Rockyn uusintaottelu – eli otteet kaukalossa kaudella 2010–2011

  • 362 711
  • 1 661
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Rockyn linja on nähty - oikeastaan jo oman pelaaja uran aikana? Oletko nähnyt Rockyn pelaavan? Minä olen nähnyt Rockyn pelaavan ja osoittavan vielä uransa jälkipuoliskolla olevansa kaikkien aikojen suomalainen puolustaja.

Muutaman pelin varmaan Rockyltakin kerkesin NHL-keikan jälkeen näkemään. On kyllä suoranaista bullshittiä väittää, että Rocky olisi "kaikkien aikojen suomalainen puolustaja". Porilaisessa mittakaavassa ehkä, mutta valtakunnan mittakaavassa ei nyt sentään. Ja jos hyökkääjätkin katsotaan, niin en noteeraa Rautakalliota millään konstilla edes 10:n sakkiin.

Rockyn linja pelaajauran aikana? Pekka Rautakallio oli isokokoinen pakki, joka käytti kokoaan aikakauteensa nähden ilmiömäisesti. NHL:ssä Rocky puhkesi kukkaan Galgaryssä, jossa kahden kauden aikana tuli 28 maalia ja 96 syöttöä ja 104 jäähyminuuttia. Jos luulet että Rautakallio NHL:ssä olessaan harrasti Eurooppaan pesiytynyttä tamperelaista tissiposki jääkiekkoa, tiedät siitä hehkuttamastasi NHL:stä vielä vähemmän kuin kotimaisesta sarjastamme.

En Rockyn NHL-pelejä ole nähnyt, mutta jos kahden kauden saldo on 104 jäähyminuuttia, niin ei se kyllä kovuutta (NHL-mittapuulla!) ole nähnytkään. Siitä kertoo jo sekin, ettei kertaakaan NHL-urallaan joutunut puolustautumaan ilman hanskoja. Ja siellä sentään tuo kynnys lähteä kyselemään kuulumisia kovan taklauksen jälkeen (vaikka olisi ns. puhdaskin) on paljon matalampi kuin täällä kukkahattu-liigassa.

Mainitset Sheddenin ja Jalosen linjan. Kummatkin valmentajat valmentavat/valmensivat organisaatioissa joissa ei tarvinnut pelätä yhden huippupelaajan nuhakuumetta, vaan tähtipelaajia tuli ovista ja ikkunoista. Siinä on helppoa uhrata joku Melartin noutamaan julleja.

Melartin ei millään mittapuulla ole mikään tähtipelaaja, mutta siitä huolimatta Nokka näkee tarpeelliseksi pitää tätä tietyissä peleissä joukon jatkeena tai ihan suoranaisena ajokoirana noutamassa vastustajan pelaajia jos ja kun tarve tulee. Se on puhtaasti taktinen valinta ja siitä iso peukku Nokalle. Sheddenin ja useimpien muiden P-Amerikkalaisten valmentajien koodistoon kuuluu aivan luonnollisena asiana se, että oman joukkueen pelaajiin kohdistuneet vääryydet kostetaan välittömästi tai ainakin lähes välittömästi.

Kirjoitat myös kuinka Ässien likainen ja ylilyöntejä täynnä oleva historia on enää haalistuva muisto. Se muisto on tasan tarkkaan hurmiossa väännetty hopeakausi ja ydinlataus nimeltä Matt Nickerson ja 236 minuuttia penkillä.

Kyllä näitä "alan miehiä" on Ässissä ollut monta muutakin kuin vain Nickerson. Noin äkkiseltään tulee mieleen Curtis Sheptak, Pasi Nielikäinen ja Timo Willman. Willman tosin matsasi enemmän Bluesin paidassa kuin Ässien, mutta pelaajatyyppinä hyvinkin verrattavissa Lostedtiin, Ben-Amourin, Rantaseen ja Melartiin. Ei ehkä mikään varteenotettava kandidaatti pistepörssin kärkitiloja tavoittelemaan. Nickerson nyt oli tietty ihan oma lukunsa, mutta koska tahansa toivottaisin miehen tervetulleeksi takaisin jos vain olisi edes jonkinlaisessa kuosissa.

Ässät on ottanut liigassa 4. eniten jäähyjä, Pelicans on aivan omissa sfääreissään; 12 vitosta, 12 kymppiä ja 13 20 minuuttista!

Ja niistä jäähyistä, mitä Ässät on tällä kaudella ottanut, valtaosa on jotain aivan typeriä pelinviivyttämisiä yms. juttuja joista sietää(kin) tulla koutsilta noottia. Sen sijaan kovuuden esittelemisestä kentällä tulleet PRK:t hyväksyn mutinoitta.

Kaikilla meillä on mielipiteemme ja kunnioitan sitä, mutta Rockyn arvostelu tässä asiassa veti kyllä olon aika hiljaiseksi, onneksi kädet sentään toimivat. ;)

En todellakaan pidä Rautakalliota minään puoli-jumalana, jolle pitäisi pystyttää kullattu näköispatsas Porin torille (kuin Pjoengjangissa näille Kimeille pystytellään). IMO Rocky on enintään keskinkertainen koutsi joka on saanut tuon nimettömän ja munattoman jengin pelaamaan yli taitojensa. Asiaa on kummasti auttanut boy-wonder Armia sekä Kärppien täysin käsittämätön taaperuus.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ai niin. 70 sekä sekä varsinkin -80 luvulla siellä suuressa ja mahtavassa taalaliigassa oli tapana tarjota eurooppalaisille tissiposkille käytännössä blankkoja sopimuksia siinä summan kohdalla. Silloisessa liigassa ei kuitenkaan tahtonut kuitenkaan pärjätä kuin metsuri.

Off-topic kommenttia: Sen tapainen meininkin siellä on yhä monilla aloilla. Sulle maksetaan juurikin sen mukaan miten paljon teet tulosta. Siellä ei ole mitään SAK:ta vaatimassa minimituntipalkkoja yms. Urheilutähdet on sitten asia erikseen, niiden palkkiot määräytyvät ihan muiden tekijöiden, kuin työsuoritusten perusteella.

70- ja 80-luvun lätkä tosin oli paljon viihdyttävämpää kuin nykyinen kaunoluistelu. Bobby Clarkin, Dave "Hammer" Schulzin ja kumppaneiden Philly käyköön tästä esimerkkinä.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
On kyllä suoranaista bullshittiä väittää, että Rocky olisi "kaikkien aikojen suomalainen puolustaja".

Ei ole ja minulle Rocky sitä on ja ensimmäinen suomalainen NHL:n tähdistöottelussa.

mutta jos kahden kauden saldo on 104 jäähyminuuttia, niin ei se kyllä kovuutta (NHL-mittapuulla!).

Sinulle kovuus on hanskojen pudotusta, jääkiekkoilijoille jotain aivan muuta...

Melartin ei millään mittapuulla ole mikään tähtipelaaja.

Luetun ymmärtäminen takkuaa, sanoin että silloin kun Ässillä on varaa pitää näitä miehiä rosterissa niin sitten pitää olla taitoa ja rankasti sekä varaa istuttaa miehiä katsomossa.

Kyllä näitä "alan miehiä" on Ässissä ollut monta muutakin kuin vain Nickerson.

Niin, nyt eletään vuotta 2011. Kun väännät almanakkasi samaan vuoteen tajuat miksi se ei enää toimi.

Ja niistä jäähyistä, mitä Ässät on tällä kaudella ottanut, valtaosa on jotain aivan typeriä pelinviivyttämisiä yms.

Sillä tarkoitinkin ettei niiden jäähymäärien lisäämiseen ole varaa.

IMO Rocky on enintään keskinkertainen koutsi joka on saanut tuon nimettömän ja munattoman jengin pelaamaan yli taitojensa. Asiaa on kummasti auttanut boy-wonder Armia sekä Kärppien täysin käsittämätön taaperuus.

Tässä kohtaa kiteytyy 100% kiekkotietämyksesi taso, mitä tekemistä Kärppien taaperruksella on Ässien menestyksen kanssa? Nimetön ja munaton?
Minulle herää yksi iso kysymys; Miksi seuraat suomalaista jääkiekkoa, etenkin Ässiä ja vielä näet vaivaa kommentoidaksesi sitä? Uskomatonta ja jotenkin katkeraa. :D
 
Viimeksi muokattu:

fakiiri

Jäsen
Pakko tulla huutelemaan vieraisiin pöytiin...on kyllä ihmeellistä, että valitetaan Rockyn olevan "tissiposkikoutsi". Rocky on jo nyt vuoden valmentaja. Hän on tehnyt suurenmoista työtä vaikeissa olosuhteissa. Onneksi käsittääkseni valtaosa Ässien kannattajista osaa arvostaa Rockyn työtä kasvattajaseuransa eteen. Ja kyllä Ässien pelaajat osaavat arvostaa sitä välittämistä, vaatimista ja osaamista, jota Rocky heille tarjoilee.

Mitä tulee Rockyn pelaajauraan Suomessa ja rapakon takana, se oli huikea. Rocky on Suomen kaikkien aikojen parhaita puolustajia siinä missä Reksa Ruotsalainen, Teppo Numminen, Jyrki Lumme ja Rike Siltanenkin. Rocky pelasi Pohjois-Amerikassa aikana, jolloin Euroopasta tulleita ei todellakaan katsottu hyvällä. Rocky oli NHL:ssä huippu, perhesyyt toivat hänet IFK:hon. Calgary oli monta vuotta Rockyn perässä myöhemminkin ja usein IFK:ssa pelättiin Rockyn lähtevän Flamesiin takaisin.

Itselläni oli ilo nähdä Rocky IFK:n paidassa. Hän oli aivan huippu, IFK:n ehdottomia tukipylväitä. Tyylikäs, oikealla tavalla kova ja taitava.

Ja pakko sanoa näin IFK:n ihmisenä, että ihmettelen Ässien paitojen jäädytyspolitiikkaa. Kyllä Rockyn paita Isomäen kattoon kuuluu, IFK-vuosista huolimatta. IFK ei hänen paitaansa voi jäädyttää, meillä toimitaan tyylillä toisin kuin Jokereissa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Itselläni oli ilo nähdä Rocky IFK:n paidassa. Hän oli aivan huippu, IFK:n ehdottomia tukipylväitä. Tyylikäs, oikealla tavalla kova ja taitava.

Olen toki puolueellinen sanomaan, mutta viimeisessä lauseessa käyttämäsi adjektiivit kuvaavat myös tämän kauden Ässä-joukkuetta.. itse asiassa paremmin kuin hyvin. Joukkueen voi siis luvan kanssa sanoa olevan valmentajansa näköinen..
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kyllä Rockyn paita Isomäen kattoon kuuluu ja sinne tulee nousemaankin jossain vaiheessa. Jotenkin vaan pidän aika typeränä että hallin kattoon nostettaisiin joukkueen toimijan pelipaita. Ja vaikka paita ei hallin katossa olekaan niin eivät Rockyn ja Takon numerot ole silti enää käytössä.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka tänään turpaan tuli, oli peli silti positiivinen. Kiekon hallinta ja ottelun hallinta oli koko ajan omissa käsissä eikä HIFK saanut hirveällä kalustollaan mitään erikoisempaa aikaiseksi. Tämä lupaa hyvää jatkoa ajattelin vaikka ehkä varoivaisemmin HIFK oli liikenteessä. Tänään kaaduttiin muutaman tyhmään jäähyyn ja viimeistelyyn ja huonoon tuuriikin, tosin Kärpät pelissä se pulla kävi joten olihan se jotenkin odotettavissa ettei tänään pompi.

Mutta viimeistelylle on tehtävä oikeasti jotain. Vielä olisi aikaa tehdä suurempi muutos kun tupa tyhjenee ja saadaan kaksi kovaa hyökkääjää takaisin. Ehkä Zeta03 oli oikeassa, pitäisi laittaa pientä myllyä kehiin kokoonpanoihin jotta saataisiin heräteltyä äijiä viimiseen rypistykseen. Tänään oli kolmannessa erässä hetkittäin ketju muotoa Zaobrsky-AUK-Armia mikä olisi tietty ihan perusteltu ketju, tulivoimaa löytyy ja AUK hoitaa omaa päätä varmasti.

YV on saatava kuntoon. Aikaa olisi ja muutenkin peli näyttää olevan hyvin uomissaan eikä hirveästi tartte harjotella enään muuta. YV:n laittamisella kuntoon saatais myös tuota viimeistelytilastoa kohennettua. Sosiaalipeluutus seis, on hieno idea haaveilla kolmella kentällä peluuttamista mutta koska Rocky on painottanut nopeita ratkaisuja niin yleensä kuvion rauhoituttua kuvio lässähtää epätoivoiseen nopeaan laukaisuun. Nyt se neljäs hyökkääjä sinne kuvioon mukaan ja sitä kautta hakemaan ratkaisua. Tällä hetkellä ainoana kuviona on lähinnä Caldwellin kuti viivasta tai epätoivoinen rannari kaarelta. Lisäksi poikittaissyötöt joista päästäisiin suoraan tälläämään ovat aivan liian lepsuja jolloin maalivahti ehtii liian hyvin mukaan. Missä on se kova poikittaissyöttö mikä lähti mm. Caldwellin lavasti Lukko-ottelussa jossa Savinainen tälläsi maalin? Lisää niitä kiitos.

Toivottavasti tiistaina täälä Turussa saa todistaa paikanpäältä jotain muutosta ketjuissa ja/tai YV:ssä.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
14 kautta SM-liigassa ja niistä viisi eli 35% muissa kuin Ässissä.

Ei noita asioita voi päättää pelkästään numeroilla. Jos mietitään asioita koko porilaisen jääkiekon ja sen historian kannalta, on Rocky yksi sen keskeisimmistä hahmoista vaikka olisi kuinka pelannut viisi kautta muualla. Ifk - vuosiin vetoaminen on porilaista pikkumaisuutta joka pitäisi juuri tällaisissa yhteyksissä unohtaa.

Tammisen toimariaikanahan Rockyn paita piti jäädyttää, asiasta oli jo sovittu, mutta Tami kerkesi saada potkut ennen homman toteutumista. Kuvaavaa sinänsä että tarvitaan turkulainen kertomaan porilaisille kuka on ihan oikea legenda.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ilman muuta Rockyn paita kattoon, tai vaikka puvuntakki. Mikä tahansa. Yksi Ässien suurimmista legendoista pelaajana, ja saattaa olla että on sitä valmentajanakin tämän kauden jälkeen. Itse olen seuraillut Ässiä 92-93 kaudesta alkaen, ja sen aikaisista valmentajista Rocky on itselleni ollut kaikkein mieluisinta seurattavaa. Mies keskittyy täysillä pelkästään olennaiseen, ja vaatii samaa pelaajiltakin. Yleensä kun Rocky avaa suunsa, itse voin olla samaa mieltä. Harmi ettei mies jatka enää ensi kaudella.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos Rockyn paita nousee kattoon, niin samoilla meriiteillä siellä pitää sit olla Crisu Ruutun paita ja Apen historiallinen sametti-takki.

Niin, kyllähän ainoa oikea Patalegenda on Pasi Peltonen joka pelasi täällä 17 vuotta koska ei muualle kelvannut. Pelen paita pitää jäädyttää ja ottaa kaikki muut pois, Javakin pelasi kaksi kautta eli 12% liigaurastaan Tepsissä.

Mielestäni Rockyn paita kannattaisi nostaa kattoon jos silläkin ajatuksella että se kenties pitäisi puusilmäisimmät juntit poissa Isomäestä.
 
Niin, kyllähän ainoa oikea Patalegenda on Pasi Peltonen joka pelasi täällä 17 vuotta koska ei muualle kelvannut. Pelen paita pitää jäädyttää ja ottaa kaikki muut pois, Javakin pelasi kaksi kautta eli 12% liigaurastaan Tepsissä.

Eli Java oli 88 prosenttisesti ässäpelaaja.
Joku kohtuus näissä asioissa pitää mielestäni olla.

Ei paitojen nostaminen ole minulle mikään kynnyskysymys, mutta toivoisin, ettei Porissa sorruttaisi Jokereiden viitoittamalle tielle.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eli Java oli 88 prosenttisesti ässäpelaaja.
Joku kohtuus näissä asioissa pitää mielestäni olla.

Ei paitojen nostaminen ole minulle mikään kynnyskysymys, mutta toivoisin, ettei Porissa sorruttaisi Jokereiden viitoittamalle tielle.

Jos Rockyn paita nousisi kattoon, oltaisiin vielä hyvin kaukana Jokereiden touhuista. Porista ei ole vuosikymmenten saatossa montaa kiistatonta kansallisen tason ja osin kansainvälisen tason huippua noussut ja on käsittämätöntä että joku Ifk:ssa pelaamisen olisi tässä tapauksessa jäädyttämisen este. Tuollainen prosenttien laskeskeklu on aivan suolesta.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä mä Chrisun paidan näkisin mielelläni Isomäen katossa. Kuitenkin täysin porilaisen juniorikoulun kasvatti, joka loi vielä ihan kelvollisen NHL-uran. Taitaa tosin henkisesti olla niin IFK, ettei varmasti itse haluaisi Ässien suorittavan moista tekoa...

Rockyn paidan on pakko nousta kattoon, siitä ei ole kahta sanaa. Voisin jopa kuvitella että myös IFK voisi tehdä saman. Sehän tekisi kaverista ensimmäisen jonka paita on jäädytetty kahden seuran toimesta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kyllä tämä Mielonen alkaa enemmän ja enemmän näyttää "mikko palomäeltä". Hirveää sähläystä ylivoimalla viivassa ja muutenkin usein kaksinkamppailuissa aika pihalla. Vauhtikaan luistimilla ei päätä huimaa. Sanoisin, että jos Mielosta ei ensi kaudella Patapakassa jostain syystä nähtäisi niin ei pakisto ainakaan yhtään heikkene.

Vaan minne kelpaisi....
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Oli kohtuu erikoinen kiekkoilta Turussa ja en aio alkaa erittelemään muita kuin positiivisia asioita. Kaikki ottelun nähneet tietävät missä tuli virheitä ja kuka niitä teki. Niitä tuli maalin suulla ja puolustajalle/jille sekä aneemisessa alivoimassa.

+ 8 maalia !? 5 kolmannessa erässä.

+ Kun lukee allaolevan listan ei tarvitse miettiä mikä toimii!

Veli-Matti Savinainen 3+0=3
Tommi Huhtala 1+3=4
Severi Sillanpää 1+1=2
Tomas Zaborsky 1+0=1
Tuomas Santavuori 1+0=1
Matti Kuparinen 0+4=4
Ryan Caldwell 1+2=3

+ Savinaiselle lisä plussa: Raataa, taistelee, uhrautuu, heittäytyy ja tekee 3 maalia. Aika jäätävä esitys.
 
Viimeksi muokattu:

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
YV ei oikein pelaa vieläkään. Ottakaa prkl mallia Tepsiltä miten sitä pyöritetään ja rauhoitetaan. Kyllä meillä pitäs olla käsiä ainakin saman verran mutta ei vaan kulje.

Ja tepsiltä vois ottaa mallia myös miten käytetään maalipaikat. Tepsillä ei muutamaa paikkaa lukuunottamatta ollut mahdollisuuttakaan edes enempiin maaleihin mutta tekivät niistä paikoista jotka saivat. Meillä oli kahden ensimmäisen minuutin aikana järjetön määrä maalipaikkoja, ihan tyhjää maaliakin.

Ja aika paljon sellaisia huolimattomuusvirheitä tuli. Pääasia kuitenkin, että voitettiin.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Laitan omat plussani ja miinukseni illan pelistä, aloitetaan miinuksista:

- Esitys, kurinalaisuus ja joukkuepeli 2 erää. Haloo!!! Pelin ensimmäiset 5 minuuttia Ässät vaikutti hyvältä. Tämä johtui siitä, että TPS järjesti Ässille maalipaikkoja liukuhihnalta.
- Järvenpäällä huono ilta. Onneksi näytti kättelyissä jo helpottuneesti naureskelevan.
- Puolustuksessa Mielosella itseluottamus hukassa.
- Malkamäeltä ajoittain todella hermostunutta peliä.
- Huhtalan puolustuspeli. 2. erän ainoa TPS:n painostusjakso tasakentällisin johtui Huhtalan ja Kuprun ylipitkästä vaihdosta. Myös 4-5 maalissa alivoimalla käsittämätöntä laiskaa surffausta kärkikarvaajana.

+ Parempi oli kuitenkin lopulta parempi. Ässät hyökkää huonoimmillaan ja kurittomillaankin ihailtavan kenttätasapainon ja rakenteen peliä TPS:ään verrattuna.
+ Brother-Matt Claywoman oli kentän hahmo jo ennen hattutemppuaan (jota HK Areenan kuuluttaja ei noteerannut)
+ Mäkilältä todella hienoa taistelua ja pelasi kolmannessa erässä Sillanpäälle avopaikan (tolppa). Kampitusjäähyn tosin pitäisi hieman nolottaa, jos vastustajaa kampittaa jäähyn arvoisesti olisi hyvä saada vastustaja edes nurin.
+ Kaikki ketjut toimivat hyökkäyspäässä suht hyvin, vaikka Kuprun vitja omaa luokkaansa olikin.
+ Sillanpään karvaus ja maali, joka vei pelin 3-4:ään. Huima suoritus, samoin Armian esityä Zabon maaliin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
YV ei oikein pelaa vieläkään.

No kyllä Caldwellin ylivoimamaali on aika nannaa katsottavaa. Aloitusvoitto-clap-clap ja jäätävä lämäri ylämummoon. Siinä ei kauaa nokka tuhissut! :)

Mutta olet kyllä siinä oikeassa, että yleisesti parannettavaa ylivoimapelissä on tiukkoihin pleijaripeleihin vielä aikalailla.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Savinainen on kyllä kova karju, hienoa että herran esityksistä saadaan nauttia Porissa ensi kaudellakin.. muutoinkin Kuparisen ketju näyttää toimivan kuin ajatus, joten mikäs sen parempaa kevättä kohti mentäessä. Kuprulle itselleenkin on nostettava hattua, elämänsä kautta tekee ja juuri oikeana vuonna..

Mielosta aina dissaillaan, ja ihan syystäkin, mutta kyllähän (myös) Kudroc on sellainen jonka ohi mennään tarvittaessa aivan heittämällä.. tämä näkyi nytkin kun illan pelistä maalikooste videon katsoin. Yksi pystysyöttö vauhdissa olevalle pelaajalle, eikä KK voi tehdä muuta kuin katseella seurata tai koukata niin että kaveri saa rankkarin..

Santavuori tul(l)ee voittamaan joukkueen pistepörssin vähän varkain, vaikkei ole esittänyt koko kevätpuolella mitään mahdottoman erikoista. Tähän on syynä nähdäkseni kaksi asiaa

1) Tupen pisteistä varmaan reilu kolmannes on tehty ensimmäisen 15 pelin aikana

2) Ottelut ovat olleet koko kauden mittaan kohtuullisen vähämaalisia, ja kun kaikki ketjut ovat koko ajan tehneet niin tasaisesti pisteitä, niin kukaan ei ole kunnolla päässyt vastaamaan Tupen vahvan alkukauden haasteeseen..
 
Viimeksi muokattu:

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mua hieman huolettaa Ryan Caldwellin pelaaminen, virheitä ropisee kaatamalla omassa päässä. Jälleen kevyesti yli viisi todella hölmöä virhettä ja muutama todella tyhmä pitkä kiekko.

Okei äijä tekee pisteitä MUTTA oman pään pelaaminen on turhan lepsua. Asennetta kehiin enemmän perkele!
 

ileis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mua hieman huolettaa Ryan Caldwellin pelaaminen, virheitä ropisee kaatamalla omassa päässä. Jälleen kevyesti yli viisi todella hölmöä virhettä ja muutama todella tyhmä pitkä kiekko.

Caldwell myös antaa enemmän peliä avaavia syöttöjä kuin muut puolustajat yhteensä. En kiistä virheitä, mutta kuitenkin ne olivat melko vähäisiä hyviin suorituksiin nähden. Ja lisäksi hän myös itse paikkasi omia virheitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös