2011-Suosikkijoukkue kesälomalla, ketäs sitten kannatetaan?

  • 65 353
  • 242

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Jos Jokerit karahtaa karille, soisin mestaruuden nykäskylään. On vaan niin viihdyttävää lukea sitä poraamista robottikiekosta ja mailaviidakosta. Joillekin tuntuu olevan vaikea hyväksyä se tosiasia, että Jyp on helkkarin hyvä joukkue.

Myös länsirannikon finaali voisi olla mielenkiintoista seurattavaa.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
 

Theone

Jäsen
Jos HIFK sattuisi jollain ihmeellä (tapojensa vastaisesti) pettämään ja tippuisi, niin loppukausi menisi sitten varmaan Pelicansin kelkassa.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikea sanoa ketään selvää suosikkia, mutta ehkä KalPalle voisin suoda mestaruuden. Sympaattinen seura joka on menestynyt viime vuosina hyvin finaaliin kuitenkaan pääsemättä. Kakkossuosikki on ehkäpä Ässät, mutta näyttävät jäävän ekalle kierrokselle Lukon tavoin. Molemmille yhtäläisesti onnea!

Jollain tavalla sitä toivoisi myös IFK:lle vihdoinkin menestystä, mutta jotain kummaa nautintoa tuntuu saavan stadilaisten alisuorittamisesta. Ainakaan mielenkiintoa ei silloin puutu, jos Stadin Kingit on pitkällä. Hieno seura ja liigan ehdoton väriläiskä kyseessä vaikka tuo floppaaminen keväällä on jo melkoista huumoria ulkopuoliselle.

JYP:ille en toivo mestaruutta vaikka hyvin varmasti sen vievät. Todennäköisesti tulevat esityksillään sen ansaitsemaan ja upean runkosarjankin jo pelasivat. Ei silti järkytä maailmaa, jos voittavat. Jokerien taasen en toivo yhä nykyäänkään voittavan yhtään mitään.
 

Talentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spurs, SaPKo, Ässät
Nyt jos (kun) Ässät tippuuu niin, täällä ainakin pidetään peukkuja Jypin puolesta. Ainut syy tähänkin on veto jonka voitolla saisin kivasti rahaa..
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotenkin mielipuolisesti toivon, että IFK menestyisi. Tiputtaen samalla Jokerit. Minulle ei niinkään väliä ole vaikka se Jyp mestaruuden jälleen nappaisi. Viime kevään voitto tasoitti tilit.
 

Mal Davis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämähän on helppoa. Menestystä toivon eniten Ilvekselle ja Äsille. Veikkasin nämä joukkueet ennen kautta sijoille 13 (Ässät) ja 14 (Ilves). Molemmat pelaavat hienoa TAISTELEVAA lätkää, jota olen tällä kaudella nähnyt aivan liian vähän.

Menestystä en soisi KalPalle, JYPille ja Bluesille. Kyseessä on niin värittömät porukat. On Bluesissa sentään Karalahti, JYP:ssä Duvfa, mutta KalPassa ei kertakaikkiaan mitään ja pelaavat vielä aivan oksettavaa kiekkoa.

Suuren yleisön kannalta olisi hienoa, jos mestaruus lähtisi Hesaan. Tärkeintä on kuitenkin, että sasimme nauttia viihdyttävistä kamppailusta ja kunnon mediasirkuksesta (tyyliin Tami & Alpo). Hyvää kiekkokevättä kaikille!

Kyllä pistää miestä vituttamaan ja rajusti. Ilves ei enää Jyppiä kaada, mutta voimia nyt Raumalle ja Poriin. Nelikko, jota en välierissä olisi missään nimessä halunnut nähdä ovat KalPa, JYP, Blues ja Tappara. Pahalta siis näyttää...
 
Ässät < Blues
HIFK < Jokerit
Lukko > Kalpa
JYP

JYPin mestaruus olisi ehdottoman ansaittu. En voi olla pitämättä joukkueesta joka tekee näin laadukasta työtä kaikilla tasoilla. Jokerit eivät erityisempiä sympatioita ansaitse, mutta HIFK:n putoaminen on aina sydäntä lämmittävää. Porilaiset taas ansaitsevat vain pudotuksen ja vieläpä säälijoukkueelta - olisi tietysti hieno tarina jos sääli-spartalaiset menisivät loppuun asti. Tosin Bluesin harrastamat "kepposet" ovat mielestäni aika mauttomia ja epäurheilullisia. Kalpan pelityyli on oksettava ja todellista anti-jääkiekkoa.

Mutta Lukko olisi mukavan yllättävä mestari ja joukkue pelaa parhaimmillaan viihdyttävää kiekkoakin. Joten sanotaan siis Lukko.
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos pata sattuisi häviämään finaaleissa Lukolle, oisin lukon bandwagonissa.

Ei vaan, jos Ässät nyt tippuu Bluesille, kyllä sitä täytyy raumalaisia seurata. Runkosarja on runkosarja ja sielä Rauma on hyihyi paha ganaalibojka, niin pleijareissa saisivat mennä päätyyn asti, jos siis Ässät tippuisi ennen.

The thin line between love & hate.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Ei mitään. Ihan sama itselleni, mikä joukkue voittaa mestaruuden.

Oikeastaan ei juurikaan ole edes jääkiekko kiinnostanut sen jälkeen, kun HPK tippui. Tulokset tulee toisinaan katsottua, ei muuta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aika sama, kunhan vaan JYP-traktorit ei voita. Aikanaan sympaattiset jyväjemmarit on ansaittua menestystä maistettuaan muuttuneet aika vittumaiseksi, ylimieliseksi joukkioksi, noin niinku keskimäärin. Vääristyykö kuva gloryhuntereiden johdosta vai onko kyseessä toisaalta ihan ymmärrettävä virtsan kohoaminen päänuppiin kun entinen heittopussi on alkanut dominoimaan, en tiedä, minua vaan vituttaa. Voititte jo, ette saa enää.

HIFK:lle soisin menestystä, jotenkin järjenvastaisesti myös Jokeri-raukoille. Luultavasti tuon otteluparin voittajalla on myös parhaat tsäänssit pistää Jyppiä kupoliin, joten sovitaan vaikka niin että kumpi hesalaisista jatkoon meneekään, sen orkesterivaunussa minäkin soitan triangelia.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Mulle on melkeen ihan sama kunhan ei JYP. Toivoisin, että mestaruus menee jollekin näistä joilla pitkät projektit tulevat nyt tiensä päähän eli HIFK, Kalpa ja Blues. Nimenomaan tuossa järjestyksessä.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eihän sitä ketään voi kannattaa, mutta jos ottelusarjoja seuraa niin jostakin syystä jota ei aina edes tiedosta sympatiat kääntyvät jomman kumman puolelle. Tälläkin hetkellä olen jossain määrin IFK:n ja Bluesin kelkassa, Lukko-KalPa-sarja on jäänyt vielä neutraaliksi (mutta sitähän ei oikein ole tullut edes seurattua).
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Luultavasti tuon otteluparin voittajalla on myös parhaat tsäänssit pistää Jyppiä kupoliin, joten sovitaan vaikka niin että kumpi hesalaisista jatkoon meneekään, sen orkesterivaunussa minäkin soitan triangelia.

Älä kutsu hifkiläisiä hesalaisiksi, niille tulee paha mieli. Stadi kuulostaa paljon mageemmalta.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Ihan sama kuhan se ei oo JYP. Eikä mielellään KalPakaan, koska en diggaa peruuttelukiekosta. Blues on yhä edelleen itselleni sellainen "ai niin sekin on mukana", enkä muutenkaan näistä pk-seudun joukkueista välitä. HIFK toki vastustajana aina tunteita herättävä ja pakko arvostaa fanien sitkeyttä brändinsä kanssa. Padan kannattajia on liian lähellä ja suurin osa on vielä melko GH, joiden kuittailua en jaksais millään.

Siivouspalvelu? Poissulkevalla metodilla päädyn sitten varmaan Lukon kelkkaan. Mitään tunnevyöryjä ei ole kyllä odotettavissa.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Jos Lukko putoaisi jatkosta, niin ihan sama mikä joukkue voittaa mestaruuden kunhan se ei ole Ässät.

Sent from my computer using fingers.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Ilves on lomalla, mutta vähän aikaa menee vielä fiilistellessä, että oli hyvä kausi.

Mut eniten toivon menestystä vanhan ajan kiekkoa pelaaville lätkäjengeille HIFK, Ässät ja Blues, vaikka toki kaksi jälkimmäistä sulkee toinen toisensa pois.

Toivon, että Tommi Kovanen tekee mestaruusmaalin jatkoajalla.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Ei mitään erityisiä perusteluja löydy, mutta

1. Blues
2. JYP
3. Lukko

Kunhan Hesalaiset ei pärjää niin olen tyytyväinen.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivon, että Tommi Kovanen tekee mestaruusmaalin jatkoajalla.


Kamala, suorastaan hirviömäinen ajatus! Jos JYP tippuu, niin IFK:n voittoa en pistä pahakseni, mutta ei Tommi Kovasen maalilla, ugh!

Suosikkini kuitenkin on Blues! Jergus ja fööni vol.2 kääntävät kelkan spartalaisten puoleen. Jotenkin symppisjengi tuo Blues. Ja asunhan Espoossa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Omalta osaltani selkeästi kärjessä on HIFK. Stadilaisille kannun suo ihan hyvillä mielin, vaikka heidän viimeisin mestaruus Jokisen osumalla harmittaa vieläkin. Hifkin jälkeen tulee KalPa, jolle soisi menestystä ihan sen takia, että vaikeiden vuosien jälkeen ovat nousseet kärkikahinoihin parin vuoden aikana. Jokerien mestaruus olisi oikeastaan itselleni ihan sama, ei harmita eikä aiheuta mielihyvää.

Mennään vaikkapa tällaisella järjestyksellä:


Hifk>KalPa>Jokerit>Blues>Ässät>JYP>Lukko
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
Espoolaista joukkuevoimaa! Blues ja Kalpa.. Kalpa henkilökohtaisista syistä ja blues myötätunnosta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös