Toimiiko muille tuo Sportin myymä live-stream? Tilaisin just tekstarilipun ja tuli viesti, että "palvelu pois käytöstä"...'

Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset

Itse stream toimii. Tilauksessa saattaa olla ongelmia.

kistrand

Vaasan Sport
kyllä Jyp näyttää taas vahvalta, tilanne 1-4 hetki sitten. Liike on askel edellä Sporttia joka joutuu jäähyille koko ajan joista Jyp rankaisee heti. No aika hyvä oppitunti Sportille treenata alivoimaa. Kuusiston esityö dickensonin maaliin oli kyllä muuten hieno.

Update: kolmas erä näyttää sportilta jo paremmalta, peliinlähdöt onnistuvat joksenkin ja puolustuskin esiintyy rauhallisemmin kuin ennen. Jeees ja Salmu tekikin 2-4 kavennuksen

everon

Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Kova on joukkue jypillä alkavallakin kaudella. Tekee hyvää Sportille pieni nöryytys mestarilta. Taitaa se Ässät kuitenkin olla se oikempi mittari meille.

Ainiin. Virtanen maajoukkueeseen!

McGregor

JYP, SaiPa
Jos joku kykenee niin laittakaa JYPin ja Sportin ketjut sekä ottelun maalit ja syöttäjät palstalle. Ei ole mitään live seurantaa tullut vastaan.

Kiitos.

Museoesine

JYP ja muut keskisuomalaiset
Otteluseurantaketjussa on linkki maalintekijöihin. Samasta ketjusta löytyvät myös JYPin kentälliset, joten lainaus sieltä:

Piiroinen, Jaatinen
Piiroinen on pelannut Poukkulan paikalla toisesta erästä asti.

Museoesine

Päivän ensimmäinen ottelu JYP-Växjö alkoi hetki sitten, joten seurantaketjua auki.

K-Vantaa-Jokipojat klo 19.30

Liigajoukkueiden otteluiden tulosseuranta löytyy täältä ja Mestis-joukkueiden Mestiksen sivuilta kahdessa osassa: Vantaan turnaus ja kaksi muuta ottelua.

Pottakameli

JYP
Todella väsynyttä peliä ainakin näin ekassa erässä..
Edit. Mullekko tuo selostaja kehuja antaa?

Tuusa

Jukurit
Korjaus avausviestiin: Jukurit - KooKoo alkaa klo 16.00

Museoesine

Kiitos pekutille korjauksesta.

Toinen erä on alkanut Vaasassa ja JYP johtaa nyt 3-0 Vänttisen ja Hytösen maaleilla. Vänttisen maalin syöttivät Virtanen ja Vatanen ja Hytösen maalin Jormakka.

Bbird80

JYP
2. erä Växjön näennäistä hallintaa, mutta vedot jäivät vähiin ja nekin vähät blokattiin hyvällä prosentilla. Vauhtia oli naapurilla ekaa erää enemmän.

Pottakameli

JYP
3-0 maalin jälkeen alkoi vähän ote lipsua ja kiekollinen peli "luovutettiin" lähes kokonaan vastustajelle. Sitten tuli taas parempi vaihe ja loppu olikin sitten aika nyhjäystä.

Rauman Lukko
Lukko karkasi jo 2-0 johtoonkin, mutta SaiPa nousi yv-pelinsä ansiosta tasatilanteeseen. 2-2 siis ensimmäisen erän jälkeen.

Roku

Onko muuten Lukon verkkoon tehty harjoituskaudella ennen tätä kertaakaan kahta maalia yhdessä erässä?