Jarmo Kekäläisestä Jokerien johtaja

  • 722 775
  • 2 043
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Ei jösses - sanattomaksi vetää. Iso käsi täältä päin. Nyt ei enää Jokereita voi pilkata ammattitaidottomuudesta. Mahtava juttu myös SM-liigan kannalta - Jokereiden tekemisen meininki sekä panos/tuotos parantuvat varmuudella, mikä väistämättä nostaa liigan tasoa.

Kateelliset onnittelut täältä naapurileiristä.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Onhan se hienoa että suomeen saadaan isossa maailmassa saatuja oppeja. Herää vaan kysymys että miksi Jarmo tuli maitojunalla takaisin.
Eikö pää kestänyt vai oliko kenties perhesyyt paluumuuton taustalla?

Jatkoajan etusivun mukaan näin:

Jatkoaika kirjoitti:
- Pääsen tekemään sitä työtä, mitä olen halunnut. Unelmani on päästä NHL:ssä GM:ksi. Nyt tavoitteeni on tehdä viidessä vuodessa sellainen työnäyte, että sen unelman voi saavuttaa, Kekäläinen kertoi.

Aivan mielettömän kova kaappaus. Olen varma, että Kekäläinen on sopimusneuvotteluissa vaatinut Hjallista enemmän taka-alalle. Tarkoittaen sitä, että Kekäläinen voi oikeasti valita valmentajat ja pelaajat ilman Harkimon suostumusta, toisin kuin edelliset Narri-johtajat. Talutusnuoraksi Kekäläisen ei todellakaan tarvitsisi lähteä.

Ensi kausi tulee nopeasti, mutta jo seuraavalla kaudella Jokerit on vahva suosikki mestariksi, samoin siitä moneksi vuosiksi eteenpäin. Kekäläisen osaaminen ja Jokereiden resurssit, se on todella kova yhdistelmä.
 

scholl

Jäsen
Kekäläinenhän tulee Jokerien TOIMITUSJOHTAJAKSI, ei urheilutoimenjohtajaksi. Onko toimarilla aikaa scoutata pelaajia samassa määrin kuin aiemmin? En usko, mutta olen varma, että Kekäläinen luo Jokereille jonkunnäköisen scouttisysteemin.

Niin meinaatko, ettei tuon tason kundilla ole connectioneita scouttipuolelle.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Onpahan mahtava uutinen Jokereille. Toivottavasti putoilee murusia Keklun osaamisesta myös suomikiekolle ylipäätään, vaikka nyt vaan tuulahduksena P-Amerikasta.

Aivan huikeeta.
 

Fordél

Jäsen
Täytyy kuitenkin kaiken tämän keskellä muistaa, että Jokereiden ensi kausi on aika pitkälle jo lyöty lukkoon, joten Kekäläisen kädenjälki ei pääse näkymään kunnolla kuin vasta kaudella 2011-2012. Tottakai uutta suuntaa aletaan hakemaan jo heti miehen ensimmäisestä työpäivästä lähtien, mutta aikaa se vie ja vaatii helkkaristi työtä, varsinkin kun kyse on Jokereiden organisaatiosta (ollut aika pitkään tuuliajolla) ja vastassa on Hjallis.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kekäläinenhän tulee Jokerien TOIMITUSJOHTAJAKSI, ei urheilutoimenjohtajaksi. Onko toimarilla aikaa scoutata pelaajia samassa määrin kuin aiemmin? En usko, mutta olen varma, että Kekäläinen luo Jokereille jonkunnäköisen scouttisysteemin.

Keklu vaatii varmasti Hjallista hankkimaan, jos ei omia niin ainakin eri scouttaus-firmojen kautta silmäpareja ympäri muailmaa. Ennen tätä päivää ei tuollaista systeemiä ole tainnut meillä olla, vaan mentiin pitkälti kuulopuheilla... Ja onhan Keklulla varmasti omia luottoscoutteja esim. Pohjois-Amerikassa.

Eipä muuten enää harmita, että Holtarit ja Suutarit menivät sivusuun. Nyt on kova jätkä puikoissa! Pelaajahankintoja odotellessa.

Jossain näistä uutisista luki, että Jarmo aloittaa hommansa vasta elokuussa, onkohan mies kuitenkin hankinnoissa mukana ennen tuota?

Eikö tämä ollut muuten joku vuosi Jatkoajan aprillipila? Tuli sellainen déja vu tuosta etusivun uutisesta, että huh huh!
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Fiksuin veto Hjallikselta koko hänen uransa aikana. Onnittelut Ilmalaan.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo

Mä vaan lähinnä mietin tota ihan kokonaisuuden kannalta. Aika paljon on nimittäin hommaa yhden miehen harteilla. En ihmettelisi vaikka Kekäläinen ryhtyisi rakentamaan Suomen mittakaavassa ennennäkemätöntä, aitoa scouttaussysteemiä Jokereille. Tämä palkkaushan on selvä osoitus kuitenkin siitä, että maksukykyä ja -halua seuran todelliseen kehittämiseen löytyy (joku voisi sanoa vihdoin, ellei katsoisi viime kauden joukkueen hintaa! no, läppäläppä). En ihan oikeasti usko, että Kekäläisellä riittää yksin aika tuohon kaikkeen. No, ehkä tässä on seuraavan Diilin aihe...

Tämä on ihan oikeasti todella, todella kova juttu Jokereille. Kekäläisen tulo on merkittävämpi juttu kuin yksikään yksittäinen pelaajahankinta, mitä joukkue voisi ensi kaudeksi tehdä. Se on osoitus pitkäjänteisyyden kaipuusta, sopivasta annoksesta nöyryyttä ja viimeinkin osoitus siitä, että Hjöördis on tajunnut, minkälaista puuhastelua Jokerit on viime vuosina ollut.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Hienoa saada Kekäläinen takaisin SM-liigaa, onnea Jokerit! Itselle on jäänyt sellainen kuva että Keklun ura polkisi paikallaan St.Lousissa, joten luonnollisesti kaksi Suomen suurinta yhdistää voimansa.
Jokerifanit elivät mahtavasti Tepsin pleijareiden mukana, ja juhlivat mestaruutta kuin omaansa, niin sydämestäni toivon Jokereiden nousua takaisin liigan huipulle.

mutta sen jälkeen kulta on värimme, näin uskotaan.
Mutta silti jotain käytöstapoja näiden sloganeiden käytön suhteen, kiitos.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Se mikä Kekäläisessä on myös hienoa, on se, että hän ei ole tulossa Jokereihin jäähdyttelemään.
Miehen oma tavoite on edelleen päästä jonain päivänä NHL joukkueen GM:ksi ja tarkoituksena on seuraavan viiden vuoden aikana antaa Jokereissa sellainen työnäyte, että tuo tavoite toteutuu.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jookkereille onnittelut, iso kaappaus. Tästä edespäin muut liigajoukkueet taistelevat sijoista 2.-14. Kekäläinen palauttaa Jokerit liigan kärkeen. Toivottavasti Kekäläinen ja Jokerit palauttaa SM-liigan ainakin urheilullisesti eurooppalaisen jääkiekon huipulle. Liiga kaipaa pääkaupunkiseudun veturia kunnian palauttamiseksi, nyt se on jäänyt vähän liikaa maakuntien pikkuseurojen hiekkalaatikoksi.
 

numB62

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KoTU, Jets, Ville Rajala
Ei voi muuta sanoakko että Onnea Jokerit, Onnea Hjallis.

Vuoden kovin siirto, ellei tupsahda Datsukki tai Ovetskini Suomeen.
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Karmee kaappaus! Keku vitun hyvä valinta Narreilta, onnea vaan toiselle korttipakkajoukkueelle :)
 

Acid

Jäsen
Muutaman kerran täytyi tämä uutinen lukea, että pystyi uskomaan sen todeksi. En ikinä jaksanut edes haaveilla Kekäläisestä. Aivan saatanan kova juttu Jokereille. Kiitoksia Harkimo! Nyt saa vähän juhlia. Ei paljon huoleta, vaikka vasen laituri ja rightin pakki puuttuu. Alkaako Harkimo vihdoin ymmärtämään mitä kaikkea se vaatii, että menestytään. Vähän se alkaa siltä vaikuttamaan. Paljon kovempi hankinta kuin yksittäiset pelaajat. Melkein tuli kyynel, on tää niin vitun hienoa!
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jumalauta, vetää sanattomaksi!! Olihan sitten kaappaus purjehtijalta, ei tätä oikein usko vieläkään todeksi...Mutta matka on pitkä Masan saappaisiin:):)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei muuten ole varmaan ihan halpa mies Jokereille... Mutta toisaalta, jos Kekäläisen johdolla tulee joukkueen rakentamiseen jotain järkeä ettei tarvitse tehdä kesken kauden näitä superkalliita paniikkihankintoja niin kyllähän tuo valinta siinä mielessä saattaa maksaa itsensä takaisin. Onhan tuo Kekäläinen sellainen nimi että ei luulisi menestyksen ainakaan hänestä kiinni jäävän, tuollaisista miehistä kannattaakin yleensä maksaa. Toivottavasti vaan Hjallis tajuaa nyt itse pysyä mahdollisimman kaukana urheilulliseen puoleen liittyvistä asioista ja antaa Kekäläiselle täydellisen työrauhan.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kukas oli ennen Kekeä Jokeri-konsernin TJ? Oliko se Hjallis? Tuossa tapauksessahan Hjallis olisi enää hallituksen PJ, joten olisiko tässä havaittavissa hieman pienemmän roolin ottamista?
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Onnittelut Helsinkiin. Melkoinen pommi.

Näkisin, että tämä on hyvä asia niin Jokereille kuin suomalaiselle jääkiekolle. Toivottavasti Kekäläinen saa tehtyä Jokereista sen voimapesän, jota se oli 90-luvulla. Eihän tuota 2000-luvun ostoporukkaa jaksanut edes vihata. Haluan sen tunteen takaisin!
 

scholl

Jäsen
Näytöt NHL-puolella eivät riittäisi GM:ksi

Valitaanko sinne kovinkaan moneen seuraan oikeasti näyttöjen perusteella? Mitä esim. Joe Nieuwendyk oli tehnyt, kun hänestä tuli melkein heti lopetettuaan GM? Entäpä Garth Snow? Tuntuu, että useissa tapauksessa se menee jotenkin kaveruuden perusteella nuo nimitykset, eikä näyttöjen.
 

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei jumalauta mikä pommi Jokereilta. Piti vielä varmistaa pariin kertaan sen jälkeen kun tuon uutisen näin, että kyseessä on varmasti juuri SE Jarmo Kekäläinen. Ei voi muuta sanoa kuin että onneksi olkoon. Jokerit tulee nousemaan aivan liigan kärkijoukkueiksi lähivuosien aikana. Ja voi vain kuvitella, että minkälaisia helmiä Kekäläinen tuo narreihin Pohjois-Amerikasta. Huh huh!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kukas oli ennen Kekeä Jokeri-konsernin TJ? Oliko se Hjallis?

Virmanen.

Kyllä nyt hymyilyttää. Ajatteli tämän miten päin tahansa, niin kyseessä on järkyttävän kova siirto.

Viime vuosien puuhasteluun tottuneena ei tätä usko edelleenkään todeksi...
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ettei nyt menisi ihan pelkäksi kehumiseksi niin kertokaa nyt minulle tietämättömälle mitä Kekäläinen on täällä Suomessa saanut urallaan aikaiseksi?
Onko hänellä muitakin meriittejä kuin "asiantuntevia" kommentteja MM-kisalähetyksissä? Toiseksi ihmettelen miksi hän vaihtaa NHL-joukkueen varatoimitusjohtajan paikan SM-liigajoukkueen toimitusjohtajan paikkaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös