MM-Saksa 2010: Päivä 2 (Otteluseurantaketju 8.5.2010)

  • 136 871
  • 732
Tila
Viestiketju on suljettu.
En ymmärrä mitä ajat tällä takaa? Hommahan on selkeä, aikaisempina kausina pelaajat eivät ole kommentoineet että valmentajan peluutustapa on liian sekava. Nyt se tapahtui.

Saman valmentajan seuraava show on se, että historiassa ensimmäistä kertaa Tanska ottaa pisteet, ja suomen peli on sekavaa kuin b-junioreiden ensimmäiset harjoitukset syksyllä..

Mitä todisteita vielä tarvitset siitä että Jalosen pelitapa ei sovi maajoukkuetasolle?
Pronssimitali on tähän mennessä todisteina. Katsotaan sitten lisää, kun tiedetään näiden karkeloiden mitalin mahdollinen väri.

Mielestäni maajoukkuetasolla ne tulokset juuri nousevat suureen merkitykseen ja ainakin ne ovat tähän mennessä olleet hyviä.
 

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Hytönen&Pihlström, näkymättömiä Tepsiä vastaan ja sama jatkuu Tanskaa kohdatessa. Kun ei oo käsiä niin turha odottaa että jotain ratkaisuja olisi nähtävissä tältä kaksikolta. Kiva silti että Risto valkkasi MM-kisoihin.

Kai se Hytönen on näkymätön, kun ei peliaikaakaan tullut. Outoa peluutusta Jaloselta. Viimeiseen erään rikottiin juuri väärä ketju ja eipä ollut sitten yhtään toimivaa ketjua. Hytösiä ei sitten peluutettu ollenkaan, vaikka kaikesta näki, että Immonen, Jokinen, Santala, Lehterä, Korpikoski ja Pihlström eivät olleet pelipäällä.

Ainoa positiivinen juttu oli Aaltosen kaksi ensimmäistä erää. Nummelinilta ja Vataselta ihan kohtuupeli lukuun ottamatta sitä Vatasen yhtä kämmiä.

Mitenkähän tästä kootaan voittava joukkue?
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Mitäs siellä huudettiin Jutalle?
Jaa-a. Jutta ainakin huuteli vittua takaisin. Kyllä sillä on täysi oikeus vittuilla katsojille, niin hieno suoritus joukkueeltaan tänään!

En ole kyllä aikoihin nauranut näin paljon. Mutta kyllä suomi vielä tästä jatkoon menee kevyesti, vaikka mertsi sitäkin jo panikoi. Hyvä näpäytys kyllä heti alkuun.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Mitä helvetti, isäkissan vittu ja pitäisikö tälle unelle nauraa vai itkeä.

Vatasta vietiin, aloitustappio ja välitön rankaisu, Niskala koitti hienoo jalkakikkaa alimpana miehenä keskialueella kun maali tyhjänä. Hei pojat vaikka vastassa onkin "vain" tanska niin jos ei pelaa niin ei voi voittaakkaan. Yksi ei jäänyt muistiin.

Magic!
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jalonen sai kyytiä suomalaisfanilta siellä :DDD ASIAA.

Olisi erittäin hauskaa tietää, mitä kaveri sanoi. Aikamoisen tilityksen laski tulemaan ja Jalonen huusi sille jotain takaisin. Veikkaan, että vähintään joka toinen sana oli painokelvoton ja uskon, että ehdotti myös kotiinlähtöä. Kyllä oli velttoa peliä ja kun puolustuksessa on aivan järkyttävä virhealttius, niin saahan nähdä miten käy.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missä taklaukset, missä kiima. Vittu ihme kabinettijääkiekkoa. Nööh. Toisaalta ihan sama.

- Jos sinä tarkoitat sitä, että meillä olisi kaksimetrisiä, yli satakiloisia ja huonosti liikkuvia pakkeja, niin eihän niillä tee yhtään mitään. Tämä on kuitenkin luistelupeli ja puolustajien tulee olla myös erittäin liikkuvia. Puolustaminen on sitä, että on pelin alla. Ei ole mitään merkitystä, painatko kuusikymmentä vai sata kiloa, Lehkonen opasti.

http://www.yle.mobi/w/urheilu/jääkiekko/ns-ydur-170572-1664117
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Jalonen sai suoraa palautetta katsomosta.

Taisi jollakin Jatkoajan kirjoittajalla mennä kuppi nurin ja kävi antamassa vähän palautetta Jaloselle.

Tuleepahan mielenkiintoinen Saksa-peli, on pikkaisen panosta pelissä ja fanaattinen kotiyleisö Saksan takana.

No eipä tätäkään tappiota tarvitse liiemmin murehtia, mikäli kuolemanpeli hoidetaan kotiin.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
No tää matsi on nyt pelattu ja se meni näin. Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja. Vielä on kaksi peliä jäljellä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Vaikka Suomi nyt ottikin lukua niin pakko olla iloinen kuitenkin jääkiekon puolesta. Pikkuhiljaa sieltä kovien maiden takaa nousee muitakin näihin kekkereihin mukaan. Tärkeitä saavutuksia niin Saksalle kuin Tanskallekin nämä avausottelut. Suomen taso ei nyt heilahda mihinkään suuntaan, vaikka tulisikin katastrofikisat.
 

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
Olipa surkea esitys koko joukkueelta. Vehanen oli Suomen paras pelaaja :). Parempi et hävitään eka peli Tanskalle nyt kuin puolivälierissä. Täytyy tehdä todellinen arviointi sit vasta turnauksen jälkeen. Paljon on töitä edessä jos meinataan mitaleille päästä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Vähän puolueellisesti sanottuna, mutta Kontiola oli Aaltosen kanssa ainoa jotka vähän yrittivät ja loivat jotain. Tämäkin kaksikko piti sitten hienosti hajottaa, vaikutti toimivalta ratkaisulta.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Buhahahahaa....Suomi...Suomi...Suomi. Sukupolvenvaihdos on tapahtunut. Tulee tiukkaa päästäänkö edes jatkoon. Kukkoselta hyvä peli, pimeässä loistaa himmeämpikin valo.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Ainakin omiin silmiin Immonen oli ihan pirteällä pelipäällä. Tosin värilasit meikäläisellä päässä. Aaltonen nyt oli kuitenkin aivan omaa luokkaansa tänään.
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Kyllähän tämä on urheilua parhaimmillaan. Tulokset tehdään pelaamalla, eikä mikään ole 100%:n varmaa. Hieno oli kyllä katsoa Tanskan pelaajia pelin jälkeen, kun lauloivat kansallislaulua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös