Otteluseurantaketju SM-Liiga la 30.10.2010

Jokerit, Huuhkajat, KD
Laskin tuossa piruuttaan, että Järä on pelannut tällä viikolla nyt 7 erää, joissa on torjunut 34 laukausta. Sisään on uponnut 9 kiekkoa. Tämä tekee torjuntaprosentiksi 79,1%. Joka viides veto siis uppoaa...

Suomi-Salama

JYP
Säälittävää toimintaa JYPiltä päästää kaksi maalia omiin yhdess erässä. Kävi juuri kuten pelkäsinkin: henkinen palautuminen eilisestä puoliunella saadusta voitosta on ollut liian lyhyt. Toivottavasti RD saa ryhtiä jengiin erätauolla!

arpa80

Jokerit

Oisko pojalla väsymisen merkkejä tai sitten nuori poika ei osaa pitää itseään lämpimänä kun ei tule laukauksia kuten esim. Jyppi pelissä.

Jupa

JYP
JYPiä vastaan tehdyt maalit

Eli kauden avauksessa Kalpa teki Kuopiossa 3 ja Jokerit teki Helsingissä 4 maalia, joten koko kaudella yli 2 maalin osumia on kahtena iltana.

Jupa

Katto

Perustetaan tämän ekan erän pohjalta risto vittuun-ketju. Mun mielestäkin säälittävää velttoilua. Jos tänään päästetään neljä tai enemmän ni ristolle kenkää!

Ralph

Jännä juttu sinänsä, että kun JYP voittaa 3-5 niin täällä haukutaan joukkuetta ja "RD ULOS" huudot kuuluvat mutta jos vaikkapa HPK voittaa 3-5, ollaan vain iloisia.

janbo

Jupa

Siellä on jätkät aika selvästi lauantaitunnelmissa kun ensimmäinen oli Myllykosken tunarointi (kauden toinen) ja Malmivaaran oma maali (ei varmasti viimeinen).

Ilves, Edmonton

Jokin selitys jokaiselle Ilveksen maalille varmasti löytyy, koska Ilveksen liigan selkeesti huonoin hyökkäys ei osaa maaleja tehdä.

Konekin pätkii välillä ja tämä on jyväskyläläistenkin hyväksyttävä.

Jaasin

Hyvin kyllä toimii Bluesin Lamppu- Öhman- Veijo- ketju. Koko ajan tulee hyviä mestoja..

JYP

Niinkö minä sanoin?

Totesin, että liikaa on mennyt omiin yhdessä erässä. Perustan tämän siihen, miten joukkue on yleensä ottaen pelannut tällä kaudella/ Lievemaan selostukseen, johon tosin ei liikoja ole luottamista.

hjalmar

Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
SaiPalle taas jaahy. Vara vaihto. Joko nyt Lukko?

hjalmar

Ja taas SaiPa jaahylle. Mutta Lukko ei saa varmaan maalia. Onpas tama nyt aika kummallista.

Olkku

Suomen mestarit 20-21
Miksi keskenkuntoista Pettistä peluutetaan ylivoimalla ? Toiseksi, Elokin olisi vetänyt tyhjästä maalista äsken ohi, kuten huippuhyökkääjä Nurmi teki.

Jaasin

Ahtola olisi periaatteessa voinut tehdä äsken maalin..

Deanwick

Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Rööki-Virtanen JYPille 2-4. Melekosta hulabaloota menossa.

Sakari78

HIFK
Espossa täysin tyhjä maali Jerryllä, mutta tuostakin sai näköjään ohi. Hieno kuvio oli kyllä.

EDIT: Kankaanperälle maistuu, ja 1-1!