Hyvät naurut Netistä, part #2

  • 2 478 327
  • 6 832

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kommentit musertavia? Eiköhän tuo video musertanut monen katsojansa...

SinäPutki on liputtanut tuon videon ja siinä näkyy siis se varoitusteksti "This video may not be suitable for minors." Minun mielestäni tuon tekstin voisi tämän videon kohdalla vaihtaa ihan hyvin muotoon "This video is not suitable for anyone."
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Emmä tiedä mitä tänään enää tekis. Odottelin karsintapeliäkin innolla vielä hetki sitten, mut nyt jotenkin elämänhalu loppui.

Melko hyytävää settiä jollaksen überhirviösiskot mättivät menemään. Myötähäpeämittari iski jo ensisekunneista punaiselle, mutta sisäinen "kaappiseiskanlukijani" halusi tarkastella videon loppuun asti.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tuota videota kun katselee, niin tulee aika saatanan kova halu uskoa, että taustalla on jotain andykaufmanmaista nerokkuutta ja kyseessä on monen vuoden mittainen sketsi.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Tiesittehän, että siinä Englannin eteläpuolella sijaitsee muodoltaan autoa muistuttava saari, johon nyt pääsemme tutustumaan paremmin. Eli... welcome to Clarkson Island
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ville Klinga tässä päivää. Olemme nyt täällä Haluatko miljonääriksi -visailun parissa, ja kysymys on kinkkinen. Montako tuhatta on miljoonassa?

Heh, jos tälle linjalle lähdetään niin seuraavassa videossa missi-Christina loistaa legendaarisessa Onnenpyörä-visailussa joskus 90-luvulla, sattui silmiin linkeissä tuota miljonääri-videota katsellessa:

http://www.youtube.com/watch?v=3m6XPzFP27Y&feature=related

Toinen mikä tuossa videossa nauratti, oli Saija Palinin huikea tuuri pyörityksissä...
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Taitaa olla kymmenen kertaa pian täynnä, kun tämä Tuiskun hupailu linkitetään tänne.

Ei naurata.
Tosiaan ei kauheesti naurata.
Kaverilla on imitaatiotaidot hallussa, koko lähetyskin on kuin jostain huonosta sketsiohjelmasta:

http://www.youtube.com/watch?v=RFVff2nBybQ&feature=related

huhuh, ei ole todellista :D
Onneksi tosta linkin kuvauksesta pystyy jo jotain päättelemään, mutta oli se silti pakko avata vaikka valmiiksi tiesi, että Tenholle taas naureskellaan. Kyllä muakin vähän nauratti, mutta ei ehkä noi Tenhon imitaatiot.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
KalPa-JYP erätauko haastattelussa RD Kuikka. Tuo ei aiheuttanut kuin myötä häpeää mutta videon lopussa Jortikan hauskan kuuloinen repeily sen sijaan pisti naurattamaan.

KalPa-JYP erätauko haastattelu
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös