Ti 7.4.2009 Ässät - Sport (5. liigakarsintaottelu)

  • 61 561
  • 198

SuperMario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisi mielenkiintoista tietää, mitä tapahtui Ässien pukukopissa toisella erätauolla. Kaksi erää oltiin ihan lampaita ja vasta viimeisessä erässä taisteltiin. Nyt ollaan aika tukalassa sillassa, mutta siitä huolimatta viimeinen erä antoi jollain porilaisella hullulla tapaa vielä uskoa jatkon suhteen. Ilman sitä olisin valmis julistamaan kauden olevan paketissa Vaasassa. Joka tapauksessa, jos kolmannen erän ilme saadaan siirrettyä jollain ilveellä Vaasaan, uskon Ässillä olevan vielä mahdollisuuden kääntää tämä sarja. Torstaina Ässien on kuitenkin kaadettava kuvainnollisesti Sportin lisäksi hullut vaasalaiset fanit, jotka tulevat taatusti tulevien pyhäpäivien siivittäminä äänijänteet pullollaan huutamaan vaasalaisia liigaan. Tehtävä on siis äärimmäisen vaikea, mutta tätä se liigapaikan säilyttäminen nyt vaatii.

Sport oli tänään erään vääryyksiä kärsineen hahmon sanontoja lainaten suvereeni ensimmäiset 40 minuuttia. Jälkimmäiset 20 minuuttia oli kuitenkin Ässien hallintaa ja ensimmäistä kertaa oli liikkeissä sitä räväkkyyttä mitä olen kaivannut pitkin sarjaa. Harmi vain, että harvemmin näin vajanaisella esityksellä on mahdollisuuksia voittoon. Erä sisälsi yhden ratkaisevan karmean haksahduksen, jonka Sport hyödynsi varmasti. Vaikka Ässät melkein nousi rinnalle lopussa, tuli taas todistettua, että peli kestää 60 minuuttia ja parempi joukkue eli Sport ansaitsi tänään oikeutetusti voittonsa.

En tiedä kuka oli valmistanut jätkät tämän illan peliin ja sehän ei tietenkään ollut ainakaan Alpon vika, mutta kepit tärisivät käsissä molemmissa päissä kuin krapulaisilla. Parhaiten pelasivat juuri nuoret kaverit ja ihmettelen, jos Peltonen joutuu vetämään edelleen polvivaivaisena Vaasan ottelussa. Niin selvästi näki vamman vaikeuttavan hänen muutenkin jo hitaahkoa ja kankeaa liikkumista. Toivottavasti nuoret Rahkola ja Jyrkkiö saavat Vaasassa vastuuta kävi pelissä sitten miten päin tahansa.

Vielä lopuksi on hymähdettävä muutaman vaasalaisen aiemmin esittämille kommenteille, että Sportin pelaajat eivät filmaa. Tänään se tuli aika selvästi todistettua, kun nuori Kivimäki oli laidan lähettyvillä ja Kivenmäki antoi hieman poikittaista toppahousuille. Kaveri teki aikansa kuolemaa jäässä tuskasta vaikeroiden, mutta kun tilanne vihellettiin poikki ja siitä ei vihelletty jäähyä, kaveri nousi pystyyn ja luisteli muina miehinä vaihtoon eli se siitä etteikö kaikista joukkueista filmaajia löydy tarpeen tullen. Tämän illan ahkerin ja parhaiden pusujen antaja löytyi Sportin nelosesta Timo Pahkalan muodossa. Hyviä ja kovia taklauksia, joilla horjutettiin lampaina valtavien ässäläisten pelihuumoria erityisesti kahdessa ensimmäisessä erässä. Sport näytti myös, että ei sota yhtä miestä kaipaa. Nähdäkseni Sportin riveistä puuttui aiemmissa Porin otteluissa parhaimpana puolustajana kunnostautunut Tuomas Immonen, joten ei Sportkaan aivan parhaimmalla nipullaan liikkeellä ollut, jos puuttui porilaisten riveistäkin muutamia tärkeitä palasia.
 

Valkohuulikyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Samurai Blue, Arsenal
Kyllähän tässä on nyt todettu, että liigan top3 surkeimpiin organisaatioihin kuuluva Ässät on samaa tasoa Mestiksen parhaiten hoidetun organisaation kanssa. Ässien kuluva kausi on ollut hupaisa seurailla 0-7 kotitappioineen.

Ihmetyttää porukan paasaus Ässien tasonlaskusta. Ässät on ollut koko liigakauden täysin umpisurkea, mutta tottakai muutamia voittoja "isoista" seuroista mahtuu sarjaan, jossa pelataan liikaa pelejä. Moni joukkue lähti hieman takki auki Ässiä vastaan ja kyllä silloin Ässätkin voitti. Täytyy kuitenkin todeta, että SaiPa ja alkukauden TPS alitti jopa Ässien tason.

Uskomatonta miten osataan pilata hopeakauden huuma ja sitä kautta saatu boosti. Tällainen organisaatio kuuluu mielestäni divariin ja Sport - missä tällä hetkellä on todellisen tekemisen meininki erittäin mielellään liigaan. Tässä voittaa koko suomalainen jääkiekko. Suljetun liigan veljeilykerhon aika on loppumassa- ainakin toivotaan niin.

Iso tsemppi Sportille ja homma pakettiin!
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Otteluketjun sivu #4 ei toimi joten en näe mitä siellä on kirjoitettu. Toivon kuitenkin että yksikään Sportin kannattaja ei tuuleta Liiganousua.

Joo. Tämän päivän matsi oli Sportilta ihan hyvä. Oltiin saman verran parempia kuin viimeksi Vaasassa, ehkä jopa parempia. Puolustukselta sitä yhtä vitunmoista sekoilua lukuunottamatta ihan mallikas suoritus. Suomalainen oli hyvä, joskin ei nähty parasta Jaskaa Spåran häkissä. Hyökkääjistä Pahkalalta, Cabanalta, Koivistolta ja Sihvoselta hyvä ilta. Varsinkin Pahkala, joka toisessa erässä antoi samassa vaihdossa neljä todella hyvää taklausta. Lisäksi mies karvasi täydellisesti omalla alivoimalla, sai riistettyä kiekon ja tilanteesta Takala iski kovan rannelaukauksen Kilpeläisen selän taakse.

Kolmannessa erässä Ässät tuli vitun lujaa päälle, niin kuin arvata saattoi. Sport-puolustus oli ajoittain aika pahasti kusessa. Sitten nämä viimeiset viisi minuuttia. Tuomareilta linja, jos sitä oli, karkasi niin hienosti taas kerran. Ässiltä muutama kyynärpäätaklaus ja poikittainen maila viheltämättä. Sitten Sportille pienestä kontaktista oliko 3? jäähyä putkeen ja Ässille 6-3 ylivoima loppuun. Vitun hienosti meni, etten sanoisi. Ässien neljäs maali hylättiin, joka oli mun silmissä helvetin suuri ihme, en olisi uskonut että näillä domareilla olisi siihen ollut pokkaa. Kun se hylättiin, niin oliko se nyt käsisyöttö vai pelaaja MV-alueella?
 
Viimeksi muokattu:

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Just just. Ollaan siis samaa mieltä, vaikket sitä näköjään huomaakaan. Nyt on se viimeinen hetki nousta sille tasolle, jota minä fanina toivon. Kai näin saa tehdä?

Ei Ässät tule pääsemään liigassa pilkahtaneiden otteidensa tasolle. Unohtakaa koko homma. Homma riippuu Sportista, niin hyvässä kuin pahassakin =)

Tää on vain mun vilpitön näkemys. Ei mulla ole mitään Ässiä vastaan. Olette vaan, hmm... altavastaajia tällä hetkellä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tunkekaa nyt porilaiset se tasonne perseeseen ja tajutkaa, että mitään Ässien tasoa tai joukkueiden välistä tasoeroa ei ole koskaan ollutkaan.

Ässät häviää, koska A) Sport on parempi B) Ei tajuta tätä tosiasiaa, että mitään tasoeroa ei ole C) Tamminen on Aurinkokunginas ja Alpo on Don Cherryn sanoin "dogmeat".

Tasoero sarjojen välissä on olemassa, se on selvä. Sport olisi ollut SM-liigan runkosarjassa viimeinen, selvästi. Tässä sarjassa Sport on noussut selkeästi oman tasonsa yläpuolelle kahdesta syystä: oma itseluottamus on kasvanut ja vastustajan itseluottamus on pudonnut. Tässä hetkessä tuota ero ei ole, koska toinen joukkue purjehtii myötä tuulessa ja toinen yrittää soutaa vastatuuleen.

Minusta on erikoista edes väitellä siitä onko sarjojen välissä tasoeroa, totta kai sellainen on. Tämä on yleismaailmallinen totuus, parhaat pelaavat parhaassa sarjassa. On ihan sama verrataanko NHL/ AHL, Elitserien/ Allsvenskan tai SM-liiga/ Mestis.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Juu, no turha sitä on mitään tehdä, että saadaan annettua pelaajille "oikea signaali".

Ja kyllä Ape voi ainakin playout/karsinta-peleistä ottaa vähintään puolet omalle kontolleen, jos yv jätetään harjoittelematta (tämä toki koko kauden ongelma), ei tulla toimeen pelaajien kanssa, motivointitaitoja ja pelinjohtamista ei ole, niin mitä vittua voi odottaa?

Juu en sanokaan sitä, että Alpo olisi täydellinen tai onnistunut. Mutta joukkueen isojen pelaajien pitää ymmärtää tilanne missään mennään ja pakottaa porukka ruotuun. Tarvittaessa vetää sitten vaikka ketjukaveria turpaan Nyt tilanne on aivan päinvastoin, kapteenista alkaen kustaan omaan nuotioon. Jos taas vaihdetaan valmentaja, hyväksytään pelaajien epäammattimainen toiminta taas kerran.

Ja mistä sitten saataisiin se hyvä valmentaja? Kukaan ei tänne tule, koska tietää pelaajien olevan italialaisessa lakossa viimeistään marraskuussa. Eli mennään nyt sitten pohjan kautta ja pistetään perusta kuntoon.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Nyt tässä tasoerokeskustelussa on yksi hiton tärkeä pointti mennyt ohi monilta. Onhan nyt AIVAN SELVÄÄ, että SM-liiga kokonaisuutena on aivan eri tasoinen kuin Mestis. Siitä ei liene kenelläkään mitään nokan koputtamista. Mutta se, mitä tässä karsintasarjassa mitataan, ei ole koko sarjojen yleinen tasoero, vaan sen alemman sarjan parhaan, ja sen ylemmän sarjan huonoimman joukkueen välinen ero.

Ja se ero? Sitä ei ole.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vielä lopuksi on hymähdettävä muutaman vaasalaisen aiemmin esittämille kommenteille, että Sportin pelaajat eivät filmaa. Tänään se tuli aika selvästi todistettua, kun nuori Kivimäki oli laidan lähettyvillä ja Kivenmäki antoi hieman poikittaista toppahousuille. Kaveri teki aikansa kuolemaa jäässä tuskasta vaikeroiden, mutta kun tilanne vihellettiin poikki ja siitä ei vihelletty jäähyä, kaveri nousi pystyyn ja luisteli muina miehinä vaihtoon eli se siitä etteikö kaikista joukkueista filmaajia löydy tarpeen tullen.

Taisi olla Tähtinen(?) kuka veti samantapaisen esityksen. Ei jäähyä. Polvi vaikutti olevan liki poikki kontaktitilanteen jälkeen mutta samantien palasi kentälle. Kaikki keinot käytössä, puolin ja toisin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nyt tässä tasoerokeskustelussa on yksi hiton tärkeä pointti mennyt ohi monilta. Onhan nyt AIVAN SELVÄÄ, että SM-liiga kokonaisuutena on aivan eri tasoinen kuin Mestis. Siitä ei liene kenelläkään mitään nokan koputtamista. Mutta se, mitä tässä karsintasarjassa mitataan, ei ole koko sarjojen yleinen tasoero, vaan sen alemman sarjan parhaan, ja sen ylemmän sarjan huonoimman joukkueen välinen ero.

Ja se ero? Sitä ei ole.

Nimenomaan näin.

Tästä huolimatta olen aika varma, että tämä sarja menee seitsemänteen peliin, vaikka toisaalta vaasalaisille soisikin kotinousun. No, turhahan tässä on jaaritella kun voi vain vierestä seurailla naatiskellen draamaa.
 

SuperMario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taisi olla Tähtinen(?) kuka veti samantapaisen esityksen. Ei jäähyä. Polvi vaikutti olevan liki poikki kontaktitilanteen jälkeen mutta saman tien palasi kentälle. Kaikki keinot käytössä, puolin ja toisin.
Tähtinenhän se oli. Linkutteli pois jäältä, mutta oli jatkossa taas täydessä tohinassa. Ei mitään uutta. Pointtini oli, että viime pelin jälkeen sai lukea muutamia kommentteja, että vaasalaiset eivät tämän tapaiseen syyllisty.
 
Olisi mielenkiintoista tietää, mitä tapahtui Ässien pukukopissa toisella erätauolla. Kaksi erää oltiin ihan lampaita ja vasta viimeisessä erässä taisteltiin.

Kyllähän siinä Ässillä pientä piristymistä tapahtui, mutta kyllä pikemminkin pitäisi kysellä mitä Sportin kopissa tapahtui.

Vaasalaisten pelin romahdus hakee vartaistaan ja mieleen tuli lähinnä Aravirran Leijonat Ruotsia vastaan. Sport pysyy pelissä mukana rohkealla karvauspaineellaan, mutta kun tämä unohtui niin se käytännössä tarjosi voittoa Ässille. Pelin virtaus kääntyi ja johti melkoiseen panikointiin ja virhesumaan Sportin päädyssä.

Ässätkin kyllä petrasi, mutta käytännössä sen ei tarvinnut kuitenkaan tehdä muuta kuin tarttua tilaisuuteen joka tarjoiltiin kuin Manulle illallinen. Muistelenko väärin että Sportille kävi vastaavan tyyppinen notkahdus Jokipojat sarjassa, jossa Tami ottikin aikalisän ja huusi pelaajille että "MIKÄÄN EI MUUTU!". Jos taas Tami päätti kopissa että Sportin tulee istua johtonsa päällä, niin se on kyllä megaluokan virhe - altavastaajan ei kannata antaa Ässille tilaa.

Toivottavasti viesti meni nyt perille ja virhe ei toistu. Hivenen kyllä arveluttaa Sportin pelaajien kantti tilanteessa kun heillä on todellakin sauma lyödä sarja poikki.
 

Blame Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olipa taas peli. Ensimmäisen 40 minuutin jälkeen suorastaan oksetti Ässien pelaaminen. Kiekkoa ei meinata saada pois omalta alueelta muutakuin roiskimalla ja heittämällä lättyä vastustajan pakeille. Tottakai tästä suuri ansio Sportille, jonka liike ja taistelu oli ihailtavaa.

Kolmanteen erään tuli sitten ihan uusi Ässät. Liike ja tilannenopeus huomattavasti korkeammalla tasolla. Näytti myös, että Sport passivoitui, mutta siinä itsekin alkoi jo pitämään oikeanlaisena taisteluna Ässien peliä. Peräti Mave ja Tähtinenki näytti välillä yrittävän. No tänään loppui aika, kun ei tajuttu pelin alkaneen 18.30. Silti pidän kolmannen erän nousua jo hyvänä, kun miettii, et pienestä oli kiinni ettei päästy jatkoille.

Kilpeläinen ei vakuuttanut tänää. Tai sanotaanko näin, Kilpeläine oli tänää kuolevaine eikä pitäny Ässiä pystys kuten Vaasas lauantaina. Jäi puuttumaan todelliset kopit. Rahkolalta taasen muutama positiivine suoritus, jolla ansaitsisi lisää näyttöpaikkoja. Muuten en liikaa nostaisi pelaajia esille. Huhtala osaa toisinaan tehdä.

Tämä viime hetkillä hylätty maali oli kummallinen ainaki katsomoon. En mene sanomaan ohjasiko joku juuri kädellä sen kieko Tähtiselle(?) siihe avopaikkaan vai ei, mutta miksi käsisyöttö vihellettiin vasta sitten ku kiekko oli maalissa? Mielestäni Tähtinen ehti tarpeeks kauan "odottaa" vihellystä ennekuin laitto kieko reppuun. Tai sitten siin mökäs ei vihellystä kuullu.

Vaasalaisten kannattamisesta, okei arvostan, komeaa vieraskannattamista. Mutta jatkuva keskareide viljely porilaiskatsomoon hämmästyttää (joo porilaisilla osuutensa varmasti) ja sitten tämä kun välillä patakannattajat alkaa huutamaan Ässiä esim. pelitauolla ni sieltä alkaa buuaus. Kannattakaa kilpaa, niinku toisinaan teetteki. Muuten hieno kannattajaryhmä ja turhaa tässä arvostelen. Vituttaa vaa kaikki.

Ja huolissani olen, 1-10 asteikolla rehellisesti sanoen 10. Todella suuret paineet Ässillä selkäseinää vasten pelatessa, ja tämä porukka ei ole liiaksi voittanut tällä kaudella niitä tärkeimpiä otteluja.
Sport olis iha hieno porukka liigaan, mut ei kiitos Ässien kustannuksella.
Katsellaan....
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Tunkekaa nyt porilaiset se tasonne perseeseen ja tajutkaa, että mitään Ässien tasoa tai joukkueiden välistä tasoeroa ei ole koskaan ollutkaan.

Ässät häviää, koska A) Sport on parempi B) Ei tajuta tätä tosiasiaa, että mitään tasoeroa ei ole C) Tamminen on Aurinkokunginas ja Alpo on Don Cherryn sanoin "dogmeat".
Arvaat varmaan mitä käsken sinut imemään, mutta kyllähän fakta on se että jos Ässät pelaisi samalla intensiteetillä kuin liigafinalisteja vastaan helmikuussa niin tämä sarja olisi jo ohi. Se että miksi näin ei ole pelattu on mysteeri mutta varmaa on se että täältä tullaan vielä. Jos ei tällä viikolla niin ensi kaudella.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Arvaat varmaan mitä käsken sinut imemään, mutta kyllähän fakta on se että jos Ässät pelaisi samalla intensiteetillä kuin liigafinalisteja vastaan helmikuussa niin tämä sarja olisi jo ohi. Se että miksi näin ei ole pelattu on mysteeri mutta varmaa on se että täältä tullaan vielä. Jos ei tällä viikolla niin ensi kaudella.

Se on ihan selvä asia että Ässät ei saa itsestään samaa irti mitä se sai Jokereita ja Kärppiä vastaan itsestään revittyä. Ässät on nyt ennakkosuosikki, kyllä edelleen, ja kaikki tietää että ennakkosuosikkina sun pitää ottaa se aloite tehdä peliä ja määrätä miten peliä pelataan. Tässä Ässät ei ole onnistunut kuin kerran tässä sarjassa, ja se oli se 5-0 matsi Porissa. Pystyykö Ässät torstaina Vaasassa samaan, en usko, mutta Ässien voitto on silti hyvinkin mahdollista.
 

JPL

Jäsen
Tasoero sarjojen välissä on olemassa, se on selvä. Sport olisi ollut SM-liigan runkosarjassa viimeinen, selvästi. Tässä sarjassa Sport on noussut selkeästi oman tasonsa yläpuolelle kahdesta syystä: oma itseluottamus on kasvanut ja vastustajan itseluottamus on pudonnut. Tässä hetkessä tuota ero ei ole, koska toinen joukkue purjehtii myötä tuulessa ja toinen yrittää soutaa vastatuuleen.

Minusta on erikoista edes väitellä siitä onko sarjojen välissä tasoeroa, totta kai sellainen on. Tämä on yleismaailmallinen totuus, parhaat pelaavat parhaassa sarjassa. On ihan sama verrataanko NHL/ AHL, Elitserien/ Allsvenskan tai SM-liiga/ Mestis.

Kätevää... Jatkossa voidaankin jakaa mestaruudet tekemällä rostereista tilastot ja jaetaan sen mukaan sitten voitot ja mestaruudet.

Tasoero mitataan näissä peleissä ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä että se ero on Sportin hyväksi. Koita kestää nyt niinkuin mies, että teillä on oikeasti paska rosteri ja paska joukkue. Se kuuluu mestikseen. Pelaajat saattaisivat pystyä pelaamaan eri joukkueessa parempaa kiekkoa kuin nyt pelaavat, mutta aivan samaa voi sanoa Sportinkin joukkueesta. Tami ei todellakaan ole valmentaja, joka saa joukkueesta parhaan irti ja silti se näyttää Ässiä vastaan riittävän. Tami on ok reuhaajana ja oman hännän nostelijana ja siitä voi hälle kunniaa antaa. Ihme on, jos häntä liigassa kuitenkaan kukaan jaksaa kovin pitkään katsella.

Ja totta karvakolmiossa sarjojen välillä on eroa. Ässien ja Sportin välillä tuota eroa ei kuitenkaan ole. Mistä te tiedätte, että Sport ei olisi pitkässä sarjassa pystynyt kaatamaan kertaalleen finalisteja? Aivan samoin heillä olisi voinut siihen olla mahdollisuudet tuollakin joukkueella, jos olisivat tahkonneet liigassa Ässien tilalla. Mistä sen tietää, vaikka olisivat pelanneet paremminkin? Ei joukkuepeli ole yhtä kuin pelaajien "tasojen" summa....
 
Viimeksi muokattu:

Kalteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Arvaat varmaan mitä käsken sinut imemään, mutta kyllähän fakta on se että jos Ässät pelaisi samalla intensiteetillä kuin liigafinalisteja vastaan helmikuussa niin tämä sarja olisi jo ohi. Se että miksi näin ei ole pelattu on mysteeri mutta varmaa on se että täältä tullaan vielä. Jos ei tällä viikolla niin ensi kaudella.


Mitä järkeä on verrata asioita joihinkin vanhoihin matseihin? Nyt pelataan tämän hetken parasta kiekkoa ja sillä selvä. Eihän sillä pari kuukautta sitten tapahtuneella ole mitään tekemistä nykyhetken kanssa. Hävisihän Sporttikin jengille joka tippui suomisarjaan.

Ei varmasti häviäisi tämän hetken pelillä, muttei se siltikään muuta sen hetkistä tasoa.

Luulempa, että mestiksessä on 4-5 seuraa joka olisi loppukauden kunnollaan niistäneet Ässälaumaa.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Haluan korostaa vielä omaa kommenttiani, kun sen postaamisen jälkeen vielä monet jatkoivat samaa ohi menevää argumentointia:

Nyt tässä tasoerokeskustelussa on yksi hiton tärkeä pointti mennyt ohi monilta. Onhan nyt AIVAN SELVÄÄ, että SM-liiga kokonaisuutena on aivan eri tasoinen kuin Mestis. Siitä ei liene kenelläkään mitään nokan koputtamista. Mutta se, mitä tässä karsintasarjassa mitataan, ei ole koko sarjojen yleinen tasoero, vaan sen alemman sarjan parhaan, ja sen ylemmän sarjan huonoimman joukkueen välinen ero.

Ja se ero? Sitä ei ole.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hylätystä maalista

Videon perusteella taisi olla käsisyöttö ja siitä dumareille propsit, että uskalsivat hylätä hektisessä tilanteessa. Harmittaahan tuo, ei voi kieltää ja ihmetyttää, etteivät viheltäneet ennen kuin kiekko oli maalissa? Mainitaan nyt vielä se, että en omissa jorinoissani vertaa täällä suosituksi tullutta Liiga/mestis-tasoa, vaan Ässien pelin tasoa kauden kuluessa. Spåralle kunnia taistelusta.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Haluan korostaa vielä omaa kommenttiani, kun sen postaamisen jälkeen vielä monet jatkoivat samaa ohi menevää argumentointia:

Tää on juuri näin. Monellekaan ei tunnu oikein olevan selvää se että Ässät ei ole sama asia, kuin SM-Liiga kokonaisuutena, eikä Sport sama asia kuin Mestis kokonaisuutena. Ei liigastatus tai nimekäs rosteri autuaaksi tee.

Vastassa on kaksi hyvin samantasoista joukkuetta. Tätä olen jo pitkään sanonut, ettei tasoero hännän ja kärjen välillä ole niin iso, kuin mitä on luultu. Silti täällä vaan on kaiveltu esiin kenikeinäsiä ja muuta vastaavaa ja paukuteltu henkseliä.

Tuntuu kyllä mahtavalta seurata tätä näytelmää. Toki vielä mukavampaa olisi kun siellä olisi punavalkoisen sijasta punamusta joukkue... Mutta ehkä joskus toiste sitten. Eläköön karsinnat!
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Tasoero mitataan näissä peleissä ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä että se ero on Sportin hyväksi. Koita kestää nyt niinkuin mies, että teillä on oikeasti paska rosteri ja paska joukkue. Se kuuluu mestikseen.
Eikä Sport kuulu liigaan, mutta mitä sitten? Toinen noista joukkueista siellä kuitenkin ensi kaudellakin pelaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kätevää... Jatkossa voidaankin jakaa mestaruudet tekemällä rostereista tilastot ja jaetaan sen mukaan sitten voitot ja mestaruudet.

Tasoero mitataan näissä peleissä ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä että se ero on Sportin hyväksi. Koita kestää nyt niinkuin mies, että teillä on oikeasti paska rosteri ja paska joukkue. Se kuuluu mestikseen...

Ihan mielenkiintoinen ajatusketju sinulla. Ensin kritisoit sitä, että joukkueen kokoonpanot ratkaisisivat voittot ja mestaruudet ja sen jälkeen väität, että Ässillä on paska rosteri ja joukkue??

Ässät kuuluu Mestikseen, jos häviää vielä kerran Sportille, se on selvä. Minulle se ei ole mikään maailmanloppu, sitten vaan katsellaan voittavaa Mestiskiekkoa. Olen aikanaan matkustanut Joensuusta takaisin, kun Ässät putosi divariin. Selvisin siitäkin, enköhän selviä tästäkin mahdollisesta putoamisesta.

Mestisjoukkueiden kannattajille on tullut kauhea tarve todistella SM-liigan ja Mestiksen tasaisuutta. Miksi?
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Mestisjoukkueiden kannattajille on tullut kauhea tarve todistella SM-liigan ja Mestiksen tasaisuutta. Miksi?

Siksi kun 10 vuotta Liigajengien fanit on aukoneet naamaansa. Tasoero Liigan viimeisellä ja Divarin voittajalla piti olla helvetin suuri. Ei näytä olevan.

Katsoin tuon SK:n koosteen, ja videosta päätellen näyttää ainakin siltä että Tähtinen ottaa kiekon hanskallaan alas.
 

Elmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Heh, olet hauska tyyppi. Juurikin siitä syystä, että teillä on aivan uskomaton tarve puolustella miten ylivoimainen liigan huonoin joukkue on mestiksen parasta vastaan. En halua syyllistää nimenomaan sinua, mutta myöntäkää nyt jumalauta miten ylimielinen asenne teillä oli ennen näitä karsintoja?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös