La 13.3.2010 JYP - Jokerit

  • 29 949
  • 54

sean

Jäsen
Ykköskenttä tuossa muodossa myös pystyy tekemään maaleja vaikka jääskeläinen ei pystykkään hyökkäyspäässä niin hyviin tehoihin kuin pihlström.

Jääskeläinen on todellakin jäänyt Sm-liiga tasolla alempien ketjujen mieheksi, joten hiukan ihmettelen miksi monesti saa edelleen paljon hytösen vierellä pelata, kun ei ole pystynyt nostamaan tasoaan samalla tavalla Hytösen kanssa. Kolmosketjun roolissa tuo vitja toimisi edelleen hyvin, mutta ei pysty Sm-liiga tasolla nousemaan kärkiketjuksi mihin taas Hytönen on osoittanut kuuluvansa.

Ketjut muuten näyttävät mielenkiintoiselta. Jääskeläisen tilalla itse kokeilisin Riskaa, joka osoittanut otteillaan ansaitsevansa isompaa roolia mitä saa.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Nelonen on niin ehyt ketju JYPillä, että niin pitkään kuin mahdollista juuri tuota ketjua ei kannata sekoittaa. Riskan loukkaantuneena ollessa ketju ei ollut parhaimmillaan Riskan palattua heti kaksi maalia ja joka jätkä tiesi missä toinen liikkuu.
 

Vietävä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KPS
Jyp kaivoi syvät kuopat itselleen ketjumuutoksilla. 0-1 maalia JYP:ille, ja Wallinheimo tekee huippukoppeja, mutta päästää kolme helppoa. Jos viimeaikojen ykkösketjua ei olisi hajoitettu, olisi voitosta voinut haaveilla. Pihlström menee pahimmillaan täysin hukkaan Makkosen ja Virtasen kanssa, erityisesti nyt, kun Makkosen karvauspeli on vielä hukassa. Makkonen ja Virtanen tosin ovat hyviä pelintekijöitä, niin voi sentään edes toivoa, että saavat pedattua pari herkullista Pihlströmille.. Tuo vanha ykkönen vain toimi kuin junan vessa, saattoi jopa olla koko liigan tehokkain ketju vanhassa koostumuksessaan.. No nyt kai on pakko ostaa se Urhon nettistreami, pakko nähdä miten tässä käy.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Me voitetaan kaikki. Kippis vaan kaikille ! Loistava Jokerit ja loistava kaiken osaava valmentaja! Me olemme hyviä, Strömberg myös!
 
Ihan hyvältä näyttää Jokereiden peli. Koordinoidusti lähtee hyökkäykset ja kevyellä jalalla ovat jätkät liikenteessä. Dieseltraktorit jää ku seisomaan ku reipas ja urhea jokeripelaaja ponkaisee keskialueen läpi. Pleksit ryskää kun jokeripelaajat taklaa. Mestaruudesta taistellaan.

ps. Haistakaa Jokerit nyt oikeesti vittu. Ei mulla muuta. Kippis.

ps2. Ja hienoa toimintaa hallin henkilökunnalta. Oppivathan saatanan apinat käyttäytymään.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo tää pelihän taputeltiin jo tossa ekassa erässä. Taas vaihteeksi Jokerit oli alussa hereillä sai hyvin painostettua Jypin päätyyn ja muutama maalikin tehtiin. eiku...

Perkele haistakaaa nyt oikeasti koko jengi pitkä paska. En ole luovuttaja luonteeltani, mutta nyt alkaa kyllä oikeesti keittämään yli. Aivan munaton paskalauma siellä jäällä, kun Amorkin joutui jättämään kaukalot, niin eihän mieltä löydy ketään herättelijää. Kaikki vaan surffailee haluttomasti paskat housussa. Hyi saatana. Tää jengi, mikä on jyskälässä, on Jokerien irvikuva.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perkele haistakaaa nyt oikeasti koko jengi pitkä paska. En ole luovuttaja luonteeltani, mutta nyt alkaa kyllä oikeesti keittämään yli. Aivan munaton paskalauma siellä jäällä, kun Amorkin joutui jättämään kaukalot, niin eihän mieltä löydy ketään herättelijää. Kaikki vaan surffailee haluttomasti paskat housussa. Hyi saatana. Tää jengi, mikä on jyskälässä, on Jokerien irvikuva.

Pakko kompata tätä. Helvetin hyvä teksti, täyttä asiaa! Olen sanaton...
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
...kun JYP voittaa Jokerit ja Lukko pelaa tasan tai häviää suoraan, JYP nousee toiseksi liigassa. KalPan kontatessa JYP voi nousta kahden pisteen päähän piikkipaikasta...
Kerrankin kaikki menee juuri niin kuin on ajatellutkin. Runkosarjan voitto on mahdollista. Kaksi pistettä eroa. Ja siitä huolimatta runkosarjan voitto on täysin KalPan omissa käsissä.

Aika legendaarista ottaa toistamiseen savupommi Jyväskylän reissuun mukaan. Eläin oppii virheistään, Jokeri-kannattaja ei.
 

jeani

Jäsen
JYP oli selkeästi parempi, siitä ei pääse mihinkään. Voiton marginaalina oli kuitenkin ihmeen kaupalla vain ne viisi aika lailla imuroitua maalia. Tai kuusi, jos JYPin viides oli helppo? En ole nähnyt sitä hyvästä kuvakulmasta
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Melkoinen esitys oli kaksi ensimmäistä erää kotijoukkueelta. Ei ollut Jokereilla mitään saumaa. Vaikea kehua ketään tässä vaiheessa, kun jyrätään aivan totaalisesti kaveri pystyyn, mutta aika vakuuttava näytös koko paketilta. Välivaaran paluu oli odotettu ja toivottavasti pääsee ensi viikolla jo paremmin peliin kiinni.

KalPa ja Lukko hävisi omat pelinsä joten se meni niikku sen pitiki mennä. Kiitos JYP.

Niin ja tohon case-samupommiin. Apinat ei vissiin opi ikinä, toivottavasti nauttivat menopaluusta linja-autolla! Oikein miellyttävää kotimatkaa joka tapauksessa!!
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksiköhän Jortsu ei ole median kuultavana? Ihmettelen vain...

Pelistä en osaa sanoa mitään, mutta pisteet kelpaavat erinomaisesti. Jännittävä loppu tulossa!
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipa kyllä turha reissu hallille, peli käytännössä ohi ennen kuin pääsee edes länttäämään perseensä penkkiin.

Että kiitos vain sinä savupommimies(?), oli todella miellyttävää kausikorttiasiakkaana seistä 20 minuuttia ulkona odottamassa sisäänpääsyä.

Mutta ei sitä nyt 6-1 voiton jälkeen ihan täysin pettynytkään voi olla, joten kiitos pojat.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Jokerit käyttivät näköjään kaikki paukkunsa tuohon savupommi-episodiin, sillä 60 minuuttia pelistä Jokereiden meininki oli kuin maanantai-aamu toimistolla. Jos on Jortikka kuralla niin aikalailla kyllä ripuloi koko joukkuekin. Hienoa, että JYP teki tästä näinkin hienon ottelun, muuten olisi saattanut vaikka alkaa vituttaa puolen tunnin jonotus pakkasessa hallin ovien ulkopuolella ennen peliä. Lämpimiä terveisiä vaan sille spedelle, jonka vuoksi sadat ihmiset seisoskeli ulkona jonossa. Onneksi sentään pääsimme katselemaan lasin läpi sisällä tyytyväisinä seisoskelevia Jokeri-faneja, joita ei vielä siinä vaiheessa oltu häädetty hallilta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, PS Kemi Kings
Kaksi tavoitetta tänään, saadaan tehtyä maali ja pidetään numerot siedettävinä. Neljää-viittä maalia enempää ei pitäisi antaa, mutta ans kattoo nyt. Fakta joka tapauksessa on, että maalisuhteellakin saattaa tällä kaudella olla merkitystä.

Samalla olen perkeleen pettynyt, että Juuso ei ole maalissa. Voin olla näkemykseni kanssa yksin, mutta Strömberg ei ole liigatason veskari ja näitä kovia joukkueita vastaan siitä maksetaan hintaa. Ei ole Juusokaan viime aikoina onnistunut, mutta tuo on kuitenkin joskus näyttänyt pystyvänsä ihmeisiin. Strömberg ei tätä ole tehnyt.

Noin ajassa 10.00-12.00 vaihdetaan Juuso maaliiin ja syy näkyy taululta.

Tässäpä harvinaisen onnistunut ennustus. Strömberg vaihtoon ajassa 10.38 ja tavoitteetkin täyttyi.

JYP pelasi todella nautittavaa kiekkoa sen kaksi erää ja kolmannessa pelailtiin vaan minuutit pois. Toivottasti maalihanat on auki kauden loppuun asti.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Pommi taisi vaan sokaista Jokerien maalivahdit. Maalivahtien epäonnistuminen teki ottelusta pannukakun ennenkuin peli edes pääsi vauhtiin.

Osa katsojista pääsi halliin tilanteessa 4-0, ei varmaan fiilis ollut kuitenkaan ihan katossa "myöhästelijöillä".

Voi pommimiehellä olla kaverit vähissä paluumatkalla, jos edes bussiin mukaan huolitaan.

- Vieraiden maalivahdit yössä.
- Nylander...Pelasko se vai missä mies luurasi.
- Pirnes ei hitto miten surkea
- Hentunen kuumana aina kun sai vähän taklausta.
- Liike täysin eri luokkaa joukkueilla.
- Sääli niitä jotka eivät ajoissa halliin päässyt.
- Toivottavasti kunnon Jokeri-fanit pääsevät joskus vielä porukalla halliin.
- Turvatarkastus vaikutti normaalia tarkemmalta, tosin eipä se mitään estänyt.
- Jääskeläinen taisi loukkaantua? Hävisi erätauon aikana johonkin.
- Poliisiautoja kiitettävästi pelin päätyttyä hallilla ja lähikaduilla.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
- Jääskeläinen taisi loukkaantua? Hävisi erätauon aikana johonkin.

Siellähän se Jäsä tuli käytävällä vastaan puku päällä toisella erätauolla. Kovin hintsusti antoi Dufva infoa miehen tilanteesta, totesi vain että Jäsälle tuli jonkinlainen pieni vamma, eikä haluttu ottaa riskejä peluuttamalla miestä. Toivottavasti Jäsä on pian taas pelikunnossa, pleijareissa(kin) mies on korvaamaton roolissaan.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voi surkeuden surkeus!

Täältä täysin provovapaat pahoittelut niille fiksuille Jokeri-faneille, jotka kärsivät apinoista, jotka päästettiin tänään hallille. Nyt olisi aika kunnon kulttuurilliseen itsetutkiskeluun ja itsemoderointiin eli savustakaa jo pikku hiljaa joukoistanne nämä idiootit, jotka tahraavat maineenne täysin. Silti: pahoittelut.

Samoin lienee johdon osalta aika samansorttiseen savustukseen. Teillä lienee asiat kuten sillä kuuluisalla sammakolla, joka kuolee vesipataan, joka lämpenee vähä vähältä. Joka vuosi resursseja hukataan, kulttuurillinen kehitys polkee paikalleen ja landeseurat näyttävät, miten homma toimii. Ilman pisarankaan provoilua, tehkää nyt jotain, tällainen perseily vuodesta toiseen haittaa jo koko suomalaisen kiekon kehitystä. Olisi nimittäin todellakin hyvä, että lätkä eläisi ja voisi hyvin myös Jaffalassa.

Muutama vuosi sitten Jokeri-leiri oli minulle ikivihattu jengi ja nyt minulla alkaa toden teolla käydä sääliksi teitä. Olette - ja tarkoitan tällä erityisesti teitä asiallisia palstaveljiä - ansainneet parempaa.

Tätä en voinut jättää sanomatta ennen kuin kommentoin illan peliä. Se ratkesi mielestäni seuraaviin asioihin:

1) Pelko: paras joukkueen sisäisen hengen mittari on maalivahtipeli. Jatkuva ja jo pidempään jatkunut maalivahtien vaihtorumba viestii joukkueelle, että mv-peliin ei voi luottaa. Pidemmän päälle tämä johtaa siihen ettei voikaan. Hyvä joukkueen sisäinen luottamus taas perustuu siihen, että maalivahtien niskaan ei kaadeta juurikaan ikinä syytä, vaikka se olisikin perusteltua. Joukkue pelkää ja maalivahdeista sen pystyi tänäänkin lukemaan.

2) Ilo: ilo oli kaukana, kun katseli Jokeri-pelaajien ilmeitä jo ennen peliä. Kaverilliset naurunhetket olivat vähissä. Se näkyi myös pelissä. Tekeminen on väkinäistä, vaikka pelitapamielessä Jokerit näyttikin välillä varsin hyvältä.

NÄitä voisi jatkaa, mutta luinnollisesti saman voisi kääntää toistekin päin: JYPin osalta nuo samat heikkoudet ovat toisaalta oman joukkueen vahvuuksia. Korvien välissä luottamus ja ilo on korkealla tasolla.

Mietinkin, että tuskin tätä joukkuetta nyt kääntää mikään lisähaukkuminen, penkittely jne. Tarvittaisiin henkistä leadershippiä koko organisaatiosta, jotta tuo joukkue voisi PO-karkeloihin vielä pyristellä. Kuka, missä? Harkimo? Ei. Jortikka. Ei. Kapteeni? Kuka? Sillä managerimouhulla tuota joukkuetta ei nosteta, nyt tarvittaisin toisenlaista johtajuutta enkä usko sitä joukkueesta ja organisaatiosta tähän hätään löytyvän. Toivottavasti olen väärässä, sillä tässä kohtaa minusta löytyi yllättävä "vastustajan kunnioittaminen", sillä lyödyn lyöminen ei kuulu tapoihini.

Jupa
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Itse ottelu oli täysin JYPin heiniä. Jokerit oli todella haluton ryhmä tänään. Muutama helppo meni molareilla ja Jokereiden pelihuumori oli sitä myöten selvä. Ensimmäisen erän jälkeen Jokerit pelasi näennäisesti ilman mitään suurta draivia edes yrittää nousua.

JYP puolestaan tuli heti ottelun alkuun hyvin latautuneena ja se näkyi kaikessa mitä JYP teki. Luistimissa oli potkua, laukauksia lauottiin paljon ja taklaukset ajettiin loppuun asti. Tai siis kaksi erää oli näin. Kolmannessa ei sitten JYP jaksanut kun ei Jokeritkaan painanut. Toki JYP jatkoi hyvää oman pään pelaamistaan. SaiPa-ottelussa hyökkäyspäässä JYP oli tuhoisa, mutta myös oma pää vuoti. Nyt Jokereita vastaan hyökkäyspäässä oltiin tuhoisia ja oma pää pelattiin huolella. Mitäs jos, jätkät, pidettäisiin tämä loppu kauden ajan?

Sitten tuosta ottelun puhutuimmasta tapauksesta vielä vähän. Itse en hyväksu ollenkaan tuollaisia tempauksia. Ne ei pelkästään tee hallaa Jokerifaneille, vaan myös kaikille muillekin kannattajaryhmille suuren yleisön silmissä. Jokerifaneille tietysti eniten kuitenkin vaikka siellä nyt onkin vain muutama valopää jotka tuon maineen ovat aiheuttaneet.

Siellä ollaan taas kovasti sanottu ettei tekijä(t) ole yhdistyksen kirjoilla jäsenenä. Sillä nyt taas ei ole mitään väliä jos kyseiset "sankarit" ovat Eteläpäädyn matkalla tulleet paikalle ja kuuluvat täten samaan porukkaan. Fanimatkan järjestävä taho on vastuussa omista matkalaisistaan. Piste. Niin, ja rahojakin on päätetty vaatia JYPiltä takaisin. Kunhan ensin vain maksaisivat, niin sen jälkeen voisivat vaatia rahoja takaisin. Nyt kun niitä rahoja ei ole vielä JYP nähnyt ja vähän epäilen ettei ikinä tule näkemäänkään. Olihan se aika radikaali ratkaisu JYPiltä poistaa kaikki Jokerien kannattajat hallista, mutta radikaaleja ratkaisuja on tehtävä jotta tälläinen toiminta saataisiin kitkettyä pois jääkiekon kannattajista. Ulkona tuollaiset soihdutukset on ihan ok minullekin, sisällä ei missään tapauksessa.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Joukkueiden vääntö jaksoi kiinnostaa tasan sen kaksi erää, sitten mielenkiinto lopahti kuin seinään ja päätössummeria odoteltiin kuin kuuta nousevaa. Jämäkkä startti kotijoukkueella, joka tällä kertaa riitti kolmen pisteen voittoon. Sehän tässä päällimmäisenä täytyy nostaa esille. Laajuutta ratkaisijarintamalla nähtiin nyt toisessa pelissä putkeen, se on aina hyvä asia. Ossi Louhivaaralta ihan näppärä laukaus 5-0-osumassa. Liikkeessä oli ero kuin yöllä ja päivällä, eikä etukäteen mediassa palstatilaa saanut Michael Nylander erottunut joukosta missään vaiheessa edukseen.

Ja mitä tulee tuohon matsin alussa tapahtuneeseen, niin jämäkkä veto pistää pihalle koko vierasfanikatsomossa ollut porukka. Luulisi tapauksen (jo tämän toimenpiteen seurauksena), opettavan ihmisiä käyttäytymään jatkossa. Syyttömiä varmasti joutui ulos soihdutuksen jälkeen, se on tottakai valitettavaa. Ja tietysti sitä olisi pienessä mielessä luullut, että turvatarkastuksessa nämä soihdut olisi huomattu ja takavarikoitu, mutta näin ei nyt sitten käynytkään.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Miksiköhän Jortsu ei ole median kuultavana? Ihmettelen vain...
Osu ja uppos! Jätkä ei ole paikalla, eikä näe TV:stä peliä. Silti pystyy heittää tollasen. Noh, elä huoli. Olin pelissä enkä niiden neljän maalin jälkeen paljoa muista...
 

jjaaskel

Jäsen
UrhoTVn peli tallennettuna

Ei kellään satu olemaan tallennettuna eilistä urhotvn peliä? Jos on niin mulla olisi tarve saada ottelun kolmas erä mielellään sähköisessä muodossa..voin vähän maksaa myös vaivanpalkkaa..

Tai jos joku tietää tuleeko tuo peli uusintana jostain tms?

juhjaask
gmail
com
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huutava vääryys jos noin huonon joukkueen kausi jatkuu runkosarjan jälkeen. Peli oli ohitse jo ensimmäisen erän jälkeen. Sen jälkeen jos JYP olisi halunnut niin taululla olisi ollut kaksinumeroiset luvut.
 
Viimeksi muokattu:

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Höpöhöpö, jos kaveri on samalla bussilla tullut niin aivan varmasti tästä pommista on joku muukin tiennyt etukäteen. Vai luuletko tosissaan että jossain bussin pimeässä kulmassa on istunut joku Unabomber hiljaa koko 4 tunnin matkan ajan pommi kätkettynä pitkän takkinsa alla? Virta päälle.

Aivan oikea reaktio Hippoksen järkkäreiltä, jos faniryhmä ei halua kertoa kuka pommin heitti niin sitten koko porukka ulos. Ja jos joku tähän vastaa ettei kukaan nähnyt/tiennyt pommin heittäjää niin sanon suoraan että ime melaasi.

Amen tälle.

Sitten pelistä. JYP piti hienosti asenteen yllä, vaikka vastustaja oli paikalla vain fyysisesti - if that. Erityisesti mieltä lämmittää porukan onnistumiset laajalla rintamalla myös maalinteossa. Jääskeläisen loukkaantuminen sekoitti kentälliset, mikä oli harmi. Siihen saakka näytti jopa siltä, että meillä oli pitkästä aikaa melko tasapainoiset 4 kenttää jalkeilla.

Eilinen peli kokonaisuudessaa osoittaa kyllä karmaisevalla tavalla, kuinka suossa Jokerit tällä hetkellä tarpovat. Joukkue on täynnä palkannostajia, joita ei kiinnosta pelaaminen paskan vertaa. Nylander, Battaglia, Niemi... ällöttävää velttoilua. Urholla Tomek kommentoi useaan otteeseen Nylanderin otteita ja huomasi että kaveria vitutti ihan huolella entisten joukkuekavereiden puolesta tuollaisen perseilijän kaartelu jäällä.

Pelkästään SM-liigan palyoffien tason kannalta toivon, että Jokereita ei nähdä tämän vuoden playoffeissa - niissä peleissä kohdatkoon ne, joita kiinnostaa myös pelaaminen palkan ohella.

Kaiken kruunasi se, kun ensin kapteeni Lind toisen erätauon hastattelussa julisti melko suorasanaisesti joukkueen luovuttaneen tyylillä koitetaan nyt sätkiä erä pois. Matsin jälkeen valmentaja taasen kertoi haastattelussa, kuinka kaikkia ei kiinnosta pelaaminen tällä hetkellä. Mitä vittua? Näiden hetkien pitäisi olla jääkiekkoihmisten parasta aikaa vuodessa ja narrien meininki on tällaista.

Todella todella kaukaiselta tuntuu nyt ne ajat, kun Jokerit dominoi SM-liigaa ylivertaisilla resursseillaan (talousresut btw on edelleen ylivertaiset, mutta tekijät, köh...) potkien valmentajan pellolle muutaman pelatun kierroksen jälkeen, kun joukkue oli "vasta" neljäntenä runkosarjassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös