Suomi - USA ke 12.5.2010

  • 35 717
  • 153
Tila
Viestiketju on suljettu.

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kun niin monet, mm. Jussi Jokinen, sanovat etta USA ei osaa pelata isossa kaukalossa, niin mita se itseasiassa tarkoittaa?
Moneen asiaanhan se vaikuttaa, mutta yksi asia on todellakin se, että hyökkäysalueet (maaliviivan ja siniviivan välinen alue) ovat aivan eri muotoisia. Peruspataa lainatakseni:

NHL: 19,5 m (pituus) 26 m (leveys)
Eurooppa: 17,3 m (pituus), 28 m (leveys)

Jokainen voi piirtää nuo neliöt ruutupaperille ja alkaa miettimään pelaajien sijoittumista ja sitä kautta katsomaan kuinka paljon pelitilaa kullekin pelaajalle jää. Kaukalon koko vaikuttaa pelaamiseen yllättävänkin paljon ja ne vahvuudet, joilla pelaaja änärissä pärjää, ei välttämättä olekaan niin kovia vahvuuksia näissä peleissä. Kanadan lukuisat mestaruudet kuitenkin osoittavat, että hyvät pelaajat oppivat nopeasti sopeutumaan tilanteeseen.

Toivottavasti Korpikoski olisi tänään terveenä, ettei tarvitsisi lähteä 11 hyökkääjällä rimpuilemaan/pistämään Hahlia lääkehöyryissä väkisin jäälle. Suomen pelin ylivoimaisesti suurin ongelma on ollut paska ylivoima. Jos siihen tulisi parannus ja 2-3 ylivoimamaalia saataisiin tehdyksi, niin voitto on aika lähellä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Edelleenkin on aika välinpitämätön olo turnauksen suhteen vaikka se on ollutkin yllättävän viihdyttävä pikkumaiden onnistumisten takia. Suomella on edelleen kaikki mahdollisuudet menestyä vaikka ollaankin aika vaatimattomalla materiaalilla liikkeellä. Pienestähän nämä ovat kiinni ja olisi tavallaan aika hupaisaa ja nostalgista jos rämmittäisiin aitoon 80-lukulaiseen tyyliin putoamissarjaan.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Kaikki on omissa käsissä. Voittamalla ollaan jatkolohkossa huolimatta Tanskan ja Saksan pelin tuloksesta.

Joka tapauksessa nyt on näytön paikka. Se pakollinen avausvoitto on saatu ja se varmasti helpottaa joukkuetta. Lisäksi Saksa-pelin kaksi ensimmäistä erää olivat mielestäni hyvän näköistä peliä Leijonilta. USA taas ei ole oikein vakuuttanut, vaikka USA:lla muutama oikein laadukas pelaaja onkin, joten ihan hyvät lähtökohdat meillä on. Kunhan vain tuo kuumeaalto ei leviä...

Maalilla on sitten Vehanen, enkä lähde valittamaan. Itse olisin kaikesta huolimatta valinnut Rinteen, mutta käy se näinkin. Kyllähän Vehanen oli todella vakuuttava Saksaa vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
USA:lla ei ole oikeastaan esiintynyt muita kovin vakuuttavia pelaajia kuin pakkikaksikko Yandle-Johnson. Mutta juuri heidän ansiostaan USA:lla onkin lähtökohtaisesti vaarallisempi yyvee-peli kuin Suomella.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Rocco

Jäsen
Kun niin monet, mm. Jussi Jokinen, sanovat etta USA ei osaa pelata isossa kaukalossa, niin mita se itseasiassa tarkoittaa?
Täällä on mittoja ja muutama vaikutus mainittu, mutta tuo kaukalo vaikuttaa moneen muuhunkin asiaan. Sijoittuminen, ajoitukset ja ylipelaaminen ovat ne yleisimmät asiat.

Maalivahdeille tilanne tekee sen, että laukauksia tulee huomattavasti vähemmän. Pelaajilla on enemmän aikaa kentällä, siksi monesti haetaan helpommin sitä "vähän parempaa" paikkaa syötöllä tai itse liikkumalla. Etenkin kapean kaukalon jenkeillä on ehkä selkäytimessä se, että ratkaisut pitää tulla nopeasti, ja siksi peli vaikuttaa vähän "hätäiseltä" isossa kaukalossa, missä yhtäkkiä siellä laidassa onkin tilaa ja aikaa.

Pelaajille luisteluradat ja sijoittuminen ovat erilaisia. Omassa päässä ei välttämättä uskalleta lähteä laitoihin tai kulmiin, kun myöhässä ollessa pelaat itsesi pihalle. Siksi monesti annetaan vastustajan vapaammin pyöriä kulmassa ja estetään syötöt ja vedot, sen sijaan että mentäisiin taklaamaan tai painimaan kulmaan. Tämä vähentää fyysistä peliä, mutta se näennäinen hallinta on toisella joukkueella ainakin hallussa.

Monta metriä kapeampi keskialue, ja vastaavasti monta metriä pidempi hyökkäysalue helpottaa hyökkäyspeliä. Keskialue on vaikeampi tukkia trap-puolustuksella, ja kun kiekko on alueella, peliä on helpompi venyttää pituussuunnassa. Etenkin ylivoimilla tämä on iso juttu.

Iso kaukalo ei myöskään salli kovin aktiivista karvausta. Tämän takia passiivisemmat joukkueet (Saksa-Suomi) vaan odottavat omalla sinisellä vastustajaa ja tukkivat oman maalinedustan, ja iskevät vastaiskuilla. Kapeassa kaukalossa uskaltaa aktiivisemmin karvata ylempää. Tämä taas tekee kapean kaukalon pelistä enemmän ylös-alas peliä, heikompikin joukkue saa omalla aktiivisuudellaan aikaan kiekonriistoja, ja tottakai se avaa myös heikomman joukkueen trap-puolustusta, mikäli sellaista se pelaa.

Kuten ehkä tekstistä näkyy niin itse kannatan kapean kaukalon käyttöä, koska se lisää peliin tiettyä intensiteettiä ja suoraviivaisuutta, sekä kontaktipeliä. Isossa kaukalossa peli on liikaa "käsipalloa", missä vuorotellen peruutetaan oman maalin eteen ja annetaan vastustajan syötellä siellä lihamuurin takana.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Tänään vaaditaan kaikilta leijonilta (no, poislukien Vehanen) tasonnostoa! Kävi Saksalle miten tahansa, niin USA:n voittamiseksi ei riitä edellisten pelien esitys (yllättyikö kukaan). Kolme erää pitää pystyä painamaan fiksulla raivolla, virheitä välttäen, mutta pelkäämättä ja rennosti. Helppoa!

Muutama pointti mihin peli kulminoituu:
  • Alivoimat: USA:lle ei saa antaa kovin montaa tilaisuutta, vaikka meillä pelaakin Hytönen alivoimaa.
  • Ylivoima: Tänään on tehtävä vähintään yksi ylivoimamaali. JJ tai Aaltonen, reppu heilumaan.
  • Peruuttelu: EI saa peruutella USA:ta vastaan! Keskialue tukkoon.
  • Terävyys ja etäisyydet: Vastustajan maalille on mentävä ajoissa vedon jälkeen, ja ajoitusten on oltava kunnossa päätykiekoissa. Hyökkäyskolmikon on pidettävä etäisyydet toisiinsa suhteellisen pieninä.
  • Kovuus: Komarovin ja Santalan on mentävä maalille, samoin JJ:n/Miettisen. Vaikka sattuis. Puolustuksessa jalka liikkeelle ja hanskaa naamaan (vaikka pakiston pitäisikin seistä luistintenkärjillään).

Yksilöt, joilta odotan onnistumisia:
Aaltonen - tee jo se maali.
Immonen - 1+1. Piste/peli on sun tahti yleensä
Jokinen - Maali.
Korpikoski - mitä vaan näkyvää.
Santala - mahdollisimman näkymätöntä työtä.
Vatanen - Nousu oman maalin takaa, soolo kentän läpi ja maali. Vastustajan päähän siis.
Nummelin - syöttö ylivoimamaaliin.
Jalonen ja Dufva - Ärinää!

Tuomarit: Ei Kanadasta tai Ruotsista eikä sitä Tsekkiäkään.

Mutta lopulta kaikki toiveet kiteytyvät siihen, että tänään olis jännittävä peli ainakin kolmanteen erään asti, kiitos.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kun niin monet, mm. Jussi Jokinen, sanovat etta USA ei osaa pelata isossa kaukalossa, niin mita se itseasiassa tarkoittaa?

Minulla on pistänyt joka pelissä silmään tuo kaukalon koko. Se näyttää jotenkin suhteettoman isolta! Hyviä vertailukohtia on käännellä kanavaa Nelonen Sportin kanssa edestakaisin, jossa on iltaisin tullut NHL:n koostelähetys.

Tuntuu siltä, että tuo kaukalon koko on vaikuttanut kaikkiin joukkueisiin. Ei tuolla ehdi oikein mihinkään taklauksiin. Lisäksi tuntuisi siltä, että keskialueen sumppu on tehokkaampaa isossa kaukalossa. Peli näyttää menevän helposti kulmiin pyörimiseksi, tyyliin Kärpät parina viime vuotena.

Itse pelistä, tässä kummittelee Olympiafiasko mielessä. Toivottavasti siitä vain tulee lisää energiaa Leijonaporukalle.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahtavaa, että tässä pelissä on kunnon panos. Siis aivan helvetillinen panos! Pelin henki on yksinkertaisesti se, että pelin voittaja etenee jatkolohkoon, ja häviäjä karsintalohkoon. Panoksena tässä ottelussa piti olla lohkovoitto, mutta näköjään pelataankin elämästä ja kuolemasta. Suomi toki varsinaisen peliajan voitolla voittaisi koko alkulohkon. Nyt testataan tosissaan tämä Suomen joukkue. USA:n on kaaduttava, ja mikäli ei kaadu, niin ollaan saatu se mitä ansaittiin. Voin vaan kuvitella sitä jännitystä kisakatsomoissa mikäli tämä peli menee esim. rankkareille. Huhhuh.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pakkovoitto tai muuten kutsuu mutasarja. Siinä on pelin henki. Paitsi Vehasen takuuvarmaa työskentelyä, vaaditaan Suomelta nyt myös maalintekovoimaa. Jostain sitä on piruvie löydyttävä tai joudutaan todellakin mutapainiosastolle. Oksennuslaarit valmiiksi.
 

Trifolium

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Tappara.
nyt olisi sitten uuden sukupolven aika näyttää osataanko sitä pelata tiukassa paikassa!

mikäli nyt käy niin että suomi jatkaa pelejä karsintalohkossa (kuten pahoin pelkään), odotan mielenkiinnolla millaisen efektin se saa aikaan esim. Jääkiekkoliitossa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Suomalaisten kannalta tasta tuli siis kuoleman peli, mutta onko tama sita jenkeille. Luulempa etta huomattavasti vahemman kuin Suomelle. Ainakaan koko kansakunnan paine ei ole niskassa, kun kisoista ei taalla mitaan tiedeta muutenkaan, toisin kuin siella pohjolassa. Taman pohjalta voisi miettia jenkkien pelaavan kuitenkin vahemman paineessa, ja suomalaisten puristavan mailaa senkin edesta. Tosiasiassa kylla tuskin nuo jenkkipelaajatkaan haluavat karsintasarjaan menna. Ammattiylpeys heilla jo tulee varmasti siina vastaan.

Harmi etta taitaa tamakin matsi jaada nakematta kun ei loydy toimivaa striimiakaan mistaan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
mikäli nyt käy niin että suomi jatkaa pelejä karsintalohkossa (kuten pahoin pelkään), odotan mielenkiinnolla millaisen efektin se saa aikaan esim. Jääkiekkoliitossa.

Varmaan Jalosen sopimusta jatkettaisiin viidellä vuodella, sillä tuloksethan eivät ole tärkeintä, vain pelikirjaevoluutio ja hidastakin hitaammat viivelähdöt ovat tärkeitä. Jääkiekkohan on, kuten yleisesti tiedetään, rakettitiedettä, jossa oleellisinta ovat muistitikut täynnä powerpoint-esityksiä sekä ylikorostettu pelitaktiikka, jota pelaajat robottimaisen orjallisesti noudattavat. Jos se ei suju, se on aina pelaajien vika, ei neroutta hipovan yli-ihmistason valmennuksen.

Ihmeen rauhassa on kyllä Jalonen saanut median puolesta olla, ei puhettakaan esim. sellaisesta ristiinnaulitsemisesta, jota vaikkapa Westerlund koki. Ja Erkka sentään toi Suomelle yhden sen kiekkohistorian arvokkaimmista mitaleista Torinosta. Sheddeniäkin höykytettiin kuin vierasta sikaa, vaikka hän toi pronssia kaikkien aikojen kovatasoisimmista MM-kisoista Kanadasta, jossa finalistit olivat olympiatason joukkueita.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
nyt olisi sitten uuden sukupolven aika näyttää osataanko sitä pelata tiukassa paikassa!

mikäli nyt käy niin että suomi jatkaa pelejä karsintalohkossa (kuten pahoin pelkään), odotan mielenkiinnolla millaisen efektin se saa aikaan esim. Jääkiekkoliitossa.

Edellistä Saksa peliä seurasi jotain 1,4 milj. katsojaa. Nyt varmaan aaton takia vieläkin suurempi jengi. Mitä jos Leijonilla on YLEn kanssa joku diili katsojista? Koko rahalla jännää! (ja sitten ne myyvät parhaan tuotteensa MTV3:lle...)

Ja paljonko enää ketään kiinnostaa matsit, jos joudutaan mutasarjaan? Omalta osaltani homma tyssähtää tähän poislukien jos Suomi todella joutuu vikassa matsissa pelaamaan säilymisestä ja välierät+loppuottelu pitää kaiketi katsoa kuitenkin.

Kyllähän tämä asetelma kaikesta huolimatta on saanut mielenkiintoisimmat alkulohkopelit ikinä. Tämän illan peli siis puhdas pudotuspeli paras yhdestä!

edit:
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Hyvä että Saksa vei Tanska-pelin. Tappiolla ollaan tosin mutasarjassa kun taas voitolla lähdetään hyvistä asetelmista jatkosarjaan ja vältetään tod.näk Kanada puolivälierissä. Jos Tanska olisi voittanut Saksan olisi Suomen asema jatkopeleissä heikompi, etenkin jos hävitään jenkeille. Nyt mitataan tämän jengin kantti ja nähdään onko siitä mitalipeleihin !
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Jotenkin toivon, että Suomi joutuisi karsintasarjaan. Niin kuralla Suomikiekko valitettavasti on. Joku älykääpiö kehtasi verrata tätä joukkuetta vuoden -95 joukkueeseen. Potentiaalia on samalla lailla. Lehterästä ei ainakaan vielä ole mihinkään. Immonen on aina ollut yliarvostettu pelaaja ja Vatanen suurlupauksena valitettavasti kaukana maailman 18-vuotiaista suurlupauksista.
Todellakin mielenkiintoista mitä jääkiekkoliitossa tapahtuu jos Suomi häviää. Kummolalle kenkää ensin.
 

Diagonaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaisjoukkueet
Onpa kyllä perseestä, että kohdattuamme Tanskan ja Saksan ennen USA:aa vielä taistellaan siitä, että ollaanko jatkossa vai ei.

Ratkaisun avaimet lienevät:

- Ovatko jenkit vielä krapulassa vai ehtivätkö loiventaa tarpeeksi?
- Loivensivatko liikaa?
- Jaksaako Iin mies lainata kiekkoa välissä kavereillekin?
- Hakeeko Immonen edelleen ylivoimalla takatolpalta, kun joukkueen paras maalintekijä on yksin maalin edessä?

Jänskättää.

Hyvä Leijonat!
 

Mace

Jäsen
Varmaan Jalosen sopimusta jatkettaisiin viidellä vuodella, sillä tuloksethan eivät ole tärkeintä, vain pelikirjaevoluutio ja hidastakin hitaammat viivelähdöt ovat tärkeitä. Jääkiekkohan on, kuten yleisesti tiedetään, rakettitiedettä, jossa oleellisinta ovat muistitikut täynnä powerpoint-esityksiä sekä ylikorostettu pelitaktiikka, jota pelaajat robottimaisen orjallisesti noudattavat. Jos se ei suju, se on aina pelaajien vika, ei neroutta hipovan yli-ihmistason valmennuksen.

Tärkeää on myös se, että pelikirjakeskustelun ydin viuhuu pahasti yli hilseen, mutta silti halutaan huudella mukahauskuuksia isoon ääneen keskustelupalstalla. Myös mutkien oikominen ja suoranainen valehtelu kuuluvat asiaan. Kaiken kruunaa tietenkin se, että jos joukkueen peli ei suju, se on Jalosen vika. Jos peli sujuu, se on pelaajien ansiota, koska he ottivat itseään niskasta kiinni paskasta Jalosesta huolimatta.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Kyllä pistää pikkaisen hirvittämään illan peli. Vastassa Usa, joka on monta kertaa ollut leijonille vaikea vastustaja. Maalinteko erittäin vaikeaa ja luultavasti täysin ykkösketjun varassa. Kolmos- ja nelosketju koottu varmaan noppaa heittämällä, huippuna Santalan jatko kolmossentterinä ja Lehterän sijoittaminen nelosketjun puolustavaksi laituriksi. Puolustus täynnä miehiä jotka osaa kääntää toisenkin posken, kun jenkkipoika rynnii maalille. Vehanen maalissa (joo, pelasi hyvin ö-luokan Saksaa vastaan). Itse en osaa pitää miestä kovin kummoisena veskarina (hyvää liigatasoa toki) ja tänään se luultavasti paljastuu koko kansalle. Valmennuksessa The Pelikirja ja Uimalakki. Pitipä tämäkin päivä nähdä. Kaiken tämän vuodatuksen jälkeen nähdään varmasti onnellinen loppu.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Todellakin mielenkiintoista mitä jääkiekkoliitossa tapahtuu jos Suomi häviää. Kummolalle kenkää ensin.

Ja sit sä heräsit. Jos Suomi häviää tänään niin mitään ei tapahdu. Siksi on outoa toivoa meidän tappiota. Jalonen jatkaa, Kummola jatkaa, Kurri jatkaa ja vittu, Juti jatkaa. Nyt voitto ja hyvä turnaus niin ei tarvitse ihan hävetä. Jalonen ja Kummola kyllä poistuvat vahvuudesta aikanaan. Kuten kiinalaiset sen sanovat...kärsivällisyys on hyve.
 

tiikeri

Jäsen
Vatanen suurlupauksena valitettavasti kaukana maailman 18-vuotiaista suurlupauksista.

Melkeinpä allekirjoituskamaa etten sanoisi, voisitko vielä hiukan perustella tätä näkemystä jotenkin?

Suomen voittoa tietty toivotaan, mutta ei se tappiokaan maata kaada. Olisipahan ainakin hauska nähdä miten valtakunta menisi sekaisin. Mistään muutoksista tuossa tapauksessa nyt on turha edes haaveilla. Enivei, jännä matsi tulossa ja valmistautuminen siihen on jo hyvässä vauhdissa.
 
Viimeksi muokattu:

Morgoth

Jäsen
Ja sit sä heräsit. Jos Suomi häviää tänään niin mitään ei tapahdu. Siksi on outoa toivoa meidän tappiota. Jalonen jatkaa, Kummola jatkaa, Kurri jatkaa ja vittu, Juti jatkaa. Nyt voitto ja hyvä turnaus niin ei tarvitse ihan hävetä. Jalonen ja Kummola kyllä poistuvat vahvuudesta aikanaan. Kuten kiinalaiset sen sanovat...kärsivällisyys on hyve.

Itsekin haluaisin Kalesta eroon, mutta Kale tuskin lähtee ennen kuin itse haluaa. Ymmärrän tuskan ja kauheata tuota maajoukkueen peliä on katsoa, olympialaisissa ja tähän asti MM-kisoissa. Mutta ikävä kyllä mitään oikotietä onneen ei taida olla. Nyt kärsitään niistä virheistä ja että meillä on joukkue enemmän-tai-vähemmän-kädettömiä- kolmosketjun-tunnollisia-puurtajia ja joteknin homma on mennyt vähän väärään suuntaa jo pidemmän aikaa. Ei tuollaisia vahinkoja hetkessä korjata. Toki sitä mieltä, Jalonen on syytä vapauttaa tehtävistä, jos tänään ei voiteta, vaikka se mitään pelasta, mutta ei maajoukkue päävalmentaja voi olla mikä oppipoika loputtomasti.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Olen tässä tullut siihen johtopäätökseen, että tappio tänä iltana USA:lle ja sitä kautta tippuminen karsintasarjaan olisi parasta mitä suomalaiselle jääkiekkolle voisi tapahtua. Sillä hetkellä kun jopa Karjala-lippisporukka huomaisi meidän jääkiekon surkean nykytason, saattaisi oikeasti tapahtua konkreettisia ja rajuja muutoksia Jääkiekkoliitossa ja muutenkin alkaisi suuri keskustelu siitä mitä suomalaisessa jääkiekossa on vikana ja miksi olemme näin paljon jäljessä yksilötasolla, kun ne muutamat kirkkaimmat pelaajat ovat poissa.

Voitolla puolestaan jatkaisimme sinne pudotuspeliotteluun asti, jonka jälkeen kotimatka kutsuisi ja keskustelu jääkiekkomme surkeasta nykytilasta jäisi jälleen muutaman toimittajan ja jääkiekkovaikuttajan harteille.

Tämän illan ottelussa kiinnitän itse eniten huomiota siihen, kuka uskaltaa tänään pelata, kuka osaa nauttia tällaisista peleistä, joissa on valtavat paineet mukana ja kuka toisaalta paskoo alleen kun homma käy rajuksi. Toivottavasti näemme tiukan ja intensiivisen pelin, jossa parempi joukkue voittaa.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Pahanilmanlintuja näkyisi olevan liikenteessä mutta en anna sen häiritä. Usko omiin on vahva! Suomi on edelleen mukana taistelemassa maailmanmestaruudesta. Puhtaalla voitolla ollaan lohkon ykkönen. Vaikeuksien kautta voittoon olkoon vaikka koko turnauksen teema jos niikseen tulee, perkele!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei nyt maalata piruja seinille, mutta todennäköisyydet eivät millään tavalla puolla Suomen voittoa tänään illalla. Jenkkien joukkue on vahvempi kuin Suomen, jos ne alkavat pelata fyysistä peliä (järkevästi), tulee Suomi olemaan täysin kusessa. Nyt punnitaan Vehanen todenteolla, hänestä on tämä ilta kiinni, koska Suomi tuskin tekee kahta maalia enempää.

Nämä kisat ovat osoittaneet valitettavan hyvin, missä mennään Euroopassa pelaavien pelaajien osalta. Joukkueessa on vain kolme pelaajaa, kenellä on oikeasti mahdollista pelata tulevaisuudessa änärissä -> Aaltonen, Vatanen ja Vehanen (tuskin sinne enää lähtee). MM-kisat ovat yleensä näytönpaikka pelaajilla, mutta nämä kisat ovat tuoneet vain negatiivista kuvaa suurimmasta osasta pelaajista. Näissä kisoissa dyykkaaminen olisi todellinen palvelus Suomen jääkiekolle.

Jalonen vaihtoon ja joukkueeseen alkaa taas tulla pelaajia NHL:stä. Säälittävää selittelyä joku epäonnistumisen pelko ja laittaa median piikkiin. Nehän on ammattilaisia, ei ne jostain median kirjoittelusta hetkahda, ainakaan samalla tavalla kuin joukkueen valmentaja.

Noh, jännätään nyt kuitenkin Suomen voiton puolesta, niin mj-fanit voivat ehkä vielä hetken fiilistellä kisoja tämänkin päivän jälkeen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös