ilmiselvä uunottaminen. Tämän päivän iltsarissa oli otsikko nettisivulla:"Syy, miksi Easy Jet lopetti lennot Suomesta!".
Kun linkkiä klikkasi, uutinen koostui otsikosta ja yhdestä lauseesta: lennot eivät olleet tarpeeksi suosittuja. No shit, Sherlock! Olihan tuo syy arvattavissa, mutta jos asiasta tehdään uutinen, kai siitä jotain muutakin olisi löytynyt kerrottavaa.

Oma lukunsa on sitten täysin harhaanjohtavat otsikot, kuten: "Liittouman pommit osuivat vain 50 m päähän Gaddafin teltasta!". itse jutusta kävi ilmi, että teltta on kyllä periaatteessa Gaddafin omaisuutta, mutta ei hän ollut siellä lähelläkään. Liekö koskaan mokomaa telttaa edes käyttänyt.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Ei todellakaan uskoisi että eletään vuotta 2011, kun katsoo Maxilta Latvia-Suomi -ottelua. TV-lähetyksien kuvanlaatu oli parempi jo 60-luvulla, kun mitä Riikasta tällä hetkellä tarjotaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mutta niin oli Suomen pelikin parempaa 60-luvulla.

Eija-Riitta Korholan pitkitetty orgasmi naurattaa, mutta viherkasvin vetämiset kolumnista neukkaan itkettävät.

Hahaha, Vihreässä Langassa on varmaan mennyt hamppumyssyt mutkalle kun tuota on luettu.

Faktaahan se oli joka suhteessa mutta onneksi Suomi on voittaja siinä kohtaa kun Saksan panikoijat sulkee ydinvoimaloita ja korvaavat sen fossiilisilla polttoaineilla.
 

Mr.Big

Jäsen
En olisi ikinä uskonut, jos en olisi ollut kuulemassa: Nuori nainen, kuitenkin täysi-ikäinen, lähetettiin ottamaan 3 euron maksuja kuntosalille. Odotus kuulemma 0-3 asiakasta. Kassalipas kyytiin.
Hän tuli takaisin pyytämään taskulaskinta sitä varten, jos joku maksaa isolla setelillä. Pienen ihmettelytauon jälkeen hänelle sellainen annettiin.
Tässä olisi opetusministerille kysymys. Onko nykyisen koulujärjestelmän mukaan kolmonen jotenkin hankala luku. Vaikka 50 setelistä kolmen vähentäminen on ilmeisen hankalaa. Istahdin alas miettimään oliko kysyjä jotenkin huijannut. Taskulaskimella ei edes kovin pysty leikkimään, joten arvelin hänen olleen tosissaan. Jos Suomessa on koulutusjärjestelmä kohdillaan, niin miten lienee muualla. Karmeata. Ai niin, nauroin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Ei perkele. Otto-automaattien kohuttu rahankeruukampanja keskeytettiin | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Siis joku (tai siis 300 ihmistä) on lahjoittanut vahingossa 1 euron hyväntekeväisyyteen ja kimpaantunut tästä niin paljon, että on jaksanut vaatia rahojaan takaisin. Varmaan joutunut soittamaan johonkin ja kertomaan tilitietonsa, tai täyttämään jonkun lomakkeen. Ei saatana suomalaiset, mikä meitä vaivaa?
Minusta tuo oli hyvä tapa antaa rahaa hyvään tarkoitukseen. Mieluummin minä annan vaikka euron joka nostosta pankkiautomaatilla, kun väistelen feissareita joka päivä lounaalle mennessä.

Taas jotain tumpeloita liikkeellä.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Kattelin eilen ylen dokkareita ja tuli kyllä vähän epätodellinen olo. Ensin jotain peruskauraa, missä jenkit pommitti Laosissa jotain alkuperäiskansoja osana Vietnamin sotaa. Siitä sitten joku dokkari, jossa kerrottiin suomalaisesta merimiehestä Kongojoella joskus vuosituhannen vaihteessa. Päähän jäi soimaan kohta, jossa kertoi, että pahaa teki, kun näki neekereitä hakattavan. Oli hänen mielestään, melkein kuin eläinrääkkäystä. Ei siis kuitenkaan ihan sama asia? No kaiken kruunasi sitten dokkari ihmiseläintarhauksesta. Pahahan se on mennä aikasempia sukupolvia sillä tavalla arvostelemaan, koska varmasti meidänkin tapoja tulevaisuudessa ihmetellään, mutta että ihmiseläintarhoja? Hyvä isä sentään ja niinkin myöhään, kuin 1920 luvulla esim. Lontoossa. No toisaalta hyvähän se on saada aina mahdollisemman tarkka ja avoin kuvaus menneestä, että osaa suhtautua niihin tuttuihin lausahduksiin, kuten "oi niitä aikoja" ja "ennen oli kaikki paremmin".

ps. eli en halua arvostella, mutta arvostelen silti =)
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Näille ihmisille, ketkä odottavat valkoista iphonea. Kaverini kuuluu tähän porukkaan ja alkaa jo tosissaan hermoilla , miksei tätä valkoista ihmevempelettä tule markkinoille. Suunnittelee jo ostavansa jotain uusia eri kuoria, millä puhelimensa saa valkoiseksi. Maksaa neki vissiin jonku satasen. Siis Ei HELVETTI! Kyse on puhelimen väristä ja saa jotkut ihmiset noin sekaisin. Ei ymmärrä...
 

Steyer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jatkoaika HC, Colorado Avalanche
Feissarimokat-sivulla on aina välillä hauskaa kamaa, mutta tämä 19-vuotias tuore äiti sai minut sanattomaksi.
Tämähän kertoo enimmäkseen ihmisten omahyväisyydestä...tai oikeastaan tässä tilanteessa idioottimaisuudesta. Voip olla, että kyseistä heitukasta ei oikeasti ole kunnon äidiksi ja oikeasti ainut instanssi, joka lasta kaitsee on poliisi. Toivotaan, että näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan ja lapsesta ei tule väliinputoajaa. Noita väliinputoajia saa katsella aivan liian usein kun liikkuu tuolla ulkoilmassa.
 

Timppa73

Jäsen
Heräsin aamulla ja avasin perinteisesti teksti-tv:n sivua 235 -> painelin silmät ristissä kaukosäätimen näpäimiä ja olin näkevinäni "äänestysprosentti nousi" otsikossa olevan 603. Pettymys oli valtaisia, kun huomasin tuon olevan teksti-tv:n sivun josta tilastoa löytyy.

Edit: Ajatuksissa siis kävi, että Soini olisi vaalit hoitanut "hieman" varman päälle.
En siis väitä, että vaalien lopputuloksissa olisi ollut peukalointia.

Edit2: Suomennus siis paikallaan: Aamulla herätessä tuli katsottua teksti-tv:n uutisten otsikossa olleen "603 Äänestysprosentti" ja ensimmäinen ajatus yli 100% äänestysprosentista tietenkin meni Pohjois-Korean tyyliin.
 
Viimeksi muokattu:

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Heräsin aamulla ja avasin perinteisesti teksti-tv:n sivua 235 -> painelin silmät ristissä kaukosäätimen näpäimiä ja olin näkevinäni "äänestysprosentti nousi" otsikossa olevan 603. Pettymys oli valtaisia, kun huomasin tuon olevan teksti-tv:n sivun josta tilastoa löytyy.

Edit: Ajatuksissa siis kävi, että Soini olisi vaalit hoitanut "hieman" varman päälle.
En siis väitä, että vaalien lopputuloksissa olisi ollut peukalointia.

Nyt on kyllä joko itkettävä tai naurettava sillä en saa mitään tolkkua tästä siansaksasta! Kolmeen kertaan luin mutta ei tule tolkkua.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Heräsin aamulla ja avasin perinteisesti teksti-tv:n sivua 235 -> painelin silmät ristissä kaukosäätimen näpäimiä ja olin näkevinäni "äänestysprosentti nousi" otsikossa olevan 603. Pettymys oli valtaisia, kun huomasin tuon olevan teksti-tv:n sivun josta tilastoa löytyy.

Edit: Ajatuksissa siis kävi, että Soini olisi vaalit hoitanut "hieman" varman päälle.
En siis väitä, että vaalien lopputuloksissa olisi ollut peukalointia.

Viestisi on vähintään yhtä hämmentävä, kuin eilinen vaalitulos....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös