Pe 10.4.2009 Kärpät - JYP (2. finaali)

  • 26 172
  • 149

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kai tästäkin voi jo ketjun avata? JYP lähtee 1 otteluvoitto taskussaan kohti Oulua jossa vastaan asettuu kaiken järjen mukaan vihainen Oulun Kärpät. Ensimmäisessä ottelussa JYPin prässi- ja ohjauspeli toimi riittävän hyvin. Kärpät oli hieman passiivinen tuossa ottelussa. Miten käy nyt kun Kärpät pääsee omaan kotikaukaloon pelaamaan ja saavat vielä viimeisen vaihtoedun? Muistutetaanko Tuomas "Taistelija" Vänttistä Jyväskylässä tapahtuneesta vahingosta ja pelaako Corso JYPin Viitasen tapaan junnumaski päässä? Kaikkiin näihin kysymyksiin saamme vastauksen huomenna.

JYPille tukea tulee antamaan lähes 300 päinen fanijoukko jota kuljettamaan tarvitaan kuusi bussia. Meteliä hallissa siis aivan varmasti riittää huomenna.
 

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten käy nyt kun Kärpät pääsee omaan kotikaukaloon pelaamaan ja saavat vielä viimeisen vaihtoedun?

No ainakaan Viuhkolat ja Immoset eivät varmasti ole niin paljon keskenään jäällä kuin keskiviikkona. Uskoisin Paakkolanvaaran kentän pelaavan valtaosan ottelusta Ipswich Townin ykköstä vastaan.

Peluutuksesta riippumatta Kärpillä on ns. pakkovoiton paikka. Risto Fitzgerald Dufvan kurinalaista Ipswich Townia ei voi päästää kahden otteluvoiton karkumatkalle. Noin hyvä joukkue ei nimittäin sitä etumatkaa tule hukkaamaan.

Siksi Raksilan yleisönkin täytyy huomenna laittaa kaikki peliin. Huutoa joka ainoasta hipaisusta, jonka ipswichiläinen tekee kärppäpelaajaan. Painetta tuomareihin samaan tapaan kuin Ipswichissä. Mutta ei mitään jarkkoimmos-vihellyskonsertteja ilman ( oululaista ) syytä. Jarkko on älyttömän hyvä pelaaja, jota pari vuotta sitten meillekin haaveiltiin.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielenkiintoinen ottelu tulossa (luonnollisesti). JYPillä on paikka pistää Kärpät todella ahtaalle ja Kärpillä on hivenen paineita niskassaan. Pakkovoiton paikka tässä ei vielä Kärpille ole, mutta kaukana ei siitä olla.

Kärpät tulee otteluun varmasti kovaa. JYP saa parantaa ensimmäisestä pelistään selvästi jos meinaa voiton viedä. Kärpät parantaa aivan varmasti.

Saa nähdä onko YV vieläkään kuosissa kummallakaan joukkueella. Uskon, että ainakin Kärppien puolelta nähdään nyt hyökkäävämpää ja agressiivisempaa peliä. Toisaalta JYPin on pakko parantaa hyökkäyspeliää, että voittoon on mahdollisuuksia.

Tarkki lienee pomminvarmasti Kärppien maalilla ja uskoisin, että Wallinheimo löytyy JYPin maalilta. Näiden herrojen onnistuminen luonnollisesti merkitsee paljon.

Veikataan, että ottelu menee jälleen maalin erolla jommalle kummalle. Jatkoerätkään eivät kaukana ole. Heitetään veikkaus nyt kotiinpäin ja 2-3 JYPille.
 
No niin.. Toinen näytös. Kärpille ensimmäinen peli toimi toivottavasti hyvänä herätyksenä- joukkue pelasi 80% pelistä täysin puolivaloilla, mutta meinasi silti voittaa, kaatuen kuitenkin tehottomaan ylivoimaan. Jyp pelasi odotetusti ja joukkueen selkein kompastuskivi on hyökkääjien tehottomuus - edellinen peli olisi ratkennut jo aiemmin, jos edes puolesta paikoista olisivat tehneet.
Kärppien täytyy pelata aktiivisemmin - myös jatkossa vieraissa - ja näin tapahtuessa se laajempi ratkaisijapotentiaali myös alkaa tehdä eroa. Tänään hereille muutkin kuin Mikkola, Kuusela, Aarnio ja Viitakoski, niin eiköhän sarja tasoitu. Ja Aaltonen ja Andersson voivat kerrata sanakirjasta sanan "syöttö".
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Toinen kohtaaminen, Kärpillä nyt puolellaan yleisö, vaihtoetu ja tutumpi kaukalo. Kärpät meinasi voittaa jo keskiviikkona, vaikka kieltämättä oli pelillisesti hieman jyppiä jäljessä. Nyt olisi tavallaan pakko voittaa kotonaan ja usko omiin on vahva.

Jypin ykkönen on kyllä uskomattoman vaarallinen, siitä ei pääse mihinkään. Muut kentät pelaavat jypillä hyvin omaan päähän, mutteivat luo samanlaisia paikkoja kuin ykkönen (toki osaavat ratkoakin pelejä). Kärpillä voisi nyt uhrata Paakkolanvaaran kentän Immosia vastaan, ja välillä käyttää Kerästä ja Aarniota taklailemassa tätä kenttää. Viuhkolan ja Corson kentillä pitäisi päästä sitten maalailemaan. Vahva tunne että tässä sarjassa kotiedulla on enemmän merkitystä verrattuna aiempiin tämän kevään sarjoihin juuri tuon VIP-ketjun maagisuudesta johtuen.

Tarkki oli keskiviikkona hyvä... ratkaisumaali näytti vähän lepsulta pelaamiselta, mutta jos vieraissa tehdään vain 1 maali, ei peliä voiteta. Tarkin pitää jatkaa toki samalla tasolla. Sinkkua ei hirveästi päästy kokeilemaan huippupaikoilta... toivottavasti ACA tai KVK kentät pystyvät siihen tänään.

Tuomaroinnista... keskiviikon tuomarointi oli ihan ok, ei tosin mitään häikäisevää, mutta liigan tasoon nähden ihan ok. Toivottavasti linja pysyisi koko matsin ajan samana ja järkevänä.

Kärppien tulisi nyt tulla otteluun paremmin... Blues sarjassa Kärpät ei tehnyt ainuttakaan avausmaalia peleissä, ja keskiviikkonakin Jyp teki sen ensimmäisen. Nyt olisi hyvä olla hereillä heti alussa, ja vaikka ekan vitosen jälkeen ei tulisikaan sitä maalia, niin jatkaa hyvällä sykkeellä koko erä...

Vahva tunne, Kärpät vie tänään. 4,5-2,3
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ja kiima alkaa nousemaan pikkuhiljaa toisen kerran todella korkealle tasolle. Unelma enää kolmen voiton päässä.

Itse peliin asetelmat pysyvät maalivahdeissa varmasti samana, mutta Kärpät saa nyt selvän edun, kun saavat viimmeisenä vaihtaa. Saa nähdä peluuttaako Alatalo Corsoa Immosia vastaan vai Hakkaraisia.

Taistele JYP!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Hieno kiakkovkl tulossa ja toinen näytös finaaleista sitten tänään! Tulee Kärpät varmasti aivan eri liikkeellä ja aggressiivisuudella raivoisan kotiyleisön eteen. Omasta mielestäni JyP oli ensimmäisessä pelissä niin paljon työteliäämpi, että Kärpät ei ilman taklauspelinsä ja asenteensa nostoa pitkälle pötki. Tosin Kärpillä varmasti on vielä vaihde ellei parikin ottaa esiin.

Let's rock'n roll!
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo, ensimmäinen höntsäpeli pelattu alta pois ja aika Kärpillä palata tasolleen. Luulis olevan helppoa pistää päällystakki VIP:lle ja ottaa voitto kotiin? Eihän se näin kuitenkaan mene, joka metri jäällä pitää liikkua lujaa tai hukka perii.

Tänään sarja tasoihin ja sunnuntaina ohi, näillä eväillä jookosta!
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Uskon että tässä sarjassa kotietu on suurempi kuin aiemmin tänä keväänä (varmaan 60% peleistä on voitettu vieraissa!) koska peluutuksella voidaan niin hyvin pimentää vastustajan hyökkääjät. Jyväskylässä Hytösen kenttä on hyvä Corsoa vastaan ja Immoset saavat pelata Viuhkolaa vastaan. Oulussa taas Paakkolanvaaran ketju pelaa Immosia pimentoon ja veikkaan että Corson kenttä yritetään saada jäälle kolmoskentän aikana.

Pakko se on kuitenkin uskoa että myös vieraissa pärjätään. Toivon että Jypin prässi peli puree myös Oulussa ja haemme sieltä tiukan voiton yhden maalin erolla. Maalinteko kilpailua tuskin nähdään mutta tiukkaa tulee. Se kumpi onnistuu tekemään Ylivoima maaleja voittaa tämän ottelun.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kärpät kotijoukkueena tulee hyökkäämään enemmän ja hallitsemaan kiekkoa. JYP:n tulee keskittyä entistä tarkemmin karvaukseen ja viisikko puolustukseen, jottei vastustajaa päästetä maalipaikoihin. Tarvittavat maalit JYP tulee iskemään vastahyökkäysistä ja ylivoimalla, olettaen että JYP:n yv-pelissä ei enää siirrellä kiekkoa, vaan heitetään kiekkoa maalille.

Sellainen kutina on, että Tuokkola aloittaa, vaikka molemmat veskarit käy. Kärpät tekee 1-2, JYP 3 maalia.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Sellainen kutina on, että Tuokkola aloittaa, vaikka molemmat veskarit käy. Kärpät tekee 1-2, JYP 3 maalia.

Hyvin kutisi, Tuokkola aloittaa maalilla.

Itselläni on taas sellainen kutina, että tänään nähdään kevään parasta Kärppää tähän asti. Paakkolanvaara laittaa Immosen seinälle ja Jarkko keskittyy lähinnä tihrustamaan itkua tuomareille. Keskiviikkona Boumedienne keskittyi maalinedustalla ansiokkaasti antamaan keppiä JYP:n miljoonamiehelle ja toivon saman jatkuvan tänään. Bume pimensi muutama vuosi takaperin Metron ja Toporowskin pleijareissa, enkä odota yhtään vähempää Jarkonkaan kohdalla. Ei armoa miljoonamiehille! Pieni ja sympaattinen Kärppälauma taistelee ja raatelee tänään selvän voiton ehdottomasta ennakkosuosikista.

Tarkki ei pomputa ainuttakaan kutia tänään, eikä enää koskaan. Kärppäpuolustus ei joudu kertaakaan pakittelemaan omalla alueella kiekollisena, vaan JYP:n prässi avautuu kerta toisensa jälkeen. Syötöt napsuvat aina vauhdissa lapaan ja Routasydän pauhaa.

Toinen vaihtoehto on, että taas nähdään perushöntsää, jossa maalit ovat kortilla, JYP:n viisikkopeli pysyy kuosissa ja Kärpät hankkii pari 5-3 -alivoimaa vetäisemällä purkukiekkoja katsomoon. Peli ratkeaa lopulta jälleen maalivahdin virheeseen jommassa kummassa päässä.
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
KÄRPÄT:

Andersson - Corso - Aaltonen
Forrest - Järventie

T. Koivisto - Viuhkola - Kuusela
Boumedienne - Korpikari

Normio - Paakkolanvaara - Alikoski
Mikkola - Grönholm

Viitakoski - Keränen - Aarnio

7.puolustaja: Ohtamaa
13.hyökkääjä: Dahlman

MV: Tarkki (varalla P. Koivisto)

JYP:

Pihlman - Immonen - Virtanen
Mäntymää - Koskinen

Jääskeläinen - Hytönen - Louhivaara
Välivaara - Malmivaara

Tuppurainen - Hakkarainen - Pesonen
Viitanen - Kaijomaa

Sipiläinen - Vänttinen - Riska

7.puolustaja: Saksinen
13.hyökkääjä: Lahti

MV: Tuokkola (varalla Wallinheimo)
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Jaahas ja Pekka "Nuokku" Tuokkola vieraiden maalilla lisää mielenkiintoa Risto Dufvan aivoitusten suhteen. Erikoisia vetoja läpi pleijarikevään.

Olen siksikin iloinen että Vääpeli Dufva täten tarjoaa auttavaa kättään Kärppien suuntaan. Komea murskavoitto tästä ja seuraavassa pelissä täriseekin sitten maalivahdin räpylä ja Lommosen™ maila ihan eri malliin kuin tähän mennessä. Tämä on erikoista toimintaa.

Nyt ei sitten anneta Pesosten ja Tuppuraisten pyristellä vaan otetaan luulot pois komeilla maaleilla. Kärppien voiton ehto on se, että tyhmät jäähyt, kuten Normiolla ja Keräsellä, ja turhat jäähyt, kuten Bumella useammassa pelissä, karsitaan. Vasemmalla kädellä eivät peräkärrypojatkaan kaadu.

~POHJOINEEEN!!!
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaahas ja Pekka "Nuokku" Tuokkola vieraiden maalilla lisää mielenkiintoa Risto Dufvan aivoitusten suhteen. Erikoisia vetoja läpi pleijarikevään.

R.D on jo moneen kertaan todennut JYP:n peluuttavan finaaleissa molempia kuumia veskareitaan. Peki ollut aivan huikeassa vireessä pleijareiden aikaan, päästetyt maalit 2, 0, 2, 1, 2, 2, 1. Eiköhän tuo sarja saa jatkoa tänään.
 

Chivas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olo on pikkupojalla jouluaattoaamuna, kun illan peliä odottaa. Aikamoisen tunteiden patoutuman 17 vuoden odotus aiheuttaa, toivotaan ettei jatkossa tarvitse yhtä pitkiä taukoja menedtyksessä pitää.

Mutta illan peliin muutama pointti. Hytösen kentän peluuttaminen kakkosylivoimassa jaksaa ihmetyttää joka ilta enemmän ja enemmän. Mitään poisottamatta Hytösten puolustuspelaamisesta, varsinkin ketjun sentterin pelaaminen hyökkäyssuuntaan on todella tuskaisen oloista. Näkisin erittäin mielelläni ketjun Tuppurainen-Hakkarainen-Pesonen saavan yv-aikaa muutenkin kuin ne kuuluisat 10 sekuntia jäähyn lopusta. Vaan kai Dufva minua paremmin tietää mitä tekee.

Ja mitä tulee Immosten-ketjun poispelaamiseen vaihto-oikeuden turvin, niin toivotaan, että jää puheiden tasolle kuten niin usein tämän kauden aikaan. Pakkohan se on myöntää. että ilman VIP-ketjua olisi aika tuskaista joukkueen hyökkäyspeli, mutta niin kauan kuin yksi ketju jaksaa kantaa joukkuetta, niin kaikki hyvin.

Niin ja onhan meillä Pesonen. Tuntuu nuorella miehellä olevan maalintekijän asenne, vai mitä muuta voi sanoa kommentista: "Ehdin jo vaihtoaitiossa suunnitella tuuletusta, kun tuntui että meikä tekee maalin." Ehkä nuoruuden uhoa ja keulimista, mutta kai kommentti kertoo myös itseluottamuksesta ja maalintekijän olemuksesta. Ensi kaudelle saataisiin maalintekovastuu jaettua laajemmalle jos pikku-Pessi kakkoseen.

Wallinheimo pelasi keskiviikkona sen verran vakuuttavasti, että olisin mielelläni Sinkun edelleen tolppien välissä nähnyt. Mutta in Dufva we trust, eli ei muuta kun kiekot kiinni, sama kuka siellä torjuu.

Pakko luottaa omiin, eli Kärpät-JYP 1,2-2,3,4.
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Tuomarit tänään:

Seppo Lindroos ja Reijo Ringbom. Linjoilla Orelma ja Terho.

Olen yllättynyt! Linja tuskin muistuttaa edellisen pelin "puhaltamattomuutta".
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
R.D on jo moneen kertaan todennut JYP:n peluuttavan finaaleissa molempia kuumia veskareitaan. Peki ollut aivan huikeassa vireessä pleijareiden aikaan, päästetyt maalit 2, 0, 2, 1, 2, 2, 1. Eiköhän tuo sarja saa jatkoa tänään.

Vielä tämä kostautuu. Se, että joukkue vaihtaa nollapelinkin jälkeen veskariaan ei kerro leveydestä, ainoastaan siitä että ihan sataprosenttista luottoa ei ole molempiin. Ettei voi mennä yhdellä loppuun asti, vaan pitää pomputtelujen jälkeen vaihtaa. On ikävä nähdä sen kostautuvan.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vielä tämä kostautuu. Se, että joukkue vaihtaa nollapelinkin jälkeen veskariaan ei kerro leveydestä, ainoastaan siitä että ihan sataprosenttista luottoa ei ole molempiin. Ettei voi mennä yhdellä loppuun asti, vaan pitää pomputtelujen jälkeen vaihtaa. On ikävä nähdä sen kostautuvan.

Olen itsekin ollut sen koulukunnan miehiä ennen tätä kautta, että voittavalla joukkueella pitää olla selkeä ykkösveska. Mutta kieltämättä tämä veskareiden vuorottelu on toiminut erinomaisesti JYP:llä tällä kaudella. Miksipä sitä sitten enää vaihtamaan? Luotan täysin vanhojen veskareiden Dufvan ja Siekkisen päätöksiin maalivahtivalinnoissa. Se on varma juttu, ettei JYP tule kaatumaan veskareihin tänään eikä koko sarjassa. Enemmän olen huolissani JYP:n ylivoiman tehottomuudesta..
 

Alexandre

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvin kutisi, Tuokkola aloittaa maalilla.

Itselläni on taas sellainen kutina, että tänään nähdään kevään parasta Kärppää tähän asti. Paakkolanvaara laittaa Immosen seinälle ja Jarkko keskittyy lähinnä tihrustamaan itkua tuomareille.

Täytyy muistaa että Jarkko ei ole mikään mammanpoika VIUHKOLA jolla on tippa linssissä koko ajan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Se on varma juttu, ettei JYP tule kaatumaan veskareihin tänään eikä koko sarjassa. Enemmän olen huolissani JYP:n ylivoiman tehottomuudesta..

Tuo voi olla totta. Tällaisissa vain voidaan ajautua tilanteisiin, joissa Wallinheimo pelaa viidennen pelin, jonka voittaa 1-0, sitten kuudennen, jonka Kärpät vie 6-1 - kuka sitten laitetaan maaliin?
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taitaa olla jännitystä ilmassa...

...kun on niin hiljaista tässä ketjussa. Pelikiellotkaan eivät taida olla JYPin ja Kärppien fanittajilla päällä, joten mistä hiljaisuus johtuu?

1. Spekulointiryöppy ennen koko sarjaa purki pahimmat paineet

2. JYPin voitto tyydytti hetkellisesti omat ja hiljensi vieraat

3. Pitkäperjantain vietto sukulaisten kanssa

Niin tai näin, itse ehdin muutaman sanasen pelistä veistämään.

1. Tuokkolan tulo maaliin on uskoakseni vain hyvä asia. Itse luin Sinkun olleen 1. finaalissa maalilla hiukan epävarma, mutta kiitos Kärppien kyvyttömyydelle rakentaa maalipaikkoja, tämä ei näkynyt hörppyjen muodossa.

2. Hyvä kun nyt hehkutetaan VIPin vaarallisuutta, vaikka ratkaisuvoimaa oikeasti löytyykin muista kentistä. Toivon mukaan Kärpät keskittyykin VIPin pimentämiseen JYPin sijaan.

3. Oulun luola lienee paha paikka, jos hommaa ei näin JYP-vinkkelistä saada rullaamaan heti 1. erässä. Nälkää ainakin kotikatsomolla riittänee, joten toivotaan, että se tällä kertaa hiukan paineistaisi joukkuetta, jos homma ei sujukaan ja JYP vie. Joo kulttuuri, sorry että meinasin unohtaa tämän pyhän ja maagisen sanan, jonka ansiosta peliliset seikat ovat täysin toisarvoisia.

4. Tuomaripeli: kumpi joukkue pystyy paremmin sopeutumaan selkeästi suurpiirteisempään tuomarilinjaan, joka Levosen ja Bomanin toimesta sarjan 1. peliin valittiin? Koukkuja sateli puolin ja toisin, kumpi käyttää tämän paremmin hyväkseen, jos linja pitää edelleen?

5. Kärppien "2 ykköstä" herännee tänään, joten JYP pelannee puolustusvoittoisemmin kuin aiemmissa PO-sarjoissa on totuttu. Silminpistävää oli ero siinä, miten JYP pelasi 2. ja 3. erät suhteessa tähän kauteen muuten. Paljon tarkempaa ja oman pään kautta rakennettua peliä kuin mihin on tottunut tällä kaudella. Oliko tämä taktinen linjaus vai PO-jännitystä? Jotenkin toivoisin jälkimmäistä, koska en edelleenkään usko siihen, että Kärppiä voitettaisiin kyttäämällä.

Ja lammasta marinoimaan, (myöhemmin illalla olkoon pikku jyrsijöiden vuoro)

Jupa
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Tuo voi olla totta. Tällaisissa vain voidaan ajautua tilanteisiin, joissa Wallinheimo pelaa viidennen pelin, jonka voittaa 1-0, sitten kuudennen, jonka Kärpät vie 6-1 - kuka sitten laitetaan maaliin?

Eiköhän tämä sarja ole taputeltu JYPille otteluvoitoin 4-1 tuon viidennen pelin 1-0 voiton jälkeen, eli sinällään kummallinen kysymys. Mutta kaipa tässä pitää sitten alkaa pelkäämään tuota maalivahdin vaihtamista voitetun ottelun jälkeen, eihän tässä samalla kaavalla olla menty kuin vasta runkosarja ja playoffit tähän mennessä. Väkisinkin tulee miettineeksi sitä, kuinka pitkälle JYP olisikaan päässyt valitsemalla selkeän ykkösmaalivahdin ennen pudotuspelien alkamista. Uskoisin, että vähintään taisteltaisiin NHL:n läntisen konferenssin kolmossijasta.

Pelissä huomio kannattaa ennen kaikkea kiinnittää JYPin ykkös- ja kakkoskentän senttereihin, Immoseen ja Hytöseen, koska molemmat ovat kasvattaneet äärimmäisen komeat playoff-viikset. Tässäkin asiassa tosin kapteeni on esimerkillisempi hieman komeampien räkäjarrujensa myötä. Jotenkin on sellainen kutina, että mitään kovin tarkkaa kenttä kenttää vastaan -peluutusta ei tulla näkemään, koska se voi pahimmillaan Kärpillä johtaa oman pelin sekoamiseen (varsinkin jos VIP pelaa erittäin paljon). Arabi saa tarjota sitä puutavaraansa maalin edessä, viiksekkäisiin JYP-senttereihin samaistuva Blues-Reijo kyllä viheltelee niistä tarvittavat jäähyt. Mutta, mutta, katsellaanpas rauhassa, mitä sieltä pääsiäismunasta tänään löytyy... GO VALTRA!
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täytyy muistaa että Jarkko ei ole mikään mammanpoika VIUHKOLA jolla on tippa linssissä koko ajan.
Kuinkas näin?

Mielenkiintoinen peli tulossa ja erikoinen veto Duffalta tuo moken vaihto. Mutta tietenkin jos on luotto molempiin niin näillä mennään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ei armoa miljoonamiehille! Pieni ja sympaattinen Kärppälauma taistelee ja raatelee tänään selvän voiton ehdottomasta ennakkosuosikista.
Mä tykkäsin tästä sarkasmista. "Pieni ja sympaattinen kärppälauma" Heh.

Oulussa on isompi kaukalo kuin Jyväskylässä. Lisää tilaa taitaville pelaajille. Sekin saattaa hyvinkin olla merkittävässä osassa tänään. Tietysti pitää ottaa huomioon Reijo josta ei koskaan voi etukäteen sanoa mitä saa tehdä ja mitä ei noin räikeästi sanoen.

Tarkki ei siis ole liigassa hävinnyt yhtään pleijarisarjaa. Kerta se on ensimmäinenkin ja sellainen kutina on että se on tämä sarja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös