Pe 8.4.2011 JYP-Blues, 5. välieräottelu

  • 31 623
  • 117

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Väärin. Puhuin nimittäin välieräherkusta, jota olette saaneet yhtä monta matsia kuin JYPikin, ja joka luonnollisesti on merkittävästi herkullisempaa kuin puolivälieräkakku.

Kyllähän tässä on monenlaisia herkkuja nautittu matkan varrella. Monen yrityksen jälkeen saatiin viimeinkin pöytään poronkäristystä, kyllä maistui. Herkkua ollut koko kevät runkosarjan jälkeen. Sille tietysti ei voi mitään, jos puolivälieräsarja ei ollut Jyp-henkisille herkkua, ainakaan suuressa määrin.
 
Viimeksi muokattu:

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse uskon edelleen vahvasti, että JYP voittaa kotipelinsä. Yksi voitto pitäisi hakea myös vieraista, ja nyt siihen tarjoutuu enää yksi mahdollisuus. Lähes hankalimman mahdollisen tien kautta mennään, mutta vielä ei luovuteta!

Paineet sitä paineet tätä. Tänään pitää laittaa kiekko paikoista sisään ja voittaa. Periaatteessa minäkin toivon JYP:n tulevan alusta saakka helvetinmoisella höyryllä päälle ja paukuttavan vähintäänkin sen avausmaalin. Tosin miten kävikään edellisessä kotipelissä: pelillisesti todella hyvä alku, ja painetta ja maalipaikkoja saatiin luotua. Silti Blues teki avausmaalin ensimmäisestä "tilanteestaan".

Peliä!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Olin tossa Jämsässä katsomassa baarissa Jokerit-IFK kuudenen pelin ja sen verran tuli ylimielistä kuittia Jypin kannattajilta, että nautinnolla aion tänään seurata, kun ajokoirat lanaa traktorit pronssipeliin.

Toisaalta JYP:in voitto tänään toisi tällaiselle kohtuullisen puolueettomalle katsojalle yhden lisäpelin sunnuntaille. Silloin tämä homma menee viimeistään poikki.
 

Sunax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Philadelphia Flyers
Lisätään nyt sen verran vielä, että edellisessä kohtaamisessa JYP jäi minun nähdäkseni Bluesia jälkeen vain yhdellä osa-alueella, maalinteossa. Tuo pieni yksityiskohta kun korjataan tuleviin matseihin, sarja kääntyy vielä meille.

Höhöm, Blues vei edellisen ottelun paremman maalivahdin, paremman puolustuspelin ja fyysisen pelin voimin. Se on selvää, että Jyp rynnisti lopussa kovasti, mutta myös Espoolla oli selviä hukattuja maalipaikkoja pitkin matsia. Paikan päällä ottelun nähneenä ja myös jälkilähtyksen katsoneena, sanoisin että ottelu oli tasainen, mutta juuri yllä luettemani asiat käänsivät sen.

Ja sitten tämän päivän peliin.. Blues varmasti jatkaa omilla aseilla tänäänkin, mutta Matikainen ja Marjamäki ovat pleijareissa yllättäneet ja vaihtaneet taktiikoita pelien välillä sekä sisällä. Saattaa siis olla tiedossa tarkkaa kyttäyspeliä tai jopa yltiömäistä hyökkäystä pelin alussa ja sitten jäädytystä, kuten monissa peleissä pleijareiden aikana. Myös kokoonpano elää varmasti taas, jotta saadaan tuoreita jalkoja matsiin.

Mitä tekee Risto reipas? Vieläkö riittää uskoa omaan taktiikkaan (siis ainoaan sellaiseen)?

Olisi mukava yllätys, jos Blues katkaisisi sarjan jo tänään. Uskon kuitenkin, että se tehdään vasta kotiyleisön edessä sunnuntaina.
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tänään pelataan merkitykseltään varsin tärkeä peli. Mikäli Blues voittaa, ottelun merkitys korostuu entisestään. JYPin saumat ovat puhtaasti kotituomaroinnin varassa: mikäli JYP saa tolkuttomasti ylivoimaa, saattaa sillä olla jotain mahdollisuuksia. Muussa tapauksessa Tarkki vie ja Tuokkola hörppii. Karu fakta. Kähy tekee tyhjiin tänään kahdesti.

HOX! Tulosvetoon JYP 0 Blues 4,5,6. Helppoa rahaa tiedossa.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Laitoin 600 euroa Bluesin voitolle tänään. Tästä saa hyvät kesälomarahat ja kausarin ensi kaudelle. Noh, ketä vittua mä huijaan? Bisseä mä niillä ostan kaikilla.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Turha tässä on lässyttää enää mistään avausmaalin tärkeydestä. Eiköhän se ole jo kaikkien tiedossa. Mutta tänään on ensimmäinen peli tässä sarjassa kun JYP tekee sen avausmaalin ja karkaa tämän jälkeen ylivoimaiseen voittoon. Sarja käännetään viimeisellä mahdollisella hetkellä ja tänään illalla voidaankin tuuletella kotivoittoa 6-0 lukemin. Sunnuntaina Espooseen!

Let's go JYP!!
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Sunnuntaina Espooseen!

Meinaat tulla tänne kiekkofanin kesälomaa viettämään? Nyt olisi tosiaan Jypillä viimeinen mahdollisuus kääntää sarjan suunta. Ongelmana vaan on Valtran jäykkä ohjaus ja kuskin puukädet.
 

Carlos

Jäsen
Jotenkin uskon että Blues hoitaa homman tänään. Toisaalta taas TOIVON että Jyp vie, koska sitten saadaan vielä lisää pelejä taakse, ja lisää palkintopottiin rahaa.

Lisää pelejä toivon tietty sen takia että HIFK:lla on enemmän aikaa tutkia tulevan vastustajan pelitaktiikoita, vetää omia harjoituksia, levätä ja valmistautua. Siinä sivussa jos tulevalla vastustajalla EI ole aikaa moiseen taktiseen tutkiskeluun, eikä sen pahemmin edes kunnon lepoon ennen finaalisarjan alkua, nostaa se tietty Hifkin osakkeita.

Kun edes sen avausvoiton saisi näillä eväillä plakkariin, olisi siitä helpompi lähteä jatkamaan sarjaa.
 

janbo

Jäsen
Meinaat tulla tänne kiekkofanin kesälomaa viettämään? Nyt olisi tosiaan Jypillä viimeinen mahdollisuus kääntää sarjan suunta. Ongelmana vaan on Valtran jäykkä ohjaus ja kuskin puukädet.

Tänään kapellimestari Dufva orkestroi tukka kimaltaen Espoon duurisoinnut takaisin nimensä veroiseen, mollivoittoiseen sävelmään. Täyteen ahdettu, orgaanista rytmisoitinta muistuttava Synergia-konserttisali tarjoaa vertaansa vailla olevan ympäristön täydellisesti viritetyn, säkenöivän JYP-instrumentin euforiselle tulkinnalle. Sooloviulistivirtuoosi Vatasen poissaolo inspiroi muun ryhmän ennenkuulomattomaan performanssiin, eikä Spartan mollisointuorkesterin auta kuin ihmetellä, kun maanantaina alkavan kesäloman puolivälissäkin olutlasit räjähtelevät tämän iltaisen Ateenalaisen äänimaailman jälkiresonoinnissa.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Itse uskon, että sillä kuuluisalla Matikaisen opintiellä askeleet 4 ja 5 Ässiä vastaan opetti Bluesia sen verran (varsinkin se askel 4), että tänään ei JYP helpolla tule uutta lomamatkaa kauniiseen Etelä-Suomeen, koko maan helmeen, Espooseen enää ansaitsemaan.

Bluesinkin pitää parantaa ihan saatanasti edellisen pelin viimeisestä erästä. On eri asia jäädyttää peliä johtoasemassa kuin jäätyä. Näitä molempia on nähty Bluesilta tässäkin sarjassa. JYP:lle ei saa antaa yhtään siimaa. Jos annetaan niin edellisessä pelissä Jyväskylässä nähtiin mihin se voi johtaa.

Luulen että JYP yrittää tulla alkuun kovasti päälle ja Bluesilla löytyy todistetusti eväät siihen, että siitä selvitään. Tai eväät siihen ettei edes anneta JYP:n tulla kovaa kuin näennäisesti. Mitä pidemmälle Valtra pidetään pois johdosta tai korkeintaan maalin päässä Bluesin mahdollisuudet paranee hetki hetkeltä.

Uskon ja toivon Bluesin voittavan pelin tänään 1-2, 1-3 riippuen siitä onko Kähkönen oikealla hetkellä kentällä pelin lopussa. Toki jos tietynlaista napakkuutta varsinkin ylivoimapelissä ja (kaikki kunnia esim. Luttiselle maalipaikkoihin pääsemisestä) viimeistelyssä löytyy niin JYP:ltä voi loppua usko hyvinkin äkäiseen ja numerot muuttua.

Yksi toive kokoonpanojen suhteen itselläni on ja toivottavasti Dufva tarttuu siihen. Myllykoski maaliin pompottelemaan niin muutama sydämen ohilaaki vähemmällä selvitään ottelusta, koska silloin Blues on voittanut jo kiekon tippuessa 18.30 jäähän.

En ikinä pelaa omaa joukkuetta, varsinkaan sellaista joka pettää aina, mutta nyt on jonkinlainen erittäin vahva häiriintynyt usko päällä. Ja koska vedonlyönti on näköjään trendikästä näissä ketjuissa niin menin ja panostin Bluesin vierasvoittoon pienehkön rahasumman sillä ajatuksella, että jätkät menee ja tarjoaa mulle tänään ilmaiset finaalien kotipelit.
 
Viimeksi muokattu:

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Urheilulehdessä on hyvää settiä Karalahden merkityksestä Bluesille. Jere on kyllä ollut timanttisen kova koko kevään (kauden). Tänään toivoisikin sellaista aloitusta, että joka äijä taklaa joka tilanteessa. Homma vaatii hieman parempaa ajoitusta päätykiekoissa, niin alkaa pommit osua. Tai sitten Pihlströmile 5+20 ja peli ohi ekassa erässä. Tässä sarjassa JYP ei ole pystynyt luomaan mitään hämminkiä Bluesin pelitapaan. Bluesin ei taas ole tarvinnut hämmentää, kun homma toimii.

Bluesin voittokerroin pelissä on ihan naurettavan korkea. Jokainen pelejä seurannut on nähnyt, että Blues on pääosin ansaitusti saanut voittonsa.

Bluesin kiekkokontrolli ja tiivis viisikkopeli on toiminut huikean hyvin. Ja kun omalla alueella tapahtuva estopeli sallitaan pleijareissa entistä paremmin, niin maalinteko on ollut JYPille vaikeaa. Blues on joka pelissä sen yhden räkämaalin saanut aikaiseksi. JYPin pitäisi nyt kiinnittää huomiota etenkin seuraaviin:
  • Omasta päästä rintamassa ylöspäin. Yksittäinen nopea kärki uppoaa Bluesin sumppuun.
  • Pakkien yllättävät nousut. Ei ole Vatasta, mutta Kaijomaalla ja Välivaaralla on sen verran käsiä, että pääsee melkein siniselle.
  • Hyökkäyspäässä on pidettävä kiekkoa ja liikuttava. Laitakahinoista ei tule jäähyjä, vaikka kaksin käsin mies roikkuisi selässä. Jäähyt on ansaittava ennen laitaa.
  • Tarkille jäähileitä naamalle, vaikka sen jälkeen tulisi keppiä selkään. Keppiä on tullut Bluesin maalin edessä jo muutenkin. Ei jäähyä, paitsi JYPin Sipiläiselle.
  • Oman maalin edustalla saa hakata vastustajaa kuin vierasta sikaa. Tai koiraa. Antaa mennä vaan, Malmivaara & co.
  • Aloitukset. Ainoa joka pärjää on Turo Asplund ja toinen on Miika Lahti, joka heittäytyy aloituksessa vastustajan mailan päälle.
  • Päätykiekkojen ajoitukset. Niin että kaksi hyökkääjää ehtii antamaan painetta.
  • Noudetaan Ilves-tyyliin vastustajan ykköspakki loppukevääksi telakalle. Vaikka vahingossa. Kyllä hyvä joukkue pärjää ilmankin!

Vaikka Sami Vatasen ylösnousemus asettuneekin sattumoisin tuonne parin viikon päähän, niin kyllä näilläkin ukoilla homma klaarataan. Mieleen tulee eräskin PO-sarja keväältä 2003 kun JYP johti Kärppiä vastaan 3-1. Ja kuinkas sitten kävikään... Tällä kertaa toisinpäin!

Jännä nähdä sekoittaako Dufva kentällisiä tai nostaako jonkun Jormakan ratkomaan peliä. Veikkaan, että samoilla kentällisillä lähdetään peliin.

JYPiltä odotan parempia suorituksia seuraavilta:
  • il Capitano Hytönen - Jätä syöttämättä Louhivaaralle ja survo se kiekko itse maaliin.
  • Riska - Ärsytä enemmän! Taklauksia, rosailua, pedersölen murretta.
  • Pihlström - Edes kerran yksin läpi, vaikkei maalia tulisikaan.
  • Kaijomaa - tee sellaisia nousuja mitä ekalla kaudella.
  • Sipiläinen - tänään se alivoimamaali

Minä uskon JYPin voittoon tässä pelissä ja mahdollisuuksiin kääntää vielä koko sarja nurin. Finaalikypärä siis päähän ja hallille!
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Tehtävä " Impossible ".

Bluesilla on ottelupalloja tarjolla, tänään eka. Toivon ehdottomasti että Blues selvittää tiensä finaaliin.
Ihailen suuresti sitä tapaa millä Blues on kammennut Kärpät ja Ässät lomalle. Lähellä ollaan tässäkin sarjassa, mutta pieni pelko on vieläkin että Jyp saa ison vaihteen päälle ja jyrää lopussa ohi. Tänään lienee aikamoinen "kissa ja hiiri " leikki tulossa. Jyp tulee kovaa kotonaan. Bluesin on pystyttävä säilyttämään samanlainen raivo, intohimo ja suurella sydämellä pelaamisen tyyli tänään. Onnea tarvitaan ja Tarkin on onnistuttava taas maalilla. Mielenkiinnolla odottelen illan ottelua. Veikkaan kuitenkin tänään Jypille voittoa, toivottavasti olen väärässä ja Blues vie.
Lopuksi totean että on kyllä mukavaa, kun oma joukkue on jo tiensä loppuottelusarjaan varmistanut. Nyt voi rauhassa ja stressittömässä tilassa istua kantakapakassa ja siemailla muutaman ja nauttia POF tunnelmasta. Banzai Blues !!
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Blues julkaisi näköjään sivuillaan illan kokoonpanot poikkeuksellisen aikaisin ja lähes samoilla mennään (J.Sallinen -> Nöyränen) eli tälläiset ajokoirat päästetään tänään irti räksyttämään:

Hounddogs from Espoo. Espoo Blues tänään:

14 Petri Lammassaari - 24 Jani Lajunen - 19 Roope Talaja
2 Oskari Korpikari - 47 Ville Lajunen ”A”

12 Jari Sailio - 40 Tomi Sallinen ”A” - 52 Camilo Miettinen
8 Ville Varakas - 10 Jere Karalahti

85 Toni Kähkönen ”C” - 41 Stefan Öhman - 9 Arttu Luttinen
6 Mikael Kurki - 3 Santeri Heiskanen

28 Pentti Nöyränen - 21 Valtteri Virkkunen - 15 Patrik Lostedt

35 Iiro Tarkki
32 Mikko Tolvanen

Go Bleg!
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Samaa pskaa tulee tämäkin peli olemaa. Peli aloitetaan tod. näk. pekin hörpyllä tjms. ja sitten hakataan päätä seinään ja huomataan että ollaan evvk-pronssi pelissä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilta-Sanomat veikkaili kauden alussa tämän kauden lopputuloksia: 1) Kärpät, 2) HIFK, 3) Lukko ja 4) JYP. No, nämä ei enää voi toteutua kun Blues meni pudottamaan tuon mestarisuosikin ulos karkeloista, mutta silti mielenkiintoisella (ja pelottavalla) tavalla mahdolliselta tuo I-S:n veikkaus näyttää.

Tuomas Grönman vastaavasi ennusteli tuossa edellisen pelin kolmannen erän aikana 1-0 -tilanteessa, että seuraavan maalin tekijä menee finaaleihin. Ollaanko peli siis jo menetetty? Laitetaan hieman samankaltaista vastavetoa: tämän pelin ensimmäisen maalin tekijä menee finaaleihin. Jos Blues tekee tänään avausmaalin, saattaa JYPin peli mennä totaaliseen kramppiin. Vastaavasti jos JYP tekisi ensimmäistä kertaa tässä sarjassa avausmaaliin, saattaisi Felix-tölkki pamahtaa rikki. Pakkovoitto JYPille, juu juu juu, mutta tavallaan jokainen peli on myös pakkovoitto Bluesille - pakkohan sen on vielä kerran kaataa JYP, jos meinaa finaaleihin mennä.

Kokoonpano:

Tuppurainen - Hytönen - Louhivaara
Jaatinen - Koskinen

Pihlström - Perrin - Riska
Välivaara - Malmivaara

Pesonen - Asplund - A. Virtanen
Viitanen - Kaijomaa

Sipiläinen - Lahti - Jääskeläinen

Tuokkola

Kova yllätys, että lähes noilla edellisen pelin kolmoserän täysin ping-pong-lottoketjuilla lähdetään peliin - tosin äkkiähän ne vaihtuu perinteiseen formuun jos peli ei kulje. Keskiviikkoiseen verrattuna ainoastaan Tuppurainen ja Asplund ovat vaihtaneet paikkaa.

Hyvä peli tulee ja voitto tietenkin. Vaikka aihetta ehkä olisikin, niin usko omiin ei horju.

EDIT. Tai jos noita JYPin ketjuja tarkemmin katsoo, niin "perinteiseen" verrattuna siellä on jokaiseen ketjuun vaihdettu toinen laituri:

1. Jääskeläinen = Tuppurainen (täysin ymmärrettävä veto - myös tällä kokoonpanolla on vedetty kauan tällä kaudella)
2. Pesonen = Riska (ehdottomasti suurin "oh hoh" keskiviikkona, mutta antaa poikien yrittää)
3. Tuppurainen = Pesonen (tämäkin ketju on välillä ollut yhdessä - toimii aivan varmasti)
4. Riska = Jääskeläinen (panssarivaunu neloskentässä, no problem)

Ylivoimissa PPP laitetaan varmaan jälleen kasaan.

EDIT 2. thanx Spaceman - Riska nelosen vasempana laiturina tulee jo selkärangasta ;)
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tuleepahan varmaan hiivittyä tänään jonkin vastaanottimen ääreen ja katseltua tämä matsi. Pistäkäähän nyt Blues ne traktorit lopullisesti sinne kuoppaan, niin päästään nauttimaan paikallisfinaaleista.

JYPin tilanne on kyllä sietämättömän ahdistava. Voittoja olisi raavittava nyt kolme putkeen, ja kun maalinteko ei ole aiemmissa otteluissa juurikaan maistunut, niin vaikeassa tilanteessa ollaan. Siihen kun lisätään vielä se, että Blues on ollut sarjassa se intohimoisempi ja halukkaampi tähän asti, ei tässä jykyläisille kovinkaan ruusuista matsia voi povata.

Käyköhän taas niin, että JYP ajaa toisena keväänä samaan vanhaan miinaan?
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Oho! Aika yllättävät kentälliset. No, toivottavasti meno on vauhdikasta alusta alkaen. Btw. Marcus Juslin, sulla Riska pelaa kahdessa kentässä :)

Ja nyt vain odottelemaan että sieltä paukahtaa pahin pommi eli Levonen-Boman päätuomareina. Ja Saha + Fortuna vielä linjureina niin avot.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Nyt vittu riittää! Kamat reppuun ja kaupan kautta kotiin valmistautumaan matsin seuraamiseen. Alkais jo.
 

Bluec

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolen Espoon ajokoirajengi
Sooloviulistivirtuoosi Vatasen poissaolo inspiroi muun ryhmän ennenkuulomattomaan performanssiin

Ai samaan tyyliin, kuin sarjan aiemmissa peleissäkin? Vaikka onhan se niinkin ehkä ollut, eihän ennenkuulumaton ole välttämättä positiivista.

Pena Nöyräsen nimi kokoonpanoissa ei ole ikinä lämmittänyt, eikä kyllä lämmitä nytkään. Ja tämän sanottua eiköhän se tule juuri Pena olemaan, joka tuurilla pomputtelee koirille voittomaalin.
 

king k

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ylivoimissa PPP laitetaan varmaan jälleen kasaan.

Ei muuten laiteta. Eilen harjotuksissa vedettiin yv-treenejä seuraavanlaisilla koostumuksilla:

1. A.Virtanen-Perrin-Pihlström-Riska-Välivaara
2. Pesonen-Hytönen-Louhivaara-Asplund-Tuppurainen

Eli kumpikin kenttä harjoitteli ainakin yhden viivamiehen kombinaatiolla (takakolmio), jossa toisessa kentässä viivalla oli Välivaara ja toisessa Tuppurainen. Kummassakin kentässä maalin edessä seisoi kokolailla kokoajan ohjaamassa/ripareilla 2 miestä. (Riska, Pihlström & Louhivaara, Pesonen)
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Ei muuten laiteta. Eilen harjotuksissa vedettiin yv-treenejä seuraavanlaisilla koostumuksilla:

1. A.Virtanen-Perrin-Pihlström-Riska-Välivaara
2. Pesonen-Hytönen-Louhivaara-Asplund-Tuppurainen

What the... No, kai se Dufva tietää. Eikä siinä mitään, ihan ok kaverit, mutta ei kovin kovaa luottoa kyllä pakeille tule. Tosin, keskiviikkona kun katteli Malmivaaran touhuja ylivoimalla viivassa, ei se kyennyt mitään muuta tekemään kuin antamaan passia lähimmälle jätkälle laitaan. Ja puuroksihan se meni. Tältä kaudelta JYPiltä näyttäisi puuttuvan kädelliset pakit. Tai no, kun Vatanen poissa, niin hyvin köykäiseksi meni tuo osasto.

Ja itse asiassa, tuo Pesonen-Asplund-A. Virtanen -kombo tasaviisikoin pelattaessa ei välttämättä ole huono, se on vähän niinkö köyhän miehen VIP. Samanlaisia pelaajatyyppejä siis, varsinkin A. Virtanen on hyvin A. Virtasen tyyppinen pelaaja. Jännä.

Oho, meikäläisen heitto tuosta finaalikypärästä otti tuulta alleen. Mutta toisaalta, sehän voisi olla ihan hauskakin juttu. Jos voitetaan: tarkoitettiin tietysti sitä, että kyllä tästä vielä finaaleihin mennään. Jos hävitään: se oli vain ironinen kannanotto viime kevään hölmöilyille.

Joka tapauksessa: me ollaan on niin saaatanan hauskoja ja kantaaottavia ja ehania!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Oho, meikäläisen heitto tuosta finaalikypärästä otti tuulta alleen. Mutta toisaalta, sehän voisi olla ihan hauskakin juttu. Jos voitetaan: tarkoitettiin tietysti sitä, että kyllä tästä vielä finaaleihin mennään. Jos hävitään: se oli vain ironinen kannanotto viime kevään hölmöilyille.

Joka tapauksessa: me ollaan on niin saaatanan hauskoja ja kantaaottavia ja ehania!

Ei tuo ensimmäinen kerta olisi tällä kaudella. Muistelisin että jo runkosarjan aikana oli Jypin vieraillessa Espoossa Baronalla joku Jyp-kannattaja (tuntomerkit: keski-ikäisen näköinen, tanakkavartaloinen) Finaalit -potta päässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös