Kausi 2010-2011

  • 269 850
  • 660
Tila
Viestiketju on suljettu.

TJ MACKEY

Jäsen
Ainoa mikä aavistuksen pelottaa, on valmentaja. Eiköhän tämä tästä, ei jaksaisi enää odottaa.
Itseä ei pelota niinkään se itse valmentaja vaan se että ei ole mitään hajua, mitä sen valmentajan toiminta/pelikirja tulee sisältämään. Mediassa Rindell on ollut täysin mykkä ja kentällä paketti on enemmän tai vähemmän sekaisin tai ainakin vaiheessa. Aikaahan toki vielä on. Viime syksynä nähtiin kuinka Uraman Lukon peli oli täysin valmista jo syyskuussa ja ei se kyllä siitä mihinkään enään keväällä kehittynyt. Rautakorvella oli paketti sekaisin vielä tammikuussa, mutta pelitavan jatkuvalla kehittämisellä tuloksena oli huikea loppukausi.

Joka tapauksessa tämän viikon pelissä Riihimäellä ja viimeistään ensi viikolla pitäisi alkaa jo näkymään ainakin suuntaa siitä, miten ensi kauden Kerho haluaisi pelata. Tuloksilla ei ole niin väliä, kunhan se pelikirja alkaa hahmottumaan ja tiettyjen pelaajien yllä olevat kysymykset alkavat ratkeamaan. Luojan kiitos kolmelle tärkeimmälle paikalle HPK:lla on heittää vertailun hienosti kestävä kolmikko, Lassila, Tuulola ja Viitaluoma. sitten tulee ihan ok taso, eli Laamanen, Männikkö, Saulietis, Puustinen ja Porseland (ehkä). Isoja kysymyksiä on mistä löytyy kakkos- kolmosketjut, kiekollinen peli ja toimiva ylivoima?

Edellytyksiä hyvälle joukkueelle on olemassa, mutta tällä hetkellä ilmassa leijuu todella paljon kysymysmerkkejä. Sen takia näen tuon kakkossentterin kiinnittämisen ennen kauden alkua pirun tärkeäksi. Jalosen aikaan Kerholla oli vara "vähän katsella" pidempään, nyt elintärkeitä pisteitä jaetaan jo syyskuun puolivälistä lähtien. Toki näitä vaihtoehtoja voidaan pyöritellä ja kärrätä try-outille vaikka kymmeniä, jos se todetaan toimivaksi vaihtoehdoksi.

Kerholla on kiikarissa vaihtoehto kakkossentteriksi jo kauden alkuun, katsotaan nyt ensiksi kuitenkin tämä Berzins.

Jahas, Kerho kohtaa tänään näköjään Lukon. Ihan hyvä mittari tähän väliin.
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Itseä ei pelota niinkään se itse valmentaja vaan se että ei ole mitään hajua, mitä sen valmentajan toiminta/pelikirja tulee sisältämään. .

Samaa asiaa tarkoitamme. Lisäksi mitään muikistelua ei huvittaisia lehdistötilaisuuksissa katsellla.

Kerholla on kiikarissa vaihtoehto kakkossentteriksi jo kauden alkuun, katsotaan nyt ensiksi kuitenkin tämä Berzins..

Mitäs mitäs?! Kerro nyt lisää kun aloitit. Oletko liikenneympyrässä passissa?

Jahas, Kerho kohtaa tänään näköjään Lukon. Ihan hyvä mittari tähän väliin.

Hyvä mittari tosiaan, Lukko on kova porukka ja pikkuhiljaa pitäisi Kerhollakin alkaa tapahtumaan.

Porselandikin nyt olisi saanut pari peliä pelata ennen kauden alkua, lempo soikoon!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mitäs mitäs?! Kerro nyt lisää kun aloitit. Oletko liikenneympyrässä passissa?
Hold your horses! Texas Hold'em! Josh Homme. Kunhan näen päiväunia. Lahdensivuntiellä on nähty ehjä jääkiekkomaila. Menen paikalle.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Montako peliä se onkaan Kerhossa pelannut?

Niin. Ilmaisin varmaan sitten itseäni epäselvästi, mutta tarkoitin sitä, ettei mies kovin suuria ennakko-odotuksia herätä aiemman uransa perusteella, etenkään jos häntä kaavaillaan kakkossentteriksi. Katsotaan nyt kuitenkin muutama peli HPK:ssa ja tiedämme paremmin mihin miehessä on ainesta.
 

Ralph

Jäsen
Lukkoa vastaan kahenerän jälkeen 4-2 tappio. Maalit ovatkin tehneet latvialaiset eli Berzins avannut heti maalilla. Tosin tekihän Knotek myös maalin.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Toivottavasti ei Saulietisin käynyt hullummin, kun sai Nabbin polvesta.
 

Mikister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue
Toivottavasti ei Saulietisin käynyt hullummin, kun sai Nabbin polvesta.

Joo toivotaan, mut veikkaan ettei käynyt pahemmin. Vähän arasteli jalka kun meinas vielä kentälle mennä erän loppuun. Jätti kuitenkin väliin ja istui sitten penkillä vaan pelin loppuun.

Joku toinenkin pelaaja sai myös ekassa erässä pienen kolhun ja jääpussin kanssa käveli pukuhuoneille, mutta taisi palata jo toiseen erään. Ainaki jos en väärin nähnyt ja oli Kolehmaisesta kyse.
 

ditrim

Jäsen
Joo toivotaan, mut veikkaan ettei käynyt pahemmin. Vähän arasteli jalka kun meinas vielä kentälle mennä erän loppuun. Jätti kuitenkin väliin ja istui sitten penkillä vaan pelin loppuun.

Toivottavasti ei mennyt eturistiside poikki. Vähän voisi vaikuttaa siltä, jos kerran kävi vielä kokeilemassa polven kestävyyttä. Voisi kuvitella Saulitiesin olevan suhteellisen turha pelaaja ilman terveitä jalkoja, varsinkin tuolla pelityylillä.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Lukko-Kerho -pelin maalit on nähtävillä Lukon webtv:ssä. Ihan kelvollisia häkkejä. Vaatii tosin yksinkertaisen rekisteröitymisen.
 

Ralph

Jäsen
HPK:n sivuilla pieni otteluraportti jonka tärkein uutinen on että kukaan ei loukkantunut.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
HPK:n sivuilla pieni otteluraportti jonka tärkein uutinen on että kukaan ei loukkantunut.

Jep, siellä se Saulietis aamujäillä meni muiden mukana ihan normaalisti.

Ei miestä ainakaan laiskuudesta voi syyttää. Muut olivat menneet koppiin jo aikoja sitten, mutta Saulietis jäi vielä pitkäksi aikaa yksin kikkailemaan jäälle ja kädet kävivät kuin sillä kuuluisalla kärpän pyytäjällä konsanaan..
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Sorrun varmaan text-tv -analyysiin, mutta Kerho näyttäisi olevan aika ikävästi Saulietis-Puustinen -akselin tehojen varassa. Ei kauhean hieno homma, vaikka em. herroilla verkko heiluukin.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Sorrun varmaan text-tv -analyysiin
Itsellä sama, yhtään peliä en ole nähnyt, mutta aika märkää on ruuti muilla kentällisillä. Nyt kaivattaisiin todella kipeästi esim. Männikön tehoja. Potentiaalia on, mutta tulosta ei tule, kuten ei tullut riittävästi viime vuonnakaan. Miikka on kaiken kaikkiaan ollut aika iso pettymys Kerhossa, kun miettii kuinka hyvin kaikki osa-alueet on kunnossa. Nopea, hyvä laukaus, sähäkkä... mutta jotain jää aina ratkaisevalla hetkellä puuttumaan. Toki Männikön ketjussa pelaa tällä hetkellä puolustavan roolin kavereita. Niko Niemisestä ei taideta saada 25-30 pisteen miestä millään. Vähintään yhtä kova pettymys tehojen puolesta kuin Männikkökin. Odotukset oli tehojen osalta kovat kun Nieminen saapui Kerhoon. Niemisen kohdalla on toki pakko kehua sitä sitoutumista ja fyysisyyttä mitä mies joka ilta tuo joukkueelleen.

Kerho on tilanteessa jossa sillä on neljä pelaajaa (Viitaluoma, Saulietis, Puustinen ja Männikkö) joilta on syytä odottaa tehoja kahdessa hyökkäävässä ketjussa. Piispanen on vähän siinä ja siinä ja kai Arsinator on kohta pakko pistää kiekollisesti vastuulliseen rooliin (taitaa sitä olla jo ainakin yv:llä) kun muitakaan ei löydy. Eihän se ole Niemisen ja Kolehmaisen vika että tehoja ei tule, hienoja pelaajia molemmat omassa roolissaan, mikä on kolmosen ja nelosen laidassa tuomassa energiaa, voimaa, hämmennystä ja etenkin loistavaa av-osaamista. Nyt on vain pikkaisen liian isot roolit miehillä.

HPK tarvitsee vielä ainakin sen yhden runkopelaajan, siis oikean vahvistuksen siihen kakkosen keskelle. Tällä saataisiin Männiköstä enemmän irti ja kaikki vastuu ei kasautuisi VV:n ketjun harteille.

Toki on hemmetin hieno juttu että meidän ykkösketju toimii. Viitaluoma jatkaa siitä mihin viime pleijareissa päätti ja Saulietis/Puustinen akseli pelaa paremmin kuin varmaan kukaan odotti. Siinä on muuten halvimmalla tehoja takova kaksikko ensi kauden liigassa. Maalien lisäksi on muuten aika fyysinen ykkösketju.
 

Chello

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Glasgow Celtic
Ollaan saamassa KHL:än Lokomotiv Jaroslavista vähän puolustusapua. Aleksei Shvalev liittyy koko kauden mittaisella lainalla jengiin ja Jaroslavilla on pykälä kutsua mies takaisin Venäjälle.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mä en nyt ymmärrä oikein miks kerho hamstraa noita puolustajia, vaikka Porseland ja Haverinen ovatkin kauden alun vielä sivussa, on meillä silti Tuulola, Laamanen, Mäkelä, MacNevin, Alatalo, Kärmeniemi ja Holmberg, joilla aloittaa kausi. Kärmeniemelle ja Alatalolle nyt vaan vastuuta, ne on kuitenkin meidän lupaavimmat omat junnut, joista vielä joskus jotain tulee.

Toki jos tuo venäläinen ihan ilmaiseksi jollain farmisopimuksella tulee, mutta rahaa en minä tuohon puolustukseen penniäkään laittaisi enää. Se oikea sentteri olisi paljonpaljonpaljon tärkeämpää saada sinne nyt, ellei tuo Berzins nyt sitten petraa tosissaan eiliseen esitykseen verrattuna.

Suhteet on toki hyvä pitää KHL:ään kunnossa, mutta nämä osakautiset farmisopimukset on aina vähän nihkeitä, jos kaveri osoittautuu pelimieheksi, ei meillä ole mitään sananvaltaa, vaan kaveri viedään ennen niitä oikeasti tärkeitä pelejä meiltä pois. Koko kaudeksi voidaan ottaa nuoria venäläisiä talentteja venäläisten kustannuksella kyllä kokeilemaan.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Mä en nyt ymmärrä oikein miks kerho hamstraa noita puolustajia, vaikka Porseland ja Haverinen ovatkin kauden alun vielä sivussa, on meillä silti Tuulola, Laamanen, Mäkelä, MacNevin, Alatalo, Kärmeniemi ja Holmberg, joilla aloittaa kausi.

Nyt tälläisen laina kaverin voikin ottaa, kun on väkeä pakistossa. Jos tälläisen ottaa silloin kun on tarve ja sitten kun kutsu käy takaisin, niin kusi tulee sukkaan. Tämä siis sillä olettamuksella, että kaveri on ilmainen. En voi uskoa, että Kerho maksaisi sellaisesta kaverista jonka voi koska vain menettää. Jos nyt mietitään tuota pakistoa niin Holmberg ei ole (ei ollut ainakaan viime kaudella) vakio kokoonpanon mies. Kärmärille haetaan varmaan myös hiukan mestis pelejä, sellaiset puolet kaudesta kun pelaa niin on ihan hyvä. MacNevin ei kauaa meillä ole. Porselandista ja Haverisesta ei oikeen voi sanoa mitään, että koska palaa. Sellainen kutina, että Haverinen voi olla vähän pidempääkin pois.

Ihan kiva nähdä venakko taas Kerhossa. Toivottavasti vastaavanlainen yhteistyö jatkuu KHL:n suuntaan. Isolta ja puolustavalta kaverilta näyttää. Kerhon sivuilta vahvistus asiaan, eli laina-aika on Tammikuun loppuun asti: http://www.hpk.fi/ajankohtaista/uutiset/alexei-shvalev-hpkhon.html
 

TJ MACKEY

Jäsen
Noniin, kausi alkaa reilun viikon päästä ja ainakin itselle se tulee yllätävän nopeasti. Ihan kuin viime kausi olisi juuri vasta loppunut. Nopeasti kauden alku tulee myös HPK:n joukkueelle, sen verran vaiheessa on joukkueen peli, kuin itse joukkuekin. Tällä viikolla höntsytään vielä AIK:ta ja HIFK:ta vastaan ja näiden jälkeen tulisi olla ainakin pelillisesti lähempänä voittavaa joukkuetta.

Paljon on kysymyksiä ilmassa, toki samalla tuntuu että käsillä on hemmetin mielenkiitoinen nippu pelaajia. Pakistossa MacNevin on vain kääntymässä, Shvalev on täysi kysymysmerkki kuten myös nyt loukkaantuneena oleva Porseland. Haverinen taitaa olla kohtalaista liigatasoa oleva peruspakki. Mutta puolustuksen osalta huoli on aika pieni. Tuulola, Laamanen, Mäkelä ja ensi kaudella breikkaava Alatalo pitävät huolen siitä, että puolustukseen ei HPK ensi kaudella kaadu.

Jatkaako Berzins? Mistä kakkossentteri? Tony Virta? Siinä nyt alkuun muutama kysymys HPK:n hyökkäyksestä. Paketti on sen osalta vähintäänkin sekava. Ykköskenttä on löytynyt ja duunareita piisaa alempiin kenttiin, mutta kuka tekee tehot ykköskentän takana? Ollaan tilanteessa, jossa kauden kakkosen keskellä taitaa aloittaa Arsi Piispanen! Ja ilmeisesti ihan ansaitusti. Kohtahan joku tulee sanomaan että "mestaruuskauteenkin lähdettiin nimekkäällä ykkössentterillä (Voutilainen), ja kakkosena oli nimetön mutta lupaava Ville Leino". Liitinkö juuri samaan lauseeseen Leinon ja Piispasen!? Ei saatana, no siinä tilanteessa joka tapauksessa ollaan. Vähän sellainen hallitun kaaoksen fiilis päällä.

Onnneksi on Teemu Lassila.
 

M10

Jäsen
Me on kuulkaa jo hävitty tää kausi. IS Veikkaaja povasi Kerhoa sijoille 10. tai 11. - en järkytykseltäni muista kumpi se noista oli. Mutta siellä me kontataan taas SaiPan ja K-Laserin kanssa.

Lassila, Viitaluoma ja Tuulola oli ainoat, joita kehtasi luottopelaajiksi kutsua. Loput oli luokiteltu perusroskaksi ja Saulietiksellakin tulee kiire liigan tahdissa. Piispasen Arsista sanottiin pahoja sanoja, toivottavasti Arsi ei lue lehtiä. I.Filppulan viimekeväiset kahvittelut Tuulolalle mainittiin oikein erikseen, ihan kun ei muu haudalla tanssiminen olisi riittänyt.

HIFK:lle ja Jokereille povattiin menestystä kun niillä on niin saatanan kalliita pelaajia. Maailma tarvitsee esikuvia.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Mielestäni on tylyä ja perin ikävää nimitellä esimerkiksi juuri Arsia. Häppölän Tonikin oli jo valmiiksi kovin loukkaantunut.

No joo, onhan Kerho vaihteeksi hyvin tasapaksun oloinen porukka. Eiköhän tuosta kuitenkin saada ihan rapsakka kausi käyntiin. Pakistossa on kyllä paljon kysymysmerkkejä. McNevin, uusi ryssä, Porseland ja siihen vielä Haverinen, joka on kuitenkin uusi jätkä. Alatalo ei pelota lainkaan, vaan luotto on yllättävän kova. Saa tehdä virheitäkin, ei niistä tapeta. Mutta tuo kokonaisuus on mielestäni helvetin hyvällä tasolla kun siihen lisätään Tuulola, Laamanen ja Tuukka "ihan nätti" Mäkelä.

Kyllä hyökkäyksestäkin ihan ok tulee, hieman sellaista yllätyksellisyyttä se vaatisi. Tasapaksua tuo on kuin 1000 litraa kevytmaitoa, mutta kyllä siinäkin on monella juomista.
 

Ralph

Jäsen
En ole Berzinsiä livenä nähdyt enkä tule ehkä ikinä näkemäänkään mutta ihmetyttää tämä erimielisyys. Täällä muut Kerho-fanit ovat sanoneet ettei Berzins ole vakuuttanut tai jotain sinnepäin mutta IS Veikkaajan SM-Liiga ennakkolehti kirjoittaa että Berzinsistä voi olla todella hyötyä Kerholle ja että hänen kätensä ja jalkansa käyvät hyvin. Miehelle ennakoidaan tällä kaudella 35(!) tehopistettä eli jonkunsortin pelaaja pitäisi olla hyökkäyssuuntaan.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Täällä muut Kerho-fanit ovat sanoneet ettei Berzins ole vakuuttanut tai jotain sinnepäin mutta IS Veikkaajan SM-Liiga ennakkolehti kirjoittaa että Berzinsistä voi olla todella hyötyä Kerholle ja että hänen kätensä ja jalkansa käyvät hyvin. Miehelle ennakoidaan tällä kaudella 35(!) tehopistettä eli jonkunsortin pelaaja pitäisi olla hyökkäyssuuntaan.

Ensimmäinen huomio on, että kyseessä on Veikkaaja. Samassa lehdessä muuten sanottiin että TPS:n Markus Nordlund on elittipakki ja kuuluu liigan TOP-5 pakkeihin. Oli pakko ostaa kyseinen lehti, vaikka se on aina hirveätä paskaa. Ei pettänyt taaskaan ja lehden jälkeen tuli vain uskomaton vitutus pintaan, kun mistään mitään tietävät tekevät ns. "asiantuntevia" lehtiä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Itseäni ottaa kupoliin jo etukäteen se hetki, kun verokeplottelija MacNevin lähtee Ruotsiin. AIK -pelissä teki minuun vaikutuksen ja vahvistaa Kerhoa rutkasti niissä muutamissa peleissä, joissa ehtii pelaamaan. Melkein toivoisi, että oma arvio olisi väärä ja MacNevin paljastuisi turhakkeeksi, mutta ei sekään kivaa olisi. Kysymysmerkkejä pullollaan olevalle joukkueelle olisi hyvä alku sarjassa aika kiva juttu ja sitä tämä laina tietenkin hienosti palvelee.

Paljon parempi olisi, jos nämä tyypit kävisivät lainalla siellä kansankodin puolella ja tulisivat sitten pienen kuntokuurin jälkeen tänne pelaamaan tosissaan. Mutta minkäs teet.

Olihan se Porselandinkin esitys kyllä ihan lupauksia antava.
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hohhoijakkaa. Kylläpä vituttaa fanittaa kenties liigan köyhintä jengiä. Kaiken maailman pelicansit palkkaa Mike Yorkeja ja meille kiinnitetään joku 1+1 Berzins hyökkäävään rooliin. Myönnetään että en ole nähnyt miestä tositoimissa, mutta kyllä tässä haisee itselle nyt kovin vahvasti uusi Burström/Lundberg. Toivottavasti ei sitten maksa juuri mitään. Mestikseenkin palkataan mielenkiintoisempia latvialaisia...

Toivottavasti olen väärässä Berzinsin suhteen, mutta veikkaan miehen tehoiksi maksimissaan 2+2 10 ottelun jälkeen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös