Kärpät ostaa 20% RoKista

  • 44 972
  • 236

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Persaukiselle seuralle, kuten itse sanot (varmaan tiedät meitä paremmin) mielestäni teemme jättipalveluksen kun keräämme rahaa kasaan RoKin osakkeiden eteen jotka jäisivät lappiin ennemmin kuin menisivät ouluun ROKIN KANNATTAJIEN KUSTANTAMINA!!!

Nyt tälle asialle voisi myös RuRyn aktivistit lyödä pisteen. Mielipiteitä saa, ja pitää olla mutta nyt on tehty kärpäsestä härkänen. Toimitusjohtajan 2.12 antaman tiedotteen pitäisi kaiken järjen mukaan olla asian suhteen riittävä. Tässä pitäisi nyt olla realisti ja ajatella asiaa vuosikerralla eteenpäin.

Junnon naaman näkeminen RoKin yhteydessä lyö täälläkin mittarin punaiselle, mutta kunhan päätäntävalta pysyy täällä niin ei pitäisi olla hätää, puhutaan sitten vaikkapa niinkin utopistisesta asiasta tällä hetkellä kuin liigapaikka. Farmisopimukset yököttää mutta muuta yhteistyötä voi seurojen välillä olla.

Tuo 30 000 €skoa on kuitenkin merkittävä raha seuran kuin seuran kirstussa huolimatta siitä mistä se saadaan (laillisin keinoin), kansalaiskeräyksillä ei tuohon pystytä se on varmaa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Olen näissä viesteissäni pyrkinyt asiaa "ääneen" pohtimaan eri puolilta. Siksi varmaan voi vaikuttaa siltä, että vaihdan kantaa tuulen suunnan mukana. Näin ei kuitenkaan ole, kunhan asiaa prosessoin eri puolilta.
Ystävyysottelun rahoilla saatava osakekakku olisi yhtä hyvin voitu antaa RoKi ry:lle. Näin ei kuitenkaan ole haluttu tehdä. Seuran johto on siis päättänyt, että Kärppä yhteistyö pitää saada aikaan. Tähän on tyytyminen eikä yhteistyö koko aikana ole minusta huonolta tuntunutkaan.

Yhteistyötä ollaan kartoitettu, mutta se on pitkälle kaatunut olemassa olevaan Kärppien ja Hokkin väliseen sopimukseen. Riittääkö tämä 20% osuus siihen, että sopimuskauden päätyttyä RoKista tulee yhteistyöseura, on avoin kysymys. Kaiken järjen mukaan näin pitäisi kai tapahtua. Ilmeisesti RoKin johdossa on päätelty, että tämä oli ainoa tapa muuttaa Kärppien kuvioita, ja näin voi todella ollakin. Jos näin on, niin 20% on mielestäni vielä hyväksyttävissä oleva hinta. Halpaa se ei tosin ole.

Olen antanut eri lähteiden kertoa, että RoKin talouden pidossa on yhtenä isona ongelmana ollut kaksi kääpää, nimiä mainitsematta, jotka ovat sotkeneet mm. kirjanpidon toimimalla ristiin ja päälekkäin. Tarkistutin agenteillani, että RoKin tilinpäätöstä ei ole saatu vieläkään tarkastuksen läpi, ja syynä on olettevasti näiden ukkojen toilailut. Toivotaan nyt, että Kärppien myötä tänne saadaan sen verran osaamista, että periaatteessa yksinkertaiset asiat jätetään toimitusjohtajan tehtäväksi, ja ne muut toimijat saavat harrastella muita juttuja.

Menisi nyt kaksi viikko nopeasti ja palattaisiin ns. normaaliin päiväjärjestykseen. Tympii asian saanut kohtuuton kohu.
 
Viimeksi muokattu:

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Olen itse sanonut oman kriittisen tai ainakin keskusteluja herättävät näkökantani tähän asiaan, mutta minulle riittää toimitusjohtaja Kallioniemen avoin kirje kannattajille ja KIITÄN häntä siitä. Näin tämän homman pitää toimia tässä seurassa. Asioista täytyy keskustella ja joskus seurajohto ja kannattajat eivät ole asiasta samaa mieltä.

Kenties joistain asioista olisi hyvä hieman tiedustella tai tunnustella etukäteen mitä mieltä kannattajat ovat. Tämä ei välttämättä vaikuta päätökseen, mutta sillä ehkäistään tällaisen porun syntyminen miltei täysin turhasta. Pidän itse mielipiteestäni kiinni ja suhtaudun omalla skeptisellä tavalla tähän järjestelyyn, mutta tuen tietenkin seuran tekemää ratkaisua ja toivon, että siitä seuraa nimenomaan RoKille seuran tavoittelemaa hyötyä.

Rumpuryhmästä minulla ei ole koskaan pahaa sanottavaa enkä aloita nyt, mutta toivon että Rury keräisi aktiivisesti rahaa, jolla ostettaisiin ne 4000 jäljelle jäävää osaketta. Tähän osallistuisin itsekin. Näin seura saisi lisää pätäkkää sinne pussin pohjalle.
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Mielipiteitä saa, ja pitää olla mutta nyt on tehty kärpäsestä härkänen. Toimitusjohtajan 2.12 antaman tiedotteen pitäisi kaiken järjen mukaan olla asian suhteen riittävä. Tässä pitäisi nyt olla realisti ja ajatella asiaa vuosikerralla eteenpäin.
Toimitusjohtajan tiedote oli pelkkää ympäripyöreää jaarittelua, ilman merkittävää uutta tietoa.

Tuo 30 000 €skoa on kuitenkin merkittävä raha seuran kuin seuran kirstussa huolimatta siitä mistä se saadaan (laillisin keinoin), kansalaiskeräyksillä ei tuohon pystytä se on varmaa.

Kärpät ostaa 30 tuhannella eurolla potentiaalisen kilpailijan pois markkinoilta. Oikein syljettää nähdä tuon Kärppäottelun mainos, joka voisi olla näin: "Tule katsomaan kun Roki ja Kärpät pelaavat. Ottelun tuotoilla annetaan Kärpille PYSYVÄ omistusosuus Rokista". Yleisö siis maksaa siitä, että osuus omasta joukkueesta myydään Kärpille!

Jos homma olisi pelkkä määräaikainen farmisopimus, ei tuon suhteen olisi valittamista, mutta nyt myydään Rokista PYSYVÄ osuus Kärpille. Kärpät saa yhden bussimatkan hinnalla pysyvät 20% osuuden Rokista, eikä Roki voi myöhemmin tehdä asialle yhtään mitään, jos haluaisi Kärpistä eroon.

Entä jos rahapula iskee tulevaisuudessa? Sittenhän Kärpät voi lisätä omistusosuutta suunnatulla osakeannilla, jolloin se osuus onkin jo enemmän kuin 20%.

Turha tästä hommasta on Kärppäfaneja syyttää, Junnollehan tuo on täysin unelmadiili. "Puolen Suomen joukkueen" fanien toivoisin silti ymmärtävän, että kaikki Lapissa asuvat eivät ole Kärppien faneja. Pitäisikö Rokin fanien olla ylpeitä siitä, että esim. Rokin paras pelaaja siirtyisi Kärppiin kesken kauden?

Hyvänä vertauskohtana on Kiilholman tapaus, jossa Hokilta ryöstettiin paras pelaaja joukkueesta.
 
Viimeksi muokattu:

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Hyvä RoKi-kannattajat, jotka vastustatte Kärppäomistusta! Pitäkää kiinni seuranne sielusta, identiteetistä ja omavaraisuudesta. Kärppäomistajuus toisi mukaan sen faktan, että oululaisilla olisi 20% RoKin päätäntävallasta. Promillekin on liikaa.

Mestis on kovaa kyytiä menossa kohti turmiota, kun seuroista on tulossa isompien palvelijoita. Muovisia kyhäelmiä, joiden paidassa viilettää päivästä riippuen pelaaja sieltä pelaaja täältä.

Jonkun kovan pelimannen yhden-kahden pelin laina ei paljon lämmitä kokonaisuudessa. Joku koko vuodeksi dumpattu laina taas voi vesittää paikallisen kyvyn esiin nousun.
 

pavol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi, SoPa
"Puolen Suomen joukkueen" fanien toivoisin silti ymmärtävän, että ****** Lapissa asuvat eivät ole Kärppien faneja.

Jätit tuosta kohdasta sanan kaikki pois. Vaikken itse lapissa enää asukaan, on se silti ikävä kyllä niin että niitä kannattajia voi olla myös lapin läänin sisällä.

Vaikka eihän tämä sinun pääpointtisi ollutkaan ja nyt syyllistyin halveksimaani pilkunnussintaan. Hyi minä.
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Jätit tuosta kohdasta sanan kaikki pois. Vaikken itse lapissa enää asukaan, on se silti ikävä kyllä niin että niitä kannattajia voi olla myös lapin läänin sisällä.
Joo, tuo kaikki-sana tosiaan unohtui. Tunnen itsekin monta Kärppäkannattajaa Lapista, mutta tosiaan kaikkia henkilöitä ei oululaisjoukkue enää kiinnosta. 2000-luvun alkupuolella tilanne oli toinen.
 

10

Jäsen
Kärpät ostaa 30 tuhannella eurolla potentiaalisen kilpailijan pois markkinoilta. Oikein syljettää nähdä tuon Kärppäottelun mainos, joka voisi olla näin: "Tule katsomaan kun Roki ja Kärpät pelaavat. Ottelun tuotoilla annetaan Kärpille PYSYVÄ omistusosuus Rokista". Yleisö siis maksaa siitä, että osuus omasta joukkueesta myydään Kärpille!
Onko tullut mieleen että se on nimenomaan RoKi joka haluaa tällä tavalla sitouttaa Kärpät jatkuvampaan yhteistyöhön? RoKi hakee varmasti tällä järjestelyllä laadukkaita, mutta (lähes) ilmaisia pelaajia joilla se voisi vakiinnuttaa paikkansa Mestiksessä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin täysin ulkopuolisena, mutta mielenkiinnolla asian edistymistä seuraavana muutama asia ihmetyttää. Jos olen oikein ymmärtänyt, Kärpät saa tuon 20 % RoKin osakkeista pelaamalla harjoitusottelun RoKia vastaan ? Jotenkin minusta tuntuu, että tuo on kyllä ns. pilkkahinta ja toki Kärppien kannalta todella hyvä diili.

Toinen omituinen juttu on sitten se, että miten ihmeessä Kärppien 20% omistusosuuden oletetaan johtavan siihen, että RoKi saa Kärpiltä ilmaisia laadukkaita pelaajia ? Kärpät kuten mikä tahansa liigaseura voi joutua tilanteeseen, jossa sinänsä hyvällekin pelaajalle on haettava peliaikaa jostakin toisesta seurasta. Tämä on tuttua sm-liigasta, mutta eihän tuo 20 % omistus (ilman rahaa hankittu) sitä tarkoita, että Kärpät jotenkin hanakammin haluaisi lähettää pelaajia Rovaniemelle. Kärpät kuten jokainen liigaseura pyrkii ilman muuta mimimoimaan omat työntekijäkustannuksensa ja jokainen muualla pelaava, mutta Kärpistä palkkaa saava pelajaa on piikki lihassa ja näitä tilanteita pyritään välttämään.

En tunne asioiden taustoja, mutta jotenkin tästä jää sellainen käsitys, että RoKi tarvitsee nopeasti jostakin suhteellisen pienen summan rahaa (30 000 euroa ?) ja sitten joku on hoksannut keinon, jolla tuon rahan saa hankittua "ilmaiseksi" ilman että kenenkään henkilönä sen hankintaan tarvitsee sitoutua. Asia on sitten esitelty Kärpille ja kyllähän jokainen tervepäinen vie oman seuransa illaksi höntsäilemään, jos siitä saa viidenneksen omistusosuuden toisesta seurasta.
 

Itäpuu

Jäsen
On kyllä ihme huuto noussut tästä Rovaniemen Junno-gatesta. Epäilemättä Rokin toimistolla tämä on nähty vaihtoehdoista parhaaksi. En myöskään ymmärrä itkemistä parhaiden pelimiesten perään ja Kiilholman nimen vetämistä tähän soppaan. Se vaan on niin että parhaat pelimiehet pyrkii sinne mistä on mahdollisuus eteenpäin. Ottakaa mahdollisuutena tämä "uhka". Ehkä farmisäännöissä voisi olla tulevaisuudessa tarkistuksen paikka siinä, kuinka lyhyitä visiittejä saa tehdä.
 

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Olen itse sanonut oman kriittisen tai ainakin keskusteluja herättävät näkökantani tähän asiaan, mutta minulle riittää toimitusjohtaja Kallioniemen avoin kirje kannattajille ja KIITÄN häntä siitä. Näin tämän homman pitää toimia tässä seurassa. Asioista täytyy keskustella ja joskus seurajohto ja kannattajat eivät ole asiasta samaa mieltä.

Olen kanssasi täysin samaa mieltä.

Nyt ei ole kysymyksessä minkäänlainen uhka, vaan mahdollisuus ja siihen tulee tarttua. 10 kiinnitti huomionsa myös oikeaan asiaan, se on nimenomaan Roki, joka haluaa sitouttaa Kärpät tiiviimpään yhteistyöhön. Tuskin Junno, Pörhö ja kumppanit olivat tänne itseään tyrkyttämässä, kyllä herrat on tänne pyydetty. Rahaa Rokille on jostakin saatava, osakeantia kokeiltiin heikolla menestyksellä, markkinointiyhteistyön toteutuminen kaupungin kanssa on vielä varmistumatta ym ym. Kärpät herättää osin niin ristiriitaisia tunteita, että asia väännetään heti negatiiviseksi. Olisiko tämä osin osoitus huonosta lätkä-itsetunnosta, mene ja tiedä.
Ei täällä väkiköyhässä, syrjäisessä ja pienellä markkina-alueelta toimivalla joukkueella ole mahdollisuus yksin pärjätä. Tai no on, mutta silloin pelataan korkeintaan Suomisarjaa. Ja se tie on jo toivottavasti kuljettu loppuun. Tämä on kylmä totuus ja se on innokkaimmilla siniverisillä hämärtynyt. Identiteetti, lappilaisuus ja paikallisuus pitää säilyttää, ja mielestäni edes uhkaa sen menettämisestä ei ole olemassa. Eteenpäin on mentävä muuttuvan maailman mukana, paikoilleen jämähtäminen ja nurkkapatriotismi on tuhon tie. Näin on aina ollut ja näin tulee olemaan. Amen.

Tämä on vain jääkiekkoa.
 

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
Kyllä tämä tapa jolla asia hoidetaan on suorastaan naurettava. Ymmärrän ja hyväksyn kyllä yhteistyön Kärppien kanssa mutta sitä en kyllä voi hyväksyä, että meidän kannattajien pitäisi osuus Rokista maksaa Kärpille. Järkyttävää kuraa tällaiset päätökset. Ilmeisesti Kärpät ei muuten ala yhteistyöhön Rokin kanssa. Onko tulevaisuudessa Kärppien ajatukset jossain euro/KHL liigassa ja Rokista tehtäisiin Sm-liiga farmi vai mitä tässä nyt oikein haetaan takaa. Tahdon tarkempia vastauksia! Lisäksi ihmetyttää tämä tj kovasti mainostama viihdeilta, että oikein sm-liiga joukkue saadaan vastaan. Onko tämä oikeasti niin huippua? Samanlaillahan etelässä sm-liiga joukkueet pelaavat jopa Suomi-sarjan porukoita vastaan. Eikö voitaisi kehitellä jotain muita tapahtumia kuten esim. Sapko järjestelee näitä ulkopelejä yms jne.
 

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
Olen kanssasi täysin samaa mieltä.
Ei täällä väkiköyhässä, syrjäisessä ja pienellä markkina-alueelta toimivalla joukkueella ole mahdollisuus yksin pärjätä. Tai no on, mutta silloin pelataan korkeintaan Suomisarjaa.

Virallisesti sanotaan, että rahaa riittää mutta rivien välistä voi lukea että rahat on loppu ja jostain on saatava lisää, että ei tule konkurssia. Mikä lienee sitten totuus Rokin rahatilanteesta. Onko siitä kenelläkään tänne kirjoittavalla ihmisellä mitään faktatietoa? Tuskin...
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Virallisesti sanotaan, että rahaa riittää mutta rivien välistä voi lukea että rahat on loppu ja jostain on saatava lisää, että ei tule konkurssia.
Juuri näin, uskon tämän olevan se suurin syy moiseen "kaupankäyntiin". Kahdesta pahasta oli valittava se pienempi paha, ja nyt on herrat päätyneet jälkimmäiseen mikä on se parempi vaihtoehto... Joskaan en nyt aivan tuota konkurssi sanaa allekirjoita.
 
Viimeksi muokattu:
Hienoa Roki, hienoa kannattajat! Yhteistyö ja -omistus Kärppien kanssa on todella positivinen asia ja tuo uskottavuutta Rokin toimintaan. Palstoilla on peräänkuulutettu Kärppä-yhteistyötä ja nyt kun sitä olisi tarjolla alkaa kauhea valitus! Mutta sehän vain osoittaa että seuralla on intohimoisia kannattajia, se on arvokasta. No, kunhan tunnekuohu tasoittuu suuri yleisö ymmärtää realiteetit. En jaksa uskoa puhtaasti lappilaiseen SM-liigajoukkueeseen, tuskaa on se etelämpänä samankokoisilla markkina-alueillakin. Parhaat pelaajat hakeutuvat aina ylöspäin (siis poispäin) oltiin farmi tai ei. Nyt on mahdollisuus saada liikennettä toiseenkin suuntaan. Ja omille kasvateille näyttöpaikka avautuu helpommin. Täältä kaukaa katsoen teillä/meillä menee nyt hyvin!
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toinen omituinen juttu on sitten se, että miten ihmeessä Kärppien 20% omistusosuuden oletetaan johtavan siihen, että RoKi saa Kärpiltä ilmaisia laadukkaita pelaajia ? Kärpät kuten mikä tahansa liigaseura voi joutua tilanteeseen, jossa sinänsä hyvällekin pelaajalle on haettava peliaikaa jostakin toisesta seurasta. Tämä on tuttua sm-liigasta, mutta eihän tuo 20 % omistus (ilman rahaa hankittu) sitä tarkoita, että Kärpät jotenkin hanakammin haluaisi lähettää pelaajia Rovaniemelle.

RoKista tulisi tuon myötä Kärppien osakkuusyritys (mihin viittaa juuri vähintään 20% hankinta). Mikä yritys ei tahtoisi oman osakkuusyrityksensä pärjäävän mahdollisimman hyvin?

(Taitaa olla itseasiassa jopa laissa määrätty, että suhteen pitää edistää osakkuusyrityksen toimintaa!!!)
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ilmeisesti Kärpät ei muuten ala yhteistyöhön Rokin kanssa.

Faktaa ei ole, mutta ilmeisesti RoKilla on tässä kaksi pakkoa. Ensinnäkin rahaa osakepääomaan on saatava jostain ulkopuolelta, koska Rovaniemeltä halukkuutta Mestiksen Jumboon sijoittamiseen ei ole löytynyt. Toiseksi Kärpät ei ole ollut halukas luopumaan Hokki-yhteistyöstään. Kun yhteistyö on katsottu tarpeelliseksi, se hommataan keinolla millä hyvänsä. Ilmeisesti tässä on siis päätetty lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Itse en epäile, etteikö 60 000 asukkaan kovasti kasvavassa kaupungissa voida Mestistä pelata ominkin voimin, jos vaan halua olisi. Meillä kun ei ole rasitteena kaatuneita tehtaita ym. kuten monessa paikassa. Halua sijoittamiseen ei kuitenkaan ole riittävästi ollut. Onkin aivan selvää, että on monta monta kertaa helpompaa pyörittää seuraa yhteistyössä jonkun esim. Kärppien kanssa.
Näkisin, että Kärppien omistus on eräänlainen vakuutus, siitä että Mestikseen kärkeen tullaan pikkuhiljaa menemään. Samalla meillä on aikaa kehittää taloutta, niin että se lähestyy itsenäisen liigaseuran tasoa. Ja tämä kaikki on todella ennenaikaista Mestiksen toiseksi viimeiseltä sijalta kirjoitettua. On kuitenkin oikein ottaa ratkaisuissa huomioon yli kymmenen vuoden päässä oleva tulevaisuuskin.
 

10

Jäsen
Toinen omituinen juttu on sitten se, että miten ihmeessä Kärppien 20% omistusosuuden oletetaan johtavan siihen, että RoKi saa Kärpiltä ilmaisia laadukkaita pelaajia ? Kärpät kuten mikä tahansa liigaseura voi joutua tilanteeseen, jossa sinänsä hyvällekin pelaajalle on haettava peliaikaa jostakin toisesta seurasta. Tämä on tuttua sm-liigasta, mutta eihän tuo 20 % omistus (ilman rahaa hankittu) sitä tarkoita, että Kärpät jotenkin hanakammin haluaisi lähettää pelaajia Rovaniemelle.
No tarkoitin lähinnä ilmaisilla pelaajilla näitä muutaman pelin lainoja loukkaantumisten jälkeen. Tottahan toki pidemmissä lainoissa kulut hoitaa lähinnä lainaaja, mutta näissäkin tapauksissa kyseessä voi olla pelaajia joita ilman Kärppä-yhteistyötä olisi Rovaniemelle vaikea saada. Ja peliaikaa pelaajalle etsittäessä on tietenkin helpoin aloittaa omista yhteyksistä.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienosti kustu omaan jalkaan bongoryhmän toimesta.

RoKin sivusto kirjoitti:
RoKi-Kärpät -haasteottelu perutaan

Rovaniemen Kiekon Mestis-joukkueen ja Oulun Kärppien liigajoukkueen välinen haasteottelu, joka oli määrä pelata 16. joulukuuta, perutaan.

RoKi Hockey Oy ja Oulun Kärpät Oy toteavat haasteottelusta sekä yhteistyön kehittämisestä syntyneiden väärinkäsitysten ja negatiivisen julkisuuden olleen sellaista, jossa kumpikaan yhtiö ei toimintaansa ja sen kehittämiseen liittyen halua olla mukana.

Kauden päätteeksi Suomisarjaan?
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kuvion peruuntuminen sitten yksinkertaistaa asioita. Epäilemättä diilin kaataneet tahot ovat jo keränneet korvaavan rahoituksen, joten tuskinpa tässä mitään hätää on.
 

-013-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, HC Sparta Praha
Ikävää että kävi näin niin kuin nyt kävi. Mielelläni olisin seurannut minkälaista hedelmää tämä liitto olisi tuottanut.
Suhteellisen pieni Faniryhmä sai tahtonsa läpi ja lunastaa varmaan nyt itse osakkeet, kuten moni on ilmoittanut tekevänsä jos Kärppä yhteistyö kaatuu. No siitä vaan rahat tiskiin ja nousua SM-Liigaan suunittelemaan itsenäisenä ja omin ehdoin.
 
Viimeksi muokattu:

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Mielenkiinnolla täälläkin jäädään odottamaan, kuinka moni Rumpuryhmäläinen kaivaa kuvetta ja ostaa osakkeita. Sanoista tekoihin! Ottakaa vaikka pikavippi, jos ei muuten onnistu mutta pitäähän se nyt seuraa auttaa kun enemmän kuseen sen järjestitte. Rovaniemen alueen taloustilanteen huomioon ottaen yritystukea ei välttämättä kovin hirveästi ole tulossa.
 

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Kuvion peruuntuminen sitten yksinkertaistaa asioita. Epäilemättä diilin kaataneet tahot ovat jo keränneet korvaavan rahoituksen, joten tuskinpa tässä mitään hätää on.

Mitä ihmettä sä puhut? Rokin kassa on 20 -30 000 euroa tyhjempi. Suurin menettäjä on suosikkiseurasi Roki Hockey Oy eikä kukaan muu. Mistä helvetistä kuvittelet korvaavaa rahoitusta olevan tulossa? RuRy:ltäkö? Muutamat fanaattiset "kannattajat" ja "asiantuntijat" tekivät Rokille valtavan imago-/rahallisen tappion.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Mitä ihmettä sä puhut? Rokin kassa on 20 -30 000 euroa tyhjempi. Suurin menettäjä on suosikkiseurasi Roki Hockey Oy eikä kukaan muu. Mistä helvetistä kuvittelet korvaavaa rahoitusta olevan tulossa? RuRy:ltäkö? Muutamat fanaattiset "kannattajat" ja "asiantuntijat" tekivät Rokille valtavan imago-/rahallisen tappion.

Näimpä näin. Niimpä niin.
Uskomatonta että muutamat kannattajat torpeedoivat koko hankkeen. Rokin TJ ajattelee faniensa parasta toki, mutta meniköhän nyt ojasta sinne kuuluisaan allikkoon. 30 000 on pirullisen vaikea hankkia kasaan, Rovaniemen tapaisessa yhteisössä jossa lähes jokainen yritys on velkaantunut laman takia.

Ei voi kuin ihmetellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös