To 31.3.2011 JYP - Blues, 1. Välieräottelu

  • 34 988
  • 136

tallaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä Bluesille tämän nyt soi kun pelasivat paremmin tänään ja meidän lelutraktorit kyykytti niiden pikkurakkeja tuossa muutama päivä takaperin niiden omassa Matinkylän kennelissä ja veivät kullan niiden nenän edestä.

Saataskohan me joku tähän ketjuun sanomaan, miten ylimielistä oli soittaa "we are the champions"ia ennen peliä? Hieno saavutus A- nuorilta ja onnea vielä Bluesille voitosta tässä pelissä! Teillä näyttäisi kyllä ainakin toistaiseksi olevan kiekkojumalat vahvasti puolellanne :)

EDIT:
Mielestäni Bluesin peli ei eronnut JYP:stä ensimmäisessä erässä aktiivisuuden suhteen. Vai olitko sä se, joka otteluseurantaketjussa väitti ilman provoa Bluesin estävän kiekotonta pelaajaa eniten Hippoksella koko kaudella?

En ollut. Jaa-a, ehkä se korostui omissa silmissä, kun pelin tempo oli niin flegmaattinen. Pääsee tällainen hitaampikin katsoja näkemään estot ;) Tunteella tulee peliä katsottu vahvasti etenkin tässä vaiheessa kautta, senpä takia jätin varaukset noihin riska/varakas- kommentteihin. Sitä näkee asiat hallilla niin täysin eri vahvuisten värilasien kautta kuin tv:n.
 
Viimeksi muokattu:

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Blues oli hyvä. JYP ihan jäässä. Tuomarit heti lomille.

Totta. JYP oli jäässä pelin vajaan kaksi erää. Ei helvetissä.

Tuomarit ei tuota peliä ratkaissut, ihan hyvä peli heiltä. Nyt jos tuohon vaihdetaan uusi kaksikko viheltämään, niin tulee rumaa jälkeä! Niin kuuma sarja on nyt käynnistynyt, että ei voi enää pakkaa sotkea tuomarivaihdoilla. Levonen - Boman (vaikka Boman vihelsi "runkosarjaa") on ainakin jollain tapaa sisällä tässä sarjassa, ja sitä kautta tuntee pelaajaparit ja niiden väliset jännitteet.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan selviä tilanteita nuo molemmat ulosajot olivat. Varakkaan taklausta en vielä muualta nähnyt kuin Nelosen koosteesta ja hallin screenin uusinnoilta. Se on selvää että taklaus tulee suoraan päähän. Lisäksi mielestäni tuossa Varakas jonkun verran nostaa/ojentaa kyynärpäätä irti vartalosta "että varmasti osuu". Voin toki olla väärässäkin, mutta ei liene suuri vääryys jos tuosta joku lisäsanktiokin tulee. Sama homma Riskan kanssa.

Itse peliä on jo sen verran puitu, että nostetaan esille jotain muita huomioita:

-Lahdelta hyvä pommi Karalahteen, jossa Jere lenti komiasti. Samassa vaihdossa heti perään myös Riskalta hyvä pommi, ja muutenkin taklauksia nähtiin ihan kivasti.

-Pesonen todella hyvä, mutta missä on Perrin?

-Asplund kenties JYPin paras tänään. Todella kypsää peliä ja malttaa pitää kiekkoa rauhassa myös ylivoimalla.


Eipä tässä mitään, täysi usko on että huomenna haetaan voitto Espoosta ja sarja on taas "nollanolla". Tämän päiväisen pelin kolmannen erän draivista vaan energia ja flow-tila seuraavaan matsiin!

edit: Tuo "Spartalainen taistelukiekko" on kyllä todella huvittava juttu. Samaan aikaan JYPin pelityylistä itketään jatkuvasti. Noh, ainakaan ei olla enää HMV. :)
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Asplundia piti vielä kehua. Loistavaa, fyysistä pleijaripelaamista kaverilta, joka pelaa ensimmäisiä miesten pleijareitaan. Asplund jaksaa tunnetusti kantaa selässään vaikkapa 100-kiloista rumpalia, mutta koko joukkuetta hän ei jaksa kantaa, joten toivottavasti jo huomenna saa apuja muilta.

Hassua, koko viestisi oli lähes toisinto minun viestistäni, ja nimenomaisesti jätin vielä lukematta näitä pelinjälkeisiä viestejä. Hassua siksi, että kerrankin näin. Asplundista piti nimittäin minunkin sanomani, että yksi harvoista joka saa melkein puhtaat paperit.

Ja nyt täytyy sanoa: nyt jos koskaan JYP kaipaa Vatasta. Yhtä paljon kuin se tarvitsee Hytösen ja Perrinin heräävän unestaan. Vahvoja yksilöitä tarvitaan juuri tällaisissa peleissä.
 

Handyy

Jäsen
Ei,ei ollu Lajunen vaan Varakas. Ja ei, ei todellakaan lisäpenalttia tästä:Jos vaan voit, niin katso tilanne hidastuksena jostain saatuasi valtralasit pois päästäs.
Louhivaara kumarassa,niin olisko Varakkaan pitäny kumartua samalle tasolle taklauksen yhteydessä?Jättää taklaamatta?Vai mitä?Olisko esim.Pihlström jättäny taklaamatta?Tai Lahti? Niinpä.
Päähän kohdistunut taklaus kyllä,mutta lisäpenaltit tulee tahallisuudesta tai vahingoittamistarkoituksesta ja näitä kumpaakaan ei varmasti kurinpitäjä tuosta löydä.
Jos tuomarit olis olleet tilanteen tasalla,niin korkeintaan 2+10 min. päähänkohdistuneesta taklauksesta olis ollu oikein....
Kyllä, Pihlströmin olisi pitänyt jättää taklaamatta 1 sek ennen erän päätöstä, mistä sai jäähyn. Lahden? Täysin puhtaita taklauksia, ei olisi pitänyt jättää taklaamatta. En ole ihan varma mitä kysymyksellä hait, mutta jos sitä, että ihan samassa tilanteessa olisiko JYPin pitänyt jättää taklaamatta, niin kyllä. Ei voi tulla tuolla vauhdilla, jos toinen samalla tavoittelee edessään olevaa kiekkoa. Jos taklaa ja osuu päähän, istuu katsomossa.

SM-Liigassa (ja NHL:ssä) päähän kohdistuneista taklauksista tulee pelikieltoa, ei siihen vaikuta, katsooko taklausta jonkin väristen lasien läpi. Sen ei tarvitse olla päähän kohdistettu, riittää että se on päähän kohdistunut. Varakkaan olisi pitänyt hidastaa vauhtia, kuten olisi myöskin Jääskeläisen aika samanlaisessa tilanteessa Ilves-sarjassa, josta sai 2 ottelua pelikieltoa.

Tahallisuutta ja vahingoittamistarkoitusta ei löydä kovinkaan monesta taklauksesta, joka on johtanut pelikieltoon. Lyö sinä vetoa sen puolesta, että ei tule mitään. Minä lyön sen puolesta, että tulee ja tarkalleen ottaen veikkaan tuota 2 ottelua.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Hieno peli Bluesilta ja mielestäni ihan ansaittu voitto.

Pakko sanoa tuosta Varakkaan taklauksesta sen verran, että vitonen oli ihan ok mutta toivottavasti tästä ei arvota sen enempää. Varakashan ei todellakaan nostanut kättään jne. mutta tuli kyllä tilanteeseen "turhan kovaa".
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Ihan selviä ulosajoja molemmat mun mielestä. Varakkaalle ei pelikieltoa pitäisi antaa, mutta Riskalle ehdottomasti pari peliä tuosta pitää tulla.
 
Ihan selviä ulosajoja molemmat mun mielestä. Varakkaalle ei pelikieltoa pitäisi antaa, mutta Riskalle ehdottomasti pari peliä tuosta pitää tulla.

Eiköhän se ottelurangaistuksen takaama yksi peli ole ihan hyvä tuomio, turha tätä on sen enempää jeesustella. Eikä Varakkaallekaan mitään lisärangaistuksia tarvitse antaa, eihän tilanteessa edes käynyt kummemmin ja käsi pysyi kropassa kiinni.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Eiköhän se ottelurangaistuksen takaama yksi peli ole ihan hyvä tuomio, turha tätä on sen enempää jeesustella. Eikä Varakkaallekaan mitään lisärangaistuksia tarvitse antaa, eihän tilanteessa edes käynyt kummemmin ja käsi pysyi kropassa kiinni.

Vaikka nyt eletään play-off-aikaa niin ei se mitenkään vaikuta siihen, että pitäisikö antaa vähempi pelikieltoa tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta. Tuomari on kuitenkin täysin koskematon jäällä. Mutta tämähän on vain mun mielipide.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Niskalenkki

Tältähän se nyt näyttää, että 3. erässä JYP otti Bluesista niskalenkin. Eli jatkossa tulee kylmää kyytiä ja Traktor jyrää ?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Sen koommin lukematta ketjun kommentteja pelin jälkeen...

JYP oli pari erää unessa ja Blues käytti maalipaikkansa paremmin hyväksi. 0-0 tilanteessa Perrin pääsi maalin läheltä kokeilemaan mutta nähdäkseni veti päin heittäytyvää pakkia. Bluesin ensimmäisen erän maalit tulivat JYPin virheistä. Ensimmäisessä Tuokkola ylipelasi ensimmäisen tilanteen jonka seurauksena oli auttamattomasti myöhässä toisesta tilanteesta. Ei ollut, nähdäkseni, Pesonen ihan hereillä myöskään. Toisessa oli merkkausvirhe, mutta aika kutsuvasti oli myös Tuokkolan viitosreikä auki.

Kolmannessa maalissa sanon että aika helposti tuli Malmivaaralle jäähy jonka seurauksena Blues pääsi viiskolmosen aikana pyörittämään aika hyvin. Tuli niitä helppoja Bluesillekin. Sitä mä ihmettelen, kuten myös RD ottelun aikana, miten Boman onnistui taikomaan Sipiläiselle jäähyn tilanteessa jossa mies ei tehnyt mitään. Vastustaja kävi Sipiläistä hakkaamaan vihellyksen jälkeen josta sai ansaitun jäähyn. Sipiläinen tyynesti luistelee pois. Ja tästä siis tuli jäähy.

Ja sitten näihin kahteen ulosajoon. Mielestäni ansaittuja. Riska riuhtaisee itsensä irti linjurin käsittelystä. Selvä ulosjajon paikka. HIFK:n Kankaanperä sai vastaavasta yhden ottelun pelikiellon. Varakas puolestaan taklaa kyynärpäällä suoraan päähän ja mielestäni teko oli tahallinen. Siitä saattaa tulla vielä se 1-2 ottelua ihan hyvin.

Blues oli kuitenkin parempi tänään ja nappasi ansaitusti kotiedun itselleen. Jere on äijä. Pelaa kovaa mutta puhtaasti. Ärsyttää JYPin pelaajia hyvin. Lopussa oli valmis myllyyn Kaijomaan kanssa, mutta Kaijoaa ei ilmeisesti uskaltanut. Ei nillitä kovista ja puhtaista taklauksista eikä kosta tyhmästi. Lostedt otti myös kovan taklauksen vastaan mutta meni taklauksen jälkeen JYPin maalille jotain tärisemään. Ei Jere, vaan jatkoi pelaamista kuten ennenkin ja sen jälkeen tyynesti vaihtoon.

Ottelussa oli sitä vanhaa kunnon pleijarihenkeä. Vihellyksen jälkeen tökkimistä ja tunteita oli pelaajilla enemmän kuin kenellekään katsomossa. Tästä tulee vielä hieno sarja.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Varakas puolestaan taklaa kyynärpäällä suoraan päähän ja mielestäni teko oli tahallinen. Siitä saattaa tulla vielä se 1-2 ottelua ihan hyvin.

Katsopa uudestaan videolta. Kyynerpää on kiinni vartalossa, mutta toki nousee iskun jälkeen. Periaatteessahan taklaus oli "melkein" puhdas mutta liigasäännöillä en ihmettele tuomiota.

Muuten valtrajanareiden on aika turha valittaa tuomaroinnista.
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
UudestiSyntynyt. ReBorn.
Katsopa uudestaan videolta. Kyynerpää on kiinni vartalossa, mutta toki nousee iskun jälkeen. Periaatteessahan taklaus oli "melkein" puhdas mutta liigasäännöillä en ihmettele tuomiota.

Muuten valtrajanareiden on aika turha valittaa tuomaroinnista.

Näihin nykäskyläläisten nillityksiin on ihan turha tarttua,huomenna nähdään.
Ei siitä mitään lisää Varakkaalle tule,Jyppipelaajalle yksi peli tuomarin tuuppimisesta ja siinä se...
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Katsopa uudestaan videolta.
Pyynnöstäsi katsoin. Kyynärpää osuu suoraan päähän. Liigan sääntöjen perusteella tuomareilta täysin oikea tulkinta ja saattaa tosiaan tulla se 1-2 peliä kun tuo menee kurinpitäjille käsiteltäväksi. Otteluvalvoja pressissa antoi niin ymmärtää että tilanne menee eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Mukava yllätys Bluesin voitto, se tekee sarjasta mielenkiintoisen. Jypillä oli käynnistymis vaikeuksia, Jyp vei peliä kolmannessa erässä selvästi. Sen perusteella Jyp on edelleen selvä suosikki finaaliin.

Riska riuhtaisee itsensä irti linjurin käsittelystä. Selvä ulosjajon paikka.
"Tossahan linjatuomari selvästi pelkää ja kääntää selkänsä. Ei pelkäisi niin ei olisi käynyt mitenkään!" terveisin Risto D.
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
Sellainen peli. Ensimmäinen tappio tänä kevään pudotuspeleissä on tosiasia. Seuraavassa muutamia pointteja ottelusta.

  • JYP:n viikon tauko peleistä näkyi valitettavasti ensimmäiset 35min ottelusta. Loput 25min oli jo JYP:n hallintaa.
  • Hyökkäyksien rakentelussa ja kaksinkamppailu pelaamisessa ei ollut sitä huolellisuutta, mitä tältä joukkueelta on nähty aikaisemmin ja tämä maksoi tänään paljon.
  • Tuokkola ei pärjännyt Tarkille maalivahtien vertailussa ja lisäksi kaksi ensimmäistä maalia maalia laittaisin hänen piikkiin. Ensimmäisessä ylipelasi tilannetta ja toisessa meni kyllä liian helposti puikoista.
  • Blues pelasi todella tiiviillä viisikolla, jossa laitahyökkääjät laskeutuivat puolustuspäässä jopa P-pisteiden yläkaarelle asti.
  • Levonen Boman kaksikolta ihmeellisiä vihellyksiä ja maalinedustilanteista hakevat aina salomonin tuomioita, vaikka niihin ei olisi aihetta.
  • Riskalle toivoisi vähän malttia, ettei tällaisia jäähyjä tule lisää.
  • Tapaus Varakas: Sivulta tuleva taklaus suoraan kyynärpäällä päähän, hypyn kera ja aiheutti Louhivaaran kaatumisen laitaa päin. Tästä täytyy tulla se 2 ottelua pelikieltoa, mikäli kurinpitolinja on sama kaikille joukkueille. Törkeä temppu, eikä näistä voi enää puhua vahinkona.

Positiivisena asiana näkisin tuon viimeisen erän ilmeen. Maalipaikkojakin oli lopulta sen verran, että pelin voittoon niiden hyödyntäminen olisi riittänyt, mutta nyt ei näin käynyt. Huomenna paremmalla ilmeellä alusta lähtien, niin kyllä tämä tästä.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Näihin nykäskyläläisten nillityksiin on ihan turha tarttua,huomenna nähdään.
Ei siitä mitään lisää Varakkaalle tule,Jyppipelaajalle yksi peli tuomarin tuuppimisesta ja siinä se...

Nillityksiä ja nillityksiä... sekä tilanteessa, että hidastuksissa näkyy päivänselvästi, että Varakas ojentaa kyynerpäänsä tarkoituksella suoraan päähän, se siitä ja pulinat pois. Muut tahot päättää sitten onko aihetta hyllytyksiin, bluesin onneksi en minä.

Itse peli oli jälleen totaaliepäonnistuminen JYPin veskarilta, liekkö jännäkakkaa toppahousun lahkeessa, kun kaikenmaailman suupaisut imuroidaan. Tässä muuten on se bluesin sauma viedä tämä sarja ja mennä finaaliin.

Jatkossa suosittelisin hieman liikettä JYP hyökkääjille, blueshan pelaili kun kalpa konsanaan, melkein erän verran läpsyttelivät omissa ja JYP hyökkääjät vaan katteli kaverin syöttelyä.

Jos Perrin on klesa, niin vilttiin vaan ja Asplund kakkosen keskeen, Jonne menee kolmosen sentterinä, kun ei tuon vauhdikkaampi jengi ole kuitenkaan vastassa.

Jääskeläinen istuu jatkossa kuin nenä päähän tähän sarjaan. Pihvi, pihvi ja taito tulee vielä yllättämään tässä sarjassa (kolmonen siis formuun Jääskeläinen, J Virtanen, A Virtanen.

Hyvä sarja tulossa, Blues on just sen verran paha kuin uumoilinkin.
 

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Jyväskylästä kotiuduttu. Vituttaa kuin pientä oravaa. Parempi voitti, siitä ei ole epäilystä. Kuten uumoilinkin, tästä ei todellakaan selvitä helpolla. Huomenna uusi peli ja uudet kujeet. Onnea vielä bluesille.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse pelistähän on jo melkein kaikki sanottu, mutta miksi RD ei vaihtanut Hytöstä tuossa 5-3 yv:ssä pois eka katkon jälkeen? 40 sek 5-3 vaihto alla, ja sama mies kentälle takaisin. Olisihan siellä joku Sipiläinen voinut mennä samalla prosentilla sitä aloitusta hakemaan, kun J-P:n rekordi tuohon mennessä oli joku 2-6.

Väsynyt mies kolmion kärjessä -> ei ihan saa poikki Karalahden hienoa syöttöä. 3-0 Bang ja peli ratkesi.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Mistäköhän Boman-Levonen kaksikko sai arvottua Sipiläiselle sen väkivaltaisuusjäähyn? Kaveri seiso paikaillaan ja antoi vastustajien huitoa ja silti arvotaan salomonit.

En tiedä. Mutta poikittainen maila jäähy jäi samassa ajassa ja samalle pelaajalle viheltämättä.

Telkkari hidastuksista katsoen tämä kalju veti poikkaria Sanen kylkeen kiekon ollessa jo Tarkilla -> ja Sane hieroi.

Oikein olisi mennyt 2 minuuttia poikittainen maila tai ei mitään tälle nobody kaljulle ja 2 minuuttia tai ei mitään polvi-Heiskaselle.

Nyt meni sinnepäin, kai aivan oikein?

Mikäs siellä Järvi-Suomessa puristaa kun pitää tuomareita pelikatkoilla huitoa oman joukkueen saadessa YV:n? Ei vaikuta järin valmiilta nipuilta siellä..

Me ollaan muuten niitä jo 2 kesälomille lähetetty tänä keväänä..
 
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Ihmettelin muuten itse ihan samaa. Miksi ihmeessä sitä JP:tä ei voinut vaihtaa?

Muuten on kyllä pääosin kaikki tarpeellinen sanottu, umpisurkeita tuomareita myöten. Toki pelin ratkaisi Bluesin paremmuus etenkin viimeistelyssä, mutta eihän Levoselle ja Bomanille voi minkään väristen lasien läpi antaa puhtaita papereita, kuten ei yleensä voinut runkosarjassakaan.

Yksi asia täällä on kuitenkin jäänyt mainitsematta, nimittäin Harri Pesosen peluutus. Miestä tunnuttiin peluuttavan lähes kaikissa mahdollisissa hänelle sopimattomissa rooleissa. Kolmannen erän pelasi sentteriä kun Perrin ei ilmeisesti pystynyt aloittamaan tms. Yhdessä ylivoimassa pelasi (surkeasti) viivamiehenä ja lopussa ilman maalivahtia Harri oli se mies jolle jätettiin kiekko ylöstuotavaksi. Lopputuloksena arkaa luistelua omalle siniselle, pysähtyminen ja kiekon roiskaisu vastustajalle.

Jossain vaiheessa myös tuntui että Pihlströmin ollessa kentällä hyökkäyksen ainoa idea oli pelata pillu läpi. Pakki kyttää ja kyttää kunnes poikittain sahaava pillu näkyy vastustajan pelaajien välistä ja heittää kiekon lapaan. Vain tälle syöttöä kytänneelle pakille tuli yllätyksenä että läpiajoon siitä ei päästy. Muutenkin välillä tosi ideaköyhää hyökkäämistä JYPiltä. Toki tähän oli suurena syynä Bluesin ihailtavan tarkka puolustuspeli.

Kaijomaa-Karalahti vääntöä oli hauska seurata. Ensin tilanne vaikutti siltä että Jere olisi jotenkin provosoitunut, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä selvemmäksi alkoi käydä että Kallea tässä pitää pidätellä. Lopussa sitten tuo joukkueen ehkä vähiten kovan näköinen pelimies lähti haastamaan Jereä mutta wanhaa nettimeemiä lainatakseni "Karalahti vain nauroi". Ilmeisesti Kalle sitten huomasi ettei olekaan mikään pelote ja luikki vähin äänin vaihtoon.

Kova luotto on vielä sarjan kääntymiseen, ainakin eväät siihen JYPiltä selvästi löytyy. Huomenna siis innolla korkkaamaan Barona-areena ja seuraamaan miten otteluvoitot tasoittuvat.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi olkoon Blues

No niin, matsi on katsottu TV:stä nauhalta hidastuksineen...:o)

1. Onnea pikkuveljelle. Hieno matsi. Etenkin exHIFK:läiset, Karalahti, Varakas ja Luttinen hoitivat tonttinsa mallikkaasti...:o)
2. Hyvä kun laitoitte hiekkaa Valtran moottoriin.
3. Maajussit olivat ihan pihalla kaksi erää. Parivaljakko Levonen Boman teki kaikkensa saadakseen JYP:in takaisin peliin. Silti tuomarityö oli ihan ok noin pääpiirteittäin. Pari kolme jäähyä Bluesille oli ihan omituisia. Molemmat 5 minuuttiset oli ihan ok.
4. Nyt pidetään peukkuja seuraavaan matsiin jotta Blues hoitaisi senkin.
5. Perrin on varmasti pipi, sen verran ponnetonta peliä mieheltä. Kuka on J-P Hytönen ???
 

Handyy

Jäsen
Yksi asia täällä on kuitenkin jäänyt mainitsematta, nimittäin Harri Pesosen peluutus. Miestä tunnuttiin peluuttavan lähes kaikissa mahdollisissa hänelle sopimattomissa rooleissa. Kolmannen erän pelasi sentteriä kun Perrin ei ilmeisesti pystynyt aloittamaan tms. Yhdessä ylivoimassa pelasi (surkeasti) viivamiehenä ja lopussa ilman maalivahtia Harri oli se mies jolle jätettiin kiekko ylöstuotavaksi. Lopputuloksena arkaa luistelua omalle siniselle, pysähtyminen ja kiekon roiskaisu vastustajalle.
Ei Pesonen sen enempää sentterin roolia pelannut, otti vain ne aloitukset mitä Perrin ei pystynyt. Aloituksen jälkeen normaalit paikat, joskin nehän ovat muutenkin JYPillä aika tilanteen mukaan meneviä varsinkin kiekottomana. Ylivoimalla puolestaan minun mielestä oli vaan hyvä, että Pesostakin kokeiltiin viivamiehenä. Ilves-sarjassakin ylivoima oli todella huonoa, joten on pakko kokeilla jotain uutta niin kauan kun Vatanen ei pelaa. Kyllähän kuitenkin Pesosella oli jalkoja ja käsiä tänään koko JYPin rostereista huomattavasti eniten, joten lopun roolikin on ihan ymmärrettävä. Vastuuta sinne, kenellä tuntuu kulkevan. Esim. Välivaaralla ei kulkenut etenkin avauspeli sitten yhtään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös