TuTo 2010–2011

  • 181 315
  • 601

Oadie

Jäsen
Ei tässä enää kaukaa sivustaseuraajakaan ymmärrä sitä, että MIKSI Niukkanen peluuttaa tuota Ari Reunasta! Aina aloittaa Reunanen ja Törnström jatkaa siitä, mihin katastrofi on johtanut. En minä väitä että siellä kentällä on pelkkä Reunanen, mutta jotain on kyllä liian pahasti vialla. Ja sitä vikaa on eniten mielestäni vaihtopenkin takana nimellä Harri Niukkanen. Vai kuka tuosta maalivahtipeluutuksesta vastaa?

Petri Niukkanen siellä seisoo, ei velipoika Harri. Tämä sopii Niukkasen linjaan kuin nyrkki silmään. Näkeehän sen jo kaikista lausunnoistakin, että Petrillä ei kovin lujaa mene.

Tämä kausi on totaalisesti kustu ja yksi ratkaisevin tekijä siinä on ollut tuo maalivahtipeli. Törö ei siihen myöskään helpotusta tuo, mutta aivan yhtä hyvin voisi häntä peluuttaa myös välillä. Reunanen on ollut kyllä 1-2 peliä lukuunottamatta aivan sukka. Itse asiassa vaikea muistella epäonnistuneempaa veskaria TuTon maalilla. Montaa kertaa täällä jo toistettu tosiasia on, että näillä veskareilla sarjassa säilymisestä tehdään todellista uhkapeliä.
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kävinpä pelissä jossa pelasivat Jukurit ja TuTo.

Oli heikko peli kummaltakin, vähempi huono voitti. Ja siihen oli syynä Tuton aivan avuton puolustuspeli ja tattararaa: A. Reunanen!

Olen onnellinen, että hänellä on pelipaikka TuTossa, luoja ja Niukkanen sen tietävät, että miksi. Hirvittävän epävarmaa touhuamista oli maalillaan hänellä vaihtoon asti, joka tulikin 4-1 tilanteessa. Kiekot tippuivat ja se pelinluku oli jotain aivan uskomatonta. Tilanteessa 1-1 jukuripakki pistää keskialueelta kiekon päätyyn, olisipa mennyt pitkäksi muuten mutta Ari päätti ottaa tilanteen haltuun ja lähti katkomaan kiekkoa. Ei osaa sanoa miksi. No, se jäikin sitten karvauksen ansiosta TuTopäätyyn, kiekonriisto, muutama syöttö ja siirto Korkeavuorelle viivaan, laukaus komiasti sisään. Juuri kerkesin vieruskaverille sanoa, että nyt oli Reunaselta kummaa touhua kun räpsähti.

Eihän se tietenkään minua haittaa, mutta sääliksi kävi kyllä. Muutenkin Arin otteet olivat semmoisia, etten edes kehdannut hänelle mitään kettuilla kun tuli vaihtoon. A. veti vaan pipon päähänsä ja rupesi mököttämään.

Sama teutarointi jatkui toisessa erässä sen minuutin ja kymmenen sekuntia, jossa ajassa kotijoukkue teki kaksi maalia. Näissä hyvänä apuna oli toki TuTon ihan koko puolustus, joka päätti olla puolustamisen sijaan ulapalla.

Pressissä Niukkasen suurin huoli oli, että videoidaanko se. Ei hän haukkunut ketään eikä mitään sellaista. Sen tiedän, että TuTo aloittaa nyt valmistautumisensa karsintaan, se tuli ilmi kyllä. Toivon että Niukkanen peluuttaa Törnströmiä, hän oli selkeästi parempi kuin Reunanen ja ansaitsisi kyllä pelipaikan. Vaan toivonpa, että näin käy, sen verran pakasteessa Ari nyt on eikä varmaan sulakaan ihan helposti.

Onnea tuleviin koitoksiin.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Pahoitteluni huolimattomuudesta noitten Niukkasen veljeksien nimien kanssa. Pitäisi joskus tarkastaa tai olla tarkempi ainakin.
 

AasiIhaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey
Ei tässä enää kaukaa sivustaseuraajakaan ymmärrä sitä, että MIKSI Niukkanen peluuttaa tuota Ari Reunasta! Aina aloittaa Reunanen ja Törnström jatkaa siitä, mihin katastrofi on johtanut. En minä väitä että siellä kentällä on pelkkä Reunanen, mutta jotain on kyllä liian pahasti vialla. Ja sitä vikaa on eniten mielestäni vaihtopenkin takana nimellä Harri Niukkanen. Vai kuka tuosta maalivahtipeluutuksesta vastaa?

Nissehän ei enää nykyisellään ole valmentajana kuin pelkkä vitsi. Käsittämätöntä muniin puhaltelua koko touhu! Ei pelin aikana reagoi yhtään mihinkään, vaan jos jostain ihmeen syystä reagoi on se aina väärään aikaan otettu aikalisä.... Mikäli luoja suo ei tuo pelle enää ensi kaudella TuTon penkin takana seiso!!
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTon maalivahtiosasto on saanut paljon kuraa niskaansa ja onhan sen pelaaminen ollut taas viime aikoina ihan hanurista. Ylipäätään koko joukkueen puolustuspelaaminen on ihan mitä sattuu. Monen hyökkääjän selkä nousee pystyyn heti kun vastustaja saa kiekon. Muutamien pelaajien kohdalla tämä oli toki tiedossa jo ennen kauden alkua. Ja pakko se on myöntää, että varsinkin viimeistään nyt Mötön puuttuessa on joukkueen puolustajien nimilistakin ollut muutamissa ottelussa jotain muuta kuin Mestis joukkueella vuonna 2011 pitäisi olla. Enemmänkin siitä on tullut mieleen 70-80-lukujen musiikkiohjelma "Toivotaan, toivotaan".
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kyllä Nisse voisi ainakin yhden pelin koittaa Purtsilla. Sitten sekin kortti on katsottu. Jos toimii niin Purtsilla voisi mennä koska kyllähän Reunanen on nyt kyvynsä näyttänyt. Kun hän seisoo maalissa niin muu joukkue saa paskat housuihin ja pelaa myös sen mukaisesti.

Jos Purtsilla ei toimi niin sitten pitää kyllä hankkia voittava maalivahti loppukaudeksi, koska jos Reunasella mennään karsintoihin niin sitten kyllä pelkään että ensi kaudella pelataan Suomi Sarjaa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
11 peliä Mestistä enää TuTolla pahimmillaan jäljellä. Sen jälkeen voi olla korpeakin korvempi taival edessä Suomi sarjassa. Nyt on se 11 hetki herätä ja alkaa taistelemaan isoista asioista, sarjapaikasta.

Mestis ei tänä päivänä ole mikään heppoinen sarja ja sielläkin pysyminenkin vaatii tasonsa todistamista. Itselläni usko vielä riittää TuTon sarjassa pysymiseen, mutta löysät on nyt todellakin otettava pelaamisesta pois ja hilattava tasoa ylöspäin. Koko kausi on menty kuin käsijarru päällä kriisistä toiseen. Ajoittaisia väläyksiä on ollut, mutta ailahtelu on ollut todella voimakasta. Jos yhtä hyvää peliä seuraa kolme huonoa on usko kovilla ja vaikea rakentaa itse itseään ruokkivaa menestyksen ketjua. Hyviä pelaajia joukkuueessa kuitenkin on ja lahjakkaita nuoria, yhteinen sävel ja toimivat ketjut eivät kuitenkaan vieläkään ole löytyneet. Vielä on hetki aikaa pelastaa tämä kausi ja ehkä 11 seuraavaakin kautta. Panokset ovat kannattajalle kauheat.
 

hokihoki

Jäsen
Kyllä tällä kaudella valmennus ja seurajohto ansaitsee moitetta. Toisaalta TuTon kohdalla seurajohdon toimimattomuus ja surkeus ei ole mitään uutta. Eniten melkein ärsyttää Nissen tapa hoitaa valkun hommia. Kaveri ei perhana reagoi mihinkään pelinaikana!

Ikävä fakta taitaa olla se että ilman maailmanluokan ihmettä karsinnata ovat realiteettiä ellei joku ylemmistä joukkuista romahda täysin.

Mitä karsintoihin tulee niin joukkueen sisälläkin on huoli menestymisestä ja paineen aiheuttamasta ongelmista tulevissa karsinnoissa.

Mikäli TuTo haluaa karsinnoista huolimatta pelata ensikaudella Mestiksessä niin ensimmäisenä on syytä hankkia oikea maalivahti Imuri-Arin tilalle.

Vaikka Reunis on joskus ihan kelpo koppari saattanutkin olla niin karu totuus on se että kaveista ei enää Mestistason ykkösveskariksi ole sitteen millään ilveellä!

Jos TuTo tulee putoamaan Suomisarjaan niin ikävä totuus taitaa olla se että siinä oli sitten TuTon-taival edustussarjoissa. Jos jollain ihmeellä sarjapaikka säilytetään niin ensikaudesta eteenpäin on kyllä jumalavita syytä laittaa seura kunnon remonttiin! Ennen kaikkea - REIJO PAKSAL ymmärrä nyt herra sentään luopua päätösvallasta ja annan jonkun hoitaa hommat ketä jotain nyky urheilunseuran johtamisesta ymmärtää!

Tämä lisäksi Nisse mäkeen ja tilalle joku innokas valkku kenellä on halua lähteä rakentamaan ja mentoroimaan tulevaisuuden joukkuetta nuorten pelaajien pohjalta!

TuTon ongelma on se että pelaajat ovat vain jalkoja ja mailoja - materiaalia! Seurassa ei panosteta aktiivisesti nuorten pelaajien jalostamiseen kuten monessa muussa seurassa. Nuoria pelaajia ei aktiivisesti kehitetä urallaan ja anneta tärkeitä neuvoja ja yksilöllistä valmennusta vaan heitä neuvotaan vain ja ainoastaa jos seura siitä hyötyy!

Jos tähän ei tule muutosta niin TuTo voidaan yhtä hyvin kuopata Reijoineen tämän kauden päätteeksi!
 

Oadie

Jäsen
Jonkun sortin uusi ennätys on taas tulossa TuTon tilille. Tammikuun peleistä mieleen jäävät etenkin esitykset HeKiä, SaPKoa ja nyt viimeisempänä Sportia vastaan. HeKiä vastaan 3-0 johto ei riitä vaan turpiin vl-kisassa 3-4, SaPKoa vastaan 2-0 alle 7 minuuttia ennen pelin loppua ja turpiin vl-kisassa 2-3. Viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä 3-5 johto vain 4.30min ennen loppua ja turpiin jatkoajalla 6-5.

Miten tuo on ollenkaan mahdollista??? Ei mitenkään tekisi mieli sanoa. Ilmeisesti alkaa kypärä puristaa ja oikein odottamalla odotetaan, että vastustaja tulee rinnalle ja lopulta ohi. Aikamoista henkistä kanttia joukkueelta vaaditaan jos halutaan play outeista tai karsinnoista kunnialla selvitä. Jostain se itseluottamus olisi nyt kuitenkin kaivettava ja ymmärrettävä niinkin yksinkertainen asia että ottelu kestää täydet 60min.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kävin paikan päällä katsomassa peliä launtaina ja olin kyllä ainoa TuTon kannattaja siellä;-) No, pelihän oli erittäin vauhdikas ja näyttihän se hyvältä vielä 5 minuuttia enne loppua. Mutta jotenkin tuutu tunne nousi esiin läpi ottelun että Sportti vie vielä. Ja senkin sanoin koko ajan Sportti-kavereilleni kun ne tuskaili erätauoilla. Niin hyvin tunnen tämän kauden TuTo että tiesi että henkinen kanntti ei riitä 60 minuuttia. Viime viikko olis voinut olla 9 pisteen viikko mutta kun ei niin ei.

Niinkun Oadie mainitsee niin tämä henkinen kantti pitäisi nyt vähän nostaa niihin karsintoihin ja sitten se että Virtanen pysyisi joukkueessa loppukauden, koska ilman Virtasta oltaisiin kyllä hävitty selvästi Vaasassa. 5-3 tilanteessa muu joukkue sitten sössi niin pahasti että Virtanen ei voinut mitään.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tuska näkyy varmasti, kun menestyksen sijasta joudutaan kamppailemaan paikasta Mestiksessä. Tilanne ei voi olla vaikuttamatta pelaajien motivaatioon ja sitä kautta suoritustasoon. Eipä tässä kuitenkaan auta itkut markkinoilla, vaan nyt pitäisi juuri saada se voittajafiilis päälle ennen karsintoja.

Takki auki karsintoihin on se pahin mahdollinen skenaario.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
No niin, herätys toimisto! Siirtoikkuna on auki enää 6 päivää ja minun mielestä tarvittaisiin ainakin yksi kelpo pakki ja voittava maalivahti. Tepsin McCarthy ilmeisesti loukkaantui elisessä pelissä ja se tietää varmaan sitä että Markus Palmrothia tarvitaan siellä.
Ja edelleen pelkään sitä että joudutaan karsintoihin Ari Reunasen johdolla. Tommi Virtanen olisi paras vaihtoehto jos vaan Tepsi päästää hänet loppukaudeksi tänne.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Tami tulee ja pelastaa? TuTo-projekti "voisi kiinnostaa" Tamia

Ei siinä, hienoahan se olisi, jos Tami alkaisi tälläistä "projektia" vetämään.

Olisi varmaan hyvä vaihtoehto ja luulen että jos näin käy niin TuTosta ei tule mikään Tepsin farmijoukkue. Tami on kyllä näissä ympyröissä sen verran ammattitaitoinen että hän kyllä vetäisi seuraa eteenpäin. Onko joku lukenut koko jutun lehdestä?
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Tämä uutinen herätti hetken toiveet paremmasta huomisesta, mutta Reijo tyrmää heti homman lehdessä yhdellä kommentilla: "TuTo ei ole myynnissä!"! Joten se siitä ja samalla meiningillä jatketaan kohti alempien sarjaportaiden kolkuttelua.

Siis, eiköhän Reijo totesi Aamusetissä jonkin aikaa sitten että ikää alkaa painaa päälle ja että ehkä pitäisi antaa jonkun muun jatkaa sitä hommaa?
Kyllä tästä tulee vielä mielenkiintoinen kevät! Huhhu...
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Luulen että kiinnostus lopahtaa Tamilla jos TuTo tipahtaa sarjaporrasta alemmas. Heräsi jo toive muutoksesta kun lukaisi Iltalehden artikkelin mutta aika soopaa se oli loppupeleissä. Nyt on oikeasti sellainen fiilis että tuo porukka voi kusta homman niin että ensi kaudella ei pelata Mestistä.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Siis, eiköhän Reijo totesi Aamusetissä jonkin aikaa sitten että ikää alkaa painaa päälle ja että ehkä pitäisi antaa jonkun muun jatkaa sitä hommaa?

Reijohan antoi TuTon sivuilla vastineen Aamusetin kirjoitukseen, eli ei ole luopumassa TuTosta.
Pelastajaa seura kaipaisi, mutta eipä taida Paksal taipua. Mikä lienee tilanne, jos TuTo putoaa sarjaporrasta alemmas. Käykö niin, että sen jälkeen ei ketään kiinnosta, eikä nykyisestä ole seuran nostajaksi...
Mennäänkö viimeistä kevättä edustusjoukkueella?
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Nyt on oikeasti sellainen fiilis että tuo porukka voi kusta homman niin että ensi kaudella ei pelata Mestistä.

Eilen Vantaalla näytti juuri siltä. Haluton, väritön ja aneeminen TuTo luovutti pisteet helpolla kotijoukkueelle. Puolet jengistä yritti, toinen puolisko oli jokseenkin kuutamolla. Jälkimmäiseen ryhmään kuuluvat myös joukkueen valmennus, Markus Hämäläistä istutettiin penkillä vaikka Vähänikkilää vietiin kuin litran mittaa yhä uudelleen ja uudelleen. Ja sitten legendaarien aikalisä tilanteessa 4-1 kun ottelua on muutama minuutti jäljellä. Herätys Nisse ja Vire, kohta on myöhäistä.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Herätys Nisse ja Vire, kohta on myöhäistä.

Niin on. Luulen että ne play-outit ovat meidän viimeinen mahdollisuus. Jos karsintasarjaan mennään niin RoKi vie meidän sarjapaikka. Sitten voidaan porukalla mennä Gracelandiin vetämään hautauskaljat...
 

Oadie

Jäsen
Pelaajauutisia tosin väärään suuntaan. Palmroth ja Aaltonen palasivat Tepsiin, eikö Aaltosella pitänyt olla loppukauden sopimus. Eihän tuo herra häikäissyt, mutta joku puolustaja tuolla kuitenkin tarvitsisi olla. Palmroth taas on valitettava menetys.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Pelaajauutisia tosin väärään suuntaan. Palmroth ja Aaltonen palasivat Tepsiin, eikö Aaltosella pitänyt olla loppukauden sopimus. Eihän tuo herra häikäissyt, mutta joku puolustaja tuolla kuitenkin tarvitsisi olla. Palmroth taas on valitettava menetys.

Aaltosen sopimus piti olla loppukauden kestävä. Palmrothin paluu oli odotettu kun tepsukoiden McCarthy loukkaantui tiistaina.

Onko kenelläkään tietoa Mötö Laineen tilanteesta? Onko paluu lähellä?
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Eilisen peli Turun Sanomien raportin mukaan TuTo yrittää vielä saada uusia pelaajia joukkueeseen ennen siirtoikkunne sulkeutuminen.
No, maanantainahan se sulkeutuu. Jännä nähdä jos uusia kasvoja ilmestyy Kupittaan hallille. Jos saa toivoa niin voittava maalivahti ja jykevä perusvarma puolustaja, kiitos. Hyökkäys kyllä kelpaa nykymuodossa.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Eikös TuTokin voisi plokata kavereita alasarjoista niinkuin Hokkikin teki. Siellä on varmasti päteviä pelaajia joka sopisi meidän joukkueeseen. Jani Lyytinenhän onnistui Hokki-paidassa heti.

Tässä olisi pakki joka varmaan olisi varmempi kun esim. Vähänikkilä ja sen lisäksi kokenut. On tehnyt suht mukavat tehotkin SS-karsinnoissa: 8 ottelua ja 5+12.
http://eliteprospects.com/player.php?player=50601
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös