Suomi - USA ke 12.5.2010

  • 35 623
  • 153
Tila
Viestiketju on suljettu.

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Huh, johan helpotti!! Nyt voi pelata jatkossa vapautuneesti kun karsintasarja ja kansallinen häpeä vältetty. Leijonat saa varmasti tästä voimaa ja ei muuta kuin jatkossa rohkeesti tulta päin !

HYVÄ LEIJONAT !!!
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Sellanen peli. Oli kyllä viihdyttävää katsoa kotisohvalta tuota menoa, intensiteettiä ja päästä päähän -meininkiä varsinkin toisessa erässä. Yhtään totaaliepäonnistujaa en kyllä löydä joukkueesta. Vataselta pari aika räikeää virhettä, mutta unohtuivat melko nopeasti katsoessa tuon pojan erittäin ennakkoluulotonta pelaamista. Nummelin taas näpäytti näitä heppuja joiden mielestä hän ei kuulu tälle tasolle, nyt erittäin tärkeässä tulos tai ulos -ottelussa teki tehot 1+1. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan oli myös Sami Kapanen, tarkka kuti ylänurkkaan joka osoittautui voittomaaliksi. Tässä nähdään kokeneiden pelaajien tärkeys, joku Hartikainen oli Kapasen tilanteessa varmaan vetänyt maanuoliaisen molarin patjoihin. Juhamatti Aaltonen tuntui olevan kokoajan kentällä, erittäin näkyvä pelaaja, ja olen melko varma ettei tällä mantereella seuraavalla kaudella pelaa. Vehanen pelasi myöskin hyvin, ekassa maalissa Jaakkola tökkäsi omiin epäonnisesti ja toisessa saatiin hieman maskia eteen ja O'Shey (kuten teksti-tv'llä aluksi kirjoitettiin) napautti tarkasti maaliin. Maalinteosta puheen ollen, taas oli helvetin vaikeaa, mutta en jaksa ruveta vatvomaan siitä, se tulee olemaan ongelma nyt, vuoden päästä ja ehkä kymmenenkin vuoden päästä. Taas tehtiin vastustajan molarista sankaria, tällä kertaa Lemmen-Tsenistä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Todellinen taisteluvoitto leijonilta ja joukkue näytti samalla henkistä selkärankaansa, vaikka aikamoisia virheitä siellä edelleen nähtiin ympäri askia. MM-95-vaarit olivat tänään liekeissä, mutta kyllä Vehanenkin pelasi hyvän pelin, tosin Oshien kuti olisi lopussa pitänyt ottaa.

Jenkkien munkki alussa ei juurikaan lamauttanut Suomen peliä ja painetta saatiin koko ajan jenkkien päätyyn. Olin melkein varma, että Suomi tämän vielä kääntää kunhan saavat sen helpottavan tasoitusmaalin. Komarovin maalista peli lähti hyvin rullaamaan ja vaikka puolustus välillä vuoti niin hieno työvoitto saavutettu sekä lohkon kärkipaikka. Henkisellä puolella tämä voitto teki gutaa. Jalonen ei siis ainakaan vielä tämän pelin jälkeen saa potkuja.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Väkisin puristettu, mutta ansaittu voittohan sieltä tuli. Olihan Suomi lopulta kuitenkin jonkun verran edellä tuossa matsissa, ja vastustajan molemmat maalitkin tuli lopulta enemmän tai vähemmän lahjana. Jännästä tilanteesta jatketaan jatkosarjaan, sillä Suomella, Saksalla, Tanskalla ja etukäteisarvioiden mukaisesti Slovakialla on kaikilla kolme pinnaa alkusarjan jälkeen. Valko-Venäjää ei nyt tulisi pupeltaa ja Slovakiakin olisi syytä kaataa. Venäjää vastaan yksikin pinna olisi huikeaa venymistä.

Vehanen pelasi hyvän matsin ja ansaitsee minun mielestäni jatkaa ykkösmokena jatkosarjassa. Eka peli taitaa olla Valko-Venäjää vastaan.

Nythän leimaansa kisapassiin ei saa ainoastaan Osala, vaan myös Hietanen. Olisiko paikka pakkejakin hieman kierrättää? Vatanen ja Nummelin pelasivat tänään hyvin, ja Mäenpää pelaa yllättävän tasaisesti omalla tasollaan. Jaakolalla oli nyt huono päivä, Puistolakaan ei vakuuta, ja erityisesti Niskala oli täydellinen katastrofi. Suurissa vaikeuksissa hän oli jo Saksaakin vastaan. Jos vastassa olisi ollut vähänkin kiimaisempia hyökkääjiä kuin nuoret amerikkalaiset puukädet (pitääköhän tähänkin laittaa sarkasmivaroitus?), olisi Niskalan virheistä rokotettu kenties 2-3:n maalinkin verran. Järkyttävää, Janne! Ei ole kyllä Niskalan poikaan tarttunut synnytyssairaalassa ruotsalainen voittotahto.

Komarov hämmensi jo vähän näkyvämmin ja teki elintärkeän tasoitusmaalin. Kapanen oli muuten aika piilossa, mutta hieno ratkaisu voittomaalissa. Immonen totutun tehokas. Ja Korpikoskestakin tykkäsin.

Miettinen oli sysipaska, ja on tuolle ykköselle pakko tehdä jotain. Mieluiten hajottaa. Todennäköisesti JJ:n bestiksille Santalalle ja Miettiselle on luvattu pelipaikka kisojen hamaan loppuun asti, mutta näyttöjen puolesta ei hetkellinen viltitys olisi kummallekaan väärin. Realistisempaa olisi kuitenkin vaikkapa sitten heittää Antti Santalalan laidalle kolmoseen. Toimisiko sitten vaikka Jokinen-Immonen-Aaltonen ykkösketjuna? Kakkoseen vaikka Kapanen-Kontiola-Osala ja kolmosen toiseksi laituriksi Korpikoski? Nelonen muotoon Pihlström-Hytönen-Komarov, ja Hahl ylim. hyökkääjäksi. Lehterä ei pelannut huonosti, mutta en jaksa uskoa siihen, että esim. Santala ulos putoaa, joten realistisempaa on, että paikka löytyy jatkossakin viltistä.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toimisiko sitten vaikka Jokinen-Immonen-Aaltonen ykkösketjuna?

Ei ikimaailmassa Aaltosta ykköseen Miettisen tilalle. Immonen ja Jokinen ovat molemmat kiekollisia pelaajia ja jos Aaltonen pelaisi heidän kanssaan, eivät he saisi kiekkoa ollenkaan. Lisäksi Aaltonen tekee virheitä puolustussuuntaan, joka takuulla verottaisi varsinkin hyvin pelanneen Immosen peliä.

Ykköseen täytyy saada rouhija, joka osaa puolustaa ja napauttaa parhaassa paikassa maalinkin. Miettinen oli kuumeessa ja varmaan vielä puolikuntoinen. Koska joukkueessa ei kuitenkaan ole hyvää paikkaajaa (kenties Korpikoskea lukuunottamatta) pidetään Antti ykkösessä.
 

Pasi77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
Suomi voitti aivan PERKELEEN hyvällä pelillä. Mulla on hyvät värinät tästä joukkueesta, kolmannessa erässä paineessa ei ollut sitä tavanomaista paniikkia mitä ollaan monelta joukkueelta nähty, vaan vaikka näennäisesti jenkit pystyi luomaan painetta niin peli oli omalla puolella Suomen hallussa eikä todellista vaaraa ollut. Olisi ollut aivan äärettömän vituttavaa jos oltaisiin tiputtu jollain Hannu Hanhi-maalilla kun ilman että tämä joukkue pääsee näyttämään mihin se pystyy ja se menee pitkälle vielä näissä kisoissa sillä joukkueen peli paranee joka pelissä.

Mahtaa inisiäjä-osaston NHL-lippiksiä vituttaa, lakit pyörii ja takit kahisee.

Ai niin, Jaloselle kenkää;)
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei ikimaailmassa Aaltosta ykköseen Miettisen tilalle. Immonen ja Jokinen ovat molemmat kiekollisia pelaajia ja jos Aaltonen pelaisi heidän kanssaan, eivät he saisi kiekkoa ollenkaan. Lisäksi Aaltonen tekee virheitä puolustussuuntaan, joka takuulla verottaisi varsinkin hyvin pelanneen Immosen peliä.

Ykköseen täytyy saada rouhija, joka osaa puolustaa ja napauttaa parhaassa paikassa maalinkin. Miettinen oli kuumeessa ja varmaan vielä puolikuntoinen. Koska joukkueessa ei kuitenkaan ole hyvää paikkaajaa (kenties Korpikoskea lukuunottamatta) pidetään Antti ykkösessä.

Tuo "Miettinen kuumeessa"-selitys meni läpi vielä toissapäivänä, mutta ei kai sillä enää tämän matsin vaisua esitystä voi puolustella?

Minusta ykkösestä puuttuu tällä hetkellä erityisesti maalintekijä, joten siihen olisi hyvä saada joukkueen paras snaipperi, joka uskoakseni on Aaltonen (vaikkakaan ei tsekkityypin sooloilijana mikään tyypillinen snaipperi toki olekaan). Toki tuon kentän puolustusssuunnan pelaaminen arveluttaisi sitten aika paljon, mutta en nyt oikein vaihtoehtojakaan keksi. Miettisen suhteen vain on sellainen tunne, että kaverin maalisaldoksi jää näissä kisoissa nolla.

Olisiko Osalasta ykköseen? Fyysinen pelaaminen ja puolustussuunnan raataminen todennäköisesti riittäisi, mutta osuisiko maaliin Anttia paremmin Jarkon ja JJ:n jakeluista?
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Miettinen todellakin hukkaa liian paljon tilaisuuksia ykkösketjussa. Näkisin kakkosketjun kiveen hakattuna, jolloin pitäisi tökkiä alempien ketjujen pelaajia. Ainoastaan Korpikoskella näkisin jonkinlaista potentiaalia, mutta en toki riemusta hyppisi, sillä puolittaisessa läpiajossa veti heikon lämärin vastustajan rintapanssariin jostain siniviivan kohdalta. Katseet kohdistuvatkin Oskar Osalaan, hänellähän pitäisi olla vääntövoimaa ja jonkinlaista maalintekopotentiaaliakin, että ei muuta parkkeerataan perse maalinedustalle ja hakataan irtokiekot sisään. Mutta eiköhän herra NHL jatka ykkösen laidassa, onhan hän Jalosen hyvä ystävä..

Jokinen — Immonen — Osala
Kapanen — Kontiola — Aaltonen
Pihlström — Santala — Korpikoski
Komarov — Hytönen — Lehterä
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Suomelta taisteluvoitto, herkkyyttä ei kamalasti ole, eikä erityisen valmista ykkösasetta. Komarovin maali oli kuin J. Ruudun maali joskus.

Kyllähän tuo USA aika surkea joukkue on ollut näissä kisoissa. Kolme peliä, kolme tappiota ja huomattavan puukätinen. Ei lähelläkään USA:n normiryhmiä. Mertaranta huusi sen vaarallisuuteen vähintään puolet lisää. Saksa oli mun mielestä lähempänä voittoa kuin USA nyt. USA täysin ansaitusti karsintasarjaan.

Tunnelmaltaan tämä oli puolivälierä. Mutta sitten koittaakin jatkolohko... Ei ymmärrä. Joka tapauksessa suomalaisen jääkiekkoilun kriisi on taas nollattu. Mitalijuna puksuttaa, mitaliketju pitenee ja asiantuntijat povaavat tulevaa kriisiä. Ei mitään uutta siis, enää.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuo "Miettinen kuumeessa"-selitys meni läpi vielä toissapäivänä, mutta ei kai sillä enää tämän matsin vaisua esitystä voi puolustella?

Minusta ykkösestä puuttuu tällä hetkellä erityisesti maalintekijä...

Olisiko Osalasta ykköseen?

No, kuitenkin maksimisuorituksessa pelaaja repii itsestään kaiken irti ja jos on vähänkin heiveröinen olo on ainakin itsellä vaikeuksia jaksaa edes peruskuntoilua. Jos miehellä on todellakin ollut ihan kuumetta, niin ei se keho ihan näin nopeasti palaudu. Nyt seuraavassa matsissa Miettisen kyllä pitää saada jo itsestään enemmän irti.

Ongelmahan on että joukkueesta puuttuu maalintekijä. Sellainen täyssnaipperi, joka hakkaa huonommastakin paikasta kiekot sisään. Aaltosessa on potentiaalia, mutta toimii paremmin kentässä jossa saisi pitää enemmän kiekkoa. Itseasiassa sen jälkeen kun Selänne lopettaa Suomelta puuttuu maailmanluokan snaipperi :(

Koittaisin Osalaa mielummin Korpikoskea ykkösessä. Ei mitään Osalaa vastaan, mutta en usko että rahkeet riittävät ykköseen kovia maita vastaan. Tai sitten jatkaisin Miettisellä. Järjesti taklauksellaan Suomen maalin Saksaa vastaan ja muutenkin pelaa ihan ok yhteen Jokisen kanssa, vaikka ei olekaan oikein saanut räjähtävyyttä peliinsä.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Mahtava peli, varmaan yleisöystävällisintä lätkää kv-peleissä tosi pitkään aikaan. Suomi se vaan taistelee, nousi takaa-ajoasemasta jopa melko vakuuttavaan joukkoon. Tänään ei nähty paljon epäonnistumisia ehkä Miettisen Anttia lukuunottamatta. JJ pelasi Immosen pari kertaa tuhannen taalan paikkaan, mutta tolppa vain kolahti. JMAla jatkaa hyviä otteita, maalin vain soisi vielä kaverille...

Joka tapauksessa lohkovoitto ja pelit jatkuvat.

Mahtaa inisiäjä-osaston NHL-lippiksiä vituttaa, lakit pyörii ja takit kahisee.

Miksi Suomen voitto vituttaisi?
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KOO-VEE, PiTa, Detroit Red Wings
Hyvä Suomi!

Kiitos, kiitos, kiitos!

Ennustukseni piti kutinsa, jopa se, että USA jää alkulohkon viimeiseksi. USA:n joukkueesta ei kerta kaikkiaan löytynyt tarpeeksi taitoa näihin kisoihin ja lisäksi maalivahtipeli ei vakuuttanut. Vähän ihmettelen kuinka on mahdollista, että Clemmensen pelaa NHL:ssä, vaikkakin kakkosmaalivahtina, mutta silti...

Nyt puuttuu vain se, että USA:n joukkue turhautuu lopullisesti ja päätyy turnauksen lopussa hotellisisustuksen tuhoamiseen...
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JMAla jatkaa hyviä otteita, maalin vain soisi vielä kaverille...

Onko Mertarannan Aaltoshehkuttelu mennyt jengille näin perille. Aaltonen on kova pelimies, mutta Saksa ja USA matseissa pelasi itselleen eikä jengille. Sooloilee kiekon kanssa ja lepsuilee puolustussuuntaan. USA matsin ekassa erässä veti pari hyvää vaihtoa, toisen erän jälkeen mikään ei enää onnistunut ja kolmannen ratkaisuhetkillä puri tuppea ihan ansiosta.

Toivottavasti Suomi saa jatkosarjan ekaan matsiin jonkin "helpon" maan vastaan ja Aaltonen saa pari onnistumista. Vapauttaisi peliä takuulla.

Jenkkejä vastaan Aaltonen oli mielestäni toisesta erästä lähtien yksi hienosti taistelleiden Leijonien heikoimpia lenkkejä.
 

Howitzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyllähän tuo USA aika surkea joukkue on ollut näissä kisoissa. Kolme peliä, kolme tappiota ja huomattavan puukätinen. Ei lähelläkään USA:n normiryhmiä. Mertaranta huusi sen vaarallisuuteen vähintään puolet lisää. Saksa oli mun mielestä lähempänä voittoa kuin USA nyt. USA täysin ansaitusti karsintasarjaan.

Tähän täysin sama. Joko Burke yliarvioi joukkueen iskukyvyn jostain syystä tai sitten kieltäytymiset tekivät tehtävänsä. Ykkösketju oli ainut joka pystyi USA:lta hyvään peliin.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Niin, milloin Miettinen on onnistunut MM peleisssä? En moiti hänen peliään muuten mutta en kyllä muista hänen onnistumisiaan. Ehkä hänen ei kannattaisi pistää ykkösketjuun?
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Huh kylläpäs oli ottelu. Onneksi jätkät hoisi. Hieno peli. Lohkovoitto maistuu "hivenen" paremmalta kuin karsintasarjaan joutuminen :)
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ainoastaan Korpikoskella näkisin jonkinlaista potentiaalia, mutta en toki riemusta hyppisi, sillä puolittaisessa läpiajossa veti heikon lämärin vastustajan rintapanssariin jostain siniviivan kohdalta.

Sen verran täytyy puolustaa Korpikoskea tästä tilanteesta, että kaveri oli ollut menossa vaihtoon jo pariinkin kertaan ennen tätä ja ollut kentällä todella pitkään. Oli jo ennen tätä hyökkäystä ollut vähän aikaa jalat ihan tukossa. Ymmärrettävästi tätä ei Mertsikään tajunnut kun kommentoi Korpikosken suoritusta.

Paljon on positiivista joukkueen tekemisessä, mutta yhtälailla paljon epävarmuustekijöitä. Tässä ottelussa nähtiin kuitenkin kaksi tärkeätä voittavan joukkueen osa-aluetta, jotka harvoin Suomen joukkueella on kunnossa. Eli taklaukset ja se, ettei paskota housuun johtoasemessa vaikka pari märkää pierua pääsikin.

Samaa mieltä monen muun kirjoittajan kanssa, eli Miettinen pois ykkösestä. Itse laittaisin Osalan ykköseen tässä vaiheessa ja Miettisen neloseen. Lehterä takaisin kolmosen keskelle tuomaan taitoa tähän kenttään ja vaikka Santala pelasikin osittain mukiinmenevästi, niin kyllä Lehterä on joka osa-alueella parempi. Ikävä kyllä Santalan ja Miettisen pelipaikat on sementoitu jo vuosien takaa Jalosen lauantai-saunavuoroilla selänpesu iltamissa.

Miettinenkin on pelannut ihan ok, mutta ei lähellekään ykköskenttään vaadittavalla tavalla ja alemmissa kentissä olisi oikea paikka.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niin, milloin Miettinen on onnistunut MM peleisssä? En moiti hänen peliään muuten mutta en kyllä muista hänen onnistumisiaan. Ehkä hänen ei kannattaisi pistää ykkösketjuun?

Miettisen pelin taso ei riitä ykkösketjuun, mutta kenet tähän rooliin (ykkösketjun duunari) voisi sijoittaa? Lisäksi hän tuskin lienee heikoin hyökkkääjistämme muutenkaan kaksinkamppailuvoiman ym. osalta.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin, milloin Miettinen on onnistunut MM peleisssä? En moiti hänen peliään muuten mutta en kyllä muista hänen onnistumisiaan. Ehkä hänen ei kannattaisi pistää ykkösketjuun?

Vaikka Miettistä äsken juuri haukuinkin, niin muistutetaan nyt siitä, että viimeksi viime vuonna Miettinen pelasi ihan hyvät MM-kisat, ykkösketjussa. Tuolloin syntyi Niko Kapasen rinnalla tehopisteet 3+5 seitsemässä pelissä. Tosin paino sanoilla Niko Kapasen rinnalla, sillä mielestäni N.Kapanen kuuluu A) niihin pelaajiin, jotka nostavat tasoaan maajoukkuepaidassa (toisin kuin esim. Miettinen), ja B) saavat ketjukaverinsa nostamaan tasoaan ja näyttämään paremmalta.

Myös 2002 Miettinen on näemmä tehnyt kelvolliset MM-tehot 2+4, mutten yhtään muista, missä roolissa ja kenen ketjussa. Ettei vaan ollut Tommi Santalan rinnalla?
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Huikea peli. Joukkueelta kova suoritus murskata USA noin täydellisesti. Toisaalta ei Suomella ollut mitään muuta vaihtoehtoa kuin laittaa kaikki peliin. Paineita oli, mutta näkisin että tämä sopi tälle joukkueelle kuin nenä pilluun face sittingissä.

Koko joukkue pelasi tänään hyvin. Pihlström mm veti sellaisella asenteella että siinä vierellä ei kehtaa löysäillä. Puolustus toimi odotuksiin nähden hyvin. Ei pelannut itseään ulos, tosin välillä meni vähän arkailuksi, mutta niin sen kai kuuluu mennäkin näin pienellä pakistolla.

Onko Mertarannan Aaltoshehkuttelu mennyt jengille näin perille. Aaltonen on kova pelimies, mutta Saksa ja USA matseissa pelasi itselleen eikä jengille. Sooloilee kiekon kanssa ja lepsuilee puolustussuuntaan. USA matsin ekassa erässä veti pari hyvää vaihtoa, toisen erän jälkeen mikään ei enää onnistunut ja kolmannen ratkaisuhetkillä puri tuppea ihan ansiosta.

Toivottavasti Suomi saa jatkosarjan ekaan matsiin jonkin "helpon" maan vastaan ja Aaltonen saa pari onnistumista. Vapauttaisi peliä takuulla.

Jenkkejä vastaan Aaltonen oli mielestäni toisesta erästä lähtien yksi hienosti taistelleiden Leijonien heikoimpia lenkkejä.

Täydellisesti samaa mieltä. Huikeiden EHT pelejen ja Tanska pelin jälkeen jotain tapahtui. Jotain Tsekki-tyylistä. Toivottavasti alkaa taas pelaamaan.

Vaikka hieno peli olikin niin samaan hengenvetoon on todettava, että tämä USA ei ollut mikään kovan luokan mittari.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Vaikka Miettistä äsken juuri haukuinkin, niin muistutetaan nyt siitä, että viimeksi viime vuonna Miettinen pelasi ihan hyvät MM-kisat, ykkösketjussa. Tuolloin syntyi Niko Kapasen rinnalla tehopisteet 3+5 seitsemässä pelissä.

Myös 2002 Miettinen on näemmä tehnyt kelvolliset MM-tehot 2+4, mutten yhtään muista, missä roolissa ja kenen ketjussa. Ettei vaan ollut Tommi Santalan rinnalla?

Kyllä vähän itseäni on ihmetyttänyt tuo Miettisen haku sylkykupiksi. Itse sokeana en ole nähnyt mitään kummallisempia virheitä tuota lopun riskipassia lukuunottamatta. Ei siellä muutkaan hyökkääjät ole valtavia tehoja latoneet. Eiköhän tässäkin kärsivällisyys anna sen lopullisen totuuden. Tuo ketjuhan oli hyvä tänäänkin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Onko Mertarannan Aaltoshehkuttelu mennyt jengille näin perille. Aaltonen on kova pelimies, mutta Saksa ja USA matseissa pelasi itselleen eikä jengille. Sooloilee kiekon kanssa ja lepsuilee puolustussuuntaan. USA matsin ekassa erässä veti pari hyvää vaihtoa, toisen erän jälkeen mikään ei enää onnistunut ja kolmannen ratkaisuhetkillä puri tuppea ihan ansiosta.

Toivottavasti Suomi saa jatkosarjan ekaan matsiin jonkin "helpon" maan vastaan ja Aaltonen saa pari onnistumista. Vapauttaisi peliä takuulla.

Jenkkejä vastaan Aaltonen oli mielestäni toisesta erästä lähtien yksi hienosti taistelleiden Leijonien heikoimpia lenkkejä.

Toisaalta Aaltonen alusti tuon Kapasen 3-1-maalin, laittamalla kiekon Nummelinille. Sitä ei kovin moni tainnut huomata.

Mutta kyllähän Aaltosesta näkee, että hän hakee sitä avausmaalia. Peli on mennyt vähän väkinäiseksi ja yksin kuskaamiseksi, kun apina on hartioilla. Enemmän Juhis silti pelasi joukkueelle tänään, kuin Saksa-ottelussa, joka oli totaalista sooloilua. Tänään puolustusasenne oli ajoittain jopa kiitettävä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös