Ke 3.3.2010 D Team-Sport (2. puolivälierä)

  • 9 554
  • 52

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikko Rossi on nyt sitten Sportin maalilla. Aika odotettu muutos eilisestä.

Ketjuja on muutettu siten, että Jämsä on nelosen laidassa ja Cabana kolmosessa.

Tärkeä peli molemmille joukkueille. D Team ei varmasti halua menettää kotietuaan ja Sportille häviö tarkoittaisi sitä, että perjantaina olisi veitsi kurkulla.

Kena painotti eilen sitä, että pelaamiseen on löydettävä rentoutta ja viisikkopeli pitää saada toimimaan. Kieltämättä eilen näytti siltä, että Sport jännitti alussa ja D Team rankaisi Sportin helpoista virheistä. Muutenkin maalipaikoissa puristettiin mailasta ja vedot lähti mihin sattui.

Mielenkiintoinen peli edessä. Voitolla Sportin kohdalla olisi taas kaikki hyvin mutta häviämällä olisi todella pitkä matka lähteä kääntämään sarjaa enää voitoksi.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Eilinen sysipaska esitys ja vieraskaukalo riittää hyvin siihen että tätä matsia ei voiteta. Pienet mahdollisuudet on jos liike on loistavaa ja ei anneta yhtään lahjamaalia. Ja karvataan voimakkaasti. D-teamillakin on kuitenkin suht puukätiset pakit, joten karvaamalla kiekonriistoja saadaan varmasti. Ja kiekko häkkiin hyvällä prosentilla, mikä taitaa olla lähinnä turhaa haihattelua. Muuten kausi on perjantaina plakkarissa.

4-0
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Suoraviivaisuutta otteisiin kautta linjan. Ja vetoja, vaikka vähän huonommastakin paikasta. Sportin tämän kauden perisynti, eli kulmissa pyöriminen tuottaa varsin harvoin laukaisupaikan. Kiekon ylöstuonti pitäisi päättää useammin laukaukseen kuin rännikiekkoon. Eilen Salmun suorasta luistelusta siniviivan päältä lähtenyt lämäri oli Kauliolle yllättävän paha vaikka ilman maskia tulikin. Irtokiekkoon ei Sport-pelaajat päässeet mutta juuri tuollaisia ratkaisuja pitäisi näissä peleissä hakea.

D-team oli eilen toisessa erässä todella vaisu. Osa vaisuudesta oli toivottavasti Sportin hyvyyttä eikä voiton varmistelua, ja samaan hallintaan pitäisi tänäänkin päästä.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pesonen voisi iskeä tähän otteluun häkin tai kaksi...ihan vaan siksi että on lusmuillut jollain tasolla koko kauden. Voisi vaikka jatkaa siitä mihin viime keväänä jäi. Jos se onnistui liigassa, niin miksi se ei onnistui mestiksessä Sporttia vastaan? Tietty "mestiskiekko" on hieman erilaista, mutta luulisi Pesosen pystyvän sitäkin pelaamaan.

Lisäksi Härmän voisi laittaa maaliin. Sportin ainukainen meni hieman helposti sisään. Kaulio tuntuu usein olevan omituisesti maalillaan ja helpot menee sisään. Vastaavasti pystyy kyllä ottamaan pahojakin paikkoja, mutta tietynlainen varmuus uupuu. Härmä on ollut lähes kiimasen hyvä pelaamissaan otteluissa.

Voitto kotiin ja sarja on hauskassa tilanteessa.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eilen pelin alku oli Sportilta todella voimakas,tuolla paineella homma ois hoitunut kotiin ilman muuta. Voimaa kesti tasan Jaskan hörppyyn asti.
Koko joukkue meni totaali kipsiin. Ilmeisesti D varmisteli 2. ja 3. erän, toki Sportkin pääsi hiukan vauhtiin, mutta kyllä ekan erän mokat yltää aivan suomi USA peli tasolle. D:tä et voi voittaa tuolla moka määrällä, kuiten niin paljon joukkue on. Parempi tulos saatas ilman Maccia ja Rastaa. Siis mieletön keskenään pelaaminen YV:llä, kuin yksin oisivat olleet kentällä. Kena jätti sen jälkeisestä yv:stä pojat penkille. Jos noita virheitä ei saada pois on aivan turhaa puskea päättään seinään kun numerot on 0-3. Osittain jo odottelen ens vuotta ja uuttaa aikaa omien junnujen kautta, kyllä nuo tähtipelaajat ja valkut on nähty eivät pelaa joukkueelleen.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
D Teamin kentällisiin ei ole tullut juurikaan muutoksia, ainoastaan Markus Poukkula siirtyy Harri Pesosen tieltä kolmosketjuun ja Taneli Maasalo siirtyy katsomon puolelle. Kaulio jatkaa maalissa.

Sport pelaa todennäköisesti tänään alusta asti paremmalla asenteella, mutta kotivoittoon on uskottava. MarkusMaggot toi esiin eilisen ottelun ketjussa hyvän huomion, eli toivottavasti kotijoukkueella ei mene yliyrittämisen puolelle ja peli sekaisin uudessa tilanteessa.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Jos D Team saa tänäänkin vastustajan ulkkarivahvistukset nollattua (tai no Cabanahan eilen maalin teki kyllä), niin voitto on lähellä. Itsekin odotin Härmää maalille, mutta eiköhän Ahvenjärvi tiedä ja tunne sekä osaa maalivahdin valinnan melko hyvin. Olisi tietysti kova paikka kotiyleisön edessä vielä Kauliotakin nuoremmalle veskarille ottaa vastuu.

Sportilla maalissa ei ole sitten Suomalainen, jonka loukkaantuminen tuossa alkutalvesta oli joukkueelle Tammisen meuhkaamisen perusteella, kuin mestaruuden menetys. Ja maalilla on Rossi, josta ei taas (lähde sama) Mestiksen ratkaisupeleissä ykkösveskaksi ole. Toivottavasti kommentaattori Tamminen valmennettavansa tunsi, ja tänään kookas Rossi imee muutaman maalin. Eilen nähtävästi paikkasi hyvin Suomalaisen maalin suulla. Toisaalta tänään ei tule maalille vastustajan iskettyä jo kolme häkkiä. Nopea maali D:lle ja hyvältä alkaisi tuntua jo.

Hallille tässä on lähdettävä ja uskon, ettei Sport kannattajien tarvitse laulella pelin kolmannessa erässä kotijoukkueen kannattajille "te voitte lähtee" laulujaan. Hyvä peli on edessä, sillä varmasti Sport tulee kovalla ryminällä, mutta liike on D Teamille aina vahvaa Synergialla. Kunhan jäähyt vältetään, niin ottelusarja on laitettavissa kahteen nollaan. Palataan asialle pelin jälkeen.

ps D Teamin mestaruusviirejähän voisi alkaa kerätä hallin toiselle kupeelle
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt on Sport sillassa. Harmittaa pirusti että tuli jatkoaikatappio kun kuitenkin joukkue nousi hienosti 3-0:sta tasoihin ja ohi.

Toisaalta D Teamia ei olisi saanut päästää enää tasoittamaan viimeisellä minuutilla. Se oli ehkä pahin takaisku henkisesti joka ehkä antoi D:lle tarvittavan itseluottamuksen.

En tiedä onko koskaan joukkue noussut 2-0:sta ottelusarjan voittoon Mestiksessä ja aika vaikea siihen uskoa nytkään. Mutta nollilta nuo pelit alkaa joten mahdollista se tietysti on.

Ei tarvitse parantaa omassa pelaamisessa kuin ihan kaikkea. Hyvä tilanne siis kun tiedetään missä vika on.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Sarja nyt 0-2 eli tukalassa tilanteessa ollaan. Silti samaa mieltä kuin siffa otteluseurantaketjussa, että levollisin mielin kohti perjantaita. Tiistain esitys oli meiltä lähes 60 minuuttia täyttä virkamieskiekkoa, mutta ne hetket kun Sport pelasi eli taisteli, taklasi ja rymisteli, niin D oli ihan helisemässä. Itse olin tänään maani myynyt 3-0 tilanteessa, että sama muniin puhaltelu jatkuu tänään Jyväskylässä, mutta tuo nousu 3-4 johtoon osoitti meidän jengin potentiaalin. Toivottavasti tämä jatkoerätappio synnyttäisi jengissä samanlaisen taistelumielialan kuin Jukurit -sarja muutama vuosi sitten, kun 0-2tilanne käännettiin 3-2 voitoksi.

Eihän tämä tietenkään helppoa ole. D pelasi Vaasassa viisaasti johtoasemassa. Purki nöyrästi kiekkoa alueelta ja piti pitkiä toveja peliä laitojen vieressä. Perjantain kotipelissä meidän on rymisteltävä ja taklattava D laidan läpi Ahvensaaren rantaan! Toivottavasti nyt jokainen pelaaja on herännyt tähän tilanteeseen. Eniten tätä toivon meidän runkosarjan tehokaksikolta eli Dickensonilta ja McGregorilta. Jos Bryan on tänään esittänyt samaa surffailua kuin tiistaina, niin penkittäisin kaverin kokonaan perjantain pelistä.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Vaikeimman kautta mentiin, mutta loistava nousu lopussa. Ihan tasaista pelailua, hyvävauhtinen ja fyysinen peli jonka Kaulio päätti pistää jännäksi hörppäämällä kaksi samanlaista vetoa sinisen alta peräkkäin sisään. Ahvenjärvi antoi Kauliolle mahdollisuuden koota itsensä kuin Jalonen Kiprusoffille ikään, ja vaikka tosi pahoja paikkoja ei tullut, niin yhtään ei mennyt kyllä sen jälkeen sisäänkään.

Tuomaritoiminta oli helvetin sekavaa. Ekassa erässä oli ihan hyvä linja ja rikkeet otettiin pois ja sitten noin ottelun puolessa välissä linja muuttui lennosta täysin. Ottelun jälkimmäisellä puoliskolla taisi tulla kaksi jäähyä, toinen jatkoajalla. (joka oli kyllä ihan selvä puhallus, kun maila kopsahti naamaan - vahinko mikä vahinko, mutta silti)

Toivottavasti Sportia ei nyt enää päästetä nousemaan, sarja poikki perjantaina ja täysi revanssi viime kaudesta.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toivottavasti tämä jatkoerätappio synnyttäisi jengissä samanlaisen taistelumielialan kuin Jukurit -sarja muutama vuosi sitten, kun 0-2tilanne käännettiin 3-2 voitoksi..

HAH! Olin unohtanut tämän kokonaan. Ajattelin jo että onko koskaan tapahtunut tällaista ja onhan nyt toki.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
No pääsen itse näköjään pelin jälkeen jatkamaan.

Oli melkoisen hyvä peli kotijoukkueelta. Kaulion hörpyt käytännössä päästivät Sportin yllättäen jopa johtoon. Se pelitilanne oli tapahtumiin nähden epäoikeutettu. Etenkin kolmannen erän alun kaksi helppoa maalia söivät kaikkia muita kuin Sportin pelaajia ja kannattajia Synergialla.

Ahvenjärvi ei kuitenkaan vaihtanut veskaria, vaikka Härmä jo venyttelikin aitiossa ja huoltaja katsoi kypärän valmiiksi. Kaulio kasasi itsensä ja Sport ei kyllä 4-3 tilanteessa edes yrittänyt mitään. Tai no yritti sentään jäädyttää koko kolmannen erän. Ja viimein juuri ennen kuin D Team olisi vetänyt veskarin pois Virpiö iski ja peli jatkoajalle.

Jatkoajalla jäällä ei ollut kuin yksi joukkue, joka maalia yritti tehdä. Ja surkuhupaisasti sen kerran, kun Sport yritti ja halusi painetta D Teamin maalille, nousi jälkitilanteessa Sport pelurin mailanlapa suoraan D:n pakin Taipaluksen kasvoihin, eikä siitä jäähyä voinut millään jättää viheltämättä, kun tuomareista kolme oli ihan vieressä. Siitä D Team sitten ratkaisi - ja hienoa niin.

Täytyy myöntää, että kolmannen erän alussa luulin, että nyt katkesi D Teamin selkäranka tässä pleijarisarjassa. Peli oli ollut hallussa ja yhtä äkkiä 3-0 johto oli muuttunut 3-4 tilanteeseen ja maalivahti aivan maassa olevana maalissa. Nopea maali siihen vielä Sportille ja kausi olisi pulkassa ajattelin. Mutta joukkue nousi ja nappasi ansaitusti voiton. Jonne Virtasen syöttö 2-0 johtomaaliin mielessä tässä iloisena peliä muistelen ja jatkoa hyville otteille odottelen.

Cabana oli Sporilta hyvä, mutta mikä ihme muita ulkkareita vaivaa. Ovat hitaita ja haluttomia. Kuin eri miehiä, verrattuna niihin miehiin, jotka runkosarjan lopussa kolmannessa erässä käänsivät yksin Synergialla pelin voitoksi D Teamista. Hyvä tietysti meille, mutta outoa. Rossi pelasi maalissa hyvin ja antoi Sportille aseet voittoon - Sportin puolustus oli sen sijaan aika onnetonta. Kauliolle kunniaksi, että kokosi itsensä surkean kolmannen erän alun jälkeen. Ja ne D Teamin kädettömiksikin haukutut pakit. Itse asiassa he pitivät Sportin poissa maalintekosektoreilta ja avasivat peliä hyvin.

Tästä on hyvä jatkaa ja katselin tosiaan, että hyvin se mestaruusviiri sinne toiseen päätyyn mahtuu, kun sitä ennen peliä funtsailin.

Kiitos koko D Teamin joukkueelle - sitoutumisen aste joukkueena pelaamiselle on kova. Pesosellakin jo sisällä niin, että lainaa kiekkoa vetopaikasta vähän turhaankin. Ei tehoja tänäänkään, mutta yritystä ja kaivamista joukkueen eteen sitäkin enemmän. Harri iskee sitten Vaasassa perjantaina!
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Vielä otteluseurantaketjun katseltuani kommentoin jäähyä jatkoajalla tarkemminkin. Tuomarit olivat koko kolmannen erän ja jatkoajan sallinneet pienet rikkeet ja Takalan tuupaisu D:n maalin edessä (vai oliko se nyt sitten joku muu Sportin pelaaja) ei ollut törkemmäsitä päästä. Tasapuolisen tuomarilinjan säilymiseksi siitä viheltäminen olisi ollut naurettavaa. Sitäkin joku otteluseurantaketjussa spekuloi, mutta toki kun ei nähnyt peliä niin ymmärrän.

Tilanne oli tavallaan ohi ja kaikki pystyssä jo, kun Sport pelaaja osui koko mailanlavallaan Taipalusta kasvoihin. Itse asiassa helpostikin 2+2 olisi voinut olla, mutta kun verta ei tullut, niin pelkkä kakkonen. Ja ympärillä tosiaan molemmat linjurit ja aitiopaikalla katsomassa päätuomareista toinen. Synergian taulu kun tilannetta toistaa, niin ei edes Sportin huuto-osasto purnaa oikeasti jäähystä. Voitte varmasti kuvitella mikä huuto sieltä olisi noussut kyseenalaisesta jäähystä.

No se siitä tilanteesta. Mutta tuosta huutosakista sen verran, että jaksoivat kannustaa ja etenkin 3-0 tilanteessa kaikui vielä huuto. Ja huusivat asiallisesti ja pelin jälkeenkin käytös täysi kymppi. Vaasalainen katsomokulttuuri saa täydet kunnioitukset minulta.

Ja sama oli runkosarjan lopussa. Pubisssa saattoi bussijoukon kanssa jutella ja iloiset "te voitte lähtee" huudot saattelivat minutkin hallista viisi minuuttia ennen pelin loppua pois - minulla tosin oli pakottava meno ja en lähtenyt silloin tappiota pakoon.

Tänään ei onneksi tarvinnut huutoa kuunnella ja itse asiassa koko yleisö tuntui jotenkin maagisesti uskovan D Teamin nousuun, koska keskenlähtijöitä ei juurikaan ollut. Ja hyvä niin. Mutta Sportin fanien tähden (ja ei vain tämä vuosi mielessä) toivon Sportin selviävän talouskurimuksestaan. Sanottakoon nyt tämä, kun useimmin tulee vain kuittailtua. Kärppien fanijoukon hävittyä mestiksestä on Sport sentään tuonut katsomoon laulua ja tunnelmaa
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Pesosen pelistä piti kirjoittaa kyllä, että tosi pirteä esitys eikä tietoakaan mistään ylimielisyydestä, josta jotkut ovat Harria syyttäneet. Ketjukaverit (Piiroinen, KJormakka) vaan eivät olleet ihan terävimmillään, Piiroinenkin sai kerran tyhjästä maalista sudittua kiekon taaksepäin. Tehoja kyllä tulee jos jaksaa tuolla työmoraalilla puurtaa.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Petri Tuomisto, Suomen huonoin tuomari?

Pakko tulla sen verran huutelemaan vieraaseen pöytään, että vaikka en tästä kyseisestä matsista ole minuuttiakaan nähnyt, ja noin yleisesti ottaen olen pitänyt Vaasan suunnasta tullutta dumarikritiikkiä usein vähintään liioiteltuna, niin tällä kertaa kitinään on hyvin todennäköisesti hyvä syy. Jos/kun oli kyseessä samainen paskahousu Tuomisto mitä Turussa viime lauantaina (TuTo-Jukurit), niin vaikeaa kuvitella että tänään olisi Jyväskylässä kovinkaan laadukasta tuomarityöskentelyä nähty. Tuomarien taso nyt Mestiksessä on mitä on, mutta tämä käsittämätön puusilmä oli silti jotain aivan spesiaalia. Puhalteli täydellisesti päin persettä, käskien ukkoja turhaan jäähylle ja jättämättä päivänselviä jäähyjä puhaltamatta. Tuomaripari (Orelma) paikkaili mitä paikattavissa oli, mutta eihän kukaan tuollaista sekoilua voi kunnolla paikata. Mutta helvetisti kauempana seisoneena kuitenkin näki mm. puhaltaa selvän rankkarin sekä hylätä Jukurien kädellä tehdyn maalin. Molemmat jäi Tuomistolta näkemättä vaikka vieressä pällisteli.

Tällä kertaa siis, harvinaista kyllä, sympatiat Sportille. Mistä vitusta tuollaisia tuomistoja sikiää? Ja ennenkaikkea, miksi vitussa ne puhaltelevat kolmosdivaria korkeammalla?

Anteeksi vaan voimasanat, mutta vituttaa ihan käsittämättömästi nämä muutamat Mestiksen puusilmät. Harvoinhan ne (onneksi) pelejä ratkaisee, eikä se pelin tasokaan aina päätä huimaa, mutta vituttaa silti.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika tasaista vääntöä oli ottelu, mutta sport hallitsi hieman varsinkin ensimmäistä ja myös toistakin erää, mutta peli pyöri aika pitkälle läpi ottelun kulmissa ja ainoat vaaralliset tilanteet tuli viivavedoista joista sitten Kaulio hörppi. Ei myöskään D team meinannut päästä ihan parhaille paikoille, mutta sai luotoa paljon enemmän vaarallisia hyökkäyksiä. Kaiken kaikkiaan tasaista vääntöä, mutta Kaulion imaisut päästi viellä Sportin peliin mukaan. Rossi pelasi hyvän ottelun Sportin maalilla vaikka eka maali menikin aika helpolla,tosin taisi kiekko saada kimmokkeen jostain ja lirua maaliin joten en tiedä oliko sekään täysin maalivahdin, otettavissa jokatapauksessa. Kaksi muut maalit olikin sitten enemmän kenttäpelaajien vika.

Tuomaripeli oli kyllä aika karmeaa läpi ottelun, mutta onneksi se ei noussut ratkaisijaksi tälläkertaa. Aluksi otettiin kaikenmaailman hipaisutkin, mutta sitten ottelun puolivälin jälkeen ei otettu enää edes kunnolla korkeita mailoja, koukkuja tai estämisiä, tosin jatkoajalla vihelletty sportin korkea maila oli niin selvä että oli pakko jo miestä pistää boksiin.

Seuraavassa pelissä Sportilla ei ole mitään menetettävää joten saapa nähdä mitä silloin nähdään. Toisaalta pari takaiskumaalia sportille seuraavassa pelissä heti alkuun niin voi olla että ottelusarja on sillä taputeltu. Noh katsotaan mitä tapahtuu. Jokatapauksessa D team todella lähellä päästä mitalipeleihin
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
En tiedä onko koskaan joukkue noussut 2-0:sta ottelusarjan voittoon Mestiksessä ja aika vaikea siihen uskoa nytkään. Mutta nollilta nuo pelit alkaa joten mahdollista se tietysti on.
Miten olisi vaikka Sport? Jukureita vastaan olisko ollut 2004 ehkä. Legendaariset "liigakarsinnat" Kalevan Palloa vastaan sen jälkeen.

Tokikin sillassa ollaan nyt. Konkurssi on surullisen lähellä... Peli kerrallaan täytyy mennä eteenpäin. Mitään ei vielä olla lopullisesti hävitty ja Sportin täytyy tämä tiedostaa. Se on voittavan joukkueen merkki, jos tällaisesta nousee.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pesosen pelistä piti kirjoittaa kyllä, että tosi pirteä esitys eikä tietoakaan mistään ylimielisyydestä, josta jotkut ovat Harria syyttäneet. Ketjukaverit (Piiroinen, KJormakka) vaan eivät olleet ihan terävimmillään, Piiroinenkin sai kerran tyhjästä maalista sudittua kiekon taaksepäin. Tehoja kyllä tulee jos jaksaa tuolla työmoraalilla puurtaa.

Samaa tuli huomahtua itsekkin, tosin vielläkin parikertaa ehkä turhan itsekkäästi kuljettelee kiekkoa, mutta tänään oli jo parempaan päin ja syöttelypelikin onnistui suhteelisen hyvin. Jos vain jatkossa piiroisen ja Pesosen kanssa yhteistyö pelaisi samankaltaisena niin tuosta kentästähän saataisiin viellä kunnon tehoketju aikaan, toisaalta ehkä jormakan sijaan kentässä voisi pelata esimerksiki poukkula. K.Jormakka tuntui parikertaa olevan aika pihalla.


Pitää muuten antaa viellä erikoiskehut Uitton komeille viiksille!
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Tuomaripeli oli kyllä aika karmeaa läpi ottelun, mutta onneksi se ei noussut ratkaisijaksi tälläkertaa. Aluksi otettiin kaikenmaailman hipaisutkin, mutta sitten ottelun puolivälin jälkeen ei otettu enää edes kunnolla korkeita mailoja, koukkuja tai estämisiä, tosin jatkoajalla vihelletty sportin korkea maila oli niin selvä että oli pakko jo miestä pistää boksiin.

Miksei tuota korkeaa mailaa edeltäneestä tilanteesta vihelletty muoville kuitenkaan boksia? Radiosta kuultuna Takala vedettiin takaapäin kumoon maalinedustalla ja kaatuessaan Takalan maila osui d-teamin pelaajaa naamaan. Noita tilanteita on pitkin kautta ollut myös toisinpäin, mutta yllättäen niistä ei sitten jäähyjä ole vihelletty. Niin kuin tiistain matsissa päivänselvä korkea maila Koivistoa naamaan, tuomari metrin päässä ja ei jäähyä.

Kaikkihan sen nyt tietää että 90%:sti tuomarit tässä sarjassa ovat perseestä, mutta silti vituttaa se kun tuomiot on koko kauden mennyt pelistä riippumatta vastustajan hyväksi.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Radiosta kuultuna Takala vedettiin takaapäin kumoon maalinedustalla

Tilanteessa tönittiin puolin ja toisin ja Takalan maila osui D-pelaajan naamaan. Mistään "takaapäin kumoon vetämisestä" ei tosiaankaan voi puhua. Jos olit paikanpäällä, asiasta voidaan keskustella, mutta minkään radiokuuntelun perusteella et voi tulla mouhoamaan.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Jos olit paikanpäällä, asiasta voidaan keskustella, mutta minkään radiokuuntelun perusteella et voi tulla mouhoamaan.

Jos olisin paikanpäällä ollut niin tuskin olisin radiosta kuunnellut. Jos selostaja sanoo että vedettiin takaapäin kumoon, niin kai se on uskottava kun sillä hetkellä ei muuta tietoa tilanteesta ollut.

PS: Mitä mouhouaminen on?
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka Westerbackin tuskaa on helppo ymmärtää, kun liiganousua tavoitellaan ja "muovinen farmiseura" on pistämässä porukkaa laulukuoroon, niin silti ihmettelen miehen sanomisia lehdistötilaisuudessa. Kun Westerback ei edes ihan räjähdyspisteessä ollut, niin olisi odottanut vähän ammattimaisempia kommentteja.

1) Avausmaalista: "D Team sai sellasen onnenkantamoisen"
- Mitäs ne Sportin kolme viimeistä sitten olivat?
- Eli jos vastustaja päästetään 2-1 -hyökkäykseen ja se ainoa oma pakki ohjaa lätkän omiin, niin se on vain vastustajan säkää?

2) D:n toisesta maalista (yv.): "Pelissä oli 15-16 samanlaista tilannetta, mutta yhdestä satuttiin sitten Kinokselle viheltämään jäähy"
- Niin, tuomarithan olivat selvästi kotijoukkueen puolella, kun D Team rankaisi yhdestä heppoisestä jäähystä.

3) "Me oltaisiin ansaittu tänään enemmän mitä saatiin"
- Millä esityksellä? Kolmen täysin Kaulion piikkiin menneen maalin jälkeen alettiin vain sumputtaa omaa maalia ja kiekon saatua joko heitettiin pitkä tai roikku keskialueelle. Pitkiä Sportille tuli kolmannessa erässä varmaan toistakymmentä. Silläkö se voitto olisi pitänyt ansaita?

4) 4-4 -maalista: "Taas pieni nukahdus..."
- Viitaten edelliseen, jos johtoasemassa pelaa sellaista peliä, että Glen Hanlonkin kehottaisi hyökkäämään, niin eikö omissa koliseminen ole vain ajan kysymys, eikä vain "pieni nukahdus"?

5) Takalan jäähystä: "D Teamin kaveri vetää poikittaisella maalinedustilanteessa selkään ja ihminen nyt sitten horjahtaa noin, että maila osuu vahingossa kypärään"
- Ainakaan minä en nähnyt mitään poikittaista mailaa,
- Kaulio liimasi kudin varmasti kiinni, mutta Takala menee vielä ronkkimaan, saa tönimistä, jonka jälkeen miehen maila "osuu vahingossa" tönijää päähän. Tuomareiden & otteluvalvojan vika? Tai ehkä sitten vain niin, että Takala olisi voinnut niellä ylpeytensä, ja hyväksyä, että jos hakkaa veskaria käsille niin sitten voi tulla pakeiltä vähän tönimistä.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Nyt täytyy myöntää että olin täysin väärässä. Eihän tuossa Takalaa edes pahemmin tönitä ja maila heilahtaa Taipalusta nuppiin. Täysin turha purnata Westerbackin, selostajien tai kenenkään tuosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös