Tila
Viestiketju on suljettu.

Everton

KooKoo
Ennakossa toivottiin tehoja Julkuselta... Jonkun aikaa saatiin odotella, mutta nyt napsuu. Kaksi börsää minuuttiin. Liukkonen syöttänyt kaikki kolme maalia.

Mutta älkää vielä heittäkö rokilaiset kirvestä kaivoon, KooKoo ehtii kyllä ottaa ainakin kaksi jäähyä vielä.

Putte

KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
KooKoo menee ansaitusti johtoon:

53:20 2 - 3 JULKUNEN Olli (LIUKKONEN Mikko, HOKKANEN Iivo)

AnaMasa

Lahko
Yllätys sm-liiga.fi jumittaa JYP-TPS pelin kohdalla. Tai ehkä tilastoukkeli lähtenyt jo torille.
edit. heti kun pääsi sanomaan, niin lähti toimimaan

Ruutuässä

Jumbopaikka lähestyy. Onneksi peli-ilme kolmannessa erässä on ollut hyvä ja seuraavassa pelissä joukkue on taas valmiimpi kuin aiemmissa. Jos on tottunut ottamaan ryypyn murheeseen aina kun Jokerit häviää, saattaa kohta olla katkaisuhoidossa.

Tuljakov

TPS, PaKa
Kyllä nyt rovaniemeläisyleisöä rangaistaan, ei voi muuta sanoa. Pahat enteet oli tuossa nopeassa tasoituksessa.

Niksi

Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?

Putte

En kyllä tiedä ansaitusta, kun RoKi on hallinnut laukauksien perusteella peliä.

Laukaustilastot eivät kerro aina koko totuutta. Tosin onhan RoKi saanut tänään harjoitella ainakin ylivoimapelaamista enemmän kuin tarpeeksi.

TAISTELE KOOKOO!

Tuomarit yrittää ainakin parhaansa mukaan tasoittaa pelin, nyt lähti jäähylle Koskelainen. En edes viitsi laskea kuinka monta 2-minuuttista KooKoolle on tänään vihelletty.

E

K-Espoo
OLLI JULKUNEN! OLLI JULKUNEN!!!!!

Ei saa pelotella - tuollainen nick ja tuollainen tuuletus -> täällä armoton *tutus. No kai sitä voisi vastustajaa skoutatakin edes kokoonpanon verran, mutta silti.

Niksi

Niko Snellman on Lempäälässä vetänyt jonkun Jukuripelaajan paskaksi... OR polvitaklauksesta.

Juhaht

Kiekko-Espoo
Jaa siellä on pelin päätyttyä lahtelaiset spedeilleet ja ajelleet Bluesin pelaajia telakalle. Hmh.

dead c

JYP
Pakko vieläkin kehua Jyppiradiota. Todella miellyttävää kuultavaa. Ei mitään hätäistä moottoriturpayritelmää, vaan juuri oikean tempoista selostusta. Ei takeltele, eikä änkytä. Koko ajan tietää missä pelataan ja kenellä on kiekko. Tuntee myös TPS-pelaajat ja kehuu turkulaisiakin, jos aihetta. Luonnollisesti JYP-lasit päällä, mutta ei ole mitenkään sokea. Järvenpään vastakohta.

Lievemaa, selostaja, on saanut aika paljon sontaa JYP-kannattajilta mutta siitä pitää kyllä nostaa hattua, ettei katsoo matsia pelkästään JYP-lasit silmillä. Eli vierasjoukkue saa kehut kun sellaisia ansaitsee. Se on oikeaa meininkiä.

e:typot

Mas@

TPS, Lassi Etelätalo
Yeah! Ortiolle nollat!

Makopide

SaPKo FOREVER, Liverpool
Yllättäin KooKoolle jäähy. Kaks erää jäähyt nyt 0-7! Ei ole enää selvempää kotiinpäin viheltämistä.

Isaa

Pelicansin uusi tavaramerkki on ajella vastustaja laitaan ja lähettää yksi pelaaja pukuhuoneen puolelle etuajassa kun peliä on jäljellä viimeiset kymmenen sekuntia.

Vakio

Jokerit, Man City
Pari minuuttia enää ja viimeinen erä pelataan 0-0. Ilme on todellakin taas parantunut pelin loppua kohti. Moneltako huomenna on treenit Ruusulankadulla?