La 5.3 2011 Jokerit-Lukko

  • 16 295
  • 40
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Parempi voitti, piste. Ainoastaan Lukon hölmöilyn takia Jokerit pääsi peliin edes mukaan, joskin Jokerit tarjosi Lukolle samanlaisen, ellei paremmankin paikan. Noille rankkareille voisi tehdä jotain, oliko 7. tappio putkeen?

Ja sitten tuo lopun episodi... Pari täysin selvää kampitusta, Pulkkisen huitomista ei televisioon näkynyt, mutta vaikka olisi tehnyt mitä oli Norosen viikate aivan järkyttävä. Pekkala sai omasta iskustaan neljä peliä ja pidän tätä paljon vakavampana, tämä jos mikä on vahingoittamisyritys! Jos Noronen vielä tänä keväänä pelaa, niin järjestelmässä on vikaa.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Parempi voitti, ei kahta sanaa. Pettinen lahjoitti vielä käytännössä Jokereille sen yhden säälipisteen ja jatkoaikaa ei olisi pitänyt edes tulla. Samapa tuo, Lukon 4. sija alkaa olla käytännössä varma.

Lukon 3. (ja ehkä myös 4.) kenttä jälleen hyvä. Poffit lähestyvät ja saatu myös kolmas kenttä liekkeihin. Hyvä hyvä.

McLean oli aika kuutamolla toisinaan, onneksi sai rankin sisään. Pettinen kentän huonoin pelaaja, mutta muuten Lukkolaiset esiintyivät erinomaisesti. Hienoa jatkaa kevättä tällaisesta vireestä.

Jalkapallossa olen aina toivonut tuollaista loppuhetkien kohtelua. Naputuksesta ja filmailusta välitön kuitti. Sääli nyt, jos loukkaantui, mutta tuota Pulkkinen kerjäsi ja sai maistaa omaa lääkettään. Tästä on ajankohtainen keskustelu kierrätyskeskuksessa, jos kiinnostaa jatkaa. Ennen kuin jokerifanit muna pystyssä täällä enempää mouhoavat, kannattaisi nähdä koko tilanne jostain, eikä pelkästään sitä Norosen huitaisua. Ainakaan urho ei hidastusta tarjonnut koko tilanteesta.

Kiitos Lukko. Hienoa joukkuehenkeä ja toisten puolustamista ja ennen kaikkea hyvä peliesitys.

Jos Noronen vielä tänä keväänä pelaa, niin järjestelmässä on vikaa.
Kuolenpa nauruun. Paljonko lyödään vetoa, että Noronen pelaa vielä tänä keväänä. Pelaa, vaikka Lukko tippuisi ekalla kierroksella 0-4 voitoin. Mutta ainahan tällaisia aivopierukirjoituksia pääsee tunnekuohuissa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joopa joo. Ennen pelin alkua odottelin varovaisesti yhtä pistettä, pelin alun perusteella rupesin toivomaan kolmea pistettä ja kaksihan sieltä lopulta tuli. Ensimmäinen erä oli Lukon ja johto olisi voinut olla enemmänkin kuin 1-2, toisen erän alun koomailujen jälkeen oli ihan hienoa että Lukko sai pelin tasoitettua toisessa erässä ja kolmas erä oli sitten melkoista peruuttelua. Tosin siinä erän loppupuolella kun Lukko pääsi pelaamaan yli puolitoista minuuttia viidellä kolmea vastaan olisi kyllä pitänyt voittomaali tehdä. Mutta hyvä näin, runkosarjan neljäs sija on vähän tukevammin nyt Lukolla kun KalPakin hävisi.

Norosen sekoamista olen jo jonkin aikaa pelännytkin ja nyt se sitten tuli. Onneksi ei sen takia hävitty peliä. Mutta typerä tekohan se oli, ihan sama mitä Pulkkinen teki sitä ennen.

En tiedä missä kohtaa ja miten Pulkkinen itsensä loukkasi, mutta UrhoTV:n äijien mielestä hän loukkasi itsensä siinä kaatumisessa eikä suinkaan Norosen huitaisussa. Tiedä sitten. Vaikken Norosen temppua puolustelekaan niin toivon mukaan kukaan ei myöskään pistä mahdollisesti kaatumisessa vääntynyttä jalkaa sen huitaisun piikkiin.

Tyhmä temppu joka tapauksessa Noroselta. Toivottavasti liiat höyryt lähtivät nyt sitten päästä niin pudotuspeleissä ei näitä tarvitse tehdä.
 

Hanskaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-liiga.fi
Ihan viihdyttävää peliä oli tv:n välityksellä. Lukko olisi voinut ratkaista jo ensimmäisessä erässä mutta onneksi jännitys sentään säilyi pitempään.
Nokelainen oli tänään vaudissa kun sai levätä viime ottelun.
Jotain positiivistä jos hakee Lukon maaleista, niin Perttu matkalla voittamaan pistepörssiä.

Loppussa oli vielä hyvät jännitteet, tuli ihan mieleen Hirson huitomiset Osalaa muutama kausi sitten. Tuskin siinä Pulkkiselle mitään kummempaa.
Sen verran surkea on ollut rankkareissakin tällä kaudella, että ei olisi kannattanut edes pistää vetämään. Tosi koko joukkue ollut niissä ihan kujalla.

Tästä on jännittävä lähteä viimeisiin otteluihin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Happamia on pihlajanmarjat sano kettu, sillä kolmea pistettä oikein tarjottiin Jokerien taholta kolmannen hölmöjen jäähyjen merkeissä. Eipä vaan Lukkoa kiinnostanut ratkoa peliä 5-3 yv:llä. Ansaittu voitto tuli kuitenkin mäkin hienon rankkarin tuloksena. Tuo olikin oikeastaan illan ainut kunnollinen rankki.

Nortti vähän kopautti turhan lujaa ja siitä ansaitusti pihalle. Eipä mikään tolkuton viikate ollut ja sitähän narripeluri kävi tilaamassa, joten tuskinpa tuosta mitään sanktioita lisää tulee.

Neljäs sija rupeaa olemaan haarukassa ja tästä on hyvä jatkaa. Kauden teema tainnut olla ettei nareille ei ainakaan hävitä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jokerit paransi peliään koko ajan ja taisteli oikeasti lopun 5-3 AV:llä, mutta se ei riittänyt tänään ihan voittoon. Lukkokin oli hyvä, mutta otteista näki hienoisen panoksettomuuden. Onneksi Kerhokin hävisi, ja paikka suorissa puolivälierissä on lähellä ja täysin omissa käsissä. Tuomarit olivat peruskehnoa SM-liigatasoa. Nokelainen oli oikeasti kehumisen arvoinen, komea oli yv-tasoitus. Lindgrenillekin pitää nostaa hattua, hienosti ampui pomppivaan kiekkoon Lukolle tärkeän 3-3-tasoituksen. Tunteetkin kävivät mukavan kuumana ja oli kelpo kiekkoviihdettä lauantai-illan kunniaksi.

Tappiosta huolimatta on hyvää jatkaa taistelua Porissa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Norosen sekoamista olen jo jonkin aikaa pelännytkin ja nyt se sitten tuli. Onneksi ei sen takia hävitty peliä. Mutta typerä tekohan se oli, ihan sama mitä Pulkkinen teki sitä ennen.

En tiedä missä kohtaa ja miten Pulkkinen itsensä loukkasi, mutta UrhoTV:n äijien mielestä hän loukkasi itsensä siinä kaatumisessa eikä suinkaan Norosen huitaisussa. Tiedä sitten. Vaikken Norosen temppua puolustelekaan niin toivon mukaan kukaan ei myöskään pistä mahdollisesti kaatumisessa vääntynyttä jalkaa sen huitaisun piikkiin.

Tyhmä temppu joka tapauksessa Noroselta. Toivottavasti liiat höyryt lähtivät nyt sitten päästä niin pudotuspeleissä ei näitä tarvitse tehdä.

Toivotaan todellakin ettei kurinpidossa taas kerran katsota sitä, katkesiko Pulkkisen akillesjänne/murtuiko nilkka tuon teon seurauksena, vaan että teko tarkasteltaisiin puhtaasti sellaisena mitä se oli. Kahden käden kirvesisku vahingoittamistarkoituksena puolustuskyvyttömään pelaajaan, joka makasi jäässä, takaapäin. Se riittää minulle. Riippumatta siitä loukkaantuiko Pulkkinen iskusta vai ei ja kuinka pahasti.

Muutenkin ottelu oli ihan tapahtumarikas ja vauhdikas, Lukko jyräsi Jokerit ihan totaalisesti ekassa erässä ja harkitsin vakavasti siirtymistä ravintolatiloihin katsomaan toista erää. Jokerit pääsi kuin varkain mukaan otteluun 5-3 ylivoimansa johdosta ja kun Jokerit siirtyi 3-2 johtoon Lukko hetkeksi jopa lamaantui. Hyvin Lukko keräsi itsensä ja tuli takaisin peliin mukaan kuitenkin.

Tuomareilla ja varsinkin Leppäalholla ei ollut paras päivänsä tänään. Väänäsen kakkonen, jossa heittäytynyttä Väänästä kiertämään lähtenut Lukko-pelaaja kompuroi Väänäsen jalkoihin, oli naurettava. Samoin Jatkoajalla tuota Pulkkisen tilannetta edeltänyt estämis-/koukkaamisjäähyn viheltämättäjättäminen oli silkkaa huonoa tuomarointia.

Ei Lukon voittoa kuitenkaan väärytenä voi pitää, sillä niin tuurilla Jokerit pääsi mukaan otteluun toisessa erässä, joten pisteet meni ihan oikeaan osoitteeseen.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Eipä taida nämä joukkueet päätyyn asti päästä, kumpikaan. On kyllä hyökkäysvoimaa ja taitoa, mutta puolustus on kummankin ongelma. Ei löydy apuja pelintekoon. Ei ole myöskään ns. viivapelotetta.

Erityisesti 3. erä oli surkeaa kaahailua.

"Sikailutkin" olivat lievimmästä päästä. Ei kannata niistä kovin paljon melua pitää. Ei nappaa ainakaan näin ulkopuolista.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Parasta kiekkoviihdettä tällä kaudella: musertava alku, kuin varkain mukaan peliin, jatkuvia virheitä, hienoa taistelua. Tämä siis jokerinäkökulmasta. Tasapeli oli täysin oikeudenmukainen tulos, harmittamaan jäi rankkariyritysten munattomuus.

Sitten tuo Norosen ja Pulkkisen tilanne. Täällä on aikamoisia näkemyksiä ja huuteluja, mutta olihan tuo todella ikävä juttu. Noronen vetää surutta suoraan polveen maassa makaavaa pelaajaa. Toivottavasti Pulu säilyi ehjänä.

Ja ihan turha huudella mitään filmaamisista tai että "sitähän se narri kerjäsi". Totuus on se, että Norosen teko oli idioottimainen ja siitä pitää rankaista, varmasti pari peliä napsuu pannaa. Mukana kuitenkin pleijarien avauspelissä, luulen mä.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Ihan

ok peli. Rankuille kun meni sen tiesi että Jokerit ei lisä pinnaa saa.

Lindgren oli hyvä samoin Nokelainen.

Tämä Norosen lyönti oli törkeä. Mietitäänpä JOS vastaavan viikatteen antaisi vaikka Semir Ben-Amor tai Jere Karalahti tai what ever niin kakkua tulisi vähintään se viisi peliä. Norosen ainoa tarkoitus oli vahingoittaa. Pulkkiselle voisi antaa yhden pelin vahingoittamis yrityksestä ennen Norosen lyöntiä kun hän yritti vetää Pettistä.

Veikkaan 2 peliä max Noroselle ja sama SM-liigan munaton linja jatkuu.

Tuomareista ei jaksa kommentoida mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Erityisesti 3. erä oli surkeaa kaahailua.

Kolmannen erän vaisuuteen vaikutti varmasti osaltaan, että Jokerit ei missään nimessä halunnut kärsiä kolmeen pisteen tappiota (eikä myöskään Lukko) ja tilanteet Hämeenlinnassa ja Kuopiossa olivat kummallekin suosiollisia.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipa hieno ja jännittävä matsi. Lukolta loistava avauserä ja tilanne olisi ehkäpä pitänyt olla 0-3 eikä 1-2 siinä vaiheessa. Hyvin Jokerit kuitenkin toisessa erässä paikkansa hyödynsivät ja hieman yllättäen pääsivät jopa johtoon. Lukolta kuitenkin jämäkkää toimintaa, ettei lopullisesti lamaannuttu tilanteesta vaan noustiin tasoihin.

Rankkareilla usko Lukon voittoon oli kova Jokerien surkea saldo tietäen. Lukko nuo taasen on aikas hyvin kääntänyt itselleen.

Tuomaritoiminnasta sanottava sellainen, että jonkin verran vetivät kyllä Lukko-lasit silmillä. Ben-Amorin niitti oli aika rajatapaus, olisi voinut jättää jopa viheltämättä. Sitten tuomarit olivat osasyyllisinä tuon lopun ikävään episodiin. Hieman aiemmin Pettinen tyylipuhtaasti kamppasi Jokeri-pelaajan joka meni Pettisestä ohi. Tuota selvempää kamppia ei kyllä voi olla. Mikäli tuosta olisi jäähy vihelletty, niin Pulkkinen ei olisi tuskastunut tuomareihin ja huitonut Pettistä eikä Noronen näin ollen Pulkkistakaan.

Todetaan toki loppuun, ettei Norosen teolle ole mitään puolusteltavaa. Täysin tyhmä teko ja ansaittu ulosajo. Olisi pitänyt ajaa jo IFK:ta vastaan ulos miltei samanlaisesta teosta. (Toki Pulkkisen huitominen oli myös turha.)
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ekan erän alku oli Lukon näytöstä, toisessa Jokerit pääsi mukaan, kiitos Lukon tyhmien jäähyjen. Kolmannessa erässä Kuukan komea poikittaissyöttö Lindgrenille toi tasoituksen, mutta pikkasen vituttaa kun ei sitä 5-3 ylivoimaa pystytty enää hyödyntämään.

VL-kisassa Raanta joutui pahaan paikkaan, mutta niin joutui Järvinenkin toisessa päässä. Onneksi McLean onnistui ratkomaan homman ja näin puolivälieräpaikka varmistui Lukolle ennen päätöskierroksia.

Ja vaikkei tähän viestiketjuun varsinaisesti kuulukaan, niin Norosen viikate Pulkkisen koiville oli tosiaan raukkamainen teko. Toisaalta nuori Jokeri-hyökkääjä voi myös ohimennen vilkaista peiliin ja miettiä millaista teatteria kannattaa jatkossa esittää...
 
Viimeksi muokattu:

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Aikalailla samaa mieltä koko ICEn kirjoituksesta.

Miten on mahdollista, että meillä on joukkueessa kolme maalikuningasta, eikä saada neljästä rankkarista yhtään sisään? Jumalauta! Pistäkää nyt vittuillakseen vaikka AJ vetämään tai käskekää jonkun yrittää ilmaveiviä, tuo on ihan käsittämätöntä. Kerrankin kun maalivahtipeli onnistuu rankkareissa, niin ei saada edes sitä yhtä maalia.

Miksei pistetä vaikka Mäkeä tai Ben-Amoria ampumaan? He ovat aika hyvin paikkansa hyödyntäneet tällä kaudella. Kerälä olisi ehdottomasti pitänyt laittaa ampumaan.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipa hieno ja jännittävä matsi. Lukolta loistava avauserä ja tilanne olisi ehkäpä pitänyt olla 0-3 eikä 1-2 siinä vaiheessa. Hyvin Jokerit kuitenkin toisessa erässä paikkansa hyödynsivät ja hieman yllättäen pääsivät jopa johtoon. Lukolta kuitenkin jämäkkää toimintaa, ettei lopullisesti lamaannuttu tilanteesta vaan noustiin tasoihin.

Rankkareilla usko Lukon voittoon oli kova Jokerien surkea saldo tietäen. Lukko nuo taasen on aikas hyvin kääntänyt itselleen.

Tuomaritoiminnasta sanottava sellainen, että jonkin verran vetivät kyllä Lukko-lasit silmillä. Ben-Amorin niitti oli aika rajatapaus, olisi voinut jättää jopa viheltämättä. Sitten tuomarit olivat osasyyllisinä tuon lopun ikävään episodiin. Hieman aiemmin Pettinen tyylipuhtaasti kamppasi Jokeri-pelaajan joka meni Pettisestä ohi. Tuota selvempää kamppia ei kyllä voi olla. Mikäli tuosta olisi jäähy vihelletty, niin Pulkkinen ei olisi tuskastunut tuomareihin ja huitonut Pettistä eikä Noronen näin ollen Pulkkistakaan.

Todetaan toki loppuun, ettei Norosen teolle ole mitään puolusteltavaa. Täysin tyhmä teko ja ansaittu ulosajo. Olisi pitänyt ajaa jo IFK:ta vastaan ulos miltei samanlaisesta teosta. (Toki Pulkkisen huitominen oli myös turha.)
Sorry lyhyestä postauksestani, mutta yllä on kerrassaan erinomainen viesti ottelusta. Boldasin vielä oleellisimman kohdan, tämäntapaisia matseja toivoisi näkevän enemmänkin, pl. lopun episodi, sillä vaikka hämmentäminen onkin jees, keitti nyt Norosella yli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös