Ti 23.3.2010 Blues-Kärpät Villi-kortti ottelusarjan ensimmäinen ottelu

  • 15 588
  • 80
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Parempi hävisi.
Ai sä olit se Urholta nähty Bluesin "fanikatsomon" osakas, kun heitti "tuu tänne vaan" eleitä Rosalle tasoituksesta?

Oikeasti, parempi ei koskaan häviä. Blues oli ihmeen varautunut, eikä kyennyt pitään peliään kasassa kolmanteen erään saakka. Toisessa erässä Bluesilla oli vain taivas rajana, mutta niin vain tämä "maailman kovin ja kivakin vielä" valmentaja sai puppeloitua tämänkin.

Aivan, annan tuosta helpon tien ulos, ettette vain joutuisi myöntämään vastustajan paremmuutta. Sehän on tunnetusti aika triviaali toimenpide siellä nukkumalähiössä toimittaa, joten koukku suuhun ja koho uppeluksiin: äkkiä kaikki Matikaisen syyksi, jottei koko jengin allelaskemisia voida ottaa esille.

Ok, pakko muistuttaa siitä, että Tarkit on vain Tarkkeja. Nyt tekin saitte ensimaun siitä.

Itse pelistä ei tarvinne poimia tuon taivaallista, sillä joku muu tehnee sen minua paremmin. Toivottavasti sielläkin muistetaan, että parempi voittaa aina. Sillä ikävä kyllä, parempi voitti tänäänkin.

Sitten tälle vasta peruskoulunsa päättäneille suunnatun osuuden jälkeen itse peliin. Kärpät teki hyvää duunia ensimmäisessä erässä, mutta perinteiseen tapaansa puppeloi hyvänolontunteessaan toiseen erään tulon, kun Blues sai kaiken valmiiksi jo voittaneelta joukkueelta ilmaiseksi. Rönnbergin vitonen meinasi olla koko ottelun käännekohta, mutta ilmeisesti olen ollut väärässä Haapakosken suhteen... sillä jos Haapakoski sai väännettyä väkisin työhaalarit tuolle joukkueelle kolmanteen, se on sulka hattuun ja nöyrä anteeksipyyntö minun osalta.

Kolmannessa erässä ei ollut kentällä kuin yksi joukkue. Se jonka paikallaolleet kannattajakollektiivin jäsenet esittelivät talven valkaisemaa vartaloaan. Ansaittu voitto siis, mikä oli kyllä todella yllättävää minulle.

Torstaina jatkuu.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Jotenkin toivoisin tuolle Rosalle muikkareita, ja paljon. Vituttaa tollanen, kummasti näitä Kärppäpaitaan aina löytää. Tottahan tää vituttaa vuodesta toiseen samoja juttuja katsoa.

Tai sitten se vain on, että vastustajan voittaessa haetaan väkisin jostain syytä. Kärpät on alistanut Bluesia nyt jo viidettä kautta putkeen, ja lähes aina sama homma. Aina riittää itkijöitä.
 

Prophet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyi vittu!

Bluesilta ihan ok yritystä. Iirolta kaksi lahjaa, vaikka muuten pelasi hyvin. Harmi.

Jotenkin olin Rosaa pitänyt ihan äijänä, ainakin tsekiksi. Noloa. Toivotaan, että torstaina joku oikeasti teloisi tuollaisen kaverin. Vituttaa, ja paljon.

Parempi hävisi.


Sua taitaa Jaasini ottaa kupoliin ihan tosissaan mutta aika NOLOA nuo telomistoiveet...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Joo, nyt kun on pahimmat höyryt höyryilty, niin kyllähän Kärpille on pakko antaa tunnustusta kypsästä pelaamisesta. Hieno voitto oululaisille, eikä siinä mitään. Ihan ansaittua.

Mutta sitten tää Pavel Rosa. Enpä olisi uskonut, että tuollaisia ämmiä löytyy vielä liigakaukaloista. Rosa todellakin alisti tänään - nimittäin oman joukkueensa, jonka täytyy hävetä itsekin tämän oksettavan tsekin vetoa. Aika moni lätkää seuraava voi varmaan käsi sydämellä toivoa tämän ottelun jälkeen, että Rosa ajetaan (puhtaasti) todella kovaa levyksi jo torstaina. Mieshuoralle ansionsa mukaan!
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tai sitten se vain on, että vastustajan voittaessa haetaan väkisin jostain syytä. Kärpät on alistanut Bluesia nyt jo viidettä kautta putkeen, ja lähes aina sama homma. Aina riittää itkijöitä.

Se nyt vain on fakta että näädissä on joka kausi näitä pellehyppelijöitä huomattavasti enemmän kuin muissa seuroissa. Sitä ei vain kukaan voi kiistää. En tiedä hankitaanko sinne tarkoituksella tällaisia pelaajia vai kuuluvatko pellehypyt näätien toimintakulttuuriin/valmentajien toiveisiin.

Jälkimmäistä seikkaa puoltaisi se, että Rosa oli vielä Kerhossa ja Jokereissa rehti pelimies, mutta näädissä on tapahtunut jotain outoa.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Mielenkiintoista nähdä miten Blues lähtee torstain matsiin. Lähteekö kuten Juhaht toivoo, jahtaamaan Rosaa ympäri Raksilan lentokenttää ja uhraa näin energiaa johonkin muuhun kuin olennaiseen? Runkkarimatsissa tämän vielä ymmärtäisi, mutta sarja, jossa kahdella voitolla mennää jatkoon, voi tappioasemassa olla kohtalokasta keskittyä edelliseen otteluun ja sen tapahtumiin. What happens on the ice, stays on the ice. Vaihto kerrallaan, katse eteenpäin.

Uskon, että Matikainen ymmärtää tämän ja osaa kääntää Rosan tilanteesta aiheutuneen tunteen joukkueen eduksi.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Se nyt vain on fakta että näädissä on joka kausi näitä pellehyppelijöitä huomattavasti enemmän kuin muissa seuroissa.

Ei varmaan ole sen enempää kuin muuallakaan.

Mutta koska Kärpät ei harrasta tuollaisia törkeitä ajeluita niin eikö ole aika selvää että myöskään vastustajatkaan eivät pötköttele niin usein jäässä ???
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kyllähän kolmas erä oli Kärppien ja kyllähän viidellä pakilla pelaaminen vaikuttaa siihen, että puolustuksessa tulee virheitä. Kärppien ensimmäinen oli lahja Tarkilta, samoin toinen. Tuo Rosan tasoituksen ylivoiman aiheuttanut koukkaaminen aiheutti myös aikamoista ihmetystä. Favorin ja Partanen oli aivan kuutamolla - Bluesilla ei olisi tasapuolisella linjalla ollut yhtään pelitilannejäähyä.

Bluesin olisi pitänyt pyyhkiä Kärpillä jäätä tänään, mutta joukkueesta ei ollut siihen. Uhlbäck sentään yritti tehdä Rajamäkiä, mutta muuten aika vaisu Blues. Torstaina sitten otetaan homma takaisin tänne.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Aika moni lätkää seuraava voi varmaan käsi sydämellä toivoa tämän ottelun jälkeen, että Rosa ajetaan (puhtaasti) todella kovaa levyksi jo torstaina. Mieshuoralle ansionsa mukaan!

Veikkaan, että jos Blues keskittyy Rosa-episodiin vielä torstaina, menevät viimeisetkin saumat ottelusarjan kääntämisestä. Uskon, ettei ylilyöntiä ainakaan alussa tule tapahtumaan. Jos peli näyttää jo ratkenneen Kärpille niin saattaa Raju Eki kuitenkin vähän kädet ylhäällä Rosaan rynnätäkin.

Näin tosiaan vain kaksi viimeistä erää. Toisesta erästä voin todeta, että ajattelin Kärppien jo pelanneen sarjansa läpi. Flegmaattista ylivoimaa, jossa alueellekin pääseminen tuotti ongelmaa. Sitten Blues saa ylivoiman ja heti heilahtaa. Onnekkaan tasoituksen jälkeen sama homma.

Kolmanteen erään Kärpät tulikin sitten aivan uudella ilmeella. Rosan maali tuli toki Tarkin suosiollisella reboundilla, mutta mielestäni maali oli silti ansaittu. Blues ei enää päässyt Kärppien 2-2 -tasoituksen jälkeen pelin juoneen kiinni. Ohtamaan maalin jälkeen Kärpät alkoi peruutella, mutta toisin kuin useimmissa tämän kauden peleissä, pystyi se jäädyttämään Bluesin pelin. Olihan siinä silti pari paikkaakin; Ranta laittoi hienon kikan ja sitten oli se pelaajan (?) rysty-yritys.

Jälkimmäistä seikkaa puoltaisi se, että Rosa oli vielä Kerhossa ja Jokereissa rehti pelimies, mutta näädissä on tapahtunut jotain outoa.

Haha, siinäpä vasta selitys. Pelaajasta X tulee filma heti kun tulee Kärppiin. Veikkaan, että tässä enemmänkin on kyse siitä, että porukkaa vituttaa Kärpät, ja filmauksiin tulee kiinnitettyä siis enemmän huomiota. On myöskin hyvin mahdollista, että aika on kullannut muistot, ja samanlaisia kalasteluja tapahtui myös silloin; jos Rosa siis filmasi tänään.
 
Mieshuoralle ansionsa mukaan!

Kiva että sinäkin olet oppinut uuden sanan, mieshuora. Hui kun hurjaa kun sitä pitää useammassa ketjussa täällä huudella. Onkohan vieläkin hurjempia sanoja, odotetaan seuraavaa sukellusta.

No itse pelistä. Olipas Kärpät kyllä jäätävän kova kolmannessa.
Blues oli suorastaan aseeton ja meno oli kylmää. Jos tämä ote saadaan pidettyä ja työmoraali on tällä tasolla niin kyllä Bluesia viedään torstaina. Kyseessähän on tunnetusti kuitenkin uusi peli eli mihinkään leijumiseen ei ole varaa.
Haapakoskelle kyllä pointseja siitä että Kärpät on nyt kahdessa viimeisessä pelissään pelannut kauden parhaat pelit ja vielä oikeassa järjestyksessä.
Toisessa erässä ote lipsui mutta kolmannen erän ilme oli rohkaiseva.

Kaikki on kesken mutta luottavainen mieli jäi etenkin ensimmäisestä ja kolmannesta erästä, tästä on hyvä jatkaa.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Se nyt vain on fakta että näädissä on joka kausi näitä pellehyppelijöitä huomattavasti enemmän kuin muissa seuroissa. Sitä ei vain kukaan voi kiistää. En tiedä hankitaanko sinne tarkoituksella tällaisia pelaajia vai kuuluvatko pellehypyt näätien toimintakulttuuriin/valmentajien toiveisiin.

Ettet vain itse olisi nyt se pelle? Yritätkö neitimäisesti kalastella kirjoituskieltoja herkimille faneille provoamisellasi vaiko mikäkö?

Parempi kiekkojoukkue voittaa aina! Ei aina tarvi etsiä mitään syitä voittoon vaan kuten tässäkin pelissä pelitilanteiden hallinnan mennessä suurinpiirtein tasan toinen vain ratkaisee yksittäisestä tilanteesta. siinä se.
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Mitä tuosta Rosan tapauksesta tulee, niin ajeltiinhan kaveri tyylipuhtaasti levyksi päin laitaa tilanteessa jossa ei yhtään osannut odottaa taklausta. Taatusti kolahti kuuppaan ja meni ilmat pihalle. Ei niistä ihan noin vain nousta. Aika letkupolvista menoahan se oli. Kummasti niistä vain joukkueen kuin joukkueen pelaajat toipuu jos ei aivotärähdystä ole tullut. Tuossa kaikesta päätellen ei.

Muuten peli oli kyllä Kärpiltä taktisesti kypsää. Tukkivat keskialuetta silloin kun ei ollut mahdollisuutta antaa painetta. Antoivat painetta pakeille silloin kun oli paikka. Ei varmaan tullut kuin puolenkymmentä virhettä tuossa koko pelin aikana ja silloinkin hyökkääjät polkivat lujaa alas puolustamaan.

Omasta päädystä lähdöt oli tuskaa etenkin pellin alussa. Kummasti kuitenkin Bluesin hyökkääjät lakkasivat karvaamasta niin ylhäältä kuin heti alussa. Tai no, kyllähän sieltä aina välilllä tultiin, mutta silloinkin kun ei tultu niin ei siellä ollut keskialue tukossa.

Molemmille mokeille helppo maali. Kyllä toi jalkojen aukaisu tilanteessa jossa pitää leikkiä puu-ukkoa oli selkeä virhe. Ja imurointi on aina imurointi.

Veikkaan että Ouluun tulee aivan erinäköinen Blues kuin tänään oli. Vaikka hienosti kyllä taklasivat, pitäisi vain muistaa pelata samalla...
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kolmanteen erään lähtö johtoasemassa on käsittämättömän hankalaa Bluesille ja tänään nähtiin malliesimerkki siitä. Ylipäätänsä ihan voitettavissa ollut matsi tunaroidaan kun kolmannessa erässä iskee varmistelu, löysäily, tai kunto ei riitä. Kaksi erää kuitenkin laidat ryskyivät varsin mukavasti säälipleijarikiekoksi ja Mezeikin luuli olevansa Rafalski. Peli kun vaan tavallisesti kestää 60 minuuttia ja kiekossa enemmän maaleja tekevät yleensä voittavat... Tarkilta myös kauden komein imurointinsa ihan väärään paikkaan, kokemattomuutta taitaa vielä olla...

Rosa-Rönnberg -touhusta en kommentoi enempää, eiköhän siitä riitä juttua muutenkin. Siitä "momentumista" olisi pitänyt ottaa kuitenkin tilanne haltuun parin lisämaalin muodossa ja peli olisi ollut siinä.

No, ei tämä kuitenkaan vielä tässä ole, torstaina uudestaan. Siihen matsiin Blues pääsee sentään altavastaajana, niin siinä on taas tälle jengille parempi lähtötilanne.

Mutta onneksi ei ole kuin säälipleijarisarjasta kyse, muutenhan tämmöinen matsi kyrsisi ihan kunnolla. Hyvä puoli kuitenkin se, että säälipleijarimatsin tappiokin vähän vituttaa, joten matsista ei jäänyt kuitenkaan mitään HMV-fiilistä, vaan sitä toivomaani tunnettakin oli kehissä.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta koska Kärpät ei harrasta tuollaisia törkeitä ajeluita niin eikö ole aika selvää että myöskään vastustajatkaan eivät pötköttele niin usein jäässä ???

En puhunut pelkästään Kärppien otteluista vaan yleisestikin koko SM-liigassa näädille tuntuu useimmin olevan pipi jäällä. Kaudesta toiseen.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Jos tätä ennen oli yksi peli (Lukko kotona) hävitty mv-peliin niin kyllä nyt tuli toinen. Eka maali täysin Tarkin, toinen siinä ja siinä ja kolmas ei vaan tällaisessa pelissä voi mennä. Maskiton veto tuosta ei vaan saa mennä maaliin.

Aika tasainenhan peli oli, ekan erän alku Bluesille, toka erä aika tasainen mutta kolmannessa Kärpät oli kyllä parempi. Yllätyin kyllä torjuntojen&laukausten olleen Kärpille tuolla erolla.

Eihän Bluesin pelissä ol mikään muuttunut viimeisen parin-kolmen kuukauden aikana. Hyvin saadaan painetta, tasakentällisin ei saada maalia millään mutta ylivoima toimii hyvin. Jos tänään tuo tällä kaudella loistavasti toiminut mv-peli olisi ollut tasollaan olisi kotivoitto ollut ihan helposti otettavissa, ei Kärpät millään lailla ollut selkeästi parempi.

Jos nyt jotain tästä voi sanoa niin en ennusta tämän sarjan voittajalle paljoa jakoa jatkossa. Jos on Bluesin maalinteko vaikeaa niin eipä Kärpätkään vakuuta vaikka tänään voittivatkin.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Matikaisen tappio

Kyllä tämä tappio menee pitkälle Matikaisen piikkiin.
-kun koko joukkue seisoo, olisiko aikalisän paikka?
-kun kolme purkuneppailua epäonnistuu peräkkäin, olisiko lupa vetää pitkä?
-kun näiden jälkeen vastustaja tulee tasoihin, olisiko aikalisän paikka?
-ja samat vaiheet toisen kerran häviömaaliin asti... vai oliko Bluesilla tuossa kohtaa aikalisä.
-mitä tekee Matikainen: katsoo sivusta kun pakit seisovat omalla alueella ja hyökkäysketju yrittelee hyökätä (tämä oli se pahin virhe, tuhota hyökkäyspeli häviöllä ollessa)
-kun Blues oli jo toisen erän lopussa saamaisillaan Rosan hiiltymään, niin kannattikohan se hiillostus lopettaa kolmanteen erään?
-joku valmentaja voisi kuudella neljää vastaan laittaa Mezein seisomaan vastustajan maalille - ei Matikainen

Ehdottomasti ansaittu voitto Kärpille. Hyvä puoli on siinä, ettei Kärpät ilman vastustajan suuria apuja pystyne mihinkään, joten kolmas ottelu on todennäköinen.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Jep, kyllä vituttaa.

Ei, meillä ei ole voittamisen kulttuuria.

Rosa on pelle, edelleen.

Toivotaan, että tästä vielä noustaan. Saatana.


Niin ja ei, en ollut tämä kaverus joka niitä käsimerkkejä siellä näytteli. Etä-Bluesina katselin matsin kotoa käsin. Ja silti harmittaa.
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Ei varmaan ole sen enempää kuin muuallakaan.

Mutta koska Kärpät ei harrasta tuollaisia törkeitä ajeluita niin eikö ole aika selvää että myöskään vastustajatkaan eivät pötköttele niin usein jäässä ???

Touche! Eli kivenlahtelaisille: Osui!
Hyvä peli jonka selvästi parempi voitti. Blues voitti ainoastaan taklaustilaston, toisen erän fyysinen pelaaminen oli loistavaa. Tuli vaan mieleen, että miksi vain se toinen erä? Ensimmäisessä Blues ei ehtinyt taklauksiin, kolmannessa tuli semmoinen tunne, ettei kukaan, ei edes maailmanrehdeinjakovin Raju-Eki, enää jaksanut taklata. Jos ensimmäisessä pelissä loppuu paukut, niin mites sitten Jypiläisiä vastaan jatkossa?
Ja eikös se viimekin vuonna ollut vähän sama tilanne - väsynyt, taisteleva Blues?

Ja kuluneet vuodethan ovat näyttäneet, että Kärpät saa raiteiltaan ainoastaan fyysisellä pelillä. :-))
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpiltä pitkästä aikaa hyvä peli. Blues aloitti kovaa ja taklasi hyvin, aina siihen asti kun oli johtoasemassa. 2-1 tilanteessa näyttivät lopettavan aktiivisen pelitavan ja Kärpät sai hyvin kääännettyä peliä. Kiilholmalta karkea syöttihassi omalla siniviivalla, josta kuitenkaan ei Bluesin kaveri saanut onneksi maalia aikaiseksi. Tarkki pelasti muutaman todella hyvän paikan ja piti Kärppiä noissa tilanteissa pystyssä. Toisessa päädyssä tommisalot päästi Kärpät heti pelin mukaan. Bleus joutui pelaamaan pari erää viidellä pakilla ja kuormitus näkyi etenkin pitkien kärppäpyöritysten jälkeen isojen ukkojen liikkeessä. Aarnio pelasi pirun hyvän pelin. Haastoi kiekollisenakin hyvin vastustajaa ja loi painetta yhdessä ketjunsa kanssa mukavasti Bluesin päätyyn. Kaiken kaikkiaan järkevää pelaamista Kärpiltä. Pitkästä aikaa.

Rosa pelasi hyvän pelin, jos otetaan se Rönnbergin taklaus hetkeksi huomioimatta. Sisukkaasti otti taklauksia vastaan ja meni pieniin väleihin rohkeasti. Tuloksena maali ja syöttö, jota ei kyllä nähtävästi virallisiin tilastoihin laitettu. Hyvä pelimies ja nostaa Kärppien tasoa huikeasti omalla tekemisellään. Sitten siihen taklaukseen. Filmausta tai ei, mutta kaverilta lähti ukko suihkuun, niin mielestäni Rosan olisi pitänyt jäädä koppiin sen taklauksen jälkeen. Olisi sitten torstaina käynyt kuittaamassa kovalla taklauksella ja parilla maalilla tuon. Tenkratin tyyliin.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Noniin sarja on saatu avattua värikkäällä kohtaamisella, lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

Nyt on Bluesilla ainakin syy syttyä seuraavaankin peliin, jos se ei muuten onnistuisi. Tuo joukkue elää taistelusta ja olen varma, että torstaina se kamina räjähtää jos se tänään oli vain kuumana.

Vieraskenttäetu --> taistelun lisääntyminen --> I.Tarkin paremmat otteet = voitto Oulusta.

Tämä on meidän sarja. Kevyesti.
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän fakta on, että filmiä oli mukana tapaus Rosassa. Toki varmaan kolahtikin melko kovaa, mutta aika näytellyltä tuo loppuloikoilu vaikutti.

Fakta on myös, että Rosa käänsi pelin Kärpille. Bluesin peli keskittyi ihan vääriin asioihin tapaus Rosan jälkeen. Rosan ajelusta ja yleisön viihdyttämisestä tuntui tulevan pelin tärkein asia. Tämän lisäksi Rosa syttyi pelaamaan yleisön hiillostuksen ansiosta ja teki tasoitusmaalin.

Matikaista olen pitänyt todella pätevänä kaverina, mutta tietynlainen yli-innokkuus ja pelissä eläminen tuntuu syövän miehen taktista silmää kriittisillä hetkillä. Häviävä valkku.

Todella hyvä peli Kärpiltä. Tässähän alkaa toivo heräämään tämän kauden suhteen.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Tavallaan tuo meni niin että Kärpät pelasi ihan peruspeliä täydet 60 minuuttia. Blues taas oli suht sekaisin ensimäisessä erässä, toisessa todella hyvä Rosa-momentum ja kolmas olikin sitten jotain aivan uskomattoman noloa paskaa. Eli näin ollen voisi kyllä sanoa että Kärpät vei peliä reilut 40 minuuttia joten ansaittuhan tuo voitto oli.
Harmi vaan että se tuli niin halvalla tavalla, meillä taitaa olla mv-kirous. Pettävät aina pleijareissa, aina.

Se mikä tuossa Bluesin sekoilussa etenkin pisti silmään oli hyökkäysketjujen päätön rynniminen. Tuota harrasti etenkin Sallisen ketju, ties kuinka monta kertaa kun koko kolmikko oli karvannut itsensä ulos. Etenkin nuoremman Sallisen peli oli täysin päätöntä rynnimistä, sai toki annettua pari mojovaa taklausta, mutta muuten touhussa ei ollut mitään järkeä.

Ja sitten ne oman pään "halvaantumiset" - koko viisikko seisoo, mitään ei tapahdu, vastustaja saa pyöriä täysin vapaasti, purut täyttä paskaa jnejnejne...
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Ai sä olit se Urholta nähty Bluesin "fanikatsomon" osakas, kun heitti "tuu tänne vaan" eleitä Rosalle tasoituksesta?

On kivaa, että olet löytänyt näppäimistöstäsi lainausmerkit -b

Osakas taisin olla minä, ainakin nelosen koosteen mukaan. Eivätkä ne minun eleet johtuneet tasoituksesta, vaan Rosan eleistä.

Kolmas erä bluesilta paskaa. Eikö sitä kiekkoa voi vaan välillä heittää omalta alueelta, kun vastustajalta tulee painetta. Kärppien kolmas maali oli suoraa seurausta blegin kämmäilystä omassa päässä. Mutta kuitenkin playoff-fiilistä ja kiekkoa. Harmi, että tämä sarja on niin lyhyt.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ja jonkun mielestä Rosa alistaa. On se kumma, ettei teitä poroja kukaan ymmärrä..

Ööö, kukas se oli runkkiksessa ulkkareista paras pistepörssissä, vielä aika vähällä pelimäärällä?
Ehkä nyt ei "alistanut", mutta aika dominoiva välistä oli pitkän runkosarjan kun muu joukkue perseili (toki olisi voinut olla se ALISTAJAKIN, mutta ku ne muut vähä sössi kans) :P

Outoa kansaa ollaan kyllä, ei siinä. Kevätaurinko paistaa ja Etänäädät vetää ilman paitaa etelän areenoilla, kaunista :)

Kärpät alistaa ja espoolaiset itkee. Playoffit todellakin ovat täällä.

Aamen! Eipä voi kaksi edellistä paremmin asiaa ilmaista! Jo VIIDES kevät putkeen ja samat itkuvirret jossain vaiheessa pleijareita tulee tuolta Lätkäkulttuurin kehdon suunnasta :D

Ei, meillä ei ole voittamisen kulttuuria.

Teillä EI OLE, EIKÄ TULE. Nähty on joskus orastavaa alkua lutuurista. Mutta pakko se on uskoa, Espoosta sitä ei vain tulla koskaan oikeasti näkemään.
Onneksi joku paikallinenkin sen tietää.

Etä-Bluesina katselin matsin kotoa käsin.
Mitäää, onko Blegilläki "etäjaosto"? :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös