Mille naurat juuri nyt?

  • 13 222 367
  • 50 382

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Molemmat? Siis apukuskikin sai sakkoja? Ei ymmärrä..Kuullostaa yhtä fiksulta kuin se, että Forssassa jonkun kauppakeskuksen parkkipaikalla jaellaan lappuliisojen toimesta pikavoittoja!?!?

Heh, ei vaan kunnon espoolaisina olivat tietysti kahdella autolla liikenteessä. Peräkanaa vetäisivät samaan tutkaan.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Jukka Riipinen, voi morjes. Hasisvauvoja ja kannabiskuolemia
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Pakko myöntää, että eniten naurattaa TPS, Leime ja Aki Berg.

...

Ja viimeiseksi Aki Berg siksi, että herra on TPSn kallispalkkaisin luultavasti edelleen, ja minkäänlaista vastinetta rahalla ei tunnu olevan. Ei ole ollut vuosiin. Ja silti jostain kumman syystä Böök saa pyöriä kentällä (en valita, tänäänkin Akin jäähyn aikana JYP iski maalin, kiitos Aki!). Valoja tauluun Turku ja TPSn johto!

Kyllähän herra Bergistä saisi monta komedia DVD:tä aikaseksi hänen toilailuistaan, siis mikäli Akinaattori edes mahtuu tv-kuvaan kun tuntuu lihovan päivä päivältä. Toiseksi naurattaa TPS:n johto. Böökille maksetaan aivan sairasta vuosipalkkaa+yksittäisten pelien tehopisteistä,(mistä tehopisteistä?) . Täytyy olla aika tunari jos riskeeraa ison bisneksen siihen, että yksi nahjus saa löysäillä vapaasti ja kirjaimellisesti syödä joukkueen talouden miinuksen puolelle.
Onhan Akista sen verran ollut hyötyä, että aina on kannattanut laittaa veikkauksessa vastustajalle isolle panoksella kun on huomannut herran kokoonpanossa.
Nauran tätä postaajaa ja hänen yhden ihmisen ristiretkeään muuan Herra Bergia kohtaan. Nauran myös sitä, että Aki Bergillä on enemmän NHL-otteluita kuin kaikilla JYP-kasvateilla yhteensä.
 

SilsaUuhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings, Ruotsin maajoukkue
Olen tässä yön mittaan lukenut noita 2009-kesän viestejä naisasiat-ketjusta, eikä nauramisesta meinaa tulla loppua. Aamuseitsemältä pitäisi herätä, mutta en vain malta lopettaa lukemista, ovat kyllä luokkaa 'priceless', kuten sanotaan. Vanhemmat käyttäjät varmasti tietävät mistä puhun, uudempien ei auta kuin lukea pääosin kesä- ja heinäkuulle sijoittuvat viestit naisasiat-ketjusta..

Tulipas sekavaa tekstiä näin aamuyöstä.. No hard feelings, Jomppa!

E: Kun en kaikkia viestejä tuolta jaksa tähän päivään asti lukaista, on pakko kysyä Jomppa_Koolta (ja miksei myös muiltakin), että miten Jompan ja tämän neidon 'suhde' on edennyt? Onko runo jo lähetetty?
 
Viimeksi muokattu:

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Nauran sille että joku viitsii su-ma yönä klo 2 tehdä tälläista vertailevaa taustatutkimusta siksi että saisi nauraa... Nauran myös sille että jotain tällainen vertailu naurattaa. En toki sitä häneltä kiellä.
Nauran sille, että jotain jaksaa maanantaiaamuna klo 7 naurattaa tuollainen asia.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Naurattaa juuri oivaltamani Sultan Conture -kondomipakkauksen ilmiselvä vittuilu Leafsille. Sinivalkoinen pakkaus jossa teksti "since 1967"...
 
Suosikkijoukkue
JYP
Avasin "jumalaisinta mitä tiedät"-ketjun siinä sitä ihmettelyä sitten riitti. Vyölaukku, liekkipaidat jne. Pikkusen piti ihmetellä maailman menoa, ennenkuin selvisi ketjun oikea nimi.
 
Tälle Hitler-pätkälle. Paljonhan näitä on jo tehty, mutta tämä on mielestäni paras, varmaan siitäkin johtuen, että stoori tässä kestää useamman kohtauksen ajan. Hitler ajaa nopeusvalvontakameraan, olkaa hyvät. Kesto noin 10 min.

http://www.youtube.com/watch?v=hPpheUKd8qA

Aivan uskomaton pätkä, ehdottomasti paras näistä Hitler -videoista tähän asti! Tuli naurettua loppua kohden aivan vedet silmissä :D
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Tälle Hitler-pätkälle. Paljonhan näitä on jo tehty, mutta tämä on mielestäni paras, varmaan siitäkin johtuen, että stoori tässä kestää useamman kohtauksen ajan.

Oma ylivoimainen suosikkini on kolmiosainen Hitler on peliaddikti "trilogia". Vaikka peliaddiktius ja muutamat inside läpät liittyvät lähinnä raviurheiluun pääsee niihin muutkin sisään helposti. Linkki vie ykkösosaan, joka on loistava. Toisessa ja kolmannessa osassa piti muutaman kerran lähteä oksentamaan, kun naurusta ei tullut loppua ollenkaan.
http://www.youtube.com/watch?v=Fed8j3N-Rqc
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Nauran Richard Gerelle.

Tulin töistä ja avasin töllön, sieltä tulee Kojak (MTV3 Sarjat) ja Gere esittää siinä mafiamiestä jonka pitäisi kidnapata jonkun poliisin perheenjäsen. Viihdyttävää.

Ps. On muuten mahtavia autoja.
 

MunkADunk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Penguins
Hiukan naurattaa ajatus, että tällä tahdilla eräs liigajoukkue on keräämässä vajaat 13 pistettä runkosarjasta. Siis vaikka muiden joukkueiden pisteiden lasku lopetettaisi tähän paikkaan, se eräs turkulaisjoukkue jäisi jumboksi siltikin. Tämähän on siis turhaa spekulointia, sillä kaikki tappioputket, kuivat kaudet, aallonpohjat, alamäet ja muutkin sellaiset päättyvät joskus. Vai päättyvätkö?
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Jälleen media aikaansai hymynkareen suunpielille. Tällä kertaa asialla oli Hesarin nettiversio, jossa uusimpien uutisten listalla komeilee seuraavaa:

"Puukkoryöstäjä iski Porissa 14:52
Ässien Tomas Zaborsky pääsi NHL-karanteenista 14:51"

Zaborsky iskenyt heti irti päästyään? Vielä parempi olisi tietysti, jos kyseessä olisi ollut joku lähtöihin erikoistunut hanskattoman kulttuurin edustaja, jonka voisi hyvin kuvitella syyllistyvän rikkeisiin myös siviilipuolella.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Teemu Pulkkisen lämäri vs. Väänäsen ja Granlundin vastaavat sutaisut.

"Ossi Väänäsen (Jokerit) ja Mikael Granlundin (HIFK) suoritukset olivat niin surkeita, että toimitsijat eivät vaivautuneet niitä mittaamaan."

Nyt ymmärrän miksi Väänäsellä on edelleen nolla maalia ja Mikellä vain pari onnenkantamoista tältä kaudelta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös