KooKoon kokoonpanot kaudella 2010-2011

  • 178 822
  • 742

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jotenkin on alkanut tuntua, että tässä Puolustajapolitiikassa kaikki jaksavat toistaa aina sitä yhtä ja samaa virttä. Se menee joenkin näin:

Totta tämäkin, mutta onko sitten pelikirjakeskustelu -ja analysointi tässä pelejä odotellessa jotenkin lohdullisempaa.

Jos puolustustuksessa juuri selvisi, että yksi hyvin pelaava kaveri jatkaakin tällä tietoa vain 31.1.2011, niin kai tämä on nyt tarpeeksi hyvä kimmoke ottaa asia taas esiin. Tarvittavaa taustavoimaa ei oikein ole, edelleen JOS meinataan mennä keväällä oikeasti pitkälle, ilman viime kevään tyylisiä hyytymiä.

Toinen jauhannan aihe lienee sitten KooKoon toinen maalivahti - ei tuolla viritelmällä oikein uskalla lähteä kevättä kohdin. Mutta mistä löytyy luotettava, mutta kohtuuhintainen maalivahti, jonka rooli on kuitenkin tukea Rämöä, mutta joka pystyisi oikeasti tosipaikan tullen myös pelaamaan.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Antti Nyrhinen olisi nyt vapailla markkinoilla. Mies olisi todella kova kiekollinen lisä meille ja juuri ehkä sellainen puolustaja jota kaivattaisiin?

Muutama päivä sitten Ika taisi mainita haastattelussa, että KooKoolla ei ole enää tarvetta uusille puolustajille vastauksena siis näille keskusteluille että vain pakki puuttuu. En siis usko, että Nyrhistä tullaan hankkimaan KooKoon puolustukseen.
 

Fordél

Jäsen
Nyrhinen olisi mainio hankinta KooKoon puolustukseen monipuolisuutensa takia. Pystyy hyviin kiekollisiin ratkaisuihin, toisi ylivoiman lisää mahdollisuuksia, mutta osaa myös pelata hyvää fyysistä peliä. Liikekin riittäisi oikein hyvin Mestikseen eikä olisi meillä niin jäähy- ja hasardiherkkä kuin esim. liigassa. Jos tasapaksu Rahkola olisi jätetty hankkimatta, olisi nyt ollut hyvä sauma hankkia kärkiosaamista vaikka puolentoista kauden sopparilla. Nyt varmasti mennään kuitenkin näillä nykyisillä pakeilla.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos tasapaksu Rahkola olisi jätetty hankkimatta, olisi nyt ollut hyvä sauma hankkia kärkiosaamista vaikka puolentoista kauden sopparilla. Nyt varmasti mennään kuitenkin näillä nykyisillä pakeilla.

Eikös Rahkola ole vain lainapelaajan statuksella KooKoossa eli Rahkolan lainapesti ei kai millään lailla olisi Nyrhisen sopimuksen esteenä.

Nyrhinen olisi erinomainen vahvistus KooKoon puolustukseen. Toivottavasti KooKoossa ollaan nyt hereillä.
 

Fordél

Jäsen
Eikös Rahkola ole vain lainapelaajan statuksella KooKoossa eli Rahkolan lainapesti ei kai millään lailla olisi Nyrhisen sopimuksen esteenä.

On ja pesti loppuu tammikuun lopulla. Kyllähän Rahkolasta pääsee eroon ja onkin päästävä mikäli Nyrhinen hankittaisiin. Molempia ei kannata pitää. Ollaanko tällaiseen rulianssiin valmiita vai halutaanko pakistoa rauhoittaa nyt?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin uuden pakin sopimus julkistetaan siis pikapuolin.

Heh, itsekin hymähdin jutun luettuani, että taitaa olla perinteistä
paskapuhetta
.. Ukkoa ehtii vielä telakalle ennen siirtorajaa ja muutoinkin on sellainen tunne, että sieltä vielä vähintään joku hoopeekoojunnu heilahtaa.

Mikäs muuten Nyrtsillä on ollut, kun vyölle on kertynyt vain kaksi peliä koko kaudella? Periaatteessa olisi kunnossa ollessaan aivan erinomainen lisä KooKoon alakertaan ja perustelut voinee katsoa tuosta Forkán viestistä.
 
Uutisessa luki, että halusi palata Suomeen henkilökohtaisista syistä. Mutta mitään selitystä pelaamattomuudelle ei ole?

Vahva tunne on, että kaveria tulee vielä, jos vanhat suunnitelmat paikkansa pitävät.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mutta katsokaapa tämän 29.12.2010. puolustusrosteria eli KooKoo - Kiekko-Vantaa.

MITÄ IHMETTÄ???

Mitä tuossa puolustusrosterissa oli ihmeellistä?

Järvinen-Rahkola
Lehtonen-Niemi
Gröndahl-Lustberg

Huilivuorossa näyttää kyseisestä pelistä olleen Gärdström ja Hirvihuhta.
Totuus on, että KooKoolla on kahdeksan puolustajaa, joista kahdella sopimus päättyy 31.1.2011 (Rahkola ja Gröndahl). Jos kyseiset pelaajat lähtevät on KooKoolla käytössä enää kuusi pakkia. Onko määrä tai laatu mielestänne riittävä kevätkaudella? Omasta mielestäni ei ole ja tämän vuoksi ihmetyttää miksei MurhaaMenoon mielestäsi asiasta saisi käydä edes keskustelua.
 

lätkäheebo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat, Winnipeg Jets
Rahkola hyökkää - Julkunen puolustaa?

Mikäs jippo tämä on eli Rahkola on ilmoitettu 3-kentän keskelle illan Hokki-peliin? Julkunenkin on taas vaihteeksi passitettu puolustajaksi. Mielenkiintoinen kokeilu vai näppihäriö?
Gärdströmille on luvassa näköjään mukavasti peliaikaa Pallo-Jehu-Pablon kanssa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielenkiintoinen kokeilu vai näppihäriö?

Paha kysymys, mutta olisiko tällä kertaa mielenkiintoinen kokeilu. Ja nimenomaan Julkusen kokeilu/sisäänajo pakin paikalle.

Paunio siis puuttuu, mutta jos ei puuttuisi niin pitäisi tehdä valinta, kuka putoaa Sirenin paluun myötä kokoonpanosta. Mielestäni nelosketjusta ei ole syytä lähteä pudottamaan ketään ja ehkä se paras ratkaisu olisi juuri tuo tämän päivän kokoonpanoa mukaileva eli Siren kakkoseen, Julkunen pakiksi ja Rahkola kokoonpanon ulkopuolelle.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Mikäs jippo tämä on eli Rahkola on ilmoitettu 3-kentän keskelle illan Hokki-peliin? Julkunenkin on taas vaihteeksi passitettu puolustajaksi. .

Kaikenlaisia kokoonpanoja sitä on täälläkin ehdoteltu, mutta silti Ika vetää hatusta ratkaisuja, mitä kukaan ei ole ehdottanut. Noh yksittäisiin peleihin voinee tehdä kokeilua ja kait tässäkin sairastelut (paunio?) vaikuttavat asiaan.
Julkusta en kuitenkaan pakkina haluaisi nähdä pidempään. En usko, että miehestä keskivertoa kummempaa pakkia saa yhden kauden aikana tehtyä, mutta hyökkäyksessä häntä tarvitaan, etenkin jos sinne tappiin saakka tänä vuonna pyritään. Viimeistään liigajoukkuetta vastaan Julkusen kokoa tarvitaan kulmaväännöissä ja totta kai ennen sitäkin. Tällä kaudella mies ei ole suorastaan roihunnut liekeissä hyökkäyksessä, mutta juurikin siksi olisi hyvä saa hänellekin maalihanat kunnolla auki ennen pleijareita. Homma toimi Hogen ja Luigin kanssa viime kaudella, niin kyllä se toimii tälläkin. Kyllä se Lehtonen voi yksittäisiä pelejä vetää puolustuksessa.
 
Jos näin on niin voidaan tulkita, että Ruisma ei enää jatka lainasopparin päätyttyä Kouvolassa. Tällöin joudutaan myöskin työntämään Julkunen puolustukseen tai muuten joudumme ulostamaan jonkun hyökkäyksestä lisää. Lähtöliipaisimella olisi varmasti Emppu, koska senttereitä tarvitaan kuitenkin.

Pahalta tuntuisi päästää kukaan tästä nipusta pois. Puolustukseen olisin voinnut ottaakkin yhden "Vilkmanin." Vilkman ei tule mahtumaan kärkikenttiin edes, joten aika oudolta kuulostaa.
 
Noista lainoista ei mitään tietoa, mutta toivottavasti on asiat harkittu loppuun saakka, mikäli Gröndahl ja Rahkola eivät jostain syystä jatkaisikaan kauden loppuun. Ruisman pitäisin myöskin nelosen sentterinä mielellään.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Vilkman ei tule mahtumaan kärkikenttiin edes, joten aika oudolta kuulostaa.

No toivottavasti ei. Pikkasehan Ikalla on tapana ollut laittaa uudet tulokkaat ainakin pariksi ekaksi peliksi vastuulliseen rooliin. Jos tällä ratkaisulla pudotettasiiin Julle pidemmäksi aikaa pakiksi, niin ei hyvältä kuulosta.
Vilkman jäi mieleen edelliseltä visiitiltä yritteliäänä, mutta aikaan saamattomana kaverina. Saas nähä.
 

Rankkari

Jäsen
Vajaa neljäviikkoa ratkaista, ketkä pelaavat lopullisessa joukkueessa. Jos tilanne on se, että liigalainat lähtevät pois, on joukkueessa paha pakkipula. Tietoa mulla ei ole heidän jatkosopimumusneuvotteluista, mutta veikkaisin että jos heistä joku jää, niin se on Gröndahl.

Hyökkäyskalusto on mestiksen nimivahvin. Ykkösmaalivahti on sarjan paras/(parhaita). Kakkosmaalivahti on hankittava, sekä pari puolustajaa.

Mikä on Vilkmannin kunto? Tässä miehen jatkoaikatiedot. http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?joukkue=Tappara&pelaaja=4741
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Penailua

KooKoon johto alkaa petamaan itselleen selkeästi Pena Trophyä eli pronssinen faksi on jo matkalla Kouvolaan.

Oikeasti, miksi ihmeessä Samu "hei hei" Vilman? Varmasti ihan ok nimi ja nakuttaa ihan mukavasti pisteitä, mutta kun viiminen pelaajatyyppi, jota tässä tarvittaan, on laituri. Maalivahti, sentteri ja kiekollinen pakki olisivat kaikki olleet tarpeellisempia hankintoja kuin laituri. No, voihan sieltä siirtää jonkun keskelle Vilmanin tieltä kuten Yawon, mutta silti aika käsittämätön hankinta. Vielä jos tämän myötä neloskentästä tippuu joku kokoonpanon ulkopuolelle niin vituttaa vieläkin enemmän.
 
No, voihan sieltä siirtää jonkun keskelle Vilmanin tieltä kuten Yawon, mutta silti aika käsittämätön hankinta. Vielä jos tämän myötä neloskentästä tippuu joku kokoonpanon ulkopuolelle niin vituttaa vieläkin enemmän.

Siis jos Julkunen ei pelaa pakkina loppukautta tulee nelosesta tippumaan kaksi pelaajaa, muuten todennäköisesti Ruisman lainaa ei jatketa. Vähän kaksijakoiset fiilikset nyt kyllä. Nelonen on ollut huikea.
 

Fordél

Jäsen
Siis jos Julkunen ei pelaa pakkina loppukautta tulee nelosesta tippumaan kaksi pelaajaa, muuten todennäköisesti Ruisman lainaa ei jatketa. Vähän kaksijakoiset fiilikset nyt kyllä. Nelonen on ollut huikea.

Oikeasti, ei helkkarissa Julkusta pakiksi, koska nyt tavoitellaan Mestiksen mestaruutta ja toivottavasti päästään liigakarsintoihin. Silloin ei ole varaa minkäänlaiseen turhaan penailuun kuin vasta pakon sanelemana. Nyt ei ole mikään pakko hankkia laituria (Siren palasi kokoonpanoon), peluuttaa Julkusta pakkina ja mahdollisesti hajoittaa nelosta. Tehdään selkeitä profiilihankintoja jos hankintoja halutaan tehdä. Hankitaan mielummin yksi kiekollinen pakki (Nyrhinen) ja kakkosveska (jos Hakosesta ei ole vielä torjumaan Mestiksessä). Näiden jälkeen joukkue olisi valmis vaikka mihin.

1. Julkunen - Hokkanen - Liukkonen
Järvinen - Gärdström
2. Baker - Keinänen - Vainiola
Niemi - Nyrhinen
3. Tuomainen - Paunio - Yaworski
Lustberg - Gröndahl
4. Veistola - Ruisma - Koskelainen

Rotaatio-osasto:
Siren
Rahkola
Lehtonen

MV: Rämö - "Strömberg"

Ja jos/kun joku loukkaantuu niin Sireniä, Rahkolaa tai Lehtosta tilalle tai sitten rotaation avulla ko. kolmikkoa voi peluttaa oikeastaan missä kentässä vaan antamassa lepoaikaa. Mutta vielä hankitaan Vilkman tohon...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös