La 6.2.2010 Ässät-Lukko

  • 19 054
  • 79

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika kauan siitä onkin aikaa, kun Rauma Rentboys on kohdattu kotona. En muista, milloin viimeksi olisi ollut viiden kuukauden väli niin, ettei Lukko ole vieraillut Porissa.

Vaikka Lukko aina kiva onkin kaataa, niin itse valitsisin kolme pistettä tiistain Pelicans -ottelusta ennemmin kuin tästä. Toki mieluummin voitto molemmista. Joka tapauksessa, eräänlaisia bonuspisteitä tässä on Ässille jaossa, sillä varsinaisia päävastustajia vastaan pelejä riittää vielä tällä kaudella.

Lukko ja HIFK:han ottivat syksyllä suurimman hyödyn irti siitä, että muut joukkueet vielä hakivat peliään ja nyt kun Ässät on parantanut selvästi Lukon taantuessa, niin puntit ovat aika tasan. Aika mahdoton ennustaa lopputulosta, korvien välistä kiinni kuitenkin aika paljon. Siinä mielessä Lukolla on etu, koska ei ole Ässille tällä kaudella vielä hävinnyt.

Saattaa päättyä ihan miten tahansa.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Raumalaiset, Jupsterin johdolla, kirjoittelevat selvästi pelkoaan ulos. Huumorin varjolla on helpompi kestää illan vitutus mikäli Ässät sattuisi voittamaan.

Olet Tosifani aktiivinen jatkoajan kirjoittaja sekä harras keittiöpsykologi. Valitettavasti tänään menit metsään. Minulla ei ole ainakaan mitään syytä pelätä mitään, Lukko on varmistanut kotiedun playoffeihin satakunnan herruuden ja mahdollisuudet runkosarjan voittoon ovat hyvät.

Porilaisilla taas on omat playoffinsa käynnissä jo nyt.

Tappio vituttaisi. Se on selvä. Pelkoa? Ei missään tapauksessa. Tasaisen sarjan hienouksia, että 10. lähtee illan koitokseen ennakkosuosikkina.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olet Tosifani aktiivinen jatkoajan kirjoittaja sekä harras keittiöpsykologi. Valitettavasti tänään menit metsään. Minulla ei ole ainakaan mitään syytä pelätä mitään, Lukko on varmistanut kotiedun playoffeihin satakunnan herruuden ja mahdollisuudet runkosarjan voittoon ovat hyvät.

Porilaisilla taas on omat playoffinsa käynnissä jo nyt.

Tappio vituttaisi. Se on selvä. Pelkoa? Ei missään tapauksessa. Tasaisen sarjan hienouksia, että 10. lähtee illan koitokseen ennakkosuosikkina.

Mutta päätit siitä huolimatta vastata?? Se kertoo olennaisen...
 

Drogba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Saattaa päättyä ihan miten tahansa.

Juuri näin. Täysin ympäripyöreä. Olisikohan niin, että tänään avausmaalin merkitys normaalia suurempi? Ässille 1-0 ja kotiyleisö taakse ja vaikeaa on Lukolla. Kun taas 0-1 ja vaikka 0-2, niin Lukon viime aikojen mailanpuristus ja väkinäiset otteet voisivat vaihtua rennompaan ja vapautuneeseen peliesitykseen ja vierasvoitto lähellä?

Mielenkiintoinen peli jokatapaukessa, ainakin vielä tässä vaiheessa. Toivottavasti pelataan kovaa mutta rehdisti. Ramonan varassa mennään.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olet Tosifani aktiivinen jatkoajan kirjoittaja sekä harras keittiöpsykologi. Valitettavasti tänään menit metsään. Minulla ei ole ainakaan mitään syytä pelätä mitään...

Näkeehän sen jupster viesteistäsi, että pelko on palannut kettupaidan sisään. Ei tuo analyysi sen kummempia psykologisia taitoja edes vaadi. Defenssimekanismi on ihmiselle luontainen tapa puolustautua, kun pelko tulee puseroon. Ei siinä ole mitään hävettävää. Sitäpaitsi siitä olen vähintäänkin varma, että öisin, kun lamppu sammuu saapuu 215 cm pitkä hahmo nimeltään Tosifani huoneen nurkkaan näkkäri kädessään. Spookya, eikö?

Pelistä toteaisin sen verran, että nyt on Ässillä hyvä sauma niistää kettu. Itse jopa uskon, että pisteet jäävät tänään Poriin. Rynnäksen vähän heikompi ilta tuli Espoossa ja kotona Ässät uskaltaa pelata. Tiukka matsi varmasti tulossa.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Toivottavasti Forsbacka tosiaan haastaa vaikkapa Cookin tanssiin. Lukko tuosta ainakin hyötyisi, kun tämän vuoden puolella pelkkiä hasardeja esittänyt pakki olisi pois pilaamasta ylivoimaa ja muutenkin Lukon peliä.

Meinasin etten peliin lähde, mutta kaverilta saan ilmaisen lipun, joten kai sitä pitää itseään lähteä kiduttamaan Isomäen suuliin. Pelko on perseessä, että Lukko tämän häviää. Voitto olisi mieluinen, mutta kovan työn takana se on. Ja toivottavasti pienen tauon jälkeen Lukko niitä töitä tekisi. Viime pelit on menty puolivaloilla ja siitä ei ole kuin haittaa.

Samanlainen meininki päälle kuin alkukaudesta ja Patalapuista ei ole minkään moista vastusta. Pientäkin löysäilyä, niin silloin Kivenmäen johdolla Ässät saattaa laittaa taululle rumatkin lukemat näin sinikeltaisten lasien takaa katsottuna. Illalla olemme viisaampia.

Tulosvetoon Ässille 2 ja 4 ja Lukolle 2 ja 4.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Mutta päätit siitä huolimatta vastata?? Se kertoo olennaisen...

Se kertoo yhtä paljon kuin minun mainitseminen kirjoituksissasi. Rapala..

Sitäpaitsi siitä olen vähintäänkin varma, että öisin, kun lamppu sammuu saapuu 215 cm pitkä hahmo nimeltään Tosifani huoneen nurkkaan näkkäri kädessään. Spookya, eikö?

Kyllä. Jos makuuhuoneeni nurkkaan saapuu yli kaksimetrinen porilainen kondomi kädessään, se on vähintäänkin spookya. Jaa Näkkäri fantasiasi ennemmin vapaalla puolella.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
SARJA ei ole tasainen, jos otteluun lähdettäessä 1. ja 10. joukkueen piste-ero on 29 pistettä. Ottelu voi olla tasainen ja lähtökohtaisesti kumpi tahansa voi sen voittaa. Lukko voi jo harjoitella kovempaa playoffeja ajatellen (runkkaripelien kustannuksella), kun taas Ässät taistelee sääläreihin pääsystä. Se ja kotikenttä antaa pienen edgen Ässille. Porilainen ylpeys voi tässä pelissä olla kuitenkin kompastuskivenä. Jos sitä ilmenee, pisteet matkaavat Raumalle.
 
Viimeksi muokattu:

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo-o, odotukset ovat kovat illan pelistä. Ei tuloksen kannalta vaan sen miltä peli näyttää ja tunnetilaa jolla joukkueet ovat mukana. Valitettavasti melko usein kun näitä on odottanut niin peli on hmv neppailua ja muniinpuhaltelua.

Rynnäkseltä huippuilta ja joukkueelta parempaa viimeistelyä kuin viimeksi porissa niin luulisi voiton irtoavan.

Ehkä tähän paikkaan pieni tunnelman nostatusmainos http://www.assat.fi/page.php?id=41&video_id=42
Ja lugufanit, älkää ottako liian vakavasti. Mielestäni kuitenkin yksi parhaista näistä radiomainoksista.

Toivottavasti nähtäisiin edes hieman sitä vanhaa Ässät-Lukko taistelua, fyysistä ja erittäin tunnepitoista peliä. Vihellyksen jälkeen hierotaan kaverin naamaa hanskalla ja tarjotaan vähän mailan tuppea. Siihen vielä sekaan muutama mylly, nämä tilauksessa kiitos.

Ja ottelun jälkeen tarjotaan lisää herkkua, heti perään A-junnujen Sm-Liigaottelu Ässät-Lukko :)
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä. Jos makuuhuoneeni nurkkaan saapuu yli kaksimetrinen porilainen kondomi kädessään, se on vähintäänkin spookya.

Niin kauan kun lukkofanit käyttää näkkileipiä kondomeinaan on odotettavissa vielä enemmän sisäsiittoisuutta ja vahinkolapsia kuin tähän mennessä. Muista sitten jupster pitää silmät ja korvat auki, kun pääset yläasteelle ja terveystiedon tunneille.

Ja mainittakoon, että Savinainen-Zaborsky kaksikon hajoittaminen ei olisi kyllä käynyt omassa mielessäni viime pelin jälkeen missään nimessä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Rynnäs on pelannut tosi hyvin tällä kaudella ja Lukon maalinteko on yskinyt viime aikoina. 1+1=2, vaikea peli tulossa Lukolle. Onneksi parissa viime pelissä on näyttänyt että Petruzalek-Morrison -kaksikko on löytänyt yhteisen sävelen ja edes yhden ketjun peli toimisi hyvin. Nyt vaan pitäisi pystyä muidenkin nostamaan tasoaan tai saattaa hyvinkin käydä niin että Ässät ottaa ensimmäisen voittonsa tällä kaudella Lukosta.

Toivotaan kuitenkin että Ilves-pelin voiton myötä, vaikka se tulikin ilmeisesti tosi nihkeällä esityksellä, Lukko pystyisi nousemaan pikkuhiljaa taas omalle tasolleen. Tellqvist on ainakin parantanut koko ajan otteitaan ja pystyy tarjoamaan Lukolle ainakin mahdollisuuden, toivottavasti muu joukkue pystyy hoitamaan oman osansa sen verran hyvin että porilaisille jää vain luu käteen. Nyt kun KalPakin meni eilen häviämään niin olisi mukavaa tehdä vähän lisää eroa porilaisten kustannuksella.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Voi perkeleen perkele! Jouduin sitten taas töihin, kun tuuraaja onkin "estynyt". Vittu.

Tätä Joannalan kohtaamista olen odottanut jo pitkään, mutta niin vaan pitkin vittuja meni taas. No, aina ei mee sorkat ja miekat tasan. No, onneks ratio toimii, vaikka laiha lohtu onkin.

Kuuma lauantai-ilta varmasti tulossa ja uskoisin, ettei muniinpuhaltelua ja neppailua paljon tänään nähdä. Curry Stone ainakin lupaili sytkäripeliä, joten eiköhän sellainen ole tänään luvassa. Varsinkin, kun meikäläinen venyttelee esariaan täällä duunissa!
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Voi etta, onpa taso korkealla jo kirjoituksissa. Toivottavasti peli on edes vahan tasokkaampaa.

En ymmarra naita "pelko" kommentteja, mutta eipa minun tarvitsekaan yrittaa porilaista mielenlaatua ymmartaa. Se etta kunnioitetaan vastustajaa ja otetaan huomioon oman joukkueen avainpelaajien loukkaantumiset on ilmeisesti sitten pelkoa. Minun mielestani se on vain taysijarkisyytta, on suhteellisen alytonta menna veikkaamaan ylivoimaista esitysta ja selvaa voittoa kun ketjut ovat sekaisin ja paras pelaaja puuttuu seka tasakentallisin etta erikoistilanteissa.

Mutta ilmeisesti tama on sita porilaista hulluutta, hehan tosiaan uskovat omiensa dominointiin silloinkin kun lukolla on pakka taysin kasassa, vaikka todellisuudessa mahdollisuudet ovat silloin hyvin minimaaliset. Ilmeisesti sen pelossa etta tappion mahdollisuuden hyvaksyminen julkisesti olisi "pelkaamista" eika realismia. Hyvin te vedatte.

Tiukka peli tasta tulee mutta uskotaan nyt siihen etta Elo ratkaisee taman matsin lukolle.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Noin. Melkoisen tärkeä peli molemmille joukkueille. Ässä yrittää tehdä eroa Espooseen ja Pelikaaniin, eikä Kerhon ja Jokerinkaan ohitus ole Porilta poissuljettu. Jos voittavat?

Lukko yrittää taasen tehdä väkisellä eroa KalPaan ja Jyväskylän Palloon toiveissans' jopa runkosarjan voitto? Voitolla Isostamäestä moinen tavoite on taas piirun lähempänä.

Veikkaan tänään pelattavan maalivahtien kaksinkamppailun, jossa Tellqvist pelannee vihdoin ensimmäisen nollapelin SM-liigassa. Viiksi-Jussi taasen päästää 3 - 4 maalia taakseen, ja sekös häntä potuttaa.

Lukkoa ahistaa McLeanin ja tavarajuna-Tuomaisen poissaolo, mutta eiköhän Eero Elon 'sikaranne' maalin muodossa auta pisteiden Raumalle tuloa.

Ässiltä on poissa kokoonpanosta ainakin Ossi Pellinen. Hänen poissaolostaan en osaa olla mitään mieltä.

Vartti vielä...
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Huh huh! Kaksi pistettä lienee ihan hyvä tulos, vaikka nettiradion perusteella kolmekin olisi ollut hyvinkin otettavissa. Äärimmäisen tärkeää kun myös Blegi meni voittamaan.. hyvä myös että Ilves vei Tepsiä, jännitys sen kuin tiivistyy..

Radion perusteella ainankin Kudrocilla ja Kuusistolla heikko iltapuhde puolustuksessa, ja Huhtanen tuhlaili oikein urakalla..

EDIT: niin, ja Luomala siis viltitettiin?? Aika harvalla joukkueella on varaa viltittää koko liigan maalipörssiä johtava pelaaja :D
 
Viimeksi muokattu:

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
No itseäni vitutti enemmän 1-2 hävitty JYP peli. Nyt Lukko meni eteenpäin Ilves pelistä ja kuitenkin tärkeitä miehiä sairastuvalla.

Jos tämä syke jatkuu ja Kurtis ect takas kaukaloon, niin kevätaurinko paistaa kuumasti.

Onnittelut vielä Âssille.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En ihan heti muista ottelua jossa joukkueet tuhlaavat noin valtavasti maalipaikkoja. Porilaiset sentään saivat useimmiten päin maalivahtia kiekon, mutta lukkolaiset veti avopaikoista lähes poikkeuksetta ohi maalin. Elollakin upea paikka ratkoa peli läpiajosta mutta pleksit vaan paukku.

Tasainen peli kuten laukaisumäärät osoittavat. Lukon pelissä paljon parannettavaa, mutta kaikesta huolimatta odotuksia parempi peli Lukolta vrt. ilves-peli.

Telkkä pelasi rankkareita lukuunottamatta mainion pelin.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
3. erän, jatkoajan ja rankipotkut ehdin kuuntelemaan Jussi-radiosta, niiden perusteella mitään huippuanalyysiä en lähde tekemään. Tärkeät pisteet jäivät Poriin, ja aika kivasti Rocky näytti palaa peluutuksessa pistämällä kenet vaan vilttiin tarvittaessa (tosin siinä olen vain toisten sanomisen varassa) ja ennen kaikkea rankkarin vetäjissä. Aika kova suoritus Huhtaselta ja Mäkilältä, ovat kuitenkin nuoria kloppeja vielä. Huhtanen pääsi ainakin paikkaamaan kämmäilyään avopaikassa 3. erässä.

Sitä ihmettelen, että mihin on kadonnut Ässä-pakkien oman pään pelaaminen. Aina peliin mahtuu koomailuja, mutta nykyään Ässä-pakit kyntää Isomäen jäätä, kun miestä menee ohitse oikealta ja vasemmalta. Tämä perustuu jopa paikan päällä nähtyihin tapahtumiin, vaikka tänään en hallille ehtinyt. Ei ole vain yhden pelin ongelma.

Alkaako bensa sittenkin loppua jopa energia-Villeltä, muista nyt puhumattakaan? Täytyy toki muistaa, että useampi sielu joutuu pakon edessä urakoimaan enemmän kuin kuuluisi.

Jussi Rynnäs näyttää hauista epäilijöille, ihailtavalle tasolle on noussut. 4 päästettyä neljässä pelissä, ei paha.
 

Petze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Liverpool fc
Kaksi pinnaa oli kelpo suoritus.

Huolestuttavaa on Luomalan penkitys johtuen karmeista virheistä vai onko syynä kadotetut KHL rahat? Kelpaako tuon tason luti enää KHL:n? Joka tapauksessa hieno siirto rockylta pistää mies penkin päähän, jos ei peli kiinnosta.

Aho huhuili Salmisen kahden vuoden pahvista Kalpaan.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Kaksi pinnaa oli kelpo suoritus.

Huolestuttavaa on Luomalan penkitys johtuen karmeista virheistä vai onko syynä kadotetut KHL rahat? Kelpaako tuon tason luti enää KHL:n? Joka tapauksessa hieno siirto rockylta pistää mies penkin päähän, jos ei peli kiinnosta.

Oliko niin, että Luomala syötti kaksi kertaa suoraan lukkolaisen lapaan ja siitä Lukolle epäonnistuneet läpiajot?

Kyselen paikallaolijoiden ystävällisiä otteluraportteja odotellessa.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Paikan päältä pari nopeaa:

-Maalivahdit loistavia
-Lukon pelaajille mahdollisesti käsketty ampua ylös? Lähes kaikki vedot hieman yli/ohi
-Peli-ilme Lukolla todella hyvää, vauhtia vois olla hiukan enemmän
-Henk.koht odotuksiin nähden täytyy olla tyytyväinen, Ässien kotisaldo on aika jäätävä
-Tunnelmaa tietysti molempien faniryhmien keskellä olleet kehuvat, mutta olis kiva kuulla muualla istuneilta... Vaikutti vaisummalta kuin ennen Isossamäessä?
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Virkamieskiekkoa. Virkamieskannatusta.Siinä kaksi sanaa, jotka kuvaavat illan peliä. Jotenkin tuli semmonen neljännesvälieräfiilis jossa vastakkain ovat Blues ja Tappara, virheiden minimointia ja tarkkaa peliä puolustussuuntaan. 1-1 eikä kummankaan molari vetänyt kuin max. yhden gamesaverin. Vähän enemmän olisin odottanut näiden kahden kohdatessa lauantai-iltana 6200 katsojan edessä.

Lukko taisi olla hieman hallitsevampi, ekasta erästä eka 6 min. Ässille, toinen 6 min. Lukolle ja loppu 8 min tasan. Toinen erä Lukon, kolmas erä Lukolle 60/40% ja jatkoajalla edge Ässille.

Jäätäviä rannkarivetäjiä Rockyltä, Huhtanen ja Mäkilä ja molemmat onnistuivat.

Olipa taas mukava niistää pikkuveljeä pitkästä aikaa.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Saatana. Vitun paska-RTK kun myi Vehasen pois, olis tullut voitto tänään.

Maalivahtiinko Lukko tänään kaatui? Et tainnut olla paikan päällä!
Mäkilä pelasi parhaan pelinsä mitä olen häneltä nähnyt. Rynnäs pelasi tasollaan. Zaborsky ja Savinainen myös hyviä. Kohtalaista peruspeliä Ässiltä, lukuunottamatta muutamia koomailuja omassa päässä. Määttä totutun paska. Tuomareilta myös kiitettävä suoritus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös