MM-kisat 2010: Päivä 12 (otteluseuranta 18.5.2010)

  • 140 510
  • 848

ScottStevens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, NasKi
Ei oikein hyvältä kuulosta, että Suomen paras puolustaja tässä pelissä on ollu Sami Kapanen. Eihän se ihan noviisi oo noissa hommissa, mutta kai meillä parempiakin pitää olla? Vai onko Kapanen SM-Liigan paras pakki?
 

Rocco

Jäsen
Oho, Mietsu saanut A:n rintaan. Onkohan hänen ensimmäinen tilastomerkintä näissä kisoissa?
On se pari laukausta saanut aikaan. Tosin en tiedä lasketaanko niitä kun eivät mene maaliin tai maalivahti torju.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Siis kaksi asiaa. Taklatkaa kaikkea mikä liikkuu ja koko ajan sekä maalille aina kokoajan yks jätkä.


MITÄ!!!

Edit: Huh huh mikä järjen riemuvoitto toi tuomari!
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Okei, mun mielipide maalivahtiasiaan on varmasti jo tullut selväksi, enkä halua siitä alkaa vääntämään sen enempää. Mutta ei ole tullut merkittäviä pelastuksia? Hei c'mon, kyllähän sellaiset torjunnat kuin Vehanen otti Malkinilta, ne ovat arkipäivää. Tilannekkin oli silloin vielä 1-0, joten kyllä laskisin sen pelastukseksi.

Eikös siinä Malkin lätkinyt avopaikasta kiekon suoraan Vehasen räpylään, jos rehellisiä ollaan?

Vehanen on ollut tässäkin pelissä Suomen parhaimmistoa - siitä ei käy kiistäminen, mutta huomioiden tämän palstan kirjoittajien aiemman hehkutuksen ei nyt ole nähty kuin mj-tason peruspeliä. Peruspelillä tarkoitan otteita, joihin muuten kaksinkamppailut voittava joukkue ei kaadu, mutta ei kuitenkaan anna sitä tarvittavaa etua, joilla altavastaaja voittaa ennakkosuosikin.

Vehasta ei voi syyttää tappiosta missään nimessä, mutta on selvää, että Rinne hyppää kehiin seuraavaan peliin ja voittaessaan jatkaa loppuun asti.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Jos ei muuta, niin vaikkapa Downie saisi pistää Iljan palasiksi seuraavassa pelissä. Ketä muita 'hulluja' kanukeilta löytyy?

Siellähä ois Ott jolla on samallaisia taitoja. On kyllä MUNATON tämä leijonalauma nyt. Hietasta hakataan, Jaakolaa hakataan ja kokoajan tulee ryssältä mailaa käsille. Mutta ei mitään toimenpiteitä. Ylilyöntejä perkele. Vaikka se Osala kolaamaan tuo likanen Ilya lasaretiin. Puolivälierissä sitte Downie ja Ott laittaa rotat ojennukseen.

Mutta hyvä taktinen tappio nyt. Tsekki on mukavempi vastus kuin Canada.
 

d2uce

Jäsen
Jokinen yrittää vielä puhua itselleen maalin vaikka peli on ratkesi jo silloin, kun mies istui jäähyboxissa kymppiä.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Toivottavasti Jalonen ei ala kukkoilemaan ja pelastamaan Vehasen kasvoja laittamalla Petri ensi peliin maalin, vaan heittää sen Rinteen sinne tolppien väliin.

Katso tuota peliä. Vehanen torjuu koko ajan hyvin. Ei tuolla auttas kaksikaan veskaa tuollaisella puolustamisella. 5 päästettyä tässä ottelussa missä vastustajalla on ollut 20 paikkaa on eri asia, kuin 3 päästettyä Tanskaa vastaan, missä vastustajalla ollut 3 paikkaa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Hietasta hakataan, Jaakolaa hakataan ja kokoajan tulee ryssältä mailaa käsille. Mutta ei mitään toimenpiteitä. Ylilyöntejä perkele.
Sama laulu askeltenhan se on ollut _aina_ arvokisoissa, väittäisin ma. Ei kuulu maajoukkueen pelikirjaan (heh) se, valmentajasta riippumatta. Tulee "turhia" jäähyjä, pelikieltoja sun muita.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tuleekohan Tikkasen Esa seuraavissa harjotuksissa toimittajien eteen ja hihittelee että "montako lampaanpersettä annoitte?"
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
J. Jalonen: "Maailman paras saldo Venäjää vastaan"
 

Diagonaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaisjoukkueet
Jokinen yrittää vielä puhua itselleen maalin vaikka peli on ratkesi jo silloin, kun mies istui jäähyboxissa kymppiä.

Et sitten voi ainakaan syyttää Jussia siitä, että olisi ollutjäällä ratkaisumaalien aikana, joten kyllä kai tuokin yrityksestä käy.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Ott on koulupoika jos häntä vertaa Downieen. Siinä on kaveri, joka on aivan oikeasti psykopaatti luistimilla. Täysiverinen mulkku, joka kykenee päättämää pelaajan uran ilman, että edes ilme värähtää.
 

Isolation

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Loppuihan se neppailu viimein. Lopulta aika odotetut ja karut lukemat. Vähän arveluttaa lähteä näillä tehoilla Vokounia kaatamaan mutta mennään silti. Noh, onneksi parin tunnin päästä tulee oikeaa jääkiekkoa.
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Vehasta ei voi syyttää tappiosta missään nimessä, mutta on selvää, että Rinne hyppää kehiin seuraavaan peliin ja voittaessaan jatkaa loppuun asti.

Näillä linjoilla täälläkin ollaan. Naurattaa kyllä tuo Anteron euro-hehkutus ja Vehasen ylistäminen, mutta yhtä naurettavaa on täällä esityyvien NHL-intoilijoiden P-Amerikan ylistys ja muiden kieltäminen. NHL on kyllä ylivoimaisesti maailman kovin liiga, mutta kyllä muuallakin osataan pelata. Sen tämän turnaus on näyttänyt.

0 tehtyä maalia ja aivan liian monta jäähyä. Siinä se.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös