peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Avataas ketju tälle hegemoniakamppailulle. Halli tulee olemaan loppuunmyyty, tänään ei enää irronut kuin hajapaikkoja Iirojen katsomosta + tietysti seisomakatsomoon pääsi vielä.

Lukko porskuttaa edelleen sarjakärjessä, joskin ero KalPaan on kaventunut huomattavasti. Ässät taas painii pleijaripaikasta tosissaan, sen verran tasaista on viivan tuntumassa. Kotietu sääleihin on vielä otettavissa, suoraan pleijaripaikkaan en kuitenkaan enää usko, vaikka ero pisteissä ei iso olekaan.

Toivottavasti Levonen ei tuomitse tätä ottelua, ei ole tähän asti oikein vakuuttanut noissa Ässien peleissä. Liikaa taitaa paineita olla ja totesi itsekin, ettei ole mitään herkkua viheltää Ässien pelejä.

Saas nähdä putoaako kintaat.
 
Viimeksi muokattu:
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
pitkällä lomalla
Lauantaina on vain yksi ja ainoa ennakkosuosikki. Se on tulevien playoffien mustahevonen : Porin Ässät. Perustellaanpa hieman tarkemmin suippokorvien etulyöntiasemaan lauantain otteluun.

Fakta 1. Olosuhde-etu

Porin Ässät on liigan 5. kuumin joukkue kotonaan. Isomäen jääladossa vierailevia joukkueita on vastassa DDR-olosuhteiden (paleltumisvaara) lisäksi Suomen paras ja fanaattisin kotiyleisö. Pori on ainoa kaupunki Suomessa, jossa kausikorttimyynnillä taotaan riihikuivaa niin paljon, että seurajohto voi taloutta ajattelematta ostella Piroksen tapaisia - takuu 40 pistettä kaudessa hankintoja Euroopan huippuseuroista. Porilaisyleisö ei myöskään koskaan hylkää omiaan, vaikka peli olisi 0-5 viisi minuuttia ennen kolmannen erän loppua. Periksi ei anneta milloinkaan.

Fakta 2. Materiaalietu

Pelaajamateriaali. Joukkueessa on tuleva NHL-maalivahti Jussi Rynnäs, joka on liigan kuumin ja paras maalivahti tällä hetkellä. Rynnäksen peliä on ajottain hieman sotkeneet ajatukset siitä, että mennäkö pelaamaan ensi kaudella New Yorkin valoihin, Anaheimin lämpöön, Montrealin (tuttuun) fanaattisuuteen vaiko johonkin menestyvään organisaatioon. Joidenkin kosteiden huhujen mukaan Jussin ainutlaatuisen viiksioperaation vuoksi edes Forsbackan seura ei ole tuottanut mainittavampaa pipari-menestystä Porin yössä. Sekös on saanut miehen sekaisin.

Rynnäksen lisäksi Ässistä löytyy liigan paras maalintekijä Luomala, viime vuosikymmenen paras liigapelaaja Kivenmäki, kovin ehdokas vuoden tulokkaaksi Niemi (1.sentteritasoa jo liigassa!). NHL-statuksella Rangersin organisaatiosta Ässiin tullut Zaborsky on parantanut jatkuvasti. Tähän päälle lisää vielä liigan aliarvostetuimman sentterin Kuparisen Masan, liigaa (peliä dominoiva ,huom! ei saa ymmärtää, että dominoisi koko liigaa) dominoiva Sakari Salminen, tuleva NHL-pelaaja Tuomas Huhtanen sekä liuta junnuja, jotka ovat kannattaneet vuosia Suomen juniorimaajoukkueita.

Ostoskanava-tyyliin: eikä tässä vielä kaikki. Ässien puolustus kestää vertailun minkä tahansa liigajoukkueen kanssa. Vai mitä ajattelette seuraavista nimistä: Määttä, Jyrkkiö, Sammalkangas, Kudroc, Milam, Kuusisto, Uusitalo. Kaivetaanpa muutama nimi esiin. Uusitalo ja Jyrkkiö ovat aivan liigan kärkitasoa kiekollisessa osaamisessa. Uusitalo saavuttanee Ässien valmennuksessa EHT-tason, Jyrkkiö pelannee tulevaisuudessa rahakkaimmissa kaukaloissa. Taidon tueksi peräpään Kaksi Tornia eli Määttä ja Kudroc pitävät siitä huolen ettei vastustajilla ole mitään asiaa Ässien tontille. Määttää voidaan pitää jopa erityislahjakkuutena/tapauksena, harva urheilija saa erivapauksia laiminlyödä kesäharjoittelua. Jäätävä sijoittuminen ja pelisilmä korvaavat hajoittelun.

Fakta 3. Valmennusetu

Koko palettia pyörittää Rocky Rautakallio, Porin oma poika ja menestynyt valmentaja. Aisaparinaan on hopeakauden aivot ja strategi Karri Kivi, jonka pelikirjalla Porissa juhlittiin torilla hopean voittoa. Tällä hetkellä Ässät pelaa hienoa kiekkoa ja on kiinni mestaruudessaan. Se on hieno saavutus joukkueelta, jolla on SM-liigan tervein taloustilanne, parhaimmat fanit ja lupaavimmat junorit joka vuosi.

Fakta 4. Kuntopuntari

Vierasjoukkue Lukko on taas kriisissä. Lukko kauppasi mestaruuden Vehasen myötä eikä ole vieläkään kaupasta toipunut. Tilasto, emävalhe, kuntopuntari. Lukko on viimeisen 10 ottelun perusteella sarjan 4. paras joukkue ja Ässät 11. Viimeisen 5 ottelun perusteella joukkueet ovat yhtä hyviä. Kuten myös viimeisen 20 ottelun aikana. Kuntopuntari ei kuitenkaan kerro totuutta eikä loukkaantumisten taakse voi mennä - Lukko on uppoamassa ja syvälle. Lukko oli pahassa tappioputkessa ja pystyi vain vaivoin voittamaan liigajumbo Ilveksen kun taas Ässät on hallinnut viime pelejään suvereenisti.

Satakunnan herruus on Raumalle jo mennyt persraiskaus-tyyliin, mutta lauantain ottelun voittajasta ei ole epäselvyyttä. Pistekin olisi Raumalle lottovoitto.

Masokisti menee silti paikalle.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ei tavinnut pettyä, ketju pilalla vasta toisen viestin kohdalla. Mahtaa jonkun näppiksen takana mennä raappahousua vaihtoon illan mittaan.
 
"Ässistä tulee mieleen kehitysvammaiset. Ei onnistu vaikka vastassa ryntäilee huonot divaripelaajat. Jengissä on suomisarjatasoitia idiottooteja (Rantanen) ketä ei edes muuta kuin yrittää vahingoittaa vastutajajaa."
- nimim. mendieta arvioi Ässiä hävityn Vaasa-cup matsin jälkeen

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kyllä näyttää raumalaiset seonneen lopullisesti, kun jäätiin tyhjin käsin siirtorajalla. Tai ei nyt tyhjin. Yhtään raumalaiskirjoitusta tai allekirjoitusta ei tunnu löytyvän, missä ei Aki Seitsosen nimeä mainittaisi. Rikkaan perheen poitsu, kun yhden kerran jää ilman lauantaipussia, niin jo on oksat pois ja pala latvaakin. Sitten vielä ne vitun porilaiset teki sen radiomainoksen.

Siinä missä kannattajat käyttäyvät kuin Tammisen Julle viime keväänä, niin itse joukkue tuntuu keskittyvän oleelliseen. Mitään suurempaa hätää ei ole, McLean toipuu hienosti ennen pleijareita ja homma toimii edelleen hienosti. Aki "Seitsoselle syöttöpiste, voi vittu, teenpä siitä mahtavan hauskan allekirjoituksen" Seitsonen on joutunut vittuilun keskipisteeksi ja en ymmärrä, että minkä helvetin takia? Lupaava kaveri edelleen ja omaa hyvät mahdollisuudet ottaa isompaakin roolia, kun esim. Keränen on kuin varjo syksystä.

Aikamoinen firecracker tulee lauantain matsi olemaan ja häkki on täynnä. Uskoisin, että viime pelistä jäi Padalle sen verran paskanmakua suuhun, että kaikki lyödään peliin huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Päättymätön prosessi III - Pekan vastaisku
Aki "Seitsoselle syöttöpiste, voi vittu, teenpä siitä mahtavan hauskan allekirjoituksen" Seitsonen on joutunut vittuilun keskipisteeksi ja en ymmärrä, että minkä helvetin takia? Lupaava kaveri edelleen ja omaa hyvät mahdollisuudet ottaa isompaakin roolia, kun esim. Keränen on kuin varjo syksystä.
Kiitos palautteesta. :D Tarjoan oluen, jos/kun tavataan.

Tosin allekirjoitukseni ei ole vittuilua, vaan puhdasta ihannointia tulevaa timanginkovaa hyökkääjää kohtaan. Oikeassa joukkueessa (Lukko) hänestä saadaan kehiteteltyä samanlainen powerforwardi, kuin Miikka Tuomaisesta. Ei se sopimus tähän kauteen tule loppumaan, vielä te näette.
 
SM-Liiga - Cosa nostra.

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Pale Knuckles - EASHL
Paikalle ollaan tulossa ja Lukon voittoa luonnollisesti toivotaan. HPK- tai Ilves-pelin kaltaista kiekkoa ei kyllä voi Lukko pelata, mikäli toiveeni tulee toteutumaan.

Jupster tiivisti erinomaisesti yhteen helposti lähestyttävään viestiin sopivan määrän kuittia molempiin leireihin. En kyllä tajua miten ihan hyväntahtoisen harmiton huumori ketjua pilaisi. Pidetään pipoa löysällä ja toivotaan rehtiä peliä sekä kentälle että katsomoon.
 
Raumalainen rämehomo ©Crapbag

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Saas nähdä putoaako kintaat.
Vitunko väliä millään kintaiden putomisilla on. Kun tässä vaiheessa kiinnostaa huomattavasti enemmän vain ne jaossa olevat kolme pistettä. Runkosarjan voitto on yhä Lukon omissa käsissä ja huomenna 2-3 pistettä Isomäen heinäladosta kotiintuomisina pitäisi KalPan edelleen takana.

Ässilläkään ei ole varaa hölmöillä yhtään, sillä pisteitä vaatii jotta se säälipaikka sijoilla 7-10 olisi edelleen hyvin haarukassa. Mielenkiintoinen ilta kuitenkin taas tulossa ja perinteistä pään aukomista varmaan puolin ja toisin luvassa. Toivottavasti silti vältytään pelikielloilta kaukalossa ja keskeustelupalstalla.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Padan (alustava) kokoonpano, jolla Lukko huomenna kaatuu:

Tommi Huhtala–Matti Kuparinen–Tomas Zaborsky
Ville Uusitalo–Tapio Sammalkangas


Tuomas Huhtanen–Severi Sillanpää–Antti Mäkilä
Tero Määttä–Kristian Kudroc


Marko Luomala–Mika Niemi–Marko Kivenmäki
Matti Kuusisto–Troy Milam


Patrik Forsbacka–Veli-Matti Savinainen–Jesse Laaksonen


Jussi Rynnäs (Eero Kilpeläinen)Suurin muutos on Salmisen (kuume??) vaihtaminen Zaboon. Rynnäs jatkaa maalinsuun tilkkimistä ja Fobba hämmentää edelleen nelosessa. Jyrkkiö latailee edelleen akkuja katsomon puolella. Huom! Harvalla jengillä olisi varaa penkittää 20pinnan puolustajaa, Ässillä on! ;)
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Suurin muutos on Salmisen (kuume??) vaihtaminen Zaboon. Rynnäs jatkaa maalinsuun tilkkimistä ja Fobba hämmentää edelleen nelosessa. Jyrkkiö latailee edelleen akkuja katsomon puolella. Huom! Harvalla jengillä olisi varaa penkittää 20pinnan puolustajaa, Ässillä on! ;)
Toivon hartaasti, että Salmisen poissaolo johtuu rehellisestä penkittämisestä viimeaikaisten umpisurkeiden esitysten jälkeen. Junnu voi hakea motivaatiota perustekemiseen popcornien seasta. Rocky näyttää pennulle hauista. Oikein. Zabo-Savinainen akseli on toiminut viime aikoina hyvin, olisin pitänyt jätkät yhdessä ja vaihtanut vain Huhtalan laitaan, siinä kakkonen. Mutta eipä siinä mitään, ei tuo noinkaan huonolta näytä.

Hiukan kyllä ihmetyttää tuo Jyrkkiön poissaolo. Ei Espoossa puolustus nyt tosiaankaan niin hyvin toiminut että voitaisiin automaattisesti jatkaa. Itseasiassa aika hukassa oltiin omassa päässä. Olisiko jotain pientä vammaa kuitenkin. Noh, eipä ottelu tähän kaadu.

Pelistä voi tulla tiukkakin vääntö mikäli Lukko ei pääse heti alussa rokottamaan paria helppoa. Mikäli oman maalin edusta siivotaan yhtä huonosti kuin Espoossa ei oole Poriin jäämässä edes lämmintä kättä.
 
Moi, olen jarska. En ota selvää asioista.

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Paljon pitää Lukon parantaa viime peleihin verrattuna, jotta huomenna lähtisi pisteitä matkaan Porista. Onneksi sentään Ilveksestä saatiin voitto, ettei Poriin tarvitse lähteä neljän tappion putkessa. McLeanin poissaolo on ollut juuri niin paha isku Lukolle kuin osasi odottaakin, mutta ei sota saa vielä yhden miehen poissaoloon kaatua. Myös Tuomainen on valtava menetys, mutta hyvä että reservistä löytyy nälkäisiä nuoria paikkaamaan avainpelaajien poissaoloja.

Kauden aiemmat kohtaamiset Lukolle 3-0, edellinen kohtaaminen voitettiin tosin melkoisella tuuripompulla Ässien hallinnasta huolimatta. Ässät on viime aikoina ollut vahva kotijoukkue, joten ilman erittäin hyvää peliesitystä ei pisteitä ole Porista odotettavissa. Cook voisi vihdoin ja viimein palata alkukauden tasolle ja lopettaa jatkuvan jäähyllä istumisen, mutta pahaa pelkään että paikallisottelun kuuma tunnelma saa CC:n istumaan boxissa vielä normaaliakin enemmän. Melkeinpä voisin ottaa Nevalaisen Cookin paikalle tuleviin peleihin, sillä Patrik on pelannut ihan hyvin niissä harvoissa peleissä joissa on kentälle päässyt.

Lukon maalilla jatkanee Tellqvist, eikä ketjuihinkaan varmaan torstaiseen verrattuna ole isoja muutoksia tulossa, ellei sitten Raumalla liikkuva sormiflunssa ole vienyt lisää miehiä katsomon puolelle. Kaksikko Morrison-Petruzalek värkännee Porissakin maalin tai pari, mutta apuja kaivataan varsinkin kakkosketjulta Laaksonen-Tukonen-Nurmi.

Lukolle pisteet tulisivat enemmän kuin tarpeeseen historiallista runkosarjan voittoa ajatellen, mutta yhtä lailla Ässille jokainen peli on tällä hetkellä taistelua elämästä ja kuolemasta pudotuspelejä ajatellen. Hyväähän se tekisi koko satakuntalaiselle kiekkoilulle, jos molemmat joukkueet olisivat mukana pleijareissa. Ässien uskon jättävän tällä kaudella taakseen ainakin Ilveksen, SaiPan ja Pelicansin. Kovimman taistelun pata käynee Bluesin kanssa, mutta toisaalta keskikasti on sen verran tasainen, että hyvällä loppukirillä sijoitus voisi vielä nousta useammankin pykälän.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Sanoisin niin että mitä pidemmälle peli etenee maalittomissa numeroissa, sitä suurempi etu on Lukolla. Tietysti jos semmoinen munkki käy että joku hassunhalpa avausmaali saadaan heti alkuun, niin Lukon etuhan sekin tietysti on. Mutta pahaa pelkään että ensimmäisen erän jälkeen taululla paistavat numerot 3-0 kotijoukkueelle, sen verran pahasti sekaisin Lukko on viime peleissä ollut eikä eilinenkään voitosta huolimatta paljon toivetta paremmasta anna.

Sitä en tiedä millaiset paineet esimerkiksi porilaisilla on tämä peli voittaa, semmoinenkin voi kääntyä helposti heitä itseään vastaan. Luulisi ainakin että kolme Lukon voittoon päättynyttä peliä noita pakkovoiton paineita jollain lailla ainakin kasaavat.

Saas nähdä joko Tuomainen ja Nabb palaavat kaukaloon, tai onko peräti tullut lisää loukkaantumisia?

Seitsonen tekee muuten maalin huomenna.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jaapati jaa.. mitähän tässä arvaisi ajatella. Tosiaan joukkueiden edellinen peli oli kaikkien aikojen tuurivoitto Lukolle, joten sikäli en epäile etteikö Ässät tätä tänään vie, peli on kuitenkin vielä paljon parantanut ko. ottelusta. Itsekin pidän kyllä Ässien voittoa käytännössä todennäköisempänä, prosentit ovat luokkaa 60%/40% Ässille.

Niin tai näin, ei jaksaisi enää hokea tätä samaa "pisteitä tarvitaan" -fraasia, mutta näin se vain nyt on. Tästä on täydet saumat ottaa kolme pistettä, joten toivottavasti oikeasti sitten otetaankin niin paljon kuin otettavissa on..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Jupster tiivisti erinomaisesti yhteen helposti lähestyttävään viestiin sopivan määrän kuittia molempiin leireihin.
No jaa. Mielestäni se oli jälleen tuttua jupsteria, eli kilo paskaa naamioituna kuseksi.

Eiköhän valkopaidat ole vahvoilla tässäkin kohtaamisessa. Lukon pelityyli on ollut Ässille täysin ylipääsemätön este. Viime peliä lukuunottamatta katselin, miten Lukko kiekon saatuaan käänsi nopeasti pelin suunnan kohti Ässien maalia ja siinä oltiin kyllä helisemässä. Sen kertovat myös numerot.

Ässien pitäisi varmaan pelata kotona tänään kuten pelaavat vieraissa. Okei, tulokset eivät ole vieraissakaan olleet kovin mairittelevat, mutta Lukkoa vaan ei saa päästä pelaamaan ns. omaa peliään.
 
Nakkikastike paloi pohjaan!
- Lintnerin huuto Jaskolle
Suosikkijoukkue
Päättymätön prosessi III - Pekan vastaisku
Eipähän tästä pisteitä ole kyllä tulossa, kun kuntopuntarin ääripäät kohtaavat ja vieläpä Isomäessä. Onneksi ei tarvitse tätä matsia livenä seurata. Vitutus saattais meinaan olla melkeinpä samalla tasolla, kuin huomenna, kun joutuu krapulassa lukemaan pelin jälkeistä kuittailua, vittuilua ja suippokorvailua.

Let's keep it clean - RTK
 
SM-Liiga - Cosa nostra.

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Eiköhän valkopaidat ole vahvoilla tässäkin kohtaamisessa. Lukon pelityyli on ollut Ässille täysin ylipääsemätön este. Viime peliä lukuunottamatta katselin, miten Lukko kiekon saatuaan käänsi nopeasti pelin suunnan kohti Ässien maalia ja siinä oltiin kyllä helisemässä. Sen kertovat myös numerot.
Tässähän se juju juuri onkin että enää se pelin kääntäminen ei onnistu sillä lailla kuin kauden alkupuolella.

Lisäksi näissä tiukoissa peleissä tulee esille se että Tellu ei millään pysty nollaa pitämään. Vähintään yksi menee, ja kuten Ilvestäkin vastaan torstaina se yksi menee yleensä helpon näköisesti. Muuten ei Tellqvistin pelaamisesta ole valittamista.

Mutta valkopaitojen voittoa tietysti toivon, se on selvä asia.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Raumalaiset, Jupsterin johdolla, kirjoittelevat selvästi pelkoaan ulos. Huumorin varjolla on helpompi kestää illan vitutus mikäli Ässät sattuisi voittamaan.

Kyllähän Lukko on edelleen suosikki illan peliin, vaikka sen peli on hieman tökkinyt. Ässien tilanne on sellainen, jossa jokainen peli täytyy voittaa ja tämä voittamisen pakko näkyy kokemattomien pelaajien otteissa. Pelin taso heittelee ja rentouden puuttuessa aletaan tekemään sellaisia asioita, joita ei osata tai joita ei kuulu tehdä, kärsivällisyys ja nöyryys puuttuu. Lisäksi lauantai-ilta ja Isomäki saattaa kääntyä Ässiä vastaan, mikäli nuoret pelaajat haluavat näyttää osaamistaan seisomakatsomolle ja ottavat turhia riskejä. Näiden paineiden käsittely ja oman pelitason säilyttäminen on kova haaste nuorille pelaajille.

Toisaalta Lukolta puuttuu Vehanen, joka on vienyt muutaman viime kerran uskon Ässien hyökkääjiltä sekä McLean, ykkössentteri. Näiden poissaolot, Rynnäksen onnistuminen ja järkevä pelaaminen ovat Ässien mahdollisuus.
Mutta kuten suuri ylipäällikkö sanoo, peli näyttää. Toivottavasti valmennus osaa valmistaa joukkueen iltaan ja Ässät pelaa järkevän ja voitokkaan pelin.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Surullisia nämä pelit ovat olleet ilman McLeaniä. Jos ei otteet ole jollain maagisella tavalla nousseet aivan eri tasolle kuin viimeisessä neljässä pelissä, ei Raumalle ole tulossa pistettäkään mukaan. Koska tuota maagista tasonnostoa tuskin kuitenkaan on vielä parissa yössä tapahtunut, lienee kaikki taas kiinni Tellun loistavista otteista. Tosin vastustajalla on vähintään yhtä hyvin viimeaikoina pelannut Rynnäs.

On illassa silti jotain positiivistakin odotettavaa, nimittäin Morrisonin otteet. Hulluimmat kannattajat olivat jo penkittämässä Morrisonia ennen loukkaantumistaan, koska pisteitä tuli vain 1 per peli tahtia. Loukkaantumisen jälkeen on limppu kuitenkin löytänyt tiensä häkkiin sellaista tahtia että nämä turvat lienee vähäksi aikaa tukittu.
 
Runkosarjaveikkaus 2009-2010: Hopeaa!

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Alla olevan lauseen pystyy yhtälailla kirjoittamaan teemaksi myös Lukon osalta.

Toivottavasti valmennus osaa valmistaa joukkueen iltaan ja Ässät pelaa järkevän ja voitokkaan pelin.
Toivottavasti valmennus osaa valmistaa joukkueen iltaan ja Lukko pelaa järkevän ja voitokkaan pelin.

Ykkössentterin puute on kyllä paha paikka tässä ottelussa. Jos Kivenmäki, vaikka virallisesti laituri onkin, puuttuisi Ässiltä, niin ei olisi yhtään huolestunut pelistä.

Tellqvistin huipputorjuntojen varassa Lukko seisoo tai kaatuu.
 
On sama pelaatko jääkiekkoa Raumalla vai New Yorkissa. -Toni Häppölä-

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
On illassa silti jotain positiivistakin odotettavaa, nimittäin Morrisonin otteet. Hulluimmat kannattajat olivat jo penkittämässä Morrisonia ennen loukkaantumistaan, koska pisteitä tuli vain 1 per peli tahtia. Loukkaantumisen jälkeen on limppu kuitenkin löytänyt tiensä häkkiin sellaista tahtia että nämä turvat lienee vähäksi aikaa tukittu.
Tuntuu peli sujuvan myös Petruzalekin kanssa. Jos peli tosiaan etenee pitkälle 0-0:ssa niin kyllähän se Morrison lopulta laittaa kiekon verkkoon. Elolta odotan taas hyvää peliä ja Aki Seitsonenhan tekee mitä haluaa.
 
#12

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Suuntanumeroiden muuttelut ovat olleet yleensä syyskauden hommia Lukolta Isomäessä. Ja kun ottaa huomioon lisäksi Lukon viime aikojen heikommat otteet Mcleanin sivuun jäämisen jälkeen, niin on realistista odottaa sellaista maalin parin vierasvoittoa. Okei, pata on ollut valttia etenkin Isomäessä, joten se tässä hiukan mietityttää. Jos mennään jatkoajalle, niin eiköhän Ässät silloin hoida sen lisäpisteen. Siinä mielessä minua ei häiritse Ässien voittokaan, että haluaisin padankin selviävän pudotuspeleihin, ja voitto tänään olisi taas edistysaskel siihen suuntaan. Edelleen toiveena olisi Lukko-Ässät -puolivälierä. Toisaalta, voittamalla tänään, Lukko repisi taas pesäeroa KalPaan, joka eilen hävisi.

Harmittaa ainakin vähäsen, etten paikan päälle tänään pääse. No, puolivälierissä sitten...Se hyvä puoli tässä pelissä on, että varmuudella kaikki 3 pinnaa jäävät Satakuntaan.
 
"Tellqvistin ja yli miljoonan välirahan hylkäämisen tulisi olla oikeudessa tuomittavaa typeryyttä." -Kaivanto

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Paha paikka Lukolla tänään. Ässillä on vielä kova usko säälipleijaripaikkaan vaikka rahkeet tuskin niin korkealle loppupeleissä riittävät. Epäilen ettei Kudroc ole vielä joukkuehenkeä ehtinyt myrkyttämään, päinvastoin alkukiima on päällä.

Lukon peli on ollut todella huonoa. Retrokiekosta/60 minuutin paineesta on vaan muistot jäljellä, ykkössentterin loukkaantuminen ei yhtään helpota asiaa. Kyllä tämä vahvasti tappiolta haiskahtaa.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko tänään:

Tellqvist (Raanta)

Kovanen-Cook
Tikkanen-Pettinen
Rantanen-Honkaheimo

Morrison-Petruzalek-Keränen
Nurmi-Tukonen-Laaksonen
Palola-Jasu-Elo
Kivimäki-Seitsonen-Aaltonen

Sivussa edelleen McLean, Tuomainen ja Nabb.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Lugu tänään näkyykin yläpuolella.

Jännää peliä odotellessa. Rynnäs oli viimeksi raumalla todella hyvä ja kun Lukon maalinteko on viimeaikoina yskähdellyt lisää isokokoinen maalivahti tekemiseen vielä lisää vaikeutta. Ässillä on ollut muutenkin parempi jakso takana, ja pisteitäkin on ropissut koppaan.

Bonusextrana Jussia ainakin vitutti viimekertaisen pelin jälkeen ja syystä kun Keräsen tuuriflipperi löysi tiensä puolustajan jalasta maaliin.

Elolta odottaisin tänään maalia, varsinkin kun kaverina vierellä on Jasu. Näillä jätkillä Porin ja porilaisuuden vihaaminen pitäisi olla verissä. Ainakin kaukalossa.
 
I got some great tit's at my yard. I'm observing them with my binoculars. Beautiful.

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihme valitusta ja pessimistisyyttä täällä nyt Lukkofaneilla. Vähän asennetta, perkele! Lukko on kuitenkin ollut koko kauden suvereeni sarjajohtaja ja Ässät taistellut sijoilla 8-13. Vaikka Lukolla hiukan heikompi jakso onkin menossa, niin kaikki mahdollisuudet on silti Ässät kaataa tänäänkin. Jos tulee turpaan, niin sittenpähän tulee, itse ainakin uskon ja luotan Lukkoon tänään. Johan se nyt toissa päivänä aina niin vaikeasta Hakametsästäkin irtosi täydet 3 pojoa, huolimatta siitä, ettei peli ilmeisesti silmiä hivellytkään. Jostakin syystä en osaa Ässiä pelätä. Ehkä se johtuu siitä, että viimeisen 10 vuoden aikana Lukko on voittanut Porissa niin monta kertaa. Ja toisaalta siitä, että toivon myös padalle menestystä.
 
"Tellqvistin ja yli miljoonan välirahan hylkäämisen tulisi olla oikeudessa tuomittavaa typeryyttä." -Kaivanto

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Saas nähdä, jokohan Fobba vihdoin tänään saisi jotain hämmennystä aikaiseksi? Viime pelissä tehty maali voi sekoittaa voimalaiturin pääkoppaa ja ukko kuvittelee olevansa jonkinlainen kiekollinen guru, mitä hän ei valitettavasti tosielämässä ole. Hakisi vaikka Rantasen tai Cookin ekassa erässä suihkukaverikseen niin pääsisi itsekin nopeasti vaihtamaan siviilit päälle ja nauttimaan lauantai-illan antimista...
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy