Vaasan Sport 2009–2010

  • 815 864
  • 2 673

kistrand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mun mielestä 6+ junnut riittäisi jo kovasti.

Täysin samaa mieltä. Helvetinmoista perseilyä, jos joku Erholtz ja Salmu pelaa ja kun ajattelee, että heidän yhteispalkalla maksaisi varmasti Jusan ja varmaan vielä jäisikin roposia.

Luulen kuitenkin ettei nyt 10 pakkia nähdä vaan 7-8 kuten viime vuonnakin:

Pernaa; Salmu; Ulkkari; Uitto; Heikkinen E; Heikkinen J (?); Immonen (?); ja Erholtz

EDIT: ilmeisesti Kinos on kuitenkin jatkamassa. joten: Elikkä ehkäpä joku tällainen ketjukoostumus on minun unelmani:

Dickenson-herra x (kanukki sentteri)-Kuusisto
X (Nabb/Kivimäki ?)-Takala-Koivisto
Jämsä-Sihvonen-Cabana (?)
Pahkala-Laitinen-Sundman/Kujanpää/Riska

pakit: Pernaa-Immonen(?)
Heikkinen J (?).-Ulkkari X
Uitto-Heikkinen. E
Salmu-Erholtz
Kinos

EDIT2: mitä Jussi Heikkiseen tulee ootteko miettineet sitä ettei mies ehkä halua tulla tänne eikä välttämättä seura aina on se osapuoli joka mokaa.
 
Viimeksi muokattu:

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ei mennyt ihan putkeen nämä sopimukset taaskaan. Viittaan siis pelaajilla olleisiin optioihin.

Saisiko jotain perusteluja?

Mun mielestä sielä on nyt kaikilla jatkot, jotka pitikin saada jatkamaan. Koivisto, Takala ja Heikkinen ovat kaikki helvetin hienoja pelaajia. Ikärakenne, josta moni on puhunut, alkaa olla kunnossa. Kokeneita pelaajia pitää joukkueessa, joka pyrkii ylöspäin, aina olla. Nyt meillä on Soosi ja Ere, jotka näyttivät kyllä karsinnoissa kaikille epäilijöille että kun tosipelit alkaa niin miehet syttyvät ihan uusiin liekkeihin.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Saisiko jotain perusteluja?

Salmu ja Kinos. Kumpikaan ei olisi ansainnut jatkoa, saati palkankorotusta, joka näihin optioihin tietojeni mukaan sisältyy. Salmun olisi voinut vaihtaa Heikkisen Jussiin ja Kinoksen - joka pelasi miniroolissa viime kaudella - johonkin tulevaisuuden nimeen. B-junnuista kasvaa ulos monta todella mielenkiintoista nimeä, jotka voisivat aivan hyvin kokeilla Mestis-vauhtia HeKi-, SaPKo-, RoKi- ja vastaavissa peleissä. Erholtzin suora kaksivuotinenkin lievä virhe, joskin uskon parempiin otteisiin, kunhan saa pelata kokoajan.

Muut pelaajat on ok, liksoista en ole niin varma.
 

Fordél

Jäsen
Katsotaan nyt vielä tovi, ketä ulkkareita sieltä on tulossa. Minä vertaan heitä sitten mahdollisimman kovassa paikassa eli Sportin mahdollisissa SM-liigan karsintaotteluissa kolmikkoon Prudden, Cabana ja Aikins, jotka täyttivät hyvin ulkomaalaisvahvistuksen kriteerit Sport-Ässät sarjassa. He olivat hyviä juuri silloin, mitä varten heidät oli hankittu. Muistanet, Fordél, että minä jaksan odottaa aina kevättä, jolloin lopullinen urheilullinen ja taloudellinen tulos tehdään.

Jos näin olisi, että he olivat hyviä juuri silloin kuin heidät oli hankittu, olisi koko kolmikolle tarjottu jatkosopparia. Näin kuitenkaan ei ole tehty ja onneksi Sportin johto ei ajattele kuten siffa. Olet siis eri linjoilla Sportin johdon kanssa, joka vaatii joukkueen kalleimmilta pelaajilta onnistumisia läpi kauden ja niille sijoitetuille euroille täyttä vastinetta. Juuri tällainen siffamainen ajattelu on ollut tyypillistä Sportille eli eihän sen rahan käytön kanssa ole niin justiinsa. No onneksi Sportissa ollaan menossa parempaan suuntaan ja rahaa osataan käyttää koko ajan tehokkaammin. Vielä siinä on tekemistä ja tähän kysymykseen liittyy keskeisesti myös halpojen omien junioreiden hyödyntäminen, joka vapauttaisi resursseja kärkisosaamiseen.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
pakit: Pernaa-Immonen(?)
Heikkinen J (?).-Ulkkari X
Uitto-Heikkinen. E
Salmu-Erholtz
Kinos
Jos näin tulee olemaan niin - mitä järkeä, kysyn minä? Ihanne tilanne olisi juurikin se, että nyt saataisiin yv:seen se taitava ulkkari pakki ja lisäksi vielä Immonenkin jatkaisi. Mutta ihanne tilanne ei ole kuitenkaan se, että meillä istuu käytännössä kolme aika hyväpalkkaista miestä katsomossa. 7-8 pakkia saisi riittää, loput sitten junnuista, silloin harvoin kun tarvetta tulee. Aivan turhaa rahan haaskausta. Mutta OK jos rahat riittää ja saadaan herra X + vielä Immonenkin pystyy jatkamaan, niin silloin olisi se dream pakisto todellakin kasassa.

EDIT:
Katsoin vähän väärin ja en huomannut, että tuossa oli mukana Jusankin nimi. Tuo nyt vasta ihanne pakisto olisikin. Tuohon vaadittaisiin Jusan ja ulkkarin liittyminen jengiin + vielä Immosen jatko. 99% varmasti ei tule toteutumaan. Kun en huomannut Jusaa tuossa listassa, niin siksi tuntui tuo meidän pakkimäärä aivan älyttömältä. Todellisuudessa siis tuosta nyt saa varmasti ainakin yhden nimen vetää pois.


Hienoa kun tänne on nyt ilmeisesti tulossa vielä se ulkomaalainen herra X hyökkäykseen, jopa kenties vaikka Cabby jatkaisikin. IHMETTELEN suuresti vain sitä, miksi puhutaan ja halutaan suureen ääneen Tamin/Suutarin toimesta nimenomaan maalintekijää. Mun mielestä meillä on jo pari kappaletta sarjan parhaimman maalintekijän titteliin pystyvää. Ehdottomasti mielummin sellainen hyvin kiekkoa jakeleva P.Westerback tyylinen yv:n playmakeri!
 

kistrand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
EDIT:
Katsoin vähän väärin ja en huomannut, että tuossa oli mukana Jusankin nimi. Tuo nyt vasta ihanne pakisto olisikin. Tuohon vaadittaisiin Jusan ja ulkkarin liittyminen jengiin + vielä Immosen jatko. 99% varmasti ei tule toteutumaan. Kun en huomannut Jusaa tuossa listassa, niin siksi tuntui tuo meidän pakkimäärä aivan älyttömältä. Todellisuudessa siis tuosta nyt saa varmasti ainakin yhden nimen vetää pois.

Ehdottomasti mielummin sellainen hyvin kiekkoa jakeleva P.Westerback tyylinen yv:n playmakeri!

Joo siinä mun pakkikalustossa on liian monta kysymysmerkkiä mutta varmasti noista vaihtoehdoista meidän pakisto rakennetaan. Suurin osahan on jo valmiina ja ulkkari x on jo lehdeissä vihjattu. Luulen että se on lähinnä Immonen/J.Heikkinen joista ainoastaan yksi tai ei kukaan toteudu. Ja olen ehdottomasti samaa mieltä sun kanssa että P. Westerback II tarvitaan eikä Kuusisto/Dickenson III.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
IHMETTELEN suuresti vain sitä, miksi puhutaan ja halutaan suureen ääneen Tamin/Suutarin toimesta nimenomaan maalintekijää. Ehdottomasti mielummin sellainen hyvin kiekkoa jakeleva P.Westerback tyylinen yv:n playmakeri!

Tosiaan kun joukkueessa jo on viime kauden paras maalintekijä sekä yksi mestiksen kaikkien aikojen maaliruiskuista, ja sitten ilmoitetaan että joukkueeseen hankitaan vielä tulevan sarjakauden paras maalintekijä, niin kuulostipa hassulta. Rivien välistä tuli esiin ensinnäkin ajatus, että eikö Sportissa uskota Dickensonin tai Kuusiston voivan uusia tuota titteliä?-)

Joukkueen heikkoja osa-alueita täytyy vahvistaa. Viime kaudella se oli maalinteko JA maalintekopaikkojen rakentaminen. Jos ne olisivat olleet kunnossa, Sport rakentaisi tällä hetkellä joukkuetta liigakautta varten..
Sport hankki maalintekijöiksi Dickensonin ja Kuusiston, hyvä. Mutta entäs se toinen osa.alue? Pelinteosta vastaava ykkössentteri? Sitäkö ei hankita? Sen sijaan Tamminenko on sitä mieltä, että Takala suoriutui viime kaudella niin loistavasti, että voidaan huoletta lähteä siitä ajatuksesta, että Takala johtaa Sportin liigakarsintoihin? Takalan jatko oli tärkeä juttu, mutta mikään valmis playmaker hän ei ole, ellei sitten ensi kauden aikana lyö itseään sellaisena läpi.

Toki täytyy pitää mielessä, että pelintekijöistä on kova kilpailu ja hinnat siksi pilvissä, eivätkä kaikki liigaseuratkaan tahdo sellaisia riveihinsä helpolla saada. Kuitenkin me jo vuosia kiekkoa seuranneet fanit ymmärrämme, että playmakerin tontti on yksi jääkiekkojoukkueen peruskomponenteista. Siksi hiukan ottaa korvan taakse, mikäli tämä perustarve yritetään yleisön silmissä lakaista maton alle ja hehkuttaa joukkuetta näiden maalintekijöiden varjolla. Pelintekijän puuttuminen on kuitenkin selkeä puute. Vähän sama niinkuin että meillä on kyllä kolme maaliruiskua mutta kompressori vaan puuttuu.

Tamminen ei myöskään tunnu panevan suurta painoarvoa maskipelaajan tarpeelle. Itse en oikein näe sitä, että mitä merkitystä sillä on, että joukkueessa on lujaa viivasta ampuva pakki, jos veskari kuitenkin näkee kiekon suht esteettömästi. Okei, lujalla lämärillä kiekko todennäköisemmin kimpoaa torjunnasta, mutta onko meillä oikeesti pelaajia, jotka menee/ehtii mennä lyömään niistä kiekon verkkoon?

Itse en teilaisi Kinoksen jatkoa. Kovaan peliin kykenevälle pakille on kuitenkin tarvetta. Kinoksen viime kausi ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Ehkä se syksyn vaikea loukkaantuminen vaikutti? Ensi kausi sujuu varmasti paremmin. En epäile laisinkaan. En myöskään oikein pidä Erholtzista pelaajana, mutta pakko on nöyrtyä +/- tilaston edessä.

Ihan hyvässä mallissa joukkueen rakennus muuten, mutta parin olennaisen tärkeän roolipelaajan hankkimisestä ei edes puhuta mitään. Sitä ihmettelen.

Edit. Kuusiston ainakin huhutaan pelaavan Sportissa lähemmäs 100 000 kuin 50 000 euron sopimuksella.. Ei Sport maksa satkua yhdellekään pelaajalle, mutta joku 60k euroa voi olla aika lähellä totuutta. Muistetaan se, että eräs ruotsalainen kiekkolehti oli uutisoinut aiemmin, että Kuusisto oli saanut "joltain eurooppalaiselta kiekkoseuralta" sellaisen tarjouksen, jonka kanssa Örebrolla ei ollut mahdollisuuksia kisata. Sport?.. Joten Sportissa ei todellakaan ole varaa 10 pakin pyörittämiseen tai siihen, että Salmu-Erholtz muodostaisi nelosparin. Ei, kyllä vaan enää siihen yhteen viivapakkiin on varaa, ja Salmu ja E-holle kantavat muun suurimman vastuun takalinjoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikäli yhtään olen perillä Manun toimintatavoista, niin lienee päivänselvää, että ulkomaalainen keskushyökkääjä vielä joukkueeseen tulee. Se on sitten Suutarista kiinni, että onko vahvistus. Tuolta ECHL:sta ei ihan joka jätkä mene Sihvosen ja Takalan ohi, onhan se nyt nähty jo sata kertaa täällä Vaasassakin.

Toivottavasti löytyy joku taituri joka sopeutuu Vaasaan ja Mestikseen.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kellään mitään tietoa onko joukkueemme treenit jo alkaneet ja onko kukaan ehtinyt niitä väijymään josko sieltä olisi uusia kasvoja pongattu? Jännä viikkohan tässä taasen on menossa jos loppuviikosta saisimme tietää tämän uuden pakin henkilöllisyyden.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ainakin omien sanojen mukaan András Horváth on siirtymässä Amerikan alasarjoihin. Näin suoraan MySpacen kautta ihmeteltynä. Ei siis olisi siten András tulossa meille.

Tämän gurlingpelaajan kanssa on siis oikeasti neuvoteltu. Tai Tami on neuvotellut, mutta ilmeisesti joku on puhunut järkeä Tamille tai hän on itse tajunnut, ettei ehkä sittenkään riitä skillsit Mestis-tasolle, sillä lähteeni mukaan ko. herran kanssa ei ole enää käyty neuvotteluja. Kaikenmaailman paskaa ne ovatkin tänne vetämässä. Onni onnettomuudessa, jos ei tosiaan tulekaan meille. Phtyi!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tänään siis Pohjalaisessa Jallu jr. ilmoittaa, että tuskin pelaa Sportissa ensi kaudella. No tämä valitettava tosiasia on ollut jo oletettavissa mm. JA:n eri spekulaatioissa. Mun Sportiin Jallu jr. olisi mahtunut heittämällä Pahkalan ketjun toiseen laitaan.

Sen sijaan Jaatisen Ana miettii jatkoa ja tapaa Tamin lähiaikoina keskustellakseen roolista Sportissa. Mielestäni Jaatinen taas ei mahdu Sportiin. Ihan hyvä pelaaja ja varmaan kivi kengässä Sportin pelatessa jotain Hokkia vastaan, mutta jotenkin mielelläni luopuisin Jaatisesta. Tuo kortti on mielestäni nähty jo, vaikka ikää ei hirveästi ole ja kehitystä saattaa tulla vielä aimo harppaus lisää.

Immonen ja Mikki miettivät molemmat jatkoaan. Jälkimmäinen ei toisaalta vielä osannut ylipäätään sanoa, jatkuuko ura yleensäkään. Mielestäni seuraikonia kohtaan tulee olla lojaali, mutta silti. Mahtuuko Mikki pelaavaan kokoonpanoon ensi kaudella, jos ja mitä ilmeisemmin kun meille se joku kovan Kanukkikin saapuu rosteriin? Epäilen.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Sen sijaan Jaatisen Ana miettii jatkoa ja tapaa Tamin lähiaikoina keskustellakseen roolista Sportissa. Mielestäni Jaatinen taas ei mahdu Sportiin. Ihan hyvä pelaaja ja varmaan kivi kengässä Sportin pelatessa jotain Hokkia vastaan, mutta jotenkin mielelläni luopuisin Jaatisesta. Tuo kortti on mielestäni nähty jo, vaikka ikää ei hirveästi ole ja kehitystä saattaa tulla vielä aimo harppaus lisää.
Sportissa ei uskoisi miestä itteään miellyttävää roolia olevan tarjolla, joten olisiko suunta jo muualle. LeKi ehkä varteenotettavin vaihtoehto Mestiksessä, mutta mielellään Jaatisen Jokipojissakin näkisi. Uran kannalta voisi tehdä hyvää vuosi "Pikkaraisen koulussa" ja on muutenkin Jokipoikien näköinen pelaaja.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tänään siis Pohjalaisessa Jallu jr. ilmoittaa, että tuskin pelaa Sportissa ensi kaudella.

Sen sijaan Jaatisen Ana miettii jatkoa ja tapaa Tamin lähiaikoina keskustellakseen roolista Sportissa.

Immonen ja Mikki miettivät molemmat jatkoaan.
Immonen on oikeastaan ainut, jonka noista haluaisi välttämättä pitää. Muut mielestäni turhaa rosterin täytettä, jotka paikattavissa tarpeen tullen vaikka omilla junnuilla. Noh Jallu nyt olisi voinut sielä neloskentässä rouhia. Mutta ei nyt sinällään harmita, ihan eri juttu jos esim. vastaavan roolin Pahkala olisi vaihtanut maisemaa.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Doniin mitähän tämä hiljaisuus Sportin osuudessa enteilee? kertokaas nyt pikkulinnut etelän miehelle, että esitelläänkö nyt perjantaina uusia pelimanneja vai jäädäänkö vielä vesi kielellä odottelemaan joukkueen rakentumista seuraaville viikoille? Puolestani Jaatinen on jo oman osaamisensa Sportille antanut ja en näe hänelle enää käyttöä ensi kauden joukkueessa. Valitettavasti saman kohtalon tulee kokemaan Mikki vaikka luulen, että tekee myös itse samankaltaisen valinnan. Pitkän ja kunnioitettavan sodan Sportin paidassa taisteli ja tästä iso kiitos.
 

Fordél

Jäsen
Sportilla on kyllä kova runko jo nyt kasassa ja se on nähtävä selkeänä positiivisena asiana, että joukkueessa ei tule suurta vaihtuvuutta. Nyt olisi kuitenkin tärkeää paikata ne muutamat ongelmakohdat, joita viime kauden joukkueessa oli. Yksi ongelma on jo paikattu kun maalintekoon on saatu vahvistusta Dickensonin ja Kuusiston toimesta. Kun molemmilla on saumat takoa yli 30 häkkiä niin paljon kovempia nimiä tähän liigaan ei ole mahdollistakaan saada. Erinomaisia hankintoja siis!

Pakistosta sen verran, että onhan tuo hyvä runko, mutta ehkä hieman liian tasapaksu ja harmaa. Muutaman kaverin olisin jättänyt signaamatta ja ottanut tilalle yhden selkeän kiekollisen johtajan tyyliin Pasi Järvinen sekä yhden fyysisen pakin koodinimellä Jani Honkanen. Näin olisi saatu hyvään runkoon vielä lisää erikoisosaamista. Hyökkäys kaipaa taas ehdottomasti sitä pelin sielua ja ehkä tämä kiekollinen sentteri tulee vielä ulkomailta. Hyökkäyksestäkin olisi voinut jättää ehkä jonkun pois ja antaa senkin paikan junnulle + säästyneet rahat käyttää kärkiosaamiseen.

Lisäksi nostan esille sen mikä vaivaa kaikkia mestisseuroja eli nämä lyhyet sopimukset. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta on Mestisseurojen kärkipelaajat kiinnitetty aina yksivuotisilla sopimuksilla. Sportinkin kannattaisi mielestäni tehdä pidempiä sopimuksia tärkeimpien pelaajien kanssa. KooKoo teki aikanaan kolmevuotisen sopimuksen Liukkosen kanssa ja se oli mitä parhain ratkaisu sekä pelaajan että seuran kannalta. No teillä on tietty Jämsällä pidempi soppari, mutta miksei vaikka Koivistoa, Pahkalaa, E. Heikkistä, Suomalaista, Rossia ja kumppaneita voisi kiinnittää pidemmilla soppareilla Vaasaan. Itse toivoisin, että Mestisseuroissa voitaisiin siirtyä tähän suuntaan tulevaisuudessa.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Pakistosta sen verran, että onhan tuo hyvä runko, mutta ehkä hieman liian tasapaksu ja harmaa. Muutaman kaverin olisin jättänyt signaamatta ja ottanut tilalle yhden selkeän kiekollisen johtajan tyyliin Pasi Järvinen sekä yhden fyysisen pakin koodinimellä Jani Honkanen. Näin olisi saatu hyvään runkoon vielä lisää erikoisosaamista. Hyökkäys kaipaa taas ehdottomasti sitä pelin sielua ja ehkä tämä kiekollinen sentteri tulee vielä ulkomailta. Hyökkäyksestäkin olisi voinut jättää ehkä jonkun pois ja antaa senkin paikan junnulle + säästyneet rahat käyttää kärkiosaamiseen.

Hyvät ajatukset Kouvolan mieheltä. Vihaan Honkasta, mutta ehkä juuri tuollaisen ääliön Sport kaipaisi. Kaveri tuskin on kuitenkaan ääliö joukkueen sisällä. Pasi Järvisen olisin ottanut kiljuen vastaan, mutta kaikkein mieluiten sen Heikkisen. Damnit, jos nyt menetettiin se jonkun Kinoksen tai Salmun vuoksi.

Hyökkääjien tähän mennessä tekemistä sopimuksesta arvellen suhtaudun ainoastaan Miro Laitiseen. Kehitys ei ole ollut mielestäni suotuisaa ja kaveri on jäänyt tallaamaan paikoilleen. Ei sillä etteikö tee arvokasta puolustusvoittoista työtä joukkueen eteen.

Mutta kenet muut olisit Fordel hyökkääjistämme laittanut pois? Näen nuo kaikki tärkeänä osana joukkuetta.
 

Fordél

Jäsen
Hyökkääjien tähän mennessä tekemistä sopimuksesta arvellen suhtaudun ainoastaan Miro Laitiseen. Kehitys ei ole ollut mielestäni suotuisaa ja kaveri on jäänyt tallaamaan paikoilleen. Ei sillä etteikö tee arvokasta puolustusvoittoista työtä joukkueen eteen.

Mutta kenet muut olisit Fordel hyökkääjistämme laittanut pois? Näen nuo kaikki tärkeänä osana joukkuetta.

Eipä itelläänkään tule mielen muita kuin tuo Laitinen. Arvostan miestä korkealle ja Laitisen tyylisiä pelaajia tarvitaan ehdottomasti menestyvään joukkueeseen. Sportilla on kuitenkin riveissään jo Takala ja Sihvonen, joten Laitiselle en näe käyttöä. Tuon paikan olisi voinut antaa vaikka jommalle kummalle Jukureihin siirtyneistä omista kasvateista. Laitisellekin tekisi varmasti terää pelata isommassa roolissa jossain toisessa Mestisjengissä.

Mitä taas tulee Honkaseen niin ymmärrän kyllä, että häntä vihataan vastustajan leirissä, mutta siltikään en sanoisi häntä ääliöksi. Hyvin fiksu ja kokenut pelaaja, joka pelaa pääsääntöisesti puhtaasti kovaa. Kokonaisuutena yksi parhaista pakeista, joita on KooKoossa pelannut 2000-luvulla. Haki joka vaihdossa vähintään yhden kovan niitin, piti huolta ettei oman maalin edessä riuhuta miten halutaan ja lisäksi teki kiekollisena yksinkertaisia peliä edistäviä ratkaisuja. Vielä kun liike ja käännökset saatiin KooKoossa kuntoon niin pelaamisen taso nousi silmissä. Toivottavasti pelaisi ensi kaudella KooKoossa, mutta epäilen. Ulkomaat varmasti vievät miliisin.
 

Kölli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista

Sport vaikuttaa olevan ensi kaudella tutun vahva. Odotan suurella mielenkiinnolla kovia ja rehtejä otteluita Jokipoikia vastaan.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No ei tullut tiettaria sitten vielä tälle viikolle vaikka joidenkin juttujen mukaan uusi pakki olisi ollut esiteltävänä viikon sisällä edellisestä tietoiskusta. Täälä on paljon spekuloita Jussi Heikkisellä. Olisi mielenkiintoista kuulla mihin nämä huhut perustuvat ja voisiko Jusalla olla aitoa mielenkiintoa palata takaisin Vaasaan?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mjaahans! Se alkaa olemaan sitä vaille valmis, että ensi viikolle odotellaan jo kovasti vahvistettua tilinpäätöstä. Luvassa mukava liikevoitto, yhden tappiollisen tilikauden jälkeen.
Kuullaanko samassa tilaisuudessa jotain muutakin uutta, jäämme odottamaan.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Täälä on paljon spekuloita Jussi Heikkisellä. Olisi mielenkiintoista kuulla mihin nämä huhut perustuvat ja voisiko Jusalla olla aitoa mielenkiintoa palata takaisin Vaasaan?

Kuten jo aikaisemmin kirjoitin tuossa toisessa ketjussa niin Jussi Heikkistä eikä Tuomas Immosta tulla näkemään kotkanutussa ensi kaudella (ainakaan sarjan alusta asti), mikäli Tammiseen & CO. on uskominen. Kiekko pohjalaisen sivuilla uutisessa, jossa esitellään ensi kauden tutkapari Suonpää-Kuusisto sanotaan, että puolustus on yhtä vaille valmis. Oikealta ampuva pohjois-amerikkalainen puolustaja.

Joten näillä nimillä spekulointi on turhaa. Niin ikävältä kun se kuulostaakin. Mun joukkueessa Tumella olisi aina paikka puolustuksessa. Mies itse ei tosin ollut tietoinenkaan siitä että ei jatkaisi vaasassa. Heikkisestä tai hänen mietteistään mulla ei ole mitään tietoa, paitsi että taitaa viettää kesän vaasassa(?)
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Täälä on paljon spekuloita Jussi Heikkisellä. Olisi mielenkiintoista kuulla mihin nämä huhut perustuvat ja voisiko Jusalla olla aitoa mielenkiintoa palata takaisin Vaasaan?

Tietojeni mukaan Heikkisellä oli haluja palata Vaasaan ja Sportiin. Nyttemmin kuulin, että se juna meni jo.

Harmi. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon Sport sijoittaa kolmikkoon Kinos, Erholtz ja Salmu sekä kuinka paljon Heikkinen olisi maksanut.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon Sport sijoittaa kolmikkoon Kinos, Erholtz ja Salmu sekä kuinka paljon Heikkinen olisi maksanut.

Onko Jusa nyt mennyt kirjottamaan jo jonkun tiketin? Saatana!

Väittäisin myös, että esim. E`holle ja Sälin palkalla oltaisiin saatu varmasti Jusa ja olisi vielä jäänytkin rahaa. No mutta, jos juna meni jo, niin unohdetaan sit saatana koko juttu.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mistähän nyt tuulee? Tällä viikolla piti tulla lukuja pöytään, mutta ainakaan minä en ole kuullut, että huomenna olisi mitään tiedotustilaisuutta asiasta tai muustakaan. Täysi radiohiljaisuus koko mökissä.

Ettei se parin viikon takainen "luuranko" nyt vaan pitkittäisi tilinpäätöstiedotetta. Kun kyseessä on Sport, voi odottaa, mitä tahansa tapahtuvan, joten pelko perseessä odotellen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös