Tamin Audi pois täältä!

  • 946 490
  • 3 295

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
7.12.2005 - Tamin Audi lähti Sveitsiin
5.12.2007 - Tamin Audi palasi Vaasaan
6.12.2009 - Tamin Opel jättää Vaasan lopullisesti?

Jos minä olisin Hiltunen, niin pistäisin Tamin kylmästi pihalle ja kyselisin Aravirralta kiinnostusta. Tai jos oikein halvalla halutaan mennä, niin Hudd tänne. Kena on nähty ja todettu, ettei Kenalla saavuteta mitään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
kyselisin Aravirralta kiinnostusta. Tai jos oikein halvalla halutaan mennä, niin Hudd tänne.
a) mitä me tehdään Nickellä, jos Kenan taidot ei kerran riitä? Onko miehen näytöt Hokista mielestäsi kovinkin mairittelevat? Oikeasti?

b) Mitä me tehdään Aravirralla

c) Mistäs me saatais rahaa kumpaankaan tai kehenkään muuhunkaan?

"Hovioikeuden puistikko kutosen edessä

Tämä jäi nyt kyllä jotenkin kaivelemaan. Nyt on esitettävä tyhmyyteni ja kysyttävä, että mitä tuon osoitteen takaa löytyy? Vai löytyykö mitään?
 
Viimeksi muokattu:

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Pat_LaFontaine kirjoitti:
a) mitä me tehdään Nickellä, jos Kenan taidot ei kerran riitä? Onko Hokin meno ollut kovaa tällä kaudella, että miehelle olisi käyttöän Vaasassa? Oikeasti?
Miksei? Pitäähän Huddin kortti katsoa, myös meillä.

Pat_LaFontaine kirjoitti:
b) Mitä me tehdään Aravirralla
Kiinnostava nimi ja varmasti halukas saamaan junnut kokoonpanoon, kuten myös Ika Lehkonen. Sopisi meille täydellisesti. Tuskin Ara on enää kallis valmentaja.

c) Mistä me saatasi rahaa kumpaankaan tai kehenkään muuhunkaan?
Hiltunen palkkasi kalliin Tamin ja antoi hänelle vielä kalliimman jatkopahvin. Jos Hiltusta oikeasti kiinnostaa tämä bisnes, niin hän hoitaa rahat uuteen valmentajaan.

Se on vaan harmillista, ettei Hiltusen takki näytä kääntyvän koskaan. Uskomatonta paskaa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ilmeisesti olen nyt anti-Tamisti.

Käsitteet selväksi:
Tami on Tamisti
Tammiseen neutraalisti suhtautuvat ovat atamistisia
suurin osa jatkoajan nikeistä on anti-Tamisteja, elikkä Tamia vastaan
siffa on anti-anti-Tamisti, elikkä anti-Tamisteja vastaan
ne jatkoajan nikeistä, joilla on enemmän siffaa kuin Tamia vastaan ovat anti-anti-anti-Tamisteja
siffan puolustajat ovat anti-anti-anti-anti-Tamisteja

kapish?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tämä jäi nyt kyllä jotenkin kaivelemaan. Nyt on esitettävä tyhmyyteni ja kysyttävä, että mitä tuon osoitteen takaa löytyy? Vai löytyykö mitään?

Tamminen esitti asian suurin piirtein niin, että hän on hommannut Sportille 150 000€ ja että sen voi vain joku toimari käydä poimimassa pois. Ko. osoite oli kuvitteellinen hakuosoite.

Käytännössähän Tamminen on puhunut Rabben puhumaan tilaisuuteen x, jossa kerätään muutama tonni Tuomas Immosen signaamiseksi. Rabbe laittaa esimerkinomaisesti pottiin pari tonnia ja toivoo kavereiltaan samaa. Eli Tammisen näkemyksen hän on hommannnut 150 000€, kunhan käydään poimimissa veks.
 

Rocco

Jäsen
Eikös viime kaudella ollut parikin tällaista vastaavaa tilaisuutta yms, mistä piti saada rahaa parisataa tonnia? Mutta ei kaiketi tullutkaan?
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Nyt vaasalaiset ja Sportin johto sekä kannattajat tarkkana. RoKi:n viestiketjussa on iso uutinen. Juha Junno on iskenyt kiinni Lapin ylpeyteen. Kärpät on RoKi:n osaomistaja. Lapista löytyy kuulemma rahamiehiä. Näen tilanteen kristallin kirkkaana. Ensin kaupunkiin ilmestyy Juha Junno ja sitten.... Opelin keula kääntyy Kuparisaaresta kohti Lapin pääkaupunkia. Kaksikon yhteistyön tulokset tunnetaan. Lappi villiintyy jääkiekolle ja pelaajien imu käy kohti napapiiriä. Jääkiekkoväen katseet kääntyvät Vaasan sijasta kohti Rovaniemeä.

Toivottavasti näen tulevaisuuden väärin. Nyt on Vaasan Sportin tehtävä kaikkensa, että SM-liigaan nousu varmistuisi ensi keväänä ja Sport saisi pitää Aurinkokuninkaansa.

Edit: Myös Kärppien sivuilla pohditaan Junnon motiiveja lähteä lappilaisten apuun.


Tulkitsenko nyt väärin, mutta oliko Siffan kirjoitus tästä aiheesta palstalla jo ennen Urheilúlehden saatavilla oloa tai Pohjalaisen uutista. Ja jos oli, niin mikä se onkaan nimimerkki Siffan suhde J. Tammiseen?

Ja toisekseen, nyt kun Tammisesta taas ílmeni oikeasti aivan uusi puoli, niin eiköhän se nyt voitaisi sopia, että Juhani Tammisella ei oikein ole varaa vaatia äijiltä jäällä 110 % sitoutumista, kun ei sitä oikein tunnu millään mittarilla ilmenevän häneltä itseltään.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Siis mitä vittua? Kyllähän tämän tiesi, mutta en olisi halunnut uskoa todeksi. Tulevat varainhankintatapahtumat ovat siis tarkoitettu peittämään Tuomas Immosesta tulevat kulut Pohjalaisen mukaan. Tilit miinuksella ja uusia pelaajia ostamassa. Ei sitten parempaa paikkaa keksinyt rahoille, kuten talouden tervehdyttäminen? Ei todellakaan näin. Taas pelataan sitä saatanan upporikasta tai rutiköyhää. Tää on kuin venäläistä rulettia, mutta kuudestilaukeavassa on viisi ampua yhden sijasta.

Jos ei Tami olisi polttanut siltojaan mm. Red Duckseihin ja Erholtziin, niin Immonen ei olisi akuutti. Tai jos ei sitä Bergmania olisi väkisin tarttenut signata, kun jo silloin tiedettiin, että meillä on vain kuusi pakkia. Rypeisit ryhis ite siinä paskassa, minkä oot saanut aikaseksi, äläkä kitise! Mä kitisen, kun mulle rakas seura on muuttunut sirkukseksi ja voi helvetin pahoin. Tamilla ei ole mitään tunnesidettä tätä meidän seuraa kohtaan. Pohjalaisen tämän päivän jutusta sen luulisi jo siffallekin tulleen selväksi. Kuten hän on joskus aikaisemmin sanonut, niin hän vain toeuttaa itseään Sportin avulla. Eikö asian pitäisi olla juurikin päinvastoin?!

Hallitus nyt vittu jotain munakkuutta tohon toimintaan! Tammisen suusta tulee semmosta skeidaa joka ainoassa pressissä ja joka ainoassa lehti/netti jutussa, että tulee vaan miettineeksi, voiko enää pahemmin kusta Sportin omiin muroihin? Mikä vittu se on kommentoimaan jotain Sportin talouden tilaa tai selvittelemään yökerhokeissiä julkisesti? Ja tuo tämän päiväinen: "Rakastaisin mahdollisuutta valmentaa Rovaniemellä". Sama kuin joku pelaaja sanoisi kesken kauden, että rakastaisi pelata Jukureissa, kun Sportissa on kaikki niin perseestä. Sillähän olis monon kuva ahterissa samointein. Vaikka niin olisikin, niin ethän sä nyt jumalauta voi sitä mennä lehtimiehelle sanomaan! Jos tää pelleily ei pian lopu, niin... öööh, niin mitähän sitten? En nyt siffojakaan lähde tekemään ja vaihda joukkuetta. Ikinä! No jokatapauksessa sitä toivoisi, että maassa olisi rauha ja kaikilla hyvä mieli. Joulun toivomuslistalle lisäisin vielä Sportille tylsän, kriisivapaan vuoden.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Jos nyt sitten aurinkokuninkaan fantasiat käyvät toteen, niin Tamin Opeli häipyy Rovaniemelle. Siinä sivussa taitaa eräs nimimerkkikin siirtyä RoKin kannattajaksi. Olisikohan se niin paha asia?

T: anti-anti-anti Tamisti
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Nyt alkaa kuulostamaan monin paikoin siltä, että Tamin Opelissa on jo Webasto päällä lämmittämässä autoa matkaa varten. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Sääli, että siffalla on taas tullut yllättäen puutöitä, jotka pitävät miehen taas 24 tuntia kiinni.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Taas mennään - osa 594.

Juhani Tamminen, vitun huora. Ei voi muuta sanoa noiden kommenttien jälkeen. Siis mitä vittua, äijä valmentaa Sportia ja samaan aikaan unelmoi olevansa Rovaniemellä koutsina. Käsittämätöntä. Vain idiootti voi edes puhua noin.
Uskomattomia kommentteja taas Pohjalaisessa. Rovaniemi puheisiin en edes kommentoi. Myös muun muossa tuo "johtamistavasta" kertova kommentti oli mitä mainioin. Tajuaisi nyt edes pitää median edessä suutaan pienemmällä, niin päästäisiin vähemmällä pahalla.

Ja Hiltunen, se nyt ei varmasti reagoi millään tavalla missään vaiheessa, se on selvää.

b) Mitä me tehdään Aravirralla
Rahaa tai järkeä ei taida tällä hetkellä paljoa olla miestä ottaa, mutta tehtäisiin kyllä aika paljonkin. Samalla saataisiin hyvä valmentaja, joka ei ole "piireistä". Myös hieman eri tyylinen persoona, kuin vaikka muuan Tamminen.

Tulkitsenko nyt väärin, mutta oliko Siffan kirjoitus tästä aiheesta palstalla jo ennen Urheilúlehden saatavilla oloa tai Pohjalaisen uutista. Ja jos oli, niin mikä se onkaan nimimerkki Siffan suhde J. Tammiseen?
Kyllähän se näin meni. Loppu jää jokaisen itsensä pääteltäväksi.

Jos ei Tami olisi polttanut siltojaan mm. Red Duckseihin ja Erholtziin, niin Immonen ei olisi akuutti.
Näinpä. Alkaa taas pikkuhiljaa sillat olla poltettu, suuntaan jos toiseen.

En nyt siffojakaan lähde tekemään ja vaihda joukkuetta. Ikinä!
Jos nyt sitten aurinkokuninkaan fantasiat käyvät toteen, niin Tamin Opeli häipyy Rovaniemelle. Siinä sivussa taitaa eräs nimimerkkikin siirtyä RoKin kannattajaksi. Olisikohan se niin paha asia?
Hieman sellainen tuntu, että tämän "aidon fanin" nokka kääntyy kyllä vähintään yhtä nopeasti Tamin perään. Itseäni ei haittaisi yhtään, jos Siffa viihdyttäisi jatkossa tuolta RoKi-osion puolella. Saavat sielä sitten RoKi fanit vääntää keskenään.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuskin Ara on enää kallis valmentaja.

Ööh?

Toki kaikki on suhteellista, eikä Tamikaan varmasti ihan halpa ole, mutta vähän taas realismia peliin. Aravirran tulot Pelicans-aikoina olivat noin 150.000 euroa vuodessa. Jokereissa palkka ei ainakaan pudonnut, eikä palkanmaksu tietenkään päättynyt potkuihin, jos ei sitten jollain kultaisella kädenpuristuksella. Todennäköisesti siis tienaa tällä hetkellä työttömänäkin jotain 15 tonnia / kuukausi, joten tuskin ainakaan kovin halvalla Mestikseen lähtisi.
 

Fordél

Jäsen
Itseäni ei haittaisi yhtään, jos Siffa viihdyttäisi jatkossa tuolta RoKi-osion puolella. Saavat sielä sitten RoKi fanit vääntää keskenään.

Kyllä, meillä KooKoo-fanien puolessa ollaan oikein tyytyväisiä siitä, että nämä väännöt on KooKoon puolelta siirtyneet Sportin puolelle. Saatte pitää!

Mutta näihin Tammisvääntöihi ei jaksa enää virtaa riittää. Kaikki tarpeellinen on oikeastaan sanottu, ja koko ajan tulee vain uutinen uutisen jälkeen paremmin esiin se kuinka itsekeskeinen ja kuluttava ihminen Tamminen on eikä hän pysty toimimaan ammattimaisesti osana organisaatiota. Tämänkin ketjun pituus johtuu siffan keskustelutaidottomuuden lisäksi juuri siitä, että Tamminen aiheuttaa päivä toisensa jälkeen räjähdyksiä siellä täällä. Se on oikeasti aivan helvetin kuluttavaa ja energiaa tuhlaantuu koko ajan aivan vääriin asioihin. Tämä ketju on aivan loistava esimerkki siitä. Eipä juuri kukaan muua valmentaja tässä maassa sido organisaation, fanien ja muiden sidosryhmien energiaa samalla tavalla täysin toissijaisiin asioihin: vain Tamminen pystyy siihen ja aina vaan uudestaan.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Kyllä, meillä KooKoo-fanien puolessa ollaan oikein tyytyväisiä siitä, että nämä väännöt on KooKoon puolelta siirtyneet Sportin puolelle. Saatte pitää!
Nojoo, uskon. Onnittelut vaan siitä. Vilpittömästi en voi kuitenkaan onnitella, sen verran katellinen olen. Itse olen kuitenkin sen verran uusi täälä, etten ole kunnolla noita vääntöjä nähnytkään :)

Saas tosiaan nähdä, minne kaverin kelkka suuntaa, silloin kun Tami lähtee täältä pois. Löytyykö tämän jälkeen esimerkiksi terve arvostelukyky valmennusta kohtaan. Ja siirryttyään RoKi junaan, tullaan tänne Sportin puolelle sitten vain sekoittamaan pakkaa ja näin pois päin. Eli mielenkiintoista seurattavaa riittää varmasti jatkossakin tämän tapauksen toimesta!

Mutta näihin Tammisvääntöihi ei jaksa enää virtaa riittää...
Yees, hyvää settiä. Täysin samoilla linjoilla ollaan. Ei tässä nyt auta kuin odotella ja katsoa mitä tapahtuu. Sinänsä esimerkiksi Tammisen sanomiset mediassa eivät kyllä totisesti yllätä millään tavalla, mutta aina ne jaksavat sen verran surkuhupaisasti viihdyttää, että nöyrtyy niitäkin tänne kommentoimaan.

Kun vain osaisi pitää näppinsä erossa täältä. Jäisi muuten päiväänkin enemmän vapaa-aikaa =)
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Eikös viime kaudella ollut parikin tällaista vastaavaa tilaisuutta yms, mistä piti saada rahaa parisataa tonnia? Mutta ei kaiketi tullutkaan?

Oli, oli. Ja kyllä niillä varmaan se parisataa tonnia kerättiinkin. Pitää vaan muistaa, että tuossa oli kyse Tammisen omasta valuutasta, ei Euroista. Euroina tuo summa on varmaan jotain 10 Euron ja 50 Euron välimaastosta.


Tuli vaan tuosta rahainkeruu hommasta mieleen, että hankitaanko Tume nyt mahdollisesti saatavilla rahoilla Sportiin, vai suoraan RoKiin?
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tamminen sanoo uusimmassa Urheilulehdessä, miten hän nauttisi valmentaa RoKia. Terve menoa vaan.

Haista Tami paska. Menee hermo jo mullakin tämmösten lausumien jälkeen. Jos vittu sun valmennettavat ei voita Tampereen kolmosjengiä ni mee vittu sinne Rovikselle. Jotain ryhtiä nyt tohon touhuun. Ei tollasilla lausumilla ansaita Vaasalaisen kiekon ystävän arvostusta ja kunnioitusta. Kerää Tamminen ittes ja ainut vaihtoehto on enää viedä Sport mestaruuteen ja liigaan. Se on vähintä mitä paskanpuhujalta odotan.

Ps. Ara kiinni ens kautta ajatellen jos vain paukkuja on!!!!
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Juhani Tamminen APU-lehdessä kirjoitti:
– Tykkään nykyisen puheenjohtajan Heikki Hiltusen tyylistä. Hän kommentoi asiat, jotka koskevat osakeyhtiötä, minä asiat, jotka koskevat joukkuetta. Firma on hallituksen, joukkue minun.

Vai menikö työnjako sittenkään ihan noin...

Juhani Tamminen Pohjalainen-lehdessä kirjoitti:
- Oulun ja Vaasan ilmiöiden ero on siinä, että Junno (Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno) hoiti myynnin kunnialla loppuun asti. Vaasassa puuttuu nyt myyntimiehet, Tamminen sanoo ja jatkaa:

- Tuote on kunnossa ja se on markkinoitu valtakuntaan tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi. Nyt olisi tilaisuus maailmanluokan toimitusjohtajalle, joka hakisi rahat markkinoilta pois.

Tuote ei tosiaan jätä kylmäksi... Yleensä "tamismit" lähinnä naurattavat samaan tapaan kuin vaikkapa siffan lapsentasoinen lähdekritiikittömyys tai JOHTAVAN ANALYYTIKON skootterin selästä kirjoitetut känniavautumiset palstalla. Nyt tuo Tammisen omaan pesään kuseminen alkaa jo kuitenkin olla niin törkeää, että ihmetyttää ihan vakavissaan jos Vaasassa aiotaan sietää tuollaista enää pitempään. Kai sielläkin nyt jumalauta joku roti täytyy olla?
 
Viimeksi muokattu:

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Tulkitsenko nyt väärin, mutta oliko Siffan kirjoitus tästä aiheesta palstalla jo ennen Urheilúlehden saatavilla oloa tai Pohjalaisen uutista. Ja jos oli, niin mikä se onkaan nimimerkki Siffan suhde J. Tammiseen?

Minun kirjoitukseni oli ensin. Kirjoitin sen heti, kun kävin RoKi:n keskusteluissa ja sieltä ilmeni, että Juha Junno/Kärpät ostaa 20% RoKi:sta. Junnolla ja Tamilla on kovat näytöt Kärppien yhteiseltä taipaleelta. Miesten välit ovat kunnossa, vaikka Junno ilmoittikin aikoinaan tekstiviestillä Tamille päävalmentajan tehtävistä vapauttamisen. Minä tunnen Junnon erittäin hyvin jo pitkältä ajalta, olemme ystäviä ja kunnioitan Junnon pitkää uraa jääkiekon saralla. Tunnen myös Tamin, mutta Tami ei tunne minua. Tosin Tami on heilauttanut minullekin kättään katsomoon, kun olen ollut seuraamassa Sportin jääharjoituksia, joista olen ollut aina erittäin vaikuttunut. Tami sosiaalisena henkilönä tervehtii ja huomioi aina pienet ja isommatkin Sportin kannattajat.

Rovaniemi saanee Tamin osalta odottaa, kunnes tehtävä Vaasassa on suoritettu loppuun. Tamia parempaa valmentajaa viemään Sport SM-liigaan ei ole.

KooKoo pistää koko ajan rahaa lisää koviin hankintoihin ja sielläkin tavoitteena on nousta SM-liigaan. Sport on pelannut määrältään pienellä, yhtenäisellä ryhmällä syyskauden, mikä on etu keväällä moniin muihin joukkueisiin verrattuna. Sport tarvitsee kuitenkin vielä Tuomas Immosen joukkueeseen.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tyypillistä Tamiahan tuo lausunto oli. Ei minkäänlaista sitoutumista tai vastuun ottamista ja nuoleskelee sitä ainoaa tyyppiä joka hänelle voi kenkää antaa ja lehtien palstoilla haukkuu kaikkia muita. Tässä(kin) tapauksessa kaataa paskaa niskaan Niemelle tuolla tj viittauksellaan. Voisi hoitaa nuo riitelyt edes toimistolla päin naamaa eikä Pohjalaisessa tai Urheilulehdessä. Mutta eihän se olisi Tami silloin.

Tuote on kunnossa, sanoi Tami. Kyllähän tuosta voi eri mieltäkin olla. Ollaan sarjan keskikastissa vaikka tavoitteet ovat ihan muualla. Lähes kaikissa segmenteissä (uuh...) ollaan jääty tavoitteesta. Ilman Suutarin hankintoja oltaisiin jossain sijalla 9.

Enkä usko että Hiltunen on niin pihalla kuin täällä monet luulee. Hän antaa Tamin meuhkata ja oikaisee vain pahimmat harhalaukaukset. Muuten ihan sama mitä puhutaan kunhan puhutaan. Yleisömäärät menee yli budjetoidun ja se vissiin riittää tällä hetkellä.

Ekan kerran kun Sportin valmentajahommissa on kunnolla jatkuvuutta niin se on Tamin kanssa joka tekee jatkuvasti kaikkensa saadakseen potkut. Mistä tahansa muusta seurasta olisi jo tullut kenkää.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Muuten: Miten vanha tuo Tami oikein on - eikö tuossa iässä pääsisi jo eläkkeelle?
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Pitäisikö RA soittaa poronkelloja Seuraavassa kotiottelussa kun valmentaja saapuu? Ei kai pientä ironiaa olisi haitaksi.

En oikein ymmärrä miten hallitus hyväksyy tällaiset avautumiset. Kärppien toimitusjohtajan vertailu sporttiin on rivien välistä luettuna hyökkäys Niemeä kohtaan. Mitäköhän tapahtuisi jos Niemi samalla tavalla Avautuisi Paholaisessa kehumalla Mika Pieniniemen hyvää valmennusta kun sai nostettua Kalpa Liigaan? ;)
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Mediapeliä ja valtataistelua

Ottamatta varsinaisesti kantaa ketjun aiheeseen ja Audin sijainnin oikeellisuuteen, niin Tammisen uusimmat kommentit ovat täyttä oman ja työnantajan pesän sotkemista. Missä tahansa normaalissa organisaatiossa tai työympäristössä tuollaisten lausuntojen jälkeen saisi potkut. Tamminen arvostelee suoraan organisaation toiminnanjohtajaa ja sen myötä omaa esimiestään. Lisäksi mies uhkailee siirtyvänsä muualle, jos asiat eivät mene hänen haluamallaan tavalla. Missä organisaatiossa työntekijä voi julkisesti arvostella esimiehensä osaamista, tehdä tiukkoja vaatimuksia työnantajaltaan ja uhkailla siirtymisellä muualle?

En usko hetkeäkään, että Tamminen oikeasti Rovaniemelle haluaa. Vielä vähemmän aikaa uskon siihen, että Junno palkkaisi Tamia uudestaan mihinkään tehtävään. Tamminen ei ole tyhmä, kyseessä on tietoinen ja harkittu mediapeli. Samalla mies vaan astuu oman esimiehensä varpaille, haukkuu oman organisaationsa ja antaa kuvan omasta sitoutumisen puutteesta.

Rivien välistä on helppo nähdä tämän kuvion yhtälö. Toiminnanjohtaja vastaa taloudesta ja on huolissaan pakkasella olevasta pääomasta ja kulman takana odottavasta kassakriisistä. Valmentaja taas haluaa tavalla kuin tavalla parhaat mahdolliset työkalut. Normaalissa tilanteessa valmentaja ymmärtäisi realiteetit ja tyytyisi kohtaloon. Tamminen ei tyydy, vaan lyö tahallista painetta median kautta arvostelemalla toiminnanjohtajaa, painostamalla hallituksen puheenjohtajaa ja vihjailemalla omasta siirrostaan muualle. Tamminen vähät välittää seuran tulevaisuudesta ja taloustilanteesta, hän haluaa parhaan mahdollisen joukkueen ja raivata kaikki esteet tieltään. Tammisen puheisiin 150 000 euron keräämisestä ei usko kukaan.

On muuten mielenkiintoinen sattuma, että Tamminen ja eräs palstan nimimerkki aloittivat tämän Tuomas Immonen -hypen yhtä aikaa. Yhtäkkiä molemmat saivat päähänpinttymän, että tämä mies on nyt Sportin menestyksen kulmakivi ja se syy miksi Sport ei johda sarjaa. Vielä mielenkiintoisempaa on se, että Tamminen Rokiin huuhaa-huhut alkoivat myös miltei yhtä aikaa, sen jälkeen kun näytti siltä, että Immonen ei välttämättä Sportissa pelaa seuran taloustilanteen ollessa kriittinen. Toinen alkoi lyödä painetta mediassa, toinen täällä kannattajien keskustelupalstalla. On se jännä, sanoisi P.Routalempi.

Mielenkiintoista nähdä mihin Sportin tilanne kehittyy. Tamminen on selvästi aloittanut uuden savustusoperaation, tällä kertaa ulos pitäisi saada toiminnanjohtaja Niemi. Tamminen haluaa ulos kaikki, jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä. Uskomaton tilanne, seuran VALMENTAJA savustaa vuoroin hallituksen johtohenkilöitä, vuoroin operatiivisen toiminnan johtohenkilöitä ulos organisaatiosta. Missään seurassa valmentajalla ei pitäisi olla tällaiseen mitään mahdollisuutta, vaan valmentaja olisi se, joka lähtisi, jos hän ei sopeudu seurajohdon sapluunaan. Kuten aiemmin sanoin, niin viimeistään näiden uusien kommenttien jälkeen missä tahansa normaalissa organisaatiossa seurauksena olisi välitön irtisanominen, eli potkut.

Tami uskoo vahvaan asemaansa. En millään jaksa uskoa, että hän edes ajattelee vaihtoehtoa, että hänet irtisanottaisiin. Eikä tässä mistään tahallisesta potkujen hankkimisesta ole kyse. Tuttuun tyyliin mies vain haluaa vahvemman aseman organisaatiossa ja vastustajat pois. Tammisen pitäisi kuitenkin keskittyä valmentamiseen, mutta enemmänkin mies tekee kaikkea muuta. Ei valmentajan kuulu valita esimiestään/toiminnanjohtajaa, saati määritellä pelaajabudjettia.

Sportin tulevaisuuden kannalta toivon, että Tammiselle näytetään ovea. Ei tuollaisia kommentteja yksinkertaisesti voi lausua julkisesti omasta työnantajastaan. Ikävä kyllä jollain tapaa uskon siihen, että Tami tavalla tai toisella onnistuu jälleen tavoitteessaan, Niemi lähtee ja Tamin asema vahvistuu. Seuralle se tietää kuoliniskua. Toivottavasti olen väärässä.
 
Viimeksi muokattu:

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tamminen arvostelee suoraan organisaation toiminnanjohtajaa ja sen myötä omaa esimiestään. Lisäksi mies uhkailee siirtyvänsä muualle, jos asiat eivät mene hänen haluamallaan tavalla. Missä organisaatiossa työntekijä voi julkisesti arvostella esimiehensä osaamista, tehdä tiukkoja vaatimuksia työnantajaltaan ja uhkailla siirtymisellä muualle?

Sen verran pitää varmistaa, että eikös Tamminen vastaa suoraan hallitukselle eikä Niemi ole näin ollen Tammisen esimies? Jos organisaatio on rakennettu noin, niin se on kyllä aika altis kahden eri linjan vetämiselle seuran sisällä eikä tätä tilannetta voi kovin suurena yllätyksenä pitää. Oikeastaan riidan estäisi vain, jos Niemi kulkisi täysin Tamin talutushihnassa tai jos hän olisi Tamin mielestä maailmanluokan myyntijohtaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös